PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [آرشیو] Wimax Mobin net / شرکت مبین نت






صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 [71] 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88

mehr1362
27-08-2013, 21:07
چه طرح افتضاحی چه نمایندگی افتضاحی سرعت 128 حتی از دایلاپ و خط تلفن کمتر 100% عوضش کن که اصلا انگار اینترنت نداری بعد چه نمایندگی عجیبی ! طرح های ویژه رو انتخاب کن یکساله هست و مودم هم ارزونتر میشه 512 با مالیات 328 هزارتومان 1024 381 هزار تومان با اختلاف 50 هزار تومان بیشتر اما اشتراک یکساله مودم هم اجباری هست هر طرحی یک مودم خاص خودش رو داره بقیه موردها هم نگرانیت بی خوده فقط صفحه اول تایپک وایمکس ایرانسل رو بخون آشنا بشی ولی خود نصاب میگه طبقه همکف سیگنال نداره طبقه اول ضعیفتره

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من چی پرسیدم چی جواب دادی ! من اصلا بحث سرعت کردم؟ برای من 5 کیلوبایت هم کافیه !

اتفاقا خود فروشنده پیشنهاد طرح ویژه داد ولی چون از ماه دوم به بعد سراغ نامحدود میرم گفتم نمیخوام.

دوستان از کجا بفهمم مودم نو هست یا کارکرده؟ دوستان مطلع راهنمایی کنن

ham33d
27-08-2013, 21:27
این چه مشتریه که حاضر نیست 50 تومن بیشتر بده یه نو بخره ؟
تازه هزینه فعال سازی را حساب نکردی نیازی به مدرک هم نیست برای سرعت بالا

GNesh
28-08-2013, 09:14
از آی پی تون هست ...
من با همین سرعت شما 3.9 گیگ گرفتم .

سلام
من از دو شب پیش که دارم دانلود میکنم فقط 700 مگ هر شب تونستم بگیرم
باید چیکار کنم که سرعتم بالاتر بره؟

.:Bardia:.
28-08-2013, 09:34
2.5 گیگ امشب دان شد ...

and-roid2
28-08-2013, 09:37
من که پریشب سرعت دانلودم بسیار بد بود! زیر 60 بود...حتی با ip 173
دیشب تست نکردم...

and-roid2
28-08-2013, 09:44
دوستان نمیشه کاری کرد پینگ سرور داخلی بیاد پایین؟

برای شما چنده پینگ سرور داخلی؟

Joaquin
28-08-2013, 09:52
دوستان نمیشه کاری کرد پینگ سرور داخلی بیاد پایین؟

برای شما چنده پینگ سرور داخلی؟
من پینگ سرور داخلیم همیشه حدود 30-50 هست.

and-roid2
28-08-2013, 09:54
من پینگ سرور داخلیم همیشه حدود 30-50 هست.

برای من زیر 70 نمیاد...
ولی adsl بین 30 تا 45 هست!

C:\Users\Msd_1374>ping itna.ir

Pinging itna.ir [87.107.133.72] with 32 bytes of data:
Reply from 87.107.133.72: bytes=32 time=130ms TTL=51
Reply from 87.107.133.72: bytes=32 time=83ms TTL=51
Reply from 87.107.133.72: bytes=32 time=73ms TTL=51
Reply from 87.107.133.72: bytes=32 time=96ms TTL=51

اگر پینگ سرور داخلیم پایین بود در پینگ سرور خارجیم تاثیر میزاشت.

arash59b
28-08-2013, 09:59
دوستان نمیشه کاری کرد پینگ سرور داخلی بیاد پایین؟

برای شما چنده پینگ سرور داخلی؟

برای من هم بین 90 تا 130 است

یه فکری برای RSSI کن

وقتی مقدار RSSI شما 80 هست نباید انتظار پینگ خوب داشته باشی

and-roid2
28-08-2013, 10:05
برای من هم بین 90 تا 130 است

یه فکری برای RSSI کن

وقتی مقدار RSSI شما 80 هست نباید انتظار پینگ خوب داشته باشی

ارش جان شما هم که حرف پشتیبانی مبین نت رو میزنی....مودمو جابجا کن تا سیگنالت بهتره بشه:n02:
اگر بازم همینطوری بود چی؟!
من حداکثر بتونم بین -72 تا -76 بیارمش! اما چون موقعیتم جوریه که نمیتونم مودم رو هر جایی بزارم امکانش برام فراهم نیست..چون فاصله مودم با pc زیاده:n02:

====
اینم دو تا تست از ip 2:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

arash59b
28-08-2013, 10:20
ارش جان شما هم که حرف پشتیبانی مبین نت رو میزنی....مودمو جابجا کن تا سیگنالت بهتره بشه:n02:
اگر بازم همینطوری بود چی؟!
من حداکثر بتونم بین -72 تا -76 بیارمش! اما چون موقعیتم جوریه که نمیتونم مودم رو هر جایی بزارم امکانش برام فراهم نیست..چون فاصله مودم با pc زیاده:n02:

====
اینم دو تا تست از ip 2:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای بهتر شدن پینگ فقط همین گزینه دسته خودمونه :n02:

با کابل به سیستم وصل میشی یا وای فای؟

Artam01
28-08-2013, 10:42
درود دوستان.
یکی از رفقا می خواد بگیره خواسته براش بپرسم.
از بین این دو کدامش بهتره؟
هزینه هاش چطوریه؟ از ADSL ارزان تره یا گران تر؟
درسته که میشه مودمش رو همه جا با خود برد و همه جا دسترسی به اینترنت داشت؟ مثلن مسافرت بروی شهر دیگر چطور؟

italodance
28-08-2013, 10:56
دوستان یک سوالی دارم تعرفه مودم جیبی فقط همین یک جدوله:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فقط همین 3 انتخابه؟ یا جدول و انتخابهای دیگر هم داره؟

GNesh
28-08-2013, 11:26
2.5 گیگ امشب دان شد ...

خوب چجوری میشه من و شما که بستمون مثل همه اینهمه تفاوت داریم؟
باید چیکار کنم ماله منم سرعتش زیاد شه؟

Mr.Aras
28-08-2013, 11:48
درود دوستان.
یکی از رفقا می خواد بگیره خواسته براش بپرسم.
از بین این دو کدامش بهتره؟
هزینه هاش چطوریه؟ از ADSL ارزان تره یا گران تر؟
درسته که میشه مودمش رو همه جا با خود برد و همه جا دسترسی به اینترنت داشت؟ مثلن مسافرت بروی شهر دیگر چطور؟

هزینه هاش از ADSL خیلی بیشتره!!
همه جا نمیتونی ازش استفاده کنی، هرجا که پوشش داشته باشه میتونی ازش استفاده کنی.

ham33d
28-08-2013, 14:05
درود دوستان.
یکی از رفقا می خواد بگیره خواسته براش بپرسم.
از بین این دو کدامش بهتره؟
هزینه هاش چطوریه؟ از ADSL ارزان تره یا گران تر؟
درسته که میشه مودمش رو همه جا با خود برد و همه جا دسترسی به اینترنت داشت؟ مثلن مسافرت بروی شهر دیگر چطور؟
سلام دوستت اگه دسترسی به تلفن داره adsl2بگیره از همه لحاظ بهتره از مبین نت
مبین نت یه زمانی خوب بود ولی حالا ریده
:n03:

MasterGeek
28-08-2013, 14:42
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خب سرویس دو مگ ساعت غیررایگان (۴ بعدازظهر) اینم از وضعیت بهترین پینگی که گفته میشد (۹۱)! همون ۵ خیلی بهتر بود...حالا ساعت رایگان هم یادم بود میذارم سرعت رو...

.:Bardia:.
28-08-2013, 14:56
خوب چجوری میشه من و شما که بستمون مثل همه اینهمه تفاوت داریم؟
باید چیکار کنم ماله منم سرعتش زیاد شه؟

شاید منطقه شما خیلی شلوغه ...
و البته از آی پی هم هست .

GNesh
28-08-2013, 15:34
دوستان آیا کاری هست که بتونیم خودمون انجام بدیم تا سرعتمون زیاد شه؟

arash59b
28-08-2013, 16:06
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خب سرویس دو مگ ساعت غیررایگان (۴ بعدازظهر) اینم از وضعیت بهترین پینگی که گفته میشد (۹۱)! همون ۵ خیلی بهتر بود...حالا ساعت رایگان هم یادم بود میذارم سرعت رو...

اگه چند صفحه اخیر رو نگاه کنی زیادهم ازش تعریف نشده با تمام این حرف ها بد هم نیست معمولیه :n06:

خداییش دیدید هر ای پی خوبی که اینجا معرفی بشه یکی دو روزه به فنا میره؟!!!

بازم خداییش مبین نت کجا رو بهتر و جامع تر و به روزتر از این تاپیک داره واسه امار گرفتن ؟

and-roid2
28-08-2013, 16:20
برای بهتر شدن پینگ فقط همین گزینه دسته خودمونه :n02:

با کابل به سیستم وصل میشی یا وای فای؟

با وای فای وصل میشم:n02:
===

ip 91:
با سرور خارجی یه مقدار کمبود سرعت داره...

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mojtaba0007
28-08-2013, 16:38
پینگ داخلی با rssi -37:
با آی پی 5.52.43.82:
Pinging itna.ir [87.107.133.72] with 32 bytes of data:
Reply from 87.107.133.72: bytes=32 time=92ms TTL=52
Reply from 87.107.133.72: bytes=32 time=115ms TTL=52
Reply from 87.107.133.72: bytes=32 time=69ms TTL=52
Reply from 87.107.133.72: bytes=32 time=68ms TTL=52

با آی پی 178.131.146.50:
Pinging itna.ir [87.107.133.72] with 32 bytes of data:
Reply from 87.107.133.72: bytes=32 time=91ms TTL=52
Reply from 87.107.133.72: bytes=32 time=76ms TTL=52
Reply from 87.107.133.72: bytes=32 time=75ms TTL=52
Reply from 87.107.133.72: bytes=32 time=69ms TTL=52

tap10
28-08-2013, 21:28
اهواز کلا نابود شد من از ظهر کلا قطع شدم. منطقه کمپلو هستم دوستان اهوازی بقیه هم قطع شدن؟؟

ham33d
28-08-2013, 21:41
اهواز کلا نابود شد من از ظهر کلا قطع شدم. منطقه کمپلو هستم دوستان اهوازی بقیه هم قطع شدن؟؟
اهواز2الی 3 ماهی پوکیده
به قول خودش داران تعمیرات انجام میدن
اگه فضاپیما هم بود تا حالا ساخته شده بود:n02:

ham33d
29-08-2013, 00:18
جون امروز های وبم فعال شد سرعت خدا :n20:
گور بابای مبین کلاهبردار:n21:
زنگ زدم پشتیبانی طرف فقط گفت حق با شماست من حرفی برای گفتن ندارم
توی این 2ماه اینقد دورغ گفتن به مردم دیگه خسته شدن:n04:
لامصب اهواز داغون شده
همه پیش بسوی adsl2

faramobile
29-08-2013, 00:31
اگه چند صفحه اخیر رو نگاه کنی زیادهم ازش تعریف نشده با تمام این حرف ها بد هم نیست معمولیه :n06:

خداییش دیدید هر ای پی خوبی که اینجا معرفی بشه یکی دو روزه به فنا میره؟!!!

بازم خداییش مبین نت کجا رو بهتر و جامع تر و به روزتر از این تاپیک داره واسه امار گرفتن ؟

دقیقا از وقتی این آیپی ها که گفتیم اینجا ، دیگه دانلود شبانش به صورت عادی افت محسوسی کرده و الان من فقط با همون روشی که گفتم اینجا نمیگم ( به همین دلیلی که ۳ سوت میزنید میترکونیدش ) میتونم با حداکثر سرعت دانلود کنم و شبی ۵ گیگ بگیرم ، وگرنه به زور به ۳ گیگ میرسه !!


Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Pro

snsd32
29-08-2013, 00:46
دقیقا از وقتی این آیپی ها که گفتیم اینجا ، دیگه دانلود شبانش به صورت عادی افت محسوسی کرده و الان من فقط با همون روشی که گفتم اینجا نمیگم ( به همین دلیلی که ۳ سوت میزنید میترکونیدش ) میتونم با حداکثر سرعت دانلود کنم و شبی ۵ گیگ بگیرم ، وگرنه به زور به ۳ گیگ میرسه !!


Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Pro

خدا لعنتشون کنه خیلی نامردن:n14::n28::n24:

MasterGeek
29-08-2013, 01:39
کسی دقیق خبر داره که مبین‌نت ترافیک رو مستقیم می‌گیره یا نه؟ اگر غیرمستقیم میگیره چه کنترلی روی ورودی ترافیک داره؟ بهرحال تامین کننده انحصاری شرکت ارتباطات زیرساخت:n21: هست!

.:Bardia:.
29-08-2013, 09:56
اینم واسه دیشب :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

italodance
29-08-2013, 10:25
دوستان یک سوالی دارم تعرفه مودم جیبی فقط همین یک جدوله:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فقط همین 3 انتخابه؟ یا جدول و انتخابهای دیگر هم داره؟


کسی نبود؟ :n27:

arash59b
29-08-2013, 11:05
دیشب با ای پی 79 سرور خارجی 4 گیگ دان شد

مثل اینکه قراره یه ای پی جدید هم اضافه بشه 78. دیشب چند بار بهش وصل شدم ولی قطع بود اوایل شروع به کار ای پی 91 هم اینطور بود



اینم واسه دیشب :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


کدوم ای پی؟

Alimohammadi71
29-08-2013, 11:39
دوستان کسی ایمیل شرکت میدونه سرویس منو قطع کردند گفتن باید مدارکتو ایمیل کنی دوباره
کسی داره ایا ؟

.:Bardia:.
29-08-2013, 12:24
دیشب با ای پی 79 سرور خارجی 4 گیگ دان شد

مثل اینکه قراره یه ای پی جدید هم اضافه بشه 78. دیشب چند بار بهش وصل شدم ولی قطع بود اوایل شروع به کار ای پی 91 هم اینطور بود




کدوم ای پی؟

آی پی 3 بود فکر کنم ...

.:Bardia:.
29-08-2013, 12:25
کسی نبود؟ :n27:
بعد از اینکه اون طرح تموم شد فکر کنم میتونید همه طرح ها رو فعال کنید .

WHICH1
29-08-2013, 12:32
قند شکن کدومشون کار میکنن وی پی یا ساس یا اچ تی یا .... اگه کسی عالیشو سراغ داره (پ.خ) بگه چند ماه امتحان کرده باشین مرسی :n06:

alipezhman
29-08-2013, 12:46
یعنی یه جوون مرد پیدا نمیشه به ما هم توضیح بده تغییر آی پی یعنی چی؟ چطوری انجام میشه؟ رو سرعت تاثیری داره؟

arash59b
29-08-2013, 13:05
یعنی یه جوون مرد پیدا نمیشه به ما هم توضیح بده تغییر آی پی یعنی چی؟ چطوری انجام میشه؟ رو سرعت تاثیری داره؟

از قوانین انجمن اینه که قبل از زدن پست یکم جستجو کنید اگه چند صفحه اخیر رو نگاه کنی چند بار توضیح داده شده

مبین نت از ای پی های مختلف استفاده می کنه که سرعت ها و کیفیتشون فرق می کنه

با هر بار خاموش روشن کردن یا دی سی مودم ای پی اون عوض میشه

از تنظیمات مودم تو قسمت status----> wan می تونی ای پی تون رو ببینی

Artam01
29-08-2013, 13:09
دوستان خیلی ممنون از جواباتون.
لطفن در مورد این مودم جیبی که جدیدن تبلیغش رو میکنند هم توضیح میدید؟

MasterGeek
29-08-2013, 13:14
یعنی یه جوون مرد پیدا نمیشه به ما هم توضیح بده تغییر آی پی یعنی چی؟ چطوری انجام میشه؟ رو سرعت تاثیری داره؟

این چه وضعشه:n02:

شما خیلی ساده اینجور فرض کن که هربار که مودمت به اینترنت وصل شده اونم به یک تامین کننده‌ی خاص وصل میشه. خوب تغییر IP که بچه‌ها میگن همینه اینکه مودمتون به کدوم IP وصل شده؟ ۵ یا ۹۱ یا ۹۲ یا ... برای تغییر IP راه ساده خاموش روشن کردن مودم است ولی باید دید که IP تغییر کرده یا نه؟ ممکنه ده‌بار خاموش/روشن کنید اما تغییری ایجاد نشه راه بهتره اینه که برید توی تنظیمات مودم برای اینکار یه مرورگر باز کنید و برید به این آدرس:

192.168.1.1

بعد یوزرنیم و پسوردتون رو بزنید که اگر تغییر ندادید احتمالا admin با پسورد admin باشه

حالا که رفتید توی پنل باز شده زیر بخش Status روی گزینه‌ی Web کلیک کنید اونجا توی جدول جلوی عبارت IP Adress، آی.پی‌تون رو نوشته با هرچی شروع شد اولین رقمش مهمه مثلا ۵ یا مثلا ۹۱ و ...

حالا برای تغییر IP روی WiMax از پنل کناری کلیک کنید. یه جدول یا به سری اطلاعاته اون پائین یه گزینه‌ی Disconnect From Network رو دارید با قطع و وصل کردن از شبکه از داخل مودم اگر شانس داشته باشید IPتون تغییر میکنه (مثلا بعد ۳ بار قطع و وصل کردن) یا بعد از یکی دو ساعت قطع و وصل دوباره و اگر خوششانس تر باشید IP جدید بهتر از IP قدیمی خواهد بود.


=============================

اما دوستان من یه سوال داشتم کسی جواب نداد، مگه شرکت ارتباطات زیرساخت تامین‌کننده‌ی انحصاری اینترنت نیست؟ مبین‌نت همه‌ کاره‌ی این جریان که نیست. این تغییر IP به نظر من یه اثر بلندمدت نداره و ثابت هم نیست. این تست‌های اخیر من هست نشون میده عملا بدترین IP اینجا (یعنی ۵) شاید در مواقعی بهترین عملکرد رو داشته:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

arash59b
29-08-2013, 14:24
اما دوستان من یه سوال داشتم کسی جواب نداد، مگه شرکت ارتباطات زیرساخت تامین‌کننده‌ی انحصاری اینترنت نیست؟ مبین‌نت همه‌ کاره‌ی این جریان که نیست. این تغییر IP به نظر من یه اثر بلندمدت نداره و ثابت هم نیست. این تست‌های اخیر من هست نشون میده عملا بدترین IP اینجا (یعنی ۵) شاید در مواقعی بهترین عملکرد رو داشته:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


منظورتون رو اشاره به سازمان ارتباطات دقیقا متوجه نمیشم.

ولی منطقیه که هیچ ip همیشه خوب نباشه و بستگی به عوامل زیادی بغیر از پهنای باند خوب اون ای پی داره

MasterGeek
29-08-2013, 15:13
منظورتون رو اشاره به سازمان ارتباطات دقیقا متوجه نمیشم.

ولی منطقیه که هیچ ip همیشه خوب نباشه و بستگی به عوامل زیادی بغیر از پهنای باند خوب اون ای پی داره

دقیقا همین، چون ظاهرا تامین کننده‌ی انحصاری اینترنت ایران فقط و فقط یک نقطه است (توی speedtest هم همون یه نقطه‌است) و اونم سازمان ارتباطات زیرساخت هست. خوب مدیریت پهنای باند کشور هم دست این سازمان هست من میخواستم بدونم نقش مبین‌نت این وسط چیه و اینکه به نظر من نمیشه زیاد روی IPها حساب باز کرد. یعنی یه IPی مطلقا خوب نداریم دلیلش هم همین انحصار هست و نگاه امنیتی هست، کل پهنای باند کشور در حد یه کالج تو کره‌ی جنوبی هست، به لحاظ رتبه هم ۲۴۳ام اونم با این اوضاع فیلترینگ کل ورودی و خروجی و مدیریتش هم توسط این سازمان انجام میشه:n21:

WHICH1
29-08-2013, 15:14
اما دوستان من یه سوال داشتم کسی جواب نداد، مگه شرکت ارتباطات زیرساخت تامین‌کننده‌ی انحصاری اینترنت نیست؟ مبین‌نت همه‌ کاره‌ی این جریان که نیست. این تغییر IP به نظر من یه اثر بلندمدت نداره و ثابت هم نیست. این تست‌های اخیر من هست نشون میده عملا بدترین IP اینجا (یعنی ۵) شاید در مواقعی بهترین عملکرد رو داشته:



کدوم حرف اینها درست هست چند جا به اینترنت نظارت دارن انگار قانون اساسی کشور هست خیلی براشون مهمه که مثل سیاست تقسیم بندی کردن برای همچی روزی که اگر وزیر و رییس جمهور کاری خواست بکنه چند سازمان دیگه باشن اونجا(همونجا!) تصمیم آخر بگیره و مثل بعضی جاها اگر دولت هم بخواد کاری نمیتونه بکنه الان فیلترینگ هر isp فرق داره یکی قند شکن کار میکنه یکی مثل مبین نت قند شکن کار نمیکنه گوگل کار نمیکنه افزونه مرورگر ها کار نمیکنه dns هم کار نمیکنه هیچی کار نمیکنه مبین نت خاک تو سرت:19:

MasterGeek
29-08-2013, 15:23
کدوم حرف اینها درست هست چند جا به اینترنت نظارت دارن انگار قانون اساسی کشور هست خیلی براشون مهمه که مثل سیاست تقسیم بندی کردن برای همچی روزی که اگر وزیر و رییس جمهور کاری خواست بکنه چند سازمان دیگه باشن اونجا(همونجا!) تصمیم آخر بگیره و مثل بعضی جاها اگر دولت هم بخواد کاری نمیتونه بکنه الان فیلترینگ هر isp فرق داره یکی قند شکن کار میکنه یکی مثل مبین نت قند شکن کار نمیکنه گوگل کار نمیکنه افزونه مرورگر ها کار نمیکنه dns هم کار نمیکنه هیچی کار نمیکنه مبین نت خاک تو سرت:19:

یه چیزی درست کردن به اسم شورای عالی فضای مجازی که وزیر یه عضوشه...عملا دولت رو دور زدن. بگذریم که خود دولت هم مالی نیست آخه...

اما اینکه ISP با ISP فرق می‌کنه درسته اما ارتباطات زیرساخت فیلترینگ و مدیریت کلی (کشوری) خودش رو داره منتهی ISPها یه مدیریت محلی هم اضافه می‌کنن مثلا ارتبطات زیرساخت به ندرت میاد همه‌ی پورت‌های مهم رو ببنده اما ISPها همچین کارهائی می‌کنن. شل کن سفت کن راه میندازن تا واسه کاربران عادی بشه. بار اولی که جیمیل قطع شد کلی اعتراض شد بعد بازش کردن و همینطور چند بار فضای مجازی رو تست کردن....ISP می‌تونه محدودیت‌ها رو بیشتر کنه ولی نمی‌تونه کم کنه!


من دوباره IP رو به ۵ برگردوندم که کمی بهتر هست اگر نوسان نکنه در ضمن آی.پی ۱۳۱ هم latency اش خیلی عالی بود اما سرعت افتضاح، در کل به نظر من این جریان IP رو باید به شکل موقتی و محلی باش برخورد کنیم راهش هم آزمون و خطای گاه به گاه هر کدوم از کاربراست:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

arash59b
29-08-2013, 15:36
دقیقا همین، چون ظاهرا تامین کننده‌ی انحصاری اینترنت ایران فقط و فقط یک نقطه است (توی speedtest هم همون یه نقطه‌است) و اونم سازمان ارتباطات زیرساخت هست. خوب مدیریت پهنای باند کشور هم دست این سازمان هست من میخواستم بدونم نقش مبین‌نت این وسط چیه و اینکه به نظر من نمیشه زیاد روی IPها حساب باز کرد. یعنی یه IPی مطلقا خوب نداریم دلیلش هم همین انحصار هست و نگاه امنیتی هست، کل پهنای باند کشور در حد یه کالج تو کره‌ی جنوبی هست، به لحاظ رتبه هم ۲۴۳ام اونم با این اوضاع فیلترینگ کل ورودی و خروجی و مدیریتش هم توسط این سازمان انجام میشه:n21:

درسته که همه پهنای باند دست سازمان زیرساخت هست ولی محدودیت درمورد پهنای باند تو ایران وجود نداره یعنی هر شخص یا سازمانی (که مجوز داشته) هرچقدر پهنای باند بخواد می تونه درخواست کنه خود شرکت زیر ساخت هم می گه اگه پهنای باند ایران پایینه بخاطر اینه که همین

مقدار درخواست از طرف شرکت ها و ispها وجود داره و اگه کسی پهنای باند بیشتری بخواد این سازمان براش تهیه میکنه.

بگذریم از اینکه خود این شرکت هم مشکل داره و به قول معروف اب تو شیر می کنه و قیمت رو گرونتر حساب می کنه و لی خود این شرکت های خدماتی مثل مبین نت هم سعی می کنند تا اونجا که ممکنه پهنای باند رو بین یوزرها شون اشتراک بزارن که خودش باز هم باعث پایین اومدن

بیشتر کیفیت میشه

مثل این می مونه که شما یه روتر داشته باشید و بخواید اینترنت رو از مخابرات بگیرید و تو ساختمانتون به واحد های دیگه اینترنت بدید درسته سرعت و کیفیت اینترنت مخابرات که شما ازش دریافت می کنید خیلی مناسب نیست ولی کیفیت اینترنت مشتری های شما به پهنای باند درخواستی

شما از مخابرات و اینکه این پهنای باند چقدر بالا بگیرید و بین چند نفر اشتراکش بدید هم بستگی داره.

arash59b
29-08-2013, 15:48
در کل به نظر من این جریان IP رو باید به شکل موقتی و محلی باش برخورد کنیم راهش هم آزمون و خطای گاه به گاه هر کدوم از کاربراست:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دقیقا همینه.

درسته مشکلاتی از بالا وجود داره ولی در حال حاضر اظهار ناراحتی و داغ دل خالی کردن فایده چندانی نداره و تاثیر انی نمیزاره (بلند مدت انشاءاله بزاره)

باید دید با همین شرایط موجود چکار می شه کرد تا بشه از پهنای باندمون بهتر و بیشتر استفاده کنیم که تو همین انجمن راهکارهای خوبی گفته شده

باید دید که در لحظه کدوم ای پی پهنای باند بهتری میده و کدوم دکل یا IP خلوت تر هست و...

MasterGeek
29-08-2013, 17:18
درسته که همه پهنای باند دست سازمان زیرساخت هست ولی محدودیت درمورد پهنای باند تو ایران وجود نداره یعنی هر شخص یا سازمانی (که مجوز داشته) هرچقدر پهنای باند بخواد می تونه درخواست کنه خود شرکت زیر ساخت هم می گه اگه پهنای باند ایران پایینه بخاطر اینه که همین

مقدار درخواست از طرف شرکت ها و ispها وجود داره و اگه کسی پهنای باند بیشتری بخواد این سازمان براش تهیه میکنه.

بگذریم از اینکه خود این شرکت هم مشکل داره و به قول معروف اب تو شیر می کنه و قیمت رو گرونتر حساب می کنه و لی خود این شرکت های خدماتی مثل مبین نت هم سعی می کنند تا اونجا که ممکنه پهنای باند رو بین یوزرها شون اشتراک بزارن که خودش باز هم باعث پایین اومدن

بیشتر کیفیت میشه

مثل این می مونه که شما یه روتر داشته باشید و بخواید اینترنت رو از مخابرات بگیرید و تو ساختمانتون به واحد های دیگه اینترنت بدید درسته سرعت و کیفیت اینترنت مخابرات که شما ازش دریافت می کنید خیلی مناسب نیست ولی کیفیت اینترنت مشتری های شما به پهنای باند درخواستی

شما از مخابرات و اینکه این پهنای باند چقدر بالا بگیرید و بین چند نفر اشتراکش بدید هم بستگی داره.

ببینید اتفاقا مشکل همین سازمان و البته مراتب بالاتر هست. بله درسته که درخواست بدن شرکت ارتباطات زیرساخت فراهم می‌کنه ولی در کنار مسئله‌ی خیلی مهم قیمت که همیشه شرکت‌های واسط ازش نالیدن و یکی از مهمترین عامل‌هاست (در ضمن پهنای باند رو گسسته میخرن یعنی مثلا یه ST16 میخرن و مبین‌نت نمی‌تونه مثلا ۱۰ درصد افزایش درخواست بده) پهنای باند در حجم‌های محدودی و خیلی گران فروخته میشه.

اما این مسائل به کنار مشکل دیگه سیاست‌گذاریهای این نهاد و نهادهای بالاتر هست که باعث این وضعیت شدند. مسئله فقط درخواست مبین‌نت نیست (که گفتم چه مشکلاتی هست) تا از بالا سر کیسه رو شل نکنن وضعیت همینه ما یه زمانی رتبه‌ی ۴۰ جهان رو داشتیم تو سرعت اینترنت بعد اومد حدود ۱۰۰ الان توی دنیا ۲۴۳ایم و این نه به خاطر اعتبار مالیه نه امکانات فنی نه سرمایه گذاری نه تقاضا....علتش فقط و فقط یه چیزه: سیاست‌کلان در ارتباط با اینترنت!

mehdi700007
29-08-2013, 17:43
دوستان شبکه تو شرق تهران اختلال داره و اهواز هم قطع شده صفحه مشترکین و پرداخت اینترنتی هم تا فردا 7 صبح از دسترس خارج می باشد.

Mr.Aras
29-08-2013, 17:57
دوستان شبکه تو شرق تهران اختلال داره و اهواز هم قطع شده صفحه مشترکین و پرداخت اینترنتی هم تا فردا 7 صبح از دسترس خارج می باشد.

خدا خیرت بده تازه میخواستم پست بزنم که چرا توی صفحه مشترکین نمیتونم وارد بشم، پیغام میده اطلاعات "وارد شده درست نمیباشد." یه بارم قبلا گفتم به خدا گل بگیرن این سایتشون را که فقط به چشم ویترین بهش نگاه میکنن. ایمیل که نمیزنن، توی این سایت جدید بخش اخبارم که برداشتن بردن توی منوها تازه اونجاهم که میری اطلاع رسانی نکردن. گل بگیرید این سایت رو بره

mehdi700007
29-08-2013, 18:02
خدا خیرت بده تازه میخواستم پست بزنم که چرا توی صفحه مشترکین نمیتونم وارد بشم، پیغام میده اطلاعات "وارد شده درست نمیباشد." یه بارم قبلا گفتم به خدا گل بگیرن این سایتشون را که فقط به چشم ویترین بهش نگاه میکنن. ایمیل که نمیزنن، توی این سایت جدید بخش اخبارم که برداشتن بردن توی منوها تازه اونجاهم که میری اطلاع رسانی نکردن. گل بگیرید این سایت رو بره

اگه میتونستم خودم اولین نفری بودم که این کارو می کردم:n10:

faramobile
29-08-2013, 22:10
من که دیگه به این نتیجه رسیدم اینجا هیچ تجربه ای از سرعت بالا رو نگم چون دقیقا همون شب سرعت افت شدید میکنه !!! حالا اینکه دوستان حمله میکنن به یه آیپی خاص یا دوستان مبین نت اینجا رو زیر نظر دارن نمیدونم !!

راستی تابستونم تموم شد تقریبا خبری از طرح تابستونی جدید تو این مبین نت خراب شده نشد ، فقط بلدن قیمت ببرن بالا و یه طرحی یا آفری نمیزنن حداقل یکم انگیزه ایجاد کنن !!


Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Pro

arash59b
29-08-2013, 22:19
من که دیگه به این نتیجه رسیدم اینجا هیچ تجربه ای از سرعت بالا رو نگم چون دقیقا همون شب سرعت افت شدید میکنه !!! حالا اینکه دوستان حمله میکنن به یه آیپی خاص یا دوستان مبین نت اینجا رو زیر نظر دارن نمیدونم !!

راستی تابستونم تموم شد تقریبا خبری از طرح تابستونی جدید تو این مبین نت خراب شده نشد ، فقط بلدن قیمت ببرن بالا و یه طرحی یا آفری نمیزنن حداقل یکم انگیزه ایجاد کنن !!


Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Pro

تجربه نشون داده مبین نت سالی دوبار طرح میده یکی نوروز یکی هم اواخر شهریور البته همیشه 10- 15 روز دیر طرح هاشون رو اعلام میکنن. پارسال هم تو مهر اعلام کردن

MasterGeek
29-08-2013, 23:05
من که دیگه به این نتیجه رسیدم اینجا هیچ تجربه ای از سرعت بالا رو نگم چون دقیقا همون شب سرعت افت شدید میکنه !!! حالا اینکه دوستان حمله میکنن به یه آیپی خاص یا دوستان مبین نت اینجا رو زیر نظر دارن نمیدونم !!

راستی تابستونم تموم شد تقریبا خبری از طرح تابستونی جدید تو این مبین نت خراب شده نشد ، فقط بلدن قیمت ببرن بالا و یه طرحی یا آفری نمیزنن حداقل یکم انگیزه ایجاد کنن !!


Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Pro

دوست عزیز کل مشترکین این تاپیک در حد و اندازه‌ای نیستن که ده‌برابرشون هم بتونه با هجوم به یک IP خاص باعث افت سرعت بشه. راجع به احتمال دوم هم به نظر من مبین‌نت بی در و پیکر تر ازین حرفهاست که کارمنداش بخوان این تاپیک رو رصد کنن. کارمندن دیگه کارای روتین روزانه‌ی خودشون رو می‌کنن. مدیرای سطح بالا هم مشغول زد و بند و چانه‌زنی هستن و وقت همیچن کارائی رو ندارن...

همونطور که بحث کردیم با دوستان اصولا هیچ IPئی مطلقا خوب نیست. (مثلا الان برای من بدنام‌ترین IP خیلی بهتر از یکی از خوشنام‌ها کار میکنه) ولی همینم موقته. دلیل این امر هم بحث شد به نظر من به بحث IP به عنوان یک مسئله‌ی کوتاه‌مدت نگاه کنید یعنی اگر IP فعلی خوب نیست با Disconnect کردن سعی کنیم یه IP بهتر (بدون پیش‌دواری) پیدا کنیم بعد از یه مدت سراغ IP جدید و ... همین تسلسل ادامه داره.

توجه کنید که روترها خودشون سعی می‌کنن که بار ترافیکی رو پخش کنند به طور خودبخود وقتی ترافیک روی یک نود سنگین هست روترها مسیردهی رو به نود دیگه منتقل می‌کنن بنابراین ما شورشی‌های ۵ درصدی مبین‌نت عملا با این وسواس راجع به IP توشه‌ی قابل توجهی نمی‌تونیم ببندیم فقط می‌تونیم با توجه به این مسئله سعی کنیم روند پهنای باندمون کمی در بلندمدت بهتر از توده‌ی کاربران باشه...

mojtaba0007
30-08-2013, 01:13
امشب سرعتم خیلی بد شده:n03:
دکلی که همیشه بهش وصل میشدم رو پیدا نمیکنه به یکی دیگه وصل شده.
همیشه سرعتم بالای 250 بود الان زیر 40.

این هم از شانس ما !

آپدیت:شد 8 کیلوبایت !


یه سوال: این 3 تا چراغ آنتن که روی مودم هست دقیقاً چی رو نشون میده؟ الان یه چراغ دارم و تو مودم rssi رو -56 که فکر کنم مقدار بالایی هست زده.

faramobile
30-08-2013, 01:14
فعلا که واسه من قطع شده و کار نمیکنه اصلا !!

واسه شما هم قطعه ؟


Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Pro

tap10
30-08-2013, 02:38
اهوازم کلا قطع شده ساعت 3ونیم شب.

tap10
30-08-2013, 02:45
اهوازم کلا قطع شده ساعت 3ونیم شب.

arash59b
30-08-2013, 04:48
خوب مثل اینکه وصل شده


ای پی 5:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

91
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

faramobile
30-08-2013, 05:40
برای منم همون ساعت ۲:۴۰ دوباره وصل شد با سرعت خیلی عالی

راستی یه نکته دیگه که دیشب کشف کردم لینک های ftp با آیپی 178 تست کردم تک لینک زیر ۲۷۰ سرعت دانلود نمیداد و حداکثر سرعت رو بهم میداد که خیلی عالی بود


Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Pro

snsd32
30-08-2013, 07:04
مال من ساعت 3:37 وصل شد
امشب 812 مگ دان کردمم:n02:

Algo.Bits
30-08-2013, 08:29
یکی از دوستان من برای این شرکت کار میکنه و رفتم یک سر اونجا یک مطلبی رو میگم که دقت کنید، اینجور که من از صحبت های دوستم فهمیدم شرکتشون علاوه بر پولی که ثابت بهشون میده، برای تعویض طرح و یکسری کارای جانبی به پشتیبان ها هم مبلغی رو اضافه میده بنابراین این پشتیبانها شاید سعی کنند طرح تون رو عوض کنند، مواظب باشید که معمولا اینکار رو برای اینکه به دستمزدشون اضافه بشه انجام میدن و لزوما نه برای رفاه شما! بنابراین اگر شما رو برای تعویض طرح ترغیب کردن احتیاط کنید.

نکته دیگه اینکه یک رکوردی دارن و باید تعداد تماسشون به یک عددی برسه(فکر کنم 60تا) و هر چقدر از اون بیشتر بشه بازم به حقوقشون اضافه میشه برای همین عده زیادی رو زود الکی قطع میکنند و از سر باز میکنند که تعداد پاسخگویی تماس هاشون زیاد بشه! بنابراین سعی کنید وقتی دارند می پیچونن زود الکی قطع نکنید این شگردشونه، بخصوص مودم های out door که براشون وقت گیره رو زود می پیچونن.

البته قاعدتا دوستان اینجا خودشون واردن و خیلی چیزا رو خودشون میدونن کلا سعی کنید حقتون رو بگیرید.

GNesh
30-08-2013, 09:41
امشب سرعتم خیلی بد شده:n03:
دکلی که همیشه بهش وصل میشدم رو پیدا نمیکنه به یکی دیگه وصل شده.
همیشه سرعتم بالای 250 بود الان زیر 40.

این هم از شانس ما !

آپدیت:شد 8 کیلوبایت !


یه سوال: این 3 تا چراغ آنتن که روی مودم هست دقیقاً چی رو نشون میده؟ الان یه چراغ دارم و تو مودم rssi رو -56 که فکر کنم مقدار بالایی هست زده.

چجوری میشه فهمید به کدوم دکل وصل میشیم؟

arash59b
30-08-2013, 10:00
یه سوال: این 3 تا چراغ آنتن که روی مودم هست دقیقاً چی رو نشون میده؟ الان یه چراغ دارم و تو مودم rssi رو -56 که فکر کنم مقدار بالایی هست زده.

چراخ ها نشوندهنده قدرت سیگنال هستند

مودم من 5 چراغ داره هر 20% سیگنال میشه یه چراغ.


چجوری میشه فهمید به کدوم دکل وصل میشیم؟

از تنظیمات مودم قسمت wimax و BSID

Joaquin
30-08-2013, 11:20
برای من دیشب از ساعت 11 و نیم قطع بود.
:n03:

وسط Payday 2 یک دفعه قطع شد....

GNesh
30-08-2013, 11:57
چراخ ها نشوندهنده قدرت سیگنال هستند

مودم من 5 چراغ داره هر 20% سیگنال میشه یه چراغ.



از تنظیمات مودم قسمت wimax و BSID

ممنون
از کجا باید بفهمم چند تا دکل موجوده و کدومش بهتره؟

WHICH1
30-08-2013, 13:56
هیچ قندشکنی برای من کار نمیکنه هم مجانی هم پولی فقط هم مبین نت کار نمیکنه امکان داره از تنظیمات مودم باشه ؟

saeeddeeas
30-08-2013, 14:30
هیچ قندشکنی برای من کار نمیکنه هم مجانی هم پولی فقط هم مبین نت کار نمیکنه امکان داره از تنظیمات مودم باشه ؟

من از ساک س و [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده میکنم سرعتش هم خیلی بالاس

MasterGeek
30-08-2013, 15:17
سرویس ۲ مگ رو عملا ۱ مگ بستن (IP ۹۱)! البته دیروز بعد از قطعی دیشب صبح بیشتر از همیشه دانلود داشتم.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

IP خود مبین‌نت (۱۳۰):
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Joaquin
30-08-2013, 16:53
سرویس ۲ مگ رو عملا ۱ مگ بستن (IP ۹۱)! البته دیروز بعد از قطعی دیشب صبح بیشتر از همیشه دانلود داشتم.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

IP خود مبین‌نت (۱۳۰):
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا من که دیشب اول شب که دیدم قطع شد دیگه گرفتم خوابیدم ولی اینطور که شما و بعضی از دوستان دیگه میفرمایید انگار بعد از قطعی سرعت رفته بالا. امیدوارم امشب و همیشه هم اینطور باشه.

mehr1362
30-08-2013, 18:08
دوستان من سه شنبه رفتم فرم پر کردم و مدارک لازم و بیعانه دادم تا بیان تست کنن از نظر سیگنال دهی و راه بندازن.
هنوز کسی نیومده! پیاده کردن یه طرح حجمی روی مودم برای اولین بار چقدر طول میکشه؟

سوال دیگه اینکه فارغ از اینکه چه طرحی استفاده میکنید سرعت دانلود در شب و نصف شب فرقی با روز داره؟ کمتر بشه یا بیشتر ؟

و سوال دیگه اینکه سرعت سند ( ارسال ) در مبین نت با سرعت دانلود برابری میکنه؟ یا بیشتر هست یا کمتر ؟

مثلا اگر سرعت دانلود ما 5 کیلو بایت باشه سرعت ارسال ما چقدر هست در مبین نت ؟ کسی تست کرده ؟

faramobile
30-08-2013, 18:15
والا من که دیشب اول شب که دیدم قطع شد دیگه گرفتم خوابیدم ولی اینطور که شما و بعضی از دوستان دیگه میفرمایید انگار بعد از قطعی سرعت رفته بالا. امیدوارم امشب و همیشه هم اینطور باشه.

خب معلومه دیگه چرا سرعت بالا رفته ، چون دوستان زیادی مثل شما دیدن قطع شده بیخیاله دانلود شبانه شدن به همین دلیل ترافیک شبانه به طور محسوسی کاهش پیدا کرد و سرعت اونایی که استفاده میکردن بالا رفت


Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Pro

arash59b
30-08-2013, 18:28
دوستان من سه شنبه رفتم فرم پر کردم و مدارک لازم و بیعانه دادم تا بیان تست کنن از نظر سیگنال دهی و راه بندازن.
هنوز کسی نیومده! پیاده کردن یه طرح حجمی روی مودم برای اولین بار چقدر طول میکشه؟


بعضی وقت ها باید پشت سرشون زور باشه تا سریعتر کار انجام بدن



سوال دیگه اینکه فارغ از اینکه چه طرحی استفاده میکنید سرعت دانلود در شب و نصف شب فرقی با روز داره؟ کمتر بشه یا بیشتر ؟


مسلما تو ساعت های رایگان سرعت شما میاد پایین ولی اگه شانس داشته باشید هم می تونه بالا