PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [آرشیو] Wimax Mobin net / شرکت مبین نت



صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 [37] 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88

ekf2000
12-07-2012, 18:12
[QUOTE=djalikhafan;7097679]طبق گفته دوستمون عمل كنيد. دقيقا بعد از تغيير رمز اين مشكل برات پيش اومد؟ آره هنوز هم بعد از سه ساعت که روشنش کردم داره چشمک میزنه و لامپ هاش ثابت نیست با موبایل به شبکه وصل میشه اما وقتی میخواهم سایتی رو باز کنم مینویسه dns ارور میده حالا باید چیکارش کنم؟ اگه ریستش کنم اطلاعاتش پاک نمیشه؟بر میگردی به تنظیمات اولیه مبین نت یا کل تنظیماتش پاک میشه؟ من تازه این مودم رو گرفتم نیازی به آپدیت داره؟ اگه داره از کجا باید اپدیتش کرد؟ ممنون از راهنمایی های شما دوستان ارجمند و گرامی دوستان کسی نبود ما رو راهنمایی کن دارم دیوانه میشم تا حالا چراغش اصلا ثابت نمیشه و به اینترنت وصل نمیشه قبل از تغییر رمز هم چک نکردم ببینم وصل میشه یانه اخه مودم طبقه دومه و کامپیوتر طبقه اول و اونجا شبکه وصل نمیشه ولی دیشب با لب تاب با سه چراغ ثابت به شبکه وصل بود و سایت ها رو باز میکرد

DariushGreat
12-07-2012, 18:16
[QUOTE=ekf2000;7097812] دوستان کسی نبود ما رو راهنمایی کن دارم دیوانه میشم تا حالا چراغش اصلا ثابت نمیشه و به اینترنت وصل نمیشه قبل از تغییر رمز هم چک نکردم ببینم وصل میشه یانه اخه مودم طبقه دومه و کامپیوتر طبقه اول و اونجا شبکه وصل نمیشه ولی دیشب با لب تاب با سه چراغ ثابت به شبکه وصل بود و سایت ها رو باز میکرد

حسابتو بررسی کردی ببینی اصلا وصل هست اینترنتت یا این که روی حالت دمو هست؟ اگه هنوز روی دمو باشی قطعی طبیعیه.
درضمن اگر چشمک زدن چراغ با ریتم منظم هست یعنی این که مودم سالمه یا در حالت استندبای هست یا در حال یافتن سیگنال؛ اگر هم نامنظم چشمک می زنه که خراب شده و باید ببریش نمایندگی

شاد باشی

m3hrd4d
12-07-2012, 18:36
خانوما و آقایون تو رو خدا کمک کنید . من ورژن 3 فریمور مودم EchoLife BM8301 WIMAX CPE رو می خوام . تو رو خدا یکی لینک دانلشو بده یا اگه داره دریغ نکنه برام آپلود کنه . دمتون گرم . بد جوری به مشکل برخوردم .


هر کسی برام این فریمور رو پیدا کنه یه کارت شارژ 5000 تومنی جایزه می گیره .:33:

جایزه دو برابر شد . بشتابید که غفلت موجب پشیمانی است !!!!!!!:31:

barcaboy10
12-07-2012, 18:54
من هنوز هم قطعي دارم شما هم دارين؟

m3hrd4d
12-07-2012, 19:04
آقا زنگ زدم پشتیبانی گفت نباید فریمور رو آپدیت می کردی به مودم آسیب می رسونه . گفت باید ببری نمایندگی شهرتون واستون به فریمور قبل برگردونه .
حالا کسی نمی دونه برم نمایندگی چقدر باید بسلفیم . :31:
آقا من از چند وقته پیش که قطعی داشت و درست شد دیگه حتی یک بار هم قطعی نداشتم . افت سرعت هم نداشتم تا امروز صبح زدم ترکوندمش و فریمور رو آپدیت کردم.

stratocaster
12-07-2012, 19:47
مهزداد ورژن فریمورت چیه ؟ احتیاجی به دانگرید نیست این رو امتحان کن Firmware Version : 4.03.08-10

stratocaster
12-07-2012, 19:47
منم سخت دنبال 3 هستم ولی فکر نکنم جایی باشه یا کسی داشته باشه مگر خود کارمند ها

MILIN3M
12-07-2012, 20:08
بچه ها یه سوال من خیلی وقت پیش دو گیگ حجم تمدید کردم...... گفتم الان برم ببینم چقدش مونده.. اما فک کنم دارم اشتباه میکنم رفتم قسمتQuery Balance اینو زده یعنی چی اونوقت؟؟؟


Account type
Amount
Valid date


Settlement Account
71295.00
1392-03-21 1107





الان رفتم قسمت Call History اینو اون زیر زده ..متوجه نمیشم یعنی چی اخه من که اصلا شبها دانلود نمیکنم!1


Total


Service type
Call type
Usage
Unit
Fee


Internet
Non-roaming
833.69
MB
43600.0





Total
43600.0




کسی نیست بگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

m3hrd4d
12-07-2012, 20:08
مهزداد ورژن فریمورت چیه ؟ احتیاجی به دانگرید نیست این رو امتحان کن Firmware Version : 4.03.08-10
ممنون بابت راهنمایی . مشکل منم پیدا کردن فریمور هست باید فریمور های مبین نت رو از کجا دانلود کنم .

m3hrd4d
12-07-2012, 20:10
منم سخت دنبال 3 هستم ولی فکر نکنم جایی باشه یا کسی داشته باشه مگر خود کارمند ها
نمی دونی ببرم نمایندگی هزینه اش چقدره ؟

m3hrd4d
12-07-2012, 20:19
راستی ورژن فریمور من Firmware Version : 4.03.08-08 هستش.

ekf2000
12-07-2012, 20:23
[QUOTE=ekf2000;7098391] حسابتو بررسی کردی ببینی اصلا وصل هست اینترنتت یا این که روی حالت دمو هست؟ اگه هنوز روی دمو باشی قطعی طبیعیه. درضمن اگر چشمک زدن چراغ با ریتم منظم هست یعنی این که مودم سالمه یا در حالت استندبای هست یا در حال یافتن سیگنال؛ اگر هم نامنظم چشمک می زنه که خراب شده و باید ببریش نمایندگی شاد باشی با سلام اگه رو دمو باشه دیشب که وصل شد پس چه جور وصل شده بود صفحه کاربری هم با اکسپلور با دیلاپ باز نمیشد و ارور میده ونمیتونم چک کنم در ضمن فروشنده گفت تا بررسی خونه فعال شده وتو نت ثبتش کردم چراغها نا منظم روشن میشن چند ثانیه یک بار دو تا یا یکی یا سه تا روشن میشه و گاهی هم کلا قطع میشه در ضمن من دو روز مودم رو گرفتم و بغیر از تغییر رمز و یک ساعت اتصال تو شب اول کاری با هاش نکردم که خراب شه اگه رست کنم بعد تنظیم خاصی داره که باید انجام بدم یا نه؟ ممنون از راهنمایی شما دوست عزیز

mohammad_87
12-07-2012, 20:40
کسی نیست بگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خوب منظورت چیه؟یعنی کم نکرده ازت؟

stratocaster
12-07-2012, 21:07
راستی ورژن فریمور من Firmware Version : 4.03.08-08 هستش.

این رو بریز برات اپلود کردم .. درست میشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

=CYBER=
12-07-2012, 21:19
یاهو وصل نمیشه

stratocaster
12-07-2012, 21:29
تایید میشه

DariushGreat
12-07-2012, 21:54
با سلام اگه رو دمو باشه دیشب که وصل شد پس چه جور وصل شده بود صفحه کاربری هم با اکسپلور با دیلاپ باز نمیشد و ارور میده ونمیتونم چک کنم در ضمن فروشنده گفت تا بررسی خونه فعال شده وتو نت ثبتش کردم چراغها نا منظم روشن میشن چند ثانیه یک بار دو تا یا یکی یا سه تا روشن میشه و گاهی هم کلا قطع میشه در ضمن من دو روز مودم رو گرفتم و بغیر از تغییر رمز و یک ساعت اتصال تو شب اول کاری با هاش نکردم که خراب شه اگه رست کنم بعد تنظیم خاصی داره که باید انجام بدم یا نه؟ ممنون از راهنمایی شما دوست عزیز

برای من از موقعی که مودم رو تحویل گرفتم 2 روز طول کشید تا وصل بشه. توی این مدت روی حالت دمو بود و مدام قطع می شد و سرعتش هم خب پایین بود. رو این حساب بود گفتم...
اگه چراغ ها نامنظم چشمک می زنن یعنی این که مودم به مشکل خورده و خراب شده ( طبق توضیحات دفترچه راهنمای مودم ). باید ببری نمایندگیش درست یا تعویض کنن برات.
پیرامون ریست هم اطلاعات کاملی ندارم ولی احتمال می دم که کل اطلاعات کانفیگ مودم بپره.


یاهو وصل نمیشه


تایید میشه

برای من هم مسنجر و هم سایت و میل یاهو باز می شن

شاد باشید

DECENT
12-07-2012, 22:00
وضعیت من داغونه (تهران گیشا) الان 15 روزه قطعی لحظه ای دارم سرعتم کم شده و بدتر از اون هر یک ساعت یه بار باید کابل data out رو بکشم و مجدد وصل کنم تا اینترنتم وصل شه مودمم our door هست

100 بار زنگ زدم اما بهونه های مسخره میاوردن و فقط ریست کردن بلدن توضی بدن. فهمیدم پشتیبانی = خ..ر

هیچکدومشون سواد ندارن

4 نفر از کارشناساشون تو این دو هفته اومدن هیچ کار نتونستنن کنن مثل قبل نتونستن سیگنال بگیرن


اخر گندشون همین یک ساعت پیش اومد (مسوول کارشناسای چنتا شرکت بود - با پارتی کشوندمش) اومد گفت:

سیاست شرکت اینه که معمولا با تغییر فصل و افزایش فروش جهت دکل هاشون رو به سمتی میچرخونن که مشترک بیشتری دارن و به خاطر همینه که امثال من که جام مشترک کمتر داره ندید گرفته میشن

... بر سر این شرکت . مبین نتم دزد شد

Joaquin
12-07-2012, 22:10
تست مبین نت:

اهواز - ساعت 11 شب

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

stratocaster
12-07-2012, 22:19
DECENT عزیز RSSI رو چنده ؟ منم اوت دور دارم .. وضعیت گیشا و امیر اباد خرابه کلا

stratocaster
12-07-2012, 22:20
900 صفحه تاپیک .. یعنی یک کارمند شرکت چرا نمیاد اینجا مشکلات بچه هارو پیگیر بشه

ekf2000
12-07-2012, 22:23
برای من از موقعی که مودم رو تحویل گرفتم 2 روز طول کشید تا وصل بشه. توی این مدت روی حالت دمو بود و مدام قطع می شد و سرعتش هم خب پایین بود. رو این حساب بود گفتم... اگه چراغ ها نامنظم چشمک می زنن یعنی این که مودم به مشکل خورده و خراب شده ( طبق توضیحات دفترچه راهنمای مودم ). باید ببری نمایندگیش درست یا تعویض کنن برات. پیرامون ریست هم اطلاعات کاملی ندارم ولی احتمال می دم که کل اطلاعات کانفیگ مودم بپره. برای من هم مسنجر و هم سایت و میل یاهو باز می شن شاد باشید با سلام ممنون از راهنمایی شما دوست گرامی میشه بگید منظورتون از نامنظم بودن و منظم بودن چراغ ها چی هست نمایندگی منظورتون همون جایی هست که توسایت برای فروش معرفی کرده یا جای دیگه هست ممنون از لطف و توجه شما

DariushGreat
12-07-2012, 22:49
با سلام ممنون از راهنمایی شما دوست گرامی میشه بگید منظورتون از نامنظم بودن و منظم بودن چراغ ها چی هست نمایندگی منظورتون همون جایی هست که توسایت برای فروش معرفی کرده یا جای دیگه هست ممنون از لطف و توجه شما

سلام دوباره
خواهش می کنم وظیفه است :20:
منظور از منظم چشمک زدن چراغ ها اینه که پنجمین چراغ سیگنال آنتن ( از بالا می شه اولی ) حدودا هر 2 ثانیه یه بار، روشن و خاموش می شه. نامنظم هم که پیداست دیگه! :دی
باید زنگ بزنی نمایندگی ازشون بپرسی. مثلا جایی که من ازش گرفتم صرفا نمایندگی پخش و فروش بود و خودش از جای دیگه خدمات می گرفت.

شاد باشید

DECENT
12-07-2012, 22:55
DECENT عزیز RSSI رو چنده ؟ منم اوت دور دارم .. وضعیت گیشا و امیر اباد خرابه کلا


اره دادا افتضاحه
-67
6


همون قضیس که نصاب گفت

barcaboy10
12-07-2012, 22:58
جواب ندادين؟ هنوز قعطي دارين؟

MILIN3M
12-07-2012, 23:12
بچه ها یه سوال من خیلی وقت پیش دو گیگ حجم تمدید کردم...... گفتم الان برم ببینم چقدش مونده.. اما فک کنم دارم اشتباه میکنم رفتم قسمتQuery Balance اینو زده یعنی چی اونوقت؟؟؟


Account type
Amount
Valid date


Settlement Account
71295.00
1392-03-21 1107 (tel:1392-03-21 1107)





الان رفتم قسمت Call History اینو اون زیر زده ..متوجه نمیشم یعنی چی اخه من که اصلا شبها دانلود نمیکنم!1


Total


Service type
Call type
Usage
Unit
Fee


Internet
Non-roaming
833.69
MB
43600.0





Total
43600.0



دوستان اين اعداد يعني چي. من چند گيگ حجم برام مونده.

ekf2000
12-07-2012, 23:52
سلام دوباره خواهش می کنم وظیفه است :20: منظور از منظم چشمک زدن چراغ ها اینه که پنجمین چراغ سیگنال آنتن ( از بالا می شه اولی ) حدودا هر 2 ثانیه یه بار، روشن و خاموش می شه. نامنظم هم که پیداست دیگه! :دی باید زنگ بزنی نمایندگی ازشون بپرسی. مثلا جایی که من ازش گرفتم صرفا نمایندگی پخش و فروش بود و خودش از جای دیگه خدمات می گرفت. شاد باشید سلام ممنون از راهنمایی شما امکان داره از شبکه باشه نرم نمایندگی ضایع بر گردم اگه شبکه هم بهم بریزه همچین مشکلی پیش میاد؟ راهی نیست تا شنبه صبر میکنم اگه درست نشد میرم نمایندگی

ekf2000
13-07-2012, 00:21
خاموش روشن شدن لامپ ها احتمالا مربوط به خود مبین نت برای من هم تا دیروز ظهر همین جوری می شد ولی الان خوب شده.برای دیدن حساب کاربری باید بری سایت مبین نت بالا سمت راست نوشته ورود به صفحه مشترکین وارد می شی و روی ادرسی که داده کلید می کنی صفحه ای جدید باز میشه URI همونیه که زیر مودمت قرار داره و مثل ادرس ایمیل وسطش @ داره و پسورد هم کنار URI زیر مودم فقط برای انکه وارد شی باید از اینترنت اکسپلورر استفاده کنی. سلام ممنون از راهنمایی شما یعنی چراغ های مودم شما نیز نامنظم خاموش و روشن میشد و نمیتونستید به اینترنت وصل بشوید

SAHANDE3
13-07-2012, 00:44
خب الحمدالله ما که احتمالا تا شنبه برای همیشه از مبین نت راحت می شیم بی شرفی هم دیگه حدی داره یا قطع یا سرعتش می خوابه یا عبور از محدودیت ها را از کار می اندازن پشتیبانی که در حد تیم ملی .......... همینه که هست جواب کلیشون قیمت سرویس که سر به فلک می کشه شبانه هم در حد اینترنت آمریکا به زور به 30 برسه به جای 130 تا ...................................... به این می گن مبین نت

*Forgotten*
13-07-2012, 01:20
هر کسی برام این فریمور رو پیدا کنه یه کارت شارژ 5000 تومنی جایزه می گیره .:33:

این مودم ها همشون تولیدشون همون 2010 متوقف شده و فریمور گیر نمیاد

باید بگردی دنبال کسی که این مودم رو داره و ازش بخای برات آپ کنه که نمیدونم شدنیه یا نه

qeshmkids
13-07-2012, 04:25
اقا می خواستم مودم رو به نام یه نفر دیگه بزنم باید چی کار کنم ؟

کسی نمیتونه کمک کنه ؟

no_p30
13-07-2012, 08:55
من 2 مگ دارم الان 240 کی دانلودمه در روز.... (گرگان)

and-roid2
13-07-2012, 09:20
من 2 مگ دارم الان 240 کی دانلودمه در روز.... (گرگان)


سرعت دانلود شبانتون چند کیلو بایته؟

=CYBER=
13-07-2012, 09:44
دوستانی که با یاهو مشکل دارن ، بعضی از سرویس های یاهو ه-ک شده و برای استفاده از یاهو باید پسورد خودتون رو عوض کنید .

برای انجام این کار وارد لینک زیر بشید :
mail.yahoo.com

اطلاعات اکانت خودتون رو وارد کنید ، بعد خود یاهو به شما میگه که باید پسورد عوض کنید .

barcaboy10
13-07-2012, 10:42
من از مشتري هاي قديمي بودم و جمعه ها تا هفته قبل برام رايگان بود ولي امروز رايگان نبود

منم خونه نبودم داداش فكر كرد رايگانه اومدم ديدم عوضي ها 1 گيگ از شارژمو خوردون

حرومشون باشه پولي كه ميگرن

mx_2dar
13-07-2012, 11:07
من نوابم سه تا چراغم شده 2 تا ، قبلا شبا 100 میزدم الان خیلی افتضاح شده دیگه 60 بگیرم باید کلاهمو بندازم هوا
دیروز هم مودم رو اوردم شمال وصل نشد ولی یه مودم دیگه که شمال گرفته بودم اون وصل میشه فکر کنم این 200 شهرشون دیگه برقرار نیست فقط تو محدوده شهری خودت کار میده
شنبه زنگ میزنم مچ گیری کنم :20:

m3hrd4d
13-07-2012, 11:16
این رو بریز برات اپلود کردم .. درست میشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش دمت گرم که آپلود کردی ولی مثل قبلی مشکل داره . یک گزینه بهش اضافه میشه که ورژن 3 اونو نداره . عکشو گزاشتم . باید در کادر چی بنویسم . ممنون .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


این مودم ها همشون تولیدشون همون 2010 متوقف شده و فریمور گیر نمیاد

باید بگردی دنبال کسی که این مودم رو داره و ازش بخای برات آپ کنه که نمیدونم شدنیه یا نه



یعنی نمایندگی هم فریمورشو نداره !!!!!!!!!!!
بدبخت شدم رفت پی کارش . خدایا توبه دیگه خودم دستکاری نمی کنم .:31:

iliafshar
13-07-2012, 12:22
من از مشتري هاي قديمي بودم و جمعه ها تا هفته قبل برام رايگان بود ولي امروز رايگان نبود

منم خونه نبودم داداش فكر كرد رايگانه اومدم ديدم عوضي ها 1 گيگ از شارژمو خوردون

حرومشون باشه پولي كه ميگرن
بله این اتفاق برای خیلی های دیگه هم افتاده با اینکه ابتدا که ثبت نام کردیم از ما هم شماره ثابت هم شماره همراه و هم ایمیل گرفتند!میتونستند پیامک یا ایمیل بفرستتند.راستی سرعت شما خوب شد؟ برای من که از دیروز عصر به بعد خوب شد.سرعت دانلود(چه شب چه روز)به صورت متوسط 90 کیلو بایت در ثانیه است مثل اینکه همونطور که دوستمون گفت وقتی طرح تمدید میکنی یه یکی دو روزی این شکلیه.

barcaboy10
13-07-2012, 12:42
بله این اتفاق برای خیلی های دیگه هم افتاده با اینکه ابتدا که ثبت نام کردیم از ما هم شماره ثابت هم شماره همراه و هم ایمیل گرفتند!میتونستند پیامک یا ایمیل بفرستتند.راستی سرعت شما خوب شد؟ برای من که از دیروز عصر به بعد خوب شد.سرعت دانلود(چه شب چه روز)به صورت متوسط 90 کیلو بایت در ثانیه است مثل اینکه همونطور که دوستمون گفت وقتی طرح تمدید میکنی یه یکی دو روزی این شکلیه.

آره سرعتم همين سرعت حدود سرعت شماست و فقط شب ها پيين تره ساعت 2 ميشه سذعتم 30 ساعت 4 حدودا 70-80


يعني كلا جمعه رو براي همه ي مشتري ها از حالت رايگان در اوردن يا اين هفته به علت مشكلات اينطوري بوده؟؟

matr!x_2008
13-07-2012, 12:47
من 2 مگ دارم الان 240 کی دانلودمه در روز.... (گرگان)


سرعت 240 ثابته روزانه؟ منم میخوام مبین بگیرم، هزینه سرویس 2 مگ چقدر در میاد؟ شبا رایگان داره؟

stratocaster
13-07-2012, 13:50
داداش دمت گرم که آپلود کردی ولی مثل قبلی مشکل داره . یک گزینه بهش اضافه میشه که ورژن 3 اونو نداره . عکشو گزاشتم . باید در کادر چی بنویسم . ممنون .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


یعنی نمایندگی هم فریمورشو نداره !!!!!!!!!!!
بدبخت شدم رفت پی کارش . خدایا توبه دیگه خودم دستکاری نمی کنم .:31:

داداش realim رو خالی بزار

timemachine2029
13-07-2012, 14:10
دوستان اين اعداد يعني چي. من چند گيگ حجم برام مونده.

حدود 1 گیگ و 200 مگابایت براتون باقی مونده !
البته شاید بیشتر یا کمتر باشه(بستگی به سرویسی که استفاده میکنید داره)

mohs3n71
13-07-2012, 14:11
بعد از مدت ها بد بودن سرعت توی شبا بلاخره از 2 شب پیش سرعت دوباره خوب شد و به 130 رسید.خیلی راحت توی 2 شب گذشته تونستم شبی 2.5 گیگ دانلود کنم اما حدود یک ماه بود که سرعت واقعا افتضاح بود

DariushGreat
13-07-2012, 14:30
من خودم از آسیاتک اومدم مبین... روزانش فوق محشر بود. سرویس 1 مگ گرفته بودم روی 4 مگ بسته بودن. در بدترین شرایط سرعت دانلودم زیر 450 نمی اومد! در بهترین شرایط هم روی 800... :دی
ولی شبانه اش فوق افتضاح بود. در اوج تایم مصرف به زور به 30 می رسید و ساعت 6 به بعد سرعتش می شد حدودا 70 تا 80! :13:
مبین خیلی بهتر و سر تر از آسیاتک هست. روزانش خودشه و شبانه اش هم تقریبا نصفش.
یعنی می شه شبانه مبین هم عین روزانش پر سرعت بشه...؟ اگه بشه چی می شه :38:

شاد باشین

Joaquin
13-07-2012, 14:37
سلام
میشه بگید این اعداد چین؟ چه طوری میشه فهمید چقدر دیگه حجم داریم؟؟
اون جدول demo 2 چیه دیگه؟؟؟

چطوری از شبانه استفاده کنیم؟؟؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

stratocaster
13-07-2012, 14:40
/////////////////

mohs3n71
13-07-2012, 14:46
دوست عزیز شما 4700 مگ دیگه دارید ( 4.7 gig ) و 1442 مگ استفاده کردید کل حجمتونم که 6 گیگ بوده

DariushGreat
13-07-2012, 15:00
سلام
...
چطوری از شبانه استفاده کنیم؟؟؟



ساعت 2 تا 8 صبح طرح دانلود شبانه آغاز می شه. شما بنابر احتیاط واجب بگذار یه ذره از 2 بگذره و دانلود رو استارت بزن و پیش از 8 هم تمومش کن! :دی

شابد باشین

bina22
13-07-2012, 15:01
دوستان من میخوام یه اینترنت بگیرم فقط نمیدونم مبین نت بگیرم یا مخابرات، دانلود شبانش برام مهمه ، در ضمن نزدیکای خونمون مبین آنتن داره منم میخوام 128 بگیرم یه دنیا ممنون میشم راهنماییم کنید
در ضمن چطوری میتونم از مبین بالای 128 بگیرم.
مرسی

iliafshar
13-07-2012, 15:08
آره سرعتم همين سرعت حدود سرعت شماست و فقط شب ها پيين تره ساعت 2 ميشه سذعتم 30 ساعت 4 حدودا 70-80


يعني كلا جمعه رو براي همه ي مشتري ها از حالت رايگان در اوردن يا اين هفته به علت مشكلات اينطوري بوده؟؟
مثل اینکه کلا برداشتن.توی سایتش هم که رفتم توی قسمت اینترنت پرسرعت زیر جدولی که طرح های محدود رو معرفی کرده فقط شبها رو به عنوان اینترنت رایگان ذکر کرده در صورتی که قبلا در همین قسمت جمعه ها از صبح تا ظهر هم بود.

iliafshar
13-07-2012, 15:17
آره سرعتم همين سرعت حدود سرعت شماست و فقط شب ها پيين تره ساعت 2 ميشه سذعتم 30 ساعت 4 حدودا 70-80


يعني كلا جمعه رو براي همه ي مشتري ها از حالت رايگان در اوردن يا اين هفته به علت مشكلات اينطوري بوده؟؟
مثل اینکه اینطوره.توی سایتش هم تو قسمت سرویس اینترنت پر سرعت زیر جدول معرفی طرح های محدودش فقط شب ها به عنوان اینترنت رایگان ذکر شده در صورتی که قبلا در همین قسمت جمعه صبح تا ظهر هم ذکر شده بود.

mohs3n71
13-07-2012, 15:26
دوستان من میخوام یه اینترنت بگیرم فقط نمیدونم مبین نت بگیرم یا مخابرات، دانلود شبانش برام مهمه ، در ضمن نزدیکای خونمون مبین آنتن داره منم میخوام 128 بگیرم یه دنیا ممنون میشم راهنماییم کنید
در ضمن چطوری میتونم از مبین بالای 128 بگیرم.
مرسی

دوست عزیز شما میتونی با ارایه کارت دانشجویی یا نامه اداری سرعت بالای 128 بگیری.
اما بین مخابرات و مبین نت به نظر من مخابرات میتونه بهتر باشه چون دانلود نا محدود داره و محتاج شب نیستید هر ساعتی هم بخواید میتونید دانلود کنید و قیمت خوبی هم داره

m3hrd4d
13-07-2012, 15:55
داداش realim رو خالی بزار
بازم درست نشد . اصن یک وضی .:38:
داداش مودم خودت چیه؟
اگه مودمت بیرونی و مودل EchoLife BM8301 WIMAX CPE هست . از صفحه wimax یه عکس بگیر. در صفحه security در قسمت identity چی نوشتی ؟ wimax mac یا lan mac ? آخرش mobinnet.net@ هست یا نه ؟ حروف بزرگه یا کوچیک ؟
خیلی دمت گرم داداش .

timemachine2029
13-07-2012, 15:59
سلام
میشه بگید این اعداد چین؟ چه طوری میشه فهمید چقدر دیگه حجم داریم؟؟
اون جدول demo 2 چیه دیگه؟؟؟

چطوری از شبانه استفاده کنیم؟؟؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تماس بگیرید بهتون میگن
یا میتونید یه فایل 10 یا 100 مگی دانلود کنید بعد هرچقدر کم کرد به ریال رو دربیارید بعد تقسیم بر اون کنید براتون مشخص میشه هر مگ چند تومن میوفته(اگر سرویس تون پرمصرف نبود و کم مصرف بود 800 مگ داشتید و هر مگابایت 6 تا تک تومنی حساب میشد

bina22
13-07-2012, 16:32
دوست عزیز شما میتونی با ارایه کارت دانشجویی یا نامه اداری سرعت بالای 128 بگیری.
اما بین مخابرات و مبین نت به نظر من مخابرات میتونه بهتر باشه چون دانلود نا محدود داره و محتاج شب نیستید هر ساعتی هم بخواید میتونید دانلود کنید و قیمت خوبی هم داره

مرسی داداش، کارت دانشجویی ندارم ، نامه اداری چطوری میدن؟
ببخشید مخابرات دانلود نامحدود میده؟
ممنون

Amir ShamsAbadi
13-07-2012, 16:38
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گرگان 2mb

mohs3n71
13-07-2012, 16:55
والا داداش گلم منم نمیدونم چطوری میشه نامه جور کرد اما دیدم که خیلیا جور کردن.بله دوست عزیز اینترنت مخابرات کاملا نامحدوده

ss7000
13-07-2012, 17:50
اينترنت مخابرات فكر نكنم نا محدود باشه تو شهر ما كه نيست(بندرعباس) ضمنا من به هيچ وجه ممكن حاضر نيستم اينترنت مخابرات بگيرم چون افتضاحه البته تو شهرهاي ديگه نميدونم سركار ما 512 مخابرات داريم اول صبح كه ميريم سرعتش خوبه از ساعت 9 كه رد ميشه ديگه پيج به زور باز ميكنه

barcaboy10
13-07-2012, 18:01
آقا كسي هست اصلا قعطي نداشته باشه؟


خواهشا جواب بدين

imanparsa
13-07-2012, 18:03
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گرگان 2mb


:18: دوست عزیز این تستی که قرار دادید سرعت 350 کیلوبایت در ثانیه رو نشون میده. حالا توی شب چطور دانلود میکنه ؟

hamed m2m
13-07-2012, 18:04
سلام
طرحی که توی سایت هستش (فروش اقساطی واسه اونایی سیم کارت همراه اول دائمی دارن) میشه شرایتش رو بگید لطفا دوستان؟
توی خودسایت درست توضیح نداده متاسفانه
قسط چیو باید بدم؟
نوشته طرح 512و1مگ.مگه میشه به کاربران خونگی هم 1مگ بدن مثلا؟یعنی امکان پذیره؟؟؟
ممنون

alimail3248
13-07-2012, 19:42
سلام

دوستانی که سرویس 2 مگ دارن ایا برای همه روی 3 مگ بسته میشه یا متفاوته ؟ و ایا سرعت از 2 مگ هم پایین تر میاد؟

barcaboy10
13-07-2012, 19:44
آقا كسي هست اصلا قعطي نداشته باشه؟


خواهشا جواب بدين


بابا 10 بار دارم ميپرسم از ديروز تا الان

جوابش يه كلمست آره يا نه؟

mohammad_87
13-07-2012, 19:51
من خودم از آسیاتک اومدم مبین... روزانش فوق محشر بود. سرویس 1 مگ گرفته بودم روی 4 مگ بسته بودن. در بدترین شرایط سرعت دانلودم زیر 450 نمی اومد! در بهترین شرایط هم روی 800... :دی
ولی شبانه اش فوق افتضاح بود. در اوج تایم مصرف به زور به 30 می رسید و ساعت 6 به بعد سرعتش می شد حدودا 70 تا 80! :13:
مبین خیلی بهتر و سر تر از آسیاتک هست. روزانش خودشه و شبانه اش هم تقریبا نصفش.
یعنی می شه شبانه مبین هم عین روزانش پر سرعت بشه...؟ اگه بشه چی می شه :38:

شاد باشین

نه عزیز.برای ما که شبانه مبین نت میشه یک چهارم سرعت واقعی. در روز هم با هزارتا منت سرعت خودتو میدن.کم میشه زنگ میزنیم میگن سرویس اشتراکیه یعنی همینه که هست.


بعد از مدت ها بد بودن سرعت توی شبا بلاخره از 2 شب پیش سرعت دوباره خوب شد و به 130 رسید.خیلی راحت توی 2 شب گذشته تونستم شبی 2.5 گیگ دانلود کنم اما حدود یک ماه بود که سرعت واقعا افتضاح بود
من که دیشب با سرویس یک مگ سرعتم 30-40 بود.شما سرویستون چیه و اشتراکش یک به چنده؟

eb7626
13-07-2012, 19:59
با سلام
لطفا آخرین نسخه firmware مودم
BM632w HUAWEI را بگذارید.

با تشکر

DariushGreat
13-07-2012, 20:27
بابا 10 بار دارم ميپرسم از ديروز تا الان

جوابش يه كلمست آره يا نه؟

خدا رو سپاس و گوش شیطون کر تا بحال نداشتم

no_p30
13-07-2012, 20:43
سرعت دانلود شبانتون چند کیلو بایته؟

چند روزه نتم مشکل داشت ، امروز تازه روبراه شده....
شب بین 80-100 بود... البته امیدوارم امشب روزش سرعتش رفته بالا شبشم بره بالا
حالا امشب تست کردم خبر دقیقترشو بهتون میدم

no_p30
13-07-2012, 20:46
دیروز هم مودم رو اوردم شمال وصل نشد ولی یه مودم دیگه که شمال گرفته بودم اون وصل میشه فکر کنم این 200 شهرشون دیگه برقرار نیست فقط تو محدوده شهری خودت کار میده
شنبه زنگ میزنم مچ گیری کنم :20:

نه بابا ، من خودم گرگانیم همین دو روز پیش با خودم مودمو بردم شاهرود مثل مرد جواب داد... ( احتمالی که میشه داد اینکه مودم شما با اون مودمی که برای کس دیگه ای بود مدل متفاوت بوده باشه مثلآ اون dx 350 باشه و شما...)

no_p30
13-07-2012, 20:50
سرعت 240 ثابته روزانه؟ منم میخوام مبین بگیرم، هزینه سرویس 2 مگ چقدر در میاد؟ شبا رایگان داره؟

خوب آره چند روز مشکل داشت ولی الان ثابته... بین 210 تا 240
هزینه با مودم و مالیت و 2 مگ یک ماه برام افتاد 140 تومن فیکس

no_p30
13-07-2012, 21:00
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گرگان 2mb

داداش منم گرگانم :D


:18: دوست عزیز این تستی که قرار دادید سرعت 350 کیلوبایت در ثانیه رو نشون میده. حالا توی شب چطور دانلود میکنه ؟

دادا منم گرگانیم دومگ دارم ، حرفای داداشمونو تایید میکنیم :D
البته من 240 دانلودمه با دو چراغ روشن دی ایکس در روز، شب بزار امشب ببینیم چه میشه بهت خبرشو میدم....

سلام

دوستانی که سرویس 2 مگ دارن ایا برای همه روی 3 مگ بسته میشه یا متفاوته ؟ و ایا سرعت از 2 مگ هم پایین تر میاد؟

سرعت 3 هفته ای بود مشکل داشت ولی الان خوبه ، شبا البته پایین میاد :)

hamed m2m
13-07-2012, 21:01
سلام
طرحی که توی سایت هستش (فروش اقساطی واسه اونایی سیم کارت همراه اول دائمی دارن) میشه شرایتش رو بگید لطفا دوستان؟
توی خودسایت درست توضیح نداده متاسفانه
قسط چیو باید بدم؟
نوشته طرح 512و1مگ.مگه میشه به کاربران خونگی هم 1مگ بدن مثلا؟یعنی امکان پذیره؟؟؟
ممنون

دوستان کسی نیست جواب بده لطفا؟

adcomputer
13-07-2012, 21:07
آقا كسي هست اصلا قعطي نداشته باشه؟ خواهشا جواب بدين شبها که همیشه سر ساعات مشخصی قطع میشه. روزانه هم احتمالاً اما چون در تمام ساعات استفاده نمیکنم نمیدونم. این هم یک تست سرویس 512 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سرعت دانلود 8.5 کیلوبایت. کیفیت هم فاجعه. خیلی وقته اینطوریه.

DariushGreat
13-07-2012, 21:14
سلام

علیک سلام :دی



قسط چیو باید بدم؟


مسلما هزینه تمام شده طرح رو به صورت قسط بندی شده



نوشته طرح 512و1مگ.مگه میشه به کاربران خونگی هم 1مگ بدن مثلا؟یعنی امکان پذیره؟؟؟


فقط به شرط این که کارت دانشجویی یا پروانه کسب یا یه نامه سربرگ دار از محل کار داشته باشی



ممنون

خواهش می کنم :دی

شاد باشین

mohs3n71
13-07-2012, 21:53
نه عزیز.برای ما که شبانه مبین نت میشه یک چهارم سرعت واقعی. در روز هم با هزارتا منت سرعت خودتو میدن.کم میشه زنگ میزنیم میگن سرویس اشتراکیه یعنی همینه که هست.


من که دیشب با سرویس یک مگ سرعتم 30-40 بود.شما سرویستون چیه و اشتراکش یک به چنده؟

منم 1 مگ دارم با ضریب اشتراک یک به چهار همیشه سرعتم همین بوده توی شبا فقط یه مدت نزدیک یک ماه سرعتم کم شده بود که خدارو شکر درست شد

stratocaster
13-07-2012, 21:55
بازم درست نشد . اصن یک وضی .:38:
داداش مودم خودت چیه؟
اگه مودمت بیرونی و مودل EchoLife BM8301 WIMAX CPE هست . از صفحه wimax یه عکس بگیر. در صفحه security در قسمت identity چی نوشتی ؟ wimax mac یا lan mac ? آخرش mobinnet.net@ هست یا نه ؟ حروف بزرگه یا کوچیک ؟
خیلی دمت گرم داداش .


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

stratocaster
13-07-2012, 21:58
دو مگ ها افتضاحه دوستان من 512 داشتم سزعتم بهتر بود همون روزی که دو مگ کردم سرعتم نصف شد طرحم هم قدیمی بود پرید ضد حال شد

alipezhman
14-07-2012, 01:49
من 128 چهار گیگ دارم . حدود بیست روز هم e-care من آپدیت نمیشد ولی امروز چک کرذم دیدم آپدیت شده ! تا حالا هم کم نمیکرده!!ولی لامصب سرعت دانلودم بدجوری اومده پایین! تا قبل از این تا 60-70 میرفت ولی الان نهایت رو 40 میمونه!!! لامصبها لیمیت کردن

m3hrd4d
14-07-2012, 08:18
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داداش دمت گرم همه جوره ما رو کمک کردی .:10:
من که دیگه ناامید شدم زنگ زدم نمایندگی گفت امروز یه نفر رو می فرستیم برات درست کنه .
بازم از همه دوستان به خاطر راهنمایی تشکر می کنم . دم همتون گرم.:27:

abas.1740
14-07-2012, 08:26
آقایون ما چه کار کنیم تا زوده برم bm632w رو پس بدم یه dx350 بردارم؟ تورو خدا بگین زودتر اگه تاثیرش زیاده....3تا چراغ روشنه گاهی اوقات بعضی نقاط خونه میشه 4 تا ولی مشکلی نداشتم باش....اختلاف قدرت دریافت سیگنالشون خیلی محسوس و بالاست؟؟؟

BabakNoAndish
14-07-2012, 08:36
سلام به دوستان و اساتید

من میخوام بدونم اگه کسی رمز مودم منو (دسترسی به اینترنت) بدونه آیا میتونه با یه مودم دیگه مثه مال من از جایی دیگه از اشتراک من استفاده کنه یا که نه این رمز فقط توی مودم من تعریف شده؟
ضمنا اشتراک من مبین نته و مودمم هم هواویه

با تشکر از توجه شما :46:

DariushGreat
14-07-2012, 10:39
سلام به دوستان و اساتید

من میخوام بدونم اگه کسی رمز مودم منو (دسترسی به اینترنت) بدونه آیا میتونه با یه مودم دیگه مثه مال من از جایی دیگه از اشتراک من استفاده کنه یا که نه این رمز فقط توی مودم من تعریف شده؟
ضمنا اشتراک من مبین نته و مودمم هم هواویه

با تشکر از توجه شما :46:

سلام
رمز وایرلس همه مودم ها 1234567890 و برای تنظیمات خود مودم نام کاربری admin و گذرواژه admin هست که همه دارندگان برای حفظ امنیت ملزم به تعویض این ها هستن. اگه کسی این رمزا رو بدونه می تونه از مودم ها استفاده کنه
اما...
شما گفتی از جایی دیگه و مودم دیگه از اشتراک من استفاده کنه که کاملا بعیده و ناممکن. چون هر اشتراک برای یک مودم تعریف شده

شاد باشین

S_ALI_A
14-07-2012, 12:00
آقایون ما چه کار کنیم تا زوده برم bm632w رو پس بدم یه dx350 بردارم؟ تورو خدا بگین زودتر اگه تاثیرش زیاده....3تا چراغ روشنه گاهی اوقات بعضی نقاط خونه میشه 4 تا ولی مشکلی نداشتم باش....اختلاف قدرت دریافت سیگنالشون خیلی محسوس و بالاست؟؟؟

دادا منم مودمم مثله مودم خودته. دوروز هم از گرينپك وچند ساعت هم از مودم جيبي ك مارك سامسونگ بود استفاده كردم. گرين پك سرعتش بين 60تا90 نوسان داشت. ولي هواوي بين 85تا100نوسان داره. هردو رو توي يه روز و يه نقطه امتحان كردم. من شانس اوردم محل زندگيم پوشش خوبي داره كه اين مهمه. مودما فرق محسوسي ندارن. بعضيا ميگن اين. بعضيا ميگن اوه. تجربه من ميگه هواوي. البته احتمال داره به انتن بي تي اس هم ربط داشته باشه ك داره بنظرم. بايد بين انتن فرستنده و گيرنده يه تعادلي باشه ديگه . هركدوم باهم مچ تر باشن بهتر كار ميكنن. بي تي اس محل ما واسه سامسونگه ك شايد با هواوي بيشتر مچ باشه. حالا شايد شرايط ديگه هم تاثيرگذار باشه. خلاصه من از هواوي سرعت بيشتري گرفتم تا گرينپك.

S_ALI_A
14-07-2012, 12:00
سلام به دوستان و اساتید

من میخوام بدونم اگه کسی رمز مودم منو (دسترسی به اینترنت) بدونه آیا میتونه با یه مودم دیگه مثه مال من از جایی دیگه از اشتراک من استفاده کنه یا که نه این رمز فقط توی مودم من تعریف شده؟
ضمنا اشتراک من مبین نته و مودمم هم هواویه

با تشکر از توجه شما :46:

عمرا....... اصلا به شماره رمز نيست كه. با رمز اعتبارتو و... ميزان مصرف ووو- دوست عزيز DariushGreat ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دوستمون گفتن رمز مودم نه وايرلس

alireza.h
14-07-2012, 12:09
دادا منم مودمم مثله مودم خودته. دوروز هم از گرينپك وچند ساعت هم از مودم جيبي ك مارك سامسونگ بود استفاده كردم. گرين پك سرعتش بين 60تا90 نوسان داشت. ولي هواوي بين 85تا100نوسان داره. هردو رو توي يه روز و يه نقطه امتحان كردم. من شانس اوردم محل زندگيم پوشش خوبي داره كه اين مهمه. مودما فرق محسوسي ندارن. بعضيا ميگن اين. بعضيا ميگن اوه. تجربه من ميگه هواوي. البته احتمال داره به انتن بي تي اس هم ربط داشته باشه ك داره بنظرم. بايد بين انتن فرستنده و گيرنده يه تعادلي باشه ديگه . هركدوم باهم مچ تر باشن بهتر كار ميكنن. بي تي اس محل ما واسه سامسونگه ك شايد با هواوي بيشتر مچ باشه. حالا شايد شرايط ديگه هم تاثيرگذار باشه. خلاصه من از هواوي سرعت بيشتري گرفتم تا گرينپك.
مودم جیبی سامسونگ؟از کجا اوردی دادا؟

ss7000
14-07-2012, 12:31
سلام دوستان اگه اشتراك ماهيانه تموم بشه ولي حجم دانلود هنوز داشته باشي سوخت ميشه يا ميره برا ماه بعد؟

ekf2000
14-07-2012, 12:36
سلام دوستان ایا مبین نت هم مثل شرکت های دیگه به خاطر مناسبت ها و اعیاد جحم هدیه به مشترکاش میده؟ من از بعضی فایل سنتر ها مثل فایل سونیک نمیتونم دانلود کنم این اشکال از شبکه هست یا فایلاش خرابه ؟20تا فایل رو انتخاب کردم مداوم ارور میداد ولی با gprs حداقل دانلودشون شروع میشه