PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [آرشیو] Wimax Mobin net / شرکت مبین نت



صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 [50] 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88

mohammad_87
24-10-2012, 17:55
من دیشب 2.4 گیگ دانلود کردم، از شبای قبل 100 مگ کمتر بود


2مگ- گرگان

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیشب که همه سرعتاشون شده بود یک چهارم،مثل اینکه شمال سرعت معمولی رو داشته.
بهترین سرویسهای مبین نت برای شماله.مخصوصا گرگان.نمی دونم چون کمتر استفاده میشه اینجوریه یا کلا سرویساشون اونجا همه عالیه.
طبق نظراتی که اینجا گذاشته شده شمال بهتره جنوب بدترینه و تهران هم کلا بگیر نگیر داره...
--------------
مبین نت هر روز بدتر از دیروز:
فقط آپلود رو ببین
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

seetherali
24-10-2012, 18:04
من مودمم 24 ساعت توي گرما و سرما روشنه :31: در آينده مشكلي براش پيش نمياد ؟

bina22
24-10-2012, 19:24
من مودمم 24 ساعت توي گرما و سرما روشنه :31: در آينده مشكلي براش پيش نمياد ؟
من اصلا نمی دونم مودمم کجاست!!!؟؟؟!!!!
اینا گفتن یه جا بذار باز باشه ماله منو خدا میدونه کجاست!!!
تازه سرعتم هم خیلی خوبه
این مودما باور کنید هیچی ندارن فقط یه مدار سادن،همین!!

امیر انصاری
24-10-2012, 19:30
من اصلا نمی دونم مودمم کجاست!!!؟؟؟!!!!
اینا گفتن یه جا بذار باز باشه ماله منو خدا میدونه کجاست!!!
تازه سرعتم هم خیلی خوبه
این مودما باور کنید هیچی ندارن فقط یه مدار سادن،همین!!

مسلماً یه کم فراتر از یه مدار سادن. اگر فقط یک مدار ساده بودن، دست ما به سوی برادران چینی دراز نبود!

yuzarsiff
24-10-2012, 20:24
پینگ و سرعت باز کردن پیج ها به شدت پایین اومده ...

mehrshadmmm
24-10-2012, 21:04
سلام
امروز ار 512 یک ساله به 512 6ماهه کوچ کردم...این نتیجه اولین روزه...دانلودش که راضی کننده هستش...اکثرا 64 بود
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

roxan
24-10-2012, 21:27
مسلماً یه کم فراتر از یه مدار سادن. اگر فقط یک مدار ساده بودن، دست ما به سوی برادران چینی دراز نبود!

اتفاقا من مودم جیبی را باز کرده ام , به معنای واقعی کلمه هیچ چی نیست و فقط یک مدار ساده است .

Soroush-S
24-10-2012, 22:06
این طرح اقساطی مبین نت چطوریاست؟

bina22
24-10-2012, 22:16
مسلماً یه کم فراتر از یه مدار سادن. اگر فقط یک مدار ساده بودن، دست ما به سوی برادران چینی دراز نبود!
داداش ما جورابمونم از چین میاد انتظار داری مودم بسازیم؟؟؟
اگه بازش کنید میبینید واقعا سادست!!!! هزینه ساخت هر مودم حدود 5-6 دلاره!!! همه جای دنیا مودمو رایگان میدن ما واسه یه تیکه اشغال گنده 170 باید پول بدیم!!!
مبین نت و ایرانسل به معنای واقعی دزدن



این طرح اقساطی مبین نت چطوریاست؟
دوستام میگفتن حذفش کردن!!! صرف نمیکنه، نقدی بهتره

امیر انصاری
25-10-2012, 00:14
اتفاقا من مودم جیبی را باز کرده ام , به معنای واقعی کلمه هیچ چی نیست و فقط یک مدار ساده است .

پس یه سرمایه گذار پیدا کن به شکل انبوه تولیدش کن. خودمون ازت میخریم :)

mehrshadmmm
25-10-2012, 05:14
سلام
این هم شاهکار امشب مبین نت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ولی الان چسبونده به 90 .... خیلی با حاله به خدا... :sq_6:

seetherali
25-10-2012, 08:55
اين عكسم واسه اونايي كه فك ميكنن مبين نت براي همه منطقه ها سرعتش داغونه .
توي روز اصلا دانلود نداشتم, اون شب هايي هم كه ميبينيد دانلود نداشتم يا قطع بوده يا نميدونستم چي بزارم دانلود شه, واسه همين گرفتم خوابيدم :31: اون شب هايي هم كه زير دو گيگ هستن به خاطر اينه كه آي پي ها عوض ميشدن وسط كار , منم كه خواب. خلاصه گفتيم يه عكس بزاريم جيگر ملت بسوزه :31:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

fifa_mw3
25-10-2012, 11:11
سلام
دوستان سیگنال من یه چند وقتیه نوسان داره یعنی مثلا 1 دقیقه سیگنال فول میشه ولی مثلا هر 1 دقیقه 10 ثانیه سگنال نصف میشه و rssi میره بالای 80....هر جا هم میزارم بازم نوسان داره....واسه شما هم اینجوری هستش؟؟؟؟؟:sq_3:

majid_sd2009
25-10-2012, 11:49
اینجا که اصلا سیگنال نداره! از دیروز بعد از ظهر تا الان قطه بوده. الان هم نوسان داره و فقط دو خونه از انتن پره.
یه هفته هم هست سرعت دانلود بالای 40 نمیاد.پشتیبانیشونم باید بخوره تو سرشون. تلفن گویاش نیم ساعت وقتتو میگیره بعد میگه کسی نیست جوابتو بده.

hamed m2m
25-10-2012, 12:28
سلامامروز اومدن واسم نصب کنن یارو اومد تست کرد هیچی آنتن نمیداد,باید چکارکنم دوستان؟میشه جایی تقاضا بدیم که دکل بزنن؟من اهوازم,منطقمونم توی پوشش دورونیه!,پس چرا آنتن نمیده؟؟!!!

hamed m2m
25-10-2012, 13:01
دوستان لطفا جواب بدید
خیلی امروز حالم گرفته شد:sq_3:
یه هفته مودم رو خوابوندن حالا هم که کارشناس اومده نصب کنه,آنتن نمیده(مودم ایرانسل رو دادم به مبین نت تبدیل کنن)

bina22
25-10-2012, 13:15
اگه منظورتون چراغاشه اونا مهم نیستن واسه من همیشه یکیش روشنه
ولی کلا تو اهواز میگن داغونه.شما بببن rssi چنده
در ضمن ببر بده مبین بگو یه جا پیدا کنن که مطمعن شی مودم و تنظیماتش درسته

امیر انصاری
25-10-2012, 13:17
دوستان لطفا جواب بدید
خیلی امروز حالم گرفته شد:sq_3:
یه هفته مودم رو خوابوندن حالا هم که کارشناس اومده نصب کنه,آنتن نمیده(مودم ایرانسل رو دادم به مبین نت تبدیل کنن)

شما باید قبل از تبدیل مودم، محلتونو با یه مودم مبین نت مشابه تست میکردی. به نقشه ها اعتباری نیست. الان باید کل موقعیت رو دنبال سیگنال بگردی. شاید جایی پیدا کنی که جواب بده. در غیر اینصورت فکر نکنم راه حلی وجود داشته باشه جز مودم بیرونی که کلی خرج داره. البته همونطور که دوستمون گفتن، اطمینان از پیکربندی درست مودم هم ضروریه (با توجه به تبدیلی بودن مودم).

hamed m2m
25-10-2012, 14:51
مگه میشه چراغاش مهم نباشه؟!!!!!!!
توی خونه یه خط آنتن میده,توی حیاط خونه2-3تا
مودم رو نذاشتم تبدیل کنه,یه مودم مبین نت باخودش اورده بود که ببینه اینجا آنتن میده یا نه.تبدیل مودم رو امروز میخواست توی خونه انجام بده که من بش گفتم فعلا صبر کن!
چرا آنتن دهیش خوب نیست؟دکل هاشون ضعیفه؟
ایرانسل جایی که من هستم هر5تا خط آنتن پره
میشه تقاضا داد دکل بزنن؟
مودم بیرونی هم میشه,ولی 360تومنه که من نمیخوام انقد هزینه کنم

امیر انصاری
25-10-2012, 14:59
مگه میشه چراغاش مهم نباشه؟!!!!!!!
توی خونه یه خط آنتن میده,توی حیاط خونه2-3تا
مودم رو نذاشتم تبدیل کنه,یه مودم مبین نت باخودش اورده بود که ببینه اینجا آنتن میده یا نه.تبدیل مودم رو امروز میخواست توی خونه انجام بده که من بش گفتم فعلا صبر کن!
چرا آنتن دهیش خوب نیست؟دکل هاشون ضعیفه؟
ایرانسل جایی که من هستم هر5تا خط آنتن پره
میشه تقاضا داد دکل بزنن؟
مودم بیرونی هم میشه,ولی 360تومنه که من نمیخوام انقد هزینه کنم

من فکر کردم شما کلاً سیگنال نداری. پس شاید امیدی باشه. حتی با همون یه دونه خط، به شرطی که کیفیتم داشته باشی. شما پشت پنجره بزار امتحان کن، پنجره ام باز باشه. شیشه سیگنالو ضعیف میکنه.
ضعف سیگنالتم احتمالاً به خاطر بدشانسیه، شاید تو نقطه ی کور هستی.
درخواست دکلو بهش فکر نکن. مگه اینکه ازون ناحیه درخواست های زیادی باشه. برای یک نفر که مسلماً کاری نمیکنن.
مودم بیرونی ام فقط برای کسانی خوبه که چاره ی دیگه ای ندارن. من فک می کنم شما اگر بگردی، میتونی جای مناسبی رو پیدا کنی. اگر کیفیت داشته باشی، با دو چراغ و حتی یک چراغ روشن هم میتونی کار کنی.

arash59b
25-10-2012, 15:16
بچه ها تو دانلود شبانه بیشترین افت سرعت مربوط به چه ساعت هایی هست

مال من همیشه بین 2-4 سرعت خیلی پایینه ولی بعد بهتر و بهتر میشه

جالب اینه که با خط اینترنت دیگه هم همین اتفاق میافته!!!! این خطم ساعت تقریبا رایگانش بین 12 تا 6 هست ولی باز بین ساعت 2-4 افت سرعت دارم!!! یعنی واسه همه اینطور هست یا ممکنه از سیستم من باشه؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

امیر انصاری
25-10-2012, 15:18
من خیلی وقته دیگه افت ندارم:31:

saeediranzad
25-10-2012, 16:58
درسته! افت سرعت تو همون زمانه. ولی بدتر از آن عوض شدن آیپی و قطع شدنه که حتماً باید بیدار باشی و مودم را روشن و خاموش کنی؛ بین ساعت 3:30 تا 4:00
ولی من از یه چیز مبین خوشم میاد: ساعت مجانی تا8 صبح!
معمولاً بقیه شرکتها ساعت 6 رایگانش تمومه. ولی این اگه سحرخیز باشی، میتونی تا ساعت8 همه کارهات را انجام بدی.

saeediranzad
25-10-2012, 17:04
مگه میشه چراغاش مهم نباشه؟!!!!!!!توی خونه یه خط آنتن میده,توی حیاط خونه2-3تا
مودم رو نذاشتم تبدیل کنه,یه مودم مبین نت باخودش اورده بود که ببینه اینجا آنتن میده یا نه.تبدیل مودم رو امروز میخواست توی خونه انجام بده که من بش گفتم فعلا صبر کن!
چرا آنتن دهیش خوب نیست؟دکل هاشون ضعیفه؟ایرانسل جایی که من هستم هر5تا خط آنتن پرهمیشه تقاضا داد دکل بزنن؟
مودم بیرونی هم میشه,ولی 360تومنه که من نمیخوام انقد هزینه کنم
کجایی همشهری؟
تو منطقه درونی هم نقاط کور هست. شما این کار را بکن: اگه حیاط سمت جنوبیه، شما مودم را ببر سمت شمالی. البته به شرط اینکه خونه تون رو به سمت دیگه پنجره داشته باشه.
راه دیگه اینه که بری پشت بوم. البته باز اگه ساختمان بلند شما را کور نکرده باشه.

bina22
25-10-2012, 17:57
کجایی همشهری؟
تو منطقه درونی هم نقاط کور هست. شما این کار را بکن: اگه حیاط سمت جنوبیه، شما مودم را ببر سمت شمالی. البته به شرط اینکه خونه تون رو به سمت دیگه پنجره داشته باشه.
راه دیگه اینه که بری پشت بوم. البته باز اگه ساختمان بلند شما را کور نکرده باشه.

به نظر من که این چیزا فایده نداره!!! من مودمم یه جای پرته
اگه امواج قوی باشه حتما میگیره

mohammad_87
25-10-2012, 18:45
یه آموزش میخوام در رابطه با قسمت security mode در wifi و اینکه چه فرقهایی با هم دارن.
ضمنا من الان این پیغام رو دارم ولی من تغییر خاصی در پیشفرضش ندادم بجز پسورد.
WPS doesn't support current SSID1 Security Mode : WEP - OPEN

WPS ONLY support Security Mode : Disable , WPA-PSK and WPA2-PSK.
wps مخفف چیه؟

.:Bardia:.
25-10-2012, 19:08
دوستان وضعیت پوشش دهی و قطع شدن تو گیلان چجوریه ؟
من تو مرکز استانم .(رشت )
میخوام ازشون بخرم ولی یکی از آشناهام داه میگه هر 15 دقیقه قطع و بعد دوباره وصل میشه
نظر شما چیه ؟

matr!x_2008
25-10-2012, 21:16
سلام

من میخوام مبین بگیرم. سرویس 512 چطوره؟ کدوم مودم بهتره؟ بیرونی یا داخلی؟ کلا چقدر هزینش میشه خرید مودم و سرویس و اینکه از شرکت بیان وصل کنن؟؟ اینترنتی باید ثبت نام کنم؟ دوستان راهنمایی کنین

arash59b
25-10-2012, 21:22
سلام

من میخوام مبین بگیرم. سرویس 512 چطوره؟ کدوم مودم بهتره؟ بیرونی یا داخلی؟ کلا چقدر هزینش میشه خرید مودم و سرویس و اینکه از شرکت بیان وصل کنن؟؟ اینترنتی باید ثبت نام کنم؟ دوستان راهنمایی کنین


512 خوبه

از داخلی ها bm632w

هزینه تو سایت هست می تونی ببینی

از ادرس نمایندگی ها تو سایت استفاده کن و به نزدیک ترین نمایندگی مراجعه کن و ثبت نام کن معمولا 2-3 روزه انجام میشه

emaz
25-10-2012, 21:27
سلام
من یه سوال داشتم
1 مگ سرعت دانلودش چنده؟

ninipc
25-10-2012, 21:40
اینجا که اصلا سیگنال نداره! از دیروز بعد از ظهر تا الان قطه بوده. الان هم نوسان داره و فقط دو خونه از انتن پره.یه هفته هم هست سرعت دانلود بالای 40 نمیاد.پشتیبانیشونم باید بخوره تو سرشون. تلفن گویاش نیم ساعت وقتتو میگیره بعد میگه کسی نیست جوابتو بده.طرفهای من که قدیم مشکل قطع و وصل بود. حالا کمتر قطع و وصل می‌شه در عوض مشکل نبود DNS مرتب برام ایجاد می‌شه. یعنی آنتن دارم اما اینترنت خودش قطع هست.

arash59b
25-10-2012, 21:52
سلام
من یه سوال داشتم
1 مگ سرعت دانلودش چنده؟

اسما 128 کیلوبایت در ثاینه

matr!x_2008
25-10-2012, 22:04
512 خوبه

از داخلی ها bm632w

هزینه تو سایت هست می تونی ببینی

از ادرس نمایندگی ها تو سایت استفاده کن و به نزدیک ترین نمایندگی مراجعه کن و ثبت نام کن معمولا 2-3 روزه انجام میشه

512 سرعت دانلودش چنده؟

ham33d
25-10-2012, 22:17
بین 70تا 120

alipezhman
25-10-2012, 23:46
دوستان اگه هر وقت احساس کردید حجم کم نمیکنه یه ندا هم اینجا بدبد! :)

timemachine2029
26-10-2012, 02:34
512 سرعت دانلودش چنده؟


بین 70تا 120

داداش 1 مگابیت سرعتش 120 نه 512
512سرویس 70 الی 90 شب و روز هم یکسانه..

milad-1990
26-10-2012, 02:56
بچه ها در مورد مبین نت که اصلا قانونی وجود نداره :)) مثلا من 2 مگ پهنای باندمه از 512 هم که قبلا داشتم دارم کمتر دانلود میکنم این که درایم بحث میکنیم "1 مگابیت سرعتش 120 نه 512
512سرویس 70 الی 90 شب و روز" فقط تو قصه هاست :))) آقا جدی راهی وجود نداره که ازشون شکایت کرد .................................اخ اخ چی دارم میگم مثل این میمونه از جنایات آمریکا بریم به شورای امنیت سازمان ملل (خودشون ) شکایت کنیم :)))))

saeediranzad
26-10-2012, 07:46
داداش 1 مگابیت سرعتش 120 نه 512
512سرویس 70 الی 90 شب و روز هم یکسانه..
512؛ 60-90 در روز و 0 تا 20-30 در ساعت رایگان.

saeediranzad
26-10-2012, 07:49
یه آموزش میخوام در رابطه با قسمت security mode در wifi و اینکه چه فرقهایی با هم دارن.
ضمنا من الان این پیغام رو دارم ولی من تغییر خاصی در پیشفرضش ندادم بجز پسورد.
WPS doesn't support current SSID1 Security Mode : WEP - OPEN
WPS ONLY support Security Mode : Disable , WPA-PSK and WPA2-PSK.
wps مخفف چیه؟
شما بگذار روی wpa2-PSK ؛ دیگه کارت نباشه. امنترین پروتوکل همونه که مودم هم ساپورتش میکنه.

emaz
26-10-2012, 08:13
1 مگ رشت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

arash59b
26-10-2012, 08:37
1 مگ رشت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سرعت تون برای 1 مگ خوبه ولی برای این ساعتی که گذاشتید خوب نیست

بعد از ساعت 8 معمولا سرعت تا چند ساعتی خیلی خوب میشه

2 مگ اهواز
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

seetherali
26-10-2012, 10:42
بچه ها تو دانلود شبانه بیشترین افت سرعت مربوط به چه ساعت هایی هست

مال من همیشه بین 2-4 سرعت خیلی پایینه ولی بعد بهتر و بهتر میشه

جالب اینه که با خط اینترنت دیگه هم همین اتفاق میافته!!!! این خطم ساعت تقریبا رایگانش بین 12 تا 6 هست ولی باز بین ساعت 2-4 افت سرعت دارم!!! یعنی واسه همه اینطور هست یا ممکنه از سیستم من باشه؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

من ديشب استثناً‌ افت سرعت داشتم از 2 تا 4 كه متوسط 70 بود , از 4 تا 6 بالاترين سرعت رو داشتم كه متوسط 120 بود. از 6 به بعد هم شد زير 30
الان هم بين 50 تا 80 متغييره , احتمالا به خاطر ترافيك روز جمعه ست.

arash59b
26-10-2012, 11:36
من ديشب استثناً‌ افت سرعت داشتم از 2 تا 4 كه متوسط 70 بود , از 4 تا 6 بالاترين سرعت رو داشتم كه متوسط 120 بود. از 6 به بعد هم شد زير 30
الان هم بين 50 تا 80 متغييره , احتمالا به خاطر ترافيك روز جمعه ست.

ولی من بجز یکی دو شب که رنج سرعت متعادل بود همیشه 2-4 سرعت در حد سرویس 128 کیلوبیت هست بعد از 4-6 دوبرابر میشه(512) و بعد از 6-8 هم حدود 1-1.5 مگ میشه

بعد از 8 هم که اینقدر میره بالا که سرریز می کنه! (ولی چه فایده)

تقریبا همیشه همینطوره

توفکرم برم سرویس 8-8 بگیرم

.:Bardia:.
26-10-2012, 12:37
1 مگ رشت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داداش شما خودت تو رشتی ؟
من میخوام 1 مگ بگیرم .
ارزش داره ؟
قطع و وصل شدناش چجوریه ؟

matr!x_2008
26-10-2012, 13:56
برای سرعت 512 میشه بدون کارن دانشجویی و... گرفت؟ راستی مودم USB بهتره یا مودم جیبی؟ یا همون داخلی و بیرونی معمولی؟

arash59b
26-10-2012, 14:10
برای سرعت 512 میشه بدون کارن دانشجویی و... گرفت؟ راستی مودم USB بهتره یا مودم جیبی؟ یا همون داخلی و بیرونی معمولی؟

می تونی اول 128 بگیری بعد خودت سرویس رو تغییر بدی یا از اول به اسم یکی بگیری که کارت دانشجویی داشته باشه

اصلا فکر USB و جیبی رو نکن

بیرونی هم که اگه مجبور باشی باید استفاده کنی

بهترینش همون مودم رومیزی است

emaz
26-10-2012, 14:13
آره داداش، منطقه ما از 5 تا آنتن 4 تاش روشنه،سرعتم خوبه، حدود 130
چون تو منطقه ما adsl نیومده واسه اینکه تازه کابل برگردان کردن وایمکس گرفتم
قطع وصلشم کمه
به نظر من که ارزشش رو داره

sei_pm
26-10-2012, 14:24
برای سرعت 512 میشه بدون کارن دانشجویی و... گرفت؟ راستی مودم USB بهتره یا مودم جیبی؟ یا همون داخلی و بیرونی معمولی؟

چون مبین نت سختگیری نمیکنه بستگی داره از فروشنده ای که میگیرید. به طور مثال مجتمع های فنی خودشون نامه میزنن که مشکلی پیش نیاد.

hamed m2m
26-10-2012, 14:33
بالاخره یجایی رو پیدا کردم که آنتن داد! 2تا آنتن میده بعضی وقتا هم میره روی 3خط
دوستان سرعت دانلود اشتراک2048 یا همون 2مگ چقدره؟
با این سرعت میشه ویدیو آنلاین راحت نگاه کرد؟؟
ممنون

arash59b
26-10-2012, 15:00
بالاخره یجایی رو پیدا کردم که آنتن داد! 2تا آنتن میده بعضی وقتا هم میره روی 3خط
دوستان سرعت دانلود اشتراک2048 یا همون 2مگ چقدره؟
با این سرعت میشه ویدیو آنلاین راحت نگاه کرد؟؟
ممنون

تو روز تقریبا خوبه ولی بازم ویدو همش یهسره پخش نمیشه و یه قطعی هایی داره

شما باید کیفیت سیگنالتون خوب باشه

.:Bardia:.
26-10-2012, 15:41
آره داداش، منطقه ما از 5 تا آنتن 4 تاش روشنه،سرعتم خوبه، حدود 130
چون تو منطقه ما adsl نیومده واسه اینکه تازه کابل برگردان کردن وایمکس گرفتم
قطع وصلشم کمه
به نظر من که ارزشش رو داره

شما کجا از سرویسش استفاده میکنی ؟
من 4 راه گلسار هستم .

emaz
26-10-2012, 16:12
اونورا فکر نکنم مشکلی داشته باشه
خونه ما بعد بیمارستان قائمه،قبل دخانیات

emaz
26-10-2012, 16:15
اینم تست همین الان
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mohammad_87
26-10-2012, 16:19
شما بگذار روی wpa2-PSK ؛ دیگه کارت نباشه. امنترین پروتوکل همونه که مودم هم ساپورتش میکنه.
ممنون.ولی اگه یه آموزش مختصر در رابطه با قسمتهای مختلف security setting و تفاوتهای اون چند مورد باشه خوبه.توی آموزشهای مبین نت که هیچی نبود.

.:Bardia:.
26-10-2012, 16:22
اونورا فکر نکنم مشکلی داشته باشه
خونه ما بعد بیمارستان قائمه،قبل دخانیات

سرعت دان شبانه چنده ؟
چون فیلم زیاد دان میکنم !

emaz
26-10-2012, 16:35
شب های عادی 120
پنجشنبه و جمعه 80
من معمولا از 4.30 به بعد دان میکنم

شاهزاده خانوم
26-10-2012, 19:15
سلام

من ی مودم وایمکس ایرانسل دارم میشه کانفیگش کرد به عنوان مبین نت ازش استفاده کرد؟

hamed m2m
26-10-2012, 19:22
سلام

من ی مودم وایمکس ایرانسل دارم میشه کانفیگش کرد به عنوان مبین نت ازش استفاده کرد؟

آره میشه من همین کارو کردم.فردا میان که واسم نصب کنن.پنجشنبه اومد که من گفتم صبر کن تا شنبه به دلیل اینکه توی خونه ما مبین نت آنتن نمیده درست حسابی(که بعدا یجا ازخونه رو پیدا کردم که آنتن بده)
هزینه تبدیل ایرانسل به مبین نت توی اهواز15هزار تومنه.
البته مودل مودمتون بایدBM632w باشه

hamed m2m
26-10-2012, 19:24
تو روز تقریبا خوبه ولی بازم ویدو همش یهسره پخش نمیشه و یه قطعی هایی داره

شما باید کیفیت سیگنالتون خوب باشه

اگه میشه عددی بگو!
مثلا سرعت دانلود میانگینش چقدره؟
توی ساعت رایگان چطور؟
اشتراک 2048

arash59b
26-10-2012, 20:37
اگه میشه عددی بگو!
مثلا سرعت دانلود میانگینش چقدره؟
توی ساعت رایگان چطور؟
اشتراک 2048

روزانه سرعت خوبه و بین 130-200 هست

شب ها هم با زوره سا.کس و فری گیت 2 گیگ دان میشه کرد

تبدیل ایرانسل به مبین نت چقدر واست هزینه داشت؟ اخرین قیمتی که داشتم 65 تومن بود.

hamed m2m
26-10-2012, 20:59
روزانه سرعت خوبه و بین 130-200 هست

شب ها هم با زوره سا.کس و فری گیت 2 گیگ دان میشه کرد

تبدیل ایرانسل به مبین نت چقدر واست هزینه داشت؟ اخرین قیمتی که داشتم 65 تومن بود.

15تومن
ولی به نظر شما سرعت نباید حداقل روی 350 باشه؟
اون تست سرعتی که گذاشته بودی(3.23mgدان)جریانش چیه؟
راستی مودم شما چند خط آنتن میده؟

arash59b
26-10-2012, 21:26
15تومن
ولی به نظر شما سرعت نباید حداقل روی 350 باشه؟
اون تست سرعتی که گذاشته بودی(3.23mgدان)جریانش چیه؟
راستی مودم شما چند خط آنتن میده؟

سرعت که باید بهتر از این هاباشه ولی تو واقعیت هیچوقت از این خبرها نیست

همونطور که اونجا هم گفتم این سرعت فقط مربوط به ساعت 8 تا 11 صبح هست که همه IDMهاشون رو خاموش می کنند :31:

من گلستان هستم و همه پارامترهای مودمم خوبه ولی سرعت خیلی عالی نیست

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

bayern
26-10-2012, 23:31
سلام
من تازه یه 20 گیگ یکساله خریدم
نمیدونم چجوری حساب میکنن که کمتر از 10 روز 1 گیگ مصرف کردم.
جرات دانلودم که نداشتم
فقط وبگردی بودش.اونم در طول روز زیاد نبودش

شاهزاده خانوم
27-10-2012, 00:17
آره میشه من همین کارو کردم.فردا میان که واسم نصب کنن.پنجشنبه اومد که من گفتم صبر کن تا شنبه به دلیل اینکه توی خونه ما مبین نت آنتن نمیده درست حسابی(که بعدا یجا ازخونه رو پیدا کردم که آنتن بده)
هزینه تبدیل ایرانسل به مبین نت توی اهواز15هزار تومنه.
البته مودل مودمتون بایدBM632w باشه

خیلی ممنون از جوابتون

یعنی اگر غیر از این مدل باشه نمیشه تبدیلش کرد؟

milad-1990
27-10-2012, 00:43
بچه ها به نظر شما چرا من مشکل سرعت دارم : میدونین پارسال طرح 1 ساله 512 خریدم سرعت دانلودش 60 تا 70 بود (انتن دهی کامل بود و به گفته ی نماینده شرکت تو جای خوبی واقعم) اما واسه دوستم که از یه نمایندگی دیگه ی مبین نت گرفته بود سرعتش بین 80 تا 100 بود البته طرحش ،همون طرح بود ،به نظر شما ممکنه اون نماینده هه مودم رو انگولک کرده باشه یا اصلا راهی هست واسه دستکاری مودم به منظور بهبود سرعت؟

milad-1990
27-10-2012, 00:52
سلام
من تازه یه 20 گیگ یکساله خریدم
نمیدونم چجوری حساب میکنن که کمتر از 10 روز 1 گیگ مصرف کردم.
جرات دانلودم که نداشتم
فقط وبگردی بودش.اونم در طول روز زیاد نبودش

اقا وبگردی رو دست کم نگیریا ،خیلی از ترافیک با وبگردی مصرف میشه مثلا من با رفتن به سایتهای دانلود فیلم خیلی حجم از دست دادم به خاطر کاور های پر حجمی که برای فیلم میذاشتن اونم فرض کن 15 فیلم تو یه صفحه هر کدومشون عکس 400 کیلوبایتی هم اگه داشته باشن 15 تا 400 تا میشه 6000 کیلوبایت یعنی تقریبا 5.5 مگ ،حالا این واسه یه صفحش بود بنرهای تبلیغاتی و ... بماند فیس بوکم به دلیل لود شدن عکسهای زیاد ترافیک زیادی میبره

bina22
27-10-2012, 01:23
من خودم ad block رو تو کروم نصب کردم + فیلمارو تو فایرفایکس میگیرم چون نمایش عکس رو غیر فعال کردم فیس بوکم کلا با گوشی میرم.کلا کنترله خوبیه

امیر انصاری
27-10-2012, 01:44
من خودم ad block رو تو کروم نصب کردم + فیلمارو تو فایرفایکس میگیرم چون نمایش عکس رو غیر فعال کردم فیس بوکم کلا با گوشی میرم.کلا کنترله خوبیه با این ترافیک های جیره بندی شده، داشتن گوشی وایرلس دار موهبت بزرگیه. این حجما کفاف وبگردی رو هم نمیدن، چه برسه دیدن کلیپ آنلاین!

saeediranzad
27-10-2012, 06:46
ممنون.ولی اگه یه آموزش مختصر در رابطه با قسمتهای مختلف security setting و تفاوتهای اون چند مورد باشه خوبه.توی آموزشهای مبین نت که هیچی نبود.
اینها پروتوکلهای امنیتی رمزگذاری برای وایرلس هست. WAP حالت پیشرفته تر WEP است که بعد با افزودن یک رمزگذاری دیگه به WAP2 تبدیل شده.
تو مطلبی که به تاریخ سال 2007 پیدا کردم نوشته:" همه روترهای وایرلسی که امروزه ساخته میشوند باید از رمزگذاری WAP2 پشتیبانی کنند."
تا انجا که من میدونم WEP برای کسانی که هکر باشند قابل شکستن هست و میشه دسترسی پیدا کرد؛ ولی WAP2 را نمیتونند بشکنند.
این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) به زبان ساده (انگلیسی) تفاوت میان آنها را توضیح میده.

yasaroj
27-10-2012, 07:25
الان من با سرعت 2 مگ که گرفتم در حال حاضر با اینترنت دانلود منیجر ماکزیمم سرعت دانلودم 16kbs هست!!!!:sq_21:

خدایا به کی میشه شکایت کرد من به زور می تونم بعد 2-3 دقیقه یه صفحه باز کنم اونم با سرعت 2 مگ

nix
27-10-2012, 11:08
تا انجا که من میدونم WEP برای کسانی که هکر باشند قابل شکستن هست و میشه دسترسی پیدا کرد؛ ولی WAP2 را نمیتونند بشکنند.


WEP که دیگه به ندرت استفاده میشه , یک هکر با حوصله , تو 2 ساعت میتونه رمز را پیدا کنه .
WPA2 امن تر از WEP هست ولی باز هم با روش dictionary attack قابل شکستن هست و توصیه میشه رمزی انتخاب کنید که قابل حدس زدن نباشه و همچنین از کلمات انگلیسی و اعداد به تنهایی استفاده نکنید.

brad pitt
27-10-2012, 11:46
سلام

من تاحالا اینترنت پرسرعت adsl یا وایمکس یا ... نداشتم

در روز حداکثر حداکثر 2 ساعت و دانلود هم در ماه حداکثر 1 گیگ دارم

به نظرتون از کدوم استفاده کنم ؟
شیراز هستم با پیش شماره ی 822

ممنون میشم راهنمایی کنید

bina22
27-10-2012, 12:01
با این ترافیک های جیره بندی شده، داشتن گوشی وایرلس دار موهبت بزرگیه. این حجما کفاف وبگردی رو هم نمیدن، چه برسه دیدن کلیپ آنلاین!

نه منظورم دانلود فیلم.چون این سایتا عکسای زیادی دارن

MehranVB
27-10-2012, 13:27
WEP که دیگه به ندرت استفاده میشه , یک هکر با حوصله , تو 2 ساعت میتونه رمز را پیدا کنه .
WPA2 امن تر از WEP هست ولی باز هم با روش dictionary attack قابل شکستن هست و توصیه میشه رمزی انتخاب کنید که قابل حدس زدن نباشه و همچنین از کلمات انگلیسی و اعداد به تنهایی استفاده نکنید.

مال من هم WEP هست. تبدیل کردنش به WPA2 امکان پذیره؟ و اگه آره چقدر پیچیده هست این کار؟؟

nix
27-10-2012, 14:24
مال من هم WEP هست. تبدیل کردنش به WPA2 امکان پذیره؟ و اگه آره چقدر پیچیده هست این کار؟؟

بله , مثل آب خوردن .

وارد تنظیمات Basic مودم بشید ( و بعد WLAN ) و همونجا که WEP را میبینید , از منو کشویی WPA2-PSK را انتخاب کنید و پسوردی دلخواه در قسمت pre-shared key بنویسید ( پسورد ارتباط وایرلس شما ) و در قسمت encryption حالت AES را انتخاب کنید

shahab.hiro
27-10-2012, 16:03
سلام دوستان
من تقریبا یک هفته ای نبودم حالا اومدم میبینم سرعتم افتضاح شده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

arash59b
27-10-2012, 16:50
دانلود دیشب خوب بود

متوسط سرعت دان روی 130 بود

بچه ها کسی جدیدا فریمور 632 رو اپدیت کرده؟ چطور بوده؟

abcdab
27-10-2012, 19:12
دوستان جریان این تبدیل ایرانسل به مبین نت چیه؟ یعنی مودم ایرانسل رو تبدیل کردن به مبین نت؟

امیر انصاری
27-10-2012, 20:09
نه منظورم دانلود فیلم.چون این سایتا عکسای زیادی دارن

بینا جان مخاطب یه بخشی ازون حرفم یه دوست دیگه بود که از کیفیت مشاهده ی کلیپ آنلاین با سرعت 2 مگ پرسیده بود. عذر میخوام زیادی خلاصه گفتم :)
2 مگابیت با دو گیگ ترافیک کفاف وبگردی ساده رو هم نمیده، چه برسه به کلیپ دیدن.

arash59b
27-10-2012, 20:42
دوستان جریان این تبدیل ایرانسل به مبین نت چیه؟ یعنی مودم ایرانسل رو تبدیل کردن به مبین نت؟

بله

البته فقط مدل 632.

bina22
27-10-2012, 21:05
بینا جان مخاطب یه بخشی ازون حرفم یه دوست دیگه بود که از کیفیت مشاهده ی کلیپ آنلاین با سرعت 2 مگ پرسیده بود. عذر میخوام زیادی خلاصه گفتم :)
2 مگابیت با دو گیگ ترافیک کفاف وبگردی ساده رو هم نمیده، چه برسه به کلیپ دیدن.
اها، عذر میخوام
بله واقعا با دو گیگ ترافیک واسه 2 مگ اصلا نباید وبگردی کرد
بهترین راه استفاده از دانلود منیجره چون خودش اتوماتیک واسه دان میاره.میذاره بعد 2 دان میشه

senator_saeed
27-10-2012, 21:16
با سلام عرض شب خوش به همه دوستان
ایا امکان پیکربندی مودم وایمکس مبین نت امکان دارد به نحوی که:
وایرلس مودم به تعداد محدودی دستگاه که توسط خودمان از طریق مک ادرس قفل شده اتصال یابد و به سایر دستگاهها سرویس ندهد
اگر جواب مثبت هست لطفا روش آن را توضیح بفرمایید.
ممنونم

-----------------------
حل شد.
به لیست سفید اضافه اش کردم

فکر نکنم دیگه با -- ترافیکم بره

milad-1990
27-10-2012, 21:18
دوستان کسی میدونه آیا با دستکاری کانفیگ مودم میشه سرعتشو زیاد کرد یا نه ؟ اصلا به کانفیگ ربط داره؟

.:Bardia:.
27-10-2012, 22:00
دوستان میشه موقع خرید اولیه 128 گرفت ولی بعد با E-Care سرویس های بالاتر ؟
مثلا 512 ( بدون کارت دانشجویی )

bina22
27-10-2012, 22:04
نه متاسفانه باید بهشون زنگ بزنی برات تایید کنن
برو از یه مغازه نامه بگیر راحت ترین کاره
ولی من خودم 128 12 گیگی رو پیشنهاد میدم
کلا زیاد باهاش کاری ندارن دانش خوبه پیجم زود میاره

.:Bardia:.
27-10-2012, 22:50
نه متاسفانه باید بهشون زنگ بزنی برات تایید کنن
برو از یه مغازه نامه بگیر راحت ترین کاره
ولی من خودم 128 12 گیگی رو پیشنهاد میدم
کلا زیاد باهاش کاری ندارن دانش خوبه پیجم زود میاره

مغازه ؟
میشه یکم بیشتر توضیح بدی .
بعد نت به اسم صاحب مغازه ثبت میشه ؟
128 سرعت دانش شنیدم 30 هست .
الان خودم ADSL 128 دارم با همین سرعت 30
میخوام یه چیز درست و حسابی بگیرم .
این ماه یکم کنترل میکنم ببینم چند گیگ تو ماه مصرف میشه ...

hamed m2m
28-10-2012, 00:09
خیلی ممنون از جوابتون

یعنی اگر غیر از این مدل باشه نمیشه تبدیلش کرد؟

ظاهرا که همین مدل فقط قابل تبدیل.
ولی اگر شما مودمتون مدل دیگه ایه,ببرید نشون بدید ضرر نداره

hamed m2m
28-10-2012, 00:13
الان من با سرعت 2 مگ که گرفتم در حال حاضر با اینترنت دانلود منیجر ماکزیمم سرعت دانلودم 16kbs هست!!!!:sq_21:

خدایا به کی میشه شکایت کرد من به زور می تونم بعد 2-3 دقیقه یه صفحه باز کنم اونم با سرعت 2 مگ

داداش نترسونمون!!
من امروز فردا میان نصب کنن واسما.2مگ میخوام بگیرم
یعنی چی سرعت دان 16ست؟!!این سرعت مال 128ت که
کدوم شهر هستید؟

hamed m2m
28-10-2012, 00:19
بینا جان مخاطب یه بخشی ازون حرفم یه دوست دیگه بود که از کیفیت مشاهده ی کلیپ آنلاین با سرعت 2 مگ پرسیده بود. عذر میخوام زیادی خلاصه گفتم :)
2 مگابیت با دو گیگ ترافیک کفاف وبگردی ساده رو هم نمیده، چه برسه به کلیپ دیدن.

چرا 2گیگ کفاف وبگردی رو نمیده؟!!!!
ایرانسل 3گیگ میده زیادم هست واسه وبگردی.تازه من بعضی وقتا ناچاری ویدیو آنلاینم باز میکنم با128
توی ساعات رایگان چطور؟

امیر انصاری
28-10-2012, 00:40
چرا 2گیگ کفاف وبگردی رو نمیده؟!!!!
ایرانسل 3گیگ میده زیادم هست واسه وبگردی.تازه من بعضی وقتا ناچاری ویدیو آنلاینم باز میکنم با128
توی ساعات رایگان چطور؟

من نمیدونم مصرف شما چقده، اما کفاف مصرف منو که نمیده. من اقلاً روزی 400 مگ مصرف وبگردیمه. زیاد آنلاینم. برای من 2 گیگ کفاف یک هفته رو هم نمیده. موقعی که دو مگ داشتم، سرعتم تو روز عالی بود. دانلودم به 400 ام میرسید و معمولاً از 250 کمتر نمیشد. اما شباش در حالت عادی افتضاح بود.

bina22
28-10-2012, 01:09
مغازه ؟
میشه یکم بیشتر توضیح بدی .
بعد نت به اسم صاحب مغازه ثبت میشه ؟
128 سرعت دانش شنیدم 30 هست .
الان خودم ADSL 128 دارم با همین سرعت 30
میخوام یه چیز درست و حسابی بگیرم .
این ماه یکم کنترل میکنم ببینم چند گیگ تو ماه مصرف میشه ...
اینا همش مسخره بازیه مثلا میخوان بگن قانونیه شما از یه مغازه نامه بگیر خودش میدونه اینترنت هم به اسم خودت میشه
من 128 قبلا داشتم دانش بعد 2 هم 50بود ولی خودت میدونی

naim697
28-10-2012, 02:30
قیمت 2 مگ هاش از چند شروع میشه ؟ چنده ؟

ساعات رایگان هم داره ؟

gigabyte2052
28-10-2012, 02:46
2mb کمترین قیمتش 16800 تومن هست از من میشنوی 512 بگیر 2مب خیلی افت میکنه تو ساعات اریگان من با 512 100 تا دان داشتم تو شبای رایگان با 2مگ 70-120 بزور

naim697
28-10-2012, 02:57
از چه ساعاتی رایگانه ؟

در ضمن این دکل های انتنش چطوری هیتش تو شهر ؟ من چیزی ندیدم از کجا بدونم منتطقه ما قوی هستش .

شهرستان هستم ولی پوشش داره

سندش چقدره ؟ 512 یا 2 مگ ؟

naim697
28-10-2012, 02:57
از چه ساعاتی رایگانه ؟

در ضمن این دکل های انتنش چطوری هیتش تو شهر ؟ من چیزی ندیدم از کجا بدونم منتطقه ما قوی هستش .

شهرستان هستم ولی پوشش داره

سندش چقدره ؟ 512 یا 2 مگ ؟

timemachine2029
28-10-2012, 03:21
دوستان کسی میدونه آیا با دستکاری کانفیگ مودم میشه سرعتشو زیاد کرد یا نه ؟ اصلا به کانفیگ ربط داره؟

نه عزیز من !
وقتی که مثلا سرویس 2 مگابیت گرفتی 4 نفر بزارن رو دانلود بیشتر از 90 تا نمیده!

timemachine2029
28-10-2012, 03:25
از چه ساعاتی رایگانه ؟

در ضمن این دکل های انتنش چطوری هیتش تو شهر ؟ من چیزی ندیدم از کجا بدونم منتطقه ما قوی هستش .

شهرستان هستم ولی پوشش داره

سندش چقدره ؟ 512 یا 2 مگ ؟

سرعت ارسال 2 مگابیتش 512 هست!
دکل هاش همون دکل های همراه اول هست.
منطقه شما هم برو تو سایتش اگه سبز پرنگ بود یعنی قوی هست.
از 2 تا هشت صبح ساعات خوش رایگان هست.

امیر انصاری
28-10-2012, 1