PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [آرشیو] Wimax Mobin net / شرکت مبین نت



صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 [38] 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88

sei_pm
22-07-2012, 19:47
با سلام و عرض ارادت خدمت شما دوست عزیز این گزینهenable external antenna status برای چی هست؟برای انتن تقویتی وای فای هست ؟یا انتن دریافتی وایمکس؟ داخل گزینه های wimax در صفحه کاربری مودم bm632w هست پس احتمال 95درصد این انتن برای تقویت دریافت مودم هست چون گزینه فعال سازی در قسمت وایمکس مودم هست نه در قسمت wlan یا وایرلس مودم پس این انتن وجود داره با تشکر از توجه شما اگر پاسخی دارید بگویید

خیلی ممنون از اشاره ای که کردید . درسته این آنتن مربوط به آنتن وایمکس هست و بعد از نصب باید داخل پنل مودم اون گزینه رو فعال کنید و چون رنج فرکانسی وایمکس ( 3.4~3.6 GHz ) با وای فای فرق می کند این آنتن در بازار یافت نمیشه .

Alvaro recoba
23-07-2012, 00:27
سلام بر زحمت کشان عرصه ی وب...من می خوام 512 یک ساله بگیرم:
1-مبین نت در هفته ی گذشته قعطی داشت؟...حالا چیزی در قبالش به مشتریاش داده؟
2-آیا مودمشو من باید انتخاب کنم؟کدومش بهتره؟
3-در شهر ساری کسی از سرعتش خبری داره؟

hooss128
23-07-2012, 00:31
این عکس از صفحه مشخصات و مقادیر مودم من هست لطفا چک کنید ببینید مقادیرش مناسب هست ؟HCS Error , WiMAX CRC Error چی هستن ؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

همچنین از درد مجبوری می خوام یه مودم وایفای بگیرم برای سفر که می خوام برم، کدوم مدل رو تهیه بکنم و بهتر هست ؟ چرا ؟ BM632W یا DX350

آقا لطفا جواب منو بدین ، منتظر جواب هستم

stratocaster
23-07-2012, 01:53
اقا سیگنالت عالیه به اون error ها هم کار نداشته باش

new_folder
23-07-2012, 07:57
سلام دوستان. این صفحه مربوط به اطلاعات سیگنال منه. اگه میشه بفرمایید که از نظر کیفیت خوبه یا نه؟ اینم بگم که دو تا از چراغای مودم روشنه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ممنونم از شما

new_folder
23-07-2012, 08:02
سلام دوستان. این صفحه مربوط میشه به اطلاعات سیگنال مودمم. میخواستم ببینم که از نظر آنتن دهی و کیفیت در چه رتبه ای قرار داره. ممنون میشم اگر بفرمایید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

saeediranzad
23-07-2012, 10:50
عزیز! لینکهاتون معیوبه. از قسمت گذاشتن تصویر استفاده کنید و اون تیک پایین را هم بردارید. مربوط به retrieve

new_folder
23-07-2012, 19:16
سلام دوستان. این صفحه مربوط میشه به اطلاعات سیگنال مودمم. میخواستم ببینم که از نظر آنتن دهی و کیفیت در چه رتبه ای قرار داره. ممنون میشم اگر بفرمایید.

سعید جان ممنون که تذکر دادی. لینک رو اصلاح کردم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

rahashad1
23-07-2012, 21:50
با سلام
دوستان من 2 روز است از شرکت مبین نت یک اکانت 512 با حجم 12 گیگ گرفته ام با یک مودم ِDX-350
ولی تا به حال نتوانسته ام به اینترنت دسترسی پیدا کنم متاسفانه کسی هم نیامد برای نصب
طرفی که از اون خرید کردم گفت دستگاه را می زنی توی برق و وصل می شی به اینترنت
گفتیم باشه البته 8000 تومان بابت نصب و راه اندازی گرفت که فردا می رم از حلقومش می کشم بیرون
الان 2 روزه که بدون اینترنت هستم

بهش زنگ زدم می گه که سرویس شما فعال است
چند تا وب سایت را مطالعه کردم نوشته بود باید ریست کنی خلاصه الان ما ریست کردیم و اون چراغ های سیگنال که قبلا ثابت بودند به حالت چشمک زدن در آمدند قبلا ثابت بودند
دومین چیزی که بیاد بگم قبلا اسم مودم من MOBINNET بود و توی لیست وایرلس هام این را نشان می داد ولی الان به 399C1E تغییر کرده قبلا با پسورد 9876543210 حداقل به مودم وصل می شد ولی الان حتی با این پس ورد به ان متصل نمی شود و میگوید پسورد اشتباه است
در هر دو حالت با 192.168.1.1 نمی توانستم به تنظیمات مودم متصل شوم
به طرف گفتم گفت چون سرویس شما خام است و هنوز هیچ اکانتی روش فعال نشده نمی تونی دسترسی داشته باشی
حالا چه کنم ؟:34::4:
به جز اینکه برم یقه اش را بگیرم:4::32:

hooss128
24-07-2012, 00:29
یه سوال دارم ، من یه مودم outdoor دارم و قست خرید یه مودم وایفای رو نیز دارم
می خوام بدونم می تونم یوزری رو که روی مودم اوت دور دارم روی مودم وایفای بزنم ؟
نمی خوام بصورت همزمان ازشون استفاده بکنم اما می خوام برای مسافرت از این استفاده کنم و نخوام یه یوزر جدید بگیرم ، چنین کاری امکان پذیر هست ؟
لطفا فط در صورت اطمینان جواب بدین .

ekf2000
24-07-2012, 04:31
با سلام
دوستان من 2 روز است از شرکت مبین نت یک اکانت 512 با حجم 12 گیگ گرفته ام با یک مودم ِDX-350
ولی تا به حال نتوانسته ام به اینترنت دسترسی پیدا کنم متاسفانه کسی هم نیامد برای نصب
طرفی که از اون خرید کردم گفت دستگاه را می زنی توی برق و وصل می شی به اینترنت
گفتیم باشه البته 8000 تومان بابت نصب و راه اندازی گرفت که فردا می رم از حلقومش می کشم بیرون
الان 2 روزه که بدون اینترنت هستم

بهش زنگ زدم می گه که سرویس شما فعال است
چند تا وب سایت را مطالعه کردم نوشته بود باید ریست کنی خلاصه الان ما ریست کردیم و اون چراغ های سیگنال که قبلا ثابت بودند به حالت چشمک زدن در آمدند قبلا ثابت بودند
دومین چیزی که بیاد بگم قبلا اسم مودم من MOBINNET بود و توی لیست وایرلس هام این را نشان می داد ولی الان به 399C1E تغییر کرده قبلا با پسورد 9876543210 حداقل به مودم وصل می شد ولی الان حتی با این پس ورد به ان متصل نمی شود و میگوید پسورد اشتباه است
در هر دو حالت با 192.168.1.1 نمی توانستم به تنظیمات مودم متصل شوم
به طرف گفتم گفت چون سرویس شما خام است و هنوز هیچ اکانتی روش فعال نشده نمی تونی دسترسی داشته باشی
حالا چه کنم ؟:34::4:
به جز اینکه برم یقه اش را بگیرم:4::32:

سلام
برای ورود به صفحه کاربری بعد از وارد کردن شماره ها داخل اکسپولررپسورد و نام کاربری رو هر دو باید کلمه
admin وارد کنی تا داخل صفحه اصلی بشی
کاری هم به خام بودن یا نبودن سرویس و مودم نداره یک صفحه عمومی برای تنظیمات و مشخصات هست

با ورود به سایت مبین نت و قسمت پشتیبانی فکر کنم

درست یادم نمیاد تو کدوم قسمت بود فایل تنظیمات مودم قرار داره با تعیین نوع مودم و دانلود فایل اون میتوانی مرحله به مرحله تنظیمات رو اصلاح و درست کنی

اگه کارت راه نیافتاد در نهایت زنگ بزن پشتیبانی با دادن شماره اشتراک اونها تنظیمات رو مرحله به مرحله بهت میگن و مشکلت رو حل میکنن

هشت تومن پول نصب در منزل ونقطه یابی بهترین محل سیگنال دهی مودم هست اگه نیومدن خونتون نباید پول میدادی برو پس بگیر

meah
24-07-2012, 12:49
سلام دوستان یه سوال

بعضی اوقات لپ تاپ یا PC ایم ، مودممو پیدا نمیکنه

میشه بگین علتش چیه ؟

saeediranzad
24-07-2012, 13:43
NEW FOLDER
رتبه اخر هستی. ته جدولی! آنتن را جابجا کن و در بهترین جا به دور محور عمودی بچرخون تا بهترین زاویه را پیدا کنی.

new_folder
24-07-2012, 14:45
NEW FOLDER
رتبه اخر هستی. ته جدولی! آنتن را جابجا کن و در بهترین جا به دور محور عمودی بچرخون تا بهترین زاویه را پیدا کنی.

ممنونم. اما میشه یکم توضیح بشتر بفرمایید. الان مودم شما سیگنالش چجوره؟ منظورت از محور عمودی چیه؟؟
سرعت یک مگابیت گرفتم اما شبا دانلودش از 20 بالا تر نمیره

DariushGreat
24-07-2012, 21:47
ممنونم. اما میشه یکم توضیح بشتر بفرمایید. الان مودم شما سیگنالش چجوره؟ منظورت از محور عمودی چیه؟؟
سرعت یک مگابیت گرفتم اما شبا دانلودش از 20 بالا تر نمیره

به زبون خودمونی یعنی مودم رو همونجایی که هست یه خرده بچرخون تا به بهترین وضعیت برسی :دی
کلا دانلود شبانه سرعت بالا نداره. محدودیت قائل شدن. روزانت چطوریاست؟

راستی یه چیزی بگم. شخصی که اومد برام نصب کنه گفت که شرط سرعت خوب و کیفیت اینه که مودم رو دم پنجره به حالت پشت به شیشه بگذاری. انصافا راست هم می گفت. مودم رو میارم وسط حال و پذیرایی بین چراغ های 1 و 2 سیگنال دعوا می شه!!! :دی ولی هنگامی که میگذارم دم پنجره حداقل 4 تاش روشن می شه و سرعت هم می کشه بالا... ( با توجه به این که ما آخرین طبقه هستیم و نزدیکمون هم ساختمون بلند نیست )

شاد باشین

saman_come_on
25-07-2012, 02:58
فایل rootcacert.pem برای BM632W رو از کجا میشه گرفت؟

hadi1258
25-07-2012, 10:02
با سلام من به تازگی طرح 1 ساله 512 با سالی 20 گیگ رو برداشتم و چون تازه کار هستم ممنون میشم دوستان راهنمایی ام کنند چند سوال اساسی و البته ابتدایی دارم :
1- میخواستم بدونم برای پی بردن به ترافیک مصرفی در وایمکس باید به کدام قسمت پنل کاربری مراجعه کرد ؟ ( یه جاش پیدا کردم که دو تاریخ میزدی و بعد اینترنت رو انتخاب می کردی که این کار رو انجام دیدی چیزی نشون نداد !!! )
2- سوال دوم اینکه اشکالی نداره مودم wifi وایمکس 24 ساعته و بطور مداوم توی برق باشه ؟؟؟در دراز مدت مشکل ساز نیست ؟ موقع عدم نیاز مثلا 8 ساعت اونو از برق بکشم ؟
3- و یه مورد دیگه چطوری میشه حجم اضافه خرید ؟؟ و قیمت حجم اضافه برای طرحم چقدره ؟ کجا باید برم ؟
با تشکر فراوان
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

saeediranzad
25-07-2012, 10:28
1- همونجا درسته. فقط با IE جواب میده. تازه با IE10 هم جواب نمیده.
2- نه اشکال نداره. ولی من خودم حتا برای 3-4 ساعت هم از برق میکشم.
3- انگار اینترنتی نمیشه. زنگ بزن پشتیبانی.

tasmin
25-07-2012, 10:34
سلام
من مودم داخلی مبین گرفتم، و می خوام ازخروجی LAN خود مودم استفاده کنم و میخوستم بدونم حداکثر طول کابل شبکه ام چند متر میتونه باشه و مشکل ضعیف شدن سیگنال رو ندارم؟

barcaboy10
25-07-2012, 11:15
به نظرتون چون ماه رمضونه سرعت شب ها انقدر پايين اومده يا دائميه؟

mohsenking
25-07-2012, 13:14
سلام دوستان من یه سال و نیمه وایمکس ایرانسل دارم و راضی بودم ماه پیش هم 1MB داشتم ولی یکم زیاده قیمتش ماهی 83 تومنه
میخوام برم 2Mb ماهیانه 2Gig مبین نت بگیرم با مودم جیبی به امید دانلود شبانش
من ساکن غرب تهران هستم
بچه هایی که این طرف دارن راضی هستن ؟ سرعت شبانش خوبه ؟

alireza_2lop
25-07-2012, 13:24
دوستان آیا بنظر شما ارزش داره نامحدود 512 رو بخرم؟
سرعت دانلودش حدودا چقدر هست ؟!
اگه نامحدود مبین نت خوب نیست کدوم شرکت رو برای نامحدود پیشنهاد میکنید ؟

new_folder
25-07-2012, 14:06
به نظرتون چون ماه رمضونه سرعت شب ها انقدر پايين اومده يا دائميه؟

چه ربطی داره ؟ یعنی ماه رمضون سرعت بالا داشته باشیم روزه مون باطل میشه ؟ :31:

new_folder
25-07-2012, 14:09
دوستان آیا بنظر شما ارزش داره نامحدود 512 رو بخرم؟
سرعت دانلودش حدودا چقدر هست ؟!
اگه نامحدود مبین نت خوب نیست کدوم شرکت رو برای نامحدود پیشنهاد میکنید ؟

سلام دوست گرامی یه سر به این تاپیک بزن شاید جواب سوالتو بگیری

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

new_folder
25-07-2012, 14:15
به زبون خودمونی یعنی مودم رو همونجایی که هست یه خرده بچرخون تا به بهترین وضعیت برسی :دی
کلا دانلود شبانه سرعت بالا نداره. محدودیت قائل شدن. روزانت چطوریاست؟

راستی یه چیزی بگم. شخصی که اومد برام نصب کنه گفت که شرط سرعت خوب و کیفیت اینه که مودم رو دم پنجره به حالت پشت به شیشه بگذاری. انصافا راست هم می گفت. مودم رو میارم وسط حال و پذیرایی بین چراغ های 1 و 2 سیگنال دعوا می شه!!! :دی ولی هنگامی که میگذارم دم پنجره حداقل 4 تاش روشن می شه و سرعت هم می کشه بالا... ( با توجه به این که ما آخرین طبقه هستیم و نزدیکمون هم ساختمون بلند نیست )

شاد باشین

میدونم که باید بچرخونم اما وضعیت بهتر چه وضعیتیه؟

یکی از دوستام وایمکس ایرانسل داره میگه هرچه RSSI کمتر باشه بهتره! من بهش میگم بابا باید بیشتر باشه نه کمتر !!

حالا خودم تو شک افتادم . RSSI باید بیشتر باشه یا کمتر؟ کاری به منفی ندارم . خود عدد باید چجور باشه؟؟؟؟؟؟

ممنون.

اینم بگم که سرعتم چه تو شب و چه روز پایینه و اصلا در حد پولی که دادم نیست:13:

no_p30
25-07-2012, 15:38
سلام دوستان من یه سال و نیمه وایمکس ایرانسل دارم و راضی بودم ماه پیش هم 1MB داشتم ولی یکم زیاده قیمتش ماهی 83 تومنه
میخوام برم 2Mb ماهیانه 2Gig مبین نت بگیرم با مودم جیبی به امید دانلود شبانش
من ساکن غرب تهران هستم
بچه هایی که این طرف دارن راضی هستن ؟ سرعت شبانش خوبه ؟


اگه دانلود میخوای برو 512 بگیر طرحی که از 8 صبح تا 8 شب رایگانه.... من بهت اون ظرحو توصیه میکنم از یک مگ ایرانسلم کم نمیاره قیمتشم از نصف اون کمتره...

Moonshadow
25-07-2012, 15:59
سلام

دوستان سرعت دانلود تورنت(با فرض اینکه تورنت پر سرعت و سید بالا داشته باشه) توی مبین نت چه جوریه؟ با سرعت دانلود مستقیم خیلی فرق داره؟
در ضمن سرویس 1 مگش توی همدان چه کیفیتی داره(همینطور شبانش)؟

Lj Wallace
25-07-2012, 16:08
من میخام سرویس یکساله 1mb مبین نتو بگیرم واسه دانلود شبانش تو حکیمیه و تهرانپارس چطوره؟ ارزششو داره؟

Mo5tafa
25-07-2012, 16:43
چه ربطی داره ؟ یعنی ماه رمضون سرعت بالا داشته باشیم روزه مون باطل میشه ؟ :31:
نخیر، چون ملت سحرخیز میشن و قبل از سحری خوردن اول IDM رو تنظیم می کنند تا 8 صبح بره :46:

imanparsa
25-07-2012, 17:22
سلام

دوستان سرعت دانلود تورنت(با فرض اینکه تورنت پر سرعت و سید بالا داشته باشه) توی مبین نت چه جوریه؟ با سرعت دانلود مستقیم خیلی فرق داره؟
در ضمن سرویس 1 مگش توی همدان چه کیفیتی داره(همینطور شبانش)؟

تورنت توی روز به راحتی دانلود میکنه . اما توی شب هرچقدر تورنت خوب باشه باز هم نمیتونه دانلود کنه

Moonshadow
25-07-2012, 18:46
تورنت توی روز به راحتی دانلود میکنه . اما توی شب هرچقدر تورنت خوب باشه باز هم نمیتونه دانلود کنه

اخه من از چند نفر پرسیدم گفتن میشه، از خود نمایندگی هم پرسیدم گفتن امکانش هست. من بیشتر دانلودهام تورنته که البته سید و تراکر خوبی دارن.
دوستان دیگه شبا یه امتحانی میکنن که امکان دانلود از تورنت وجود داره یا نه؟

mohsenking
25-07-2012, 19:28
اگه دانلود میخوای برو 512 بگیر طرحی که از 8 صبح تا 8 شب رایگانه.... من بهت اون ظرحو توصیه میکنم از یک مگ ایرانسلم کم نمیاره قیمتشم از نصف اون کمتره...

اینی که شما میگی مال اداره جاته و از 8شب به بعد قطعه !!
بعدشم سرعت 512 مبین نت یعنی 130 میده ؟!

sei_pm
25-07-2012, 19:31
اخه من از چند نفر پرسیدم گفتن میشه، از خود نمایندگی هم پرسیدم گفتن امکانش هست. من بیشتر دانلودهام تورنته که البته سید و تراکر خوبی دارن.
دوستان دیگه شبا یه امتحانی میکنن که امکان دانلود از تورنت وجود داره یا نه؟

این رو در نظر داشته باشید به تازگی سرعت تورنت در زمان شبانه در یکسری از شرکتها محدود میشه مثل پارس آنلاین که دلیلش رو نمی دونم !! چون سرعت آپلود خیلی خوبه ولی دانلود افتضاحه با اینکه سیدرهای پرسرعتی داره و لیچر نداره و از ترکر خصوصی هست.

mx_2dar
26-07-2012, 00:07
سرعت من که دوباره برگشته به حالت اول، راضیم ازش ، برای دو نفر هم مبین نت گرفتم حالشو ببرن

tesla47
26-07-2012, 01:53
با سلام و عرض ادب
عذر میخوام که دیر جواب دادم

WiMAX Status

Connection Status Connected
Connect Frequency 3549000KHz
Connect Bandwidth 10000KHz
Upload Data Rate 0 bytes/sec
Download Data Rate 0 bytes/sec
Signal Strength 79%
Link Quality(CINR Reuse1) 60%
Link Quality(CINR Reuse3) 71%
CINR Reuse1 22.15dB
CINR Reuse3 24.33dB
RSSI -70.08dBm
UL_FEC 16-QAM(CTC)3/4
DL_FEC 64-QAM(CTC)2/3
BSID F6:C0:14:68:2B:20
POWER 17.77dBm

tesla47
26-07-2012, 01:59
با سلام و عرض ادب
عذر میخوام که دیر جواب دادم

WiMAX Status

Connection Status Connected
Connect Frequency 3549000KHz
Connect Bandwidth 10000KHz
Upload Data Rate 0 bytes/sec
Download Data Rate 0 bytes/sec
Signal Strength 79%
Link Quality(CINR Reuse1) 60%
Link Quality(CINR Reuse3) 71%
CINR Reuse1 22.15dB
CINR Reuse3 24.33dB
RSSI -70.08dBm
UL_FEC 16-QAM(CTC)3/4
DL_FEC 64-QAM(CTC)2/3
BSID F6:C068:2B:20
POWER 17.77dBm

timemachine2029
26-07-2012, 02:36
من 2 مگ گرفتم روزها تا 260 هم میره ولی شب ها داغونه 70 تا بیشتر نمیشه:42:
عجب اشتباهی کردم ها 2 ماه هم 512 (زیر 60 نمیومد)داشت 5 گیگ هم ترافیک(همش پرید)حالا برای هر گیگ باید 12 تومن پیاده شیم:19:

no_p30
26-07-2012, 03:35
اینی که شما میگی مال اداره جاته و از 8شب به بعد قطعه !!
بعدشم سرعت 512 مبین نت یعنی 130 میده ؟!

دوست من دشات سرعتش 110 بود ... البته من شمال هستم طهرانو بپرس
اون این طرحو برداشته بود چون روز اولآ اصلآ افت سرعت نداره مبین نت ....
دومآ میگفت منکه سیستمم 24 ساعته دانلود که نمیخوام کنم دستگاهمو روشن بزارم همین 12 ساعت زیادمم هست


راستی یادم رفت بگم سعی کن مودم جیبی نگیری برد مفید فضای بسته اش 500 متر نباید از دل فاصله داشته باشی.... مودم های معمولی تا 3 کیلومتره این فاصله....

no_p30
26-07-2012, 03:42
من 2 مگ گرفتم روزها تا 260 هم میره ولی شب ها داغونه 70 تا بیشتر نمیشه:42:
عجب اشتباهی کردم ها 2 ماه هم 512 (زیر 60 نمیومد)داشت 5 گیگ هم ترافیک(همش پرید)حالا برای هر گیگ باید 12 تومن پیاده شیم:19:

دقیقآ منم همین مشکلو دارم
من فکر میکردم شبا دانلودم 200 کمتر نمیاد چقدر خوشحال بودم!! بعد دیدم نه اینا پست تر از این حرفان که بخوان نت درست درمان دست ملت بدن
دو سه شب سرعتم 100-110 بود بعد شدیم 60-70 خودمون که همون 512 هم میگرفتیم هم همین سرعتو داشتیم!!

arashlolos
26-07-2012, 04:40
دوستان سلام
من مشاوره برای اینترنت زیاد ازم میخوان.تو شهر رشت و فومن.مبین تازه اومده فومن.
به یکی از آدم های کتو کلفت مبین نت رو پیشنهاد دادم اونم برای خونه.جای ای دی اس ال.
به نظرتون گزینه خوبیه؟سرویس دو ساله 512 با حجم سالی 15 گیگ و مودم جیبی قیمت 300 هزار.
اگه مبین نت مشکل داره بگید بیخیالش شم.تو شهرمون 5 تا سرویس دهنده ای دی اس ال به شدت دارن باهم رقابت میکنن.
چیکار کنم؟
سرویس نامحدود رو بیخیال.یمدونم مشکل داره.سرویس حجمی هم همینطوره؟
دانلود نداره.فقط وب گردی.
اصلا هم حوصله پیگیری قطعی نت و ... رو نداره.استاد دانشگاه گیلانه.

DariushGreat
26-07-2012, 06:25
سلام بچه ها
مبین نت هم توی کار محدود کردن کاربران پرمصرف شبانه هست یا نه؟

=CYBER=
26-07-2012, 07:58
سلام بچه ها
مبین نت هم توی کار محدود کردن کاربران پرمصرف شبانه هست یا نه؟

سلام ،
کاربر پرمصرف کم مصرف نداریم همه محدود میشن :دی

MaysamMaysam
26-07-2012, 10:47
سلام
من مودم داخلی مبین گرفتم، و می خوام ازخروجی LAN خود مودم استفاده کنم و میخوستم بدونم حداکثر طول کابل شبکه ام چند متر میتونه باشه و مشکل ضعیف شدن سیگنال رو ندارم؟

100 متر حد اکثر

MaysamMaysam
26-07-2012, 10:51
میدونم که باید بچرخونم اما وضعیت بهتر چه وضعیتیه؟

یکی از دوستام وایمکس ایرانسل داره میگه هرچه RSSI کمتر باشه بهتره! من بهش میگم بابا باید بیشتر باشه نه کمتر !!

حالا خودم تو شک افتادم . RSSI باید بیشتر باشه یا کمتر؟ کاری به منفی ندارم . خود عدد باید چجور باشه؟؟؟؟؟؟

ممنون.

اینم بگم که سرعتم چه تو شب و چه روز پایینه و اصلا در حد پولی که دادم نیست:13:

اگر منفیو حساب نکنی باید کمتر باشه و اگر حسابش کنی باید بیشتر باشه تا بهتر بشه. کلا RSSI به تنهایی کافی نیست. CINR چک کن ببین به 13 میرسه یا نه.

MaysamMaysam
26-07-2012, 10:59
اگه زدی پاکش کردی ریست فکتوری کن بر میگرده.

فایل rootcacert.pem برای BM632W رو از کجا میشه گرفت؟

pepsi cola
26-07-2012, 11:06
سلام. من چجوری میتونم بفهمم چقدر ترافیک مونده و چقدر استفاده کردم؟

MaysamMaysam
26-07-2012, 11:36
مدل مودم شما DX350 است؟

سلام دوستان یه سوال

بعضی اوقات لپ تاپ یا PC ایم ، مودممو پیدا نمیکنه

میشه بگین علتش چیه ؟

DariushGreat
26-07-2012, 12:11
سلام ،
کاربر پرمصرف کم مصرف نداریم همه محدود میشن :دی

یعنی چی الان؟
من همیشه از ساعت 2 تا 4 سرعتم روی 40 بود؛ 4 تا 5 سرعت روی 80 و 5 تا 8 هم سرعت واقعی خودش می شد
دیشب سرعتم به ترتیب شده بود 5؛ 17؛ 40 !!!

اصلا کسی تا حالا به خاطر دانلود رایگان هر شب محدود شده؟

راستی ممکنه به خاطر تغییر مکان هم باشه؟
آخه اومدم شهرستان...

:blink:

new_folder
26-07-2012, 12:21
اگر منفیو حساب نکنی باید کمتر باشه و اگر حسابش کنی باید بیشتر باشه تا بهتر بشه. کلا RSSI به تنهایی کافی نیست. CINR چک کن ببین به 13 میرسه یا نه.

منفی و مثبت رو ول کن خود عدد باید بیشتر باشه یا کمتر؟؟؟؟ ( منظور من RSSI است)

الان درحال حاضر اینجوریه


CINR Reuse1 = 15.61dB

CINR Reuse3 = 20.98dB

RSSI = -80.12dBm

با این وضعیت یعنی اگر RSSI مثلا بشه -75 بهتره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اینو خواهشا جواب بدید

DariushGreat
26-07-2012, 12:30
آخرین اخبار....
سرعت روزانه من هم اکنون بسیار فاجعه است! :41: یعنی بخاطر شهر و محل اقامتمه؟

uuuyrt
26-07-2012, 12:37
بچه ها برای ثبت نام در تهران باید چکار کرد؟

چند روزه وصل میشه؟

ادرس شرکت کجاست برای حضوری؟

شماره تلفن امور مشترکین مبین نت چنده؟

timemachine2029
26-07-2012, 12:54
بچه ها برای ثبت نام در تهران باید چکار کرد؟

چند روزه وصل میشه؟

ادرس شرکت کجاست برای حضوری؟


نشانی: تهران، اواسط خیابان استاد مطهری، بعد از تقاطع مفتح، شماره 172

تلفن: 83868 - 021
نمابر دفتر مرکزی: 88319396 - 021

تماس بگیر راهنمایت میکنند
ولی از من به شما نصیحت 1..مگ یا 2 مگ نگیر که شبانش هیچ فرقی با 512 نداره:41:

m3hrd4d
26-07-2012, 13:07
سلام . من یه مودم وایمکس فضای باز BM8301 دارم . قبلا ایلام که بودیم تحت پوشش شبکه بود ولی الان تهران هستم و یه مدت طولانی اینجا هستیم اینجا تحت پوشش شبکه نیست . می خواستم بدونم میشه مودم رو به ایرانسل تبدیل کرد و اینجا که تحت پوشش شبکه هست استفاده کرد . ممنون .:11:

m3hrd4d
26-07-2012, 13:10
بچه ها برای ثبت نام در تهران باید چکار کرد؟

چند روزه وصل میشه؟

ادرس شرکت کجاست برای حضوری؟

شماره تلفن امور مشترکین مبین نت چنده؟

شماره هاش اینه : 02183869999 و 096790

آرش-19
26-07-2012, 14:54
من دنبال یک سرویس خوب با پینگ پایینم و از اینور و انور شنیدم وایمکس پینگ کمتری
نسبت به dsl داره. واقعا اینطوریه مردم؟!!:31:
میانگین پینگ شما چطوره؟
و اینکه من الان یک مودم d-link 2640u دارم دیگه بکارم نمیاد؟ کلا چقدری خرج داره؟

masoud hard
26-07-2012, 15:10
مودم داخلی دارم سرعتم 512 حجم دانلود 20GIG یکساله سرعت دانلود روزها بین 90 تا 130 شب ها 80 تا 110 زنجان گلشهر فاز2:46:

emprator_kochak
26-07-2012, 21:11
کن تا حالا گیگ شارژ نکردم
هر گیگ چنده ؟
512 یکساله دارم
چطور باید شارژ کنم ؟

arsenal_4
26-07-2012, 23:50
سلام
اقا این 512 سرعتش خوبه فرقیم میکنه از نظر سرعت مثلا 2 گیگ با 6 گیگ تعرفه پر مصرفش ؟؟

stratocaster
27-07-2012, 12:09
مبین نت پینگش تعطیله کی میگه خوبه ؟ افتضاحه ... دوستانی که سمت مبین نت نیامدن .. اصلا فکرشم نکنن اشغاله

arash59b
27-07-2012, 14:21
سلام

ولا ادم نمی دونه با این شبکه های وایمکس چکار کنه

فعلا که باید بین بد و بدتر انتخاب کرد

از ظاهر امر که پیداست ایرانسل بهتره چون تو تاپیکشون از همه چی صحبت می کنن بجز خرابی خط و افت سرعت ! ولی اینجا کم کم همه دارن روانی میشن:22:

نمی دون اخرش مبین نت بگیرم یا ایرانسل ؟ لطفا کسی که از هر دوتاش استفاده کرده نظر بده.

یه سوال دیگه هم اینکه اگه مودم مبین نت داشته باشم بعد باهاش می تونم از ایرانسل سرویس بگیرم ؟ ایرانسل حاظر می شه مودم من رو با شبکه خودشون اد کنه؟

imanparsa
27-07-2012, 15:53
خیلی سرعت بده پینگ بشدت بالاست/.

Alvaro recoba
27-07-2012, 16:00
من دیروز اینترنت یکساله 512 خریدم...به قرآن گریه ام رو درآورده...همش قطع و وصل میشه...تورو خدا کمک کنین؟چیکار کنم؟روی اکانتم همش علامت تعجب میاد....
اهل ساری هستم...

DariushGreat
27-07-2012, 16:58
من دیروز اینترنت یکساله 512 خریدم...به قرآن گریه ام رو درآورده...همش قطع و وصل میشه...تورو خدا کمک کنین؟چیکار کنم؟روی اکانتم همش علامت تعجب میاد....
اهل ساری هستم...

بابا بگذار یه دو روزی بگذره بعد گله کن! :دی
فکر کنم روی حالت دمو هستی و اکانتت هنوز فعال نشده

برای جایی که فعلا هستم ( تفرش ) پینگ بد و سرعت هم نصف هست...

فاجعه نیست ولی خب.... :2:

mafr07
27-07-2012, 17:36
سلام دوستان خسته نباشید . من ساکن مشهدم . بین چهارراه معلم و وکیل آباد . منطقه ی ما فیبر نوریه به همین دلیل یا مجبورم adsl مخابرات بگیرم یا وایمکس . اول میخواستم مخابرات بگیرم . ولی با پرس و جو از چند نفر که قبلا داشتند یا دارند کلا بی خیالش شدم . میخواستم وایمکس مبین نت بگیرم ولی شنیدم که میگفتن نباید دورو برتون ساختمون بلند باشه . حالا میخواستم ببینم این ارتفاع تا چه مقدار باشه مشکل سازه . آیا اصلا مشکل سازه . یکی دیگه اینکه کسی میدونه کیفیت مبین نت تو این منطقه چطوره .

آقا کسی نبود جواب مارو بده .

arash59b
27-07-2012, 18:25
آقا کسی نبود جواب مارو بده .

سلام

کسایی که می گن نباید دورو برتون ساختمان باشه بیشتر واسه مودم های outdoor هست

تو این مودم ها شما باید دید مستقیم به انتن داشته باشید یعنی اصطلاحا باید دکل رو ببینید بازم یعنی اینکه مانع فیزیکی بین شما و دکل نباید باشه

می تونی مکان دکل رو از تماس با پشتیبانی مبین نت متوجه بشی

برای فهمیدن کیفیت هم بهتره به سایت مبین نت بری و عکس سیگنال دهی تو مشهد رو نگاه کنی

mafr07
27-07-2012, 18:56
سلام

کسایی که می گن نباید دورو برتون ساختمان باشه بیشتر واسه مودم های outdoor هست

تو این مودم ها شما باید دید مستقیم به انتن داشته باشید یعنی اصطلاحا باید دکل رو ببینید بازم یعنی اینکه مانع فیزیکی بین شما و دکل نباید باشه

می تونی مکان دکل رو از تماس با پشتیبانی مبین نت متوجه بشی

برای فهمیدن کیفیت هم بهتره به سایت مبین نت بری و عکس سیگنال دهی تو مشهد رو نگاه کنی

آقا خدا خیرت بده .
من تو قسمت پوشش داخلی قرار دارم . فاصلم تا دکل حدود 95 متره . حالا به نظر شما سرویس 512 مبین نت بهتره یا 256 یا 512 مخابرات .

arash59b
27-07-2012, 19:12
آقا خدا خیرت بده .
من تو قسمت پوشش داخلی قرار دارم . فاصلم تا دکل حدود 95 متره . حالا به نظر شما سرویس 512 مبین نت بهتره یا 256 یا 512 مخابرات .

فاصله ات عالیه به قول معروف دمپایی پرت کنی می خوره به دکل ، قدرت سیگنالت خوبه ولی دلیل نمیشه اینترنت و سرعت خوبی داشته باشی بستگی به به خیلی چیزای دیگه داره

تو یه جمله یعنی شرط لازم رو داری ولی کافی نیست.

حالا وقتشه بری تحقیق میدانی بکنی

باید ببینی واقعا تو منطقه شما کدومشون بهتر جواب می ده ! اونایی که دارن استفاده می کنند رو پیدا کنی و از تجربشون استفاده کنی

arsenal_4
27-07-2012, 22:01
سلام
اقا من سرعتم کم شده بود تازه امروز فهمیدم پمب بنزین سر کوچمون نویز گیر وصل کرده سرعت این منطقه چه adsl چه مبین نت اومده پایین راهی است بتونم درست کنم این کندی سرعتو ؟؟

mosi_alfa
27-07-2012, 22:09
سلام
من یه اکنت 128 دارم
میتونم از 512 رفیقمو رو مودم خودم فعا کنم؟

mehrdad2
27-07-2012, 23:21
سلام
من یه اکنت 128 دارم
میتونم از 512 رفیقمو رو مودم خودم فعا کنم؟

نه نمیشه هر اکانت روی یه مودم ست شده

mosi_alfa
28-07-2012, 00:20
حتی اگه تو تظیمات مودم یوزر و پسورد رو عوض کنم؟

saeed22s
28-07-2012, 00:29
حتی اگه تو تظیمات مودم یوزر و پسورد رو عوض کنم؟
هر اکانت روی یک مک ادرس ست شده زمانی که شما میخوای از اکانت کس دیگه ای استفاده کنی باید اکانت اون شخص بروی مک آدرس شما ست بشه.

arash59b
28-07-2012, 00:54
نظرتون درباره این مدمی که تو طرح اقساطی میده و میگن کره ای هست چیه

در مقایسه با مودم های دیگه چه مزیت و معایبی داره؟

S_ALI_A
28-07-2012, 02:23
سلام
اقا من سرعتم کم شده بود تازه امروز فهمیدم پمب بنزین سر کوچمون نویز گیر وصل کرده سرعت این منطقه چه adsl چه مبین نت اومده پایین راهی است بتونم درست کنم این کندی سرعتو ؟؟

خودتون داريد ميگيد پمپ بنزين سر كوچه. مودمتون ك اونجا نيست. ربطي نداره اقا

MaysamMaysam
28-07-2012, 13:46
نه عزیز من کی گفته پینگ وایمکس کمتره!!!!
از نظر فنی ADSL پینگ بهتری داره البته تو ایران هیچی معلوم نیست.

MaysamMaysam
28-07-2012, 13:52
سرویست در حد معمولیه. مشکل سیگنال نداری. آره اگه بشه -75 بهتره. CINR Reuse1 رو سعی کن بهتر کنی.

منفی و مثبت رو ول کن خود عدد باید بیشتر باشه یا کمتر؟؟؟؟ ( منظور من RSSI است)

الان درحال حاضر اینجوریه


CINR Reuse1 = 15.61dB

CINR Reuse3 = 20.98dB

RSSI = -80.12dBm

با این وضعیت یعنی اگر RSSI مثلا بشه -75 بهتره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اینو خواهشا جواب بدید

new_folder
28-07-2012, 14:38
سرویست در حد معمولیه. مشکل سیگنال نداری. آره اگه بشه -75 بهتره. CINR Reuse1 رو سعی کن بهتر کنی.

سلام میثم جان. مطمئنی کمتر باشه بهتره ؟ من مودم رو قبلا جای دیگه گذاشته بودم rssi اون -70 بود و سرعتش افتضاح بود اما بردمش جای دیگه گذاشتم شد - 80 و الان دارم عشق میکنم. پس تو چطور می گی کمتر باشه بهتره؟!!!:worried:
این وضعیت قبلیه من بود. اصلا صفحه باز نمی کرد

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

saeediranzad
28-07-2012, 15:27
کمتر باشه بهتره. بهترین مقدار RSSI که من داشتم -62 بوده که سیگنالم 100٪ بوده.

MaysamMaysam
28-07-2012, 16:12
آره عزیزم مطمئن باش.
وضعیت قبلی سیگنالت بهتر بوده. احتمالا وقتی جای مودم رو عوض کردی BSID هم عوض شده و اومدی رو یه سایتی که ترافیک کمتری روش بوده.
من قبلا هم گفتم سرعت اینترنت به آخرین چیزی که ربط داشته باشه سیگنال وایمکس مگر اینکه وضعیت سیگنال اونقدر داغون باشه که قطع و وصل بشه. کلا CINR بالای 11 میتونه یه سرویس خوب بگیره.

سلام میثم جان. مطمئنی کمتر باشه بهتره ؟ من مودم رو قبلا جای دیگه گذاشته بودم rssi اون -70 بود و سرعتش افتضاح بود اما بردمش جای دیگه گذاشتم شد - 80 و الان دارم عشق میکنم. پس تو چطور می گی کمتر باشه بهتره؟!!!:worried:
این وضعیت قبلیه من بود. اصلا صفحه باز نمی کرد

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

tesla47
28-07-2012, 16:32
با سلام
دوستان من یه سرویس 2مگ دارم و تو شهر اهواز منطقه کیانپارس هستم از بس سرعت پایینه کلافه شدم قبلاً شب میرسید 10k و روز تا 200 میومد الان که شب رو بیخیال شدیم روز هم شده 30