PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چطوری میتونم پسورد رو پیدا کنم؟؟






khalilpakbaz
07-01-2010, 10:45
با سلام

من یه کانکشن دستی ساختم و به ای دی اس ال وصل هستم حالا میخوام ار تو کانکشن پسورد رو بیرون بیارم ولی نمیدونم چه جوری :41: . یه برنامه هم دارم که پسورد ستاره ای رو نشون میده ولی به درد کانکشن نمیخوره و نمیتونه پسوردش رو نشون بده . خواهش میکنم کمکم کنید خیلی پسورد رو لازم دارم

mehrdad38
07-01-2010, 12:33
خوب زنگ بزن پیشتیبانیت بهش بگو. اونم بهت پسورد رو میگه. اینکه دیگه غصه نداره.

Hamid110
07-01-2010, 12:43
خوب زنگ بزن پیشتیبانیت بهش بگو. اونم بهت پسورد رو میگه. اینکه دیگه غصه نداره
سلام . .

بی دردسر ترین راه همینه . . .

البته اگه این خط مال خودتون باشه . .

موفق باشید .

KING_DESIGNER
07-01-2010, 16:20
اره بهترین راه همینه زنگ بزنی پشتیبانی شماره تلفن رو نام کاربری ( یوزرنیم ) رو میدی و بهت میگه

reb
07-01-2010, 22:17
سلام . .

بی دردسر ترین راه همینه . . .

البته اگه این خط مال خودتون باشه . .

موفق باشید .
چرا اذیتش میکننین تا حالا برای خودتون اتفاق نیفتاده که پسورد یادتون بره؟
اینم راه حل:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Jalalzzq
05-09-2012, 10:59
سلام
از آدرسی که دادید واقعاً ممنونم خیلی لطف کردید
قاسمی