PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [آرشیو] Wimax Mobin net / شرکت مبین نت



صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 [64] 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88

Joaquin
12-06-2013, 09:42
یه سوال فنی:

اگه الان طرح نامحدود 8 - 8 رو فعال کنم ولی پول کافی نریزم، مثلا 1000 تومن بریزم، این طرح فعال میشه یا نه؟؟ :n10:

saeeddeeas
12-06-2013, 10:09
یه سوال فنی:

اگه الان طرح نامحدود 8 - 8 رو فعال کنم ولی پول کافی نریزم، مثلا 1000 تومن بریزم، این طرح فعال میشه یا نه؟؟ :n10:

مگه مبین دیوونه شده:n02:

Mr.Aras
12-06-2013, 10:25
من دوباره قطع شدم :9::42:!!!!!!!!!

امیر انصاری
12-06-2013, 10:31
دیشب سرعت دانلود فوق العاده افتضاح بود. 27 گیگ فایل از یک سرور داخلی دارم که دیشب کلاً سرورش خوابیده بود، سرورای خارجی ام سرعتشون چند ثانیه خوب بود، بعد صفر میشد. الانم اینترنت (البته مبین نت) به ملکوت اعلی پیوسته.

faramobile
12-06-2013, 10:53
آقا کسی میدونه که مودم اوت دور یا همون مودم بیرونی ایرانسل رو میشه به مبین نت تبدیل کرد ؟

mohammad_87
12-06-2013, 12:08
یه سوال فنی:
اگه الان طرح نامحدود 8 - 8 رو فعال کنم ولی پول کافی نریزم، مثلا 1000 تومن بریزم، این طرح فعال میشه یا نه؟؟ :n10:
در حالت pending میمونه تا کامل پرداخت بشه.بعد اون هزار تومان بصورت آزاد مصرف میشه میره.یعنی ضرر هم میکنی

*Forgotten*
12-06-2013, 13:06
دوستان روي مودم Bm632w ميشه و ي پ ي ان ست كرد كه هر دستگاهي كه وصل ميشه بهش مستقيم ازش استفاده كنه. چون ريسيور هم دارم واي فاي داره ميخوام ازش استفاده كنم. ممنون ميشم راهنمايي كنيد.

v*p*n که مُرد بعدشم باید یه نفر که کار بلد باشه پیدا کنی برای این کار کلا دنبالش نباش وقتت تلف میشه

*Forgotten*
12-06-2013, 13:08
آقا کسی میدونه که مودم اوت دور یا همون مودم بیرونی ایرانسل رو میشه به مبین نت تبدیل کرد ؟

اوت دور رو نمیدونم ولی داخلیا که میشه باید ببری نمایندگی تا مک آدرسو عوض کنن و تو مبین نت ثبت بشه 20 تومن هم هزینش میشه

امیر انصاری
12-06-2013, 13:40
آقا کسی میدونه که مودم اوت دور یا همون مودم بیرونی ایرانسل رو میشه به مبین نت تبدیل کرد ؟

بعیده شدنی باشه! 200 اختلاف قیمته، شدنی بود تا حالا کل مودمای ایرانسل فروش رفته بود.

reza_t
12-06-2013, 13:59
سلام

سرعت دانلود در ساعات رایگان (2 تا 8 صبح) برای طرح های ویژه با پهنای باند 512kbps و 128kbps چقدره ؟
میخوام ببینم کدومشون ارزش خرید داره؟

Joaquin
12-06-2013, 16:17
سلام

سرعت دانلود در ساعات رایگان (2 تا 8 صبح) برای طرح های ویژه با پهنای باند 512kbps و 128kbps چقدره ؟
میخوام ببینم کدومشون ارزش خرید داره؟
کاملا بستگی به محل زندگی شما و سروری که میخواید ازش دانلود کنید ولی:

512 در بهترین شرایط در ساعت رایگان حدود 70 تا سرعت میده. (با سرور خوب و عالی و ترجیحا داخلی)
128 رو نمیدونم ولی به احتمال زیاد در حد 20 کیلوبایت یا 25 تا باید باشه

mohammad_87
13-06-2013, 01:38
دوستان در صورت امکان در ساعات رایگان این فایل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کم حجم رو دانلود و سرعت دانلودتون و همچنین طرح در حال استفاده رو اعلام کنید.
ساعت 2:35 یک مگ نوروزی-سرعت 45-50 با 9 کانکشن!

and-roid2
13-06-2013, 08:59
:n02: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

امیر انصاری
13-06-2013, 09:48
ساعت 2:35 یک مگ نوروزی-سرعت 45-50 با 9 کانکشن!

سپاسگزارم. یه مدت بود دانلود شبانه نداشتم. اما دیشب و پریشب داشتم که خیلی افتضاح بود. سرعت خوب بود، اما مدام صفر میشد، دوباره میرفت بالا.

and-roid2
13-06-2013, 09:54
سپاسگزارم. یه مدت بود دانلود شبانه نداشتم. اما دیشب و پریشب داشتم که خیلی افتضاح بود. سرعت خوب بود، اما مدام صفر میشد، دوباره میرفت بالا.

چقدر گرفتی حالا امیر جان؟

امیر انصاری
13-06-2013, 10:00
دیشب 2 گیگ، شب قبلش سروری که میخواستم ازش دانلود کنم از کار افتاده بود، سیستمو خاموش کردم.

Mo5tafa
13-06-2013, 12:45
سلام
با سرویس های گوگل مشکل دارم! الان که دیگه سرچ هم باز نمیشه!! شما هم مشکل دارید؟ منظورم اینه که مبین نت بعضی پورت ها رو دم انتخابات بسته؟!

arashtn
13-06-2013, 13:04
اگه کسی برای فروش مودم داره تو اصفهان خریدارم

امیر انصاری
13-06-2013, 14:20
سلام
با سرویس های گوگل مشکل دارم! الان که دیگه سرچ هم باز نمیشه!! شما هم مشکل دارید؟ منظورم اینه که مبین نت بعضی پورت ها رو دم انتخابات بسته؟!

جستجوی امن به کلی از کار افتاده، باید حتماً s رو از [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اول آدرس پاک کنی یا از روش های دور زدن استفاده کنی.

saeeddeeas
14-06-2013, 07:15
خداروشکر امسال سرعت محدود نشده فقط دسترسی به سایت ها محدود شده

ali nemesis
14-06-2013, 10:30
اگه بخوام مودم جیبیم را به مودم بیرونی تبدیل کنم هزینش چقدر میشه اخه چند روزیه از مستاجری در اودیم و کوچ کردیم به خونه خودمون الان مودمم یک یا دو خط به زور انتن میده (15-79) روشی هست انتنش را بیشتر کنم:(

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD

Viren
14-06-2013, 13:33
وافعا افتضاح شده سرعت تو این چند روز.انتخابات تموم شه راحت شیم...

alipezhman
14-06-2013, 23:24
دوستان من از دیشب دیگه هیچ سایت فیلتری رو نمیتونم باز کنم؟؟ شما چی؟ از چه فیلتر شکنی استفاده میکنید؟

MasterGeek
14-06-2013, 23:27
من از شرکت‌های دیگه هم اینترنت دارم واقعیت اینه که ۱) سیاست کلیه و همه‌ی پهنای باند از یه جا میگذره اما ۲) مبین‌نت این‌بار در سانسور و فیلترینگ و کاهش پهنای باند حماسه آفرید و روی همه‌ی سرویس‌دهنده‌ها رو سفید کرد!

faramobile
14-06-2013, 23:43
دوستان من از دیشب دیگه هیچ سایت فیلتری رو نمیتونم باز کنم؟؟ شما چی؟ از چه فیلتر شکنی استفاده میکنید؟

هر کی با سایت های ... مشکل داره بگه بهش اکانت بدم خیلی هم عالی باز کنه همه چیو

ham33d
15-06-2013, 00:05
سلام دوستان شما هم با [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]مشکل دارین:n09::n10::n04::n13::n19::n24::n23::n28: :n21:

AliROCK
15-06-2013, 00:10
چه میکنه مبین این 2 روزه ترکوند گوگل هم زورکی باز میشه

pcgamer
15-06-2013, 03:45
سرعت خیلی بد شده کلیه قندشکن ها هم از کار افتاده

Mo5tafa
15-06-2013, 08:39
حداقل بیان محض رضای خدا بگن که بابت این چند روز معذرت میخوایم، اصلا نمیخوایم بگن چرا یا بخوان غرامت بدن ها، فقط اینکه ملت رو ببخشیدا خــ.ر فرض نکنن!
خدا کنه انتخابات دور دومی نشه و همین امروز کلک اش کنده شه بره، فقط اینترنت ما خراب نشه :n02:

Joaquin
15-06-2013, 09:17
چه میکنه مبین این 2 روزه ترکوند گوگل هم زورکی باز میشه
گوگل امروز برای من بدون مشکل باز میشه ، چند روز پیش که اصلا با پروتکل امن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) باز نمیشد!

امیر انصاری
15-06-2013, 09:27
آقا جو نده. به انتخابات هیچ ربطی نداشته. کاملاً تصادفی بوده.

mrmostafa
15-06-2013, 11:41
روي مودم هاي adsl قابليت و ي پ ي ا ن داره چطور مودم هاي وايمكس نداره؟؟؟؟

Joaquin
15-06-2013, 11:56
روي مودم هاي adsl قابليت و ي پ ي ا ن داره چطور مودم هاي وايمكس نداره؟؟؟؟
مال من داره:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

sasanv
15-06-2013, 14:07
مال من داره:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

مدل مودمتون چیه ؟:n04:

Joaquin
15-06-2013, 15:56
مدل مودمتون چیه ؟:n04:
OX-330P

بیرونی

Lord007
15-06-2013, 18:08
سلام.من زنگ زدم پشتیبانی تا رمز مشترکینو بهم بدن که گفتن ما نداریم شماره های دویستو خورده ای اونا رمزو دارن.منظورش چیه؟؟

Sent from my LT15i using Tapatalk 2

bhessam
15-06-2013, 19:05
دوستان طرح نوروزی هنوز هست یا نه؟
و اینکه من طرح نوروزی داشتم اما حجمم تموم شد برام به صرفه تر دوباره تمدید کنم .. چطور باید تمدید کنم این طرح نوروزی رو؟؟

امیر انصاری
15-06-2013, 20:27
دوستان طرح نوروزی هنوز هست یا نه؟
و اینکه من طرح نوروزی داشتم اما حجمم تموم شد برام به صرفه تر دوباره تمدید کنم .. چطور باید تمدید کنم این طرح نوروزی رو؟؟

بعد از ورود به کنترل حساب، اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کلیک کنید.

Lord007
15-06-2013, 20:27
سلام.من زنگ زدم پشتیبانی تا رمز مشترکینو بهم بدن که گفتن ما نداریم شماره های دویستو خورده ای اونا رمزو دارن.منظورش چیه؟؟

Sent from my LT15i using Tapatalk 2

میشه منم راهنمایی کنید؟

Sent from my LT15i using Tapatalk 2

امیر انصاری
15-06-2013, 21:00
من مشکل شما رو درست نفهمیدم. بیشتر توضیح بدید.

Lord007
15-06-2013, 21:51
پسوررد صفحه مشترکینو میخوام.همون که زیر مودم نوشته شده اما مخدوشه و خونده نمیشه,به قراردادمم دسترسی ندارم.به 83869999 زنگ زدم گفتن که ما نداریم,گفتن اون دویستو خورده اییها!! دارن.من نفهمیدم منظورش چیه.

Sent from my LT15i using Tapatalk 2

mohammad ahmadi
15-06-2013, 21:51
دوستان طرح نوروزی هنوز هست یا نه؟
و اینکه من طرح نوروزی داشتم اما حجمم تموم شد برام به صرفه تر دوباره تمدید کنم .. چطور باید تمدید کنم این طرح نوروزی رو؟؟

اگه امکان گرفتن adsl داری اصلا به صرفه نیست!:n22:
مال منم داره تموم میشه منم میخوام adsl بگیرم

امیر انصاری
15-06-2013, 23:12
پسوررد صفحه مشترکینو میخوام.همون که زیر مودم نوشته شده اما مخدوشه و خونده نمیشه,به قراردادمم دسترسی ندارم.به 83869999 زنگ زدم گفتن که ما نداریم,گفتن اون دویستو خورده اییها!! دارن.من نفهمیدم منظورش چیه.

Sent from my LT15i using Tapatalk 2

اونو روی جعبه ی مودم هم نوشته. به اونم دسترسی ندارین؟

Lord007
15-06-2013, 23:54
نه ندارم.تنها راهم تماس با پشتیبانیه که اونم کارشناسشون گفت دویستو خورده ایها دارن ما نداریم.میشه یکی بگه منظورش چی بوده؟در واقع به من گفت از یه جای دیگه بگیر اما من منظورشو نفهمیدم.مگه مبین نت چندتا قسمت پشتیبانی وایمکسی داره؟

Sent from my LT15i using Tapatalk 2

mrmostafa
16-06-2013, 07:13
از 3 شنبه هفته پيش مودم كه داده بودم تبديل كنن به مبين نت گرفتم گفت كه پنج شنبه مبين نت تعطيل هست به خاطر انتخابات بعد شنبه يكشنبه يه اس ام اس مياد برات بعدش يه ايميل هنوز كه خبري نيستش. خود مودم رو وصل كردم هيچ آنتني نميده داخلش رفتم اصلا هيچ تنظيماتي نداره در صورتي كه قبلا ايرانسل بود تنظيمات داشت هنوز يوزر و پسورد ايرانسل روش بود. اينها چيش رو بردن تبديل كردن. الان تا اس ام اس نياد مودم كار نميكنه؟؟؟ چون اونجايي كه اصلا خط نميده با همين مدل مودم براي مبين نت بود گذاشتم 3 خط آنتن داشت.

*Forgotten*
16-06-2013, 08:15
نه ندارم.تنها راهم تماس با پشتیبانیه که اونم کارشناسشون گفت دویستو خورده ایها دارن ما نداریم.میشه یکی بگه منظورش چی بوده؟در واقع به من گفت از یه جای دیگه بگیر اما من منظورشو نفهمیدم.مگه مبین نت چندتا قسمت پشتیبانی وایمکسی داره؟

Sent from my LT15i using Tapatalk 2


اول با اینترنت اکسپلورر این آدرس رو باز کن


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

بعد روی گزینه forgot password کلیک کن

حالا باید یوز نیم یا همون URI رو وارد کن و کد امنیتی رو توی عکس هم وارد کن پسوردش به ایمیلی که قبلا باهاش ثبت نام کردی فرستاده میشه

نکنه ایمیلت رو هم نمیدونی!؟:n02:

مبین نت
16-06-2013, 08:51
سلام.من زنگ زدم پشتیبانی تا رمز مشترکینو بهم بدن که گفتن ما نداریم شماره های دویستو خورده ای اونا رمزو دارن.منظورش چیه؟؟

Sent from my LT15i using Tapatalk 2

بعد از تماس با شماره 096790 و ورود به بخش مشترکین(شماره 1) ، گزارش دادن خرابی و مشکلات یعنی شماره 2 انتخاب تا اطلاعات موردنیاز بهتون داده بشه ... بخش تمدید طرح، اطلاعات مشترکو بطور کامل ندارن ... موفق باشید

Mr.Aras
16-06-2013, 10:05
از 3 شنبه هفته پيش مودم كه داده بودم تبديل كنن به مبين نت گرفتم گفت كه پنج شنبه مبين نت تعطيل هست به خاطر انتخابات بعد شنبه يكشنبه يه اس ام اس مياد برات بعدش يه ايميل هنوز كه خبري نيستش. خود مودم رو وصل كردم هيچ آنتني نميده داخلش رفتم اصلا هيچ تنظيماتي نداره در صورتي كه قبلا ايرانسل بود تنظيمات داشت هنوز يوزر و پسورد ايرانسل روش بود. اينها چيش رو بردن تبديل كردن. الان تا اس ام اس نياد مودم كار نميكنه؟؟؟ چون اونجايي كه اصلا خط نميده با همين مدل مودم براي مبين نت بود گذاشتم 3 خط آنتن داشت.
واقعا خسته نباشن، پس مودم را گرفتن چه کار کردن ؟ من جزییات کار را نمیدونم ولی به نظرم تنها باید مک آدرس مودم توی شبکه مبین نت تعریف بشه (که نیازی به مودم نیست) بعدشم باید تنظیمات مبین نت توی مودم ست بشه. این که وصل نمیشه مال اینه که تنظیمات شبکه مبین نت نیست مال ایرانسله.

kourosh4
16-06-2013, 11:36
دوستان چند روزه با این وایمکس مبین نت مشکل پیدا کردم....
دایم قطع و وصل میشه..... قعطی بیشتر از 5 ثانیه طول نمیکشه.... !
کسی میدونه مشکل چیه؟ کلا بعد از هر 10 دقیقه یک بار قطع و وصل میشه...!

shahab.hiro
16-06-2013, 12:06
دوستان چند روزه با این وایمکس مبین نت مشکل پیدا کردم....
دایم قطع و وصل میشه..... قعطی بیشتر از 5 ثانیه طول نمیکشه.... !
کسی میدونه مشکل چیه؟ کلا بعد از هر 10 دقیقه یک بار قطع و وصل میشه...!

منم همین مشکل رو دارم
آی پی ها رو هی عوض میکنن

amin7x
16-06-2013, 12:19
دوستان بهترین DNS واسه مبین نت چیه؟

mrmostafa
16-06-2013, 13:20
واقعا خسته نباشن، پس مودم را گرفتن چه کار کردن ؟ من جزییات کار را نمیدونم ولی به نظرم تنها باید مک آدرس مودم توی شبکه مبین نت تعریف بشه (که نیازی به مودم نیست) بعدشم باید تنظیمات مبین نت توی مودم ست بشه. این که وصل نمیشه مال اینه که تنظیمات شبکه مبین نت نیست مال ایرانسله.

چي بگم. زنگ زدم به طرف گفت بعد از ظهر زنگ بزن تا بگم. انگار ميخوان سفينه هوا كنن.

kourosh4
16-06-2013, 13:21
منم همین مشکل رو دارم
آی پی ها رو هی عوض میکنن

مطما هستید...؟
اخه زنگیدم میگن مشکل از ما نیست!

shahab.hiro
16-06-2013, 16:31
مطما هستید...؟
اخه زنگیدم میگن مشکل از ما نیست!

کدوم ماست بندی میگه ماست من ترشه؟:n23:

من از کارمندای پشتیبانی مبین نت خالی بند تر و بی سوادتر ندیدم

انگار یه عده رو از سر 4راه برداشتن گذاشن اونجا که به تلفن ها جواب بدن

shahab.hiro
16-06-2013, 16:54
آقا من چند وقتیه با گوگل مشکل پیدا کردم
هروقت دلش خواست باز میشه هر وقتم دلش نخواست باز نمیشه
شما هم این مشکل رو دارید؟

*Forgotten*
16-06-2013, 21:06
آقا من چند وقتیه با گوگل مشکل پیدا کردم
هروقت دلش خواست باز میشه هر وقتم دلش نخواست باز نمیشه
شما هم این مشکل رو دارید؟

سراسریه باید یه هفته 10 روزی صبر کنیم تا تموم شه

Mo5tafa
16-06-2013, 21:31
سراسریه باید یه هفته 10 روزی صبر کنیم تا تموم شه
تایید میشه! میتونی البته از اول آدرس اش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو که دیدی s اش رو حذف کنی بشه http اینجوری میتونی باهاش سرچ کنی.

*Forgotten*
16-06-2013, 22:10
جیمیل برای من یه لحظه اصلا بالا نمیاد یه لحظه دیگه عین موشک باز میشه دوباره سکته میکنه

and-roid2
16-06-2013, 22:17
من که اسیاتک دارم
مشکل سایت های [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حل شده.
فقط مشکل پینگش هست که از مبین نت هم بدتره!:n02:

shahab.hiro
16-06-2013, 23:18
تایید میشه! میتونی البته از اول آدرس اش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو که دیدی s اش رو حذف کنی بشه http اینجوری میتونی باهاش سرچ کنی.

آقا با http هم جواب نمیده

پایه اید پایه شیم همگی متحدشیم به مبین نت ایمیل بزنیم شاید فرجی بشه:n27:

بدون گوگل که نمیشه زندگی کرد:n28:

ham33d
17-06-2013, 00:56
سلام دیگه حالم از اینترنت ایران بهم میخوره سرعت پایین تعرفه های گران:n10::n09::n04::n19::n28::n24::n23:

SHAHAB-P30
17-06-2013, 09:12
دوستان من یه مودم 632 با اکانت دو مگ 6 ماهه دارم هر کی میخواد پ خ بده .

Joaquin
17-06-2013, 11:31
آقا با http هم جواب نمیده

پایه اید پایه شیم همگی متحدشیم به مبین نت ایمیل بزنیم شاید فرجی بشه:n27:

بدون گوگل که نمیشه زندگی کرد:n28:
مال من بدون مشکل باز میشه. شما کوکی های مرورگر رو پاک کن و از http به جای [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کن.

ادیت:

برای من با [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم باز میشه. موشکل ندارم من!

saeeddeeas
17-06-2013, 12:33
لعنت به مبین نت دیگه توی روز هم سرعت رو محدود کردن برای سرور های خارجی

از تبیان 130
از سایت های موزیک یا دانلود خارجی 60

:n21::n21::n21::n21::n21:

Joaquin
17-06-2013, 12:42
لعنت به مبین نت دیگه توی روز هم سرعت رو محدود کردن برای سرور های خارجی

از تبیان 130
از سایت های موزیک یا دانلود خارجی 60

:n21::n21::n21::n21::n21:
من با سرور های خارجی با 512 میتونم با سرعت حداکثر 75 دانلود کنم

yuzarsiff
17-06-2013, 13:04
جالبه موقع انتخابات سرعتم کوچکترین افتی نداشت حالا بعد انتخابات سرعتم افتضاح شده .............. آدم میمونه چی بگه به این جماعت ...

amin7x
17-06-2013, 13:21
دوستان بهترین DNS واسه مبین نت چیه؟

saeeddeeas
17-06-2013, 13:43
جالبه موقع انتخابات سرعتم کوچکترین افتی نداشت حالا بعد انتخابات سرعتم افتضاح شده .............. آدم میمونه چی بگه به این جماعت ...

اره دقیقا من روز جمعه با بالاترین سرعت دانلود داشتم

*Forgotten*
17-06-2013, 14:16
من امروز adsl گرفتم از مخابرات کلا خیالمو راحت کردم تقصیر مبین نته که کاربراشو فراری میده:n02:

hamed m2m
17-06-2013, 17:14
سلام
وایمکس من ایرانسل بود بعدا رفتم تبدیلش کردم به مبین
حالا میخوام بدونم چطور میشه تنظیمات رو برگردوند؟
طوری که از هر دو استفاده کنم یا به عبارتی هروقت خواستم بین این دوتا عوض کنم
اگه کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه مرسی

behrouz321
17-06-2013, 17:36
بنده هم از این باگ اطلاع دارم و با یه نرم افزار این کارو انجام می دی .. و رکورد و لاگ اطلاعاتت در سرور دیگه ای انجام میگیره

اولا که چیزی نگو چون به ضرر خودت تموم میشه ...بعدشم ....متاسفانه باید عرض کنم که مبین نت در حال پیگیری باگ بود و تغییراتی رو اعمال کرد که دیگه استفاده از اینترنت مجانی هم اکنون برای شما غیرفعاله :n18:

*Forgotten*
17-06-2013, 20:08
دوستان بهترین DNS واسه مبین نت چیه؟

217.218.155.155
217.218.127.127

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

arash59b
17-06-2013, 22:39
من امروز adsl گرفتم از مخابرات کلا خیالمو راحت کردم تقصیر مبین نته که کاربراشو فراری میده:n02:

ای بیمعرفت تو هم برو مارو تنها بزار :n09:




سلام
وایمکس من ایرانسل بود بعدا رفتم تبدیلش کردم به مبین
حالا میخوام بدونم چطور میشه تنظیمات رو برگردوند؟
طوری که از هر دو استفاده کنم یا به عبارتی هروقت خواستم بین این دوتا عوض کنم
اگه کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه مرسی


از این خبرا نیست. فقط میتونی mac مودمت رو رو یکی ثبت کنی. فکر نکنم دیگه هم بتونی به ایرانسل برگردی چون اونا ثبت mac ادرس رو انجام نمیدن. (حداقل تا پارسال که اینطور بود.)

faramobile
17-06-2013, 23:17
ای بیمعرفت تو هم برو مارو تنها بزار :n09:




از این خبرا نیست. فقط میتونی mac مودمت رو رو یکی ثبت کنی. فکر نکنم دیگه هم بتونی به ایرانسل برگردی چون اونا ثبت mac ادرس رو انجام نمیدن. (حداقل تا پارسال که اینطور بود.)

خب مک مودمش از ایرانسل که پاک نشده !

فقط مک مودم تو مبین هم ثبت شده مثل مودم من که برای ایرانسل هست و هروقت بهخوام فقط کافیه فریم ویر مودم ایرانسل رو رو مودم اجرا کنم با یه اکانت ایرانسل بیاد بالا

البته باید یه کپی از فریم ور مبین که الان هست رو مودم هم گرفته بشه که بشه دوباره برگشت

Joaquin
17-06-2013, 23:41
217.218.155.155
217.218.127.127

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهترین dns همونیه که به طور پیش فرض هست. مال مبین نت.

MasterGeek
18-06-2013, 00:18
دوستان همچنان از طریق سرویس مبین‌نت گوگل (تحت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و جیمیل باز نمیشه؟!!! من از سرویس مخابرات دسترسی دارم ولی مبین‌نت باز نمیکنه. دیگه دارم شک میکنم نکنه مشکل از جای دیگه است!

mohammad_87
18-06-2013, 01:53
دوستان همچنان از طریق سرویس مبین‌نت گوگل (تحت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و جیمیل باز نمیشه؟!!! من از سرویس مخابرات دسترسی دارم ولی مبین‌نت باز نمیکنه. دیگه دارم شک میکنم نکنه مشکل از جای دیگه است!
مشکل با صفحات [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای همه کاربران مبین نت وجود داره.فقط گاهی مشکل برطرف میشه ولی دوباره برمیگرده به حالت قبل.
یادمه دفعه اول که وی پی ان ها کلا کن فیکون شدند مبین نت در این مورد از پیشگامان عرضه ارائه خدمات به کاربرانش بود!!!!انگار شدیم موش آزمایشگاهی

mrmostafa
18-06-2013, 08:18
من امروز adsl گرفتم از مخابرات کلا خیالمو راحت کردم تقصیر مبین نته که کاربراشو فراری میده:n02:

والا من كه همه رو تست كردم. مخابرات از همه افتضاح تره. تو 3 منطقه استفاده كردم افتضاح و اصلا يه پيج رو هم باز نميكنه.

امین1356
18-06-2013, 08:19
سلام
وایمکس من ایرانسل بود بعدا رفتم تبدیلش کردم به مبین
حالا میخوام بدونم چطور میشه تنظیمات رو برگردوند؟
طوری که از هر دو استفاده کنم یا به عبارتی هروقت خواستم بین این دوتا عوض کنم
اگه کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه مرسی

مهم مک آدرس مودمته که الان تو هر دو اپراتور ثبت شده.
فقط کافیه فرکانس های ایرانسل هم تو قسمت WiMAX ---> Scantest اضافه کنی. بعدش با یوزر نیم و پسورد هر کدوم که خواستی کانکت شو.

*Forgotten*
18-06-2013, 09:09
ای بیمعرفت تو هم برو مارو تنها بزار :n09:






نه بابا کجا تنها بزارم دو تا مودم مبین نت مونده رودستم الان قیمت کنم مودما 450 تومن در میاد :n09:
1 مگ نوروزی هنوز فعاله

من adsl 512 نامحدود گرفتم الانم 24 ساعته از مودم عین خر کار میکشم

از پینگش نپرس ولی دانلودش خوبه 65 تا 70 تا میده

مشکل مبین نت اینه که تا بخای چیزی دانلود کنی دق مرگ میکنه آدمو حالا پینگش از همه بدتره
قیمتاش هم فضاییه



والا من كه همه رو تست كردم. مخابرات از همه افتضاح تره. تو 3 منطقه استفاده كردم افتضاح و اصلا يه پيج رو هم باز نميكنه.

برای من که خوبه و مشکل خاصی ندارم جیمیل و [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو راحت باز میکنه

saeeddeeas
18-06-2013, 11:45
اقا مبین نت ما یک ساعته قطعه کسی مشکلی نداره؟

Joaquin
18-06-2013, 11:47
نه بابا کجا تنها بزارم دو تا مودم مبین نت مونده رودستم الان قیمت کنم مودما 450 تومن در میاد :n09:
1 مگ نوروزی هنوز فعاله

من adsl 512 نامحدود گرفتم الانم 24 ساعته از مودم عین خر کار میکشم

از پینگش نپرس ولی دانلودش خوبه 65 تا 70 تا میده

مشکل مبین نت اینه که تا بخای چیزی دانلود کنی دق مرگ میکنه آدمو حالا پینگش از همه بدتره
قیمتاش هم فضاییه

برای من پینگش خوبه. من با سرور آمریکا cod 4 بازی میکنم. بدون لگ. اما قیمت هاش از فضا هم اون ور تره!

*Forgotten*
18-06-2013, 13:10
اقا مبین نت ما یک ساعته قطعه کسی مشکلی نداره؟

پس وضعتون از من بهتره مال من مثل این بود که آداپتور رو حی از برق بکش و وصل کنی خیلی افتضاح بود


برای من پینگش خوبه. من با سرور آمریکا cod 4 بازی میکنم. بدون لگ. اما قیمت هاش از فضا هم اون ور تره!

ما که از این شانسا نداریم
دست رو هرچی میزاریم پینگش بالاست

mrmostafa
19-06-2013, 11:43
يه ايميل فعال سازي ميخواد بفرسته مبين نت هنوز نفرستاده. اين هم احترام به مشتري. هميشه چيزي رو كه نداريم تبليغ ميكنيم و دمش رو ميزنيم. ايرانسل داشتم راضي بودم مردشور برده ايرانسل هم يه نميكنه آنتندهيش رو گسترش بده تو منطقه هشتگرد پوشش دهيش خيلي كم هست حالا زياد كنه چي ميشه مشتريش بيشتر ميشه انگار دوست ندارن. مجبور شديم بريم مبين نت بگيريم حالا از اولش اينطوري واي به بعدش. همش دارم ميخونم قطع هست. 3سال وايمكس ايرانسل كلا 2 بار قطعي 10 دقيقه اي داشتم. چه داستاني داريم واقعا.

yuzarsiff
19-06-2013, 14:51
چرا سرعت مث دیال آپ شده ؟!!
شما هم مشکل افت سرعت دارید ؟

saeeddeeas
19-06-2013, 15:25
چرا سرعت مث دیال آپ شده ؟!!
شما هم مشکل افت سرعت دارید ؟

هم سرعت خرابه هم قطعی زیاد شده

arashpr9
19-06-2013, 16:33
IP یا ادرس صفحه مشترکین ورژن قدیمشو میگم نه جدیده
کسی داره بهم بده ؟

miladyyy
19-06-2013, 23:24
سلام من مودمم وصل نمیشه چراغ tel اش هم روشن مونده زنگ زدم مبین نت گفت مودمت خرابه بای یکی دیگه بخری اخه مگه اینا تعمیر نمیشه اعصابم خورد شده الکی خودبه خود خراب شده لطفا کمک کنید:n21:

Mo5tafa
20-06-2013, 16:23
بالاخره سرچ گوگل آزاد شد :n01: این مبین نت بالاخره فهمید دیگه انتخابات تموم شده و یقه ی گوگل رو ول کرد.
اما حالا Gmail ام رو باز نمیکنه :n02:
داستانی داریم ما با این مناسبت های سیاسی کشورمون ها

SHAHAB-P30
20-06-2013, 16:33
دوستان من یه مودم 632 دارم با اکانت 6 ماهه 2048 که 11 گیگش مونده و تا 19 آذر فقط داره . هرکی خواست پ خ کنه

arashpr9
20-06-2013, 17:02
IP یا ادرس صفحه مشترکین ورژن قدیمشو میگم نه جدیده
کسی داره بهم بده ؟

کسی نیس جواب ما رو بده؟

Joaquin
20-06-2013, 17:41
کسی نیس جواب ما رو بده؟
این آدرس قدیمیس ولی دیگه کار نمیکنه (لااقل در این لحظه که باز نمیشه):


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

MasterGeek
20-06-2013, 18:29
کلا گوگل روی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بسته است از جمله جیمیل!!
من ایمیل و زنگ میزنم شما هم بزنین، اگه تعداد شکایات بره بالا یه کاری شاید بکنن

miladyyy
20-06-2013, 19:25
دوستان من یه مودم 632 دارم با اکانت 6 ماهه 2048 که 11 گیگش مونده و تا 19 آذر فقط داره . هرکی خواست پ خ کنه
سلام من مودمم خراب شد شما چند میدی؟

امیر انصاری
20-06-2013, 22:19
کلا گوگل روی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بسته است از جمله جیمیل!!
من ایمیل و زنگ میزنم شما هم بزنین، اگه تعداد شکایات بره بالا یه کاری شاید بکنن

برای من که فعلاً هیچ دوشواری نداره، اما تا همین یکی دو روز پیش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشکل داشت.

Joaquin
21-06-2013, 09:54
کلا گوگل روی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بسته است از جمله جیمیل!!
من ایمیل و زنگ میزنم شما هم بزنین، اگه تعداد شکایات بره بالا یه کاری شاید بکنن
برای من در این لحظه و حتی دیشب خدا رو شکر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشکلی نداره ولی چند روز پیش بسته بود و به صدای مشتری شکایت کردم

and-roid2
21-06-2013, 09:58
کلا گوگل روی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بسته است از جمله جیمیل!!
من ایمیل و زنگ میزنم شما هم بزنین، اگه تعداد شکایات بره بالا یه کاری شاید بکنن

شما در این وضعیت از bing.com استفاده کن
اونم کم از گوگل نداره

فقط جیمیل میمونه که راهی نیست جز قندشکن

sasanv
21-06-2013, 15:29
شما در این وضعیت از bing.com استفاده کن
اونم کم از گوگل نداره

فقط جیمیل میمونه که راهی نیست جز قندشکن

من در تنظیمات هاتمیلم کاری کردم که تمام میلهای جیمیلم خودکار فوروارد میشن و میان توی اینباکس هات میل و دیگه مشکلی برای خوندن و حتی ارسال ندارم. شاید فوروارد کردن یک اکانت در سایر میزبانها مثل یاهوو و ... هم باشه اما من اطلاع ندارم . حسن هاتمیل سرعت و امنیت فوق العاده و عدم محدودیت در اضافه کردن اکانت سایر میلها و نیاز نداشتن به هیتلر شکن است .

:n23: البته اینم بگم که این راهکار رو برای حل مشکل دوستان گلم در این انجمن ارائه دادنم دلیل نمیشه از وضع موجود شاکی نباشم و کاملا موافق اعتراض دستجمعی دوستان هستم. :n23:

amin7x
21-06-2013, 19:01
217.218.155.155
217.218.127.127

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام این DNS مال خود مبین نت است؟



بهترین dns همونیه که به طور پیش فرض هست. مال مبین نت.

سلام DNS مال خود مبین نت چیه ؟

kamygame
21-06-2013, 20:04
سلام . برای من از امروز صبح قطعه کسی دیگه ای این مشکل رو داره ؟

mosi_alfa
21-06-2013, 23:59
سلام . برای من از امروز صبح قطعه کسی دیگه ای این مشکل رو داره ؟

خیر، مشکل از سمت شماست، خاموش روشن کن درست میشه

MasterGeek
22-06-2013, 01:33
بله دوستان تائید میشه دوباره جیمیل ازاد شد اینبار به شکل پایدار (قبلا یکی دو ساعتی میومد و بعد دوباره میرفت)
ولی باز سرعت روی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گوگل خوب نیست همچنان و مثل قبل سریع نیست. من باز هم زنگ میزنم و شکایت میکن تا شاید بهتر بشه....

Joaquin
22-06-2013, 11:01
سلام این DNS مال خود مبین نت است؟




سلام DNS مال خود مبین نت چیه ؟
وقتی شما گزینه ی Obtain dns server automaticaly رو بزنید ، خودش روی سیستم تنظیم میشه و احتیاجی به وارد کردن به صورت دستی نداره.

shahrouz77
22-06-2013, 13:01
سلام عزیزان:» .دوتا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدبد.اول اینکه من طرح 512 با 20گیگ یکساله دارم که حجم باقیماندم شده 1 گیگ ...امروز 1گیگ به صورت انلاین گرفتم درنهایت اعلام کرد که پرداختی شما با موفقیت انجام شد وقتی به صفحه مشترکین برگشتم :قسمت پرداختیها نوشته بود هیچ پرداخت انلاینی برای شما انجام نشده.سوالم اینه مشکل کجاست .زمان میبره تو قسمت پرداختیه اعلام بشه ؟سوال دوم اینه که در حال حاضر که من 1 گیگ داشتم الان هم که 1گیگ دیگه خریدم توقسمت صفحه مشترکین حجم منو میزنه 2 گیگ یا شکله دیگه ای محاسبه میشه/لطفا یه توضیح بفرمایید

DVB98
22-06-2013, 15:25
سلام

من می خواهم طرح P1103 مبین نت را بگیریم

دراین صفحه قرار دارد

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوستان سرعت دانلود و اپلودش چطور هست؟؟؟

شب ها دانلودش رایگان هست؟؟؟

شبی چقدر می شود با سرور خوب دانلود کرد؟؟؟

ممنون می شوم دوستان راهنمای بفرماین

باتشکر

sia10
22-06-2013, 15:44
مبین نت حسابی خراب کرده!! اول وقتی که نزدیک انتخابات شدیم هر روز بدتر از دیروز شد ولی 2-3روز بعد انتخابات سرعتش بهتر شد(ولی نه مثل قبل).پینگ هم همچنان از اواسط خرداد تا حالا افتضاح شده.
حالا هم که هیچ پیشنهاد ویژه ای برای تابستان نداده!!!
منم به زودی دوباره adsl میگیرم:n20:

arash59b
22-06-2013, 15:58
سلام عزیزان:» .دوتا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدبد.اول اینکه من طرح 512 با 20گیگ یکساله دارم که حجم باقیماندم شده 1 گیگ ...امروز 1گیگ به صورت انلاین گرفتم درنهایت اعلام کرد که پرداختی شما با موفقیت انجام شد وقتی به صفحه مشترکین برگشتم :قسمت پرداختیها نوشته بود هیچ پرداخت انلاینی برای شما انجام نشده.سوالم اینه مشکل کجاست .زمان میبره تو قسمت پرداختیه اعلام بشه ؟سوال دوم اینه که در حال حاضر که من 1 گیگ داشتم الان هم که 1گیگ دیگه خریدم توقسمت صفحه مشترکین حجم منو میزنه 2 گیگ یا شکله دیگه ای محاسبه میشه/لطفا یه توضیح بفرمایید

صفحه مشترکین قبلی که معمولا نشون نمی داد این یکی رو نمی دونم

بهتره حواست به حجم مصرفیت باشه


سلام

من می خواهم طرح P1103 مبین نت را بگیریم

دراین صفحه قرار دارد

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوستان سرعت دانلود و اپلودش چطور هست؟؟؟

شب ها دانلودش رایگان هست؟؟؟

شبی چقدر می شود با سرور خوب دانلود کرد؟؟؟

ممنون می شوم دوستان راهنمای بفرماین

باتشکر

همه طرح های محدود شبانه رایگان دارند

سرعت دانلود هم بستگی به شانس تون داره و منطقه و شهرتون. معمولا شبانه باید بین 65 تا 120 باشه.

سرعت دانلودتون هرچقدر بود اپلودش حدودا نصفه اش میشه و بلکه کمتر.

faramobile
22-06-2013, 16:26
سلام عزیزان:» .دوتا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدبد.اول اینکه من طرح 512 با 20گیگ یکساله دارم که حجم باقیماندم شده 1 گیگ ...امروز 1گیگ به صورت انلاین گرفتم درنهایت اعلام کرد که پرداختی شما با موفقیت انجام شد وقتی به صفحه مشترکین برگشتم :قسمت پرداختیها نوشته بود هیچ پرداخت انلاینی برای شما انجام نشده.سوالم اینه مشکل کجاست .زمان میبره تو قسمت پرداختیه اعلام بشه ؟سوال دوم اینه که در حال حاضر که من 1 گیگ داشتم الان هم که 1گیگ دیگه خریدم توقسمت صفحه مشترکین حجم منو میزنه 2 گیگ یا شکله دیگه ای محاسبه میشه/لطفا یه توضیح بفرمایید

سلام

ممکنه نزنه تو قسمت حجم ، ولی حتما باید تو قسمت پرداختی ها باشه و بلافاصله میاد اونجا ، اگه ایمیلت هم وارد کرده باشه یه ایمیل هم میاد که تایید میکنه پرداخت رو ، اگه نیست حتما بهشون اعلام کن چون اضافه نشده

shahrouz77
22-06-2013, 16:57
سلام مجدد.تو قسمت پرداختی که نبود .ایمیلم که ایمیل خودم نبوده .فروشنده ایمیل خودشو تو مشخصات داده که منم اطلاعی ندارم ازش.یه سوال ممکنه چون من هنوز از طرح قبلیم 1 گبگ باقی مونده بوده این 1 گیگ تازه رو که گرفتم لحاظ نکردند تا حجم قبلیم کلا تموم شه؟ به خاطر همین داستاناش که 1گیگ به طور امتحانی گرفتم که ببینم نتیجش چی میشه؟ که اینم شد نتیجش .

faramobile
22-06-2013, 17:15
سلام مجدد.تو قسمت پرداختی که نبود .ایمیلم که ایمیل خودم نبوده .فروشنده ایمیل خودشو تو مشخصات داده که منم اطلاعی ندارم ازش.یه سوال ممکنه چون من هنوز از طرح قبلیم 1 گبگ باقی مونده بوده این 1 گیگ تازه رو که گرفتم لحاظ نکردند تا حجم قبلیم کلا تموم شه؟ به خاطر همین داستاناش که 1گیگ به طور امتحانی گرفتم که ببینم نتیجش چی میشه؟ که اینم شد نتیجش .

نه عزیز من خودم ۲ گیگ حجم داشتم تا حالا چند بار زدم و افزایش دادم ، تو قسمت حجم نمیزنه ولی تو پرداختی همون لحظه که پرداخت انجام میشه میزنه مثلا ۱۲ تومن به حساب افزوده شد یا پرداخت شد

امیر انصاری
23-06-2013, 16:36
اصلاً معلوم نیست چه خبره! تعداد شهرها از 120 رسیده بود به 123، الان چک کردم باز کاهش پیدا کرده و به 121 رسیده!

shahab.hiro
24-06-2013, 01:40
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


سرویس یک مگ ساعت 2.30 شب

*Forgotten*
24-06-2013, 08:40
آقا ما یه مشکلی داریم که هنوز حل نشده
دلار پایین اومده طلا پایین اومده اما این مبین جون نمیخا