PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ADSL برای بار اول



omid_egh
01-01-2010, 21:44
سلام
من برای بار اول میخام adsl بگیرم چند تا سوال داشتم :
1- آیا میشه برای مصرف خانگی 512 گرفت البته محدود؟
2- آیا رجیستر کردن خط تلفن یکبار کافیه یا برای هر بار که بخوام شرکت ارایه دهنده رو عوض کنم باید دوباره از مخابرات خطو رجیستر کنم ؟
3- هزینه هر گیگا بایت دانلود چقدره؟
4- حدود قیمت اشتراک ماهانه چقدره؟

ChaoticHead
01-01-2010, 22:49
سلام
من برای بار اول میخام adsl بگیرم چند تا سوال داشتم :
1- آیا میشه برای مصرف خانگی 512 گرفت البته محدود؟
2- آیا رجیستر کردن خط تلفن یکبار کافیه یا برای هر بار که بخوام شرکت ارایه دهنده رو عوض کنم باید دوباره از مخابرات خطو رجیستر کنم ؟
3- هزینه هر گیگا بایت دانلود چقدره؟
4- حدود قیمت اشتراک ماهانه چقدره؟
1- برای خوتگی حداکثر 128 می دن. برای بالاترش باید یا نامه از دانشگاه داشته باشی یا شرکت ثبت شده یا کسب.
2-هر بار بخوای تغییر بدی کلی علافی داره و باید از مخابرات هم تغییر بدن.
3- اگه محدود باشه خدود 5000 تومن.
4-128 محدود با 5 گیگ اعتبار فکر کنم حدود 20 تومن

omid_egh
02-01-2010, 23:33
1- برای خوتگی حداکثر 128 می دن. برای بالاترش باید یا نامه از دانشگاه داشته باشی یا شرکت ثبت شده یا کسب.
2-هر بار بخوای تغییر بدی کلی علافی داره و باید از مخابرات هم تغییر بدن.
3- اگه محدود باشه خدود 5000 تومن.
4-128 محدود با 5 گیگ اعتبار فکر کنم حدود 20 تومن


یعنی علاوه بر 20000 تومان باید ماهیانه 5000 تومن هم بابت هر گیگ دانلود بدم یعنی ماهیانه با کمترین میزان دانلود میشه 25000 تومن:18::19:

ChaoticHead
03-01-2010, 21:24
یعنی علاوه بر 20000 تومان باید ماهیانه 5000 تومن هم بابت هر گیگ دانلود بدم یعنی ماهیانه با کمترین میزان دانلود میشه 25000 تومن:18::19:
نه، تا 5 گیگش محانی میشه (یعنی همون 20 تومن) بیشتر از 5 گیگ باید برای هر گیگ 5000 تومن بدی.
البته سرویس کاملا نامحدود هم هست که مثلا برای 128 ماهی 30 تومن می دی هر چقدر بخوای دانلود می کنی مجانی.

khore mobile
09-01-2010, 00:22
دوستان سلام
با اجازه صاحب تاپیک،منم چند تا سوال دارم که اینجا مطرح میکنم.
خب منم از اون دست افرادی هستم که میخوام برای اولین بار از اینترنت ADSL استفاده کنم.پس در این زمینه اطلاعات کمی دارم و هر آنچه که هست از مطالب موجود در P30 یاد گرفتم.چند تا سوال دارم:
1. مودم ADSL داخل کیس قرار میگیره یا بیرون ؟
2. اگه داخل قرار میگیره روی مادر برد باید نصب بشه،پس چه نیازی به کارت شبکه هست؟
3.اصولا کار کارت شبکه چیه؟من که فقط توی خونه یک کامپیوتر دارم و میخوام از ADSL استفاده کنم چه نیازی به کارت شبکه هست؟
4. من تو خونه یه فکس هم دارم(غیر ازتلفن).آیا باید روی هر کدام از این دو وسیله بطور جداگانه یک اسپلیتر نصب کنم که با اسپلیتر مودم میشه 3 تا! یا روی خط ورودی ساختمان یکی نصب کنم کفایت میکنه؟

با تشکر

KING_DESIGNER
09-01-2010, 01:58
جوابت رو خلاصه میدم !
به علت اینکه این نوع مودم ها راحت و قابل جابجایی باشند بصورت اسکترنال هستند یعنی مثل یک اسپیکر ( !!! ) کنار سیستمتون قرار میگیرند
رابطی که این مودم رو به کیس وصل میکنه میتونه از دونوع اینترفیس استفاده کنه USB و یا LAN
شما اگه بخوای از USB استفاده کنی که ایننوع مودمها ارزونتر هستند و اکثرا یو اس بی دار هستند باید از کابل مخصوص و درایور هم نصب کنین که به نظرم فوق العاده بد هستند !
ولی اگه بخوای لن استفاده کنی باید کارت شبکه داشته باشی که با یک کابل بین مودم و کارت شبکه قرار میگیره درواقع مودم با کابل شبکه به کارت شبکه وصل میشه
ok?
مودمهایی هم هستند که داخل کیس قرار میگیرند ولی به درد کار شما نیمخورند
کارت شبکه هم که به مودم وصل میشه تموم شد و رفت ( با یک کابل البته )
و بوسیله یک سری مراحل شناسایی میشه . شما بهتره اول مودم رو بخرین بعد در مورد نصبش هم بهتون کمک میکنیم چون نصبش با سی دی و اینها نیست البته برای شبکه ولی برای یو اس بی با سی دی هست !
برای اسپیلتر !
میتونین اول ساختمون اونجایی که خط تلفن میاد یک اسپیلتر بزارین و دستگاهیه که یک ورودی تلفن داره و دوتا خروجی که یکیش دی اس ال هست که میره به مودم و یکیش هم تلفن هست که میره برای فکس و تلفن
قیمتش هم 3 تومنه روی خط خونه نصب کنین که عالیه ولی اگه نشد ! پشت مودم یکی + پشت فکس هم یکی میزنین که از خروجی تلفن اسپیلتر یه سیم به فکس میدید
و پشت مودم هم که یکی دارید و از ثسمت دی اس ال به مودم دی اس ال وصل میکنین !
سئوالی بود درخدمتم

khore mobile
09-01-2010, 13:12
ممنون از راهنمائیت.بسیار عالی ، ساده و مفید مطلب رو ارائه دادی.بسیار ممنون.
1.حالا مودم چی بگیرم؟
D_Link
TP_Link
2.برای خرید یه مودم غیر از داشتن ویژگی LAN دیگه چه مسائلی رو باید توجه کرد؟
3.اسپلیتر رو از فروشگاه های قطعات کامپیوتر باید تهیه کرد یا فرو شنده های گوشی تلفن و تجهیزات برقی؟

ChaoticHead
09-01-2010, 18:11
ممنون از راهنمائیت.بسیار عالی ، ساده و مفید مطلب رو ارائه دادی.بسیار ممنون.
1.حالا مودم چی بگیرم؟
D_Link
TP_Link
2.برای خرید یه مودم غیر از داشتن ویژگی LAN دیگه چه مسائلی رو باید توجه کرد؟
3.اسپلیتر رو از فروشگاه های قطعات کامپیوتر باید تهیه کرد یا فرو شنده های گوشی تلفن و تجهیزات برقی؟
1,2- مودم در صورتیکه فقط یه دونه کامپیوتر دارین و مصرف شبکه ندارین، همون TP-link هم براتون کافیه، مدل 8811 بگیرین که هم usb داره و هم lan ، یا می تونین asus مدل 602 بگیرین که همون امکانات را داره و لی گرونتر و احتمالا بهتر هست.
اگر به چند تا کامپیوتر می خواین بصورت سیمی اینترنت بدین مدل 8840 بگیرین که 4 تا پورت lan داره.
اگر فکر می کنین در آینده نزدیک می خواین روی موبایل یا لپ تاپ هم بصورت بیسیم اینترنت بدین، از الان یه مودم وایرلس بخرین که هم با کابل لن وصل می شه هم با ویرلس، ترجیحا از مارکهای مرغوبتر مثل asus و linksys.
3- اسپلیتر را مغازه های کامپیوتری و تجهیزات شبکه دارن، همون جائیکه مودم می خرین هم حتما داره. توجه کنین که خود مودمتون نیاز به اسپلیتر نداره، فقط تلفنها و فکستون نیاز دارن.

KING_DESIGNER
09-01-2010, 20:00
در مورد مودم
مودمها با مارکهای گوناگون هست ! حتی شرکت دوو و یاماها هم دارند ( البته شنیدم )
شما باید ببینی مصرفت چیه اگه مصرفت واقعا واقعا کمه که پولتو حروم نکن و یه tplink 30 تومنی هم کارتو راه میندازه
وگرنه که وایرلس دار و هاب دار و شبکه ای هم هست که سه چهارتا سیستم رو پوشش میده !
ولی توصیه من !
همیشه من خودم یک بار خرج میکنم و برای همیشه آسوده و راحت هستم در واقع پول دوبرابری که میخوام در آینده بدم همین الان میدم که دیگه بعدا هم لنگ چیزی نمونم ! در واقع انگلیسی کار میکنم !
توصیه من به شما اینه که یک چیزی بخرید که برای همیشه کار کنه و وایرلس دار باشه و دوسه تا لن هم داشته باشه
ممکنه بعدا گوشی وایرلس دار بگیرید و دلتون بخواد کنار شومینه لم بدید و ایمیلتون رو چک کنید !
ممکنه بخواید با وایرلس با لپ تاپ استفاده کنید !
نظر من اینه که یک مودم با مارک ایسوز asus 604G که 4 تا پورت لن داره و 15 تا وایرلس رو هم بصورت همزمان پوشش یمده تهیه کنید (زیر این مدل هم که این امکانات رو باهم داشته باشه از ایسوز نیست ) این مدل و مارک جزو محبوبترین مودمها هست ضمن این که ساپورت خوبی داره !! و من که به شخصه رای ام هرکی هم گرفته راضی بوده کافیه یه چرخ توی تالار بزنید در ضمن هیچ کدوم از شرکتها با این نوع مودم مشکلی ندارند و یک سال گارانتی دالای داره که الان یه خورده قیمتش بالاتر رفته چون نایاب شده و جنسهای بهتر ایسوز داره میاد که مدل بعدی هم هرچی بود بگیرید که ایسوز ضرر نداره ! قیمتش الان حدود 90 تومن هست 5تومن بالا پایین ! ولی بگم usb نداره و اصلا هم توصیه نمیکنم یو اس بی دار بگیرید !
سئوالی بود در خدمتم

sei_pm
09-01-2010, 20:27
به نظر من شما مودم رو Linksys بگیر حدود 85 تومنه فوق العاده حرفه ای هست البته همه ISP ها پیشتیبانیش نمی کنند و باید از شرکتی که می خواهید سرویس بگیرید بپرسید. در مورد سرعت هم تو بعضی از شهرها و یکسری از شرکتها خیلی گیر نمی دهند. اگر بهشون بگی بعدا نامه می یارم قبول می کنند ولی اگر هم نیاوردی چیزی نمی گویند.

khore mobile
09-01-2010, 22:48
1,2- مودم در صورتیکه فقط یه دونه کامپیوتر دارین و مصرف شبکه ندارین، همون TP-link هم براتون کافیه، مدل 8811 بگیرین که هم usb داره و هم lan ، یا می تونین asus مدل 602 بگیرین که همون امکانات را داره و لی گرونتر و احتمالا بهتر هست.
اگر به چند تا کامپیوتر می خواین بصورت سیمی اینترنت بدین مدل 8840 بگیرین که 4 تا پورت lan داره.
اگر فکر می کنین در آینده نزدیک می خواین روی موبایل یا لپ تاپ هم بصورت بیسیم اینترنت بدین، از الان یه مودم وایرلس بخرین که هم با کابل لن وصل می شه هم با ویرلس، ترجیحا از مارکهای مرغوبتر مثل asus و linksys.
3- اسپلیتر را مغازه های کامپیوتری و تجهیزات شبکه دارن، همون جائیکه مودم می خرین هم حتما داره. توجه کنین که خود مودمتون نیاز به اسپلیتر نداره، فقط تلفنها و فکستون نیاز دارن.

بسیار ممنون از راهنمائیت.

چه جالب!منظورم بند سوم جوابتونه،من فکر میکردم یک اسپلیتر هم باید سر راه مودم (بین مودم و خط تلفن) قرار بدم که شما گفتین نیاز نیست.

متشکر

KING_DESIGNER
09-01-2010, 23:10
نه بابا با دقت بخون !
اگه سر راه مودم نذاری ( مثل همین الان من که مودمم نداره !!اسپیلترم سوخته !! ) هر بار یکی زنگ میزنه دیسکانکت میشی !
اون اسپیلتر برای جدا سازی صدا از دیتا هستش که اسمش هم مشخصه امیدوارم متوجه شده باشی

بزار کاملتر بگم تا بگیری فرض کن سیم تلفن شبیه یک لوله آبه که فقط مقداری از آب در اون جریان داره (مثلا این صدای تلفن هست ) و بیشترش هواست ( و اینم فضای خالیه که به عنوان دیتا ازش استفاده میشه )!
هوا در قسمت بالای اون لوله جمع میشه و آب مثل یک جوی باریک درون لوله جاری هست خوب ؟
تکنولوژی DSL اومده از اون قسمتی که با هوا پر شده برای استفاده در دیتا و اینترنت و شبکه استفاده کرده !
حالا وقتی که اسپیلتر نذاری اب و هوا مخلوط یمشه و با زحمت بیرون میاد !
عین همین اتفاق الان در کابل تلفن شما هست ! در واقع سیگنالهای ارتباطی برای مکالمه در فرکانسهای پایین درجریان هست و در فرکانسهای بالا هیچ جریانی در حرکت نیست ولی با استفاده از دیتا میتونیم اون قسمت بالا رو بکار بگیریم و از تلفن و ADSl بطور همزمان استفاده کنیم !
حالا این کار فقط با استفاده از اسپیلتر امکان پذیره اگه این قطعه رو نذارید تا گوشی رو که بردارید صدای خش خش شدید و آزار دهنده ای به گوش میرسه که مکالمه شما رو دچار اشکال میکنه و نمیتونین خوب صحبتهای مخاطبتون رو بشنوین !
ضمن این که امکان دیسکانکت شدن شما رو فراهم میکنه

در مورد مودم ! سعی کنید از مارکهای معتبر بگیرید لینکسیس هم چیز خوبیه ولی دقت کنید فردا به مشکل نخورید ! ضمن این که این مدل مودمها یه خورده مشکلات خاص خودشون رو دارند که با مراجعه به قسمت مشکلات مودم میتونین ببینید دوستان از چه چیزایی گله میکنند:13:
سئوالی بود در خدمتم

khore mobile
10-01-2010, 17:27
1,2- 3- . توجه کنین که خود مودمتون نیاز به اسپلیتر نداره، فقط تلفنها و فکستون نیاز دارن.

ممنون از توضیحات شما.
من با توجه به گفته دوستمون گفتم مودم نمیخواد.ایشون گفته که فقط تلفن و فکس نیاز دارن.

به هر حال ممنون از همگی که وقت گذاشتین.
سپاس

sei_pm
10-01-2010, 18:50
Linksys یک مودم معتبره و تنها مودمی هست که تحت لایسنس CISCO حتی شما می تونید اون رو با cisco شبکه کنید . حالا چون پشتیبانی تو ایران ضعیفه کاربر باید مودم ساده بگیره که هر کسی ازش سر دربیاره چون اگر اینطور نباشه ISP ها پاسخ گو نیستند . محض روشن شدن موضوع میگم برای کسانی که نمی دونند Spiliter با Micro filter چه فرقی داره:
اپیایتر دارای دو خروجی هست که یکی برای مودم و دیگری برای تلفن هست شما خودتون می گید اسپیلیتر یعنی جدا کننده قیمتش هم از 3500 تا 5000 تومن هست در صورتی که یک پیریز داشته باشید و بخواهید تلفن رو هم در کنار مودم قرار دهید از اون استفاده می کننید.
میکرو فیلتر یا نویزگیر فقط برای تلفن هست قیمتش 1000 تا 2000 تومن فقط یک خروجی داره برای تلفن تو بازار هم کم پیدا میشه چون بیشتر مردم پول بیشتر می دهند و از اسپیلیتر هر جور خواستند استفاده می کنند.
اسپیلیترهای D-link خیلی خوبه ولی مودم اون رو نمی دونم
در انتها شما اگر زیاد حوصله ور رفتن با مودم رو نداری بهتره اول مودمهای مورد نظر خودتون رو لیست کنید و بعد با ISP تماس بگیرید تا مطمئن شوید که مودمتون رو پشتیبانی می کنند . البته همه اینها الکی هست برای اینکه از خودشون مودم بخری که 20 تومن الکی رو قیمت مودم بکشند.

khore mobile
13-01-2010, 20:22
دوستان من یه مطلبی شنیدم:
یکی از دوستان میگفت این مادر برد های جدید (یکی دو سال اخیر) خودشون پورت LAN دارن و نیازی نیست کارت شبکه روی مادربرد نصب کنی.فقط کافیه کابل شبکه رو به مودم و اون سرشو به پورت روی مادربرد نصب کنی.


نظرتون چیه؟درست میگه؟
یه عکسی تصویری از این پرت روی مادربرد ندارید اینجا نمایش بدین ما ببینیم!

sei_pm
13-01-2010, 20:32
دوستان من یه مطلبی شنیدم:
یکی از دوستان میگفت این مادر برد های جدید (یکی دو سال اخیر) خودشون پورت LAN دارن و نیازی نیست کارت شبکه روی مادربرد نصب کنی.فقط کافیه کابل شبکه رو به مودم و اون سرشو به پورت روی مادربرد نصب کنی.


نظرتون چیه؟درست میگه؟
یه عکسی تصویری از این پرت روی مادربرد ندارید اینجا نمایش بدین ما ببینیم!
حرفشون کاملا درست بوده . بیشتر از دو ساله . یه چیزی مثل پریز تلفن میمون منتها بزرگتره .

KING_DESIGNER
13-01-2010, 21:02
یکی دو سال نیست خیلی وقته !

omid_egh
14-01-2010, 22:23
حرفشون کاملا درست بوده . بیشتر از دو ساله . یه چیزی مثل پریز تلفن میمون منتها بزرگتره .


منظورتون همونیه که بغل جای یو اس بی یا جای دیگه ای ؟ (شبیه جای سوکت تلفن اما یه خورده بزرگتر)

sei_pm
15-01-2010, 10:47
منظورتون همونیه که بغل جای یو اس بی یا جای دیگه ای ؟ (شبیه جای سوکت تلفن اما یه خورده بزرگتر)
بله همونه.

khore mobile
15-01-2010, 19:12
منظورتون همونیه که بغل جای یو اس بی یا جای دیگه ای ؟ (شبیه جای سوکت تلفن اما یه خورده بزرگتر)

آره خودشه،من پیداش کردم.

راستی یه چیزی:
این مودم های DLink موجود در بازار ایران تولید کدوم کشوره؟
و با گارانتیه چه شرکت ایرانی ارائه میشه؟


من توی همین سایت و سایت های مشابه و چند تا فروشگاه اینترنتی قطعات کامپیوتر مدلهای D link رو چک کردم.
بعد رفتم تو خود سایت اصلی کمپانی D Link .
هیچکدوم از مدلها توی این سایتها با سایت اصلی شرکت با هم نمیخونن!!!!!!!

حتی سایت اصلی شرکت زبان فارسی و کشور ایران رو هم ساپورت میکنه اما ...!

یعنی چی؟
این به معنی این نیست که مدلهای موجود در بازار ایران همه تقلبی (ساخت چین) هستند ؟!!!

Gamemaster
15-01-2010, 21:40
مال من ساخت چين d-link

khore mobile
16-01-2010, 18:48
من سه دستگاه دارم:
تلفن
فکس
مودم
که هر کدوم از سه پریز جداگانه تغذیه میشن.


خب رفتم تو ویکی پدیا این مطلب رو در باره اسپلیتر دیدم:

درصورت استفاده گوشی تلفن از پریز دیگر، استفاده از اسپلیتر ثانویه الزامیست و در صورت عدم استفاده اینترنت شما با مشکل برجورد خواهد کرد.

این اسپلیتر ثانویه چیه؟

khore mobile
16-01-2010, 20:02
دوستان به این جملات که در همین سایت توسط بچه ها به عنوان راهنمائی ارائه شده توجه بفرمائید:

" میکروفیلتر فقط نویز گیره. شما یه اسپلیتر برای مودمت بگیر و یه میکرو فیلتر برای تلفن دیگه بگذار "

" تعداد دستگاه های تلفن موجود در خانه اسپلیتر یا میکروفیلتر ( آخه اسپلیتر افزون بر اینکه تلفن و اینترنت رو جدا می کنه، نویز گیر هم هست. اما میکروفیلتر فقط نویز گیره )"


" میکروفیلتر که فقط یک خروجی داره "


با توجه به این جملات و پست قبلیه من به نظر شما اگه من واسه فکس و تلفن هر کدوم یه میکروفیلتر بگیرم و واسه مودم هم اسپلیتر نصب کنم مشکلی پیش میاد؟

sei_pm
16-01-2010, 22:37
من سه دستگاه دارم:
تلفن
فکس
مودم
که هر کدوم از سه پریز جداگانه تغذیه میشن.


خب رفتم تو ویکی پدیا این مطلب رو در باره اسپلیتر دیدم:

درصورت استفاده گوشی تلفن از پریز دیگر، استفاده از اسپلیتر ثانویه الزامیست و در صورت عدم استفاده اینترنت شما با مشکل برجورد خواهد کرد.

این اسپلیتر ثانویه چیه؟
منظور اینه که باید دو تا اپلیتر داشته باشه . ولی جون فقط میخوای تلفن رو به اون پریز بزنی همون میکروفیلتر هم کافیه

sei_pm
16-01-2010, 22:39
دوستان به این جملات که در همین سایت توسط بچه ها به عنوان راهنمائی ارائه شده توجه بفرمائید:

" میکروفیلتر فقط نویز گیره. شما یه اسپلیتر برای مودمت بگیر و یه میکرو فیلتر برای تلفن دیگه بگذار "

" تعداد دستگاه های تلفن موجود در خانه اسپلیتر یا میکروفیلتر ( آخه اسپلیتر افزون بر اینکه تلفن و اینترنت رو جدا می کنه، نویز گیر هم هست. اما میکروفیلتر فقط نویز گیره )"


" میکروفیلتر که فقط یک خروجی داره "


با توجه به این جملات و پست قبلیه من به نظر شما اگه من واسه فکس و تلفن هر کدوم یه میکروفیلتر بگیرم و واسه مودم هم اسپلیتر نصب کنم مشکلی پیش میاد؟
اگر می خوای بقل مودم تلفن بگذاری باید بهش اسپلیتر وصل کنی در غیر اینصورت لازم نیست. برای فکس و تلفن هم 2 تا میکروفیلتر می خوای

khore mobile
18-01-2010, 09:37
خب من بالاخره یه مودم ADSL مارک ASUS مدل am602 گرفتم .بعدش هم رفتم دفتر شرکتی که میخام ازش سرویس بگیرم.

یه مهندس موقشنگی مودم رو گرفت و گفت باید تنظیمش بکنه.مودم رو به لبتابش وصل کرد و یه خورده با لبتاب ور رفت بعدش هم گفت ذخیره کرده(چیو؟!!!!) و مودم رو تحویلم داد و گفت هر وقت خطت رانژه شد بهت اطلاع میدیم.

حالا سوالم اینه:

1. این مهندس با مودم چکار کرده؟

2. من برای وصل شدن به اینترنت (بعد از رانژه شدن خط) چکار باید بکنم؟ منظورم نرم افزاریشه یعنی تنظیمات و ترتیب انجامشون.وصل کردن کابلها رو بلدم.:31:

لطفا مراحل رو بهم توضیح بدین نزنم تنظیمات مودم رو بهم بزنم.

راستی یه یوزر و پسورد هم بهم داد.


متشکر

mehrdad38
18-01-2010, 12:07
خب من بالاخره یه مودم ADSL مارک ASUS مدل am602 گرفتم .بعدش هم رفتم دفتر شرکتی که میخام ازش سرویس بگیرم.

یه مهندس موقشنگی مودم رو گرفت و گفت باید تنظیمش بکنه.مودم رو به لبتابش وصل کرد و یه خورده با لبتاب ور رفت بعدش هم گفت ذخیره کرده(چیو؟!!!!) و مودم رو تحویلم داد و گفت هر وقت خطت رانژه شد بهت اطلاع میدیم.

حالا سوالم اینه:

1. این مهندس با مودم چکار کرده؟

2. من برای وصل شدن به اینترنت (بعد از رانژه شدن خط) چکار باید بکنم؟ منظورم نرم افزاریشه یعنی تنظیمات و ترتیب انجامشون.وصل کردن کابلها رو بلدم.:31:

لطفا مراحل رو بهم توضیح بدین نزنم تنظیمات مودم رو بهم بزنم.

راستی یه یوزر و پسورد هم بهم داد.


متشکر


1- مهندس مو قشنگه مودمت رو config كرده يعني تنظيمش كرده.
2- وقتي تمام اتصالات مودم رو انجام دادي برو يه كانكشن ADSL درست كن و از اينترنت لذت ببر. اون يوزر و پسورد براي كانكشن هست كه بتوني كانكت بشي.:8::8::8::8::8::8:

khore mobile
18-01-2010, 17:32
راستش من یه سری مطلب تو همین P30 خوندم والان حسابی گیج شدم.

یه جا نوشته نیاز به کانکشن نیست!
یه جا دیگه یه نفر گفته چون کانکشن نساخته نتونسته وصل بشه!

یکی میگه pppoe واون یکی میگه bridge.

من میدونم مهندس کانفیگ کرده اما این کانفیگ شامل چه مراحلیه؟!

یه جا میگن باید بری تو IP وارد کنی 198. 1.... نمیدونم چی!

یه جا میگن باید بری تو تنظیمات ویندوز !!!!

من یه فایل کامل مراحل نصب مودم و اتصال رو دانلود کردم اما باور کنید نمیدونم اون مهندس تا کجاش رو انجام داده من کجاش رو باید انجام بدم.:41::41:

این دیگه چیه:
اکثر مودم‌ها را مي‌توان به 2 صورت تنظيم کرد: pppoe و bridge.

اینو مهندس باید تنظیم کنه درسته؟من دیگه تو این قسمت نباید وارد بشم؟

mehrdad38
18-01-2010, 19:14
راستش من یه سری مطلب تو همین P30 خوندم والان حسابی گیج شدم.

یه جا نوشته نیاز به کانکشن نیست!
یه جا دیگه یه نفر گفته چون کانکشن نساخته نتونسته وصل بشه!

یکی میگه pppoe واون یکی میگه bridge.

من میدونم مهندس کانفیگ کرده اما این کانفیگ شامل چه مراحلیه؟!

یه جا میگن باید بری تو IP وارد کنی 198. 1.... نمیدونم چی!

یه جا میگن باید بری تو تنظیمات ویندوز !!!!

من یه فایل کامل مراحل نصب مودم و اتصال رو دانلود کردم اما باور کنید نمیدونم اون مهندس تا کجاش رو انجام داده من کجاش رو باید انجام بدم.:41::41:

این دیگه چیه:
اکثر مودم‌ها را مي‌توان به 2 صورت تنظيم کرد: pppoe و bridge.

اینو مهندس باید تنظیم کنه درسته؟من دیگه تو این قسمت نباید وارد بشم؟


ببين تنظيم مودم كار خيلي راحت و آسونيه نه پيچيده ست نه گيج كننده. الان بايد تعيين كني كه مي خواي به صورت اتوماتيك ( ppoe ) به اينترنت متصل بشي يا دستي ( bridge ). اتوماتيك اين طوريه كه به محض روشن كردم كامپيوتر و بالا اومدن ويندوز خودكار به اينترنت متصل مي شي و ديگه نياز به ساختن كانكشن نيست. اما اگر روي حالت دستي بزاري بايد كانكشن درست كني و هر وقت كه نياز داشتي به صورت دستي به اينترنت متصل مي شي. كه من حالت دستي رو ترجيح مي دم. چون ممكنه برنامه هاي ناخواسته اي اجرا بشن و يا بخوان Update كنن اون وقت از حجم اينترنتت كم ميشه.

اصلا تنظيمات اون مهندس رو فراموش كن كار خاصي نداره. ببين يه باره ديگه توضيح مي دم:

براي تنظيم مودم بايد اول تمام كابل ها اعم از LAN و Line و همين طور آداپتور بايد وصل باشه و مودم بايد روشن باشه.
خوب تا الان كه كاري نداشت. براي تنظيم مودم يه آدرس IP وجود داره كه تو دفترچه راهنماي مودم وجود داره. اونو تو آدرس بار مرورگر تايپ كن. صفحه اي باز مي شه كه ازت يوزر و پسورد مي خواد اين 2 پارامتر هم تو دفترچه هست و معمولا admin هست.

خوب صفحه تنظيم مودم باز مي شه معمولا قسمت تنظيم مودم در اغلب مودم ها Quick Setup هست. روي اون كليك كن. صفحه اي كه باز شد 2 پارامتر داره VPI و VCI كه احتمالا اون مهندس مو قشنگ اون مقادير رو كه خود ISP مي دونه وارد كرده و نياز نيست چيزي وارد كني مثلا شركت صبانت و شاتل VPI = 0 و VCI = 35 يا شركت پارس آنلاين VPI = 0 و VCI = 59 و ... ( ولي مقادير هر دو مورد رو بپرس شايد يه روزي لازم شد). خوب تا اينجا كه چيزي نبود.

بعد Next رو ميزني و در صفحه بعد :

1- اگه بخواي با ساختن كانكشن ( دستي ) به اينترنت وصل بشي گزينه آخر يعني Bridging را انتخاب و Next را كليك و در صفحه بعد روي Save / Reboot كليك و حدود دو دقيقه صبر ميكني تا مودم تغييرات را ذخيره كنه و ري استارت بشه و تمام.
حالا ميتونيد يه كانكشن Broadband براي اينترنت بسازيد.

2- اگه بخواي هر وقت كامپيوتر را روشن ميكني به اينترنت متصل باشي بايد گزينه دوم يعني :
PPP over Ethernet PPPoE را انتخاب و Next كنيد و در صفحه بعد توي كادر PPP Username و PPP Password يوزر نيم و پسورد اينترنت خودتون رو وارد كنيد و به بقيه تنظيمات كاري نداشته باشين و Next كنين و توي صفحه بعد روي گزينه Save / Reboot كليك و بعد از دو دقيقه ميتوني با باز كردن اينترنت اكسپلورر به اينترنت وصل بشين.

ديدي كاري نداشت متوجه شدي؟:21::5::8::8::8::8::8::8::27:

khore mobile
18-01-2010, 23:29
:thumbsup::thumbsup::thumbsup:

بسیار عالی،واقعا ممنون. بخاطر وقتی که برای جواب دادن به سوال من گذاشتی.واقعا سپاسگذارم.

حالا اگه اجازه بدی من یه کوچولو سوال بپرسم!!!:blush::rolleye:

البته شما به اندازه کافی منو شرمنده کردین و اگه دیگه جواب منو ندین ناراحت نمیشم.اما اگه سوالای من هم بیجا بود شما شاکی نشین.


اصلا تنظيمات اون مهندس رو فراموش كن كار خاصي نداره

1.اگه من به روشی که شما گفتین مودم رو کانفیگ کنم خب تنظیمات مو قشنگ به هم میخوره اون وقت توی سرویس دهی اونا به من مشکلی پیش نمیاد؟یا مثلا اونا متوجه تغییر تنظیمات بوسیله من نمیشن؟


2. تنظیم نحوه اتصال (اتوماتیک و یا دستی ) توسط موقشنگ انجام شده یا روی ویندوز باید توسط خودم انجام بشه؟


3.اگه اصلا به تنظیمات مهندس کاری نداشته باشم و الان بخام وصل شم به اینترنت باید چکار کنم؟
خب مهندس مودم رو تنظیم کرده،سیستم من رو که تنظیم نکرده.روی ویندوز سیستمم چکار باید بکنم.
میدونم باید کانکشن بسازم میشه کاملتر بگین!

ببخشید خیلی اذیتتون میکنم.:41::41:

mehrdad38
19-01-2010, 02:12
:thumbsup::thumbsup::thumbsup:

بسیار عالی،واقعا ممنون. بخاطر وقتی که برای جواب دادن به سوال من گذاشتی.واقعا سپاسگذارم.

حالا اگه اجازه بدی من یه کوچولو سوال بپرسم!!!:blush::rolleye:

البته شما به اندازه کافی منو شرمنده کردین و اگه دیگه جواب منو ندین ناراحت نمیشم.اما اگه سوالای من هم بیجا بود شما شاکی نشین.



1.اگه من به روشی که شما گفتین مودم رو کانفیگ کنم خب تنظیمات مو قشنگ به هم میخوره اون وقت توی سرویس دهی اونا به من مشکلی پیش نمیاد؟یا مثلا اونا متوجه تغییر تنظیمات بوسیله من نمیشن؟


2. تنظیم نحوه اتصال (اتوماتیک و یا دستی ) توسط موقشنگ انجام شده یا روی ویندوز باید توسط خودم انجام بشه؟


3.اگه اصلا به تنظیمات مهندس کاری نداشته باشم و الان بخام وصل شم به اینترنت باید چکار کنم؟
خب مهندس مودم رو تنظیم کرده،سیستم من رو که تنظیم نکرده.روی ویندوز سیستمم چکار باید بکنم.
میدونم باید کانکشن بسازم میشه کاملتر بگین!

ببخشید خیلی اذیتتون میکنم.:41::41:

خواهش مي كنم من با كمال ميل دارم جواب شما رو مي دم.

1- نه اصلا تو سرويس دهي ISP هيچ تغييري حاصل نمي شه. اولا اشكالي نداره كه شما تنظيمات رو بخواي تغيير بدي دوما بفهمن كه شما تظيمات رو تغيير دادي چي ميشه؟ در صورتي كه نمي فهمن.

2- احتمالا انجام شده ولي شما خودت برو تنظيمات رو كه برات گفتم انجام بده.

3- بايد خط شما رانژه شده باشه. شما تمام كابل هاي مودم رو وصل كن اعم از LAN و آداپتور و ... بعد مودم رو روشن كن اگر چراغ مربوط به ADSL بعد از يه چشمك زدن كوتاه ثابت موند اونوقت معلومه كه خطتون رانژه شده و آمده سير و سياحت تو اينترنت هست. خوب اگر رانژه نبود كه هيچ بايد هر روز هي مودمو روشن كني و ببيني چراغ ADSL ثابت مي شه يا نه. اگر رانژه بود كه 2 حالت پيش مياد:

1- شما اگر خواستيد به صورت اتوماتيك كانكت بشين اون مراحل كه تو پست قبلي گفتم انجام مي ديد. و تو خود تنظيمات مودم يوزر و پسورد ISP رو وارد مي كني و ديگه نيازي به كانكشن ساختن نيست.

2- اگر خواستي دستي به اينترنت متصل بشي تنظيمات مودم رو انجام مي دي ( حالت bridge ) بعد بايد كانكشن بسازي:

1- Network Connections بعد از ستون سمت چپ پنجره Create a new connection رو كليك كن.
2- گزينه اول ( Connect to the Internet ) بعد Next رو بزن بعدش گزينه دوم Set up my connetion manually رو بزن.
3- تو صفحه باز شده گزينه دوم رو بزن. Next كن تو اون قسمت اسم شركت رو تايپ كن . Next كن به ترتيب از بالا به پايين يوزر نيم پسورد و تكرار پسورد رو بزن.


چيز ديگه اي فكر نكنم مونده باشه. فقط يه سري تنظيمات ديگه اي هست كه البته بدون اون هم به اينترنت متصل مي شي ولي ممكنه كنار ساعت دسكتاپ با يه پيام با علام مثلث زرد رنگ مواجه بشين.

اين تنظيم مربوط به Local Area Connection هست. تو قسمت Network Connections و بر روي آيكون Local Area Connection راست كليك كن و Properties رو بزن در كادر باز شده قسمت This connection uses the following Items قسمت Internet Protocol رو با يه چپ كليك انتخاب كن و دكمه Properties رو بزن. تو قسمت General گزينه ي Use the following IP address رو انتخاب كن. خوب تا اينجا بهت راهنمايي كردم از اينجا به بعد رو از شركت بپرس چون براي هر مودم و هر شركتي فرق داره.

khore mobile
19-01-2010, 10:10
خیلی ممنون.
خیلی خوب بود.تشکر

khore mobile
24-01-2010, 23:29
سلام دوستان

بالاخره خط من رانژه شد و الان با اینترنت پر سرعت در خمتتون هستم.
میخواستم قبل از هر چیزی از همه بچه هائی که تو این مدت زحمتشون دادم و بهم کمک کردن صمیمانه تشکر کنم.

...و اما بعد:

سرعت اتصال رو کانکشنم 100 نشون میده،واسه فهمیدن سرعت واقعی اتصال باید چکارکرد؟

متشکر

KING_DESIGNER
25-01-2010, 00:17
بابا ترکوندی:31:
از 3 هفته پیش تا حالا تو راهی !!!؟؟؟
خوب
شما باید برید توی این استی که میگم
یه نقشه بزگر جهارن رو کشیده که روی نزدیکترین نقطه ها نزدیک به ایران مثلا باکو و یا کویت کلیک میکنین ! و چند دقیقه ای صبر میکنین و مطلقا دانلودی انجام نمیدین تا خودش چک کنه و سرعت نهایی رو میگه
یه کد اخرش میده که کپی کنین اینجا تا ببینیم در چه وضعی هستین
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] speedtest.net
برای فهمیدن IP که به دردت هم میخوره میری اینجا
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] CMYIP.COM
البته ادرس دوم برای فهمیدن ای پی خودته که یه چیز شخصیه نیازی نیست کپیش کنی اینجا
سرویست چه چه جوریاست بیا معرفی کن بچه هایی که خوساتن بگیرن اطلاعات داشته باشند:20:

khore mobile
25-01-2010, 19:52
شما باید برید توی این استی که میگم
یه نقشه بزگر جهارن رو کشیده که روی نزدیکترین نقطه ها نزدیک به ایران مثلا باکو و یا کویت کلیک میکنین ! و چند دقیقه ای صبر میکنین و مطلقا دانلودی انجام نمیدین تا خودش چک کنه و سرعت نهایی رو میگه


منظورم از طریق امکانات خود مودم یا ویندوز هستش.

khore mobile
25-01-2010, 20:06
دوستان من نمیتونم وارد صفحه تنظیمات مودم بشم!

آدرس 192.168.1.1 رو وارد میکنم،یه پنجره باز میشه که یوزر وپسورد میخواد اما وقتی admin رو وارد میکنم هیچ عکس العملی نشون نمیده!!

اون مهندس موقشنگ کاری کرده؟

KING_DESIGNER
25-01-2010, 20:40
نوچ نمیشه
از طریق خود ویندوز بفهمی
مگه اینکه یه سری روشها هست که خیلی دقیق نیست
ارتباظ زنده خیلی بهتره
اون روشها هم فهمیدن مقدار ارسالات از طریق نمیودار شبکه تون هست که توی تاسک منیجر هست ولی زیاد چیز مهمی نیست !
بهترینش اسپیدتست هست
در مورد وارد نشدن مودم هم متاسفانه مشکل یارو نیست بازم خودت دستکاری کردی
چیکارش داری میخوای بری توش ؟ مگه الان کانکت نیستی ؟
من نمیفهمم چرا همه ما ادمها دوست داریم یه چیزی روز اول میخریم بریم ببینیم خلبانش کیه ؟؟:31: تلوزیون روز اول اومده بود میگفتن ادم کوچیکها رفتن توش الان چیکار داری با مودمه که میخوای ازش سر در بیاری اگه یه دفعه بهم بریزه دوباره باید ده تومن پیاده بشی ببری شرکت درستش کنن
کاریش نداشته باش بابا بزار کاکنت باشه دیگه !

khore mobile
25-01-2010, 23:24
نمیخام دستکاریش کنم.
اما دوست دارم از چیزی که دارم استفاده میکنم اطلاعات داشته باشم.
درسته من الان کانکت هستم اما مهمتر از این واسم اینه که اطلاعات خودم رو افزایش بدم.
وقتی که میشه رفت توی منوی مودم چرا نباید رفت؟
10 تومن در مقابل اطلاعاتی که میشه فهمید و به دانش شخصیت اضافه کرد هیچی نیست.

من کاری با مودمم نکردم.یه فایلی از اینترنت دریافت کردم که بطور کامل کانفیگ مودم 602 رو توضیح داده بود.تا اونجائی که تو پست قبلی گفتم جلو رفتم اما دیگه وارد منو نشد!!!

KING_DESIGNER
26-01-2010, 00:44
مواظب باش این آزمایشات کار دستت نده مودم بره گارانتی !! همه دانشمندا اولش اینو میگن داداش !!!
راستی منم همینجوری کنکاو بودم ولی لازمه که قبلش یه چیزی پیش زمینه دشات هباشی
شما که تا جایی که یادمه تا سه هفته پیش پورت شبکه رو بلد نبودی
بهتر نیست به جای کنجکاوی وپرس وجو بری از پایه همه رو یاد بگیری
اینجوری هم دانشت بیشتر میشه
هم نیازت به افراد کمتر میشه !
من اطلاعات خرید دی اس ال رو از اینجا از بچه ها رگفتم ولی برای نصب خودم مثل یک مرد نشستم پشتش نصبش کردم چون درسشو خونده بودم
شما هم توصیه میکنم بری درسشو بخونی
چون هر لحظه یه خطا بکنی مودم میره گارانتی البته شاید داشته باشی و مهم نیست ولی مهم اینه که از روی نا اگاهی بزنی خرابش کنی
توصیه من اینه که شما از اول بری شبکه رو بخونی مشکلی هم داشتی بیا بپرس بعد آروم آروم وارد مودم بشو
سئوالی بود در خدمتتون هستم:20:

sei_pm
26-01-2010, 00:47
نمیخام دستکاریش کنم.
اما دوست دارم از چیزی که دارم استفاده میکنم اطلاعات داشته باشم.
درسته من الان کانکت هستم اما مهمتر از این واسم اینه که اطلاعات خودم رو افزایش بدم.
وقتی که میشه رفت توی منوی مودم چرا نباید رفت؟
10 تومن در مقابل اطلاعاتی که میشه فهمید و به دانش شخصیت اضافه کرد هیچی نیست.

من کاری با مودمم نکردم.یه فایلی از اینترنت دریافت کردم که بطور کامل کانفیگ مودم 602 رو توضیح داده بود.تا اونجائی که تو پست قبلی گفتم جلو رفتم اما دیگه وارد منو نشد!!!
اگر پوزر و پسورد admin رو قبول نمیکنه ممکنه اونا رو عوض کرده باشه.

John Haughm
27-01-2010, 03:13
دوستان نمیدونم این بحث جاش تو این تاپیک باشه یا نه ولی عنوانی مه نزدیک تر به سوالم باشه به چشمم نخورد:
سوالم اینه که من ADSL گرفتم تازگی و باهاش یه TP Link (مودم وایرلس) گرفتم تا تو خونه به صورت بی سیم بالپ تاپ وصل شم. حالا اگه بخوام بازم به صورت بی سیم با کامپیوتر ثابت (desktop) به اینترنت وصل شم می تونم با این سوکت های بلوتوث که حالت usb دارن و پشت کیس می خورن به نت وصل شم؟
اگه آره چجوری؟ (چون من خواستم این کارو بکنم ولی بلوتوث رو به کیس وصل کردم و برنامه رو نصب کردم ولی وقتی سرچ می کنم تا پیدا کنه فقط لپ تاپ منو میشناسه نه دستگاه مودم که باید بهش وصل شه...)
اگه میشه راهنماییم کنید!
چون این کامپیوتر ثابته قدیمیه و جای ورودی سیم ADSL نداره برای همین به این داستانها افتادم...
دستتون درد نکنه!

John Haughm
28-01-2010, 12:28
یعنی هیچکی اینجا نیست جواب مارو بلد باشه؟!
خسته نباشید...
:13: