PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [آرشیو] Wimax Mobin net / شرکت مبین نت



صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 [53] 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88

Milad4171
02-12-2012, 12:29
شما رو چه حسابی این حرف رو میزنی ؟ کی میگه گارانتی ندارن ؟ پس چطوری برای اینهمه ملت مودم عوض شد ؟ هرکسی مودم مبین نت داشته باشه خراب بشه تماس میگیره 096790 براش فرم پیگیری میزنن درجا میان خونه مودم رو تعویض میکنن

اقا يه اشتباه لوپي پيش اومد :9:
خط اول سوالي بود . علامت سوالش رو يادم رفت بذارم :sq_6:

يه دوستي گفته بود مودم ها گارانتي ندارن و اينا. من گفتم مگه ميشه؟؟؟ چون خودم مودم هاي ايرانسل رو چندين بار عوض كردم. سر كوچيكترين مشكل واسم گارانتي گرفتن .
حتي تو قرارداد خريد مودم ميگه كه اگه شما مودم رو تعويض كنيد (‌يه زماني اينطوري بود) مودم جديد ديگه شامل گارانتي نميشه.

طبق اين مورد كه وقتي من مودم رو خريداري ميكردم تو فرمي كه بهم ميدادن. (‌فيش خريد محصول يا هرچي كه اسمشه) بخش گاراني و بيمه رو زده بود "ندارد"!
و باز من مودم USB رو كه جزو آسيب پذيرترين نوع مدمها محسوب ميشن و چندين بار بدون دردسر عوض كردم.

"مودم هاي ايرانسل و مبين نت جفتشون از يه برند هستن"
اون دوستمون گفتن گارانتي نداره و اينا. كه من گفتم كه امكان نداره گارانتي نداشته باشه:sq_25:

ham33d
02-12-2012, 12:41
شما رو چه حسابی این حرف رو میزنی ؟ کی میگه گارانتی ندارن ؟ پس چطوری برای اینهمه ملت مودم عوض شد ؟ هرکسی مودم مبین نت داشته باشه خراب بشه تماس میگیره 096790 براش فرم پیگیری میزنن درجا میان خونه مودم رو تعویض میکنن

مودم مبین نت به هیچ وجه گارانتی نداره فقط برات تعمیرش می کند که باید هزینه پرداخت کنی من خودم از نمایندگی مبین سوال کردم

bina22
02-12-2012, 14:25
الان نیم ساعتی نا محدود قطع بود واسه بقیه هم اینطور شد؟

javid_hector
02-12-2012, 14:37
همین الان
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

از دیشب بهتره بین 40/30/50 متغیره شدید.

ویرایش : بعد یع قطعیه چند دقیقه ای سرعت از 350 رد کرده تو شبانه o: کاش همش اینچور باشه

اقا دیشب ترکوند حدود 5 گیگ دانلود کرد...

saeed_2007r
02-12-2012, 15:35
اقا دیشب ترکوند حدود 5 گیگ دانلود کرد...

باور نمیکنم!

mansell
02-12-2012, 19:16
از دوستان کسی از دیشب تا الان مشکل آنتن نداشته!مثلا گاهی یک خط آنتن بده و ثابت نباشه؟؟؟!!!

aliy2324
02-12-2012, 21:39
من یه مودم uot door دارم آداپتورش سوخته ؟ آداپتور قابل تعمیر هست یا می شه جدا خریدش/ قیمتش کسی می دونه؟ پشتیبانی مودم های مبین نت شمارش چنده؟

javid_hector
02-12-2012, 21:47
باور نمیکنم!

هر جور راحتی .
ولی دقیقا 4 گیگ و 769 مگ دانلود شده از سرورای میهن دانلود ;)

rzabgy
02-12-2012, 22:18
خوب دوستان،بالاخره مبین نت رو به جای adsl که خط تلفنم مشکل داشت گرفتم، فعلا مودم به 128 یکماهه 4 گیگ، بد نیست راضی هستم، صفحات خوب لود میشه و کلا برای من که دانلود ندارم خوبه
اگه با سرور تهران تست بگیرم پینگ حدود 100 و سرهت دانلود 30 میشه
تنها ایرادی که فعلا میبینم با تست پینگ 4.2.2.2 هستش، پینگ بالای 300 و مدام request time out ...

hmahmoudi
02-12-2012, 22:32
شما يه نگاه به تاپيك GPRS بندازين. هم ايرانسل هم همراه اول
من اون اوللا كه من و يكي از دوستان تاپيك رو راه انداختيم حسابي مورد استقبال قرار گرفت و خودم از كساني بودم كه با سرعت 32 تا 47 دانلود ميكردم.
بعد كم كم سرعت ها افت كرد قطعي بوجود اومد. اكانتا محدود شد و...
اين بخاطر چيه؟؟
استفاده بيش از حد از اين سرويس.
همين مشكل براي 3G هم خواهد افتاد وقتي استفاده عاقلانه نكنن.
يه اينترنت يك مگ نامحدود توي كشور كانادا اشتراك ماهانه اش يه چيزي حدود 30 تا 50 دلاره.
بعد اين مسخره بازي هاي يك به چهار و اينا رو هم نداره.
ايران مشكل كم بودن پرت و پهناي باند كم رو داره
به سرورها فشار مياد
ريست ميشه
افت سرعت پيدا ميكنه و خيلي مشكل هاي ديگه
اگه ايران تحريم نبود ما اين مشكل رو نداشتيم.

تنها راه ارتباطي ما به خارج از ايران از طريق كابلهاي فيبر نوري جنوب كشوره.
ولي كشورهاي اروپايي و امريكايي در تمامي جهان بهمديگه ارتباط دارن..

داستان جداسازي مصرف دولتي و خصوصي به نام اينترنت ملي هم همين موضوعه. سبك تر كردن بار ترافيكي اين شبكه .

كاريش هم نميشه كرد.
غير اين اين خطوط ارتباطي هم همچنان قديمي هست (‌سيم مسي)‌ . سيم مسي توان انتقال ديتا رو بيش از 2 مگ رو نداره واسه همينه كه سالهاست دارن پروژه ي فيبر نوري رو پياده سازي ميكنن.

بايد صبر كرد ديد چي ميشه..

مبين نت قيمت هاش گرونه. قبول دارم . سرويس هاش هم خاصه بازم قبول دارم. ولي از اينكه كيفيت خوبي رو ارائه ميده من اصن قبول ندارم.
ايرانسل سالها زحمت كشيد كه به اينجا رسيد. نميشه توقعات زيادي از مبين نت داشت. مگه اينكه زير نظر بخش خصوصي بتونن يكم سرمايه گذاري كنن روش و يه تكوني بهش بدن...



ما به لحاظ زیرساخت های شبکه خیلی خیلی از این چیزی که فکر میکنید قوی تریم(اینو مطمئنم)... پهنای باند خیلی بالاتر رو میتونن در اختیار مردم بذارن اما.......

shahab.hiro
03-12-2012, 00:45
سگ تو روحشون اینترنت شرمنده شده با این وضع اینترنت اینجا.تو رو قرعععععان 1مگ منو ببینید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

behrooz.shie
03-12-2012, 03:10
سلام بچه ها کسی به غیر از ای فریمور BM632w_V100R001IRNC15B011.bin فریور دیگه ای هم داره ؟
این فریور در کل خرابه مودمم هم ترکید! دیگه کار نمیکنه
لطف میکنید واقعا اگه چیز دیگه ای دارید بدید ایرانسل یا هرچی دیگه بود فرق نداره

salavan
03-12-2012, 03:11
اقا دیشب ترکوند حدود 5 گیگ دانلود کرد...

منم با 512 دیشب 2.5 گیگ دانلود کردم الانم با پرروکسی زیره 100 نمیاد!
خداروشکر

مبین نت
03-12-2012, 11:09
اهواز و گرگان

مناطق قرمز رنگ مشخص شده در نقشه از مناطقی هستند که ظرفیت فروش تکمیل شده و نبایست مشترک جدید جذب بشه ...

گرگان : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اهواز : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

*برنامه Google Earth نیازاست...

PCGamespot
03-12-2012, 11:15
اگه که زمان طرحتون باقی مونده ولی حجمتون به پایان رسیده پول رو که ریختید زنگ بزنید پشتیبانی براتون طرح رو تمدید کنن در غیر اینصورت مبلغی که میریزید تا پایان اتمام طرح درصورت استفاده بصورت مصرف ازاد هزینه میشه اگه که هم زمان دارید هم حجم پول رو که بریزید بعد از اتمام طرح خودکار شارژ میشه.

سلام
دوست عزیز یعنی اگر تماس بگیریم درصورتیکه طرح تمام نشده باشه ولی حجم تمام شده باشه میتونیم تاریخ طرح رو به روز کنیم؟و اینکه چه فرقی میکنه من مصرف ازاد داشته باشم تا زمان اتمام طرح؟

سوال دیگه اینکه روی مودم dx350 که با اخرین فریمور اپدیت شده در قسمت امنیت wifi روی پروتکل wpa و wpa2-psk گزینه pre shared key ندارم واسه ست کردن رمز درحالیکه خیلی از مودمها این امکان رو دارن و فکر کنم ورژنهای قبلی مبین هم داشتن!فقط گزینه pin موجود هست که وقتی کدی وارد میکنم و استارت میزنم باز هم خطا میده!باید چیکار کرد؟

مرسی

saeed22s
03-12-2012, 12:24
سلامدوست عزیز یعنی اگر تماس بگیریم درصورتیکه طرح تمام نشده باشه ولی حجم تمام شده باشه میتونیم تاریخ طرح رو به روز کنیم؟و اینکه چه فرقی میکنه من مصرف ازاد داشته باشم تا زمان اتمام طرح؟سوال دیگه اینکه روی مودم dx350 که با اخرین فریمور اپدیت شده در قسمت امنیت wifi روی پروتکل wpa و wpa2-psk گزینه pre shared key ندارم واسه ست کردن رمز درحالیکه خیلی از مودمها این امکان رو دارن و فکر کنم ورژنهای قبلی مبین هم داشتن!فقط گزینه pin موجود هست که وقتی کدی وارد میکنم و استارت میزنم باز هم خطا میده!باید چیکار کرد؟مرسیبله میتونید همون روز طرحتون رو مجدد فعال کنید ولی زمانش از همون روز محاسبه میشه نه زمان قدیم طرحتون ، طرح ازاد هم به ازای هرمگ مصرف مبلغی از حسابتون کسر میشه.در مورد مودم شما زیر زبونه کشویی encrype type یک کادر مستطیلی وجود داره که رمز وای فای رو همونجا وارد میکنید.

javid_hector
03-12-2012, 13:34
منم با 512 دیشب 2.5 گیگ دانلود کردم الانم با پرروکسی زیره 100 نمیاد!
خداروشکر

من دیشبم همون حدودای 5 گیگ دانلود کردم (3 تا پارت 1.5 گیگی + 10% 1.5gb ) کاش همینجور بمونه تا 6 پارت بعدی :دی

ham33d
03-12-2012, 14:18
من دیشبم همون حدودای 5 گیگ دانلود کردم (3 تا پارت 1.5 گیگی + 10% 1.5gb ) کاش همینجور بمونه تا 6 پارت بعدی :دی

بعید میدونم ثابت بهمونه

billprogramer
03-12-2012, 16:05
با سلام به همه اساتید ارجمند

به مشکلی عجیب برخوردم که خیلی کارم گیر شده ! از همه اساتید اهل فن استدعا می کنم تجربیاتشون رو در اختیار بنده حقیر قرار بدن تا از این مشکل رهایی پیدا کنم.

من یک مودم 2 مگ وایمکس مبین نت خریداری کردم که یک ای پی استاتیک هم روی اون برام فعال کردند. حالا می خوام که این ای پی رو به یک وب سایت روی سیستم خودم وصلش کنم ، یعنی زمانی که ای پی رو توی اینترنت زدید به جای اینکه پنل ادمین مودم نشون داده بشه ، وب سایتی که توی iis خودم هاست شده ، نشون داده بشه !!!!!

به خدا خیلی دنبال گشتم ، از پشتیبانی و عاملین محترم ! مبین نت هم هر چی پرسیدم ، فقط گفتند چی چی می گی !!!

خواهش می کنم هر کسی هر تجربه و دانشی که داره به اشتراک بذاره . من و 6 تا دیگه از دوستام دقیقا چنین نیازی داریم ولی دریغ از !!

ممنون.

amir9000amir
03-12-2012, 16:25
منم با 512 دیشب 2.5 گیگ دانلود کردم الانم با پرروکسی زیره 100 نمیاد!
خداروشکر

جدی میگی ؟ مگه میشه
من 512 بهترین حالت سرعتم رو 100 میره شبی هم 1/5 گیگ میشه حدودا دانلود کرد

همین شماهایید حق مارو میخورید :)))))))))))))

billprogramer
03-12-2012, 16:53
با سلام به همه اساتید ارجمند

به مشکلی عجیب برخوردم که خیلی کارم گیر شده ! از همه اساتید اهل فن استدعا می کنم تجربیاتشون رو در اختیار بنده حقیر قرار بدن تا از این مشکل رهایی پیدا کنم.

من یک مودم 2 مگ وایمکس مبین نت خریداری کردم که یک ای پی استاتیک هم روی اون برام فعال کردند. حالا می خوام که این ای پی رو به یک وب سایت روی سیستم خودم وصلش کنم ، یعنی زمانی که ای پی رو توی اینترنت زدید به جای اینکه پنل ادمین مودم نشون داده بشه ، وب سایتی که توی iis خودم هاست شده ، نشون داده بشه !!!!!

به خدا خیلی دنبال گشتم ، از پشتیبانی و عاملین محترم ! مبین نت هم هر چی پرسیدم ، فقط گفتند چی چی می گی !!!

خواهش می کنم هر کسی هر تجربه و دانشی که داره به اشتراک بذاره . من و 6 تا دیگه از دوستام دقیقا چنین نیازی داریم ولی دریغ از !!

ممنون.

abtin1
03-12-2012, 19:05
سلام
من الان اینترنت adsl صبا دارم داریم جا به جا می شیم در جای جدید پورت خالی نداره واینترنت مخابرات هم خالی نداره چون دانشجو هستم شدیدن به اینترنت نیاز دارم . می خوام وایمکس بگیرم . می خواستم بدونم نظر شما چیه وایمکس خوبه ؟
بین مبین و ایرانسل کدام بهتره ؟
نامحدود هم داره ؟

billprogramer
03-12-2012, 19:27
سلام
من هم مبین نت دارم و هم ایرانسل
برای هیچ کدوم هم نمیخوام تبلیغ کنم.
من یک سرویس 512 ایرانسل دارم و یک سرویس 2 مگ مبین نت. الحق و الانصاف سرویس دهی و انتن دهی ایرانسل برای من بهتر بوده ، اگرچه که پهنای باندش کمتره ولی تقریبا برابر می کنه.
ضمنا در بحث وایمکس ها به طور کلی شاید دو نوع طرح وجود داشته باشه یکی محدود و دیگری نامحدود.
اگه میزان دانلود شما زیاده توصیه می کنم که نامحدود حجمی رو خریداری کنید و برمبنای اعتبار حسابتان می تونید از اینترنت استفاده کنید و هر وقت که نیاز بود شارژش کنید. البته در حالت محدود هم این را دارید اما تفاوت اساسیش اینه که در تعرفه های نامحدود معمولا جشنواره های زیادی نظیر ترافیک رایگان شبانه اهداء می کنند که روی سرویس های محدودشون ارائه نمی کنند.

اگه سوال دیگه ای بود در خدمتم

امیر انصاری
03-12-2012, 19:29
سلام
من الان اینترنت adsl صبا دارم داریم جا به جا می شیم در جای جدید پورت خالی نداره واینترنت مخابرات هم خالی نداره چون دانشجو هستم شدیدن به اینترنت نیاز دارم . می خوام وایمکس بگیرم . می خواستم بدونم نظر شما چیه وایمکس خوبه ؟
بین مبین و ایرانسل کدام بهتره ؟
نامحدود هم داره ؟

آقا سؤالتو به این راحتی نمیشه جواب داد. فکر کنم بهترین راه اینکه که از کاربرای منطقه ی فعلی بپرسید. در ضمن باید در مورد پوشش منطقه ی سکونتت هم اطلاعات کسب کنی. من مبین نت رو ترجیح میدم به ایرانسل، چون ساعات رایگانش بیشتره و شهرهای خیلی بیشتری رو تحت پوشش داره و تا حالا هر شهری که رفتم هیچ مشکلی نبوده.
ایرانسل نامحدود 24 ساعته داره که ظاهراً کیفیت مناسبی داره (البته من فقط از دوستان شنیدم). مبین نت نامحدود 24 ساعته داره که ضریب اشتراکش 1 به 10 هست و بر طبق شنیده ها افتضاحه، و البته نامحدود 12 ساعته ی (8 صبح تا 8 شب) 1 به 4 هم داره که باز بنا بر گفته های دوستان قابل قبوله. از طرف دیگه تعرفه های ایرانسل اصلاً متنوع نیست و انتخاب های زیادی نداری، اما مبین نت اینطور نیست.
باز از طرف دیگه هزینه ی ترافیک اضافی در مبین نت بالاس و تا 12 تومن هم میرسه، اما در ایرانسل در کلیه ی طرح ها هزینه ی ترافیک اضافی حدود 6 تومنه. خلاصه نیاز خودت را بسنج و بهترین گزینه رو انتخاب کن:
تعرفه های مبین نت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تعرفه های ایرانسل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

abtin1
03-12-2012, 20:49
آقا سؤالتو به این راحتی نمیشه جواب داد. فکر کنم بهترین راه اینکه که از کاربرای منطقه ی فعلی بپرسید. در ضمن باید در مورد پوشش منطقه ی سکونتت هم اطلاعات کسب کنی. من مبین نت رو ترجیح میدم به ایرانسل، چون ساعات رایگانش بیشتره و شهرهای خیلی بیشتری رو تحت پوشش داره و تا حالا هر شهری که رفتم هیچ مشکلی نبوده.
ایرانسل نامحدود 24 ساعته داره که ظاهراً کیفیت مناسبی داره (البته من فقط از دوستان شنیدم). مبین نت نامحدود 24 ساعته داره که ضریب اشتراکش 1 به 10 هست و بر طبق شنیده ها افتضاحه، و البته نامحدود 12 ساعته ی (8 صبح تا 8 شب) 1 به 4 هم داره که باز بنا بر گفته های دوستان قابل قبوله. از طرف دیگه تعرفه های ایرانسل اصلاً متنوع نیست و انتخاب های زیادی نداری، اما مبین نت اینطور نیست.
باز از طرف دیگه هزینه ی ترافیک اضافی در مبین نت بالاس و تا 12 تومن هم میرسه، اما در ایرانسل در کلیه ی طرح ها هزینه ی ترافیک اضافی حدود 6 تومنه. خلاصه نیاز خودت را بسنج و بهترین گزینه رو انتخاب کن:
تعرفه های مبین نت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تعرفه های ایرانسل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

مشکل اینجاست که همه ایه یاس می خونن . من همه شرکت ها رو دیدم . ایرانسل. مبین نت . شاتل و.......... همه بد می گن. من الان خودم صبا دارم خیلی هم راضی هستم 256 صبا سرعت دانلود از 70 پایین نمی یاد متوسط 85 هست حتی تا 140 هم بالا می ره فقط ایرادش حجمی بودنش هست . ولی می خوام جابه جا شم جایی که می خوام برم صبا پورت خالی نداره . مخابرات هم خالی نداره .چند تاشرکتی که اسمشون معروف نیست خالی داشتن .

تصمیم گرفتم وایمکس بگیرم . هردو شزکت ایرانسل و مبین نت اونجا رو پوشش می دن . می خوام نا محدود 1 مگا بگیرم کدام بهتره؟

Milad4171
03-12-2012, 22:06
مشکل اینجاست که همه ایه یاس می خونن . من همه شرکت ها رو دیدم . ایرانسل. مبین نت . شاتل و.......... همه بد می گن. من الان خودم صبا دارم خیلی هم راضی هستم 256 صبا سرعت دانلود از 70 پایین نمی یاد متوسط 85 هست حتی تا 140 هم بالا می ره فقط ایرادش حجمی بودنش هست . ولی می خوام جابه جا شم جایی که می خوام برم صبا پورت خالی نداره . مخابرات هم خالی نداره .چند تاشرکتی که اسمشون معروف نیست خالی داشتن .

تصمیم گرفتم وایمکس بگیرم . هردو شزکت ایرانسل و مبین نت اونجا رو پوشش می دن . می خوام نا محدود 1 مگا بگیرم کدام بهتره؟

در مورد وايمكس نميشه دقيقا نظر داد.
چون سرويس به صورت بي سيم هست ثبات كيفيت رو مثل سرويس هاي كابلي نداره.
دقيقا مثل اينكه بخوايم خط ثابت رو با خط مبايل مقايسه كنيم.
خط ثابت هميشه يه كيفيتي رو داره (‌ مثال درستي نيست ولي حدودا) ولي سرويسي بي سيم و مبايل ممكنه يه جا خوب آنتن بده يه جا بد. واسه كسي كه توي نقطه ي كور يا جاي خاصي هست ممكنه خط همراه ايرانسل بد آنتن بده و راضي نباشه. يكي هم ممكنه كاملا راضي باشه..

ولي به صورت كلي بين مبين نت و ايرانسل هر كدوم كيفيت ها و امتيازهاي خاص خودشون رو دارن...
مثلا ايرانسل:
كيفيت خوب. مودمهاي ارزون. تعرفه هاي متفاوت با ترافيك بالا ، پهناي باند خوب ، قعطي كم (‌ من در طول اين 2 سالي كه از وايمكس استفاده ميكنم شايد روي هم رفته 5 ساعت قطعي داشتم.) .

مبين نت : پوشش بيشتر شهرهاي ايران ، پشتيباني خوب و سرعت عمل بالا براي راه اندازي سرويس. تعرفه هاي نامحدود زماني ،‌ قيمت خوب تعرفه هاي بلند مدت يك و دو ساله . دانلود شبانه (‌ تو طرح پاييزه ايرانسل هم دانلود شبانه هست ولي براي مبين نت كلي هست) ،

و باز در مورد سرويس وايمكس اصلا نميشه از تجربه هاي ديگران به صورت كلي بهره برد. برداشت ها از هر سرويس ميتونه خوب يا بد باشه.
مثلا من از وايمكس ايرانسل بسيار راضي هستم.
دوستم كه الان در شمال كشوره از مبين نت بسيار راضي هست.

شما اول چك كن ببين در منطقه ات پوشش شبكه داري يا نه.

به نظر من وايمكس بخاطر قابليت پورتابل بودنش خيلي از ADSL بهتره.

مثلا
من چند وقت پيش رفته بودم شمال. مودم مبين نتم رو با خودم بردم اونجا رفتم نت.
خيلي خوبه. بعضي وقتا كار راه اندازه...

امیر انصاری
03-12-2012, 22:06
دوست عزیز همه آیه ی یأس نمیخونن. یه قاعده ی معروف هست که میگه اونا که راضی هستن به خودشون زحمت نمیدن بیان بگن راضی هستن. اما ناراضی ها به قدرت تمام نارضایتی شونو اعلام میکنن که حقم دارن. من خودم به شخصه کاملاً راضی هستم. البته فعلاً. شما اگر بودجه ی کافی داری و میتونی ماهی 83 تومن بدی، بهتره ایرانسل رو انتخاب کنی (مودم هاشم ارزونتر از مبین نته). البته این فقط نظر شخصی منه.

abtin1
03-12-2012, 22:25
با تشکر از دوستان که جواب دادن
می خواستم بدونم سرعت دانلود و پینگ 512 و 1 مگ ایرانسل و مبین نت چقدره ؟

درضمن از چیز پی ان هم می شه استفاده کرد مشکلی نداره ؟

امیر انصاری
03-12-2012, 22:47
با تشکر از دوستان که جواب دادن
می خواستم بدونم سرعت دانلود و پینگ 512 و 1 مگ ایرانسل و مبین نت چقدره ؟

درضمن از چیز پی ان هم می شه استفاده کرد مشکلی نداره ؟

در مورد مبین نت پینگ سرور تهران بین 100 تا 50 میلی ثانیه س. سرعت دانلود استاندارد 512 64 و 1 مگ 130 کیلوبایت در ثانیه س که بسته به منطقه ممکنه بالاتر یا پایین تر باشه. در مورد ایرانسل هم فکر نمی کنم تفاوت چندانی وجود داشته باشه.
از هر چیزی ام که بخوای میشه استفاده کرد.

Milad4171
03-12-2012, 22:48
با تشکر از دوستان که جواب دادن
می خواستم بدونم سرعت دانلود و پینگ 512 و 1 مگ ایرانسل و مبین نت چقدره ؟

درضمن از چیز پی ان هم می شه استفاده کرد مشکلی نداره ؟


ميتوني از اين تاپيك استفاده كني. بچه ها مشخصات اكانتشون رو با سايت SpeedTest چك ميكنن و با هم مقايسه ميكنن.


لطفا با speedtest یه تست بگیرید و اینجا بگذارید
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

از چيز پي ان هم ميشه استفاده كرد. مشكلي نداره...
ولي قبلش بايد از طرف بپرسي بعضي ها جواب نميده انگار.

nix
03-12-2012, 23:21
با سلام به همه اساتید ارجمند

به مشکلی عجیب برخوردم که خیلی کارم گیر شده ! از همه اساتید اهل فن استدعا می کنم تجربیاتشون رو در اختیار بنده حقیر قرار بدن تا از این مشکل رهایی پیدا کنم.

من یک مودم 2 مگ وایمکس مبین نت خریداری کردم که یک ای پی استاتیک هم روی اون برام فعال کردند. حالا می خوام که این ای پی رو به یک وب سایت روی سیستم خودم وصلش کنم ، یعنی زمانی که ای پی رو توی اینترنت زدید به جای اینکه پنل ادمین مودم نشون داده بشه ، وب سایتی که توی iis خودم هاست شده ، نشون داده بشه !!!!!

به خدا خیلی دنبال گشتم ، از پشتیبانی و عاملین محترم ! مبین نت هم هر چی پرسیدم ، فقط گفتند چی چی می گی !!!

خواهش می کنم هر کسی هر تجربه و دانشی که داره به اشتراک بذاره . من و 6 تا دیگه از دوستام دقیقا چنین نیازی داریم ولی دریغ از !!

ممنون.

این مسائل مربوط به شبکه میشه ,
اگر Valid IP داری ،
اگر فایروال تو مودم روشن هست , خاموش کنید ( غیر فعال )
IIS که نصب کردین , در کامپیوتر خودتون با چه IP به سایتت دسترسی داری؟ همون IP را بده به دوستانت , تا از اینترنت به سایت شما دسترسی پیدا کنند. ( برای دونستن IP به whatismyip.com برو )
اگر Invalid IP داری , براتون مقدور نیست . یعنی پورت فورواردینگ می خواد که فکر نمی کنم تو مودم های مبین نت باشه.
نتیجه کار رو اطلاع بدین . ( علاقه مندم بدونم )
ممنون

javid_hector
03-12-2012, 23:39
با تشکر از دوستان که جواب دادن
می خواستم بدونم سرعت دانلود و پینگ 512 و 1 مگ ایرانسل و مبین نت چقدره ؟

درضمن از چیز پی ان هم می شه استفاده کرد مشکلی نداره ؟

واسه من که کلا یوتیوب باز نمیشه با هرچی هم ک بگی تست کردم فایده نداره.(مبین نت)!!!

امیر انصاری
03-12-2012, 23:45
واسه من که کلا یوتیوب باز نمیشه با هرچی هم که بگی تست کردم فایده نداره.(مبین نت)!!!

من به راحتی هر چه تمام تر با فری گیت دسترسی دارم.

salavan
04-12-2012, 00:01
جدی میگی ؟ مگه میشه
من 512 بهترین حالت سرعتم رو 100 میره شبی هم 1/5 گیگ میشه حدودا دانلود کرد

همین شماهایید حق مارو میخورید :)))))))))))))

آره برای یه شب هم نیست 1.5 ساله مبین نت دارم فقط حدود یکی دوماه بود سرعتم خیلی کم شده بود بقیش همیشه سرعته 70 رو میداد حتی شبا
الان هم 1 به 4 طرح 512 رو دارم شبا 2.5 و حداقل 2 گیگ میگیره

billprogramer
04-12-2012, 01:36
این مسائل مربوط به شبکه میشه ,
اگر Valid IP داری ،
اگر فایروال تو مودم روشن هست , خاموش کنید ( غیر فعال )
IIS که نصب کردین , در کامپیوتر خودتون با چه IP به سایتت دسترسی داری؟ همون IP را بده به دوستانت , تا از اینترنت به سایت شما دسترسی پیدا کنند. ( برای دونستن IP به whatismyip.com برو )
اگر Invalid IP داری , براتون مقدور نیست . یعنی پورت فورواردینگ می خواد که فکر نمی کنم تو مودم های مبین نت باشه.
نتیجه کار رو اطلاع بدین . ( علاقه مندم بدونم )
ممنون


دوست عزیز !
همونطور که در متن سوال گفتم ، ای پی استاتیک یا همون ای پی ولید دارم.
در حالت کلی کاری که باید انجام بشه اینه که شما بین سیستم سرورت و مودمت تنظیمات شبکه را به گونه ای قرار بدی که dhcp نباشه، که البته چون برای مودم یه ای پی استاتیک تعریف شده ، بنده نیز برای سیتسم سرورم یک ای پی استاتیک داخل شبکه 192.168.1.10 رو تعریف کردم و با ای پی داخل شبکه مودم که 192.168.1.1 هستش توی یک رنج ای پی داخلی قرار گرفتن و در حالت lan با هم شبکه شدند و به اینترنتش هم دسترسی دارم.

خوب حالا بریم سراغ اصل مطلب ! روی مودم هم عملیات پورت فورواردینگ رو انجام دادم و به ای پی و پورت وب سایتی که در iis است اشاره می کنه !

حالا اگه فرض کنیم که ای پی لوکال من ، یعنی سیستم سرور من ، یا همون سیستمی که iiis داره ، 192.168.1.10 باشه و پورت 7070 رو برای وب سایتم تعیین کرده باشم ، با ادرس 192.168.1.10:7070 روی لوکالم به وب سایت دسترسی دارم ، اما زمانی که میخوام از طریق وب و ای پی استاتیک تحت وبم xx.xx.xx.xx:7070 به وب سایت دسترسی پیدا کنم ، عملیات port forwarding انجام نمیشه !!!! و مطابق معمول google ooops میشه و چیزی پیدا نمیشه !!!

به نظر دوستان مشکل از چی می تونه باشه ؟ ضمنا انتی ویروسم رو کلا پاک کردم ، فایروال رو فعلا به صورت کامل غیر فعالش کردم ، پورت مورد نظر رو هم بازش کردم ، ضمنا یه چند باری هم همه را ریستارت کردم !!!!!!

billprogramer
04-12-2012, 10:55
دوستان خوشبختانه به یاری خدواند و ائمه اطهار و دیگر نیروهای ملکوتی ، مشکل حل شد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
جالب اینه که توی اینترنت به هیچ وجه راهنمای کاملی در این خصوص پیدا نکردم و بیشتر از 2 ساعت هم مکالمه تلفنی با پشتیبانی مبین نت داشتم که متاسفانه راهنمایی هاشون سردرگم کننده و ناکافی بود.

در هرحال در اولین فرصت این تجربه گرانقدر را در قالب یک اموزش کامل و جامع تحت عنوان راه اندازی هاست روی کامپیوتر شخصی از طریق وایمکس های مبین نت و ایرانسل ارائه می کنم تا دیگر دوستان و هموطنان عزیزم مثل من 36 ساعت تمام پشت سرهم و بدون معطلی مشغول کار روی این قضیه نشند.

فعلا تا بعدا ! انشاءالله همین که سرم خلوت شه میام و آموزش رو میذارم. به امید موفقیت همه بندگان خدا. موفق باشید.

roxan
04-12-2012, 11:07
جالب اینه که توی اینترنت به هیچ وجه راهنمای کاملی در این خصوص پیدا نکردم و بیشتر از 2 ساعت هم مکالمه تلفنی با پشتیبانی مبین نت داشتم که متاسفانه راهنمایی هاشون سردرگم کننده و ناکافی بود.

.

یک بار دیگر هم قبلا گفته بودم , برای چی به پشتیبانی زنگ می زنید ,؟! به قول معروف اپراتورهایش فرق وبندوز و اینترنت را هم نمی دانند !:sq_8:

sei_pm
04-12-2012, 11:18
دوست عزیز !
همونطور که در متن سوال گفتم ، ای پی استاتیک یا همون ای پی ولید دارم.
در حالت کلی کاری که باید انجام بشه اینه که شما بین سیستم سرورت و مودمت تنظیمات شبکه را به گونه ای قرار بدی که dhcp نباشه، که البته چون برای مودم یه ای پی استاتیک تعریف شده ، بنده نیز برای سیتسم سرورم یک ای پی استاتیک داخل شبکه 192.168.1.10 رو تعریف کردم و با ای پی داخل شبکه مودم که 192.168.1.1 هستش توی یک رنج ای پی داخلی قرار گرفتن و در حالت lan با هم شبکه شدند و به اینترنتش هم دسترسی دارم.

خوب حالا بریم سراغ اصل مطلب ! روی مودم هم عملیات پورت فورواردینگ رو انجام دادم و به ای پی و پورت وب سایتی که در iis است اشاره می کنه !

حالا اگه فرض کنیم که ای پی لوکال من ، یعنی سیستم سرور من ، یا همون سیستمی که iiis داره ، 192.168.1.10 باشه و پورت 7070 رو برای وب سایتم تعیین کرده باشم ، با ادرس 192.168.1.10:7070 روی لوکالم به وب سایت دسترسی دارم ، اما زمانی که میخوام از طریق وب و ای پی استاتیک تحت وبم xx.xx.xx.xx:7070 به وب سایت دسترسی پیدا کنم ، عملیات port forwarding انجام نمیشه !!!! و مطابق معمول google ooops میشه و چیزی پیدا نمیشه !!!

به نظر دوستان مشکل از چی می تونه باشه ؟ ضمنا انتی ویروسم رو کلا پاک کردم ، فایروال رو فعلا به صورت کامل غیر فعالش کردم ، پورت مورد نظر رو هم بازش کردم ، ضمنا یه چند باری هم همه را ریستارت کردم !!!!!!

گرامی شما باید پورت 80 رو روی پورت 7070 و ip که گفتید فوروارد کنید.

reza1198
04-12-2012, 12:39
اقا سعید سلام
ببخشید یک سوال داشتم
میخواستم ببینم همزمان میتونیم از LAN , WIMAX همزمان استفاده کنیم از اینترنت مبین نت استفاده میکنم،احتیاح دارم به بصورت همزمان هم WIFI داشته باشم و هم از طریق کابل LAN مودم من BM632 w هستش..
ممنون :sq_13:

ham33d
04-12-2012, 13:07
اقا سعید سلام
ببخشید یک سوال داشتم
میخواستم ببینم همزمان میتونیم از LAN , WIMAX همزمان استفاده کنیم از اینترنت مبین نت استفاده میکنم،احتیاح دارم به بصورت همزمان هم WIFI داشته باشم و هم از طریق کابل LAN مودم من BM632 w هستش..
ممنون :sq_13:


بله شدنی است مشکلی نداره

alipezhman
04-12-2012, 15:03
دوستان واسه من 3-4 روزی هست که حجم کم نمیکنه.....هم Ecare قدیمی هم جدیده! واسه شما چی؟؟؟

gigabyte2052
04-12-2012, 16:21
با سلام به همه اساتید ارجمند

به مشکلی عجیب برخوردم که خیلی کارم گیر شده ! از همه اساتید اهل فن استدعا می کنم تجربیاتشون رو در اختیار بنده حقیر قرار بدن تا از این مشکل رهایی پیدا کنم.

من یک مودم 2 مگ وایمکس مبین نت خریداری کردم که یک ای پی استاتیک هم روی اون برام فعال کردند. حالا می خوام که این ای پی رو به یک وب سایت روی سیستم خودم وصلش کنم ، یعنی زمانی که ای پی رو توی اینترنت زدید به جای اینکه پنل ادمین مودم نشون داده بشه ، وب سایتی که توی iis خودم هاست شده ، نشون داده بشه !!!!!

به خدا خیلی دنبال گشتم ، از پشتیبانی و عاملین محترم ! مبین نت هم هر چی پرسیدم ، فقط گفتند چی چی می گی !!!

خواهش می کنم هر کسی هر تجربه و دانشی که داره به اشتراک بذاره . من و 6 تا دیگه از دوستام دقیقا چنین نیازی داریم ولی دریغ از !!

ممنون.

درود دوست عزیز میدونم شما میخواین چکار کنید کامپیوتر خودتونو به وب سرور تبدیل کنید در یاهو در خدمتتونم
yahoo id:
mohammadmd@xtra.co.nz

فقط مشکلات اینکارو میگم بهتون
به علت پهنای باند محدود شما و سرعت اندک شما هزینه گزافی باید پرداخت کنید بابت اینترنت به مبین نت چون بیشتر از 2گیگ احتمالا مصرف خواهید داشت
و همچنین کامپیوتر شما باید 24ساعت روشن بمونه تا وب سایت شما انلاین بمونه این یعنی اصطحکاک قطعات و پول برق گذاف

و اما پیشنهاد من
اگه میخواید میتونید یک هاست خریداری کنید با قیمت بسیار اندک 5-6 هزار تومان در ماه با سرعت بالا پورت اکثر هاستینگ ها (1Gbs ) در مقابل 2Mbs بسیار قدرتمند تره و نیازی نیست اصلا کامپیوتر شما روشن باشه و همیشه انلاینه سایت شما

mansell
04-12-2012, 16:39
دوستان واسه من 3-4 روزی هست که حجم کم نمیکنه.....هم Ecare قدیمی هم جدیده! واسه شما چی؟؟؟
منم فکر میکردم کم نمی کنه اما بعد از یکی دوبار ریست کردن البته با تاخیر دیدم کم کرده.(توی ECARE قدیمی ) امروز صبح ام تست کردم!!!

ali_z051
04-12-2012, 19:11
سلام دوستان اگه کم نمی‌کنه ما هم استفاده کنیم...؟؟

شورجه
04-12-2012, 19:36
سلام دوستان
میخوام جواب این سوالم رو اگه میشه دوستان اهوازی و همچنین جهت جمع بندی بهتر سایر دوستای خوب این فروم نظر بدن
من میخوام طرح 512 رو تبدیل به 1024 کنم که از طرح اشتراکی B1111 استفاده کنم
اونایی که گرفتن و دارن بهم نظر بدن از نظر سرعت در باز کردن وب سایت و سرعت دانلود و ترافیک روزانه از نظر تعداد کاربرانش که شلوغه یا کمه
ارزش داره که تبدیل کنم و یا یا خیر؟
با تشکر از راهنمایی و نظر شما دوستان

marzar
04-12-2012, 23:56
شما كه ميخواين سايت روتوي كامپيوتر خودتون راه اندازي كنيد فكر سرعت پايين مبين نت رو كردين؟سرعت دانلود منيجر رو نبينيد كه بالاتر هستش بدون منيجر حدود 20-30هست، بعدش هم واسه هاست شدن اپلود مهمتره كه اونم پايين هست
ودر نهايت شاهكار وايمكس يعني پينگش كه بطور متوسط 100ميلي ثانيه از adslها بيشتره و حدود 400-500 هستش
و حالا از امريكا يه تست از اسپيدتست از اينترنت نسل4 ياlte روي ايفون(البته اين تست هم يه تست خوبشون هست) اما در كل هرچي باشه اين رو موبايل هست و موبايل سرعتش معمولا كمتره
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

alipezhman
05-12-2012, 02:44
حق با دوستمونه حجم کم میکنه.....حیف شد! :(

mahi58
05-12-2012, 03:45
سلام بچه ها.

من از حدود 3-2 هفته پیش مشکل دارم، به این شکل که سرعت مبین نتم کم شده و برای خودش هی قطع و وصل میشه (مثلا 30 ثانیه قطعه و بعد 30 ثانیه وصل میشه). [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یکی بهم توصیه کرد که چک کنم اگر آنتن جدیدی نزدیکی خونه نصب شده توی تنظیمات مودم یه چیزایی رو اصلاح کنم. من نگاه کردم و دیدم توی نقشه مربوط به پوشش شهر یزد (که من الان اونجا هستم) یه چیزهایی عوض شده و پوشش افزایش پیدا کرده و فکر می کنم احتمالش هست همچین اتفاقی افتاده باشه و اگر همچین چیزی اختلال ایجاد می کنه، ممکنه علت مشکل من هم همین آنتن های جدید باشه.

من یادمه تنظیمات مودم مبین نت رو قبلا اینجا خونده بودم که بچه ها یاد می دادند. میشه اگر کسی بلده بگه من چی کار باید بکنم؟ زنگ زدن به پشتیبانی مبین واقعا فاجعه است و گذاشتمش به عنوان آخرین گزینه! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته این رو هم بگم که مودم خارجی هستش و نسبت به قبل تعداد خط سیگنالش کم نشده (سیگنالش روی 2 یا 3 است و قبل از ایجاد این مشکل روی یک هم عالی کار می کرده).

Citrix Systems
05-12-2012, 09:25
اینم سرعت ما

amir9000amir
05-12-2012, 11:21
بچه ها یه سوال
شما با مبین نت و س ا ک س میتونبید برید گوگل پلاس ؟
من از یه جا اکانت س ا ک س گرفتم میگه به خاطر مبین نته نمیتونید برید گوگل پلاس !
اره؟

امیر انصاری
05-12-2012, 11:24
بچه ها یه سوال
شما با مبین نت و س ا ک س میتونبید برید گوگل پلاس ؟
من از یه جا اکانت س ا ک س گرفتم میگه به خاطر مبین نته نمیتونید برید گوگل پلاس !
اره؟

من با فری گیت میر