PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [آرشیو] Wimax Mobin net / شرکت مبین نت



صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 [88]

hasanoooooooo
17-07-2014, 10:06
سرعت شبانه مبین نت چه بلایی دقیقا سرش اومده؟ دانلود شبانه رو برداشته؟

من مودمشو دارم و قبلا هم حسابی ازش دانلود کردم هر شب 2 گیگ دانلود داشتم!!!!

( اشانتیون رو تلوزیونمون بود.... دمشون گرم! ) الان شنیدم شبانه رو برداشتن اره؟؟؟؟؟

چرا جواب نمیدید دوستان؟

yuzarsiff
17-07-2014, 13:03
چرا جواب نمیدید دوستان؟

نه عزیز شبانه هست اما سرعتش کم شده.

من خودم قبلا با 512 شبی 1.2 گیگ دانلود داشتم حداقل الان به زور 700 800 مگ میشه :/

hasanoooooooo
17-07-2014, 22:29
نه عزیز شبانه هست اما سرعتش کم شده.

من خودم قبلا با 512 شبی 1.2 گیگ دانلود داشتم حداقل الان به زور 700 800 مگ میشه :/

داداش شاید بخندی با 128 تا 6 ماه پیش شبی 2.500 دانلود میکردم!!! حالا نمیدونم اگه تمدید کنم سرعتم همون حدوداست یا؟
حقیقت برا 1 ماه مجبورم یه سرویس بگیرم... ارزونترینش 128 1 ماهه هست درسته؟ با قیمت 20 هزار تومن... اگه اشتباه میکنم بگید؟ کسی این سرویس رو داره میشه بگید سرعت شبانه چجوریاست؟

Microsoft Windows
18-07-2014, 03:48
امشب واقعا ازون شباست سرعت افتضاست اگه همینطوری پیش بره تمدید نمی کنم این ماه میزارمش برا فروش

saeidf1
18-07-2014, 07:57
امشب واقعا ازون شباست سرعت افتضاست اگه همینطوری پیش بره تمدید نمی کنم این ماه میزارمش برا فروش
اره والا برا منم پریشب3گیگ گرفتم امشب به زور2گیگ دان کرد فکر کنم برا شبای احیاست ای خدا این رمضون کی تموم میشه:n28:

yuzarsiff
18-07-2014, 13:01
داداش شاید بخندی با 128 تا 6 ماه پیش شبی 2.500 دانلود میکردم!!! حالا نمیدونم اگه تمدید کنم سرعتم همون حدوداست یا؟
حقیقت برا 1 ماه مجبورم یه سرویس بگیرم... ارزونترینش 128 1 ماهه هست درسته؟ با قیمت 20 هزار تومن... اگه اشتباه میکنم بگید؟ کسی این سرویس رو داره میشه بگید سرعت شبانه چجوریاست؟

الان سرویس 128 خیلی بخواد بهت حال بده سرعت دانلودش به 30 میرسه و اینجوری هم خیلی همه چیز اوکی باشه شبی 300 مگ بیشتر نصیبت نمیشه

Firebirds
18-07-2014, 14:14
دوستان همین الان اگه یکی توی تهران بخواد وایمکس بگیره، شما پیشنهادتون مبین نت یا ایرانسل ؟ استفاده هم فقط توی تهرانه.

majid.jj
18-07-2014, 14:33
دوستان همین الان اگه یکی توی تهران بخواد وایمکس بگیره، شما پیشنهادتون مبین نت یا ایرانسل ؟ استفاده هم فقط توی تهرانه.

رفیق ایرانسل رو نمیدونم اما مبین نت گیر.

بعد اینکه چرا وایمکس؟ اگه نمیتونی adsl بگیری حداقل برو سراغ پوینت تو پوینت، پینگشون در یه حده! :))

Firebirds
18-07-2014, 14:37
رفیق ایرانسل رو نمیدونم اما مبین نت گیر.

بعد اینکه چرا وایمکس؟ اگه نمیتونی adsl بگیری حداقل برو سراغ پوینت تو پوینت، پینگشون در یه حده! :))
والا این بنده خدای ما یه چیزی می خواد وابسته به خط تلفن نباشه. اسیر تجهیزات وایرلس نشه راه اندازیش راحت باشه
چی میمونه آخه به غیر از 3جی و وایمکس

mehdihamed
19-07-2014, 00:23
سلام
این رو الان تو سایت مبین نت خوندم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی الان من اگه 128 - 1 گیگ داشته باشم فقط در طول ماه شبانه رایگان 2 گیگ میتونم دانلود کنم؟! :n04:

yuzarsiff
19-07-2014, 01:06
نه دوست عزیز این طرح کنسل شده و اجرا نمیشه.

saeidf1
19-07-2014, 09:56
سلام
این رو الان تو سایت مبین نت خوندم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی الان من اگه 128 - 1 گیگ داشته باشم فقط در طول ماه شبانه رایگان 2 گیگ میتونم دانلود کنم؟! :n04:
داداش128 نگیر اگه قبلا این مودمو از رو تلویزیون یا جایزه بردی سرعتش رو رو یه مگ بستن وقتی که تموم میشه 128 رو فعال کنی همون 12 تا بیشتر سرعت نمیده از من گفتن بود

saeidf1
19-07-2014, 09:58
بکس امشب عجب سرعتی گرفته بود4.5 گیگی گرفتم برا شما چه جور بود سرعتش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

hasanoooooooo
19-07-2014, 11:39
داداش128 نگیر اگه قبلا این مودمو از رو تلویزیون یا جایزه بردی سرعتش رو رو یه مگ بستن وقتی که تموم میشه 128 رو فعال کنی همون 12 تا بیشتر سرعت نمیده از من گفتن بود

والا من رو تلوزیونم بود.. منتها سرعت دانلودم 135 کیلوبایت بود! این یعنی بالای 1 مگ هم بسته بودنم!... حالا اگه شما میگید حتما همینطوره و سرعتها واقعی شده... بنظرم برای افرادی که زیاد در حال جا به جایی نیستن دیگه وایمکس نمیصرفه... واقعا تعرفه هاش گرونه...من خودم 2 سال داشتم از مبین نت هر شب دانلود میکردم شبی 2.5 گیگ میگرفت.... اون زمان هم حتی نمیصرفید با اون مودم مسخره و گرونشون.. منتها دیگه مفتی بود و استفاده میکردم سرویس نامحدود هم انگاری دیگه تو لیستشون نیست درسته؟

mehdihamed
19-07-2014, 12:51
نه دوست عزیز این طرح کنسل شده و اجرا نمیشه.

پس اینی که تو امضاتون زدین چیه؟ :n13:
اگه کنسل شده چرا هنوز تو سایتش هست؟

snsd32
19-07-2014, 14:23
پس اینی که تو امضاتون زدین چیه؟ :n13:
اگه کنسل شده چرا هنوز تو سایتش هست؟

من فکر میکنم این طرح برای اونایی که از مبین نت شکایت کردن اجرا نمیشه!! اخه من چون شکایت نکردم سرعتم خیلی پایینه شبا به زور به زورررررررررر 300 مگ شاید بتونم بگیرم اونم با دو مگ:n29:

saeidf1
19-07-2014, 16:13
والا من رو تلوزیونم بود.. منتها سرعت دانلودم 135 کیلوبایت بود! این یعنی بالای 1 مگ هم بسته بودنم!... حالا اگه شما میگید حتما همینطوره و سرعتها واقعی شده... بنظرم برای افرادی که زیاد در حال جا به جایی نیستن دیگه وایمکس نمیصرفه... واقعا تعرفه هاش گرونه...من خودم 2 سال داشتم از مبین نت هر شب دانلود میکردم شبی 2.5 گیگ میگرفت.... اون زمان هم حتی نمیصرفید با اون مودم مسخره و گرونشون.. منتها دیگه مفتی بود و استفاده میکردم سرویس نامحدود هم انگاری دیگه تو لیستشون نیست درسته؟
آره نامحدود رو حذفیدن

saeidf1
19-07-2014, 16:19
پس اینی که تو امضاتون زدین چیه؟ :n13:
اگه کنسل شده چرا هنوز تو سایتش هست؟
تو امضامون همین جوری گذاشتیم
تو سایتشم برا ترسوندن افراد از دانلود زیاد اگه الانم به اپراتورش زنگ بزنی بهت میگه که اگه2برابر دان کنی قطع میشی خخخخخخخخخخخخخخخخخخ
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mehdihamed
19-07-2014, 16:29
تو امضامون همین جوری گذاشتیم
تو سایتشم برا ترسوندن افراد از دانلود زیاد اگه الانم به اپراتورش زنگ بزنی بهت میگه که اگه2برابر دان کنی قطع میشی خخخخخخخخخخخخخخخخخخ
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آقا خوش خبر باشی :n16:
پس امشب دانلودو میزنم تو رگ :n20:
من طرحم یه ساله ست گفتم شاید دارم دانلود رایگان یک سال رو تو همین چند ماه اول استفاده میکنم :n09:

yuzarsiff
19-07-2014, 17:21
خوش به حالتون من که هنوز دانلود شبانم افتضاست که هیچ روزانه هم حتی پیج باز کردن مشکل داره !
کلا اوضاعی شده ماه رمضونی
تا قبل ماه رمضون همه چی اوکی بود سرعت دانلود شبانه هم فیکس 1 کیلو بایت بالا پایین نمی رفت اما الان همه چی بهم ریخته :n27:

NaughtyCat
19-07-2014, 17:34
تو امضامون همین جوری گذاشتیم
تو سایتشم برا ترسوندن افراد از دانلود زیاد اگه الانم به اپراتورش زنگ بزنی بهت میگه که اگه2برابر دان کنی قطع میشی خخخخخخخخخخخخخخخخخخ
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اون موقع هم که من ازشون سرویس میگرفتم هی تند تند sms میداد که اینقدر دانلود نکن و این حرفا. البته من هم اهمیتی ندادم و تا روز آخر همونجوری ادامه دادم.

این دو برابر حجم قرارداد هم با اینکه هنوز تو سایتشون هست ولی پس به احتمال زیاد اینم مثل باقی چیزاشون چرند باشه.من مبین نت رو فقط برای دانلود شبانه ش استفاده میکردم که اون اواخر هم سرعتش افتضاح شده بود.

در کل اگه امکان گرفتن ADSL دارین سمتش نرین. بیخوده.

mehdihamed
19-07-2014, 17:50
خوش به حالتون من که هنوز دانلود شبانم افتضاست که هیچ روزانه هم حتی پیج باز کردن مشکل داره !
کلا اوضاعی شده ماه رمضونی
تا قبل ماه رمضون همه چی اوکی بود سرعت دانلود شبانه هم فیکس 1 کیلو بایت بالا پایین نمی رفت اما الان همه چی بهم ریخته :n27:
پس قانونه هست :n03:
شاتل هم دقیقاً همین کار رو میکنه اول سرعتت رو نصف میکنه بعد اگه بازم دانلود کنی در حد دایال آپش میکنه بعدم کلاً اینترنت رو قطع میکنه بهش میگن قانون مصرف منصفانه :n21:

snsd32
19-07-2014, 18:00
تو امضامون همین جوری گذاشتیم
تو سایتشم برا ترسوندن افراد از دانلود زیاد اگه الانم به اپراتورش زنگ بزنی بهت میگه که اگه2برابر دان کنی قطع میشی خخخخخخخخخخخخخخخخخخ
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ببخشید شما سیگنالتون چنده؟:n01:

saeidf1
19-07-2014, 19:45
ببخشید شما سیگنالتون چنده؟:n01:
خداوکیلی بین7 تا18 در نوسانه:n01:

Microsoft Windows
19-07-2014, 23:04
خداوکیلی بین7 تا18 در نوسانه:n01:
CINR R3 بین 7تا 18 هست .
RSSI چنده؟
کلا یه اسکرین شات بذارین ببینیم
من که دیشب نتونستم بیشتر از 2 گیگ دانلود کنم

hasanoooooooo
20-07-2014, 00:24
فکر کنم من رکورد دار باشم... همه سیگنالهام 100 درصد بود... هر 3 تاش... واقعا عجب دورانی بود/

barcaboy10
20-07-2014, 00:26
روز به روز کاهش کیفیت .... واقعا یکی از مضخرف ترین اپراتور هان و خیلی هم دزد و عوضین

8-9 روز مونده به تموم شدن اعتبارم . حتی با جی پی ار اس ایرانسل بیام دیگه شارژ نمیکنم

Microsoft Windows
20-07-2014, 01:22
روز به روز کاهش کیفیت .... واقعا یکی از مضخرف ترین اپراتور هان و خیلی هم دزد و عوضین

8-9 روز مونده به تموم شدن اعتبارم . حتی با جی پی ار اس ایرانسل بیام دیگه شارژ نمیکنم
کاملا تایید میشه اصلا اوضاع همچیش داغون پینگم کهتا دیشب خوب بود ولی امشب همش تایم اوت داره

Viren
20-07-2014, 01:30
امشب اوضاع داغانه.سایت هم به زور باز میشه.همش هم قطع

حالم داره از اینترنت بهم میخوره.مگر دستم به مدیرعامل دزدنت نرسه

saeidf1
20-07-2014, 04:48
CINR R3 بین 7تا 18 هست .
RSSI چنده؟
کلا یه اسکرین شات بذارین ببینیم
من که دیشب نتونستم بیشتر از 2 گیگ دانلود کنم
امشب اوضاع سرعت یکم خرابه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Microsoft Windows
20-07-2014, 15:47
امشب اوضاع سرعت یکم خرابه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه مبین نت سرعت بالاتر بده با این وضعیتی که دارید شما تا 12 مگابیت رو هم میتونید داشته باشید قبلا هم گفتم با کمترین سیگنال هم میشه اینترنت 2 مگابیت رو هم داشت

Viren
20-07-2014, 18:17
برای شما هم گوگل باز نمیشه؟...

mike1986
20-07-2014, 21:20
سلام دوستان .

یک نفر بمن یک مودم وایمکس مبین نت هدیه داده . حالا میخوام بدونم که این سرویساش چطورین . کلا کیفیت پینگ سرعت و اینچیزا رو لطفا بگید.

آیا ارزش خریدن رو داره یا خیر ؟

Microsoft Windows
20-07-2014, 21:28
سلام دوستان .

یک نفر بمن یک مودم وایمکس مبین نت هدیه داده . حالا میخوام بدونم که این سرویساش چطورین . کلا کیفیت پینگ سرعت و اینچیزا رو لطفا بگید.

آیا ارزش خریدن رو داره یا خیر ؟
از هر لحاظ بخوای حساب کنی داغونه
کیفیت سرویس که آشغاله الان چند روزی میشه همش تایم اوت و پوکت لاست میده
وضعیت پینگم که قربونش برم با سرور های وطنی هیچوقت زیر 80 نیست سرور های خارجی هم زیر 290 نبوده تا حالا برام
قیمت سرویس هاشم که خدا تومنه(دو برابر ADSL)
کلا سمتش نیایی کلی سود کردی اعصابت هم در آرامشه
من یکم پول دستم بیادمیرم سمت مخابرات الان یک هفته ای میشه داره اینجا سرویس میده ،

majid.jj
20-07-2014, 22:48
من با این وضعیت سیگنال نمیتونم مثل آدم از مبین نت استفاده کنم، قطعی های کوتاهِ فوقع العاده زیاد. (خیلی زیاد) ، سرعتو هم که هیچ. قشنگ توجه کنید!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Microsoft Windows
21-07-2014, 00:12
من با این وضعیت سیگنال نمیتونم مثل آدم از مبین نت استفاده کنم، قطعی های کوتاهِ فوقع العاده زیاد. (خیلی زیاد) ، سرعتو هم که هیچ. قشنگ توجه کنید!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
100 در صد به اون دکلی که وصل میشید ترافیکش زیاده سعی کنید به یه دکل دیگه وصل بشید البته الان حدود یک ماهی میشه کلا سرعت داغونه

barcaboy10
21-07-2014, 00:35
برای شما هم گوگل باز نمیشه؟...

بله.........

barcaboy10
21-07-2014, 00:36
سلام دوستان .

یک نفر بمن یک مودم وایمکس مبین نت هدیه داده . حالا میخوام بدونم که این سرویساش چطورین . کلا کیفیت پینگ سرعت و اینچیزا رو لطفا بگید.

آیا ارزش خریدن رو داره یا خیر ؟



نظرم اینه که مودم رو بنداز تو سطل اشغال :n02:

EmpireWorld
21-07-2014, 11:12
من 6 ماه پیش که داشتم سرعتم روی 240 تا فیکس بود صبح و شب
ولی از 6 ماه پیش تا حالا دیگه تمدید نکردم
به نظرتون میصرفه برم دوباره تمدید کنم؟ شرکت های ISP هم چون خطمون فیبر نوریه سرویس نمیدن فقط مخابرات
که اونم چون شبانه رایگان نداره اصلا به صرفه نیس

dj77
21-07-2014, 12:04
چرا شکایت نمی کنید از مبین نت اگر راه دیگه ای جز استفاده از مبین نت ندارید؟! شکایت کنید واقعا جواب میده در سایت 195 که آدرسش هم این پایین هست! شرکت ملزم به گسترش زیر ساخت متناسب با جذب مشتری هست و مبین نت این کارو نکرده و یک شبکه که 1000نفر می تونند بهش متصل بشند رو بین 10000نفر به اشتراک گذاشته و اصلاً کیفت براش مهم نیست فقط بفروشه و پول رو بگیره از خلق الله ! شکایت کنید و پیگیر شکایتتون باشید اگر می خوایید کیفیتتون بالابره و قطعی های مکرر یا افت سرعت شدید نداشته باشید.

Firebirds
21-07-2014, 12:07
وایمکس مبین نت یا ایرانسل در تهران ( انتهای میرداماد ) ؟

دوستان من می دونم اگه وایمکس رو بزاریم کنار ADSL حرفی برای گفتن نداره ولی وقتی چاره ای نیست دیگر کاریش نمیشود کرد،
لطفا دوستان تهرانی که یه راهنمایی بکنند و بفرمایند در نهایت کدام سرعت بهتر و پایدار تری در کل شبانه روز ارائه میدهد.
موارد مصرف : وب گردی + تماس تصویری.

Mr.Shakeri
21-07-2014, 12:30
چرا شکایت نمی کنید از مبین نت اگر راه دیگه ای جز استفاده از مبین نت ندارید؟! شکایت کنید واقعا جواب میده در سایت 195 که آدرسش هم این پایین هست! شرکت ملزم به گسترش زیر ساخت متناسب با جذب مشتری هست و مبین نت این کارو نکرده و یک شبکه که 1000نفر می تونند بهش متصل بشند رو بین 10000نفر به اشتراک گذاشته و اصلاً کیفت براش مهم نیست فقط بفروشه و پول رو بگیره از خلق الله ! شکایت کنید و پیگیر شکایتتون باشید اگر می خوایید کیفیتتون بالابره و قطعی های مکرر یا افت سرعت شدید نداشته باشید.
تأیید میشه. من برای 7 گیگابایت شکایت کردم و پیگیرش شدم، مبین‌نت هم بهم 2 برایر یعنی 14.7 گیگابایت پس داد. یعنی چیزایی که حتی خودمم از قلم انداختم و حسابشون نکردم بهم اضافه شده.
خدا رو شکر مسئله سرعت دانلود من حل شده و به جز یکی دو شب مشکلی برای دانلود نداشتم. دوستان حتما شکایت کنید و پیگیر شکایتتون باشید.

dj77
21-07-2014, 13:45
مشترکین عزیز مبین نت که از سرویسشون اصلاً رضایت ندارند و بیش از حد اذیتتون می کنه می تونید درخواست غرامت داشته باشید از ین شرکت (طبق تفاهم نامه سطح خدمات یا همان SLA) برای اینکار به سایت زیر مراجعه و فرم مربوط را پر کنید.
اگر قطعی های مکرر دارید اگر دچار افت سرعت هستید یا مشکلاتی ک هاز شبکه مبین نت ناشی میشه و نه از شما حق شماست که غرامت دریافت کیند.
اما SLA چیست:
منظور از SLA، توافقنامه سطح سرويس يا Service Level Agreement است كه قرارداد تضمين و تامين ميزاني معين از كيفيت سرويس از سوي شركت سرويس دهنده براي شركت سرويس گيرنده يا كاربر است .

yuzarsiff
21-07-2014, 23:22
امشب چند ساعتی قطع شد الانم که وصل شده کیفیت شیگنال و سرعت پایین اومده :(

Microsoft Windows
21-07-2014, 23:27
مال من از ساعت یازده قطعه و همچنان ادامه داشته تو مودم که نگاه میکنم انگار هیچ سیگنالی نیست که بهش وصل بشه کلا دیگه حالمو بهم زده

Mr.Shakeri
21-07-2014, 23:45
مال من از ساعت یازده قطعه و همچنان ادامه داشته تو مودم که نگاه میکنم انگار هیچ سیگنالی نیست که بهش وصل بشه کلا دیگه حالمو بهم زده
قطعی سراسری بود. کل کشور قطع بود اما الآن مشکل حل شده.

Microsoft Windows
22-07-2014, 01:40
قطعی سراسری بود. کل کشور قطع بود اما الآن مشکل حل شده.
کجا حل شده بود تازه الان وصل شد ساعت دو نیم بامداد هر نیم ساعت مودم رو ریبوت میکردم دیدم اصلا ربطی نداره مشکل از فرستندست:n15:

Mr.Shakeri
22-07-2014, 02:57
کجا حل شده بود تازه الان وصل شد ساعت دو نیم بامداد هر نیم ساعت مودم رو ریبوت میکردم دیدم اصلا ربطی نداره مشکل از فرستندست:n15:
والا موقعی که اون پست رو گذاشتم نتم وصل شده بود و حتی سرعت دانلودم حدود 150 بود که یعنی مشکلی نداشت. اما از ساعت 3 تا الآن قطعی زیاد داشت.

yuzarsiff
22-07-2014, 13:03
هنوز که هنوزه مشخصه مشکل داره.

Sasuke ..
23-07-2014, 16:16
سلام
من شکایت کردم
دوبار بهم زنگ زدن ..همش گفتن تست سرعت بگیر
امروز هم زنگ زدن طرحمو عوض کردن ..طرح یه مگ واسم برداشتن ...سرعتمو هم درست نکردن

:n28::n28::n28::n28:

Mr.Shakeri
23-07-2014, 16:50
سلام
من شکایت کردم
دوبار بهم زنگ زدن ..همش گفتن تست سرعت بگیر
امروز هم زنگ زدن طرحمو عوض کردن ..طرح یه مگ واسم برداشتن ...سرعتمو هم درست نکردن

:n28::n28::n28::n28:
سلام دوست عزیز،
طرح قبلیتون چی بود؟ از کدوم شهر هستید؟ آخه بعضی از شهرها سرعت برای همه افتضاحه.

ali-1991
25-07-2014, 00:41
لعنت به مبین نت. سرویس یه مگ گرفتم سرعت شبانه از ۵۰ بالاتر نمیره که هیچ تو روز هم افتضاح امروز هم که ۳۰ بود زنگ زدم میگه عکس بفرست میگم استاد ۴روز دارم براتون عکس میفرستم!! واقعا مسخرست

ali_12
25-07-2014, 00:57
سلام دوستان
من مشکلی دارم که واقعا بدجور توش موندم
من 6 ماه پیش مبین نت داشتم و به راحتی استفاده میکردم.بعد از 6 ماه حالا دوباره مودمو راه اندازی کردم.ولی متاسفانه در هیچ یک از نقاط منزل که قبلا به راحتی تا 2 خط میداد حتی 1 خط هم به زوووور میده.من تنها انتخاب اجباری ام مبین نته.حالا راهی برای افزایش گیرندگی مودم هست؟مودمم رومیزی داخلی هست
اون 2 تا عدد CINR حدود 4 5 8 و RSSI حدودای منفی 90 هست.خیلی هم متغیر هست و اصلا خط نمیده.فقط بعضی وقتها شاید 3 4 دقیقه
واقعا موندم
چی کار کنم؟

Microsoft Windows
25-07-2014, 01:46
لعنت به مبین نت. سرویس یه مگ گرفتم سرعت شبانه از ۵۰ بالاتر نمیره که هیچ تو روز هم افتضاح امروز هم که ۳۰ بود زنگ زدم میگه عکس بفرست میگم استاد ۴روز دارم براتون عکس میفرستم!! واقعا مسخرست
منم همین مشکلو باهاشون دارم بارها هم عکس فرستادم ولی در آخر بهت میگن که چون سرویس شما بین 4 نفر تقسیم میشه این عادی هست.مثلا سرعت یک مگ که 128 کیلو هست تقسیم بر 4 بشه میشه 32 مال من دو مگ هست با اکثر سرور های خارجی 50 کیلو هست.شما همم میبینی کاری نمیتونی بکنی عملا بیخیال میشی مثل من .

سلام دوستان
من مشکلی دارم که واقعا بدجور توش موندم
من 6 ماه پیش مبین نت داشتم و به راحتی استفاده میکردم.بعد از 6 ماه حالا دوباره مودمو راه اندازی کردم.ولی متاسفانه در هیچ یک از نقاط منزل که قبلا به راحتی تا 2 خط میداد حتی 1 خط هم به زوووور میده.من تنها انتخاب اجباری ام مبین نته.حالا راهی برای افزایش گیرندگی مودم هست؟مودمم رومیزی داخلی هست
اون 2 تا عدد CINR حدود 4 5 8 و RSSI حدودای منفی 90 هست.خیلی هم متغیر هست و اصلا خط نمیده.فقط بعضی وقتها شاید 3 4 دقیقه
واقعا موندم
چی کار کنم؟
احتمالا دور اطراف شما ساخمون سازی زیاده یا دکل رو کندن بردن و یا برای مودم ایرادی پیش اومده
مال منم اینطوری بود دیدم راه حلی براش پیدا نمیکنم هر جوری بود یه مودم کارکرده outdoor پیدا کردم و 400 تومن هم پیاده شدم (350 مودم + خرید کابل50) 5 روز بعدش مخابرات پلاکارت زد تو این منطقه هم adsl میدیم :45::37::41:

Sam.seven
25-07-2014, 02:11
سلام دوستان
من مشکلی دارم که واقعا بدجور توش موندم
من 6 ماه پیش مبین نت داشتم و به راحتی استفاده میکردم.بعد از 6 ماه حالا دوباره مودمو راه اندازی کردم.ولی متاسفانه در هیچ یک از نقاط منزل که قبلا به راحتی تا 2 خط میداد حتی 1 خط هم به زوووور میده.من تنها انتخاب اجباری ام مبین نته.حالا راهی برای افزایش گیرندگی مودم هست؟مودمم رومیزی داخلی هست
اون 2 تا عدد CINR حدود 4 5 8 و RSSI حدودای منفی 90 هست.خیلی هم متغیر هست و اصلا خط نمیده.فقط بعضی وقتها شاید 3 4 دقیقه
واقعا موندم
چی کار کنم؟

سلام
من اول که مودممو خریده بودم ( البته از وایمکس ایرانسل استفاده می‌کنم) با اینکه از طرف شرکت اومدند نصبش کردند، اصلاً خط نمی‌داد. اونروزی هم که طرف اومده بود نصبش کرد گفت صبر کنید درست می شه . منم هرچی صبر کردم درست نشد. آخرش چون مدرسه می‌رفتم بابام بردش همون جایی که ازش خریده بودم، نمی‌دونم چیکارش کردند ولی درست شد
پیشنهاد من به شما اینه که ببرید نمایندگی مبین نت

Microsoft Windows
25-07-2014, 02:21
سلام
من اول که مودممو خریده بودم ( البته از وایمکس ایرانسل استفاده می‌کنم) با اینکه از طرف شرکت اومدند نصبش کردند، اصلاً خط نمی‌داد. اونروزی هم که طرف اومده بود نصبش کرد گفت صبر کنید درست می شه . منم هرچی صبر کردم درست نشد. آخرش چون مدرسه می‌رفتم بابام بردش همون جایی که ازش خریده بودم، نمی‌دونم چیکارش کردند ولی درست شد
پیشنهاد من به شما اینه که ببرید نمایندگی مبین نت
مشکل مودم شما این بود یوزرنیم و پسورد رو توش ست نکرده بودید بخاطر همین آنتن نمیداد

Sam.seven
25-07-2014, 02:38
مشکل مودم شما این بود یوزرنیم و پسورد رو توش ست نکرده بودید بخاطر همین آنتن نمیداد

در مورد یوزر پس جلوی خودم ستش کرد. تقریباً مطمئنم مشکل از یوزر پس نبوده

Microsoft Windows
25-07-2014, 02:44
در مورد یوزر پس جلوی خودم ستش کرد. تقریباً مطمئنم مشکل از یوزر پس نبوده

یعنی همون لحظه تونست به اینترنت وصل بشه؟

ali_12
25-07-2014, 02:45
ممنونم از دوستان
یعنی ممکنه مال منم مشکل از ست کردن باشه؟

ali_12
25-07-2014, 02:46
فقط من یک مشکل دیگه دارم !
سند به اسم خودم نیست و دسترسی به صاحب سند هم ندارم

Microsoft Windows
25-07-2014, 02:49
ممنونم از دوستان
یعنی ممکنه مال منم مشکل از ست کردن باشه؟

شما به تنظیمات مودم دست زدید یا تنظیماتش رو تا حال به دیفالت برگردوندین؟

Sam.seven
25-07-2014, 02:54
یعنی همون لحظه تونست به اینترنت وصل بشه؟

اون لحظه که نه هی آنتنش به صورت چشمک زن پر می‌شد هی خالی می‌شد. بعدش بابام بردش گفتن مثل اینکه فعالش کردن. حالا منو ول کنید قضیه مال دو سال پیشه. ظرف حدود یه هفته هم حل شد. الآنم دارم با همون وایمکس کار می‌کنم

به نظر من احتمالات ایناست:
همون طور که دوست عزیزمون گفتند شاید از اون موقع تا حالا دورتون ساختمون ساختن یا دکلو کندن و ...، اگه می‌تونید برید پشتبوم ببینید اونجا آنتن دهیش فرق می‌کنه؟
ورژن مودمتون قدیمی شده. از سایت مبین نت آپدیتشو بگیرید و مودمتونو آپدیت کنید ( اگه مثل ایرانسله)
تنظیمات مودم به هم ریخته، مبین نت یه تغییراتی داده و ... که اگه وقت دارید برید نمایندگی مبین نت ولی قبلش با پشتیبانی تماس بگیرید
(احتمالش کمه) توی این مدت مودمتون جای بدی بوده بهش ضربه خورده خراب شده

Microsoft Windows
25-07-2014, 03:03
فقط من یک مشکل دیگه دارم !
سند به اسم خودم نیست و دسترسی به صاحب سند هم ندارم
مشکلی نیست یوزر نیم زیر مودم باید باشه
ولی شما میگید سه چهار دقیقه ای کانکت میشه پس تنظیمات به هم نخورده
یه دلیل دیگه هم میتونه داشته باشه اونم ایننه نویز اون منطقه بالا رفته باشه حالا به هر دلیلی که هست

ali_12
25-07-2014, 04:11
بله من امروز ریست کردم مودمو.ولی دیشب هم آنتن دهی خیلی کم بود

mohammadmohan
25-07-2014, 14:54
من نقل مکان کردم اومدم اهواز .. واسه adsl دلمو صابون زده بودم که بلاخره از اینترنته مزخرف مخابرات خلاص میشم ، که دیدم خطم pcm :n28:


حالا از روی ناچاری وایمکس مبیننت گرفتم .. نمیدونم مودمم outdoor یا indoor .. مودلش BM632W از این سفید و سبزا :دی کسی میدونه بگه این outdoor یا indoor ؟


مشکل دیگه ام هم پینگمه .. پینگ بین 200 تا 300 متغیره ولی مشکل اصلیم اینه که وقتی شروع میکنم به receive کردن، پینگ به صورت دهشتناکی بالا میره .. اگه دانلود کنم که کلاً تایم اوت میشه .. من واسه بازی آنلاین میخوام .. وقتی بازی میکنم نت شروع میکنه به receive کردن و پینگ بالا میره و نمیشه بازی کرد :n14:


آنتن مودم هم بیشتر از دوخط نمیشه ..


راهی هست که بتونم پینگ رو ثابت نگه دارم ؟ .. اگه آنتن مودم بیشتر بشه پینگ و سرعت دانلود بهبود پیدا میکنه ؟

مشخصات cinr و rssl در حال حاضر که مودم پشت پنجره است اینه






CINR Reuse1
13.49dB


CINR Reuse3
16.39dB


RSSI
-80.43dBm




لطفاً راهنماییم کنید دوستان :n30:

hasanoooooooo
25-07-2014, 15:47
من نقل مکان کردم اومدم اهواز .. واسه adsl دلمو صابون زده بودم که بلاخره از اینترنته مزخرف مخابرات خلاص میشم ، که دیدم خطم pcm :n28:


حالا از روی ناچاری وایمکس مبیننت گرفتم .. نمیدونم مودمم outdoor یا indoor .. مودلش BM632W از این سفید و سبزا :دی کسی میدونه بگه این outdoor یا indoor ؟


مشکل دیگه ام هم پینگمه .. پینگ بین 200 تا 300 متغیره ولی مشکل اصلیم اینه که وقتی شروع میکنم به receive کردن، پینگ به صورت دهشتناکی بالا میره .. اگه دانلود کنم که کلاً تایم اوت میشه .. من واسه بازی آنلاین میخوام .. وقتی بازی میکنم نت شروع میکنه به receive کردن و پینگ بالا میره و نمیشه بازی کرد :n14:


آنتن مودم هم بیشتر از دوخط نمیشه ..


راهی هست که بتونم پینگ رو ثابت نگه دارم ؟ .. اگه آنتن مودم بیشتر بشه پینگ و سرعت دانلود بهبود پیدا میکنه ؟

مشخصات cinr و rssl در حال حاضر که مودم پشت پنجره است اینه






CINR Reuse1
13.49dB


CINR Reuse3
16.39dB


RSSI
-80.43dBm




لطفاً راهنماییم کنید دوستان :n30:

این مودم indoor هست.... من فقط بخش دانلودش رو میدونمم که اگه انتن خوبی داشته باشی سرعتت خیلی بهتر میشه... زیاد تو کار پینگش نبودم که امتحان کنم

mamad1994s
25-07-2014, 21:27
دوستان من از نظر انتن دهی اوکی هستم 5 خط دارم
اما سرعت دانلودم از 100 بیشتر نمی شه 1 مگ دارم
پشتیبانی هم چرت و پرت جواب می ده

مال شما هم همینطوره؟

mohammadmohan
25-07-2014, 23:22
من رفتم توو سایت مبیننت .. زده هر گیگ اضاف ده هزار تومن ؟؟؟؟ یا من اشتباه میبینم ؟؟؟ یا واسه من فقط اینجوریه ؟؟؟
شما دوستان هر گیگ اضافه رو ده هزار تومن میخرید ؟؟



هنوزم منتظر جواب سوال قبلیم هستم .. چیکار کنم که موقع receive پینگم با مبیننت بالا نره .. با adsl اینجور نبود :n28:

Microsoft Windows
26-07-2014, 00:12
من رفتم توو سایت مبیننت .. زده هر گیگ اضاف ده هزار تومن ؟؟؟؟ یا من اشتباه میبینم ؟؟؟ یا واسه من فقط اینجوریه ؟؟؟
شما دوستان هر گیگ اضافه رو ده هزار تومن میخرید ؟؟



هنوزم منتظر جواب سوال قبلیم هستم .. چیکار کنم که موقع receive پینگم با مبیننت بالا نره .. با adsl اینجور نبود :n28:

مبین نت همینه دیگه من دو مگش رو دارم هر گیگ اضافش 12 تومنه منم کم مصرف میکنم تا سر ماه برسه
پینگ مبین نت همینه دیگه ازین بهتر هم نمیشه ربطی هم به سیگنال نداره کلا آشغال به تمام معناست هیچوقت من ندیدم با سرور های خارجی پینگ پایین 300 باشه

adcomputer
26-07-2014, 00:39
سلام دوستان من طرح 512 6 ماهه داشتم الان یک ماهه 4 گیگ یک مگ گرفتم سرعتش خیلی پایین تره پینگش هم فاجعه شده بین 350 تا 950 متغیره 4.2.2.4 گوگل 430 آیپی 217.218.127.127 که دی ان اس ایرانی است و باید خیلی کم باشه 147 - 174 است. دانلود یککانکشن هم 16 الی 32 است. در کل سرعت خیلی داغون شده.آیاسرویس یک مگ اینطوریه یا کلاً 512 طرح جدید هم میگرفتم اینطور بود؟ به نظرمیاد شلوغه پکت لاستش خیلی بالاست و در کل سرعت از 512 شش ماهه پایین تر اومده!

saeidf1
26-07-2014, 06:26
سلام دوستان من طرح 512 6 ماهه داشتم الان یک ماهه 4 گیگ یک مگ گرفتم سرعتش خیلی پایین تره پینگش هم فاجعه شده بین 350 تا 950 متغیره 4.2.2.4 گوگل 430 آیپی 217.218.127.127 که دی ان اس ایرانی است و باید خیلی کم باشه 147 - 174 است. دانلود یککانکشن هم 16 الی 32 است. در کل سرعت خیلی داغون شده.آیاسرویس یک مگ اینطوریه یا کلاً 512 طرح جدید هم میگرفتم اینطور بود؟ به نظرمیاد شلوغه پکت لاستش خیلی بالاست و در کل سرعت از 512 شش ماهه پایین تر اومده!
داش سرعتش تو این چند روزه فاجعست به نظر دوباره باید یه شکایت تنظیم کنیم الان من دو مگ دارم شبا از130 بالا نمیره کیا پایه شکایتن؟؟؟؟؟؟؟

adcomputer
26-07-2014, 10:02
یه زمانی بود پینگ مبین نت به 3000 میرسید!!
و البته تا جایی که من تجربه دارم مبین نت هر چند ماه یکبار بازیاد شدن کاربراش و پهنای باند قبلی کیفیت سرویسش پایین تر میاد که باید با شکایت و... بهش یاد آوری بشه تا پهنای باند بخره و دوباره بعد از چند ماه این روند باید تکرار بشه! اصلاً تجربه کسب نمیکنند حتماً باید ازشون شکایت کرد تا درستش کنند قبلاً که تا جایی پیش رفت که پینگ شد 3000!!!

yuzarsiff
26-07-2014, 12:58
واقعا فاجعه شده سرعت .. ولی با تجربه ای که این سه ساله با مبین نت دارم معمولا بعد ماه رمضون نه خیلی زود ولی کم کم سرعت به روال عادی خودش برمیگرده
با این سرعت دیروز داشتم ویندوز آپدیت می کردم با سلام و صلوات ختم به خیر شد !

بهنازی
26-07-2014, 20:26
با سلام ببخشید من خیلی وقته از بسته gprs استفاده میکنم حالا به نظرتون وایمکس خوبه بگیرم یک ساله میخام همه جا و همه شهر ها آنتن میده هم محل کار هم خونه میتونم استفاده کنم ؟ تعرفه هاش چقدره ؟مودم رایگانم میده سرعت 256 یا 512 با ترافیک 3 گیگ برام کافیه یه سوال دیگه اینکه مودمی که دارن میشه اینترنتو به صورت وای فای شر میکنه ؟چجوری باید استفاده کرد؟ ممنون میشم کمک کنید و راهنمایی بفرمایید

fafool70
26-07-2014, 20:59
یه زمانی بود پینگ مبین نت به 3000 میرسید!!
و البته تا جایی که من تجربه دارم مبین نت هر چند ماه یکبار بازیاد شدن کاربراش و پهنای باند قبلی کیفیت سرویسش پایین تر میاد که باید با شکایت و... بهش یاد آوری بشه تا پهنای باند بخره و دوباره بعد از چند ماه این روند باید تکرار بشه! اصلاً تجربه کسب نمیکنند حتماً باید ازشون شکایت کرد تا درستش کنند قبلاً که تا جایی پیش رفت که پینگ شد 3000!!!

ایرانسلم همینطوره! الان واقعا دو ماهه وایمکس ایرانسل فقط صبح خوبه از ظهر سرعت افتضاح میشه .

Viren
26-07-2014, 21:37
با سلام ببخشید من خیلی وقته از بسته gprs استفاده میکنم حالا به نظرتون وایمکس خوبه بگیرم یک ساله میخام همه جا و همه شهر ها آنتن میده هم محل کار هم خونه میتونم استفاده کنم ؟ تعرفه هاش چقدره ؟مودم رایگانم میده سرعت 256 یا 512 با ترافیک 3 گیگ برام کافیه یه سوال دیگه اینکه مودمی که دارن میشه اینترنتو به صورت وای فای شر میکنه ؟چجوری باید استفاده کرد؟ ممنون میشم کمک کنید و راهنمایی بفرمایید

همه جا که نه مثلا تو جاده تعطیله
آره میشه شیر کرد
تعرفه هاش هم اینجاست

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

DariushGreat
26-07-2014, 22:01
اینا از نجابتتون دارن سو استفاده میکنن :n29:
دوباره حمله کنید سایت سازمان تنظیم مقررات درست میشه. اگر خواستید منم پایم (مودم رو فروختم ولی هنوز به ناممه می تونم شکایت کنم)
:n16:

saeidf1
27-07-2014, 06:38
خوب انگار سرعتا یکم درس شد امش یه 3.3 گیگی دان کردم خدا کنه همین طور ثابت باشه

adcomputer
27-07-2014, 09:36
الان که صبحه بهتر شده اما دیشب خیلی بد بود پینگ هم بهتر شده اما گیر داره میخواستم تست بگیرم هی گیر کرد 10 دقیقست دارم تلاش میکنم این پست رو بزارم. پهنای باند خوب شده ولی پکت لاست داره.
سرویس یک مگابیت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Firebirds
27-07-2014, 09:46
خوب انگار سرعتا یکم درس شد امش یه 3.3 گیگی دان کردم خدا کنه همین طور ثابت باشه
با چه سرویسی ؟

saeidf1
27-07-2014, 11:15
با چه سرویسی ؟
دو مگه 5 گیگ در ماه

Firebirds
27-07-2014, 15:13
دو مگه 5 گیگ در ماه
و تهرانید ؟، کدام سمت ؟

saeidf1
27-07-2014, 15:54
و تهرانید ؟، کدام سمت ؟
نه دادا شهر ساوه ایم استان مرکزی

Amin4All
28-07-2014, 17:16
سلام.
دوستان الان من طرح B3110 رو مثلا بگیرم (512 - 20 گیگ - سه ماهه ) = 110/000 تومان
مودم هم همراهش میدن ؟
یا فقط اونایی که گفته این طرح به همراه مودم داده میشه رو فقط مودم میدن ؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]




کدوم یکی از مودم هاش بهتره ؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Microsoft Windows
28-07-2014, 22:36
سلام.
دوستان الان من طرح B3110 رو مثلا بگیرم (512 - 20 گیگ - سه ماهه ) = 110/000 تومان
مودم هم همراهش میدن ؟
یا فقط اونایی که گفته این طرح به همراه مودم داده میشه رو فقط مودم میدن ؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]




کدوم یکی از مودم هاش بهتره ؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مبین نت به کسی مفتکی مودم نمیده اگرم بده باید 500 تومنی پیاده بشی و یه مودم جیبی بذاره کف دستت
اکثر مودم هاش خوبن باید اول بگی برای چه کاری میخوای ؟

adcomputer
29-07-2014, 07:20
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم چرا با انجمن ها مشکل دارم نمیشه پست ارسال کرد فقط با قند شکن میشه. البته اون هم به زور

adcomputer
29-07-2014, 07:24
دوستان اگر میشه آدرس فرکانس های مبیننت رو بمن بدید مال من مال قدیمه شاید جدید اومده باشه و فرجی حاصل شد!
مال من این هاست: 3449000
3459000
3549000
3559000
یه گزینه هم هست باید رو 10000 باشه.

bahram_warrior
29-07-2014, 14:17
منم همین فرکانسارو بلدم ولی از دیروز با اینها اصلا کانکت نمیشه...دو ساعت وصله 10 ساعت قطعه...نمیدونم دوباره چه مرگش شده..من همیشه signal strengthم روو 100% بود! ....دوستان فرکانس دیگه ای بلدن؟

Sent from my GT-I9300

adcomputer
29-07-2014, 15:13
در مورد اون مشکلم هم که درانجمن ها پیام ارسال نمیشه-(فقط باقند شکن میشه) باید بگم ایمیل ها هم کلاً تعطیله و با برنامه ایمیل هم کار نمیکنه

saeed22s
29-07-2014, 15:34
الان که این پست رو ارسال میکنم چند ساعتی میشه که غرب تهران قطع هستش اینم عیدی مبین نت به کاربراش.

ali_12
29-07-2014, 16:52
سلام
سرویس 2048 با حجم 5 گیگ
سرعت دانلودم