PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با اکانت شبانه (یه جوونمرد به من کمک کنه D:)



meteora1
12-01-2010, 19:57
سوال من اینه :
من adsl صبا دارم و مودم asus am602
از اول user pass روزانه رو توی تنظیمات مودم وارد کردم (کانکشن نساختم) با روزانه هم مشکل ندارم. حالا اگه بخام از شبانه استفاده کنم باید کجا user pass شبانه رو بدم؟
اگه واسه شبانه یه کانکشن بسازم user pass اون با مال خود مودم قاطی نمیشه؟
نمیشه دو تا کانکشن ساخت ولی به خود مودم اصلا user pass نداد؟

sei_pm
12-01-2010, 21:19
سوال من اینه :
من adsl صبا دارم و مودم asus am602
از اول user pass روزانه رو توی تنظیمات مودم وارد کردم (کانکشن نساختم) با روزانه هم مشکل ندارم. حالا اگه بخام از شبانه استفاده کنم باید کجا user pass شبانه رو بدم؟
اگه واسه شبانه یه کانکشن بسازم user pass اون با مال خود مودم قاطی نمیشه؟
نمیشه دو تا کانکشن ساخت ولی به خود مودم اصلا user pass نداد؟
شما بهتر بود تو تاپیک صبا موضوع رو مطرح می کردی نه شما نمی تونی . باید یا شب پاشی یوزر پس شبانه رو تو مودم ست کنی یا مودم رو بیخیال بشید و دوتا کانکشن بسازی اونوقت با برنامه شبانه کانکت بشی.

KING_DESIGNER
12-01-2010, 22:56
نمیشه دو تا کانکشن ساخت ولی به خود مودم اصلا user pass نداد؟
دقیقا باید همین کار روبکنی دوست عزیز
توی ویندوز باید دوتا کانکشن بسازی وتنظیمات رو در مودم به حالت بریج در بیاری از طریق ویندوز کانکت بشی
مشکل شبانه ها با PPPOE حل نمیشه
چون همزمان هم حجمتو گاز میزنه:31:

meteora1
13-01-2010, 14:37
من تاپیک صبا رو نمیبینم شاید چشام ضعیف شده
فرق PPPOE با Bridge رو میشه توضیح بدید؟ من کلا بذارم روی Bridge بهتره؟
اگر بذارمش روی bridge اونوقت صبا که شبانه رو هر یه ساعت قطع میکنه، باید چیکار کنم. این آموزش autoconnect رو توی تاپیکا خوندم ولی یکی از فایل هایی که گذاشتن واسه دانلود ویروسیه ظاهرن.
شرمنده طولانی شد ، یه سوال دیگه هم دارم : این تنظیمات TCP/IP رو برای صبا دقیقا باید چی بذارم(بخصوص DNS server) و اینکه DHCP توی تنظیمات مودم باید فعال باشه یا غیر فعال؟

sei_pm
13-01-2010, 19:05
من تاپیک صبا رو نمیبینم شاید چشام ضعیف شده
فرق PPPOE با Bridge رو میشه توضیح بدید؟ من کلا بذارم روی Bridge بهتره؟
اگر بذارمش روی bridge اونوقت صبا که شبانه رو هر یه ساعت قطع میکنه، باید چیکار کنم. این آموزش autoconnect رو توی تاپیکا خوندم ولی یکی از فایل هایی که گذاشتن واسه دانلود ویروسیه ظاهرن.
شرمنده طولانی شد ، یه سوال دیگه هم دارم : این تنظیمات TCP/IP رو برای صبا دقیقا باید چی بذارم(بخصوص DNS server) و اینکه DHCP توی تنظیمات مودم باید فعال باشه یا غیر فعال؟
من اشتباه کردم. نمی دونم فکر کردم تاپیک جداگانه داره.
رو کانکشنی که میسازی کیلیک راست کنید بعد پروپرتیز و تو صفحه جدید به آپشن برید و ردیال رو 1000 بگذارید Redial if line dropped رو تیک بزنید. تایمش رو هم 30 ثانیه یکبار بگذارید.
اگر تو TCP/IP هم چی رو اتوماتیک هست تو مودم باید DHCPفعال باشه .دیگه بقیه جزییات صبا رو نمی دونم.

KING_DESIGNER
13-01-2010, 19:34
:20:رجوع به راه اندازی سرویس
این مواردی که گفتید خودش تاپیک داره
و توی نوشته های دیگران باید جستجو کند

a-soft
24-06-2010, 17:53
سلام.
مودم من level one است مدل wbr 3600 .
می خواهم با این مودم کانکشن بسازم ولی نمیشه . لطفا راهنمایی کنید .
در قسمتی که تنظیمات است و مربوط به انتخاب conection bridge است گزینه dynamic ip را انتخاب میکنم ولی باز error می گیرد یعنی میگه : no dhns found.