PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [آرشیو] Wimax Mobin net / شرکت مبین نت



صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 [45] 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88

arash59b
20-09-2012, 11:00
بچه ها نمیشه کمپین راه بندازیم تا توجه افراد به اصطلاح مسئول یا صدا و سیما رو جلب کنیم؟

اگه صفحات دو سه ماه پیش رو ببینی بچه ها از این کارها زیاد انجام دادن

حتی به ۲۰:۳۰ هم ایمیل زدن ولی....

*Forgotten*
20-09-2012, 11:06
بیشتر این قطع وصل ها فکر نکنم فقط بخاطر تعمیرات و ... باشه چون همزمان شده با اینترنت م ل ی فکر کنم مبین نت داره اینترنت م ل ی رو پیداه میکنه

NEAR1984
20-09-2012, 11:10
لعنت بهشون با این نامحدودشون.با این قطع و وصلیشون:45:

p.pakdel2000
20-09-2012, 11:45
اگه صفحات دو سه ماه پیش رو ببینی بچه ها از این کارها زیاد انجام دادن

حتی به ۲۰:۳۰ هم ایمیل زدن ولی....
خوب پس تکلیف چیه؟ بعد دو هفته تازه قراره برام کارشناس اعزام کنن تا ببینن مشکل چیه. دو هفته هست که بعضی از ساعات روز مدام سیگنال می پره. بردم تهران تست کردم قعطی نداشته اما این میگن مشکل از مودمه. یه ذره منطق ندارن

mehdi153
20-09-2012, 12:06
[QUOTE=yasaroj;7226564]بچه هایی که این چند روزه از ححمتون تو ساعت رایگان کم شده حتما ساعت ویندوزتون را چک کنید چون این موضوع را من 2 روز پیش متوجه شدم و خوشبختانه از من حجم کم نشد :27:
اگر تو تنظیمات ساعت ویندوزتون تیک مربوط به تنظیم اتوماتیک ساعت را زده باشید ( Automatically adjust clock for daylight saving time) به طور اتوماتیک ساعت از ساعت 12:00 روز 18 سپتامبر (پریشب) از تابستانه به زمستانه تغییر پیدا کرده و برنامه IDM و برنامه Auto Power-on & Suht-down هم که بر اساس ساعت ویندوز کار می کنند بر اساس اون ساعت دانلود را شروع و خاتمه می دهند و بنابر این به میزان 1 ساعت دانلود ازتون کم میشه
این وسط مبین نت هم از حجمتون نزده و خودتون حواستون به این موضوع نبوده
در ضمن به هیچ وجه هم نیاز به خاموش و روشن نمودن مودم ندارید.[/QUOTEl

مگه ارتباطی بین ساعت ویندوز و ساعت مبین نت وجود داره ؟علاوه بر این لازم هست که حتما" مودم خاموش شود

mehdi153
20-09-2012, 12:12
بچه هایی که این چند روزه از ححمتون تو ساعت رایگان کم شده حتما ساعت ویندوزتون را چک کنید چون این موضوع را من 2 روز پیش متوجه شدم و خوشبختانه از من حجم کم نشد :27:
اگر تو تنظیمات ساعت ویندوزتون تیک مربوط به تنظیم اتوماتیک ساعت را زده باشید ( Automatically adjust clock for daylight saving time) به طور اتوماتیک ساعت از ساعت 12:00 روز 18 سپتامبر (پریشب) از تابستانه به زمستانه تغییر پیدا کرده و برنامه IDM و برنامه Auto Power-on & Suht-down هم که بر اساس ساعت ویندوز کار می کنند بر اساس اون ساعت دانلود را شروع و خاتمه می دهند و بنابر این به میزان 1 ساعت دانلود ازتون کم میشه
این وسط مبین نت هم از حجمتون نزده و خودتون حواستون به این موضوع نبوده
در ضمن به هیچ وجه هم نیاز به خاموش و روشن نمودن مودم ندارید.

مگه ارتباطی بین ساعت ویندوز وساعت مبین نت وجود داره؟ علاوه براین حتما" لازم است مودم را خاموش کرد والا از حجم کم میشه

mehdi153
20-09-2012, 12:17
مگه بین ساعت ویندوز وساعت مبین نت ارتباطی وجود داره که حجم کم می کنه؟ علاوه براین لازم است که حتما" مودم را خاموش کرد والا حجم کم می شود

امیر انصاری
20-09-2012, 12:26
مگه بین ساعت ویندوز وساعت مبین نت ارتباطی وجود داره که حجم کم می کنه؟ علاوه براین لازم است که حتما" مودم را خاموش کرد والا حجم کم می شود

ارتباطش در اینه که شما دانلود منیجرتو تنظیم میکنی تا ساعت 8 سیستمو خاموش بکنه، اما وقتی به اینترنت وصلی، ساعت یک ساعت میاد عقب. اونوقت ساعت 8 تبدیل میشه به ساعت 7، در نتیجه شما یک ساعت خارج از ساعات رایگان دانلود میکنی.

yasaroj
20-09-2012, 13:21
مگه بین ساعت ویندوز وساعت مبین نت ارتباطی وجود داره که حجم کم می کنه؟ علاوه براین لازم است که حتما" مودم را خاموش کرد والا حجم کم می شود

دوست عزیز مشکل همینه که ارتباطی بین این 2 تا ساعت نیست. اگر با هم ارتباط داشتن که مشکلی نبود.
به هر حال اگر تو این 3 شب این مشکل را داشتید ولی هنوز ساعت را اصلاح نکردید بهتره دیگه تغییرش ندید چون امشب ساعت رسمی ایران 1 ساعت عقب کشیده می شه و نیازی به تغییر ساعت نیست.
دوستانی هم که تو این 3 روز ساعت را اصلاح کرده بودند امشب باید ساعت کامپیوتر را به حالت قبل برگردونند.

در ضمن به هیچ عنوان نیاز به خاموش و روشن کردن مودم نیست (من الان بیش از 2 سال هست مبین نت دارم از این موضوع مطمئنم)

yasaroj
20-09-2012, 13:38
سرویس 2 مگ مبین نت اهواز :2::2:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:19::19:

depot
20-09-2012, 13:46
با سلام
من دانشجوی یزد هستم و خونم تو این نقطه هست : تو عکس معلومه !
این طور که نشون میده پوشش خارجی هم بنده رو ساپورت نمیکنه اما بخاطر نزدیک بودن به پوشش خارجی می خواستم بدونم ایا امکان استفاده از مودم داخلی تو این نقطه هست ؟؟؟؟ کسی نیست ساکن این نقطه از یزد باشه ؟؟؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

امیر انصاری
20-09-2012, 13:58
با سلام
من دانشجوی یزد هستم و خونم تو این نقطه هست : تو عکس معلومه !
این طور که نشون میده پوشش خارجی هم بنده رو ساپورت نمیکنه اما بخاطر نزدیک بودن به پوشش خارجی می خواستم بدونم ایا امکان استفاده از مودم داخلی تو این نقطه هست ؟؟؟؟ کسی نیست ساکن این نقطه از یزد باشه ؟؟؟

آقا به این نقشه ها اعتباری نیست. همونطور که قبلنم گفتم، من از پوشش بیرونی هم 1000 متری فاصله دارم، اما با مودم داخلی کانکت میشم. البته منزل ما در طبقات بالا هست. شمام باید تست کنی، مخصوصاً اگر ساختمونتون مرتفع باشه.

depot
20-09-2012, 14:05
اخه مودم رو بردارم ببرم بعدا ببینم نمیشه دردسر هست ........... ما طبقه همکف خونه داریم !! یعنی میشه...................

امیر انصاری
20-09-2012, 14:29
اخه مودم رو بردارم ببرم بعدا ببینم نمیشه دردسر هست ........... ما طبقه همکف خونه داریم !! یعنی میشه...................

اگر آشناهات مودم دارن، قرض بگیر تست کن. اگر ندارن میتونی از نمایندگی بخوای بیاد برات تست کنه (فکر کنم 5 یا 10 تومن برای تست بگیره). البته در موقعیت شما همکف بعیده مودم داخلی جواب بده.

mosi_alfa
20-09-2012, 14:33
آقا کسی مودموشو نمیفروشه
تهران-کرج

Shr776
20-09-2012, 16:26
اگه خونه اینترنت خوبی مثل adsl داری و زیاد هم ساوه نمی مونی و فقط وبگردی داری شاید همون GPRS کارت رو راه بندازه نمی خواد ۲۰۰ تومن هم هزینه کنی

آقا من خونه هم dasl ندارم.فقط 5 ماهی ساوه هستمو دیگه خلاص!!خواستم واسه اونجا هم adsl بکشم ولی فیبر نوری هستشو مخابرات فقط میده مثل اینکه بعدشم واسه خونه هم میخواستم adsl بکشم اما دیدم دوبار کاری هستش.نظر شما چیه؟

امیر انصاری
20-09-2012, 16:58
آقا من خونه هم dasl ندارم.فقط 5 ماهی ساوه هستمو دیگه خلاص!!خواستم واسه اونجا هم adsl بکشم ولی فیبر نوری هستشو مخابرات فقط میده مثل اینکه بعدشم واسه خونه هم میخواستم adsl بکشم اما دیدم دوبار کاری هستش.نظر شما چیه؟

به نظر من که وایمکس خیلی بهتره، مخصوصاً برای کسانی که زیاد اینور اونور میرن (مثل خودم). اصلاً نمیتونم به ای دی اس ال فکر کنم.

Milad4171
20-09-2012, 18:28
سلام دوستان. نظرتون در مورد سروس 1 به 10 نامحدود چیه؟

کلا دوستانی که دارن تستشون رو با سرعتشون رو بگذارن.
کسانی هم که نامحدود دارن بگم میخوام با ایرانسل مقایسه کنم.
بیشتر سرویس نامحدودش هست!

saze
20-09-2012, 19:04
سلام
سرعت دانلود سرویسهای 128 و 256؟قطعی داره؟شبانه رایگان داره؟

arash59b
20-09-2012, 19:08
سلام
سرعت دانلود سرویسهای 128 و 256؟قطعی داره؟

قطعی مخصوص سرویس خاصی نیست و از طرف مبین نت اعمال میشه!!!


شبانه رایگان داره؟

همه سرویس ها به غیر از اونایی که ۸تا ۲۰ هستند شبانه رایگان دارند

hgfg
20-09-2012, 19:29
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

majid_sd2009
20-09-2012, 19:36
سلام من اشتراک دو مگ دارم و اشتراکم 17 مهر تموم میشه. میخواستم ببینم اگه الان طرح رو عوض کنم و برم روی 1 مگ از همین الان برام محاصبه میشه یا از 17 مهر؟ چون الان حجمم تموم شده و داره از موجودی حساب کم میکنه.

saze
20-09-2012, 19:40
امکان استفاده از مودم usb وایمکس ایرانسل به جای مودم مبین نت هست؟

امیر انصاری
20-09-2012, 19:41
سلام من اشتراک دو مگ دارم و اشتراکم 17 مهر تموم میشه. میخواستم ببینم اگه الان طرح رو عوض کنم و برم روی 1 مگ از همین الان برام محاصبه میشه یا از 17 مهر؟ چون الان حجمم تموم شده و داره از موجودی حساب کم میکنه.

شما زنگ بزن پشتیبانی بگو طرحتو عوض کنن، یا از کنترل پنل جدید طرحتو عوض کن. بعد پولشو واریز کن. فوری فعال میشه. زودتر اقدام کن که بیخود از اعتبارت کم نشه.

majid_sd2009
20-09-2012, 19:43
جدا؟ یعنی همین الان فعال کنم فعال میشه؟ بعد اینکه من تو حساب کاربریم پول دارم میشه با همون فعال کرد و یا باید پول طرح رو دوباره کامل بریزم؟

اخطار میده!
به دلیل وجود فرایند در حال انتظار امکان تغییر طرح وجود ندارد.
یعنی چی؟

امیر انصاری
20-09-2012, 20:30
جدا؟ یعنی همین الان فعال کنم فعال میشه؟ بعد اینکه من تو حساب کاربریم پول دارم میشه با همون فعال کرد و یا باید پول طرح رو دوباره کامل بریزم؟

اخطار میده!
به دلیل وجود فرایند در حال انتظار امکان تغییر طرح وجود ندارد.
یعنی چی؟


1- اگر طرح مورد نظر شما فرضاً 30 تومنه و شما تو حسابت 5 تومن داری، برای فعال شدن طرح جدید باید 25 تومن دیگه به حساب بریزی.
2- این خطار معنیش اینه که قبلاً تغییر طرح دادین، ولی مبلغشو هنوز واریز نکردین تا فعال بشه. باید مبلغو واریز کنید.

saze
20-09-2012, 21:34
امکان استفاده از مودم usb وایمکس ایرانسل به جای مودم مبین نت هست؟
راهنمایی بفرمایید.

majid_sd2009
20-09-2012, 23:25
چرا سیگنال پریده؟ هیچی انتن ندارم؟چه خبره باز؟ الان با ایرانسل اومدم

bina22
20-09-2012, 23:39
منم ندارم.از ساعت 9 اینجوریه.منم با ایرانسل اومدم . یعنی ایرانسل خداست.یه ربع طول کشید صفحه بیاد.ما بخوایم اینترنت با عدالت نداشته باشیم کیو ببینیم؟

magoori
21-09-2012, 00:04
من شیراز هستم
اینجا هم از حدود ساعت 9 هیچی آنتن ندارم کلا قطع شده :24:

mansell
21-09-2012, 00:22
تایید میشه!!!

منم چند ساعته آنتن ندارم ،حدس زدم طبق معمول سراسریه.الانم با ایرانسل اومدم بالا.امیدوارم تا دانلود شبانه درست شه!!

داشتن یه اینترنت باثبات با سرعت مناسب واقعا خواسته بزرگیه که از ما دریغ میشه!!!!!!!!!!!!

FerineFast
21-09-2012, 00:34
اینجا تهران همچنان قطع هست.

bina22
21-09-2012, 00:35
نه داداش.ما مشکلات خیلی مهمتری داریم. اصلا اینترنت باعث بدبختی جوامعه و اینترنت گرون نشان از عدالت و آزادی یک کشوره.

malavan.ehsan
21-09-2012, 00:49
معلوم نیست چه بلایی سر مبین نت اومده اینجا هم بندرانزلی همچنان قطع

mohsenking
21-09-2012, 01:26
من شیراز هستم
اینجا هم از حدود ساعت 9 هیچی آنتن ندارم کلا قطع شده :24:

انگار یه خبرایی هست چون ایرانسلم یه دو ساعتی قطع بود !

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2

ali_z051
21-09-2012, 01:28
اینجا کرمانه همچنان اینترنت قطع ـه ای لاو یو پی سی ورلد :))

seetherali
21-09-2012, 01:43
منم آنتن ندارم از ساعت 9 شب به بعد.الانم با ايرانسل اومدم كه كه پنج دقيقه طول كشيد تا فروم رو باز كرد. فك كنم بخاطره اينكه ساعت ها رو كشيدن عقب قطع كردن كه ساعات شبانه رو درست كنن.

DVBS
21-09-2012, 01:47
اینجا بوشهر و مبین همچنان قطعه .


دلیلش رو فکر کنم بخاطر عقب کشید ساعت باشه هر شش ماه و موقع تغییر ساعت همین بساط هست خاک بر سرشون که هنوز بعد از اینه همه سال تغییر ساعت عرضه نداشتند یه برنامه بنویسند که در ساعت مشخص دیتا بیس شون رو آپدیت کنه که مجبور نباشند 3-4 ساعت اینترنت یه کشور رو قطع کنند انگاری تو عصر حجر زندگی میکنه مبین نت.

DVBS
21-09-2012, 01:50
ساعت انجمن هم خرابه الان ساعت 1:50 هست ولی انجمن هنوز یکساعت جلوه

GHOST RECON
21-09-2012, 03:18
ساعت 3:15 اینجا تهران است مبین وصل شده

Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2

seetherali
21-09-2012, 03:31
اهواز هم يه 10 دقيقه اي هست وصل شده , سرعت هم عالي. فقط ميترسم چون تازه وصل شده قاطي كرده باشه و حجم كم كنه ! قسمت Call History هم مشكل داره انگار . ارور No CDR can be obtained ميده .

seetherali
21-09-2012, 04:12
اهواز هم يه 10 دقيقه اي هست وصل شده , سرعت هم عالي. فقط ميترسم چون تازه وصل شده قاطي كرده باشه و حجم كم كنه ! قسمت Call History هم مشكل داره انگار . ارور No CDR can be obtained ميده .
تست كردم حجم كم نميكنه . حالا ما تا ساعت 8 جديد دانلود كنيم يا قديم ؟ :31:

ehsan62534207
21-09-2012, 04:16
شیرازم وصل شده! سایت مبین نت هم حجم ها و اینا رو درس کرده!! کلی حال داده !! :ِ سرعتم خوبه! 130 با 1 MB فقط ساعتشو نمیدونم چیکار کنم تا چند بزارم! تا همون 7 میزارم! :ِی

new_folder
21-09-2012, 05:30
سلام دوستان. دانلود رایگان طبق ساعت قدیمه یا جدید؟ یکی منو راهنمایی کنه لطفا

smk1981
21-09-2012, 05:37
جدا؟ یعنی همین الان فعال کنم فعال میشه؟ بعد اینکه من تو حساب کاربریم پول دارم میشه با همون فعال کرد و یا باید پول طرح رو دوباره کامل بریزم؟

اخطار میده!
به دلیل وجود فرایند در حال انتظار امکان تغییر طرح وجود ندارد.
یعنی چی؟



1- اگر طرح مورد نظر شما فرضاً 30 تومنه و شما تو حسابت 5 تومن داری، برای فعال شدن طرح جدید باید 25 تومن دیگه به حساب بریزی.
2- این خطار معنیش اینه که قبلاً تغییر طرح دادین، ولی مبلغشو هنوز واریز نکردین تا فعال بشه. باید مبلغو واریز کنید.

دوره قبل برامنم این خطا رو میداد و با وجود پول تو حساب تمدید نمی کرد تا اینکه زمان سرویسم تموم شد و خودکار تمدید کرد با این سیستم مبین نت پول خوبی بخاطر حجم اضافه مصرفی به جیب میزنه.

arash59b
21-09-2012, 05:42
اهواز هم يه 10 دقيقه اي هست وصل شده , سرعت هم عالي. فقط ميترسم چون تازه وصل شده قاطي كرده باشه و حجم كم كنه ! قسمت Call History هم مشكل داره انگار . ارور No CDR can be obtained ميده .

احتمالا بخاطر قطعی سراسری هنوز خیلی ها وصل ندشن که سرعت خوبه. بد به دلت راه نده :46:


سلام دوستان. دانلود رایگان طبق ساعت قدیمه یا جدید؟ یکی منو راهنمایی کنه لطفا

باید طبق ساعت رسمی کشور باشه

seetherali
21-09-2012, 05:49
كاري نداره كه . ساعت 7:10 دقيقه(جديد) كه شد مودم رو ريست كنيد اگه حجم كم كرده بود كه هيچي , اگه نكرده بود تا 8 ادامه بدين :21:

seetherali
21-09-2012, 08:10
تا ساعت 8:06 دقيقه داشتم دانلود ميكردم ولي حجم كم نكرده ! قبلا مبين نت 4 دقيقه از ساعت رسمي عقب بود. حالا بازم دارم دانلود ميكنم ببينم چه ساعتي حجم كم ميكنه آخر.

shahab.hiro
21-09-2012, 08:14
دیشب قم هم قطع بود.

صفحه مشترکین فارسی هم درست شده دیگه حجم مصرفی رو نشون میده.

سرعت دانلود و پینگ من که امروز افتضاح شده خدا کنه موقتی باشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

seetherali
21-09-2012, 09:41
اونايي كه اهل ريسك هستن بشينن دانلود كنن الان ! از ساعت 8 به بعد از حجم من اصلا كم نكرده با اينكه بيشتر از 200 مگ استفاده كردم. امتحان كنيد خودتون . البته ممكنه مبين نت اينا رو ثبت كنه بعدا از حُلقوممون بكشه بيرون :31:

*Forgotten*
21-09-2012, 10:05
تست كردم حجم كم نميكنه . حالا ما تا ساعت 8 جديد دانلود كنيم يا قديم ؟ :31:

نمیخاد ریسک کنید

مودم رو یه بار روشن و خاموش کنید و ساعت و دقیقه end رو با سايت time.ir مطابقت بدید
در ضمن قبلش ساعت کامپوتر رو با ساعت رسمی کشور time.ir تنظیم کرده باشید

Milad4171
21-09-2012, 10:29
پسرا . این تنظیم ساعت همه جا وجود داره. مثل تنظیم روشنایی خیابونا هنگام تاریکی هوا.
بله ایرانسل هم قطع بود وایمکسش ولی توجیه پذیر بود. اینا مجبور تمامی سرورها رو زمانش رو با هم ست کنن. این کار یکی دو ساعت نیست.
تمام مراکز اینطروی بودن به جز کسانی که تکنولوژی به روز رسانی رو داشتن یا تکنسین های حرفه ای واسه این کار داشتن...
-
آقا بیاین سرعتتون رو بدین ببینم.

وضعیت نامحدود سرویس ها چطوره؟؟؟ میخوام از ایرانسل بیام رو مبین نامحدودش رو بگیرم.

majid_sd2009
21-09-2012, 10:51
دیدی چی شد! کاش منم میزدم برا دانلود! گفتم سیستمو روشن بزارم اگه وصل شد دانلودو شروع کنه ها!دیشب اگه سرعتتون خیلی بالا بوده چون من و امثال من خواب بودیم!: دی

majid_sd2009
21-09-2012, 12:08
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویس دو مگ!چند روزی هست اینجوریه!
تا حالا هم سرعت بالای 180 ندیدم !

linuxer
21-09-2012, 12:35
پسرا . این تنظیم ساعت همه جا وجود داره. مثل تنظیم روشنایی خیابونا هنگام تاریکی هوا.
بله ایرانسل هم قطع بود وایمکسش ولی توجیه پذیر بود. اینا مجبور تمامی سرورها رو زمانش رو با هم ست کنن. این کار یکی دو ساعت نیست.
تمام مراکز اینطروی بودن به جز کسانی که تکنولوژی به روز رسانی رو داشتن یا تکنسین های حرفه ای واسه این کار داشتن...
-
آقا بیاین سرعتتون رو بدین ببینم.

وضعیت نامحدود سرویس ها چطوره؟؟؟ میخوام از ایرانسل بیام رو مبین نامحدودش رو بگیرم.

دوست من هیچ جای دنیا نمیان دستی ساعت سروراشون رو تنظیم کنن. اصلا معقول نیست و اشتباه انسانی هستش.
به پروتوکل هستش به اشم ntp که برای ست کردن ساعت از اون استفاده میشه . برای اطلاعات بیشتر میتونی به لینک زیر مراجعه کنی.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

bina22
21-09-2012, 12:41
دوستان یه سوال دارم.الان که مدل این ecare رو عوض کردن هر کی هر طرحی بخواد میزنه؟ کارت دانشجویی یا مدارک لازم نیست؟
یعنی ما بیخودی خودمونو کشتیم؟ دی:
ممنون میشم جواب بدید.

GHOST RECON
21-09-2012, 12:55
ضمن تشکر از تمامی عوامل خرابی دیشب که باعث شدند بیش از 70 درصد کاربران با این فکر که اینترنت خرابه بگیرن بخوابن و دانلود نکنن و سرعت ما فضایی شود اعلام میدارم دیشب سرعت سرویس 512 روی 120 بود بدون نوسان ( حتی 119 هم نشد ):22:
و من تونستم از ساعت 3:30 تا 8 صبح نزدیک 2.5 گیگ دانلود کنم :39:

به امید خرابی های بیشتر:7:

ehsan62534207
21-09-2012, 13:31
بچه ها تو سایت موبین نت حجم مصرفی امروز رو حساب نمیکنه!!! مودمو خاموشم کردم!! ببینن واسه شمام همینطوره ؟ کم نمیکنه؟ بزاریم واسه دان؟

dokhtarak_e_darya
21-09-2012, 13:47
دوستان کسی طرح ویژه 1مگ 1 ساله 250 هزار تومن داره اینجا؟ اگر اره سرعت شبانش چنده؟ چقد دانلود میکنه شب؟

majid_sd2009
21-09-2012, 15:21
درسته تو سایت انگلیسیش هم 31شهریور رو نشون نمیده! من که زدم برا دانلود شاید کم نکنه دیگه! تا حالا شده از این اتفاقات بیوفته و بعد یکدفعه کم کنه؟

ehsan62534207
21-09-2012, 16:00
آقا اصلا حجم کم نمیکنه من 2 تا سایتو چک کردم هم خود مبین نت هم سایت خارجیه!!! کلا واسه امروز هیچ حسابی نداه!! شایدم چون تعطیله کسی تو مبینت نیس هی حساب کنه!
ما که گذاشتیم واسه دانلود!!

ehsan62534207
21-09-2012, 16:06
بچه من از یکی پرسیدم گف قبلا هم اینطوری شده که حجم کم نکنه و بعد> یهوی شبش همه لاگ ها و وصل شدن ، حجم ها اومده! اتفاقا میگه جمعه بوده!!

arash59b
21-09-2012, 16:20
آقا اصلا حجم کم نمیکنه من 2 تا سایتو چک کردم هم خود مبین نت هم سایت خارجیه!!! کلا واسه امروز هیچ حسابی نداه!! شایدم چون تعطیله کسی تو مبینت نیس هی حساب کنه!
ما که گذاشتیم واسه دانلود!!

شاید حجم کم کردنش دیرو زود داشته باشه ولی سوخت وسوز نداره. مطمئن باش پات حساب میکنند

یه بار مودم رو خاموش روشن کن

vahidmir2000
21-09-2012, 16:45
شاید حجم کم کردنش دیرو زود داشته باشه ولی سوخت وسوز نداره. مطمئن باش پات حساب میکنند

یه بار مودم رو خاموش روشن کن

به احتمال قوی حساب میشه ولی فعلا نشون داده نمیشه. ریسک نکنید دوستان.

آقا تو سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زمان رو کجا نشون میده که ساعت رو تنظیم کنم و کلا روش تنظیم ساعت با این سایت چگونه است؟ :)

p.pakdel2000
21-09-2012, 16:47
ماله منم کم نمیکنه. چندبار ریست کردم و چک کردم اما بازم کم نکرد. نره تو پاچمون بعداً؟:D

p.pakdel2000
21-09-2012, 16:51
دوستان کسی طرح ویژه 1مگ 1 ساله 250 هزار تومن داره اینجا؟ اگر اره سرعت شبانش چنده؟ چقد دانلود میکنه شب؟

من دارم البته ساری هستم. جدا از قدرت سرور، میانگین دانلود 50 الی 60 میشه. اگه سرور قوی باشه تا 90 هم میرسه. من از 6 به بعد تا 130 هم دانلود می کنم

bina22
21-09-2012, 17:23
من 400 تومنم مونده.غمی نیست.تا الان 3 گیگ گرفتم.

ehsan62534207
21-09-2012, 17:52
من 400 تومنم مونده.غمی نیست.تا الان 3 گیگ گرفتم.
درود بر تو! من ADSL داشتم روزی 50GB دان میکردم!! اینقدر دان کردم که دیگه ترسیدم بگیرنم!! که اومدم مبینت نت گرفتم !! بماند چطوری!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](11).gif

bina22
21-09-2012, 17:54
ایول دادا.باید ازت تشکر کنم که گفتی کم نمیکنه. من الان فقط هارد میخوام.دیگه جا نبید.دی:

امیر انصاری
21-09-2012, 18:02
درود بر تو! من ADSL داشتم روزی 50GB دان میکردم!! اینقدر دان کردم که دیگه ترسیدم بگیرنم!! که اومدم مبینت نت گرفتم !! بماند چطوری!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](11).gif

آقا هارد دیسک اضافی نداری؟

Milad4171
21-09-2012, 18:04
اینجا ایرانه ! اگر ربطی به تغییر ساعت ایران نداشته پس دلیل قعطی دیشب چی بوده؟
پس یه ربطی داشته. هرجای دنیا دارن از قویترین سخت افزارها و سرورها استفاده میکنن. اگه ایران هم اونطوری بود من و شما بخاطر سرعت کم اینجا به شرکت فوش نمیدادیم... ( سرویس وایمکس با کابلی بخاطر فرکانسش با هم خیلی فرق دارن )

ehsan62534207
21-09-2012, 18:15
آقا هارد دیسک اضافی نداری؟
هارد اکسترنالم خورده زمین کار نمیکنه@ 200 تومن گزاشته رو دستم!!! خودم دنبال هادرم! :ی

ehsan62534207
21-09-2012, 18:19
ایول دادا.باید ازت تشکر کنم که گفتی کم نمیکنه. من الان فقط هارد میخوام.دیگه جا نبید.دی:
خواهش میکنم! یه دو گیگ جا من بهت میدم حال کن
تو run بنویس temp بعد هر چی تو پوشه هست پاک کن
دوباره تو run بنویس %temp% اینجام هرچی هست پاک کن
اینا فایلهای موقت برنامه هان که خود برنامه ها پاکشون نکردن نگران نباش! :ی

bina22
21-09-2012, 18:37
مرسی، آره بلدم. فعلا یه فلش پیدا کردم.دی:
عوضه دیشب درومد.400 تومن بیشتر بهم حال میده.

arash59b
21-09-2012, 22:26
بچه سرویس ۱ مگم تموم شده میخوام برم رو ۲ مگ نظرتون چیه؟

اونایی که ۲ دارن سرعتشون تو روز و شب چطوره؟

officer
21-09-2012, 22:43
بچه سرویس ۱ مگم تموم شده میخوام برم رو ۲ مگ نظرتون چیه؟

اونایی که ۲ دارن سرعتشون تو روز و شب چطوره؟

2 مگی که من و یکی از دوستانم داشتیم ( شهر رشت ) ، افتضاح بود ... تفاوت سرعتش با 1 مگ در طول روز بیشتر از 30 کیلوبایت بر ثانیه نبود و
از حدود 2 ماه پیش تا الان هم بیشتر ساعات شبانه رو با سرعت 20 تا 40 کیلوبایت دانلود داشتیم !

+
فریمور مودم های DX350 آپدیت شدنی هستن ؟
Firmware version:
v2.10.14-g1.5.2-mobinnet

GHOST RECON
21-09-2012, 22:49
به احتمال قوی حساب میشه ولی فعلا نشون داده نمیشه. ریسک نکنید دوستان.

آقا تو سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زمان رو کجا نشون میده که ساعت رو تنظیم کنم و کلا روش تنظیم ساعت با این سایت چگونه است؟ :)

چون ساعتو کشیدن عقب دیگه با همون ساعت اینترنتی ویندوز ساعتتو تنظیم کن


Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2

arash59b
21-09-2012, 22:50
2
فریمور مودم های DX350 آپدیت شدنی هستن ؟
Firmware version:
v2.10.14-g1.5.2-mobinnet

اره ولی مبین نت هنوز فریمورهاشو رو سایتش نزاشته

درضمن بعضی وقت ها خودش اپدیت میشه

ali_z051
21-09-2012, 23:00
سلام
منم گذشتم روی دانلود:31:

از صبح هرچی‌ نگاه می‌کنم میبینم لاگ نمیاد چند بار هم مودم رو خاموش روشن کردم بازم خبری نیست :دی

۲مگابایت دارم
از دیشب که قطع شده دارم با ۲۵۰ دانلود می‌کنم
قبلا ۱۸۰ اینا بود

امیدوارم همین‌جوری بمونه
بچها بگین آمین:31:

seetherali
21-09-2012, 23:05
آقا چرا حجم كم نميكنه آخه ؟ ما كه شانس نداريم, يهو هرچي توي ساعات رايگان دانلود كنيم هم از حجم كم ميكنه . call history هم كه تا 30 شهريور رو بيشتر نشون نميده

mohsenking
21-09-2012, 23:53
بچه ها یه مودم مبین نت از دوستم گرفتم گذاشتم کنار مودم ایرانسل ولی متاسفانه وضعیت اینجوری بود :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و همینطور که میبینید ایراسل آنتنش پره !!!
مودم بردم چسبوندم به پنجره پذیرایی یه دونه به زور اومد با همین یه چیزی زدم دانلود بشه سرعت خیلی نوسان داشت و مدام بالا پایین میشد
پس با این حساب فکنم همین ایرانسل رو اوکی کنم بهتره نه ؟
نظر شما چیه ؟

arash59b
22-09-2012, 00:06
بچه ها یه مودم مبین نت از دوستم گرفتم گذاشتم کنار مودم ایرانسل ولی متاسفانه وضعیت اینجوری بود :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و همینطور که میبینید ایراسل آنتنش پره !!!
مودم بردم چسبوندم به پنجره پذیرایی یه دونه به زور اومد با همین یه چیزی زدم دانلود بشه سرعت خیلی نوسان داشت و مدام بالا پایین میشد
پس با این حساب فکنم همین ایرانسل رو اوکی کنم بهتره نه ؟
نظر شما چیه ؟

اگه می تونی تو جهت های دیگه و نزدیک پنجره هم چک کن چون دلیل نمیشه دکل BTS ایرانسل و مبین نت هر دو یه جهت باشن ممکنه شما الان طرف دکل ایرانسل باشید.

تو زمان های دیگه هم تست کن چون باز ممکن اونوقتی که تست کردی مبین نت قطع باشه

با همه اینها اگه اینطور موند بهتره مبین نت نگیری یا اینکه به فکر مودم فضای باز باشی

mohsenking
22-09-2012, 00:17
بچه ها الان یهو دیدم 3تا آنتن داره یعد شد 4 تا نگاه کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این عکسرو که فکنم 100 کیلوبایته کلی طول کشید آپ کنه
ولی یه ربعه زدم جیمیلمو بار کنه هنوز نکرده !!!
سویچ کردم روی ایرانسل 3سوته بازش کرد چرا واقعا ؟!
نا امیدم کرد

mohsenking
22-09-2012, 00:17
بچه ها الان یهو دیدم 3تا آنتن داره یعد شد 4 تا نگاه کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این عکسرو که فکنم 100 کیلوبایته کلی طول کشید آپ کنه
ولی یه ربعه زدم جیمیلمو بار کنه هنوز نکرده !!!
سویچ کردم روی ایرانسل 3سوته بازش کرد چرا واقعا ؟!
نا امیدم کرد

majid_sd2009
22-09-2012, 00:39
بدبخت نشیم؟ الان دیگه هیچی تو دوتا سایت نشون نمیده! قبلا تا 30 شهریورنشون میداد! صبح پا میشیم میبینم رفته تو پاچمون! دانلود شبانه هم معلوم نیست کی شروع بشه! چون اخرش نفهمیدیم ساعتو تنظیم کردن یا نه!بدبختی ما رو میبینی؟ یه بار خواستیم یه فیلم دان کنیم ببینیم ها! اول که سرعت داغون شد، بعدشم که کلا ترکید و قطع شد الانم که معلوم نیست چی به چیه!

GHOST RECON
22-09-2012, 00:52
بدبخت نشیم؟ الان دیگه هیچی تو دوتا سایت نشون نمیده! قبلا تا 30 شهریورنشون میداد! صبح پا میشیم میبینم رفته تو پاچمون! دانلود شبانه هم معلوم نیست کی شروع بشه! چون اخرش نفهمیدیم ساعتو تنظیم کردن یا نه!بدبختی ما رو میبینی؟ یه بار خواستیم یه فیلم دان کنیم ببینیم ها! اول که سرعت داغون شد، بعدشم که کلا ترکید و قطع شد الانم که معلوم نیست چی به چیه!

فیلمو پول بدی بخری به نفعته :D:D:D:D:D

Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2

DariushGreat
22-09-2012, 01:23
دیشب که شبکه کلا تعطیل شده بود؛ احتمالا داشتن ساعتا رو تنظیم می کردن
راستی... این مودم هوای مشکیش چقدره خوشگل و تودل برو هست! دلم خواست... :دی

ehsan62534207
22-09-2012, 01:52
بچه ها کیا تا 10 مین دیگه میزارن واسه دان؟

seetherali
22-09-2012, 01:56
بچه ها کیا تا 10 مین دیگه میزارن واسه دان؟
من ميزارم, والا حاضر نيستم از 2 گيگ دانلود شبانه ام بگذرم مخصوصا وقتي سرعت اينقدر خوبه.
از ديشب كه وصل شده حجم كم نكرده اصلا. واي به حالشون اگه از حجممون كم كنن به خاطر دانلود توي ساعات رايگان.

ehsan62534207
22-09-2012, 02:06
من ميزارم, والا حاضر نيستم از 2 گيگ دانلود شبانه ام بگذرم مخصوصا وقتي سرعت اينقدر خوبه.
از ديشب كه وصل شده حجم كم نكرده اصلا. واي به حالشون اگه از حجممون كم كنن به خاطر دانلود توي ساعات رايگان.
خوشم اومد میریم واسه ادامه دان بازی NFS "" بعد پیری یاد جونیامون افتادیم!!

bina22
22-09-2012, 07:57
خداییش من که نمیدونم چقد دان کردم ولی میدونم خیلی شد.دی:

bina22
22-09-2012, 08:10
ساعت 8.10 و من هنوز دارم دان میکنم.

mehdi153
22-09-2012, 08:52
زیاد بهت خوش نگذره همچین ازت حجم کم شه که ارزو می کردی کاش دان نمی کردی قبلا" سر ما ازاین کلاه ها رفته و ساعت رایگان رو هم به ما چسبوندن

mehdi153
22-09-2012, 08:54
ساعت 8.10 و من هنوز دارم دان میکنم.

زیاد بهت خوش نگذره همچین حجم ازت کم کنن که اررزو کنی کاش دان نمی کردی تازه ساعت رایگان رو هم بهش می چسبونند بعدا"متوجه میشی

bina22
22-09-2012, 09:06
9:5 و هنوز هیچی کم نکرده.فک کنم امروزم رفتیم dl
من فک کنم دیگه یه هارد واقعا لازم شد.

MehranVB
22-09-2012, 09:22
عجیبه که واسه من دیشب قطع بود و هیچی دانلود نشد!

saze
22-09-2012, 09:42
امکان استفاده از مودم usb وایمکس ایرانسل به جای مودم مبین نت هست؟
راهنمایی بفرمایید.

MehranVB
22-09-2012, 10:05
راهنمایی بفرمایید.
امکانش که هست، ولی فکر نمیکنم شما خودت بتونی این کارو کنی.

arash59b
22-09-2012, 10:22
نوشته شده توسط saze
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
امکان استفاده از مودم usb وایمکس ایرانسل به جای مودم مبین نت هست؟

تا اونجایی که میدونم فقط مودم های 632 این قابلیت رو دارند

برای این کار هم باید مک تون توسط مبین نت ثبت بشه

شرکت sibesabzit تو تهران این کار رو انجام میده می تونی تماس بگیری بپرسی

مبین نت
22-09-2012, 10:38
با سلام و احترام ؛

قیمت جدید سفارش مودم ها به شرح زیر اعلام می گردد :








نوع مودم



قیمت واحد ( ریال)



قیمت واحد با مالیات ارزش افزوده ( ریال)





مودم های داخلی با طرح Demo


1,650,000


1,732,500




مودم های جیبی با طرح Demo


2,000,000


2,100,000






دوستانی که قصد خرید دارند زودتر و قبل از نهایی شدن قیمتها اقدام کنند ...

arash59b
22-09-2012, 10:44
سلام مبین نت

دوسوال داشتم.

تعرفه ها تو پاییز قرار نیست تغییر کنند؟


نظرتون رو برای سرعت 2 مگ می خواستم، ایا محدودیتی دارند؟ چرا سرعتشون همیشه در حدود 1 مگ هست؟

توصیه می کنید از 1 به 2 مگ برم؟

مبین نت
22-09-2012, 10:49
سلام مبین نت

دوسوال داشتم.

تعرفه ها تو پاییز قرار نیست تغییر کنند؟


نظرتون رو برای سرعت 2 مگ می خواستم، ایا محدودیتی دارند؟ چرا سرعتشون همیشه در حدود 1 مگ هست؟

توصیه می کنید از 1 به 2 مگ برم؟

تعرفه هام تغییر میکنه ولی در حال حاضر فقط امکان سفارش مودم های Demo موجود می باشد و مودم های طرح ویژه پس از اعلام تعرفه طرح های پاییز قابل ارائه خواهد بود

بستگی به شهرتون داره ، اگه شهرهایی باشید که وضعیت مطلوبه با 2مگ میتونید حداقل سرعت دانلود 400 داشته باشین ...

arash59b
22-09-2012, 10: