PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [آرشیو] Wimax Mobin net / شرکت مبین نت



صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 [40] 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88

shahab.hiro
14-08-2012, 02:23
[QUOTE=shahab.hiro;7157142]

یعنی از اول دانلود کنم من هیلترشکنم غیر فعاله نصب میکنم بعد نصب کد ریجستری ازم میخواد

خب تو همون صفحه که ازت کد میخواد ایمیلت رو وارد کن بعد دکمه سمت راستی رو بزن،کد به ایمیلت ارسال میشه بعد همون کد رو تو کادر پایین جایی که ایمیلت رو وارد کردی بزن و دکمه اکتیو رو بزن رجیستر میشه

shahab.hiro
14-08-2012, 02:25
​دوستان من امشب دانلودهام تمام ارور میده.کس دیگه ای هم همچین مشکلی داشته؟قم هستم

shahab.hiro
14-08-2012, 02:35
[QUOTE=shahab.hiro;7157142]

یعنی از اول دانلود کنم من هیلترشکنم غیر فعاله نصب میکنم بعد نصب کد ریجستری ازم میخواد

اگه دانلود کردی که دیگه لازم نیست دانلودش کنی.اگرهم دان نکردی از این لینک دانش کن:



[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

new_folder
14-08-2012, 02:52
بچه ها میگم زیاد به حرفای این مبین نتی یه گوش نکنید اینا که به کاربراشون جواب درست نمیدن و رسانه ها رو بازی میدن بیان که به ما جواب بدن
من 2 ماهه تو ماهشهر اشتراک 512 ماهانه گرفتم
سرعت خیلی پایینه و پینگ هم 700 بالا تره یعنی چیزی به اسم اینترنت نیست تصمیم دارم برگردم به adsl و اینکه در مورد انتن دهی بهونه میارن
همش چرته ما هرجا این کله قند رو بردیم همینه که هست

سلام شما کجای ماهشهر هستید همشهری ؟ :20:

من توی ناحیه امتحان کردم سرعت کمی بهتر بود!

ما طالقانی میشینیم

new_folder
14-08-2012, 02:59
بهبهان، ماهشهر و آبادان، در استان خوزستان از شهرهایی هستن که سال 91 تحت پوشش قرار گرفتن، تعداد بی تی اسهای فعال شهرتون در حال حاضر 5تاست، نوع مودم و مشخصه های CINR و RSSI مودمو واسم بفرستید به همراه منطقتون تو ماهشهر ...

ماهشهر، طالقانی، کوچه کارگر 1 شرقی ، پلاک هم بگم؟

در این لحظه

RSSI=-80

CINR1=13
CINR3=18

مودم BM632W از اینایی که همه دارن

SIGNAL= 35%

سرعت دانلود 4 کیلوبایت در ثانیه

تعرفه 1 مگابیت بر ثانیه

مبین نت تنها اپراتور سراسری وایمکس در ایران

مرگ بر آمریکا

هر چی بود گفتم والا دیگه چیزی نیست

shahab.hiro
14-08-2012, 03:52
ماهشهر، طالقانی، کوچه کارگر 1 شرقی ، پلاک هم بگم؟

در این لحظه

RSSI=-80

CINR1=13
CINR3=18

مودم BM632W از اینایی که همه دارن

SIGNAL= 35%

سرعت دانلود 4 کیلوبایت در ثانیه

تعرفه 1 مگابیت بر ثانیه

مبین نت تنها اپراتور سراسری وایمکس در ایران

مرگ بر آمریکا

هر چی بود گفتم والا دیگه چیزی نیست


مرگ بر اسرائیل رو یادت رفت:31::5::31:

Majidson
14-08-2012, 10:43
با سلام
جناب مبین نت شاید شما بتونی به ما کمک کنی. به خدا ثواب داره.
برای من حدود 1 ماهی میشه که سرویس ایمیل های Yahoo و Gmail باز نمیشه. زنگ زدم پشتیبانی گفتم، اول فرمودند که مودم ریست کنید، این کار را انجام دادم ولی مشکلی حل نشد. دوباره تماس گرفتم گفتند که کلاً مخابرات این سرویس ها رو بسته ...!!! :18:
آقا به خدا من همکارم مبین نت داره ولی برای ایشون هردوش باز میشه بدون مشکل. تازه من تو شرکت هم که ADSL شاتل داریم بدون هیچ مشکلی این سرویس ها باز میشن.
ترخدا کمک کنید که من چگونه این مشکل حل کنم. تمام کارهام لنگ شده به خدا.

با تشکر

مبین نت
14-08-2012, 11:24
با سلام
جناب مبین نت شاید شما بتونی به ما کمک کنی. به خدا ثواب داره.
برای من حدود 1 ماهی میشه که سرویس ایمیل های Yahoo و Gmail باز نمیشه. زنگ زدم پشتیبانی گفتم، اول فرمودند که مودم ریست کنید، این کار را انجام دادم ولی مشکلی حل نشد. دوباره تماس گرفتم گفتند که کلاً مخابرات این سرویس ها رو بسته ...!!! :18:
آقا به خدا من همکارم مبین نت داره ولی برای ایشون هردوش باز میشه بدون مشکل. تازه من تو شرکت هم که ADSL شاتل داریم بدون هیچ مشکلی این سرویس ها باز میشن.
ترخدا کمک کنید که من چگونه این مشکل حل کنم. تمام کارهام لنگ شده به خدا.

با تشکر

بله باید مودمتونو ریست کنید ، درهنگام ریست چراغهای آنتن مودم یکی در میان روشن میشود و باید تنظیمات بصورت دستی اعمال شود ...

moon_city
14-08-2012, 11:41
سلام شما کجای ماهشهر هستید همشهری ؟ :20:

من توی ناحیه امتحان کردم سرعت کمی بهتر بود!

ما طالقانی میشینیم

من ناحیه هستم . هرجا هم که بگی مودم رو بردم حتی یه بار ابادان هم رفتم سرعت
همینه که هست.

مبین نت
14-08-2012, 11:45
ماهشهر، طالقانی، کوچه کارگر 1 شرقی ، پلاک هم بگم؟

در این لحظه

RSSI=-80

CINR1=13
CINR3=18

مودم BM632W از اینایی که همه دارن

SIGNAL= 35%

سرعت دانلود 4 کیلوبایت در ثانیه

تعرفه 1 مگابیت بر ثانیه

مبین نت تنها اپراتور سراسری وایمکس در ایران

مرگ بر آمریکا

هر چی بود گفتم والا دیگه چیزی نیست

خب سیگنال دریافتیتون خیلی ضعیفه ، البته سرعت دانلودتون بازم نباید 4 باشه ... اگه امکانش هست تو شهرتون مناطق دیگه و بخصوص در آپارتمانها و طبقات 2به بالا تست بگیرین ...

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باتوجه به نقشه پوشش در نواحی داخلی تستش کنید ...

shahab.hiro
14-08-2012, 11:50
​آقای مبین نت جواب مارو هم وقت کردید بدید!

moon_city
14-08-2012, 11:53
خب سیگنال دریافتیتون خیلی ضعیفه ، البته سرعت دانلودتون بازم نباید 4 باشه ... اگه امکانش هست تو شهرتون مناطق دیگه و بخصوص در آپارتمانها و طبقات 2به بالا تست بگیرین ...

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باتوجه به نقشه پوشش در نواحی داخلی تستش کنید ...
تو ماهشهر ربطی به سیگنال نداره من هرجا که بگی بردم اگه واقعا کاره ای هستی دلیلش رو بگو یا بگو کی درست میشه
من تا کنار bts هم مودم رو بردم ولی درست نشده . وقتی نمایندگی ماهشهر خودش از adsl داره برای کاراش استفاده میکنه تا اخرش رو بخون

moon_city
14-08-2012, 11:56
2 ماه دارن مفت مفت از مردم تو ماهشهر پول میکشن ولی هنوز چیزی به اسم اینترنت (پر سرعتش رو نخواستیم) به مردم ندادن

shahab.hiro
14-08-2012, 11:58
من امروز میزان مصرفم رو با برنامه Cucusoft Net Guard اندازه گرفتم شد 45.34MB ولی مبین نت برام 52.69MB محاسبه کرده بود.یعنی 7.35MB بیشتر که میشه گفت 17% بیشتر محاسبه کرده.

به نظر شما اگه از هر نفر نفری 17% بیشتر کم کنه در یک روز که هیچی در یک ساعت چقدر کاسب میشه؟این انصافه؟

مبین نت
14-08-2012, 12:04
تو ماهشهر ربطی به سیگنال نداره من هرجا که بگی بردم اگه واقعا کاره ای هستی دلیلش رو بگو یا بگو کی درست میشه
من تا کنار bts هم مودم رو بردم ولی درست نشده . وقتی نمایندگی ماهشهر خودش از adsl داره برای کاراش استفاده میکنه تا اخرش رو بخون

پس اگه کنار بی تی اسم مشکل دارید که بعید میدونم ، احتمالا بی تی اساتون کامل لینک نشده ...

مبین نت
14-08-2012, 12:09
​آقای مبین نت جواب مارو هم وقت کردید بدید!



؟؟؟ سوالی از شما ندیدم ، بفرمائید تا جواب بدم ...

tasmin
14-08-2012, 12:20
سرکار مبین نت ،
یه سوالی دارم برای یه مودم میشه 2 تا تعرفه گرفت و هر زمان که خواستیم به تغییر user , ID از تعرفه دلخواه استفاده کرد. مثلا 512 یا 1mg

shahab.hiro
14-08-2012, 12:30
سلام بر سفیر مبین نت در کشور پی سی ورلد!
دوست عزیز مشکل ما 1 مگی ها حل نشد؟بالایی ها تصمیم جدیدی نگرفتن؟

اینم سوالم که تو صفحه 975هستش

shahab.hiro
14-08-2012, 12:59
تبریک میگم مبین نت هم داره خودمونی میشه:8:

ekf2000
14-08-2012, 13:03
با سلام خدمت برادر مبین نت
چگونه میشه در یک منطقه بین چند bts انتن های مختلف رو چک کرد؟و بهترین انتن رو معین کرد؟
قبلا یک برادر دیگه میگفت بعضی از این انتن ها اینه ای هستند و سرعت بسیار کمی دارند و کمی سرعت جز ذات انهاست!
از کجا میشه به اینه ای بودن bts پی برد؟
ایا میشود مودم رو روی یک bts معین قفل کرد تا فقط از اون سیگنال بگیره؟
ممنون میشم جواب مارو بدی و مثل اون برادر مارو نپیچونی و کلا بگذاری و فرارکنی

apiece
14-08-2012, 13:05
سلام امروز تو اراک قطعی دارم از ساعت 5 صبح سیگنالم بازی میکنه و پشت سر هم قطع میشه..........

bina22
14-08-2012, 13:26
​دوستان من امشب دانلودهام تمام ارور میده.کس دیگه ای هم همچین مشکلی داشته؟قم هستم

آره واسه منم اینطوری شد.

shahab.hiro
14-08-2012, 13:28
سلام امروز تو اراک قطعی دارم از ساعت 5 صبح سیگنالم بازی میکنه و پشت سر هم قطع میشه..........


برادران زحمت کش مبین نتی دارن BTS تون رو انگولک میکنن تا مثل اهوازی ها بشید:39:

shahab.hiro
14-08-2012, 13:29
آره واسه منم اینطوری شد.

واسه شما حل شده؟

bina22
14-08-2012, 13:40
واسه شما حل شده؟

الان آره ولی ساعت 3 تا 4 شب ارور میداد

مبین نت
14-08-2012, 13:58
سرکار مبین نت ،
یه سوالی دارم برای یه مودم میشه 2 تا تعرفه گرفت و هر زمان که خواستیم به تغییر user , ID از تعرفه دلخواه استفاده کرد. مثلا 512 یا 1mg

خیر ممکن نیست ...

مبین نت
14-08-2012, 14:00
اینم سوالم که تو صفحه 975هستش

شرمنده سوالتونو ندیدم ، هنوز خیر تصمیمی گرفته نشده ، بنظرم میاد که تا آخر تابستون همین باشه ، اونوقت تعرفه ها تغییر میکنه ...

مبین نت
14-08-2012, 14:04
با سلام خدمت برادر مبین نت
چگونه میشه در یک منطقه بین چند bts انتن های مختلف رو چک کرد؟و بهترین انتن رو معین کرد؟
قبلا یک برادر دیگه میگفت بعضی از این انتن ها اینه ای هستند و سرعت بسیار کمی دارند و کمی سرعت جز ذات انهاست!
از کجا میشه به اینه ای بودن bts پی برد؟
ایا میشود مودم رو روی یک bts معین قفل کرد تا فقط از اون سیگنال بگیره؟
ممنون میشم جواب مارو بدی و مثل اون برادر مارو نپیچونی و کلا بگذاری و فرارکنی

کدوم برادرو پیچوندم ؟! در صفحه تنظیمات مودم مشخصه که از کدوم آنتن دارید سیگنال دریافت میکنید ... مودمم خودش بصورت خودکار مثه شبکه های موبایل از نزدیکترین و بهترین آنتن سیگنالو دریافت میکنه ...

shahab.hiro
14-08-2012, 14:06
شرمنده سوالتونو ندیدم ، هنوز خیر تصمیمی گرفته نشده ، بنظرم میاد که تا آخر تابستون همین باشه ، اونوقت تعرفه ها تغییر میکنه ...

میشه بگید اصل مشکل چیه؟

مبین نت
14-08-2012, 14:14
میشه بگید اصل مشکل چیه؟

الله و اعلم ...... ما مطیعیم فقط ...

my3160
14-08-2012, 14:16
من که دارم میرم سراع adsl!
اوضاع اهواز درست بشو نیست!

bina22
14-08-2012, 14:27
من که دارم میرم سراع adsl!
اوضاع اهواز درست بشو نیست!

داداش تو ایران اینترنت درست و حسابی پیدا نمیکنی، فقط قبل اینکه چیزی بگیر حتما تحقیق کن.واسه این میگم که الان شهر من adsl به طور کل داغونه.از هر شرکتی خواستی بگیری تو همین فروم p30 بپرس + اصلا ماکس نت نگیر دی:

shahab.hiro
14-08-2012, 14:41
الله و اعلم ...... ما مطیعیم فقط ...

در این زمینه الله+مبین نت اعلم،ولی هیچ کدوم رو نمیکنند...

tasmin
14-08-2012, 14:51
کلا مبین نت سرویس درست حسابی نمیده. امروز 24 مرداد 91 بالای 7 بار قطعی 10 الی 15 دقیقه ای داشتیم.

خوب آخه مجبوری اینقدر ترافیک بفروشی ، این هم یه جور دزدی یه دیگه

مبین نت
14-08-2012, 14:55
کلا مبین نت سرویس درست حسابی نمیده. امروز 24 مرداد 91 بالای 7 بار قطعی 10 الی 15 دقیقه ای داشتیم.

خوب آخه مجبوری اینقدر ترافیک بفروشی ، این هم یه جور دزدی یه دیگه

برای اختلال شبکه طی دیروز و امروز اطلاع رسانی شد ... پیامک و ایمیل ...

tasmin
14-08-2012, 15:10
برای اختلال شبکه طی دیروز و امروز اطلاع رسانی شد ... پیامک و ایمیل ...

چی ایمیل!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! پیامک!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نمیدونم برای شرکت مبین نت چه فایده ای داره که به این شکل تو فروم پست میزاره تا بخواد کم فروشیش رو توجیه کنه!!!!!؟؟؟؟؟ اینقدر بد کار کرده که حتی تو انجمن های دیگه هم همین وضعیته و همه ناراضی هستن .

الان همین 7 و 8 صفحه گذشته رو نگاه کنید ، تو بیشتر جواباتون ، آخرین توجیهی که میارین اینکه مشکل سیگنال دهی دارید و مودم جای خوبی نیست ...... بیشتر جواباتون سرکاریه .........

abas.1740
14-08-2012, 15:36
کاش سرعت معمولی بود ولی ثابت بود یهو میاد آمپر میچسبونه میترکونه...تا میای کمی اشک شوق و شادی بریزی باز همون اشکه رو در میاره ها ولی در جهتی دیگه

apiece
14-08-2012, 15:56
چرا من سرعتم صفره؟

سیگنالم از 40میشه 60 بعد صفر .......

ecare که خرابه

تلفنی هم که میگه ترافیک شدید داریم

این چه پشتیبانییه

roxan
14-08-2012, 16:22
signal strength [4/5] CINR/RSSI=[27/-64]

مشخصات مودم جیبی من این بالایی هاست ، مرکز تهران هستم و تعرفه 512 دارم و دو مشکل زیر را قبلا مطرح کرده ام ، کاربر مبین نیت اگر امکان دارد لطفا پاسخ دهید:

1- سرعت دانلود شبانه بسیار پایین است10-15 کیلوبایت ، در حالیکه موقع خرید، نماینده فروش با چرب زبانی می گفت که سرعت دانلود شبانه ، فقط کمی کمتر از روزانه است ! البته

سرعت روزانه نسبتا منطقی و خوب است اما فایده ای ندارد چون با این محدودیت حجم ، عملا این سرعت فایده ای ندارد.

2- به طور میانگین ، هفته ای دوبار ( و هربار 8-9 ساعت ) سرویس بالکل قطع می شود ، چرا شرکت مبین نت غرامت و خسارت این قطعی را نمی دهد و جبران نمی کند ،

حتی یک عذر خواهی ساده نمی کند ! اگر در یک کشور اروپایی بودیم مشتری به راحتی غرامت می گرفت !


پ.ن: کاربر مبین نت شما گفته اید اگر قطعی یا مشکلی وجود دااشته باشد ، با پیامک یا ایمیل اطلاع می دهید ، من که تا به حال چنین چیزی ندیده ام ! حتی اوائل کار قرار بود پیامکی

برای فعال شدن اکانت خریداری شده بفرستید که هرگز فرستاده نشد. و من مجبور شدم تلفنی پیگیری کنم.


ممنون

new_folder
14-08-2012, 17:23
خب سیگنال دریافتیتون خیلی ضعیفه ، البته سرعت دانلودتون بازم نباید 4 باشه ... اگه امکانش هست تو شهرتون مناطق دیگه و بخصوص در آپارتمانها و طبقات 2به بالا تست بگیرین ...

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باتوجه به نقشه پوشش در نواحی داخلی تستش کنید ...

تو همه جای ماهشهر تست کردم عزیز. حتی با سیگنال 60 به بالا. وضع همینه که هست. لطفا اگه شما نمی تونید جواب مارو بدید گنده هاتونو بفرستید تا دو کلوم حرف حساب باهاشون بزنیم.

مبین نت
14-08-2012, 17:45
چی ایمیل!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! پیامک!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نمیدونم برای شرکت مبین نت چه فایده ای داره که به این شکل تو فروم پست میزاره تا بخواد کم فروشیش رو توجیه کنه!!!!!؟؟؟؟؟ اینقدر بد کار کرده که حتی تو انجمن های دیگه هم همین وضعیته و همه ناراضی هستن .

الان همین 7 و 8 صفحه گذشته رو نگاه کنید ، تو بیشتر جواباتون ، آخرین توجیهی که میارین اینکه مشکل سیگنال دهی دارید و مودم جای خوبی نیست ...... بیشتر جواباتون سرکاریه .........

تمامی سایتها و انجمنهام ( اینجا ، ترفندستان و ... ) مطمئن باشید یه نیم نگاهی بهشون شده ، تا الان 90% نارضایتی روی تعرفه 1024 مبین هست که خودمم مشکل دار بودنشو در حال حاضر تائید میکنم ...

شرکت مبین نت ؟!!! بنده به خواست خودم و برای مطلع شدن از میزان رضایت و نارضایتی مشترکین تصمیم به حضور در یک انجمن و شنیدن نقطه نظرات مشترکین شدم ...

kamran2000
14-08-2012, 17:45
مبين نت لطف كنيد راهنمايي كنيد :
من مودم دو پورته DX350 ميخوام . از كجا ميتونم تهيه كنم. هيچ كدوم از نمايندگيهاي شيراز موجود نداشتن.
براي شركت ميخوام و تك پورته بدردم نميخوره.

مبین نت
14-08-2012, 17:47
signal strength [4/5] CINR/RSSI=[27/-64]

مشخصات مودم جیبی من این بالایی هاست ، مرکز تهران هستم و تعرفه 512 دارم و دو مشکل زیر را قبلا مطرح کرده ام ، کاربر مبین نیت اگر امکان دارد لطفا پاسخ دهید:

1- سرعت دانلود شبانه بسیار پایین است10-15 کیلوبایت ، در حالیکه موقع خرید، نماینده فروش با چرب زبانی می گفت که سرعت دانلود شبانه ، فقط کمی کمتر از روزانه است ! البته

سرعت روزانه نسبتا منطقی و خوب است اما فایده ای ندارد چون با این محدودیت حجم ، عملا این سرعت فایده ای ندارد.

2- به طور میانگین ، هفته ای دوبار ( و هربار 8-9 ساعت ) سرویس بالکل قطع می شود ، چرا شرکت مبین نت غرامت و خسارت این قطعی را نمی دهد و جبران نمی کند ،

حتی یک عذر خواهی ساده نمی کند ! اگر در یک کشور اروپایی بودیم مشتری به راحتی غرامت می گرفت !


پ.ن: کاربر مبین نت شما گفته اید اگر قطعی یا مشکلی وجود دااشته باشد ، با پیامک یا ایمیل اطلاع می دهید ، من که تا به حال چنین چیزی ندیده ام ! حتی اوائل کار قرار بود پیامکی

برای فعال شدن اکانت خریداری شده بفرستید که هرگز فرستاده نشد. و من مجبور شدم تلفنی پیگیری کنم.


ممنون

در مودمهای جیبی شاید قطعی داشته باشیم اونم بخاطر نوع مودم و تنظیماتشه ، شاید شمام از کسایی هستید که حسابی تعریفشو شنیدید و بخاطر همونم رفتید به سراغ مودمهای جیبی درحالی که مودمهای داخلی به مراتب کیفیت خیلی خیلی بالاتری دارند ...

اگه عامل فروش هنگام ثبت نام شماره خودتونو داده باشه حتما واستون پیامک میشه ... طی 2 ماه اخیر حتی میزان حجم و زمان باقیمانده هم زمانی به انتها نزدیک میشه به مشترک پیام داده میشه ...

گل زیبا
14-08-2012, 17:49
سلام یکی کمکم کنه من چه مودمی بگیرم؟

مبین نت
14-08-2012, 17:50
مبين نت لطف كنيد راهنمايي كنيد :
من مودم دو پورته DX350 ميخوام . از كجا ميتونم تهيه كنم. هيچ كدوم از نمايندگيهاي شيراز موجود نداشتن.
براي شركت ميخوام و تك پورته بدردم نميخوره.

از عوامل مجاز فسا ، لارستان و ... که تو استانتون فعاله بپرسید موجودی دارن یا نه ، اگه نداشته باشن یا باید صبر کنید یا مستقیم از تهران سفارش بدید ...

مبین نت
14-08-2012, 17:53
سلام یکی کمکم کنه من چه مودمی بگیرم؟

مودم داخلی DX350 - از لحاظ کیفیت هم از مودمهای دیگه بهتره ...

مبین نت
14-08-2012, 17:53
چرا من سرعتم صفره؟

سیگنالم از 40میشه 60 بعد صفر .......

ecare که خرابه

تلفنی هم که میگه ترافیک شدید داریم

این چه پشتیبانییه

مشخصات مودمو واسم پیغام خصوصی کنید ... شهرتونم ذکر کنید ...

گل زیبا
14-08-2012, 17:58
تو اتاق من وایمکس آنتن نمیده

مبین نت
14-08-2012, 18:01
تو اتاق من وایمکس آنتن نمیده

پس توصیه نمیشه از وایمکس استفاده کنید ...

گل زیبا
14-08-2012, 18:03
پس توصیه نمیشه از وایمکس استفاده کنید ...
از چی استفاده کنم؟

مبین نت
14-08-2012, 18:05
تو همه جای ماهشهر تست کردم عزیز. حتی با سیگنال 60 به بالا. وضع همینه که هست. لطفا اگه شما نمی تونید جواب مارو بدید گنده هاتونو بفرستید تا دو کلوم حرف حساب باهاشون بزنیم.

سیگنال 60 به بالا چند دانلود میده بهتون ؟! مشخصات مودمو کامل واسم در پیغام خصوصی شرح بدین ...

مبین نت
14-08-2012, 18:07
از چی استفاده کنم؟

ADSL ، شرکتهایی مثه شاتل ، آسیاتک و ...

گل زیبا
14-08-2012, 18:11
ADSL ، شرکتهایی مثه شاتل ، آسیاتک و ...
همه جا پوشش میده؟ سرعتش خوبه؟

مبین نت
14-08-2012, 18:12
همه جا پوشش میده؟ سرعتش خوبه؟

اینا دیگه مبتنی برخط تلفن هستند و باید اول از همه خطتون مشکلی نداشته باشه ، اگه مشکلی نداشته باشه درخواست اشتراک بدین ...

گل زیبا
14-08-2012, 18:27
ممنونم مرسی

arash59b
14-08-2012, 18:29
تو اتاق من وایمکس آنتن نمیده

اگه دنبال وایمکس هستید بهتره با یکی از عوامل فروش تماس بگیرید تا براتون مشخص که اصلا منطقه شما سیگنال وایمکس داره یا نه

در صورت وجود سیگنال اونوقت بسته به قدرت سیگنال می تونید از مودم های داخلی یا خارجی استفاده کنید

گل زیبا
14-08-2012, 18:38
اگه دنبال وایمکس هستید بهتره با یکی از عوامل فروش تماس بگیرید تا براتون مشخص که اصلا منطقه شما سیگنال وایمکس داره یا نه

در صورت وجود سیگنال اونوقت بسته به قدرت سیگنال می تونید از مودم های داخلی یا خارجی استفاده کنید
وایمکس ایرانسل میخواستم که پوشش نمیده و مبین نت

legend761
14-08-2012, 20:51
:20::20::20:سلام خدمت دوستان وآقای مبین نت .... یه سوالی داشتم . میخواستم بدونم آپدیت فریمور مودم چه فایده ای داره آیا تاثیری تو افزایش سرعت داره یا نه . من دو روزی میشه که مودم dx350 رو گرفتم با سرویس 1024 حجم 40 گیگ روزا قابل تحمله ودانلودش از 50 تا 150 بستگی به سایتی که ازش دانلود میکنم متغیره ولی 2:15 به بعد حتی بدرد وب گردی هم نمیخوره یعنی یه پیج رو هم باز نمی کنه دانلودشم خدا بده برکت بترکونه برای 2 ثانیه میره رو 20 ومعمولا زیر 10 هستش . آیا راهی داره که شبا هم بشه با سرعت حداقل 40 50 بشه دانلود کرد . راسی دو تا سوال شد . ممنونم جوابم رو بدید .:20::20::20:

ekf2000
14-08-2012, 21:20
سلام دوستان
من شیرازم
اینترنت من هم دیشب تا ساعت 10صبح قطع بود حالا هم که به زور وصل شده دریافت سیگنال نسبت به قبل بدتر شده و اینترنت کندتر با سرعت 512 به زورمیشه40 تادانلود کرد
قبلا چهارچراغ روشن بود حالا شده دو چراغ
هرچی هم اعتراض کنی میگن سیگنال گیریت بده من کنار سه تا انتن امتحان کردم همش همین جوری بود اخر معلوم نیست سیگنال خوب کجا و چه موقع در یافت میشه که سرعت ما هیچوقت به یک چهارم هم نمیرسه

کم کم دارم یقین پیدا میکنم که هرچی دست این برادرا بیفته هر روز بدتر میشه
اون از مخابرات که مدام جای افزایش شبکه pcm زیاد میکنن و میگن امکانات نداریم برو وایمکس بگیر حالا که وایمکس گرفتیم هرروز قطعه
سازمان تنظیم مقررات هم که دست خودشان هست هرچی اعتراض کنی فقط پول و وقت خودت رو خرج کردی
واقعا لعنت به این خصوصی سازی که یک سازمان دولتی رو میده به سازمان دولتی بدتر به بهانه خصوصی سازی و خدمت رسانی بهتر
واقعا دیگه کاری نمیشه کرد جز دعا که امام زمان بیاد و این دزدی ها و کم فروشی ها رو رو ریشه کن کنه

ekf2000
14-08-2012, 21:33
کدوم برادرو پیچوندم ؟! در صفحه تنظیمات مودم مشخصه که از کدوم آنتن دارید سیگنال دریافت میکنید ... مودمم خودش بصورت خودکار مثه شبکه های موبایل از نزدیکترین و بهترین آنتن سیگنالو دریافت میکنه ...

با سلام خدمت شما دوست گرامی
منظورم از پیچوندن شما نبودید
ده روز پیش هم یکی میگفت من از مبین نت هستم
و هرچی اعتراض میدید طبق معمول میگفت به خاطر سیگنال گیری بد هست یا bts شما اینه ای هست
بعد یک دفعه وقتی همه پرسیدن اینه ای یعنی چی غیبش زد و دیگه خبری ازش نشد
حالا ما از شما میپرسیم و خواستاریم واضح جواب بدید
این bts اینه ای
چی هست؟چقدر تفاوت با یک انتن معمولی در نوع کارکرد داره؟
از کجا میشه به اینه ای بودن پی برد؟
ایا راهی داره از یک انتن در دسترس که اینه ای نباشه ولی دورتر باشه با تنظیمات مودم سیگنال گرفت؟
ممنون از راهنمایی شما دوست عزیز

moon_city
14-08-2012, 21:34
میگم این مبین نت تا حالا به کسی کمک کرده؟ اطلاعات جدیدی هم که به کسی نداده!
هرچی گفته میتونی از 096790 بشنوین. بی خیالش شین! از مدیر forum خواهش میکنم
که با یه..... بندازش بیرون. بخدا دارن به ریشمون میخندن.... :27:

moon_city
14-08-2012, 21:46
کاربران و اعضای عزیز چندتا سؤال دارم
تا حالا چیزه جدیدی از اقا یا خانم مبین نت شنیدین؟
هر چیزی که گفته میتونید از 096790 بشنوید
به خدا داره به ریشه هممون میخنده :27:
از مدیره پیج خواهش میکنم با یه ...... بندازش بیرون
ما همه چون با مبین نت مشکل داریم دوست داریم فکر کنیم
که یکی هست که مشکلمون رو حل کنه
باور کنین از این خبرا نیست
به نظر من شرکت مبین نت میخواد ضرر هایی که به خاطر
مشکلات اقتصادی بش وارد شده رو با این کارا جبران کنه
و موفق هم شده

moon_city
14-08-2012, 21:56
bts ها موندن رو دستش و میره تو شهر های کوچیک 4تا یا 5تا میزنه
و با همون پهنای باند قبلی که از شرکت زیر ساختها (نمیدونم اسمش رو درست گفتم یا نه)
خریده استفاده میکنه. و به مشترکینش که نمیتونن چیزی بگن باز هم میخنده
البطه این مشکلات از وقتی شروع شده که مدیر مبین نت عوض شده. شاید هم عوضی شده
زیاد فرقی نمیکنه

legend761
14-08-2012, 21:58
دوستان جواب سوال ما روهم بدید :


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سلام خدمت دوستان وآقای مبین نت .... یه سوالی داشتم . میخواستم بدونم آپدیت فریمور مودم چه فایده ای داره آیا تاثیری تو افزایش سرعت داره یا نه . من دو روزی میشه که مودم dx350 رو گرفتم با سرویس 1024 حجم 40 گیگ روزا قابل تحمله ودانلودش از 50 تا 150 بستگی به سایتی که ازش دانلود میکنم متغیره ولی 2:15 به بعد حتی بدرد وب گردی هم نمیخوره یعنی یه پیج رو هم باز نمی کنه دانلودشم خدا بده برکت بترکونه برای 2 ثانیه میره رو 20 ومعمولا زیر 10 هستش . آیا راهی داره که شبا هم بشه با سرعت حداقل 40 50 بشه دانلود کرد . راسی دو تا سوال شد . ممنونم جوابم رو بدید .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

parsbin
14-08-2012, 22:03
من اکانت یک مگابیت دارم.که هزینه ای بالغ بر سه تا چهار برابر یک اینترنت ADSL معمولی رو در ازاش به مین من پرداخت کردم.
وضعیت آنتن دهیم خوبه..یعنی تمام چراغ ها روشنه معمولا.
سرعت دانلود دقیقا مثل نوار قلب یک فردیه که صد کیلومتر با سرعت دویده.از سی کیلوبایت برثانیه تا صد و بیست درنوسان دائمه.
شب ها از ساعت دو تا هفت صبح ، سرعت به کمتر از سی چهل کیلوبایت کاهش پیدا میکنه.یک شب در میان هم کلا قطع میشه.
این وضعیت چند ماه اخیر منه.

==================
دو تا حالت داره:
1- مدیران مبین نت از این اختلالات آگاه نیستند؟ اگر این طوره که خیلی احمق و بی عرضه هستند
2- مدیران مبین نت از این اختلالات آگاه هستند؟ اگر این طوره که خیلی عوضی و دزد تشریف دارند

moon_city
14-08-2012, 22:11
دادا مبین نت پستش تموم شده رفته تو پاسدار خونه خوابیده
باور کن راست میگم اخه از بچه های پایگاه سبز مبین نتی هاست.
dx350 خودش به صورت خودکار(شاید هم مداد) از طرف شبکه اپدیت مشه
تمامه چراغاش شروع میکنن چشمک زدن و بعد از 20 دقیقه اپدیت میشه
ممکنه چند روز طول بکشه بعد اپدیت شه اخه انگار تازه گرفتیش
ربطی به سرعت نداره....بیشتر مربوط به تنظیمات داخلی مودم میشه

arash59b
14-08-2012, 22:20
کاربران و اعضای عزیز چندتا سؤال دارم
تا حالا چیزه جدیدی از اقا یا خانم مبین نت شنیدین؟
هر چیزی که گفته میتونید از 096790 بشنوید
به خدا داره به ریشه هممون میخنده ........


بهتره به بقیه کاربرها بدون دلیل و بخاطر برداشت و تفکرات خودتون توهین نکنید هر چند که این کاربر نماینده جایی باشه

شما هم اگه از اوضاع داخلی مبین نت اطلاع موثقی دارید با بقیه در میون بزارید و گرنه برداشت تون از این شرکت به کسی کمکی نمی کنه

دوما خودشون می گن دارن پیگری می کنند، هیچ دلیلی نداره اگه نخان کاری بکنند بیان اینجا و وقت خودشون رو تلف کنند

پس بهتره بادید مثبت نگاه کرد و امیدوار بود



دوستان جواب سوال ما روهم بدید :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سلام خدمت دوستان وآقای مبین نت .... یه سوالی داشتم . میخواستم بدونم آپدیت فریمور مودم چه فایده ای داره آیا تاثیری تو افزایش سرعت داره یا نه . من دو روزی میشه که مودم dx350 رو گرفتم با سرویس 1024 حجم 40 گیگ روزا قابل تحمله ودانلودش از 50 تا 150 بستگی به سایتی که ازش دانلود میکنم متغیره ولی 2:15 به بعد حتی بدرد وب گردی هم نمیخوره یعنی یه پیج رو هم باز نمی کنه دانلودشم خدا بده برکت بترکونه برای 2 ثانیه میره رو 20 ومعمولا زیر 10 هستش . آیا راهی داره که شبا هم بشه با سرعت حداقل 40 50 بشه دانلود کرد . راسی دو تا سوال شد . ممنونم جوابم رو بدید .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]



معمولا هر فریمور جدید برخی از اشکالات و نواقص مودم رو برطرف می کنه که این نواقص همیشه مربوط به بهبود سرعت نیست

باید دید که اپدیت دقیقا چه مواردی رو برطرف می کنه

سرعت شبانه هم که معمولا همین هست و به دلیل دانلود تعداد زیاد یوزرها در شب هست

legend761
14-08-2012, 22:38
خیلی ممنون که جواب دادید دوستان . به نظر شما ماه بعد سرویس 512 بگیرم یا همین 1 مگ . مثل این که 512 ها سرعت دانلود شبانشون بهتره آیا درسته ؟

moon_city
14-08-2012, 22:44
ارش به حرفای خودت دقت کن
گیریم که اصلا رئیس مبین نت فروم رو چک میکنه. چیزی مگه تغییر کرده؟
انگار این وسط ما بدهکار شدیم. ماهشهر 2ماهه چیزی به اسم اینترنت
نداریم من الان دارم با ایرانسل کار میکنم اخه این وسط حق با کیه؟
فکر کنم به حاشیه نریم بهتره
شوخی رو با توهین اشتباه نگیر
نمیدونستم اینقدر حساس هستین

arash59b
14-08-2012, 23:04
خیلی ممنون که جواب دادید دوستان . به نظر شما ماه بعد سرویس 512 بگیرم یا همین 1 مگ . مثل این که 512 ها سرعت دانلود شبانشون بهتره آیا درسته ؟

فعلا که خودشون میگن 1 مگ لیمیت هست پس بهتره یا 512 یا 2 مگ بگیرید

arash59b
14-08-2012, 23:08
ارش به حرفای خودت دقت کن
گیریم که اصلا رئیس مبین نت فروم رو چک میکنه. چیزی مگه تغییر کرده؟
انگار این وسط ما بدهکار شدیم. ماهشهر 2ماهه چیزی به اسم اینترنت
نداریم من الان دارم با ایرانسل کار میکنم اخه این وسط حق با کیه؟
فکر کنم به حاشیه نریم بهتره
شوخی رو با توهین اشتباه نگیر
نمیدونستم اینقدر حساس هستین


خودش که میگه از پرسنل هستش و مطالب رو انتقال میده

بعدش هم کدوم کار تو این مملکت یه دفعه درست شده که این دومیش باشه

بعید میدونم ریس مبین نت هم اینقدر بیکار باشه یه واسش اهمیت داشته باشه که بیاد اینجا رو چک کنه

من خودم اهوازم و فعلا مبین نت رو بیخیال شدم و برگشتم به اینترنت قبلیم

mosi_alfa
14-08-2012, 23:17
آقا گل بود به سبزه نیز آراسته شد
از ساعت 5 صبح امروز 30 40 بار قطعی داشتم همراه با کم و زیاد شدن چراغ ها و نوسان شدید cinr و rssi
خوب الان که پست میدم NO INTERNET ACSESS شدم و با دایال آپ عزیز در خدمتم
بجنورد اگه یه خیری خواست پیگیری کنه.

kamran2000
14-08-2012, 23:40
:41:با توجه به مشكلاتي كه دوستان اعلام ميكنن واز شهرهاي مختلف هستن . نتيجه ميگيريم مبين نت شانسيه
هركسي هم گرفته مجبور بوده بره طرف مبين نت ، مثل من بدبخت كه مخابرات كابل برگردون كرد و adsl قطع شد و هيچ شركتي نميتونه ديگه به ما adsl بده.
الانم بايد 150حداقل خرج كنم براي چيزيكه نميدونم خوب در مياد يا بد.:41:

arash59b
15-08-2012, 00:00
:41:با توجه به مشكلاتي كه دوستان اعلام ميكنن واز شهرهاي مختلف هستن . نتيجه ميگيريم مبين نت شانسيه
هركسي هم گرفته مجبور بوده بره طرف مبين نت ، مثل من بدبخت كه مخابرات كابل برگردون كرد و adsl قطع شد و هيچ شركتي نميتونه ديگه به ما adsl بده.
الانم بايد 150حداقل خرج كنم براي چيزيكه نميدونم خوب در مياد يا بد.:41:


اگه شهرتون وایرلس هست میتونی از اون سرویس استفاده کنی

imanparsa
15-08-2012, 00:09
مبین نت توی اهواز رسما تعطیل شده / اینم از شانس ماست/ اومدن فیبر نوری کردن حالا نمیتونم ای دی اس ال بگیرم

mosi_alfa
15-08-2012, 00:25
آقا گل بود به سبزه نیز آراسته شد
از ساعت 5 صبح امروز 30 40 بار قطعی داشتم همراه با کم و زیاد شدن چراغ ها و نوسان شدید cinr و rssi
خوب الان که پست میدم NO INTERNET ACSESS شدم و با دایال آپ عزیز در خدمتم
بجنورد اگه یه خیری خواست پیگیری کنه.

دست هیچکس درد نکنه!
درست شد

mehran_286
15-08-2012, 02:35
سلام دوستان سرویس 512 یک ساله گرفتم

اکثر اوقات limited acces یا no network access or no internet access میزنه


مشکل از کجاست

کسی نیست سوال ما رو جواب بده

new_folder
15-08-2012, 03:08
آقای مبین نت این بهونه هایی که شما میارین برای چی وایمکس ایرانسل نمیاره؟

این که تعدا bts ها توی یه شهر کمه مشکل منه یا مبین نت؟

این که اینترنت 1 مگ 10 کیلوبایت سرعت میده تقصیر کیه واقعا؟

چرا نمایندگی ها قبل از خرید میگن حداقل سرعت برای تعرفه 1 مگ 200 کیلوبایت سرعته؟

جواب این دزدی ها را کی باید بده؟

دوستان چرا الکی نشسته اید؟ من اگه تهران بودم به والله یک بمب خوشه ای تو شرکت خراب شده مبین نت مینداختم تا از این که هست خراب تر بشه

apiece
15-08-2012, 04:09
من از اراکم از دیروز صبح قطعی دارم سیگنالم مدام بازی میکنه و statusمودم روی connectingگیر کرده.......

تهران که دارن کابل برگردون میزنن اراک دیگه واسه چی؟

هرچی زنگ میزنم به پشتیبانی میگه ترافیکه سنگین داریم

malavan.ehsan
15-08-2012, 04:09
ما که تو بندر انزلی 5 ماهه چیزی به عنوان اینترنت مبین نت نداریم!
سرعت دانلود با 2 مگ به زور به 30 میرسه
هر 4 تا پینگ 2 تا Time Out و هزاران مشکل دیگر
آقایی که میخوای بهونه بیاری که مشکل از مبین نت نیست
من RSSi -70 هست یعنی سیگنالم عالیه
آره من میدونم مبین نتتون مشکل نداره:13:
من موندم سیستمم وقتی وصل میشه به مبین نت ویروسی میشه و سرعتم گرفته میشه ولی نمیدونم چرا وصل میکنم به ADSL سرعتم 200Kb هست و ویروسه معلوم نیس چرا فرار میکنه؟!( قابل توجه پشتیبانی دانای مبین نت) دوستان شما میدونید چرا اینطوریه؟!!!!:31:
یا اینکه من لب تاب تا وقتی که شهر خودمه ویروس داره سرعتو میگیره ولی میرم تا یه شهر دیگه سرعت میشه 300KB با همین مبین نت شاید به خاطر آب و هوا ویروسش از بین میره!!!
و هزاران بهانه دیگر...

arash59b
15-08-2012, 04:16
آقای مبین نت این بهونه هایی که شما میارین برای چی وایمکس ایرانسل نمیاره؟

این که تعدا bts ها توی یه شهر کمه مشکل منه یا مبین نت؟

این که اینترنت 1 مگ 10 کیلوبایت سرعت میده تقصیر کیه واقعا؟

چرا نمایندگی ها قبل از خرید میگن حداقل سرعت برای تعرفه 1 مگ 200 کیلوبایت سرعته؟

جواب این دزدی ها را کی باید بده؟

دوستان چرا الکی نشسته اید؟ من اگه تهران بودم به والله یک بمب خوشه ای تو شرکت خراب شده مبین نت مینداختم تا از این که هست خراب تر بشه

مشکل هم همینه که همه فقط میان اینجا غر میزنن و حداکثر کاری که می کنند اینه که چندتا فرم اعتراض تو سایت های مثلا طرف