PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [آرشیو] Wimax Mobin net / شرکت مبین نت



صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 [42] 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88

arash59b
27-08-2012, 15:27
من مودم رو پشت پنجره گذاشتم برای گرفتن سیگنال بیشتر ولی مشکلی که هست اینکه کل روز زیر نور آفتاب هست. می خواستم بپرسم ممکنه مشکلی برا مودم پیش بیاد یا بیش از حد داق کنه که در طولانی مدت باعث بشه گیرندگی مودم کمتر بشه؟؟

در طولانی مدت مشکل زا میشه

کیفیت ساخت و مواد بکار رفته در بدنه مودم های داخلی و خارجی خیلی فرق می کنه

امیر انصاری
27-08-2012, 15:41
قبلا پرسیده شده و گفتن لیمیت نیست



من 2 مگ دارم و لیمیت هست.

arash59b
27-08-2012, 16:13
من 2 مگ دارم و لیمیت هست.

من نقل قول مبین نت رو هم واست گذاشتم

دلیل شما چیه؟

امیر انصاری
27-08-2012, 17:12
من نقل قول مبین نت رو هم واست گذاشتم دلیل شما چیه؟آرش جان عجب سؤالی میکنی :Dچون شبا سرعتم کم میشه. البته دیشب زیر 1 مگ نیومد, اما دو سه شب پیش حتی به 128ام می رسید. قبلنا که 512 بودم شبا اصلا افت نداشت.

arash59b
27-08-2012, 17:38
آرش جان عجب سؤالی میکنی :Dچون شبا سرعتم کم میشه. البته دیشب زیر 1 مگ نیومد, اما دو سه شب پیش حتی به 128ام می رسید. قبلنا که 512 بودم شبا اصلا افت نداشت.

خودشون که میگن فقط 1 مگ لیمیت شده (نه 512 و 2 مگ)

اگه 2 مگ هم بود خوب می گفتن، دلیلی هم نداره یکی رو بگن یکی رو نگن

افت سرعت شما هم دلایل زیادی می تونه داشته باشه مخصوصا شب ها

اگه لیمیت شده بود شب و روز سرعتت پایین بود از کی اینطور شده ؟ بهتره تنظیمات مودمت رو چک کنی

می تونی دوباره از مبین نت هم بپرسی.

امیر انصاری
27-08-2012, 18:24
خودشون که میگن فقط 1 مگ لیمیت شده (نه 512 و 2 مگ) اگه 2 مگ هم بود خوب می گفتن، دلیلی هم نداره یکی رو بگن یکی رو نگن افت سرعت شما هم دلایل زیادی می تونه داشته باشه مخصوصا شب ها اگه لیمیت شده بود شب و روز سرعتت پایین بود از کی اینطور شده ؟ بهتره تنظیمات مودمت رو چک کنی می تونی دوباره از مبین نت هم بپرسی.نه آرش جان مشکل فقط کمبود پهنای باند مبین نته. فکر نمی کنم کسی از کاربران مبین نت اونطور که شما میگی در طول روز مشکل داشته باشه (حداقل من ندارم). من یک ماهه در ساعات رایگان افت دارم, اونم تا حدود ساعت 4. 4 تا 8 چندان مشکل ندارم. البته شبای پرسرعتم داشتم. با پشتیبانی ام تماس گرفتم. میگن طبیعیه, به خاطر ترافیک شدیده ساعات رایگانه. به هر حال قبلا اینجوری نبود و مسلما مشکل کمبود پهنای بانده و از سمت من نیست :)

moon_city
27-08-2012, 18:57
امروز از طرف مبین نت یه ایمیل برام رسید با این متن
با سلام
لینک شبکه در ماهشر به صورت موقت دچار مشکل گردیده است که حاکثر تا 1 هفته آینده لینک های جدید به شبکه اضافه خواهد شد
با سپاس
البته همین طور که میبینید اسم شهر رو اشتباه نوشتن و اینکه از همون ابتدا که مبین نت اومد لینکشون مشکل داشت رو ذکر نکردن
ولی امید وارم که مشکلشون رو تو ماهشهر و شهرهای دیگه برطرف کنند

vahidmir2000
27-08-2012, 19:31
صفحه ی کنترل حساب مبین نت فارسی شد :) اولین حرکت تقریبا مثبت این شرکت

smk1981
27-08-2012, 19:34
الان زنگ زدم پشتیبانی(بعد یک ساعت موسیقی) که سرویسم رو زودتر از موعد تمدید کنم گفت سیستم از دیروز عوض شده و نمی تونه و باید حجم اضافه بگیرم بعد هم آدرس جدید ecare رو داد گفت خودت برو ببین البته فارسی هم شده که سر در بیارن مردم به هر حال برای مبین نت متاسفم آدرس جدید رو براتون میذارم شاید بدرد کسی خورد چون به کار من نیومد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مبین نت
27-08-2012, 19:51
گارانتی مودمها مبین نت به چه صورتی است؟؟
مودم DX350 من از صبح روشن نمیشه ، نمایندگی هم نتونست کمکی بکنه:41:

با پشتیبانی تماس بگیرید مشکل خاصی نباید باشه ... این مودمها در هنگام تغییر آی پی بعضی مواقع مشکل ساز میشن و ...

مبین نت
27-08-2012, 19:52
امکان داره یه اکانت بگیری با چند مودم مثلا دو تا مودم یکی داخلی و یکی جیبی داشته باشی یا چند تا داخلی که جاهای مختلف بذاری و از همون اکانت اصلی استفاده کنی

فرموده بودید میشه 5 تا مودم با 5 آی پی گرفت این اجباریه یا با یه مودم هم میشه چند آی پی داشت

خیر ممکن نیست ...

مبین نت
27-08-2012, 19:52
من مودم رو پشت پنجره گذاشتم برای گرفتن سیگنال بیشتر ولی مشکلی که هست اینکه کل روز زیر نور آفتاب هست. می خواستم بپرسم ممکنه مشکلی برا مودم پیش بیاد یا بیش از حد داق کنه که در طولانی مدت باعث بشه گیرندگی مودم کمتر بشه؟؟

همونطور که دوستان گفتن بله تاثیرگذاره ...

مبین نت
27-08-2012, 19:54
من الان زنگ زدم گفتن که مودم جیبی اصلا انتن نمی ده داخل خونه! اگه بخواین می فرسیتم برای تست که بعد مودمو پس بفرستن می گفتن فقط بعضی جاها انتن می ده 90 درصد نمی ده!
کسی تست کرده مودم جیبی مبین نتو؟ یعنی فقط تو خیابون انتن داره؟!

دراکثر مناطق اینگونست بخاطر همین توصیه نمیشه ... حتما قبل خرید تست بگیرید چون مودمهای جیبی پس از فروش غیرقابل برگشت هستند مگراینکه عامل باهاتون راه بیاد ...

ekf2000
27-08-2012, 19:57
حاضرم بيخيال يك گيگ بشم ولي چند ساعت پشت خط مبين نت نمونم كه اعصابم خورد بشه

سلام
لازم نیست بیخیال بشی
من جمعه ها صبح ساعت هشت تا ده هروقت زنگ میزنم مبین نت سریع وصل میشه
اما روزهای دیگه کلا اشغال هست وباید تو صف انتظار باشی
فکر کنم شماره83869999بهتر جواب میده
بدنیست توهم یه امتحانی کنی

مبین نت
27-08-2012, 20:00
الان زنگ زدم پشتیبانی(بعد یک ساعت موسیقی) که سرویسم رو زودتر از موعد تمدید کنم گفت سیستم از دیروز عوض شده و نمی تونه و باید حجم اضافه بگیرم بعد هم آدرس جدید ecare رو داد گفت خودت برو ببین البته فارسی هم شده که سر در بیارن مردم به هر حال برای مبین نت متاسفم آدرس جدید رو براتون میذارم شاید بدرد کسی خورد چون به کار من نیومد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

الان کار خودتون راحت تر شده ... بجای حجم اضافه راحت میتونید تعرفه انتخابی یا همون طرحتونو اعمال کنید و ازش استفاده کنید ...

مبین نت
27-08-2012, 20:09
امروز از طرف مبین نت یه ایمیل برام رسید با این متن
با سلام
لینک شبکه در ماهشر به صورت موقت دچار مشکل گردیده است که حاکثر تا 1 هفته آینده لینک های جدید به شبکه اضافه خواهد شد
با سپاس
البته همین طور که میبینید اسم شهر رو اشتباه نوشتن و اینکه از همون ابتدا که مبین نت اومد لینکشون مشکل داشت رو ذکر نکردن
ولی امید وارم که مشکلشون رو تو ماهشهر و شهرهای دیگه برطرف کنند

ما اینو 2-3هفته پیش خدمتتون عرض کردیم که اگه سیگنالتون خوب باشه احتمالا مشکل از لینکه و باید بهتون لینک اضافه کنن اما اون موقع گوش شنوایی نبود ...

smk1981
27-08-2012, 20:13
الان کار خودتون راحت تر شده ... بجای حجم اضافه راحت میتونید تعرفه انتخابی یا همون طرحتونو اعمال کنید و ازش استفاده کنید ...

خوب نکته همین جاست طرح های توی لیست با طرح من (2 مگ) و خیلی طرح های دیگه نمی خونه

smk1981
27-08-2012, 20:15
الان کار خودتون راحت تر شده ... بجای حجم اضافه راحت میتونید تعرفه انتخابی یا همون طرحتونو اعمال کنید و ازش استفاده کنید ...

خوب نکته همین جاست طرح های توی لیست با طرح من (2 مگ) و خیلی طرح های دیگه نمی خونه

مبین نت
27-08-2012, 20:20
خوب نکته همین جاست طرح های توی لیست با طرح من (2 مگ) و خیلی طرح های دیگه نمی خونه

2مگ فعلا تو لیست انتخابی نیست ... اضافه میشه ... قیمتام مشاهده کنید شاید سراغ 2مگ نرفتید ... سرعت 1024 بردارید با حجم بیشتر و قیمت پائین تر ...

امیر انصاری
27-08-2012, 21:22
2مگ فعلا تو لیست انتخابی نیست ... اضافه میشه ... قیمتام مشاهده کنید شاید سراغ 2مگ نرفتید ... سرعت 1024 بردارید با حجم بیشتر و قیمت پائین تر ...برادر مبین نت سؤالی دارم:تو کنترل پنل جدید طرح و قیمت های هست که باورکردنی نیستن! اینا واقعی هستن؟مثلا 1 مگ با 25 گیگ ترافیک 3 ماهه حدود 90 تومن یا 1.5 مگ با ترافیک 60 گیگ 6 ماهه حدود 140. اینا اداری هستن یا 24 ساعته؟

mehrdad2
27-08-2012, 22:32
صفحه فارسییش اشکال داره

saeed22s
27-08-2012, 22:42
میزان حجم مصرف شده و میزان حجم باقیمانده در صفحه جدید مشترکین نمایش داده نمیشه.

hp-world
27-08-2012, 22:44
سلام

ترافیک رایگان شبانه از ساعت 2 تا 8 هست ؟ برای استفاده از اون ، از همین یوزری که میدن باید استفاده کرد یا باید چیزی به اون اضافه کرد ؟ چون من یک ماهه مودمم رو گرفتم و 12 گیگ حجم دارم ، الان 3 گیگ حجم مصرف شده ، در حالیکه دانلود های سنگینم شب ها و در ساعت گفته شده است.

arash jahani
27-08-2012, 23:25
چطوری میشه ببینم چقدر از طرحم رو (گیگابایتم رو) مصرف کردم؟

farhad200
27-08-2012, 23:40
اقای مبین نت شما که علنی هی میگی اهواز مشکل داره....پس چرا بازم دارید از اهواز یوزر میپذیرید؟
واقعا اسم این کار رو چی میشه گذاشت؟ خب دیگه از اهواز نگیرید تا مشکلش بر طرف بشه. گناه اون بنده خداهایی که این همه هزینه مودم و طرح میکنن اخر سر هم اینجوری میره تو پاچشون چیه؟ ....و فکر هم نمیکنم شرکتتون به فکر رفع مشکل اهواز باشه...چون حد اقل تا حالا باید یه قول خشک و خالی بر طرف کردن مشکل رو میداد.

مديريت
27-08-2012, 23:56
آقا تو تهرانپارس خوب آنتن ميده ؟ م ميخام بخرم بگيرم بنظرتون

arash jahani
27-08-2012, 23:59
چطوری میشه بفهمم چقدر از گیگابایتمو مصرف کردم؟
آخه من تازه واردم.

مديريت
28-08-2012, 00:10
چطوری میشه بفهمم چقدر از گیگابایتمو مصرف کردم؟
آخه من تازه واردم.
داداش صفحات قبل وقت بذار بخون متوجه ميشي اسپم نكن

arash jahani
28-08-2012, 00:30
تقریبا 10 صفحه رو خوندم ولی پیدا نکردم به خود سایتم که میرم میگه برو به صفحه مشترکین که اونجا هم هر چند یوزر نیم و پسورد(admin) رو میزنم میگه اشتباهه البته ا فارسیشو میگم که متوجه بشم انگلیسیش با همون ادمین میاد.
خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید.

FerineFast
28-08-2012, 00:53
یوزر و پسورد شما روی مودم و یا جعبه اش هست
اونی که شما میزنی مال جای دیگست.
نمونه
یوزر
mob7545765@mobinnet.net
پسورد
123456

arash jahani
28-08-2012, 01:11
مرسی دستتون درد نکنه فقط یه سوال دیگه ترافیک مصرفی رو چطوری میتونم بر حسب میگابایت تبدیل کنم؟ یا اون ترافیک مصرفی بر چه حسبی هستش؟

امیر انصاری
28-08-2012, 01:22
سلامترافیک رایگان شبانه از ساعت 2 تا 8 هست ؟ برای استفاده از اون ، از همین یوزری که میدن باید استفاده کرد یا باید چیزی به اون اضافه کرد ؟ چون من یک ماهه مودمم رو گرفتم و 12 گیگ حجم دارم ، الان 3 گیگ حجم مصرف شده ، در حالیکه دانلود های سنگینم شب ها و در ساعت گفته شده است.شما اگر مداوم به اینترنت وصل باشی و فقطم وبگردی بکنی, دو ماهه 12 گیگت تمومه!برای دانلود شبانه هم هیچ کاری نباید بکنی, فقط محض احتیاط ساعت 2 شب مودمتو خاموش روشن کن یا از تنظیمات مودم اینترنتو قطع و وصل کن.

FerineFast
28-08-2012, 01:29
فکر کنم توی این سایت جدیدشون بایت هست
مقیاس ها :
1 کیلوبایت = 1024 بایت
1 مگابابت = 1024 کیلوبایت
1 گیگابایت = 1024 مگابایت

برای سادگی همون 1000 حساب کن یعنی هر گیگابایت بگیر 1000 مگابایت.

arash jahani
28-08-2012, 01:41
من امروز گیگابایت اضافه گرفتم هیچ دانلودی هم نکردم فقط تو وب ها چرخ زدم و یکم چت کردم الان که نگاه میکنم در طی تقریبا 10 ساعت 1 گیگابایت مصرف کردم چرا اینقدر زیاده؟
واقعا از ساعت دو تا هشت صبع رایگانه ؟

seetherali
28-08-2012, 03:06
جناب مبين نت يك نگاه به اين بندازيد كه اگه به نظرتون مشكل از مبين نت هست و حل شدنيه من وقت بزارم زنگ بزنم پشتيباني. توي عكس مشخصه همه چيز , من 26 مرداد طرح اشتراكم رو شارژ كردم پس بايد تا 26 شهريور دوره ام باشه ولي اينجا زده 10 شهريور و اين تاريخ بايد مربوط به پايان دوره قبلي كه 10 مرداد شارژ كردم باشه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

seetherali
28-08-2012, 03:39
بچه ها نظرتون درباره صفحه مشتركين جديد چيه ؟ به نظرم خيلي خوب شده و بالاخره اين مبين نت يه تكوني به خودش داد , فقط مشكلش اينه كه ترافيك مصرفي رو نشون نميده . بهترين قسمتش هم "تغيير طرح اشتراكي" هست كه هروقت خواستي ميتوني عوض كني . طرح من كه توشون نبود ولي احتمالا 5 گيگ 512 رو بردارم اين ماه.

metman1
28-08-2012, 07:36
سلام

آقا کسی به ما نگقت آیا میشه با یه مودم برای اداره چند ip ثابت گرفت؟

=CYBER=
28-08-2012, 08:08
دوستان لطفا تو این نظرسنجی شرکت کنید و بگید که راضی هستید یا ناراضی :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مبین نت
28-08-2012, 08:41
برادر مبین نت سؤالی دارم:تو کنترل پنل جدید طرح و قیمت های هست که باورکردنی نیستن! اینا واقعی هستن؟مثلا 1 مگ با 25 گیگ ترافیک 3 ماهه حدود 90 تومن یا 1.5 مگ با ترافیک 60 گیگ 6 ماهه حدود 140. اینا اداری هستن یا 24 ساعته؟

فعلا 24 ساعته ... اما این تعرفه ها قطعی نیست چون تا اواسط مهر یا نهایتا ابتدای آبانماه تعرفه های جدید ابلاغ میشه ...

مبین نت
28-08-2012, 08:43
میزان حجم مصرف شده و میزان حجم باقیمانده در صفحه جدید مشترکین نمایش داده نمیشه.

بله ... اوکی خواهد شد ...

مبین نت
28-08-2012, 08:48
اقای مبین نت شما که علنی هی میگی اهواز مشکل داره....پس چرا بازم دارید از اهواز یوزر میپذیرید؟
واقعا اسم این کار رو چی میشه گذاشت؟ خب دیگه از اهواز نگیرید تا مشکلش بر طرف بشه. گناه اون بنده خداهایی که این همه هزینه مودم و طرح میکنن اخر سر هم اینجوری میره تو پاچشون چیه؟ ....و فکر هم نمیکنم شرکتتون به فکر رفع مشکل اهواز باشه...چون حد اقل تا حالا باید یه قول خشک و خالی بر طرف کردن مشکل رو میداد.

عاملای فروشتون مسئول ایناست و اونا مودم سفارش میدن .... ضمنا خدمتتان عرض کردیم برای مشکلاتتون به عامل فروش مراجعه کنید تا از اونجا برای پشتیبانی ایمیل ارسال کنن تا رسیدگی بشه ...

مبین نت
28-08-2012, 08:49
آقا تو تهرانپارس خوب آنتن ميده ؟ م ميخام بخرم بگيرم بنظرتون


بله و مشکلی نداریم ...

arash59b
28-08-2012, 08:51
سلام

آقا کسی به ما نگقت آیا میشه با یه مودم برای اداره چند ip ثابت گرفت؟

دوست من چرا تاپیک رو به دقت نمی خونی

هم من و هم مبین نت جواب شما رو دادیم

برای بار سوم

به هیچ عنوان امکانش نیست

لطفا به قوانین احترام بزارید

مبین نت
28-08-2012, 08:53
تقریبا 10 صفحه رو خوندم ولی پیدا نکردم به خود سایتم که میرم میگه برو به صفحه مشترکین که اونجا هم هر چند یوزر نیم و پسورد(admin) رو میزنم میگه اشتباهه البته ا فارسیشو میگم که متوجه بشم انگلیسیش با همون ادمین میاد.
خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید.

admin واسه ورود به صفحه تنظیمات مودمه نه صفحه مشترکین
برای ورود به صفحه مشترکین به URI و PASS نیاز دارید ... که هردو مورد خدمتتون هست ...

URI : mob*****@mobinnet.net
Pass : عددی شش رقمی که جلوی URI برروی مودم یا جعبه اون درج شده ...

مبین نت
28-08-2012, 08:58
جناب مبين نت يك نگاه به اين بندازيد كه اگه به نظرتون مشكل از مبين نت هست و حل شدنيه من وقت بزارم زنگ بزنم پشتيباني. توي عكس مشخصه همه چيز , من 26 مرداد طرح اشتراكم رو شارژ كردم پس بايد تا 26 شهريور دوره ام باشه ولي اينجا زده 10 شهريور و اين تاريخ بايد مربوط به پايان دوره قبلي كه 10 مرداد شارژ كردم باشه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای حجم اضافه براتون لحاظ شده و درسته ... از اون تاریخم تا الان حدود 3 گیگ دانلود داشتید ...

CLP
28-08-2012, 09:05
عاملای فروشتون مسئول ایناست و اونا مودم سفارش میدن .... ضمنا خدمتتان عرض کردیم برای مشکلاتتون به عامل فروش مراجعه کنید تا از اونجا برای پشتیبانی ایمیل ارسال کنن تا رسیدگی بشه ...

زکی، حالا داری میگی مشکل از عامل فروشه ؟؟؟!!!! خوب شما و اون مدیراتون که تو دفتر مرکزی هستید و میدونید اهواز مشکل داره ، چرا بازم برای نمایندگی های فروش اهوازتون مودم میفرستید. پس دیدی شما و اون مبین نت برای سود خودتون دارید کار میکنید. الان به جای اینکه تو اهواز وضعیت سرویس دهی رو بهتر کنید بازم دارید مشترک میگیرید.

seetherali
28-08-2012, 09:07
برای حجم اضافه براتون لحاظ شده و درسته ... از اون تاریخم تا الان حدود 2.1 گیگ دانلود داشتید ...
درسته اتفاقا همين الان داشتم فكرش رو ميكردم كه 3 گيگ ميشه 24 تومن با ماليت ميشه 25200 كه دقيقا ميشه هم قيمت با طرح من , پس احتمالا فكر كردن ترافيك اضافه ميخوام .... 3 گيگ رو تموم كردم . اون اعتباري كه الان ميبينيد چند روز پيش گرفتم
پس شما لطفا بگين كه چطوري بايد موقع پرداخت اينترنتي اعلام كرد كه قصد شارژ ماهانه رو دارم؟ بار اولي كه خواستم شارژ كنم توي قسمت توضيحات نوشتم و مشكلي نداشت, بار دوم هم نوشتم ولي اينبار ترافيك اضافه رد كردن.
يه سوال ديگه هم داشتم, حتما بايد مبلغ يك گيگ رو پرداخت كنم تا وصل بشه يا با هزار تومن هم امكانش هست؟

=CYBER=
28-08-2012, 09:11
برادر ما بخوایم شب ها دانلود کنیم کی رو باید ببینیم ؟!!!

مبین نت
28-08-2012, 09:18
زکی، حالا داری میگی مشکل از عامل فروشه ؟؟؟!!!! خوب شما و اون مدیراتون که تو دفتر مرکزی هستید و میدونید اهواز مشکل داره ، چرا بازم برای نمایندگی های فروش اهوازتون مودم میفرستید. پس دیدی شما و اون مبین نت برای سود خودتون دارید کار میکنید. الان به جای اینکه تو اهواز وضعیت سرویس دهی رو بهتر کنید بازم دارید مشترک میگیرید.

برای بار سوم طی 20صفحه اخیر اینو واستون میذارم ... ابلاغیست به تمامی عوامل ... ضمنا خوبه جمله هارو کامل بخونیم ... وقتی عامل فروش میاد نصب میکنه و گزارش مشکل نمیده ما چیکار کنیم ؟!



عوامل محترم فروش


با سلام و احترام ؛

به استحضار می رساند برای تسریع در بررسی درخواست مشترکینی که امکان برقراری تماس با مرکز خدمات شرکت مبین نت را نداشته اند و به عامل فروش خود مراجعه نموده اند ، عاملیت فروش می تواند درخواست مشترک را از طریق ایمیلsupport@mobinnet.ir (support@mobinnet.ir) را به مرکز خدمات مبین نت ارسال نماید . خواهشمند است تا در ارسال ایمیل موارد زیر قید شود تا امکان رسیدگی فراهم شود.

1. نام و نام خانوادگی مشترک

2. شناسه اشتراک

3. شماره همراه مشترک

4. شرح درخواست

گفتن شما چرا میفروشید گفتیم ما به مشتری نمیدیم و اونجا نیستیم که تست کنیم .... ضمنا بنده فکر کنم هزارباری گفتم اهواز در شهرهای گروه ما C نیست و امکان رسیدگی با بچه ها در واحد دیگست ... لطفا مراجعه کنید تا ایمیلای اهواز حداقل 2رقمی بشه ... ما که داریم میگیم عوامل فروش ایمیل بزنن تا رسیدگی بشه که تا الان یا مراجعه ای صورت نگرفته !!! یا عامل ایمیلی ارسال نکردن !!!


در تاریخ 28 مردادم واسه برگشت از فروش مجدد به همه عوامل ابلاغ شده :

عوامل محترم فروش با سلام و احترام ؛ به استحضار مي رساند در روال برگشت از فروش کيفيت نامطلوب پس از صدور تيکت فني توسط مرکز خدمات و اعزام و تاييد کارشناس فني مبين نت، در صورتيکه بقيه مراحل فرآيند برگشت از فروش قابل انجام است که مودم نزد مشترک به آدرس ثبت شده در سيستم باشد در غير اينصورت شرکت ارتباطات مبين نت هيچ تعهدي در قبال مودم هاي معيوب که در محل عامل فروش است نخواهد داشت و برگشت از فروش انجام نخواهد شد. لطفا اين موضوع به مشترکين اطلاع رساني شود ...

مبین نت
28-08-2012, 09:21
درسته اتفاقا همين الان داشتم فكرش رو ميكردم كه 3 گيگ ميشه 24 تومن با ماليت ميشه 25200 كه دقيقا ميشه هم قيمت با طرح من , پس احتمالا فكر كردن ترافيك اضافه ميخوام .... 3 گيگ رو تموم كردم . اون اعتباري كه الان ميبينيد چند روز پيش گرفتم
پس شما لطفا بگين كه چطوري بايد موقع پرداخت اينترنتي اعلام كرد كه قصد شارژ ماهانه رو دارم؟ بار اولي كه خواستم شارژ كنم توي قسمت توضيحات نوشتم و مشكلي نداشت, بار دوم هم نوشتم ولي اينبار ترافيك اضافه رد كردن.
يه سوال ديگه هم داشتم, حتما بايد مبلغ يك گيگ رو پرداخت كنم تا وصل بشه يا با هزار تومن هم امكانش هست؟

برای تمدید طرح باید با مرکز خدمات تماس بگیرید و اطلاع بدید که هزینه واسه تمدید ریخته شده تا از همون تاریخ واستون تمدید کنن وگرنه برای حجم اضافه لحاظ میشه ... البته سعی براینه تو سیستمه جدید دیگه نیازی به تماسم نباشه و مشتری از صفحه مشترکین خودش این کارارو انجام بده ...

seetherali
28-08-2012, 09:30
ممنون فقط سوال دوم(حتما بايد مبلغ يك گيگ رو پرداخت كنم تا وصل بشه يا با هزار تومن هم امكانش هست؟) رو جواب نداديد.
دو تا سوال ديگه هم دارم :31:
1.تاريخ پايان اعتبار من سه روز ديگه هست , اعتبار موجود در حسابم 7500 هست, بعد از پايان طرح صفر ميشه يعني ؟ چون اين ترافيك رو اضافه خريدم.

2.من حواسم نبود توي قسمت "تغيير طرح اشتراكي" طرحم رو عوض كردم, و الان زده "وضعيت آخرين پيش فاکتور:منتظر دريافت وصولي" نميشه كنسلش كردي ؟

مبین نت
28-08-2012, 09:38
ممنون فقط سوال دوم(حتما بايد مبلغ يك گيگ رو پرداخت كنم تا وصل بشه يا با هزار تومن هم امكانش هست؟) رو جواب نداديد.
دو تا سوال ديگه هم دارم :31:
1.تاريخ پايان اعتبار من سه روز ديگه هست , اعتبار موجود در حسابم 7500 هست, بعد از پايان طرح صفر ميشه يعني ؟ چون اين ترافيك رو اضافه خريدم.

2.من حواسم نبود توي قسمت "تغيير طرح اشتراكي" طرحم رو عوض كردم, و الان زده "وضعيت آخرين پيش فاکتور:منتظر دريافت وصولي" نميشه كنسلش كردي ؟

خیر با هزارتومنم امکانش هست ...

اعتبارتونم باتوجه به مصرفتون کم میشه و درنهایت اگه طی این سه روز کمتر از مبلغ موجودیتون مصرف کرده باشید مابقی هزینه تو موجودی حسابتون می مونه ...

تاهزینه طرحیو که انتخاب کردید واریز نکنید هیچ اتفاقی نمیفته ...

seetherali
28-08-2012, 10:05
تاهزینه طرحیو که انتخاب کردید واریز نکنید هیچ اتفاقی نمیفته ...
بله متوجه ام ولي بالاخره ميخوام واريز كنم كه ...
هرچند طرح 1 مگ با 4 گيگ در ماه برداشته شده توي سيستم جديد.

mohsenking
28-08-2012, 10:06
سعادت آباد از مناطقیست که پوشش داخلیش مشکلی نداره ... اما بازم توصیه میشه مودم داخلی (رومیزی) بردارید ...

یعنی مودم همراه خوب نیست ؟ یا بد آنتن میده ؟
شنیدم شارژم کم نگه میداره درسته ؟!

abas.1740
28-08-2012, 10:41
با سلام...تو این صفحه مشترکین جدید چی ها رو به عنوان یوزر پسورد باید وارد کرد؟؟؟ اولش فکر کردم همون URI و PASS روی جعبه رو میخواد مثل قبلا...ولی اونا رو قبول نمیکنه میگه اشتباهه

adcomputer
28-08-2012, 11:16
عاملای فروشتون مسئول ایناست و اونا مودم سفارش میدن .... ضمنا خدمتتان عرض کردیم برای مشکلاتتون به عامل فروش مراجعه کنید تا از اونجا برای پشتیبانی ایمیل ارسال کنن تا رسیدگی بشه ...

دوست عزیز عامل فروش هیچ کاری نمیکنه و مثل پشتیبانی فقط به دنبال توجیه کردن است نه حل مشکل. خود پشتیبانی هم معمولاً مشکل رو از خود مشترک و مودم مشترک و سیگنالش میداند و میگن که ما در اهواز هیچ مشکلی و قطعی نداریم در صورتی که "غیر ممکن است" که روزی چندین بار سرویس قطع نشود. کیفیت سرویس که دیگر بماند. من با دو سال تجربه ی مشترک مبین نت بودن این رو میگم.

amirhosien_007
28-08-2012, 11:35
عاملای فروشتون مسئول ایناست و اونا مودم سفارش میدن .... ضمنا خدمتتان عرض کردیم برای مشکلاتتون به عامل فروش مراجعه کنید تا از اونجا برای پشتیبانی ایمیل ارسال کنن تا رسیدگی بشه ...

الان شما مسئول جواب گویی کدام شهر ها هستید، اصلا فامیلی تون چیه و تو کدوم بخش مبین نت کار میکنید شماره تلفن دفتر مبین نت رو بده تا باهاتون صحبت کنیم، خوب شما دارید میگید پشتیبانی اهواز با یه شخص دیگه است . خوب فامیلی و شماره تلفن اون بابا رو بده تا باهاش صحبت کنیم، مگه همکار شما نیست؟؟؟

arash59b
28-08-2012, 11:59
.... ضمنا بنده فکر کنم هزارباری گفتم اهواز در شهرهای گروه ما C نیست و امکان رسیدگی با بچه ها در واحد دیگست ... لطفا مراجعه کنید تا ایمیلای اهواز حداقل 2رقمی بشه ... ما که داریم میگیم عوامل فروش ایمیل بزنن تا رسیدگی بشه که تا الان یا مراجعه ای صورت نگرفته !!! یا عامل ایمیلی ارسال نکردن !!! ...


گیریم مشکل از عدم اطلاع رسانی عوامل فروش تو اهواز بوده

حالا که شما از طریق مشتری هاتون و این تاپیک متوجه شدید که اهواز واقعا مشکلات زیادی داره و تقریبا همه ناراضی هستند و با این وجود هیچ ایمیلی از عوامل فروشتون (که این نواقص رو اطلاع بده) دریافت نکردید

یعنی اینکه این عوامل فروش مشکل دار هستند و در عین حالی که هیچی سرشون نمیشه فقط به فکر کلاه بردای از مردم اهواز هستند

حالا که فهمیدید می خوام ببینم چطور باهاشون برخورد می کنید؟؟؟؟!!!!!

چقدر توبیخشون می کنید؟؟؟؟!!!!

البته از الان تقریبا میدونم آب از آب تکون نمی خوره و هیچ کاری باهاشون نمی کنید

hesam_q&q
28-08-2012, 12:52
گیریم مشکل از عدم اطلاع رسانی عوامل فروش تو اهواز بوده

حالا که شما از طریق مشتری هاتون و این تاپیک متوجه شدید که اهواز واقعا مشکلات زیادی داره و تقریبا همه ناراضی هستند و با این وجود هیچ ایمیلی از عوامل فروشتون (که این نواقص رو اطلاع بده) دریافت نکردید

یعنی اینکه این عوامل فروش مشکل دار هستند و در عین حالی که هیچی سرشون نمیشه فقط به فکر کلاه بردای از مردم اهواز هستند

حالا که فهمیدید می خوام ببینم چطور باهاشون برخورد می کنید؟؟؟؟!!!!!

چقدر توبیخشون می کنید؟؟؟؟!!!!

البته از الان تقریبا میدونم آب از آب تکون نمی خوره و هیچ کاری باهاشون نمی کنید

حالا این بنده خدا لطف کرده امده اینجا جواب سوال های شما رو میده ازش که تلبکار نیستین ایشون هم یه کارمند هست داره وظیفه شو انجام میده مبین نت هم مال باباش نیست که هی بهش میگین دزد
داره بهتون میگه که اقا شما از هر کجا خریدی برو همونجا شکایت کن یا کلا با کابرهای دیگه با هم دسته جمعی برید مجبور میشن کارتون رو راه بندازن

MOHSEN CHAVOSHI
28-08-2012, 12:57
آقا این طرحهایی که توی صفحه مشترکین جدید هستند، بعضا ارزونتر از طرح های توی سایت هست! اگر تغییر بدیم و بعدا تعرفه ها عوض بشه مشکلی پیش نمیاد؟

بعد اینکه جدول کامل این تعرفه های جدید جایی هست بشه دید؟ اونجوری انتخاب راحتتره! الان یه کم گیج کننده و وقت گیره...

بعضی از طرح ها هم یکیه اونجا! مثلا B21و B31 فرقی دارند؟

mafiasos
28-08-2012, 13:05
سلام دوستان
من میخواستم یه اشتراک وایمکس بگیرم . من کرج هستم گوهردشت . بلوار انقلاب کنار ورزشگاه انقلاب . می خواستم کسانی که تو این نزدیکی ها هستن . بگن مبین نت چطوره تو این منطقه .

ممنون

arash59b
28-08-2012, 13:36
حالا این بنده خدا لطف کرده امده اینجا جواب سوال های شما رو میده ازش که تلبکار نیستین ایشون هم یه کارمند هست داره وظیفه شو انجام میده مبین نت هم مال باباش نیست که هی بهش میگین دزد
داره بهتون میگه که اقا شما از هر کجا خریدی برو همونجا شکایت کن یا کلا با کابرهای دیگه با هم دسته جمعی برید مجبور میشن کارتون رو راه بندازن

اگه نگاه کنید تو صفحات گذشته به اندازه کافی از ایشون دفاع کردم

درضمن فقط جمله شون رو نقل قول کردم و اصلاطرف صحبتم ایشون نیست بلکه مبین نت هست

امیدوارم که این مطلب رو نیز به افراد مربوطه در مبین نت انتقال بدند تا با این عوامل فروش برخورد بشه

مديريت
28-08-2012, 13:53
بله و مشکلی نداریم ...
سلام داداش
پس تهرانپارس خوبه وضعش ؟ نگيرم بد باشه سرعتش براي خودم نيست براي كسي هست سر در ننمياره گفته آمار بگيرم حالا بد نباشه
من كارمند شركت هستم ولي نامه بهم نميدن ميتونم 1 مگ بگيرم يا هيچ راهي نداره ؟ بعد ضمنا الان يكسال 25 گيگ قيمتش 250 تومنه طرح تخفيفي چيزي نداريد براي اول مهر

alimail3248
28-08-2012, 13:59
دوستان اون تعرفه هایی که توی کنترل حساب هست مال سال 90 هست و احتمالا یک به هشت هستند.من یکی تعرفه 1024 رو انتخاب کردم و مشکل کندی سرعت حل شد.2 مگ داشتم همیشه کمتر از 512 بود اما 1024 طرح قدیم رو الان فعال کردم سرعت 1085 کیلوبیته و خوشبختانه افت سرعت نداشته و لیمیت هم نیست.(اهواز) ... امتحان کنید ببینید برای شماها هم همینطوره؟

امیر انصاری
28-08-2012, 14:20
دوستان اون تعرفه هایی که توی کنترل حساب هست مال سال 90 هست و احتمالا یک به هشت هستند.من یکی تعرفه 1024 رو انتخاب کردم و مشکل کندی سرعت حل شد.2 مگ داشتم همیشه کمتر از 512 بود اما 1024 طرح قدیم رو الان فعال کردم سرعت 1085 کیلوبیته و خوشبختانه افت سرعت نداشته و لیمیت هم نیست.(اهواز) ... امتحان کنید ببینید برای شماها هم همینطوره؟


فکر نکنم بین یک به هشت و یک به چهار فرقی داشته باشه. انگار فقط بازی با کلماته. من قبلاً 512 یک به هشت داشتم. خیلی راضی تر بودم تا زمانی که 1 مگ یک به چهار داشتم.

ekf2000
28-08-2012, 14:51
سلام
بازم میگم
انگاری زیادی داره حجم کم میشه
اقای مبین نت پیگیری کنید
ممنون میشیم

alimail3248
28-08-2012, 14:54
فکر نکنم بین یک به هشت و یک به چهار فرقی داشته باشه. انگار فقط بازی با کلماته. من قبلاً 512 یک به هشت داشتم. خیلی راضی تر بودم تا زمانی که 1 مگ یک به چهار داشتم.


منم که گفتم مشکل افت سرعت حل شد.مشخص شد که اهواز مشکل نداره اکانت های جدیدی که مبین زرت میده مشکل دارن.کسانی که میخواهند طرح تمدید کنن بهتره از طرح های قدیمی استفاده کنن.

abas.1740
28-08-2012, 15:01
با سلام...تو این صفحه مشترکین جدید چی ها رو به عنوان یوزر پسورد باید وارد کرد؟؟؟ اولش فکر کردم همون URI و PASS روی جعبه رو میخواد مثل قبلا...ولی اونا رو قبول نمیکنه میگه اشتباهه
یکی نیست جواب مارو بده....خواهر مادر مبین نت رو یکی کردین بس که تعریف میکنید ازش....یکی از اساتید هم جواب ما رو بدن بیزحمت

saeediranzad
28-08-2012, 15:07
یکی نیست جواب مارو بده....خواهر مادر مبین نت رو یکی کردین....یکی از اساتید هم جواب ما رو بدن بیزحمت
همون درسته. یوزر و پسورد روی مودم باید باشه. کارمند عامل فروش بصورت برچسب چسبوند روی پایه مودم.
mob012345@mobinnet.net
123456

arash59b
28-08-2012, 15:18
سلام
بازم میگم
انگاری زیادی داره حجم کم میشه
اقای مبین نت پیگیری کنید
ممنون میشیم

در این مورد زیاد بحث شده

از برنامه های نشون دهنده پهنای باند مصرفی استفاده کن ببین با هم می خونن یا نه

seetherali
28-08-2012, 15:34
یکی نیست جواب مارو بده....خواهر مادر مبین نت رو یکی کردین بس که تعریف میکنید ازش....یکی از اساتید هم جواب ما رو بدن بیزحمت
همون URI و Pass هست , احتمالا اشتباه وارد كردي , به كد امنيتي هم دقت كن كه حروف كوچيك و بزرگ رو رعايت كني.
براي من كه راحت باز ميشه.

امیر انصاری
28-08-2012, 17:46
دوستان اون تعرفه هایی که توی کنترل حساب هست مال سال 90 هست و احتمالا یک به هشت هستند.من یکی تعرفه 1024 رو انتخاب کردم و مشکل کندی سرعت حل شد.2 مگ داشتم همیشه کمتر از 512 بود اما 1024 طرح قدیم رو الان فعال کردم سرعت 1085 کیلوبیته و خوشبختانه افت سرعت نداشته و لیمیت هم نیست.(اهواز) ... امتحان کنید ببینید برای شماها هم همینطوره؟قربون دستت, امشب دانلود رایگانشم تست کن. همینجا اعلام کن :)

farhad200
28-08-2012, 21:09
عاملای فروشتون مسئول ایناست و اونا مودم سفارش میدن .... ضمنا خدمتتان عرض کردیم برای مشکلاتتون به عامل فروش مراجعه کنید تا از اونجا برای پشتیبانی ایمیل ارسال کنن تا رسیدگی بشه ...

شما اگه واقعا به فکر مشتری هستید میتونید مودم بهشون ندید تا مشکل اهواز بر طرف بشه... در ضمن وقتی خودتون میدونید اهواز مشکل داره وعلنی هم میگید دیگه چی نیازی هست که عاملهای فروش بهتون اعلام کنن؟

vahid_crab708
28-08-2012, 21:12
سلام بچه ها به نظرتون مودم وای فا بگیرم یا وایمکس مبین نت بیشتر خانه هستم ؟آیا زیر زمین آنتن می دهد؟

arash59b
28-08-2012, 21:36
سلام بچه ها به نظرتون مودم وای فا بگیرم یا وایمکس مبین نت بیشتر خانه هستم ؟آیا زیر زمین آنتن می دهد؟

!!!!!!!!!!!!!!

برو به سایت مبن نت و از مودم ها انتخاب کن

بهتره از همه BM632 هست که داخلیه

اگه زیر زمین کاملا بسته باشه سیگنال نداری (باید تست بگیری)

alimail3248
28-08-2012, 22:20
قربون دستت, امشب دانلود رایگانشم تست کن. همینجا اعلام کن :)

والا من شبا زود میخوابم قبل از ساعت 12 توی ساعت رایگان نمیتونم تست کنم ولی هنوز که هنوزه سرعت افت نکرده و بدون دانلود منیجر با 129 تا 130 تا دانلود دارم ولی دیگه فکر نکنم ماه بعد بتونم از این تعرفه استفاده کنم چون دوباره از توی قسمت طرح ها حذفش کردن و فقط طرح های جدید موندند. دوباره باید این طرح های جدید اشغالشو بگیرم.عه

امیر انصاری
28-08-2012, 22:43
!!!!!!!!!!!!!!برو به سایت مبن نت و از مودم ها انتخاب کن بهتره از همه BM632 هست که داخلیهاگه زیر زمین کاملا بسته باشه سیگنال نداری (باید تست بگیری)من قبلا تو زیرزمین امتحان کردم. پشت پنجره با تمام قدرت آنتن میداد. البته در فاصله ی 200 متری از بی تی اس.

امیر انصاری
28-08-2012, 22:47
والا من شبا زود میخوابم قبل از ساعت 12 توی ساعت رایگان نمیتونم تست کنم ولی هنوز که هنوزه سرعت افت نکرده و بدون دانلود منیجر با 129 تا 130 تا دانلود دارم ولی دیگه فکر نکنم ماه بعد بتونم از این تعرفه استفاده کنم چون دوباره از توی قسمت طرح ها حذفش کردن و فقط طرح های جدید موندند. دوباره باید این طرح های جدید اشغالشو بگیرم.عهشما این طرحو تا هر وقت بخوای میتونی تمدید کنی. من خودم تا همین یک ماه پیش 512 ماهانه 5 گیگ قدیم داشتم. تا حالا که اینجوری بوده.

adcomputer
28-08-2012, 22:57
سلام داداش
پس تهرانپارس خوبه وضعش ؟ نگيرم بد باشه سرعتش براي خودم نيست براي كسي هست سر در ننمياره گفته آمار بگيرم حالا بد نباشه
من كارمند شركت هستم ولي نامه بهم نميدن ميتونم 1 مگ بگيرم يا هيچ راهي نداره ؟ بعد ضمنا الان يكسال 25 گيگ قيمتش 250 تومنه طرح تخفيفي چيزي نداريد براي اول مهر

پیشنهاد میکنم قبل از تهیه ی سرویس شرط کنی که اگر خوب نبود پس بگیرن و بتونی در صورت بد بودن، قبل از فعال شدن سرویس، پسش بدی.

مديريت
28-08-2012, 23:16
پیشنهاد میکنم قبل از تهیه ی سرویس شرط کنی که اگر خوب نبود پس بگیرن و بتونی در صورت بد بودن، قبل از فعال شدن سرویس، پسش بدی.
مگه شرطي ميفروشن ؟
نگم به اپراتورهاش بخندن بهم داداش

my3160
28-08-2012, 23:58
من که با کلی درد سر بالاخره تونستم خطمو از pcm در بیارم ....:46:
از فردا هم میرم واسه اشتراک adcl ثبت نام کنم...:27:
اهواز چند ماه که ساعات رایگانو به عمد قفل میکنن... من که چشم