PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [آرشیو] Wimax Mobin net / شرکت مبین نت



صفحه ها : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88

saman_dolore
03-10-2010, 12:31
اینم از تست speed اینترنت 512 من :
[[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

reza-ps3
03-10-2010, 13:15
اینم از تست speed اینترنت 512 من :
[[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سرویست 1مگ یا 512

reza-ps3
03-10-2010, 13:21
دوستان لطف کنید از باکو و منچستر پینگ بگیرید ببینیم برای شماها چطوره :10:

athryal
03-10-2010, 20:07
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

:41:

ab.mahmoodi
03-10-2010, 20:26
من سرويس 256 مبين نت را دارم ملاحظه بفرماييد:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

reza-ps3
03-10-2010, 20:33
دوستان خیلی ممنون از اینکه تست گرفتید:10:

mghrm
03-10-2010, 21:11
سلام من وایمکس با مودم بیرونی رو خریداری کردم چون گفتن مودم درونی آنتن نمیده میخواستم بدونم سرعت مطلوب دانلود برای سرویس 256 و 128 چند باید باشه ممنون از هرکی پاسخ بده:20:

mghrm
03-10-2010, 21:32
سلام دوستان سرعت دانلود 256 و 128 وایمکس چند باید باشه بسیار لطف میکنید

h.yazdani67
03-10-2010, 21:33
دوستانی که سرویس مبین نت رو دارن و با اون مشکل دارن. یعنی سرویسشون افت سرعت داره می تونن با آی دی یاهو من در تماس باشن شاید که اطلاعات ناچیز من بتونه کمکشون کنه.:10:
آی دی یاهو: hosseinyz

pouyanh
03-10-2010, 22:45
عرض شود كه ديروز زنگ زدم ببينم اين فرم پيگيري رو كه پر كردن برام به كجا رسيده. طرف كلي معطل كرد مارو و هي اينور اونور رفت آخرشم گفت مودمت خاموش بوده. مارو ميگي كلي شاكي كه اين صاب مرده خوب خرابه كه نميتونين ببينينش ديگه. خلاصه گفت فردا بزنگ كه امروز باشه. صبح دوباره زنگ زدم و كلي شاكي كه چه خبر از فرم پيگيري. دوباره كلي معطلي و پرس و جو و دوباره گفتن مودمت خاموشه. منم ديگه شاكي شدم گفتم لابد خرابه و ي كارشناس بفرستين و كلي غر غر. آخرش اين شد كه همين امروز كارشناس (همون نصاب خودمون باشه از نوع محترمانه ترش!!) رو فرستادن. بس كه غر زدم كه يكي بياد ببينه يا درستش كنين يا پس ميدم پولم رو بدين ديگه قانع شدن. طرف اومد و جهت مودم رو عوض كرد و فعلاً كه كار ميكنه (اگه دوباره بعد از يك روز خراب نشه !!) و سرعت دانلودم هم طرفاي 100 تا 130 ميره. البته يكي دوبار از عصر در حد چند دقيقه قطع شد و سرعت به صفر رسيد ولي در مجموع خوب شده.
گفتم بيام بنويسم كه فقط موقع خراب بودن نباشه و حالا كه درستش كردن برام هم بنويسم. اينم بگم كه 1868 رو زنگ نزدم و پشتيباني خود مبين رو گرفتم كه بنظرم هم بهتر جواب ميدن و اقلاً ميشه گيرشون آورد.
ping هم گرفتم و عددش همچنان بالاست ولي سايت ها رو ي نمه از قبلم بهتر باز ميكنه.

lurenzo
03-10-2010, 23:04
سلام من وایمکس با مودم بیرونی رو خریداری کردم چون گفتن مودم درونی آنتن نمیده میخواستم بدونم سرعت مطلوب دانلود برای سرویس 256 و 128 چند باید باشه ممنون از هرکی پاسخ بده:20:

سلام دوست عزیز!

سرعت سرویس هایی که مبین نت میده دقیقا همون سرعتیه که باید باشه! (یعنی سرویس رو روی سرعت های بالاتر مثل بعضی از سرویس دهنده های ADSL نمی بنده!)
اگر با IDM دانلود کنید ، سرعت سرویس 128 کیلوبیت حدود 16 کیلوبایت و سرعت سرویس 256 کیلوبیت حدود 32 کیلوبایت هست. (البته این مقادیری که عرض کردم ممکنه مقادیر ماکزیمم سرویس شما باشه.)

reza-ps3
03-10-2010, 23:45
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بچه ها فکر کنم امروز سرعت مبین نت بهتر شده

mahanramzi
04-10-2010, 00:22
دوستان از دیروز سرعت اینترنت من هم بهتر شده ، فکر کنم مشکلشون حل شده....:15:
من که به شخصه پشتیبانی و بخش فروش رو به هم گره زدم اینقدر زنگ زدم ، فکر کنم اثر کرده

reza-ps3
04-10-2010, 00:40
نه بابا هنوز مشکل هل نشده منم دهنشنو س...... کردم خیلی بهشون زنگ زدم امشب ساعت 8:30 بهشون زنگ زدم گفتن تهران هنوز مشکل داره تا اخره هفته درست میشه :31:

armin_software
04-10-2010, 01:16
من که تو شهرمون مبین نت نیست ولی فکر کنم اوایل یکم مشکل داره
حالا حل میشه
بعضی ها مشکلشون حل شده

payymon
04-10-2010, 02:04
الان پینگ گوگل رو 1700 تا 1900 تاست...

اینترنت 512

saeed0611
04-10-2010, 04:24
من كه چند وقته افت سرعت ندارم اما بيشتر وفتها ميخوام مودم رو روشن اينقدر سيگنال وچراغاش ميادو ميره تا اينكه بعد از نيم ساعت وصل بشه من مودم واي فاي دارم 4تا چراغش ثابت روشنه اوايل خوب بود اما سيگنالش بد جور شده.

mahanramzi
04-10-2010, 13:40
این یه تست از باکو گذاشتم به در خواست دوستان ، زمانی که سرعتم خوبه در این حد هست ، البته فعلا نوسان زیاد داره... ولی فعلا چند روزه داره بهتر میشه ... فعلا صبر می کنم ببینم می تونند مشکلشون حل کنند یا نه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

armin_software
04-10-2010, 14:09
این یه تست از باکو گذاشتم به در خواست دوستان ، زمانی که سرعتم خوبه در این حد هست ، البته فعلا نوسان زیاد داره... ولی فعلا چند روزه داره بهتر میشه ... فعلا صبر می کنم ببینم می تونند مشکلشون حل کنند یا نه
دوست عزیز شما روی همون گزینه ی copy direct link کلیک کنید مستقیم کپی می کنید تو پی سی
چه کاریه عکس می گیرید بعد ببرین و بعد آپلود کنید
در ضمن لینک هایی که از سرور اسپید نباشه اعتبار ندارد

mahanramzi
04-10-2010, 14:24
دوست عزیز شما روی همون گزینه ی copy direct link کلیک کنید مستقیم کپی می کنید تو پی سی
چه کاریه عکس می گیرید بعد ببرین و بعد آپلود کنید
در ضمن لینک هایی که از سرور اسپید نباشه اعتبار ندارد

از چه نظر اعتبار ندارن

mahanramzi
04-10-2010, 14:30
این هم یه تست دیگه به خاطر دوستان
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mahanramzi
04-10-2010, 19:23
این نوسان سرعت مبین نت اعصاب خورد کنه خدا کنه زودتر حلش کنند.
یه ساعت خوبه نیم ساعت بده ، نیم ساعت خوبه یه ساعت بده....
بقیه دوستان هم این مشکل رو دارن؟

reza-ps3
04-10-2010, 19:36
این نوسان سرعت مبین نت اعصاب خورد کنه خدا کنه زودتر حلش کنند.
یه ساعت خوبه نیم ساعت بده ، نیم ساعت خوبه یه ساعت بده....
بقیه دوستان هم این مشکل رو دارن؟

سلام دوست عزیز الان 6-5 روزی همه به این مشکل بر خوردن به زودی حل میشه به امید خدا در ضمن خیلی ممنون بابت تستی که گذاشتی :10:

karbist
04-10-2010, 20:01
امروز دیدم یکی رفته بود بالای دکل مبین نت داشت آنتن جدید نصب می کرد, از عصر هم سرعت من درست شد. البته تا فردا اگه سرعتش افت نکرد معلوم میشه که بالاخره دارن یک تکونی به خودشون میدن. :31:

mghrm
04-10-2010, 20:36
خیلی ممنون آقای lurenzo از راهنماییتون دوستان میشه بگید پینگ 512 چند باشه مطلوبه سرویسمو عوض کردم :20:

mghrm
04-10-2010, 20:47
کسی میدونه نوسان سرعت علتش چیه به آنتن دهی مودم یا نوع مودم مربوط میشه یا اشکال از دکلهای خودشونه ممکنه نصاب خوب تنظیمش نکرده باشه
چقد سوال کردم:31:

Firebirds
04-10-2010, 20:47
از چه نظر اعتبار ندارن

به این خاطر که سورسشون سایت speedtest نیست

lurenzo
04-10-2010, 21:10
خیلی ممنون آقای lurenzo از راهنماییتون دوستان میشه بگید پینگ 512 چند باشه مطلوبه سرویسمو عوض کردم :20:

خواهش میکنم.
پینگ سرویس ارتباطی با سرعت شما نداره.همه سرویس ها با سرعت های مختلف پینگشون مثل همه.
اگر با speedtest.net از سرور باکو تست بگیرید پینگ شما باید حدود 150 میلی ثانیه باشه. ( اینو از روی تست های خودم و سایر دوستان میگم. )


کسی میدونه نوسان سرعت علتش چیه به آنتن دهی مودم یا نوع مودم مربوط میشه یا اشکال از دکلهای خودشونه ممکنه نصاب خوب تنظیمش نکرده باشه
چقد سوال کردم:31:

دقیقا همه مواردی که فرمودید دخیل هستن.یعنی هم مشکل میتونه از سمت شما باشه و هم از سمت سرویس دهنده!
فقط در رابطه با مودم باید بگم که در بعضی مناطق مودم داخلی بخوبی جواب میده و نیازی به هزینه بیشتر جهت خرید مودم خارجی نیست.

reza-ps3
04-10-2010, 21:14
کسی میدونه نوسان سرعت علتش چیه به آنتن دهی مودم یا نوع مودم مربوط میشه یا اشکال از دکلهای خودشونه ممکنه نصاب خوب تنظیمش نکرده باشه
چقد سوال کردم:31:
نه بخاطر مودم ونه بخاطر انتن دهیه فقط بخاطر حجم زیاد درخواست مشترکینه ایجوری که خودشون میگن تا 1 ماه اینده تعداد BTS ها قراره در تهران 2 برابر شه :8::7:

reza-ps3
04-10-2010, 21:22
در حال حاظر همه چی خوبه فقط پینگ یه خورده رفته بالا
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mghrm
04-10-2010, 21:36
دوستان فکر نمیکنم این مودم بیرونی خیلی جولو آفتاب و سرما و گرما دووم بیاره من نگاش کردم پلاستیک معمولیه کاورش 200 تومنم که پول کمی نیست نظر شما چیه ؟

pouyanh
04-10-2010, 21:36
اينم تست من (خدا رو شكر ، چشم نزنم از ديروز خوب بوده اوضاع و قطع نشدم)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mghrm
04-10-2010, 21:52
ممنون reza & lurenzo واسه من که تست گرفتن داخلی جواب نداد پینگ 1800 و سرعت در حد دیال آپ بود (خونه ما یه خورده خارج از محدوده پوشش بیرونیم هست تازه ) آقا رظا سرویست چند کیلو هستش که تست گرفتی

reza-ps3
04-10-2010, 22:33
ممنون reza & lurenzo واسه من که تست گرفتن داخلی جواب نداد پینگ 1800 و سرعت در حد دیال آپ بود (خونه ما یه خورده خارج از محدوده پوشش بیرونیم هست تازه ) آقا رظا سرویست چند کیلو هستش که تست گرفتی

سلام دوست عزیز شما داخل تنظیمات مودمت شو ببین RSSI و CINR 1 چه شماره ای در حال حاظر شما کانکت هستی پس مشکی با انتن دهی نداری اینیم که میگی سرعتت پایینه بخاطره اینکه BTS که الان شما بهش وصلی شلوغه اگه میتونی مودمتو جا به جا کن ببین درست میشه یا نه :10:
سرویس منم 1 مگه

maasen
04-10-2010, 23:33
امروز دیدم یکی رفته بود بالای دکل مبین نت داشت آنتن جدید نصب می کرد, از عصر هم سرعت من درست شد. البته تا فردا اگه سرعتش افت نکرد معلوم میشه که بالاخره دارن یک تکونی به خودشون میدن. :31:
میشه از دکل مبین نت چند تا عکس بگیرید بزارید ببینیم چه شکلین ؟ :8:

ali_a1354
05-10-2010, 00:08
سلام آقا saed0611 دوست عزیز منم اهواز فاز 2 پاداد هستم میخوام اینکه از سرویس مبین نت استفاده کنم یا برم وایرلس ابتکار نت بگیرم منو راهنمایی کنید ممنون میشم .

parsams
05-10-2010, 03:13
بالاخره بعد از چند بار تماس و اومدن چند تا نصاب و کارشناس پول منو پس دادن. یعنی امروز عصر زنگ زد و گفت تا یک ساعت دیگه پیک می فرستم و انصافا هم پیک سر ساعت اومد و پول رو تمام و کمال پس دادن و مودمو بردن .
البته در مورد من با اینکه شرایط CINR و RSSI خوب بود اما مودم در حالت Operational قرار نمی گرفت و من اصلا کانکت نشدم. با آوردن مودم تست و تعویض سیم کشی هم مشکل حل نشد وکارشناس گفت این بخاطر تداخل فرکانسه .
خلاصه در مورد پس دادن مبلغ یه چند روزی معطل کردن ولی پول رو کامل فرستادن و بابت نصب و پیک و ... هیچی نخواستن. با همه بدی ها و بی نظمی هایی که این یکماهه ازشون دیدم این نکته آخرشون بد نبود.

در ضمن مودم ایرانسلم رو هم دیروز ساعت 3 پول ریختم ساعت 4 پیامک اومد ساعت 5 نصاب زنگ زد و گفت دارم میام . ساعت 6 مودم وای- فای رو تحویل داد و پیامک تایید رو به سیستم ارسال کرد و چند دقیقه بعد مودم اکتیو شد. بهمین سادگی. با اینکه همه از بدی و بی نظمی ایرانسل می گفتن و خودم هم همینطوری فکر می کردم اما در مورد من که سرعت عمل و دقتشون بالا بود.

در ضمن نکات مثبت و منفی زیر هم تو کارشون بود:

- نصاب با یک ساعت تاخیر اومد و چند بار بخاطر تاخیر عذر خواهی کرد.

-مدارک رو با دقت بررسی کرد و تحویل گرفت و روی همه برگه ها و مدارک یک لیبل با شماره مک آدرس مودم چسبوند.
-فرم چند برگی قرار داد رو در دو نسخه همراه داشت و یک نسخه رو بعد از مهر و امضا و الصاق لیبل تحویل من داد

- نصاب حدود 35 سال داشت و از لحاظ ظاهر و رفتار خیلی مرتب تر و مودب تر از نصابهای مبین بود

-البته زیاد وارد نبود و نمی دونست کارت شبکه رو برای تنظیم آی پی جدید چجوری ریست می کنن و اینکارو خودم انجام دادم.
-برخلاف مودم های مبین که جعبه هاشون بازه و حتی وسایل داخل جعبه هم مرتب نیستن ، مودم بسته بندی مرتب و مهر و موم و شرینک داشت و نصاب موقع تحویل، بسته بندی و لیبل رو باز کرد و مودم رو تحویل داد.

- اکتیو کردن مودم مثل مبین نت نیازی به تحویل برگه تاییدیه نصاب به شرکت و ارسال برگه به بخش فعال سازی و گذشتن زمانی بین 24 تا 48 ساعت و پیگیری و تماس تلفنی و .... نداشت و بطور اتوماتیک فقط با یک اس ام اس انجام شد.

- مودم تقریبا در تمام نقاط خونه حتی روی زمین 4 یا 5 چراغش روشنه. روی میز کنار مانیتور که تقریبا چسبیده به دیواره و نزدیک پنجره هم نیست 5 چراغ روشنه CINR بین 29 و 30 نوسان میکنه. RSSI روی 51- ثابته . ولی نوسان و تغییر مشخصات و حتی کم و زیاد شدن تعداد چراغها تاثیر زیادی روی سرعت دانلود نداره. البته نصاب گفت ما در منطقه شما سه تا BTS داریم.
- مودم برای وصل شدن 8 تا فرکانس رو سرچ میکنه . من فرکانس ها رو در جدول جابجا کردم و همه رو تست کردم . مودم به همه اونها تقریبا به راحتی وصل میشه .CINR در دو سه فرکانس کم بود. سرعت دانلود در بدترین فرکانس و ضعیفترین شرایط بین 60 تا 70 نوسان داشت

- دیشب سرعت دانلود (در فرکانسهای با شرایط مطلوب) نوسان داشت و بین 78 تا 130 نوسان میکرد اما امروز بین 108 تا 116 و بیشتر روی 116 بود.

- پینگ بالاست و برای سرور کویت روی 500 میلی ثانیه است اما سرعت دانلود تغییری نداره.

- ایراد خسته کننده ایرانسل اینه که با هربار روشن کردن مودم یا کامپیوتر باید لاگین کنید.

h.yazdani67
05-10-2010, 08:52
بالاخره بعد از چند بار تماس و اومدن چند تا نصاب و کارشناس پول منو پس دادن. یعنی امروز عصر زنگ زد و گفت تا یک ساعت دیگه پیک می فرستم و انصافا هم پیک سر ساعت اومد و پول رو تمام و کمال پس دادن و مودمو بردن .
البته در مورد من با اینکه شرایط CINR و RSSI خوب بود اما مودم در حالت Operational قرار نمی گرفت و من اصلا کانکت نشدم. با آوردن مودم تست و تعویض سیم کشی هم مشکل حل نشد وکارشناس گفت این بخاطر تداخل فرکانسه .
خلاصه در مورد پس دادن مبلغ یه چند روزی معطل کردن ولی پول رو کامل فرستادن و بابت نصب و پیک و ... هیچی نخواستن. با همه بدی ها و بی نظمی هایی که این یکماهه ازشون دیدم این نکته آخرشون بد نبود.

در ضمن مودم ایرانسلم رو هم دیروز ساعت 3 پول ریختم ساعت 4 پیامک اومد ساعت 5 نصاب زنگ زد و گفت دارم میام . ساعت 6 مودم وای- فای رو تحویل داد و پیامک تایید رو به سیستم ارسال کرد و چند دقیقه بعد مودم اکتیو شد. بهمین سادگی. با اینکه همه از بدی و بی نظمی ایرانسل می گفتن و خودم هم همینطوری فکر می کردم اما در مورد من که سرعت عمل و دقتشون بالا بود.

در ضمن نکات مثبت و منفی زیر هم تو کارشون بود:

- نصاب با یک ساعت تاخیر اومد و چند بار بخاطر تاخیر عذر خواهی کرد.

-مدارک رو با دقت بررسی کرد و تحویل گرفت و روی همه برگه ها و مدارک یک لیبل با شماره مک آدرس مودم چسبوند.
-فرم چند برگی قرار داد رو در دو نسخه همراه داشت و یک نسخه رو بعد از مهر و امضا و الصاق لیبل تحویل من داد

- نصاب حدود 35 سال داشت و از لحاظ ظاهر و رفتار خیلی مرتب تر و مودب تر از نصابهای مبین بود

-البته زیاد وارد نبود و نمی دونست کارت شبکه رو برای تنظیم آی پی جدید چجوری ریست می کنن و اینکارو خودم انجام دادم.
-برخلاف مودم های مبین که جعبه هاشون بازه و حتی وسایل داخل جعبه هم مرتب نیستن ، مودم بسته بندی مرتب و مهر و موم و شرینک داشت و نصاب موقع تحویل، بسته بندی و لیبل رو باز کرد و مودم رو تحویل داد.

- اکتیو کردن مودم مثل مبین نت نیازی به تحویل برگه تاییدیه نصاب به شرکت و ارسال برگه به بخش فعال سازی و گذشتن زمانی بین 24 تا 48 ساعت و پیگیری و تماس تلفنی و .... نداشت و بطور اتوماتیک فقط با یک اس ام اس انجام شد.

- مودم تقریبا در تمام نقاط خونه حتی روی زمین 4 یا 5 چراغش روشنه. روی میز کنار مانیتور که تقریبا چسبیده به دیواره و نزدیک پنجره هم نیست 5 چراغ روشنه CINR بین 29 و 30 نوسان میکنه. RSSI روی 51- ثابته . ولی نوسان و تغییر مشخصات و حتی کم و زیاد شدن تعداد چراغها تاثیر زیادی روی سرعت دانلود نداره. البته نصاب گفت ما در منطقه شما سه تا BTS داریم.
- مودم برای وصل شدن 8 تا فرکانس رو سرچ میکنه . من فرکانس ها رو در جدول جابجا کردم و همه رو تست کردم . مودم به همه اونها تقریبا به راحتی وصل میشه .CINR در دو سه فرکانس کم بود. سرعت دانلود در بدترین فرکانس و ضعیفترین شرایط بین 60 تا 70 نوسان داشت

- دیشب سرعت دانلود (در فرکانسهای با شرایط مطلوب) نوسان داشت و بین 78 تا 130 نوسان میکرد اما امروز بین 108 تا 116 و بیشتر روی 116 بود.

- پینگ بالاست و برای سرور کویت روی 500 میلی ثانیه است اما سرعت دانلود تغییری نداره.

- ایراد خسته کننده ایرانسل اینه که با هربار روشن کردن مودم یا کامپیوتر باید لاگین کنید.
آقا مبارکت باشه، الان با خوندن این مطلبت نظرم در مورد ایرانسل کمی تغییر کرد. شاید یکی از دلایل این سرعت عمل رقابت با همین مبین نت نوپا باشه. شایدم بخاطر ناراضی بودن بیش از حد کاربراش یه تغییری تو خودش ایجاد کرده. فقط حیف که عین این مبین دانلود شبانه با جمعه هاش رایگان نیست وگرنه مودم مبین نتم رو می دادم مک آدرسشو تو سرویس ایرانسل وارد کنند و از همونجا سرویس تهیه می کردم. این مبین این چند وقته من یکیو که 10 سال پیرترم کرد.

karbist
05-10-2010, 09:47
آقا میشه این فرکانس های ایرانسل رو برام پخ کنی, می خوام ببینم وضعیت آنتن دهی محل ما چطوریه.

Firebirds
05-10-2010, 10:24
- ایراد خسته کننده ایرانسل اینه که با هربار روشن کردن مودم یا کامپیوتر باید لاگین کنید.


این موردش خیلی آدم را کلافه میکنه مخصوصا اگه شبکه هم داشته باشی که دیگه دیونه میشی

lurenzo
05-10-2010, 12:58
- ایراد خسته کننده ایرانسل اینه که با هربار روشن کردن مودم یا کامپیوتر باید لاگین کنید.

من قصد گرفتن سرویس 1 مگابیت نامحدود رو داشتم ، و میخواستم از ایرانسل سرویس بگیرم ولی به دو دلیل اصلی اینکار رو نکردم!

1. سرویس های نامحدودش ، واقعا نامحدود نیستن.قانون Fair User Policy داره!:19:
2. همین موردی که دوستمون اشاره کردن.

ظاهرا سرعت 1 مگابیت ایرانسل هم مقداری پایینتر از مبین نت هست ، چون من با مبین نت سرعتم بین 130 تا 140 کیلوبایت نوسان میکنه!

به هر حال این دوستمون از روی ناچاری جمع ما رو ترک کرد! :41:
ایشالا که با ایرانسل مشکلی نداشته باشه!:10:

parsams
05-10-2010, 13:06
آقا میشه این فرکانس های ایرانسل رو برام پخ کنی, می خوام ببینم وضعیت آنتن دهی محل ما چطوریه.

3481500
3486500
3491500
3496500
3581500
3586500
3591500
3596500

parsams
05-10-2010, 13:14
من قصد گرفتن سرویس 1 مگابیت نامحدود رو داشتم ، و میخواستم از ایرانسل سرویس بگیرم ولی به دو دلیل اصلی اینکار رو نکردم!

1. سرویس های نامحدودش ، واقعا نامحدود نیستن.قانون Fair User Policy داره!:19:
2. همین موردی که دوستمون اشاره کردن.

ظاهرا سرعت 1 مگابیت ایرانسل هم مقداری پایینتر از مبین نت هست ، چون من با مبین نت سرعتم بین 130 تا 140 کیلوبایت نوسان میکنه!

به هر حال این دوستمون از روی ناچاری جمع ما رو ترک کرد! :41:
ایشالا که با ایرانسل مشکلی نداشته باشه!:10:

مرسی از شما lurenzo جان
بله سرعت دانلود ایرانسل کمتره و من با Speedtest.ir حداکثر سرعتی رو که ازش گرفتم 117 کیلو بر ثانیه بود. تو بعضی از ساعتای شلوغ روز هم که اصلا سرعت رو 80 - 90 می ایسته. در حالیکه مبین ایندور که اول داشتم یک شب که واقعا خوب بود و چند ساعتی برام کار کرد سرعت روی 130 ایستاده بود که خودش در هر شبانه روز بیش از یک گیگ اختلاف میشه.
و در مورد Fair User Policy هم حق با شماست. آدم نمیدونه که آیا دانلودش محدود میشه یا نه و دایم نگرانه که مبادا بره تو لیست سیاه. هر کدوم از اپراتوراش هم در مورد حجم مجاز دانلود یه چیزی میگن.

اما راستش با همه مشکلات و بی نظمی ها ، من هنوز به آینده مبین امیدوارم و صبر می کنم تا اون حرف مدیرعامل مبین که گفته بود تا چند ماه آینده توی تمام مناطق تحت پوشش ، کیفیت ایندور رو ارتقا میدیم و به حد ایده آل میرسونیم عملی بشه و بعد اگر شما دوستان اینجا OK دادین دوباره مبین رو می گیرم. چون به ایرانسل چندان اعتمادی نیست بخصوص تو مساله محدودیت دانلودش .

karbist
05-10-2010, 13:30
الان بیشتر از یک ساعته که مودم وصله ولی دیتا نداره. برای شما هم همینجوریه؟

saeed9009
05-10-2010, 13:44
سلام

من الان یکسال هست که وایمکس داتک استفاده می کنم 256 کیلوبیت. ( مودم خارجی ) پینگ گوگل میانگین 350 تا 400 میلی ثانیه هست. ( البته نوسان زیاد داره ولی اکثرا رو همین هست ولی بعضی اوقات هم بین 500 تا 550 هست) اینترنت ADSL شاتل هم داریم که اون هم پینگش مثل وایمکس داتک هست. حالا سوالم این هست که اگه برم سرویس مبین نت بگیرم با مودم داخلی پینگش خیلی تفاوت می کنه با مودم خارجی ؟ دوستانی هستند که تجربه کار با هر دو تا مودم داخلی و خارجی رو داشته باشند ؟

lurenzo
05-10-2010, 15:15
الان بیشتر از یک ساعته که مودم وصله ولی دیتا نداره. برای شما هم همینجوریه؟

یعنی اینترنتت قطعه؟
برای من که امروز همه چیز نرماله!:8:
شاید بخاط اون دستکاری BTS منطقتون باشه!:46:

karbist
05-10-2010, 17:35
آره از ظهر تا الان قطعه. پشتیبانی هم باز اون فرم پیگیری کذائی رو پر کرد تا ببینم چی میشه.

mghrm
05-10-2010, 18:06
سلام بچه ها کسی میدونه این CINR و RSSI مودم چیه و باید روی چند باشه :41:

gtairani
05-10-2010, 18:34
سلام دوستان
من توی مبین نت پارتی دارم ازشون وایمکس Outdoor گرفتم خوب جواب نداد گفت برام مودم Wifi میاره روی پشت بام خونه نصب میشه.
میشه یکم اطلاعات بیشتر درباره ی این مودم بهم بدین؟؟؟
ممنون :11:

BLACK-BLACK
05-10-2010, 19:49
سلام دوستان عزیز

میخاستم بدونم کسانی که از مبین نت سرویس میگیرن از کیفیتش راضین؟

من میخام 1 مگ بگیرم ولی یه سری ها گفتن که افت سیگنال داره.

gtairani
05-10-2010, 20:01
من از مبین گرفتم راضی هستم.
من که افت سیگنال نداشتم :46:

sei_pm
05-10-2010, 20:12
سلام دوستان
من توی مبین نت پارتی دارم ازشون وایمکس Outdoor گرفتم خوب جواب نداد گفت برام مودم Wifi میاره روی پشت بام خونه نصب میشه.
میشه یکم اطلاعات بیشتر درباره ی این مودم بهم بدین؟؟؟
ممنون :11:
تا جایی که من اطلاع دارم مودم Wi Fi داخل خانه استفاده میشه. ممکن هست ایشون مودم رو بخوان دستی عایق بندی کنند و در پشت بام قرار بدن که زیاد کار اصولی نیست چون در سرما ممکنه زیاد دوام نیاره.

gtairani
05-10-2010, 20:21
برای نصب وای فای اومدن
روش زده بود AirMax :18:
ولی تو خونمون روی پشت بام جواب نداد :41:
گفت حداقل باید 4 طبقه باشه :18:
مارک مودم هم UBNT بود

karbist
05-10-2010, 20:58
این مودم airmax مودم wifi هست و اصلا ربطی به wimax نداره. یک چیزیه شبیه نانو استیشن.

lurenzo
05-10-2010, 21:59
سلام دوستان عزیز

میخاستم بدونم کسانی که از مبین نت سرویس میگیرن از کیفیتش راضین؟

من میخام 1 مگ بگیرم ولی یه سری ها گفتن که افت سیگنال داره.

سلام دوست عزیز!

اگر براتون امکان داره فعلا کمی صبر کنید ، چون از عمر مبین نت بیشتر از 40-50 روز نمیگذره!
برای من تا الان خوب بوده (حول و حوش 35 روزه که سرویسم وصل شده!) ولی خیلی ها هم مشکل دارن.باید ببینید در آینده مشکلات حل میشه یا نه!

porya_spy
05-10-2010, 22:24
دوستان اهوازی مشکلی ندارن دیگه ؟ الان کیفیت خوبه ؟ چون موندم برم شاتل یا مبین نت :40:

gtairani
05-10-2010, 23:46
شاتل خیلی بهتره!!

HiV01
06-10-2010, 00:50
ای داد ای امان از دست این مبین نت وطنی

بد بختم کرده

من مثلا 512 گرفتم از تبریز
اینم وضع منه که حالا به قول صاحاب شرکت ( نمایندگیش تو تبریز آنتن دهی من در حد عالی هست !!! )




[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


وای که چه اشتباهی کردم سراین علاقه به تکنولوژی های جدید.
دلم برای ADSL صبا نت ام یه ذره شده !
از صبانت 128 داشتم به قرآن با 200KB/s دانلود میکردم الان با 512 صبا نت با 20 تا هم به زور میشه دانلود کرد .

sei_pm
06-10-2010, 08:23
ای داد ای امان از دست این مبین نت وطنی

بد بختم کرده

من مثلا 512 گرفتم از تبریز
اینم وضع منه که حالا به قول صاحاب شرکت ( نمایندگیش تو تبریز آنتن دهی من در حد عالی هست !!! )




[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


وای که چه اشتباهی کردم سراین علاقه به تکنولوژی های جدید.
دلم برای ADSL صبا نت ام یه ذره شده !
از صبانت 128 داشتم به قرآن با 200KB/s دانلود میکردم الان با 512 صبا نت با 20 تا هم به زور میشه دانلود کرد .

احتمالا شما هم هنوز رو اکانت تست موندید چون سرعتتون 64 هست زنگ بزنید تهران پیگیری کنید.

mahanramzi
06-10-2010, 14:56
مال من که هنوز مشکل داره ...
زنگ زدم پشتیبانی فعلا که دارن امروز و فردا می کنند ، صبر می کنم ببینم تا شنبه چی کار می کنند. می گن باید کارشناس فنی بیاد بررسی کنه که به نظر من حرف بی خوده مشکل از طرف خودشون فقط می خوان معطل کنند تا حلش کنند.
سرویس من 14 روزه وصل شده همش در حالت نوسانه، تو این دو روزه که واقعا گندش رو در اورده

saeed0611
06-10-2010, 15:00
سلام آقا saed0611 دوست عزیز منم اهواز فاز 2 پاداد هستم میخوام اینکه از سرویس مبین نت استفاده کنم یا برم وایرلس ابتکار نت بگیرم منو راهنمایی کنید ممنون میشم .

من روزهاي اول خيلي عالي بود اما چند روز بعد با قعطيهاي شديد مواجه شدم اما الان چشمش نزني 1هفته اي ميشه خوبه. اما خدايش قعطي داشتم اما افت سرعت نداشتم. به نظر خودم اينده وايمكس خوب به نظر ميرسه چون پهناي باند وايمكس بيشتره وايرلسه. من ديروز سرويسم رو شارژ كردم مجوز بردم براي سرعت 256 اما هنوز اكتبو نشده

amin-g
06-10-2010, 16:18
سلام...
1-من در قسمت status-wimax روبروی hcs error و wimax crc error عدد 4 زده یعنی چرا این ارور ها را میده؟ پینگمم خیلی بالاست
2-چه جوری مقدار مصرفم رو بفهمم؟من هرکاری میکنم از طریق سایت مبین نت و صفحه مشترکین نمیتونم وارد بشم؟

payymon
06-10-2010, 17:02
یه انسان متدین به من میگه که چه جوری حجم باقب مونده رو از سایت مبین پیدا کنم؟

کمککککککککککککک!

karbist
06-10-2010, 18:16
از دیروز یک اتفاق مسخره ای تو منطقه ما افتاده که وقتی مودم روی پشت بومه اینترنت نداره و وقتی میاریش تو اتاق اینترنت داره و توپ دانلود میکنه. روی پشت بوم rssi 35 و cinr 32 هست, توی اتاق rssi 75 و cinr 19 هست.
فکر کنم اینا اومدن bts رو برای کسانی که سیگنالشون ضعیفه بهینه کردند از اون طرف گند زدن به کسانی که سیگنال قوی دریافت می کنند! بی خود نبود پشتیبانی می گفت هرچه rssi به صد نزدیک تر باشه بهتره, خودشون هم می دونند چه گندی زدن.


سلام...
1-من در قسمت status-wimax روبروی hcs error و wimax crc error عدد 4 زده یعنی چرا این ارور ها را میده؟ پینگمم خیلی بالاست
2-چه جوری مقدار مصرفم رو بفهمم؟من هرکاری میکنم از طریق سایت مبین نت و صفحه مشترکین نمیتونم وارد بشم؟

یه انسان متدین به من میگه که چه جوری حجم باقب مونده رو از سایت مبین پیدا کنم؟
کمککککککککککککک!

از طریق سایت میرین به بخش مشترکین, URI رو هم روی جعبه و خود مودم نوشته و هم براتون ایمیل کردند که اولش با mob شروع میشه و آخرش هم mobinnet.net@ داره, پسورد هم که روی جعبه و خود مودم نوشته و روش چسب چسبوندن. بعد میرید Query Business Info و سپس Call History رو انتخاب میکنید. کنار دوتا کادری که باید تاریخ رو وارد کنید یک مربع کوچک هست, روش کلیک کنید تا تقویم باز بشه و تاریخ مورد نظر رو انتخاب کنید.

در ضمن قسمت لاگین بخش مشترکین برای من با firefox کار نمیکنه, فقط با internet explorer لاگین میکنه.

amin-g
06-10-2010, 19:20
1-این ارقام تو call history چجوری به مگ تبدیل کنیم؟
2-اینجا مصرف رو تو چند تا رقم داده که باید جمع بشن جایی نیست که که مصرف کلی رو تو یه عدد بده؟

lurenzo
06-10-2010, 20:28
1-این ارقام تو call history چجوری به مگ تبدیل کنیم؟
2-اینجا مصرف رو تو چند تا رقم داده که باید جمع بشن جایی نیست که که مصرف کلی رو تو یه عدد بده؟

1. دو بار تقسیم بر 1024 کن!
2. فعلا فقط به همین صورت میتونی مقدار مصرفت رو چک کنی!

ab.mahmoodi
06-10-2010, 20:31
پاسخ من حدف شد دوستمون جواب دادند.

saman_dolore
06-10-2010, 22:38
سرویست 1مگ یا 512
من 512 هستش سرویسم.

saman_dolore
06-10-2010, 22:46
دوستان عزیز که 1مگ نا محدود دارن، یا کلن وایمکس مبین نت دارن،
کسی از شماها تاحالا skype رو امتحان کرده که ببینه میشه call کرد باهاش یا نه؟
یا اینکه اگه کانکت میشه ، پی ام هاش send میشه یا نه ؟
خواهشن جواب سوالمو یکی بده، چندین بار تو همینجا پرسیدم و کسی جواب نداده.

saman_dolore
06-10-2010, 23:06
جالبه، تاپیک من رو بستن، از طرف مدیریت! ! ! چون 2تا شرکت مبین نت و ایرانسل رو مقایسه کرده بودم ! ! ! :18:
و اینکه رای های مبین نت از ایرانسل بیشتر بود ! ! ! !:27:
واقعا من موندم، اگه یه مقایسه به این سادگی خلاف قوانین این سایت هستش، به چه دردی می خوره پس ؟ ؟ ؟ :40:
اینو برام نوشتن، من که به سختی فهمیدم منظورش رو، ببینین شماها می فهمینش؟ ؟
بر اساس قوانین جدید بخش و همچنین پایدار نبودن سرویس دهی بیشتر شرکت های سرویس دهنده ها و عدم امکان تغییر در نظر سنجی توسط رای دهندگان در جهت کاهش یا افزایش خدمات و همچنین جلوگیری از درگیری بین کاربران تاپیک های نظر سنجی عمومی بین چند شرکت و تاپیک هایی که در اینده بدون هماهنگی نظر سنجی برای شرکت گذاشته بشود پاک خواهد شد.

این تاپیک هم به همین خاطر بسته شده است و بزودی به ترش منتقل خواهد شد.
با احترام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif

lurenzo
06-10-2010, 23:10
دوستان عزیز که 1مگ نا محدود دارن، یا کلن وایمکس مبین نت دارن،
کسی از شماها تاحالا skype رو امتحان کرده که ببینه پارازیت داره یا نه؟
یا اصلا میشه call کرد باهاش یا نه؟ یا اینکه پی ام هاش send میشه یا نه ؟
خواهشن جواب سوالمو یکی بده، چندین بار تو همینجا پرسیدم و کسی جواب نداده

دوست عزیز من سرویس 1 مگابیت از مبین نت دارم و همه پست های شما رو دیدم!:20:
من نه از Skype تا حالا استفاده کردم و نه شرایطش رو دارم.(مثلا وبکم ندارم!):41:
مطمئن باش سایر دوستان هم شرایطشون مثل من هست که پاسخ شما رو تا حالا ندادن!:10:
مگر اینکه در آینده دوستان جدیدی که از مبیت نت سرویس میگیرن ، بتونن برای شما Skype رو تست کنن!:27:

yasaroj
06-10-2010, 23:37
منم ساکن اهوازم و می خواستم WIMAX بگیرم با سرعت 128 یا 256 ولی انگار دوستان زیاد راضی نیستن و فعلا پشیمون شدم تا ببینم بعدا سرویسشون چطور می شه:8:
ولی اگه قرار باشه برای 128 سرعت ماکزیمم 16 باشه و بیشتر مواقع هم قطعی و سرعت خیلی پایین داشته باشیم بهتره به جاش همین سرویس GPRS نامحدود که یک ماهه 10 تومنه و هم همراه اول ارائه میده و هم ایرانسل استفاده کنیم.
من الان 3 ماه دارم استفاده می کنم سرعت دانلود بیشتر مواقع تقریبا 16 و بعضی مواقع به 28 تو اهواز میرسه (همراه اول). از طرفی هیچ هزینه مودم و نصب و ... هم نداره و گوشی موبایل را راحت با بلوتوث به لپتاپ وصل میکنم و همیشه هم همه جا هم موبایل و هم لپتاپ همراهمون