PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چگونه با ADSL در ویستا به اینترنت وصل بشم؟



xeNociDe
16-01-2010, 18:52
نمی تونم با ADSL به اینترنت وصل شم !!!:41::41:
چه کار کنم؟؟؟:37:

sia-saketi
21-01-2010, 04:43
مراحل ایجاد کانکشن رو شاید اشتباه رفتی.
شما اول توی Connect to a network اون پائین روی لینک setup a connection or network کلیک کن بعد connect to the internet رو انتخاب کن و next بزن حالا Boardband(PPPoE) رو انتخاب و کن و تمام فیلد های رو پر کن و connect رو بزن.

saeed774
21-01-2010, 04:53
مراحل ایجاد کانکشن رو شاید اشتباه رفتی.
شما اول توی Connect to a network اون پائین روی لینک setup a connection or network کلیک کن بعد connect to the internet رو انتخاب کن و next بزن حالا Boardband(PPPoE) رو انتخاب و کن و تمام فیلد های رو پر کن و connect رو بزن.

البته تو اين حالت داخل تنظيمات مودم بايد حالت اتصال روي Bridge قرار گرفته باشه . اگر مودم روتر اتوماتيك باشه تنظيمات روي PPPoE قرار ميگيره و يوزر و پسورد هم داخل مودم اعمال ميشه و در اين حالت نيازي به ايجاد كانكشن در داخل ويندوز نيست .. در غير اينصورت پس از ايجاد كانكشن به روش گفته شما ، حتما بايد داخل مودم روي Bridge باشه .

xeNociDe
21-01-2010, 15:06
یک مشکل بزرگ برام پیش اومد!!!

یوزر و پسوورد رو باید از کجا گیر آورد؟:13:

xeNociDe
21-01-2010, 15:07
User و Password رو باید از کجا گیر بیارم بابا جـــان؟:13:

sia-saketi
22-01-2010, 03:46
خب از همون شرکتی که خدمات ADSL داری میگیری دیگه! این دیگه چه سوالیه که می پرسی!!!!

xeNociDe
26-01-2010, 15:34
کدوم شرکت!؟:13::13::13::13::13::13::13::13::13::13 ::13:

Arashdn
26-01-2010, 15:59
کدوم شرکت!؟:13::13::13::13::13::13::13::13::13::13 ::13:
اونجایی که رفتی و ازشون ای دی اس ال خریدی دیگه ......

xeNociDe
30-01-2010, 17:51
من ADSL رو از یک دوست گرفتم!!!
حالا چیکار کنم!؟

sia-saketi
03-02-2010, 04:03
میشه لطف کنی انقدر مبهم حرف نزنی! کامل از اول بگو چه کار کردی...

officer
03-02-2010, 04:33
adsl که یوزر و پسورد نمیخواد ...

control panel > network connections
این مسیر رو برید ، روی local area connection دوبار کلیک کن
توی این پنجره properties رو بزن .
توی پنجره جدید روی internet protocol version 4 دوبار کلیک کن و در پنجره جدید
ip آدرس و دیگر مولفه های خواسته شده رو وارد کن و همه پنجره ها رو اوکی کن و خارج شو !

×

حالا شما هیچکدوم از اعداد اینا ( ip , subnet mask , getway ) رو نداری ؟ : دی
اگه اینطوره که فکر کنم فقط یه مودم adsl از دوستت گرفتی ، برای استفاده از
شبکه adsl باید به شرکت های ارائه دهنده این سرویس مراجعه کنی ، ثبت نام و مراحلش رو طی کنی
بعدا ایشالا صاحب adsl شی : دی

xeNociDe
03-02-2010, 21:36
من در خواست کردم که یکی بهم ADSL بده بعد یکی از دوستان یکی از اون ها رو بهم داد همین!
حالا موندم چجوری باهاش به اینترنت وصل شم!؟