PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : وارد کردن dns server



asklt
02-01-2010, 14:20
سلام
اگه dns server وارد کنم منظورم اینه که اینترنت رو رایگان کنیم ایا شرکت میفهمه که ما داریم رایگان استفاده میکنیم.
ایا این کار قانونی هست و مشکلی به وجود نمیاره.
حالا اگه اون دو تا درست باشه بهترین dns server چی هست؟؟؟؟

asklt
02-01-2010, 21:55
کسی نیست جواب منو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

rozbeh85
02-01-2010, 22:38
DNS Server چه ربطی به اینترنت رایگان داره؟
DNS فقط تبدیل آدرس به آی پی انجام می ده

asklt
02-01-2010, 22:59
ربط داره اگه این رو رو لن وارد کنی یکدفه میبینی که لن کانکت میشه یعنی بدونی اینکه با یوزر و پسورد خودت کانکت بشی.
در کل میشه اینترنت رایگان با سرعت توپ

undertaker_ss
02-01-2010, 23:27
ربط داره اگه این رو رو لن وارد کنی یکدفه میبینی که لن کانکت میشه یعنی بدونی اینکه با یوزر و پسورد خودت کانکت بشی.
در کل میشه اینترنت رایگان با سرعت توپ

gateway رو هم خودش ست می کنه؟:18:
اگه این طوره که باگ از isp ت هست
برو حالشو ببر :31: اصلا هم غیر قانونی نیست

S A M S U N G
02-01-2010, 23:53
واسه منم همینطور شده :دی

هرچی دانلود میکنم گیگم تکون نمیخوره :دی

کلی خوشحالم :دی

ardalan_zapata
03-01-2010, 00:06
مودمتون رو به صورت Bridge کانفیگ کردید یا PPPOE ?

ChaoticHead
03-01-2010, 21:22
مودمتون رو به صورت Bridge کانفیگ کردید یا PPPOE ?
ظاهرا با bridge می شه، من توی isp های کوچیک و شهرستانها دیدم جواب می ده.

rzel55
03-01-2010, 21:30
سلام
میشه لطفا توضیح بفرمایید
dns server را کجا وارد کنیم و ..............توضیحاتی کوتاه
ممنون

=CYBER=
04-01-2010, 16:12
منم می خوااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااام.
یاد بدید لطفا

mojtabaalemi
05-01-2010, 10:15
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آموزش وارد كردن dns در xp و شبيه ويستا و سون
در ضمن اگر dns موجود در شكل رو وارد كنيد ميتونيد از opendns رايگان استفاده كنيد .

ardavan_2008
05-01-2010, 11:52
این روش فقط محدودیت حجمی رو می پیچونه؟یا غیر از اون هم کارهای دیگه میکنه؟

Hamed 360
06-01-2010, 16:52
میشه یاد بدید شاید برا ما هم کار کرد!؟

ChaoticHead
06-01-2010, 17:01
این روش فقط محدودیت حجمی رو می پیچونه؟یا غیر از اون هم کارهای دیگه میکنه؟
نه کار دیگه ای نمی کنه، فقط می زاره شما محدودیت حجمی یه بنده خدای دیگه را بدزدین!

Hamed 360
06-01-2010, 20:15
خب چرا یاد نمیدید!؟

ardavan_2008
07-01-2010, 01:08
شما به این ادرس مراجعه کنید به انگلیسی توضیح داده شده:



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Hamed 360
07-01-2010, 13:13
شما به این ادرس مراجعه کنید به انگلیسی توضیح داده شده:
نمیشه دانلود کرد!؟

tandos
07-01-2010, 17:09
از این خالی بندی ها تو شبکه زیاد هست! بهتره که وقتتون رو حروم نکنید.

asklt
07-01-2010, 23:15
ایتا اصلا خالی بندی نیست من خودم امتحان کردم و 100 درصد کار میکنه از این 2 تا استفاده کنید حالشو ببرید

208.67.220.220
208.67.222.222

Hamed 360
07-01-2010, 23:32
ایتا اصلا خالی بندی نیست من خودم امتحان کردم و 100 درصد کار میکنه از این 2 تا استفاده کنید حالشو ببرید

208.67.220.220
208.67.222.222
یعنی اینارو تو قسمت DNS Server بزنم حجمم نمیره!؟

=CYBER=
08-01-2010, 00:00
ایتا اصلا خالی بندی نیست من خودم امتحان کردم و 100 درصد کار میکنه از این 2 تا استفاده کنید حالشو ببرید

208.67.220.220
208.67.222.222

من طبق اون توضیح انگلیسی هم بر روی broadband connection و هم روی local area امتحان کردم ولی جواب نداد ، همین آی پی های بالا رو وارد کردم:13:

asklt
08-01-2010, 00:06
آره باید رو لن بزنی اول مودمت رو روشن کن لینک که پیدا کرد وارد کن بعد برو حالشو ببر

mojtabaalemi
08-01-2010, 11:14
اینا که برای حجم ننداختن نیست کارش اینه که سرعت باز کردن صفحات بالا میره و اگه توی یه isp حجم نمیندازه مشکل خودشونه و آماتورن .

asklt
08-01-2010, 14:15
یکم بعد قلق هست این کارو که میگم انجام بدید اول مودم رو خاموش کنید حالا او 2 تا رو رو لن اینترنت پرتوکل و بعد و بعد اون پاین که نوشته دی اس ان وارد کنید و اوکی کنید حالا سیستم رو خاموش کنید بعد از 10 دقیقه مودم رو روشن کنید صبر کنید تا لینک پیدا کنه بعدش سیستم رو روشن کنید برید حاشو ببرید.

mojtabaalemi
08-01-2010, 14:47
من که نفهمیدم . بعدشم کار غیر انسانی و شرعی و ... هست . به وجدان طرف بستگی داره .

S A M S U N G
08-01-2010, 18:19
شما به این ادرس مراجعه کنید به انگلیسی توضیح داده شده:
لینک خرابه . لطفا یه جا دیگه آپ کنین .

مخلصیم .

yousefianvistau
12-01-2010, 14:03
سلام من یک مودم بدون سرویس دارم و قبلا سرویس پارس انلاین داشتن .من یک سرور مجازی(vps) دارم
حالا می خوام از این vps اینترنت بگیرم .میشه؟
اگر میشه توضیح دهید.
مودم:symphone هست

sei_pm
12-01-2010, 22:31
سلام من یک مودم بدون سرویس دارم و قبلا سرویس پارس انلاین داشتن .من یک سرور مجازی(vps) دارم
حالا می خوام از این vps اینترنت بگیرم .میشه؟
اگر میشه توضیح دهید.
مودم:symphone هست

خیر نمیشه البته این یه مثال بود دیگه چون اگر Vps داشتید این سوال رو نمی تونستید بکنید . شما با Vps میتونید با سرعت بالا فایلهاتون رو روش منتقل کنید و شبانه که حجمتون نامحدوده دانلود کنید . یا سرویس V.پی.N راه بندازید.

S A M S U N G
15-01-2010, 17:36
یکی نیست اون لینکی که دادید رو درست کنه ؟

یه جا دیگه آپ کنین .

sei_pm
15-01-2010, 18:37
یکی نیست اون لینکی که دادید رو درست کنه ؟

یه جا دیگه آپ کنین .
دلتون رو خوش نکنید اگر موضوع صحت داشت الان کل ایران فهمیده بود

mojtabaalemi
16-01-2010, 11:16
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید