PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [آرشیو] Wimax Mobin net / شرکت مبین نت



صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 [66] 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88

pcgamer
11-07-2013, 10:13
بچه ها من از دیروز صبح مودمم آنتنش قطع شده اول فکر کردم سراسریه اما بعد از 24 ساعت امروز زنگ زدم نمایندگی گفتن دکلی که تو منطقه شما بوده قطع شده. پرسیدم کی درست میشه گفت معمولا یکی دو روزه اما صبح میشه 3 روز و هنوز آنتن ندارم. ممکنه دیگه وصلش نکنن؟ باید چیکار کنم؟ الانم بزور با سیمکارت ایرانسل با موبایل وصل شدم به اینترنت کامپیوتر.حتی مودم دیال آپم ندارم. اصفهانم. یکی بگه چه بکنم؟

گدوم منطقه اصفهانی شما؟ تو تنظیمات ی قسمت داره برای وصل شدن به دکل ها دیگه باید کدش رو دستی وارد کنید.شاید اینجوری بشه لااقل ب یک دکل دور تر وصل شد

arash59b
11-07-2013, 11:02
با سلام و تشکر.
سرویس اینترنت من بعد از 2 روز قطعی مجدداٌ وصل شد. (بدلیل بنام نبودن مشخصات)
در سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که بخش ورود کاربری میباشد مشخصات پروفایل کاربر وجود ندارد. قبلاٌ با این آدرس در مرورگر IE و با مودم مبین نت امکان مشاهده مشخصات فردی بود:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما حالا وارد نمیشود.
من چگونه باید متوجه بشوم که مودم به نام من شده است که دیگر مشکلات قطعی ناشی از عدم تطابق مدارک فروشنده با خریدار نباشد؟
با تشکر فراوان



تو صفحه مشتركين بالا چپ كنار لينك "خروج" علامت يه عكس هست ماوس رو كه ببري روش اسم و فاميل مالك رو مي نويسه

5320xm
11-07-2013, 13:44
از کجا هستید؟ شاید مودمتون ارتباط رو قطع کرده. یه بار از داخل خود مودم کانکت کنید شاید درست بشه ( توی همونجا باید گزینه کانکت / دیسکانکت از شبکه باشه )

شاد باشی:n06:


رشتم
فرقی نکرد کانکت رو هم زدم

من مودم بنام نزدم اما در مورد قطعی چیزی در این مورد بهم نگفتن
ممکنه به خاطر به نام نزدن باشه؟

راستی من مودمم BM8301 هست.دکلش با مودم های جدید که ZTE هست تفاوت داره؟
می شه فهمید دکل خاموش شده یا نه؟

ali1497
11-07-2013, 13:46
تو صفحه مشتركين بالا چپ كنار لينك "خروج" علامت يه عكس هست ماوس رو كه ببري روش اسم و فاميل مالك رو مي نويسه

تشکر. خدا به شما خیر و سلامتی بدهد به خاطر پاسخ و راهنمائی.

MicroSystem
11-07-2013, 15:18
دوستان من مودم جيبي دارم
حدود يک هفته است يا آنتن نميده با خيلي ضعيف آنتن ميده (قبلا قرمز و آبي بود حالا يا خاموشه و يا چند دقيقه در روز ممکنه قرمز بشه) و تقريبا نصف روز قطعه
ممکنه مودم خراب شده باشه؟
تو اين يکسال و خورده اي اين مشکل رو نداشته
راستي باطريش هم باد کرده و ديگه توش جا نميشه درش آوردم کسي اين مشکل رو نداشته؟

arash59b
11-07-2013, 15:42
دوستان من مودم جيبي دارم
حدود يک هفته است يا آنتن نميده با خيلي ضعيف آنتن ميده (قبلا قرمز و آبي بود حالا يا خاموشه و يا چند دقيقه در روز ممکنه قرمز بشه) و تقريبا نصف روز قطعه
ممکنه مودم خراب شده باشه؟
تو اين يکسال و خورده اي اين مشکل رو نداشته
راستي باطريش هم باد کرده و ديگه توش جا نميشه درش آوردم کسي اين مشکل رو نداشته؟

فعلا اهواز و خیلی جاهای دیگه در دست تعمیره. مودم های رومیزی افت سیگنال دارند وای به حال مودم شما که انتن دهیش ضعیف تر هم هست.

کلا تا الان ازش راضی هستی؟ وضعیت انتن دهیش تو نواحی مختلف شهر چطوره؟ کار ادم رو راه میندازه؟

ham33d
11-07-2013, 18:53
2هفته گذاشته ولی تعمیرات دکل توی اهواز هنوز برطرف نشده:n03:
فایده نداره باید برم سراغ adsl2:n10:
روز ب روز داره بدتر میشه مبین نت:n28:

samanhp
11-07-2013, 20:22
سلام من امروز به جمعتون پیوستم. wimax mobin net 512kb 20 gig با مودم از اون 3 آنتنی ها

سرعتم الان با منیجر حدود 110 کیلوبایت می ره. راضی ام ولی این تمو بشه 2048 میگیرم. که راضی تر بشم :دی

amin7x
11-07-2013, 20:28
کسایی که اکانت ویژه سایت آپلودباز رو دارند سرعت دانلودشون چه قدره؟ و همینطور طرح مورد استفاده هم ذکر کنید.
باتشکر

arash59b
11-07-2013, 22:10
کسایی که اکانت ویژه سایت آپلودباز رو دارند سرعت دانلودشون چه قدره؟ و همینطور طرح مورد استفاده هم ذکر کنید.
باتشکر


من یه اکانت 100 گیگ دارم سرعت دانلود هم نسبت به بقیه جاها بگی نگی بهتره

MicroSystem
11-07-2013, 22:16
فعلا اهواز و خیلی جاهای دیگه در دست تعمیره. مودم های رومیزی افت سیگنال دارند وای به حال مودم شما که انتن دهیش ضعیف تر هم هست.

کلا تا الان ازش راضی هستی؟ وضعیت انتن دهیش تو نواحی مختلف شهر چطوره؟ کار ادم رو راه میندازه؟

درود
فکر ميکنم به خاطر گرماي هوا آنتن هاشون قاطي کردند
خوبه راضيم کلا تو تمام نواحي تحت پوشش تو نقشه جواب ميده فقط بايد توي ساختمون جاي مناسبي براش پيدا کني
باطريش نبايد روي دستگاه بمونه والا خراب ميشه و باد ميکنه.

arash59b
11-07-2013, 22:18
یکی از دلایل من برای انتخاب مبین نت مثل اکثر دوستان قابلیت جابجایی اون بود. منم بخاطر اینکه بین خونه خودمون و شهرک نفت اهواز جابچا می شدم تصمیم گرفتم از این قابلیت مبین نت رو استفاده کنم

ولی خیلی زود متوجه شدم که شهرک نفت مخصوصا انتهای اون اصلا سیگنال نداره. بعد از یک سال و با توجه به اینکه قرار بود تغییراتی در کیفیت مبین نت تو اهواز شاهد باشیم تصمیم گرفتم

امروز مودم رو با خودم بیارم و دوباره تست کنم که در کمال تعجب دیدم مشکل این قسمت شهر رفع شده. قدرت سیگنال هم خیلی خوبه انگار از بقیه جاها زدن اینجا اضافه کردن.

احتمال میدم دوستان تا کوی نفت هم سیگنال داشته باشند.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

پ.ن: معلومه هنوز شبکه مشکل داره. اسپیدتست مکان من رو کشور اسلواکی نشون میده. isp رو هم که خودتون می بینید.

matarsaak
11-07-2013, 23:10
اون اوایل که مبین نت داشتم یعنی حدود یک سال قبل وقتی حجم یا اشتراکم تموم میشد خیلی راحت میتونستی صفحه مشترکین رو باز کنی و صفحه درگاه پرداخت بانک هم میومد و پرداخت میکردی
ولی از حدود 5 ماهی میشه که وقتی حجم اعتبار اشتراکم که تموم میشه هیچ سایتی از مبین نت یا صفحه مشرکین رو باز نمیکنه که بتونی پرداخت انجام بدی و باید بری کافی نت و از اونجا پرداخت انجام بدی.
واسه شما هم اینجوریه؟ راه حلی داره؟

pcgamer
12-07-2013, 00:16
یکی از دلایل من برای انتخاب مبین نت مثل اکثر دوستان قابلیت جابجایی اون بود. منم بخاطر اینکه بین خونه خودمون و شهرک نفت اهواز جابچا می شدم تصمیم گرفتم از این قابلیت مبین نت رو استفاده کنم

ولی خیلی زود متوجه شدم که شهرک نفت مخصوصا انتهای اون اصلا سیگنال نداره. بعد از یک سال و با توجه به اینکه قرار بود تغییراتی در کیفیت مبین نت تو اهواز شاهد باشیم تصمیم گرفتم

امروز مودم رو با خودم بیارم و دوباره تست کنم که در کمال تعجب دیدم مشکل این قسمت شهر رفع شده. قدرت سیگنال هم خیلی خوبه انگار از بقیه جاها زدن اینجا اضافه کردن.

احتمال میدم دوستان تا کوی نفت هم سیگنال داشته باشند.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

پ.ن: معلومه هنوز شبکه مشکل داره. اسپیدتست مکان من رو کشور اسلواکی نشون میده. isp رو هم که خودتون می بینید.

نوع اشتراکتون چیه ؟

amin7x
12-07-2013, 00:33
کسایی که اکانت ویژه سایت آپلودباز رو دارند سرعت دانلودشون چه قدره؟
و همینطور طرح مبین نت مورد استفاده هم ذکر کنید.
باتشکر

amin7x
12-07-2013, 00:37
اون اوایل که مبین نت داشتم یعنی حدود یک سال قبل وقتی حجم یا اشتراکم تموم میشد خیلی راحت میتونستی صفحه مشترکین رو باز کنی و صفحه درگاه پرداخت بانک هم میومد و پرداخت میکردی
ولی از حدود 5 ماهی میشه که وقتی حجم اعتبار اشتراکم که تموم میشه هیچ سایتی از مبین نت یا صفحه مشرکین رو باز نمیکنه که بتونی پرداخت انجام بدی و باید بری کافی نت و از اونجا پرداخت انجام بدی.
واسه شما هم اینجوریه؟ راه حلی داره؟

برای منم همینطوره.

keyvan360
12-07-2013, 00:43
الان که این شارژ های فندکی ماشین برای مودم های داخلی اومده، کسی اینجا در حالت حرکت در ماشین امتحان کرده ببینه کیفیت ش چطور هست ؟، چون این مودم های داخلی قدرتشون بیشتر از جیبی ها هست به همین دلیل ممکنه که عملکرد شون بهتر باشه.

omniahd
12-07-2013, 01:04
من الان روز چهارمه که دکل منطقمون قطع شده کسی میتونه کلمه کلمه برام توضیح بده که چجوری باید به یه دکل دورتر وصل شم؟ تو شهر بهارستان اصفهانم و مطمعنم دکلای دیگه ای هم نزدیکای منطقمون وجود داره. ممنون میشم کسی بهم بگه. صبح هم زنگ میزنم به نمایندگی تهران بگم این چه وضعشه که ما داریم

arash59b
12-07-2013, 05:25
اون اوایل که مبین نت داشتم یعنی حدود یک سال قبل وقتی حجم یا اشتراکم تموم میشد خیلی راحت میتونستی صفحه مشترکین رو باز کنی و صفحه درگاه پرداخت بانک هم میومد و پرداخت میکردی
ولی از حدود 5 ماهی میشه که وقتی حجم اعتبار اشتراکم که تموم میشه هیچ سایتی از مبین نت یا صفحه مشرکین رو باز نمیکنه که بتونی پرداخت انجام بدی و باید بری کافی نت و از اونجا پرداخت انجام بدی.
واسه شما هم اینجوریه؟ راه حلی داره؟

برای من که مثل سابق هست. سه چهار روز پیش حجم تموم شد بلافاصله صفحه پرداخت مبین نت بالا اومد


نوع اشتراکتون چیه ؟

نوروزی


الان که این شارژ های فندکی ماشین برای مودم های داخلی اومده، کسی اینجا در حالت حرکت در ماشین امتحان کرده ببینه کیفیت ش چطور هست ؟، چون این مودم های داخلی قدرتشون بیشتر از جیبی ها هست به همین دلیل ممکنه که عملکرد شون بهتر باشه.

از نظر اتصال مشکلی نیست ولی با هر بار تغییر BTS چند لحظه قطع و وصل میشه.


من الان روز چهارمه که دکل منطقمون قطع شده کسی میتونه کلمه کلمه برام توضیح بده که چجوری باید به یه دکل دورتر وصل شم؟ تو شهر بهارستان اصفهانم و مطمعنم دکلای دیگه ای هم نزدیکای منطقمون وجود داره. ممنون میشم کسی بهم بگه. صبح هم زنگ میزنم به نمایندگی تهران بگم این چه وضعشه که ما داریم

در تنظیمات مودم برو به بخش wimax بعد به scanset تعداد دکل هایی رو که پیدا کرده نشون میده یه قسمت هم داره که می تونی فرکانس ها رو وارد کنی

ham33d
12-07-2013, 08:43
دوستان اهوازی بی خیال مبین نت بشن:n04:
تعمیرات دکل تا پایان امسال طول میکشه:n10:
به گفته سازمان مبین نت خودشون گفتن
گفتن داران از نو بازسازی میکنند:n27:

alimail3248
12-07-2013, 09:54
دوستان اهوازی بی خیال مبین نت بشن:n04:
تعمیرات دکل تا پایان امسال طول میکشه:n10:
به گفته سازمان مبین نت خودشون گفتن
گفتن داران از نو بازسازی میکنند:n27:

یعنی تا فروردین سال دیگه عمو امسال خو تازه شروع شده اگه اینطوری باشه که دیگه هیچ اینا که گفتن دو سه روز شد یه سال یا ابوالفضل

yasaroj
12-07-2013, 10:35
اهواز هنوزم مشکل داره

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 4 Beta

MicroSystem
12-07-2013, 10:44
دوستان روش تغيير فرکانس رو به من ياد ميديد؟ براي مودم جيبي ايا امکان پذير هست. ببينيم تاثيري داره يا نه

kingmostafa
12-07-2013, 10:47
این چه وضعشههههههههههههههههههههه ه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از سحر تا افطاااار سرعتم بالای 10 نمیاد...اذون رو که میگن سرعت خوب میشه تا ساعت 1 و نیم شب [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

arash59b
12-07-2013, 11:00
واقعا نوسانات شبکه تو اهواز مشکل ساز شده ولی برای بعضی جاها هم خوب شده مخصوصا دکل هایی که تازه راه اقتادن و هنوز خلوت هستند

دانلود شبانه دیشب
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

کی قکر می کرد تو اهواز بشه از این سرعت ها دید

Joaquin
12-07-2013, 11:05
واقعا نوسانات شبکه تو اهواز مشکل ساز شده ولی برای بعضی جاها هم خوب شده مخصوصا دکل هایی که تازه راه اقتادن و هنوز خلوت هستند

دانلود شبانه دیشب
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

کی قکر می کرد تو اهواز بشه از این سرعت ها دید
کاملا درسته. من قبلا وضعم معمولی بود ولی حالا خیلی بهتر شده، در حالی که برای بعضیا بدتر شده

ham33d
12-07-2013, 11:22
اهواز هنوزم مشکل داره

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 4 Beta
اره خیلی بد

ham33d
12-07-2013, 11:23
واقعا نوسانات شبکه تو اهواز مشکل ساز شده ولی برای بعضی جاها هم خوب شده مخصوصا دکل هایی که تازه راه اقتادن و هنوز خلوت هستند

دانلود شبانه دیشب
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

کی قکر می کرد تو اهواز بشه از این سرعت ها دید
ارش کدوم منطقه اهواز هستن؟؟؟؟؟؟

ham33d
12-07-2013, 11:24
این چه وضعشههههههههههههههههههههه ه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از سحر تا افطاااار سرعتم بالای 10 نمیاد...اذون رو که میگن سرعت خوب میشه تا ساعت 1 و نیم شب [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


برو خدارو شکر کن که اهواز نیستی:n02:

ham33d
12-07-2013, 11:26
دوستان روش تغيير فرکانس رو به من ياد ميديد؟ براي مودم جيبي پايا امکان پذير هست. ببينيم تاثيري داره يا نه
تاثیر ی نداره دکلا مشکلی فنی دارن :n10:
دست کاری تنظیمات مودم فایده نداره:n28:

arash59b
12-07-2013, 11:30
ارش کدوم منطقه اهواز هستن؟؟؟؟؟؟

این عکس مربوط به دکل جدید شهرک نفته

ولی وضعیت خونه خودم گلستان معمولی همراه با نوسان هست

barcaboy10
12-07-2013, 11:45
اقا 2 تا 8 مگه رايگان نيست؟


اين مبينت دزد چرا كم كرده؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ham33d
12-07-2013, 11:51
اقا 2 تا 8 مگه رايگان نيست؟


اين مبينت دزد چرا كم كرده؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگن ولی از حجم میخورن
شما از ساعت 2:30تا 7:30 دیقه دانلود کن

ham33d
12-07-2013, 11:55
این عکس مربوط به دکل جدید شهرک نفته

ولی وضعیت خونه خودم گلستان معمولی همراه با نوسان هست
شهرک نفت و اقا جری جفته هم هستن
خونه پسر عاموم اونجاست اونه هم اوضاعه خوبی ندارن
پرش سیگنال دارن خفن

Mo5tafa
12-07-2013, 12:57
اقا 2 تا 8 مگه رايگان نيست؟


اين مبينت دزد چرا كم كرده؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب این تا ساعت 9 صبح هست، طبیعیه بین 8 تا 9 شما ارسال و دریافت داشتید!
حالا مبین نت خیلی داره کم میزاره اما دیگه این ایراد بهش وارد نیست

and-roid2
12-07-2013, 13:02
امروز کسی قطعی داشت؟

samanhp
12-07-2013, 14:08
ما که کردستان هستیم فعلا وضعش خوبه

mohammad ahmadi
12-07-2013, 14:38
امروز کسی قطعی داشت؟

برای من چند دقیقه قطع بود

mohammad ahmadi
12-07-2013, 14:40
اقا 2 تا 8 مگه رايگان نيست؟


اين مبينت دزد چرا كم كرده؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مال منم همین طوریه فکر کنم اگه از 8 بگذره کل ترافیک رایگان رو حساب می کنن

arash59b
12-07-2013, 15:11
اقا 2 تا 8 مگه رايگان نيست؟


اين مبينت دزد چرا كم كرده؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]



سیستم اتوماتیک ساعت 2-8 رو رایگان حساب می کنه. برای من که تا الان پیش نیومده. یعنی شما از ساعت 2 تا 9 قفط 235 مگ دانلود کردید؟

احتمال زیاد این حجم مربوط به ساعت 8-9 هست. می تونید برای اطمینان بیشتر از نرم افزار های کنترل پهنای باند هم استفاده کنید(اگه از اینترنت سیکوریتی اواست استفاده می کنی هم یه قسمت نمایش
پهنای باند داره)


ما که کردستان هستیم فعلا وضعش خوبه
تغییرات شبکه مخصوص شهرهایی مثل تهران- شیراز و اهواز بوده که از قبل دچار کمبودهایی بودن

قکر نکنم اونجا رو هم شامل بشه

mohammad_87
12-07-2013, 15:18
تغییرات شبکه مخصوص شهرهایی مثل تهران- شیراز و اهواز بوده که از قبل دچار کمبودهایی بودن

قکر نکنم اونجا رو هم شامل بشه
یعنی مشکلاتی که الان داریم برای این تغییراته؟سرعت دانلود من رسیده به 40-50

MicroSystem
12-07-2013, 16:30
اقا 2 تا 8 مگه رايگان نيست؟


اين مبينت دزد چرا كم كرده؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بله کل دانلود بين 8 تا 9 بوده در واقع از ساعت 2 تا 8 به علت ترافيک بالا دانلودي صورت نگرفته

kingmostafa
12-07-2013, 17:13
امروز کسی قطعی داشت؟

من مطابق 4 روز گذشته افت شدید سرعت داشتم و از ظهر تا الان 10-12 بار حدود 2-3 دقیقه کلا قطع شد.

and-roid2
12-07-2013, 17:16
من مطابق 4 روز گذشته افت شدید سرعت داشتم و از ظهر تا الان 10-12 بار حدود 2-3 دقیقه کلا قطع شد.

انگار منطقه ما فقط مشکل داشته! چون همزمان با مبین نت اسیاتکم قطع بود....

amin7x
12-07-2013, 20:47
کسایی که اکانت ویژه سایت آپلودباز رو دارند سرعت دانلودشون چه قدره؟
و همینطور طرح مبین نت مورد استفاده هم ذکر کنید.

باتشکر

hooss128
12-07-2013, 23:31
من ساکن اهواز ، منطقه فاز یک پادادشهر هستم
از روز اول ماه رمضان مرتب اینترنت قطع میشه !!! چراغ مودم روشن هستش ولی تایم اوت دارم!
علت چیه ؟ معمولا چند ساعتی طول میکشه!!!
کسی مثل من این مشکل رو داره ؟!!

arash59b
12-07-2013, 23:39
من ساکن اهواز ، منطقه فاز یک پادادشهر هستم
از روز اول ماه رمضان مرتب اینترنت قطع میشه !!! چراغ مودم روشن هستش ولی تایم اوت دارم!
علت چیه ؟ معمولا چند ساعتی طول میکشه!!!
کسی مثل من این مشکل رو داره ؟!!

قعلا شبکه در دسته تعمییر است

اگه چند صفحه اخیر رو یه نگاه بندازید متوجه میشید

ham33d
12-07-2013, 23:40
دکلا ترکیدن دارن بازسازی میکند :n19:
10 روز هست اینطوره:n22:
مبین نت شاید دستی اینکارو کرده که مردم توی ماهه رمضون کمتر گناه کنند:n02:

MicroSystem
12-07-2013, 23:48
من ساکن اهواز ، منطقه فاز یک پادادشهر هستماز روز اول ماه رمضان مرتب اینترنت قطع میشه !!! چراغ مودم روشن هستش ولی تایم اوت دارم!علت چیه ؟ معمولا چند ساعتی طول میکشه!!!کسی مثل من این مشکل رو داره ؟!!
درود
خب نزديک به ما هستي
ظاهرا دکل محل ترکيده تو اين گرما کولر ما سوخت ميخوايد دکل نترکه
فعلا بايد صبر کرد ديد چه ميشه ولي شما مودم رو موقتا يه جا نزديک پنجره بزار آنتن قويتر بشه

mohammad varaste
13-07-2013, 00:32
بچه ها 512 مبین نت سرعت دانلودش حداقل و حداکثر چنده ؟
کلا چیز با ارزشی هست یا نه ؟

mohammad varaste
13-07-2013, 00:34
من برای بار هزارم میپرسم آبادان کسی استفاده کرده ؟

barcaboy10
13-07-2013, 01:13
كسي مشكل منو داره؟

ميخوام تو صفحه مشتريكين لاگين شم ميگه اطلاعات شاتباهه در صورتي كه من تغييرش ندادم

sasanv
13-07-2013, 01:38
درود
خب نزديک به ما هستي
ظاهرا دکل محل ترکيده تو اين گرما کولر ما سوخت ميخوايد دکل نترکه
فعلا بايد صبر کرد ديد چه ميشه ولي شما مودم رو موقتا يه جا نزديک پنجره بزار آنتن قويتر بشه

اهواز 1:54 صبح
اسما 2مگb/s ----سرعت واقعی 1.2kB/s =10kb/s !
:n30:
یعنی دارم دیوونه میشم !1 این یه ماه رو که پول 2 مگ گرفتنو کاملا رفت تو پاچم .
مسخرشو دیگه در اوردن . مگه شهرهای دیگه مثلا تهران اگه بخان دوتا دکل اضافه کنن گند میزنن تو کل شهر ؟!
من کیانپارسم همون تعداد دکل رو هم دارم که قبلا هم بوده اما 20 روزه ر...دن تو سرعت. الانم سه شبه عملا نصف دیال آپه .

Mo5tafa
13-07-2013, 03:24
ای بابا این ماه رمضونی مبین نت حسابی گندشو در آورده ها!
سرعت دانلود به شدت اومده پائین! من 1 مگ دارم دانلودم زورکی به 20 میرسه توی ساعات آزاد!
برای شما هم اینطوره؟

mostafamrm1
13-07-2013, 04:12
شورشو در آوردن، 2 مگش قدیم رو400 بود الان به 100 نمیرسه(تهران). اون موقع 2 مگٍ 2گیگ بود، حالا باید 3گیگ حجم بخری که هیچ، قیمت هر گیگشم زیاد شده. آدم به هوای سرعت بالا اکانت پرمیوم میخره، از این لحاظم ضرر میکنه.

mosi_alfa
13-07-2013, 05:00
دوستان سوال فنی
فرکانس first و last مودم رو روی 3459000 گذاشتم چون بهترین پارامترای عددی رو میداد، و همچنین خواستم ببینم این قطعی های 10 دقیقه به 10 دقیقه ام مربوط به چیه دقیقا
حالا می بینم بازم قطعی وجود داره و حین اینکه مودم میخواد مجدد وصل بشه،اون bts که روی 34490000 قرار داره، لحظه ای وصل میشه بعد قطع میشه و چند ثانیه بعد مودم وصل میشه به همون که روی 3459000 و پایدار میشه. و باز 10 دقیقه بعد ماجرا تکرار میشه.

ظاهر ماجرا اینه که دو دکل هم پوشانی دارن، ولی چرا این هم پوشانی باعث قطعی میشه؟ اونم درحالی من فرکانسو محدود کردم به یک عدد خاص؟؟؟


پ.ن: زنگ زدم موبین همون موقع قطعی، اومده میگه فکر کنم پسوورد داخل تنظیم مودم که باعث وصل شدن به شبکه میشه رو اشتباه زدی، بیا دوباره بزن، پسووردمو دوباره بهم میگه بزنم... دهن ماه رمضونی نزدیک بود احوال عمه اش رو بپرسم ...

mosi_alfa
13-07-2013, 05:08
راستی دوستان بنظر من speedtest.net امثالهم رو برای اینکه بفهمین افت سرعت واقعی هست یا بخاطر شلوغی سرورها استفاده نکنید
یک فایل یک سرور خیلی قوی داخلی و خلوت داخلی دانلود بذارید سرعت رو چک کنید.
مثل این فایل از فارس نیوز ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

arash59b
13-07-2013, 05:09
تایید میشه

امشب شبکه مشکل داره اساسی.

mosi_alfa
13-07-2013, 05:11
كسي مشكل منو داره؟

ميخوام تو صفحه مشتريكين لاگين شم ميگه اطلاعات شاتباهه در صورتي كه من تغييرش ندادم

تایید میشه برای اون ساعات.
الان درست شده.

omidtb
13-07-2013, 08:36
دوستان من میخوام واسمکس بخرم حالا کدوم شرکت اول از لحاظ پینگ دوم داشتن سرویس نامحدود بهتره ؟

ham33d
13-07-2013, 08:42
بچه ها 512 مبین نت سرعت دانلودش حداقل و حداکثر چنده ؟
کلا چیز با ارزشی هست یا نه ؟
حداقل:50تا70
حداکثر:90تا120
بستگی به اون دکلی داره که بهش وصل میشه:n10:

ham33d
13-07-2013, 08:59
دوستان من میخوام واسمکس بخرم حالا کدوم شرکت اول از لحاظ پینگ دوم داشتن سرویس نامحدود بهتره ؟
بی خیال مبین نت شو
افتحضاح ریده

.:Bardia:.
13-07-2013, 08:59
راستی 5 گیگ حجم اضافه به مشتری های جدید میدن !
پس قدیمی ها چی ؟:n13:

Joaquin
13-07-2013, 09:08
یعنی دیشب دیگه کلن ریده بود. سرعت بوقی.

Joaquin
13-07-2013, 09:12
ای دهنشون سرویس:
اینا همین دزد های مبین نتین:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ham33d
13-07-2013, 09:17
ای دهنشون سرویس:
اینا همین دزد های مبین نتین:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینا کی هستن
از کارمندا مبین نت هستن؟؟؟؟؟

alimail3248
13-07-2013, 09:33
اینا کی هستن
از کارمندا مبین نت هستن؟؟؟؟؟

اره اومدن خون اهدا کنن .مبین نت که همیشه تو کار خیره نشنیدی ؟

mrmostafa
13-07-2013, 09:55
اين نماينده كه مرتب بهش زنگ ميزنم براي مودمم اون روز گفت مبين نت دم درش تجمع كرده بودن بعد يكي از مديران مبين نت رو گرفتن زدن. طرف خودش هم شاكي بود. مودم منم گفت چون از قبل پولش رو دادي قرار شده درستش كنن يعني بقيه رو هوا هستن.يعني بايد براي همچين شركتي متاسف بود. ضمن اينكه تو سايت خودش نوشته هيچ ربطي به همراه اول نداره در صورتي كه تماما براي همراه اول هستش.

MasterGeek
13-07-2013, 10:51
دعوتنامه شناسایی پیمانکار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
شرکت ارتباطات مبین‏ نت در نظر دارد به منظور بهبود تمرکز سازمانی، کنترل هزینه ‏های عملیاتی و افزایش کیفیت خدمات، مرکز خدمات مشتریان انبوه اینترنت پرسرعت بی‏سیم (Service Center) خود را از طریق برگزاری مناقصه و عقد قرارداد به شرکت های واجد صلاحیت برون‏ سپاری نماید. لذا از شرکت‏هایی که دارای سابقه اجرایی لازم در این زمینه می‏ باشند؛ دعوت می‏ گردد مدارک مشروحه ذیل را از تاریخ درج آگهی لغایت ساعت 17:00 روز شنبه مورخ 28/02/1392 به نشانی: تهران، خیابان شهید مطهری، بعد از تقاطع مفتح، شماره 172، طبقه 4 جنوبی به صورت لوح فشرده و مکتوب ارسال نمایند. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])


خب توی خارج همیچین سیاستی خوبه چون سیستم نظارتی و حرفه‌ای هست ولی توی ایران این یعنی گاوبندی در کار و کاهش کیفیت چیزی که در چند مدت اخیر در مبین‌نت می‌بینیم که شروع شده. البته بازار دولتی و بدون رقابت فعلی هم...!!!

من سرویس نوروزی رو خریدم چند هفته‌پیش الان یک ماه نشده ۱۱ گیگ مصرف شد واقعا موندم با این قیمت بالای مبین چیکار کنم!! نامحدود اداری که به درد من نمیخوره...فکر کنم اگر بیافتم دنبال رفع مشکل نویز ADSL بهتره:n28:

MicroSystem
13-07-2013, 11:04
آقا به کجا بايد شکايت کنيم

ده روزه يک گيگ هم نتونستم دانلود کنم سرعت صفحه باز کردن هم در حد دايل آپه تازه اگر قطع نباشه

اي مبين نت يا ده گيگ ترافيک اضافي ميدي و ده روز به اشتراکم اضافه ميکني ( تا امروز) يا سر پل صراط يقت رو ميگيرم.

arash59b
13-07-2013, 11:06
خب توی خارج همیچین سیاستی خوبه چون سیستم نظارتی و حرفه‌ای هست ولی توی ایران این یعنی گاوبندی در کار و کاهش کیفیت چیزی که در چند مدت اخیر در مبین‌نت می‌بینیم که شروع شده. البته بازار دولتی و بدون رقابت فعلی هم...!!!

من سرویس نوروزی رو خریدم چند هفته‌پیش الان یک ماه نشده ۱۱ گیگ مصرف شد واقعا موندم با این قیمت بالای مبین چیکار کنم!! نامحدود اداری که به درد من نمیخوره...فکر کنم اگر بیافتم دنبال رفع مشکل نویز ADSL بهتره:n28:

بچه هاي اين انجمن كه ازبس با اين مودم سروكله زدن همشون يه پا خبره شدن

بهترين كار اينكه كه خودمون باهم يه شركت بزنيم بريم مركز خدمات رو از مبين نت بگيريم

خداييش هم كار مردم رو درست راه مي ندازيم هم يه پولي در مياريم هم ثواب داره. :n19: هم يجوري از خجالت شركت درميايم:n24:

بابا برو دونبالش درستش كن من اگه مثل شما مشكل نويز داشتم خدارو شكر مي كردم.اگه خطت مثل من PCM چكار مي كردي؟

saeeddeeas
13-07-2013, 11:07
اقا من طرح نامحدودم دیروز تموم شد الان رفتم قسمت تغییر طرح این طرح نیستش قسمت افزایش اعتبار رفتم 55 تومن گفت بریز ریختم ولی رفته تو تراز مالی چجوری دوباره طرح قبلی فعال کنم؟؟؟:banghead:

Sent from my LT29i using Tapatalk 2

saeeddeeas
13-07-2013, 11:15
کسی راهی نداره؟ خیلی عجله دارم کارم گیره


Sent from my LT29i using Tapatalk 2

arash59b
13-07-2013, 11:21
کسی راهی نداره؟ خیلی عجله دارم کارم گیره


Sent from my LT29i using Tapatalk 2

پول + ارزش افزوده رو كه ريختي و حسابت شارژ شد زنگ بزن تا خودشون واست فعالش كنند

Joaquin
13-07-2013, 11:22
اقا من طرح نامحدودم دیروز تموم شد الان رفتم قسمت تغییر طرح این طرح نیستش قسمت افزایش اعتبار رفتم 55 تومن گفت بریز ریختم ولی رفته تو تراز مالی چجوری دوباره طرح قبلی فعال کنم؟؟؟:banghead:

Sent from my LT29i using Tapatalk 2
وقتی طرحی رو میخری ، دیگه ماه بعد باید تمدیدش کنی نه تغییر. یعنی دیگه توی قسمت تغییر طرح ، طرحت رو نمیبینی. باید بزاری زمان طرح تمام شه بعد بری و مقدار پول لازم رو برای طرح بریزی به حساب بعد خودش فعال میشه. یا اگه زمانش هنوز تمام نشده ولی میخوای دوباره بگیریش باید زنگ بزنی.

saeeddeeas
13-07-2013, 11:26
ممنون ولی طرح تموم شده و الان غیر فعال
هزینه هم ریختم ولی فعال نشد

Sent from my LT29i using Tapatalk 2

MasterGeek
13-07-2013, 11:38
بچه هاي اين انجمن كه ازبس با اين مودم سروكله زدن همشون يه پا خبره شدن

بهترين كار اينكه كه خودمون باهم يه شركت بزنيم بريم مركز خدمات رو از مبين نت بگيريم

خداييش هم كار مردم رو درست راه مي ندازيم هم يه پولي در مياريم هم ثواب داره. :n19: هم يجوري از خجالت شركت درميايم:n24:

بابا برو دونبالش درستش كن من اگه مثل شما مشكل نويز داشتم خدارو شكر مي كردم.اگه خطت مثل من PCM چكار مي كردي؟

آره میرم فعال میکنم الان مطمئن نیستم ولی ۵۱۲ نامحدود که ۶۰ ۷۰ کیلوبایت در ثانیه رو راحت واسه دانلود داری ۳۰ تومن!
مشکلی که با ADSL دارم شرکتش هست. شرکت مخابرات خودش سرویس‌های نامحدودش خوبه ولی پشتیبانیش زاغارته و یه آدم درست و حسابی ندارن که بیاد حوصله کنه مشکل رو رفع کنه اصلا هم معلوم نیست از داخل آپارتمان باشه...(باید برم از ترمینال ورودی یه چک بگیرم که تنبلی نذاشته تا حالا:n10:) ازونطرف شرکتای خصوصی که پشتیبانیشون خوبه سرویس‌های نامحدودشون خوب نیست.....ولی بعد این جریان حتما میرم فعال می‌کنم.

الان سرویس‌های مبین‌نت رو نگاه کردم سرویس ۱۸ گیگ، ۱ مگ رو برداشتن با همون قیمت 512 میدن ۱۲ گیگ:4:

arash59b
13-07-2013, 11:54
الان سرویس‌های مبین‌نت رو نگاه کردم سرویس ۱۸ گیگ، ۱ مگ رو برداشتن با همون قیمت 512 میدن ۱۲ گیگ:4:

نه اينطور نيست چيزي تغيير نكرده

طرح نوروزي هيچوقت جزء طرح هاي اصلي مبين نت نبوده واسه همين هم اونجا نوشته نشده

barcaboy10
13-07-2013, 12:14
اقا به پير به پيغمبر اينا دزدن

من ساعت 2:20 زدم دانلود تا ساعت 7:15 دقيقا

500 مگابايت دانلود داشتم صبح ديدم از ترافيكم 40 مگابايت كم شده.

كاركرد رو هم نشون نميدن اشغا لها

MasterGeek
13-07-2013, 15:05
نه اينطور نيست چيزي تغيير نكرده

طرح نوروزي هيچوقت جزء طرح هاي اصلي مبين نت نبوده واسه همين هم اونجا نوشته نشده

بله نبوده ولی طرحی بوده که ۴ ماه ارائه دادند. عوض اینکه قیمت‌ها رو کم کنن کم کم کاربرا رو وابسته‌تر و بعد قیمت‌ها رو بالا می‌برن. یه جوری دزدیه این.

MicroSystem
13-07-2013, 15:16
اقا به پير به پيغمبر اينا دزدنمن ساعت 2:20 زدم دانلود تا ساعت 7:15 دقيقا500 مگابايت دانلود داشتم صبح ديدم از ترافيكم 40 مگابايت كم شده.كاركرد رو هم نشون نميدن اشغا لهاچطور متوجه شدي[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که چند روزه وارد نميشه راه ديگه اي سراغ داري به ما هم بگو

omniahd
13-07-2013, 15:57
منکه بعد از 5 روز هنوز دکل منطقمونو وصل نکردن تو اصفهان. هروقتم که زنگ زدم به تهران گفتن امروز یا فردا حتما وصل میشه اما حرف مفت زدن. میترسم هیچوقت وصلش نکنن. خسته شدم بدجوریم عصبانی شدم!

barcaboy10
13-07-2013, 16:09
چطور متوجه شدي[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که چند روزه وارد نميشه راه ديگه اي سراغ داري به ما هم بگو

برا من ديشب ساعت 2 به بعد مشكل پيدا كرد وارد نميشد ولي الان ميتونم وارد شم مشكلي ندارم ولي كاركرد مصرفمو نشون نميده

arash59b
13-07-2013, 16:33
اگه دوستان موافق هستند بیاید دسته جمعی یه نامه شکایت امیز بفرستیم براشون

تو نامه هم ذکر می کنیم که کتبا بهمون جواب بدن و قطعی ها رو هم جبران کنند. اگه ترتیب اثر ندادن نامه رو میفرستیم برای روزنامه ها و تلویزیون.

تک تک شکایت کردن فایده نداره

new_folder
13-07-2013, 18:16
غربی ها اینترنت را به عنوان یک زیر ساخت مهم برای پیشرفت و نیز برای رفاه حال مردمشان به راه انداختند اما در ایران از اینترنت برای سرکیسه کردن و همچنین دق مرگ دادن به مردم استفاده میشود.

Joaquin
13-07-2013, 20:30
الان برای من عالی شده. گوگل سریع و راحت باز میشه. بعضی از سایت های فیلتر هم باز میشن!
توی گوگل image search تموم عکس ها سریع باز میشن!

جای بسی تعجب داره!

sin@ 76
13-07-2013, 21:48
سلام دوستان به نطرتون کدوم سرویس نامحدود خوبه ؟ سرعت 1 مگ نامحدود 1 به 10 رو کسی می دونه چند کیلو بایت سرعت میده ؟

javid_hector
13-07-2013, 22:33
اقا الان نزدیک 3 روزه هر یه ساعت دیس میشه و چراغای انتن فقط چشمک میزنن و کانکت نمیشن ! پشتیبانی هم که .....!

یه چیز جالب ک دیروز برخوردم وقتی سایت بینگ یا گوگلو باز میکردم زبونش عربی میشد ! انگار که از ف/یلت/ر شکن سرور عربا استفاده میکردم :دی

saeeddeeas
13-07-2013, 22:51
اقا الان نزدیک 3 روزه هر یه ساعت دیس میشه و چراغای انتن فقط چشمک میزنن و کانکت نمیشن ! پشتیبانی هم که .....!

یه چیز جالب ک دیروز برخوردم وقتی سایت بینگ یا گوگلو باز میکردم زبونش عربی میشد ! انگار که از ف/یلت/ر شکن سرور عربا استفاده میکردم :دی

منم چند روز پیش گوگل باز میکردم خودش میرفت به این ادرس google.fr

Sent from my LT29i using Tapatalk 2

osta_ali
13-07-2013, 22:59
اقا الان نزدیک 3 روزه هر یه ساعت دیس میشه و چراغای انتن فقط چشمک میزنن و کانکت نمیشن ! پشتیبانی هم که .....!

یه چیز جالب ک دیروز برخوردم وقتی سایت بینگ یا گوگلو باز میکردم زبونش عربی میشد ! انگار که از ف/یلت/ر شکن سرور عربا استفاده میکردم :دی

برا من هم از هر ده بار که مودم رو روشن میکنم 1 بار ای