PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [آرشیو] Wimax Mobin net / شرکت مبین نت



صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 [37] 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88

ekf2000
12-07-2012, 19:12
[QUOTE=djalikhafan;7097679]طبق گفته دوستمون عمل كنيد. دقيقا بعد از تغيير رمز اين مشكل برات پيش اومد؟ آره هنوز هم بعد از سه ساعت که روشنش کردم داره چشمک میزنه و لامپ هاش ثابت نیست با موبایل به شبکه وصل میشه اما وقتی میخواهم سایتی رو باز کنم مینویسه dns ارور میده حالا باید چیکارش کنم؟ اگه ریستش کنم اطلاعاتش پاک نمیشه؟بر میگردی به تنظیمات اولیه مبین نت یا کل تنظیماتش پاک میشه؟ من تازه این مودم رو گرفتم نیازی به آپدیت داره؟ اگه داره از کجا باید اپدیتش کرد؟ ممنون از راهنمایی های شما دوستان ارجمند و گرامی دوستان کسی نبود ما رو راهنمایی کن دارم دیوانه میشم تا حالا چراغش اصلا ثابت نمیشه و به اینترنت وصل نمیشه قبل از تغییر رمز هم چک نکردم ببینم وصل میشه یانه اخه مودم طبقه دومه و کامپیوتر طبقه اول و اونجا شبکه وصل نمیشه ولی دیشب با لب تاب با سه چراغ ثابت به شبکه وصل بود و سایت ها رو باز میکرد

DariushGreat
12-07-2012, 19:16
[QUOTE=ekf2000;7097812] دوستان کسی نبود ما رو راهنمایی کن دارم دیوانه میشم تا حالا چراغش اصلا ثابت نمیشه و به اینترنت وصل نمیشه قبل از تغییر رمز هم چک نکردم ببینم وصل میشه یانه اخه مودم طبقه دومه و کامپیوتر طبقه اول و اونجا شبکه وصل نمیشه ولی دیشب با لب تاب با سه چراغ ثابت به شبکه وصل بود و سایت ها رو باز میکرد

حسابتو بررسی کردی ببینی اصلا وصل هست اینترنتت یا این که روی حالت دمو هست؟ اگه هنوز روی دمو باشی قطعی طبیعیه.
درضمن اگر چشمک زدن چراغ با ریتم منظم هست یعنی این که مودم سالمه یا در حالت استندبای هست یا در حال یافتن سیگنال؛ اگر هم نامنظم چشمک می زنه که خراب شده و باید ببریش نمایندگی

شاد باشی

m3hrd4d
12-07-2012, 19:36
خانوما و آقایون تو رو خدا کمک کنید . من ورژن 3 فریمور مودم EchoLife BM8301 WIMAX CPE رو می خوام . تو رو خدا یکی لینک دانلشو بده یا اگه داره دریغ نکنه برام آپلود کنه . دمتون گرم . بد جوری به مشکل برخوردم .


هر کسی برام این فریمور رو پیدا کنه یه کارت شارژ 5000 تومنی جایزه می گیره .:33:

جایزه دو برابر شد . بشتابید که غفلت موجب پشیمانی است !!!!!!!:31:

barcaboy10
12-07-2012, 19:54
من هنوز هم قطعي دارم شما هم دارين؟

m3hrd4d
12-07-2012, 20:04
آقا زنگ زدم پشتیبانی گفت نباید فریمور رو آپدیت می کردی به مودم آسیب می رسونه . گفت باید ببری نمایندگی شهرتون واستون به فریمور قبل برگردونه .
حالا کسی نمی دونه برم نمایندگی چقدر باید بسلفیم . :31:
آقا من از چند وقته پیش که قطعی داشت و درست شد دیگه حتی یک بار هم قطعی نداشتم . افت سرعت هم نداشتم تا امروز صبح زدم ترکوندمش و فریمور رو آپدیت کردم.

stratocaster
12-07-2012, 20:47
مهزداد ورژن فریمورت چیه ؟ احتیاجی به دانگرید نیست این رو امتحان کن Firmware Version : 4.03.08-10

stratocaster
12-07-2012, 20:47
منم سخت دنبال 3 هستم ولی فکر نکنم جایی باشه یا کسی داشته باشه مگر خود کارمند ها

MILIN3M
12-07-2012, 21:08
بچه ها یه سوال من خیلی وقت پیش دو گیگ حجم تمدید کردم...... گفتم