PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [آرشیو] Wimax Mobin net / شرکت مبین نت



صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88

maasen
19-10-2010, 00:27
رییس هیات مدیره دفاتر خدمات ارتباطی:
ارایه سرویس وایمکس مبین نت در دفاتر خدمات ارتباطی ممکن شد

وایمکس نیوز - علی فلاح حقیقی در گفت وگو با خبرنگار ما با بیان اینکه هم اکنون تعدادی از دفاتر خدمات ارتباطی به صورت پالوت، فروش خدمات اینترنت پرسرعت مبین نت را آغاز کرده اند، گفت: طی چند روزآینده ارایه خدمات اپراتور سراسری وایمکس مبین نت در تمامی دفاتر انجام خواهد شد.
وی با بیان اینکه متقاضیان می توانند با مراجعه به دفاتر در خصوص خرید مودم مبین نت اقدام کنند، افزود: کارشناسان دفاتر خدمات ارتباطی بررسی های لازم را انجام داده و تقاضای افراد را ثبت می کنند سپس مودم لازم را در اختیار مشتریان قرار می دهند.
وی ادامه داد: تقاضاهای متقاضیان در زمینه دریافت خدمات مبین نت به دفاتر به صورت الکترونیکی به بخش فنی مبین نت ارجاع داده می شود و سپس کارشناسان فنی این اپراتور براساس زمان بندی های خود در زمینه ارایه این سرویس اقدامات لازم را انجام می دهد.


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

lurenzo
19-10-2010, 02:38
پس من با دلی خوش و خجسته برم قرارداد یکساله (300 هزار تومن) با مبین نت ببندم که مودمم هم رایگان بشه؟
ضمنا من قبلا ADSL از یه شرکت داشتم که 512 بود سرعتم از 60 کیلوبایت کمتر نمیشد، شبهاشم سرعت روی 300 تا 400 می رفت و من می تونستم فایل مثلا 200 مگی رو در عرض 5 مین دانلود کنم و قطعی اینترنتم خیلی خیلی کم و کوتاه بود
با این اوصاف مبین نت منو می تونه راضی نگه داره؟

دوستان دیگه بدرستی جواب شما رو در پست های قبلی دادن!
اون سرعتی هم که شما شب ها با ADSL داشتید ، یک سرعت کاملا نجومی برای اینترنت ایران بحساب میاد!
به هر حال اگر با این ذهنیت میخواهید از مبین نت سرویس بگیرید سخت در اشتباهید! (حداقل در حال حاضر!!!)

Milad4171
19-10-2010, 11:37
به جای این بحثا. یه نظر سنجی راه بندازیم. کی از مبین نت راضی هست؟
ماشالله دوستانی که دارن و میخوان بگیرن دیگه مشخصه
کیا راضی هستن کیا ناراضی؟؟؟
راستش من که کلا از عملکردشون راضی نیستم.

اومدن تبلیغ کردن
یه ملت رو کشوندتن سمت خودشون
و با اینکه هنوز به بهره برداری نرسیده بود
و حالا یه مشت یوزر بیچاره با سرعت دیال آپی دارن عذاب میکشن و مبین نت جیگر داره bts هاش رو با پول ملت چال میکنه تو زمین!!!!!:18:

yusef
19-10-2010, 13:37
یه سوال
هر دفعه که مثلا مودم outdoor خودم رو از برق درمیارم و میزنم بعضی موقع ها کامپیوتر سریع به اینترنت وصل میشه ولی گاهی اوقات چند ساعت طول میکشه.
با این که چراغ ثابت میشه ولی بازهم اینترنت تا چند ساعت وصل نمیشه.
راستی امکان درست کردن اکانت مثل ADSL هست؟

pirouz3
19-10-2010, 13:41
در اهواز دیروز اینترنت مبین نت واقعا افتضاح بود! شب هم قطع شد! سرعت هم که افتضاح! به زور صفحه بالا میآورد! کی گفته تو اهواز درست شده! شما گفتید rssi من بالاست واسه همین سرعت پایینه! اگه اینطوره چطور با همون rssi یک روز پینگم 220 میشه، ولی 3 روز 1900؟

---------- Post added at 01:41 PM ---------- Previous post was at 01:39 PM ----------


یه سوال
هر دفعه که مثلا مودم outdoor خودم رو از برق درمیارم و میزنم بعضی موقع ها کامپیوتر سریع به اینترنت وصل میشه ولی گاهی اوقات چند ساعت طول میکشه.
با این که چراغ ثابت میشه ولی بازهم اینترنت تا چند ساعت وصل نمیشه.
راستی امکان درست کردن اکانت مثل ADSL هست؟

من هم هر وقت اینترنتم قطع میشه! اون سیمشو میکنم دوباره میزنم و در 80 درصد مواقع وصل میشه دوباره با این کار! چرا؟

saeid223
19-10-2010, 13:53
اصلا مبین نمی تونه با اون adsl که داشتی راضیت کنه. چه بسا شبا و جمعه ها سرعتت پایین تر از 64 هم میاد. خدا به دادت برسه. دارم اون روزی رو میبینم که میای اینجا و ..!
شایدم پوشش منطقت خوب باشه و تعداد کاربراشم کم و مشکل نداشته باشی! شاید!!

اتفاقا ما تو منطقه خیابون پیروزی تهران، خیابون شکوفه هستیم دقیقا لب مرز منطقه indoor و outdoor پوشش شبکه

هرگز مبین نت نمی تونه شما رو راضی کنه حیفه اون ای دی اس ال نازتو ازدست نده بی خیال مبین شو
من چاره ای نداشتم مجبور شدم مبین بگیرم اما شما این کار و نکن حیفه

منم جامو عوض کردم و حالا که اینجا اومدیم دوباره خط pcm هست جای قبلی که بودیم رفتم به مدیریت مرکز نامه زدم خط اونجا رو از pcm در آورد امروز هم واسه خط این خونه رفتم یه چک کرد دید این منطقه تو بن بسته
زیر درخواستم نوشت که اگه راه داره و جا دارن خطمو آزاد کنه
گفت اکه ظرفیتش نبود تا یکماهه دیگه منطقه یه کابل برگردون داره و مشکل حل میشه
کلا مدیریت این مرکز خیلی باحاله تا جایی که بتونه کارو راه میندازه، دفعه قبلم گفت ظرفیتمون پره اما اینبار انگار واقعا جا ندارن چون از تکنسینشون خواست بره چک بکنه (چقد هم عزت و احترام گذاشت)، تکنسین گفت بن بسته اما باز درخواستمو فرستاد واسه واحد فنی که دقیق تر چک کن
گفت تو این یک ماه هم بگرد یا سعی خودتو بکن ببین راه حلی پیدا نمی تونی بکنی (خط تلفن کسی تو آپارتمان که pcm نباشه و ... )

به هیچ وجه با سرعت بالاتر از سرویست نمیتونی دانلود کنی. (حتی یک کیلوبایت) فقط شانس بیاری افت سرعت و قطعی نداشته باشی.
ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــ
دوستانی هم که گفتن با IDM سرعت بالاتر نشون میده باید بگم سرعت واقعی رو SpeedTest و نرم افزار های
مانیتورینگ ترافیک نشون میده. به طور مثال وقتی داری با IDM دانلود میکنی ممکنه مثلا بزنه 14 کیلوبایت در صورتی که شما چند ثانیه است کابل مودم رو قطع کردی! بعدش سرعت کم کم میاد پایین در صورتی که کاملا ارتباط قطعه.

اینها که گفتیو می دونم با speed test هم امتحان کردم دوست خوبم، این سرعت کهکشانی 300-400 کیلو هم واسه خودم قابل هضم نبود، اما اولین بار یه چک محکم :31: به خودم زدم دیدم نخیر سرعت ریل هست و من فایل 200 و خرده مگی رو در عرض 5 مین دانلود کردم و این سرعت هم اصلا موضعی نبود چون اون شب اول نزدیک 10 گیگ دانلود کردم، حالا نمی دونم الان که چهار ماهه از اونجا ADSL ندارم هنوزم همونطوری سرعتش هست یا نه
راستی من پارسال واسه 512 از دانشگاه نامه بردم آخرسال 88 فارغ التحصیل شدم واسه همین نامه ی قبلی رو اسکن کردم تو پی سی دارم با دستکاری تصویرش تاریخ و اسمشو عوض می کنم واسه جای جدید:31:

میشه اسم شرکت رو بدی ما هم بگیریم ؟ :31: :18:
نمی خواستم بگم اما من که خودم فعلا دستم بهش نمیرسه، اگه تبلیغ نباشه باید بگم که شرکت عصر انتقال داده که PAP هم هست :8:

دوستان دیگه بدرستی جواب شما رو در پست های قبلی دادن!
اون سرعتی هم که شما شب ها با ADSL داشتید ، یک سرعت کاملا نجومی برای اینترنت ایران بحساب میاد!
به هر حال اگر با این ذهنیت میخواهید از مبین نت سرویس بگیرید سخت در اشتباهید! (حداقل در حال حاضر!!!)
از همه ی دوستان و به خصوص شما کمال تشکرو دارم
تا حالا ندیده بودم از حرفم این همه نقل قول زده باشن:27:
دوستان دمتون گرم، احتمالا صبر میکنم تا خطم از PCM در بیاد، سال پیش هم در عرض یک هفته دیدم سیم بان اومد دم خونه خطو رله کرد، یه شیرینی هم گذاشتیم تو جیبش:31:

adcomputer
19-10-2010, 14:05
رییس هیات مدیره دفاتر خدمات ارتباطی:
ارایه سرویس وایمکس مبین نت در دفاتر خدمات ارتباطی ممکن شد

وایمکس نیوز - علی فلاح حقیقی در گفت وگو با خبرنگار ما با بیان اینکه هم اکنون تعدادی از دفاتر خدمات ارتباطی به صورت پالوت، فروش خدمات اینترنت پرسرعت مبین نت را آغاز کرده اند، گفت: طی چند روزآینده ارایه خدمات اپراتور سراسری وایمکس مبین نت در تمامی دفاتر انجام خواهد شد.
وی با بیان اینکه متقاضیان می توانند با مراجعه به دفاتر در خصوص خرید مودم مبین نت اقدام کنند، افزود: کارشناسان دفاتر خدمات ارتباطی بررسی های لازم را انجام داده و تقاضای افراد را ثبت می کنند سپس مودم لازم را در اختیار مشتریان قرار می دهند.
وی ادامه داد: تقاضاهای متقاضیان در زمینه دریافت خدمات مبین نت به دفاتر به صورت الکترونیکی به بخش فنی مبین نت ارجاع داده می شود و سپس کارشناسان فنی این اپراتور براساس زمان بندی های خود در زمینه ارایه این سرویس اقدامات لازم را انجام می دهد.


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


میدونستین وایمکس نیوز مال مبین نته؟

---------- Post added at 02:03 PM ---------- Previous post was at 02:00 PM ----------


یه سوال
هر دفعه که مثلا مودم outdoor خودم رو از برق درمیارم و میزنم بعضی موقع ها کامپیوتر سریع به اینترنت وصل میشه ولی گاهی اوقات چند ساعت طول میکشه.
با این که چراغ ثابت میشه ولی بازهم اینترنت تا چند ساعت وصل نمیشه.
راستی امکان درست کردن اکانت مثل ADSL هست؟

مال ترافیک شبکشونه- پیشنهاد میکنم هر وقت سرعت کمه (مخصوصاً زمانی که پینگ به نسبت قبل رفته بالا) مودم رو خاموش یا ریبوت نکنی چون دیگه وصل شدنش با خداست!

---------- Post added at 02:05 PM ---------- Previous post was at 02:03 PM ----------


در اهواز دیروز اینترنت مبین نت واقعا افتضاح بود! شب هم قطع شد! سرعت هم که افتضاح! به زور صفحه بالا میآورد! کی گفته تو اهواز درست شده! شما گفتید rssi من بالاست واسه همین سرعت پایینه! اگه اینطوره چطور با همون rssi یک روز پینگم 220 میشه، ولی 3 روز 1900؟

---------- Post added at 01:41 PM ---------- Previous post was at 01:39 PM ----------



من هم هر وقت اینترنتم قطع میشه! اون سیمشو میکنم دوباره میزنم و در 80 درصد مواقع وصل میشه دوباره با این کار! چرا؟

ما که اینجا اینقدر بالبال زدیم همه گفتن خوبه! من که زنگ میزنم پشتیبانی میگه توی اهواز فقط شما مشکل داری!
البته من که همیشه عصر ها مشکل داشتم اما اینبار (دیشب) خیلی بدتر بود

adcomputer
19-10-2010, 14:21
دوستان لطفاً این فرمان رو توی CMD بزندید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

بعد ببینید کجاها براتون ستاره میزنه ( اگه توی یک خط همش رو ستاره بزنه یعنی 100% پکت لاست)

این مورد برای بازی آنلاین و سرویس هایی مثل Skype و... خیلی مهمه ( پکت لاست رو میگم!)

adcomputer
19-10-2010, 14:29
در مورد سرعت دانلود دوستمون saeid223 هم باید بگم سرعت بعضی از سرویس دهندگان مثل سرویس دهنده ADSL شما اینطوری هست که اگه شبکشون توانش رو داشته باشه سرعت بیشتر میشه اما در مورد مبین نت حتی یک کیلو بایت سرعت بیشتر هم نمیتونید داشته باشید و سرعت ها کاملا محدود است

maasen
19-10-2010, 14:47
[QUOTE=adcomputer;5533211]میدونستین وایمکس نیوز مال مبین نته؟

آره می دونستم.

saeed0611
19-10-2010, 16:09
دوستان من از اهوازم من مودم واي فاي دارم و هميشه از 5تا چراغ سيگنال 4تاش روشن بود اما الان يه ده روزي ميشه فقط 2تا چراغش روشن ميشه ويعضي وقتها همون چراغ دومي هم ميرو مياد در كل افتضاح شده!!!!!! دوستان يه سوال داشتم از كجاي پنل مودم ميتونمجستجوي سيگنا كنم كه شايد خوب بشه وچطور ميتونم يه فركانس جديد بتونم بهش بدم؟ سوال دوم چطوري ميشه مودم رو ريست كنم ممنون ميشم يكي جوابمو بده:10:

amin-g
19-10-2010, 20:47
دوستان من از اهوازم من مودم واي فاي دارم و هميشه از 5تا چراغ سيگنال 4تاش روشن بود اما الان يه ده روزي ميشه فقط 2تا چراغش روشن ميشه ويعضي وقتها همون چراغ دومي هم ميرو مياد در كل افتضاح شده!!!!!! دوستان يه سوال داشتم از كجاي پنل مودم ميتونمجستجوي سيگنا كنم كه شايد خوب بشه وچطور ميتونم يه فركانس جديد بتونم بهش بدم؟ سوال دوم چطوري ميشه مودم رو ريست كنم ممنون ميشم يكي جوابمو بده:10:
سلام...
منم اهوازم.منم مودم اوتدور دارم چند روزه فقط چراغ شماره 1 روشنه قبلا شماره 3 روشن بود.من زیتون کارمندیم. از کجا میشه فهمید bts مبین نت کدوم منطقه زیتون است.

sei_pm
19-10-2010, 21:13
عزت و احترام گذاشت)، تکنسین گفت بن بسته اما باز درخواستمو فرستاد واسه واحد فنی که دقیق تر چک کن
گفت تو این یک ماه هم بگرد یا سعی خودتو بکن ببین راه حلی پیدا نمی تونی بکنی (خط تلفن کسی تو آپارتمان که pcm نباشه و ... )
:31:

با عرض تاسف اگر قسمت آخر رو دقیقا همینجور گفته باشه یعنی سر کارتون گذاشته . چون خودشون می دونند کدوم خطها pcm نیست که براتون جابجاش بکنند.

wiimax
19-10-2010, 23:58
به به سلام دوستان
من چرا زودتر نیومدم اینجـا :D

Firebirds
20-10-2010, 10:06
یه خبر از شرکت رقیب بزارم اینجا

گویا ایرانسل قابلیت Routing را توی مودم هاش فعال کرده ( یعنی اینکه شما شناسه تون را داخل مودمش تنظیم میکنید و دیگر لازم نیست برای هر بار وصل شدن به اینترنت برید توی سایتش یوزر / پسورد تون را بزنید یه بار که وارد تنظیمات مودمتون بکنید دیگه همه چی تمومه و هر موقعه مودمتون را روشن کنید اینترنت دارید )

منبع :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

adcomputer
20-10-2010, 11:53
[QUOTE=adcomputer;5533211]میدونستین وایمکس نیوز مال مبین نته؟

آره می دونستم.

خوب داره واسه خودش به صورت غیر مستقیم شاید هم مستقیم تبلیغ میکنه به اسم اخبار!
به روباه میگن شاهدت کیه؟ میگه دمم! وایمکس نیوز هم دم مبین نت. از هر صد تا خبر مبین نت یک خبر ایرانسل داره.

---------- Post added at 11:53 AM ---------- Previous post was at 11:50 AM ----------


یه خبر از شرکت رقیب بزارم اینجا

گویا ایرانسل قابلیت Routing را توی مودم هاش فعال کرده ( یعنی اینکه شما شناسه تون را داخل مودمش تنظیم میکنید و دیگر لازم نیست برای هر بار وصل شدن به اینترنت برید توی سایتش یوزر / پسورد تون را بزنید یه بار که وارد تنظیمات مودمتون بکنید دیگه همه چی تمومه و هر موقعه مودمتون را روشن کنید اینترنت دارید )

منبع :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


جداً ایرانسل اینطوری بوده؟ مبین نت پس جلوتره

hamijoon
20-10-2010, 13:42
دوستان من داشتم تو نت ميچرخيدم يهو چشمم افتاد به اين قطعه مشكيه . بعد واسه من هميشه چراغ شماره 3 روشن بود . ايندفعه ديدم شماره 1 روشنه . بعد با SpeedTest تست كردم ديدم زياد تغيري نكرده و پينگم يكم زياد شده ...

حالا چيكار كنم برگرده رو همون چراغ 3 ؟؟ يعني از پشت بوم مشكلي پيش اومده ؟؟ بايد برم جاشو تغيير بدم ؟؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

lurenzo
20-10-2010, 13:52
دوستان من داشتم تو نت ميچرخيدم يهو چشمم افتاد به اين قطعه مشكيه . بعد واسه من هميشه چراغ شماره 3 روشن بود . ايندفعه ديدم شماره 1 روشنه . بعد با SpeedTest تست كردم ديدم زياد تغيري نكرده و پينگم يكم زياد شده ...

حالا چيكار كنم برگرده رو همون چراغ 3 ؟؟ يعني از پشت بوم مشكلي پيش اومده ؟؟ بايد برم جاشو تغيير بدم ؟؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بنظر من اگر روی پشت بوم محکم فیکسش کرده بودی ، اصلا بهش دست نزن چون الان هم وضعیتت خیلی خوبه!
برای من این هشتمین روزه که نوسان شدید دارم و بالاخره یکنفر از مبین نت اومد! کلی کلنجار رفت و وقتی سرعت دانلودم رو دید گفت سرویست صد و بیست و هشته یا یه مگ؟!!:31:
سرانجام نتونست کاری کنه و گفت برات میزنم مودم مشکل داره تا مودمت رو عوض کنن!:41:
حالا ببینم با تعویض مودم مشکل حل میشه یا نه! که در غیر اینصورت احتمالا سرویس منم جمع بشه!:19::41::19:

hamijoon
20-10-2010, 13:59
آره از بالا فيكس گفتم يهو اينجوري شد حتما تكون خورده ...
پينگش يكم بالا رفته ميترسم نتونم لايو بازي كنم

Firebirds
20-10-2010, 14:11
[QUOTE=maasen;5533335]

خوب داره واسه خودش به صورت غیر مستقیم شاید هم مستقیم تبلیغ میکنه به اسم اخبار!
به روباه میگن شاهدت کیه؟ میگه دمم! وایمکس نیوز هم دم مبین نت. از هر صد تا خبر مبین نت یک خبر ایرانسل داره.

---------- Post added at 11:53 AM ---------- Previous post was at 11:50 AM ----------





جداً ایرانسل اینطوری بوده؟ مبین نت پس جلوتره


قبلا کاربران ایرانسل هربار که میخواستن اینترنت استفاده کنند حتما باید میرفتن توی سایتش یوزر / پسورد شون را میزدن که اینترنت دار بشن که این موضع برای خیلیا اذیت کنند بود و علل خصوص به افراد این امکان را نمی داد که اینترنت شون را توی دستگاه های مختلف استفاده کنند و آن را شیر کنند که انگار ایرانسل این مشکل را بر طرف کرده

goody_good
20-10-2010, 15:24
دوستان توجه کنید که اصلا نمیشه گفت که کیفیت مبین نت برای شما چگونه خواهد بود!
من خودم از کاربرای راضی مبین نت بودم و حدود 40 روز بدون مشکل استفاده کردم ولی الان شش روزه که نوسان و افت سرعت دارم.
همین الان که این پست رو میزنم خیلی از کاربرا مشکل دارن و خیلی ها هم قبلا مشکل داشتن و الان برطرف شده و تعدادی هم از اول بدون مشکل بودن!
پس باور کنید هیچکدوم از بچه های این تایپیک نمیتونه بطور قطع به شما بگه که بگیرید یا نگیرید!!!:10:


مرسی خیلی ممنونم از پاسخ شما.....
اطلاع دارین که بین ایرانسل و مبین نت کدوم بهتره؟ یا در مورد اونم نمیشه گفت؟ چون قیمت های ایرانسل خیلی ارزونتره.......
مرسی از راهنمایی:11:

goody_good
20-10-2010, 15:26
آقا بالاخره من وایمکس مبین نت بگیرم یا برم مخابرات منطقه کلنجار بزنم که خط تلفنم رو از pcm در بیاره واسه ADSL؟

چجوری؟
اگه تونستین به منم بگین که منم همین کارو کنم :41:
به من که گفتن نمی تونیم... امکانات نداریم !!!!

sei_pm
20-10-2010, 15:43
بنظر من اگر روی پشت بوم محکم فیکسش کرده بودی ، اصلا بهش دست نزن چون الان هم وضعیتت خیلی خوبه!
برای من این هشتمین روزه که نوسان شدید دارم و بالاخره یکنفر از مبین نت اومد! کلی کلنجار رفت و وقتی سرعت دانلودم رو دید گفت سرویست صد و بیست و هشته یا یه مگ؟!!:31:
سرانجام نتونست کاری کنه و گفت برات میزنم مودم مشکل داره تا مودمت رو عوض کنن!:41:
حالا ببینم با تعویض مودم مشکل حل میشه یا نه! که در غیر اینصورت احتمالا سرویس منم جمع بشه!:19::41::19:

هزینه ای هم بابت این کار ازتون گرفتند؟
چقدر طول کشید تا اومدن و با کجا تماس گرفتید؟

wiimax
20-10-2010, 16:34
دوستان منم مودم Indoor از مبین نت گرفتم، من ساکن گرگان هستم

دیشب تا همین الان سرعتم خدا بود که خیلی راضی بودم. تا الانم نخوابیدم :D همش داشتم دانلود میکردم دیروز که پول ریختم و شارژ کردم 2 ساعت که استفاده کردم قطع شد تا ساعت 11 شب..
زنگ زدم شرکت گفتم آقا این چه وضعشه هنوز 2 ساعت استفاده نکردم قطع شده .
بعد یارو گفت : =))) معذرت میخوام این دستگاه مثل تلویزیون که رو ساعت میزاری ( Sleep ) بعد خاموش میشه عمل میکنه =)) احتمالآ شما تنظیماتشو دست زدی :))) گفتم حاجی با بیشعور که صحبت نمی کنی درسته چیزی حالیم نیست اما دیگه نه اینقد ، بعد یارو گفت نه آقا اختیار داری :))) این چه حرفیه مودمو بیارید فردا درست کنیم .
من ساعت 7شب زنگ زدم اینترنت ساعت 11 وصل شد بدون اینکه دست به مودم بزنم و جاشو تغییر بدم !!
اصلآ خیلی عجیبه !!
الان که راضی ام فعلآ :D

Andaron
20-10-2010, 17:15
دوستان منم مودم Indoor از مبین نت گرفتم، من ساکن گرگان هستم

دیشب تا همین الان سرعتم خدا بود که خیلی راضی بودم. تا الانم نخوابیدم :D همش داشتم دانلود میکردم دیروز که پول ریختم و شارژ کردم 2 ساعت که استفاده کردم قطع شد تا ساعت 11 شب..
زنگ زدم شرکت گفتم آقا این چه وضعشه هنوز 2 ساعت استفاده نکردم قطع شده .
بعد یارو گفت : =))) معذرت میخوام این دستگاه مثل تلویزیون که رو ساعت میزاری ( Sleep ) بعد خاموش میشه عمل میکنه =)) احتمالآ شما تنظیماتشو دست زدی :))) گفتم حاجی با بیشعور که صحبت نمی کنی درسته چیزی حالیم نیست اما دیگه نه اینقد ، بعد یارو گفت نه آقا اختیار داری :))) این چه حرفیه مودمو بیارید فردا درست کنیم .
من ساعت 7شب زنگ زدم اینترنت ساعت 11 وصل شد بدون اینکه دست به مودم بزنم و جاشو تغییر بدم !!
اصلآ خیلی عجیبه !!
الان که راضی ام فعلآ :D
دوست عزیز می تونی به سوالات من پاسخ بدی
اول اینکه چه سرویس گرفتی و قیمت ماهیانش چه قدر هستش

دوم شبا سرعت دانلود چه قدر هستش
سوم روزها سرعت شما چقدر هستش

---------- Post added at 05:15 PM ---------- Previous post was at 05:12 PM ----------


دوستان من داشتم تو نت ميچرخيدم يهو چشمم افتاد به اين قطعه مشكيه . بعد واسه من هميشه چراغ شماره 3 روشن بود . ايندفعه ديدم شماره 1 روشنه . بعد با SpeedTest تست كردم ديدم زياد تغيري نكرده و پينگم يكم زياد شده ...

حالا چيكار كنم برگرده رو همون چراغ 3 ؟؟ يعني از پشت بوم مشكلي پيش اومده ؟؟ بايد برم جاشو تغيير بدم ؟؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چه سرویس گرفتی که سرعت دانلودت 512 هستش

wiimax
20-10-2010, 17:31
[QUOTE=Andaron;5536745]دوست عزیز می تونی به سوالات من پاسخ بدی
اول اینکه چه سرویس گرفتی و قیمت ماهیانش چه قدر هستش

دوم شبا سرعت دانلود چه قدر هستش
سوم روزها سرعت شما چقدر هستش

---------- Post added at 05:15 PM ---------- Previous post was at 05:12 PM ----------


بله دوست من

من 128 گرفتم ماهیانه 20 هزار تومن + 600 تومن
( البته اگه بخوای بگیری 23 هزار تومن باید پول نصب بدی که با پول مودم میشه 123600 تومن ) ( پول زور ) :10:

شب و روز نداره دوست عزیز سرعت کلآ بالا پایین میره مثلآ الان سرعت دانلود متوسط رو 15K e که الآن خوبه خوبه یعنی اگه بخواد بالا تر بره فوقش رو 18e که واسه من که یه عمر با دیال آپ میومدم بالا زیاده چون قدرشو میدونم، خونه ی ما جایی هست که هیچ شرکتی خدمات نمیده جز مخابرات که اونجارم با دوستان آباد کردیم هر روز که آخر مارو انداختن بیرون .

بنده هم از رو ناچاری مجبور شدیم اینو بگیریم . که توصیه میشه به دوستانی که میتونن ADSL بگیرن حتمآ این کارو بکنن اما نه از مخابرات از شرکت بگیرن که حد اقل بالا پایین نداره .

wiimax
20-10-2010, 17:38
دوستانی که میخوان وایمکس بگیرن حتمآ اول اطلاعات بگیرن .

lurenzo
20-10-2010, 19:42
مرسی خیلی ممنونم از پاسخ شما.....
اطلاع دارین که بین ایرانسل و مبین نت کدوم بهتره؟ یا در مورد اونم نمیشه گفت؟ چون قیمت های ایرانسل خیلی ارزونتره.......
مرسی از راهنمایی:11:

خواهش میکنم!
والا در زمینه ایرانسل اطلاعی ندارم و خیلی بهتر است که توی تایپیک مربوط به ایرانسل سوالتون رو مطرح کنید تا به نتیجه مطمئن تری برسید!
فقط در مورد قیمت ها بگم که قیمت هاشون نزدیک به هم هستش منتها ایرانسل سرویس های با حجم پایین هم ارائه میده ولی مبین نت چنین کاری نکرده که این یکی از برتری های ایرانسل در جذب مشتری میتونه باشه!


هزینه ای هم بابت این کار ازتون گرفتند؟
چقدر طول کشید تا اومدن و با کجا تماس گرفتید؟

روز شنبه همین هفته با مرکز تماس مبین نت بخش پشتیبانی تماس گرفتم.گفتم از چهارشنبه توی سرعت دانلودم نوسان شدید دارم.بعد از چک کردن پارامترهای همیشگی برام فرم پیگیری پر کرد. امروز یعنی چهارشنبه نصاب با من تماس گرفت که آقا فلان ساعت اگر خونه هستید من بیام. که سر وقت هم اومد! و ادامه ماجرا ....
شما اگر به پشتیبانی زنگ بزنید و یه نفر رو بفرستند به هیچ عنوان وجهی دریافت نمیکنن.یه جور خدمات پس از فروشه!!!

Mr.Pooya
20-10-2010, 20:03
گفتم از چهارشنبه توی سرعت دانلودم نوسان شدید دارم.

سلام

نوسان شدید که میگید یعنی چی ؟؟ سرعت تو محدوده خاصی نوسان داشت ؟؟ منظورم اینه که مثلاً یه دقیقه 110 بعد 150 بعد 70 اینطوری بود یا نه ؟؟ ممنون میشم توضیح بدید .

با تشکر

lurenzo
20-10-2010, 22:00
سلام

نوسان شدید که میگید یعنی چی ؟؟ سرعت تو محدوده خاصی نوسان داشت ؟؟ منظورم اینه که مثلاً یه دقیقه 110 بعد 150 بعد 70 اینطوری بود یا نه ؟؟ ممنون میشم توضیح بدید .

با تشکر

سلام

فکر میکنم تصویر زیر که مربوط به برنامه DU Meter هست بیانگر همه چیز باشه!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نکته : خط ماکزیمم سرعت 1 مگابیت هستش!

hajmasoud
21-10-2010, 01:34
سلام
این اکانت تست تا کی فعاله؟
به من 2 مگابیت دادن و گفتن 128 مگ برای تسته
اما هنوز که هنوزه دانلود میده با سرعت 250 کیلو
با یوزر خودم توی ecare هم نمیتونم لاگین کنم.انگار فعال نیست

sei_pm
21-10-2010, 11:09
سلام
این اکانت تست تا کی فعاله؟
به من 2 مگابیت دادن و گفتن 128 مگ برای تسته
اما هنوز که هنوزه دانلود میده با سرعت 250 کیلو
با یوزر خودم توی ecare هم نمیتونم لاگین کنم.انگار فعال نیست




سرویس 2 مگ اصلا تو سایتشون نزدن شما چجوری گرفتید؟

Firebirds
21-10-2010, 16:23
سرویس 2 مگ اصلا تو سایتشون نزدن شما چجوری گرفتید؟


دقیقا ! منم زنگ زده بودم گفتن ما دو مگ نداریم حالا نمیدونم چه جوری به ایشون دادن !

B.J.U
21-10-2010, 16:29
آقا من کلی تحقیق کردم . به هیجا نرسیدم
میخواست ببینم مبین نت ارزش خرید داره؟
توی عباس آباد تهران(خ خرمشهر) خوب سرویس میده یا نه

Firebirds
21-10-2010, 17:13
آقا من کلی تحقیق کردم . به هیجا نرسیدم
میخواست ببینم مبین نت ارزش خرید داره؟
توی عباس آباد تهران(خ خرمشهر) خوب سرویس میده یا نه


کاملا شانسیه !
ولی اگه از من بپرسی میگم آیندش روشنه !

B.J.U
21-10-2010, 17:53
کاملا شانسیه !
ولی اگه از من بپرسی میگم آیندش روشنه !

یعنی چی شانسیه؟
یعنی چی آیندش روشنه؟
زیر دیپلم جواب بدید لطفــــــــــــــــــــــ ـــــــا!!!!!!!!!!!!!

Mr.Pooya
21-10-2010, 18:11
یعنی چی شانسیه؟
یعنی چی آیندش روشنه؟
زیر دیپلم جواب بدید لطفــــــــــــــــــــــ ـــــــا!!!!!!!!!!!!!

شانسیه یعنی معلوم نیست که کیفیت وایمکس مبین نت برای شما چطور باشه باید خودتون امتحان کنید . ممکنه بگیرید کیفیت عالی باشه ممکنم هست بگیرید و آشغال باشه . آینده داره هم یعنی وایمکس در آینده ممکن رشد چشم گیری داشته باشه و جایگزین ADSL بشه در کل در آینده پیشرفت داشته باشه .

موفق باشید.

payymon
21-10-2010, 22:32
بالاخره فردا اشتراکم تموم میشه...
جمع بندی توی یه ماهی که استفاده کردم:
1) هفته اول سرعت پایین نوسان شدید غیر قابل کار کردن!
2) هفته دوم سرعت متوسط پینگ بالا
3) هفته سوم سرعت بسیار بالا پینگ خیلی خوب حتی بهتر از ADSL,!
4) هفته چهارم تکرار هفته اول و دوم!
و این آخری هم که صبح ها سرعت و نوسان متوسط و بقیه روز بد و...

در کل از 25 گیگ تونستم 15 گیگ دانلود کنم . ولی به احتمال 90% میرم دنبال ADSL

hajmasoud
21-10-2010, 23:12
سرویس 2 مگ اصلا تو سایتشون نزدن شما چجوری گرفتید؟


دقیقا ! منم زنگ زده بودم گفتن ما دو مگ نداریم حالا نمیدونم چه جوری به ایشون دادن !

امروز که پرسیدم متوجه شدم اکانت به اصطلاح دمو رو نمایندگی میده
نصاب ها به من گفتن 2 مگابیت برای تست میدن ولی حجم نگفتن
که امروز مدیدم 128 مگ بوده
به هر حال امروز 512 حجمی مارو فعال کردن.فعلا که شکر خدا همه چی خوبه ولی اون 260 کیلو سرعت کجا و این کجا ....

mahanramzi
22-10-2010, 11:00
دوستان دلیل نوسان سرویس مبین نت bts هاش چون تعدادش کمه سیگنال ها قدرت کمی دارند ، من فکر می کنم با زیاد شدن bts هاش ، مخصوصا تو تهران خیلی مشکلشون حل بشه :15: چون من خودم به شخصه هر موقعه سرعتم می یاد پایین مودم رو در جا یه کم جابجا می کنم درست می شه ....

yusef
22-10-2010, 15:53
این BTS هاش چه شکلیه؟:31:
مثل موبایله؟
راستی یه سوال
مودم من outdoor ولی یه روز چراغ 4 روشنه و مثلا 2 روز بعدش چراغ 2 و همینطوری الی آخر
چرا اینطوریه؟

behnoom
22-10-2010, 18:07
با سلام دوستان من نزدیک 12 روز وایمکس از مبین نت گرفتم هیچ نوسانی ندارم سرعت دانلود هم همیشه 130 میده نامحدود گرفتم

1 مگ

اینم یک سایت برای تست
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

=CYBER=
22-10-2010, 21:19
با سلام دوستان من نزدیک 12 روز وایمکس از مبین نت گرفتم هیچ نوسانی ندارم سرعت دانلود هم همیشه 130 میده نامحدود گرفتم

1 مگ

اینم یک سایت برای تست
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کدوم شهر هستید شما ؟

Cyber-PC
23-10-2010, 04:01
من یک هفته میشه که از مشترکین مبین نت شدم (سرویس 1024)
نوسان داره ولی نسبت به adsl و wireless هایی که قبلا استفاده کردم از نظر قیمت و همینطور کیفیت بسیار مناسب تر هست.

B.J.U
23-10-2010, 14:26
آقا سایت مبین نت رو میشه بدید؟!

sei_pm
23-10-2010, 14:28
آقا سایت مبین نت رو میشه بدید؟!

بفرمایید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

blackspider
23-10-2010, 15:50
دوستان شما حجم مصرفی رو از کجا می بینید؟؟

behnoom
23-10-2010, 17:48
کدوم شهر هستید شما ؟

سلام من از شهر اردبیل

Cyber-PC
23-10-2010, 18:40
دوستان شما حجم مصرفی رو از کجا می بینید؟؟


من چون از طرح نا محدود استفاده میکنم زیاد پی گیر حجم مصرفی نبودم ولی تصور میکنم در E-care آمارش درج بشه
همینطور از آخرین زمانی که CPE رو روشن کردین حجم download و Upload در CPE Panel در Status -> Wimax درج میشه.

ab.mahmoodi
23-10-2010, 20:44
دوستان شما حجم مصرفی رو از کجا می بینید؟؟


در ECare در بخش Query Business Info سپس Summary Usage Record وارد شويد. Remaining باقيمانده حجم مصرفي شماست.

ataomega
23-10-2010, 21:39
سلام. من اینجا (اردبیل) ADSL پارس آنلاین دارم. سرویس 128 . سرعت دانلودم اکثرا 100-130 هستش حداقل هم 40-50 نوسان داره ولی بدک نی

می خوام وایمکس مبین نت بگیرم سرویس 512 اداریشو.

بظرشما همون ADSL رو تمدید کنم یا وایمکس؟

درسته که گفتن سرویس ها حق جابجایی ندارن. ولی مودم رو می تونم هم تو محل کار هم خونه استفاده کنم درسته؟ فکر نمی کنم مشکلی پیش بیاد. درسته حق دادن سرویس با امکان جابجایی ندارن ولی فکر نمی کنم جلوشو گرفته باشن
کسایی که استفاده می کنن، در کل راضی هستین؟

ممنون

-----------
ویرایش : البته الآن سرعت دانلودم 130 بود شد 18-20
مجددا اصلاح می کنم سرعت دانلود فعلی 145
:دی اصلا نوسان نداره

Firebirds
23-10-2010, 22:03
با سلام دوستان من نزدیک 12 روز وایمکس از مبین نت گرفتم هیچ نوسانی ندارم سرعت دانلود هم همیشه 130 میده نامحدود گرفتم

1 مگ

اینم یک سایت برای تست
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


لطفا از سایت های زیر تست بگیرید و نتیجه را برامون بزارید


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

با تشکر

Mr.Pooya
23-10-2010, 22:20
سلام. من اینجا (اردبیل) ADSL پارس آنلاین دارم. سرویس 128 . سرعت دانلودم اکثرا 100-130 هستش حداقل هم 40-50 نوسان داره ولی بدک نی

می خوام وایمکس مبین نت بگیرم سرویس 512 اداریشو.

بظرشما همون ADSL رو تمدید کنم یا وایمکس؟

درسته که گفتن سرویس ها حق جابجایی ندارن. ولی مودم رو می تونم هم تو محل کار هم خونه استفاده کنم درسته؟ فکر نمی کنم مشکلی پیش بیاد. درسته حق دادن سرویس با امکان جابجایی ندارن ولی فکر نمی کنم جلوشو گرفته باشن
کسایی که استفاده می کنن، در کل راضی هستین؟

ممنون

-----------
ویرایش : البته الآن سرعت دانلودم 130 بود شد 18-20
مجددا اصلاح می کنم سرعت دانلود فعلی 145
:دی اصلا نوسان نداره

سلام
شما که ADSL به این خوبی داری برا چی میخوای وایمکس بگیری ؟؟

وایمکس معلوم نمیکنه که کیفیتش خوب باشه یا نه . خیلی از عوامل تو وایمکس تاثیر دارند از جمله منطقه شما وضعیت آب و هوایی و غیره . به نظرم شما همون ADSL شارژ کن که 128 داری با 140 دانلود میکنه عالیه . حالا چرا افتادی تو فکر وایمکس ؟؟

جابجایی هم اطلاعی ندارم از خودشون بپرس ببین چی میگن .

peyman hamrah
23-10-2010, 22:44
سلام به همگی

من هم در گرگانم و مبین نت را در ماه اول با 256 کیلو تجربه کردم و ماه دوم 512 گرفتم همانطور که دوستان دیگه گفتن خیلی نوسان داره و سرعت دانلود گاهی اوقات به 80 کیلو میرسه ولی گاهی هم افت شدیدی داره وبه 4 کیلو میرسه
تنها مزیتش نسبت به ای دی اس ال اینه که هر جا که سیگنال و برق هست میتونی اینترنت داشته باشی و تقریبا کشوری هستش.در کل برای دوستانی که مشکل خط تلفن دارن خوبه.فقط اگه مودمش کوچکتر باشه بهتره


اینم تست سرعت



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ataomega
23-10-2010, 23:15
سلام
شما که ADSL به این خوبی داری برا چی میخوای وایمکس بگیری ؟؟

وایمکس معلوم نمیکنه که کیفیتش خوب باشه یا نه . خیلی از عوامل تو وایمکس تاثیر دارند از جمله منطقه شما وضعیت آب و هوایی و غیره . به نظرم شما همون ADSL شارژ کن که 128 داری با 140 دانلود میکنه عالیه . حالا چرا افتادی تو فکر وایمکس ؟؟

جابجایی هم اطلاعی ندارم از خودشون بپرس ببین چی میگن .

از جوابتون ممنون
راضیم اینترنت ذغالی با سرعت 1 کیلو داشته باشم ولی نوسان نداشته باشه :دی
هــــــــــــــــــــــیچ اعتباری به این ADSL پارس آنلاین نیست.
سرعتای بالا لحظه ای نهایتا دقیقه ای ان. یه فایل سنگین بخوای دانلود کنی پدر که سهله بابای آدمم در میاد :-P

در مورد جابجایی ممکنه امکانش باشه ولی اگه از خودشون بپرسی مسلما میگن نه نمی شه ...

حالا سرویس 512 مبین نت در چه حدیه؟ می گن سرعت 50 هست. حداقل این سرعت ثابته؟ بیش