PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [آرشیو] Wimax Mobin net / شرکت مبین نت



صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 [36] 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88

alireza.h
03-07-2012, 15:19
الان زنگ زدم به مبین گفتن برای همه ترافیک رایگان گذاشتیم ولی از اون جایی که هیچ وقت هیچی رو نمی دونن گفتن نمی دونیم چقدر!
دوباره زنگ زدم پشتیبانی.گفت 4 گیگ دادنوتا هر وقت استفاده کنیم...این 4 گیگم با شک گفت.گفت فکر می کنه! 4 گیگ:27:

no_p30
03-07-2012, 15:25
سلام
آقا من شهر قدس میشینم(یه جا بین تهران و شهریار)میخاستم مبین نت بگیرم ولی رفتم تو سایت دیدم اینجا پوشش نداره ولی چون بین شهریار و تهران و ملارده که همه پوشش دارن گفتم ببینم امکانش هست بتونم اینجا هم بگیرم یا نه.اگه میشه توضیح بدین چطوری و اگه مودم خاصی میخاد هزینه حدودی مودم رو هم بگید لطفا.
پیشاپیش تشکر.
سلام دادا
باید ببینی نزدیکترین دکل مبین نت تا خانه شما چقدر فاصله داره....
من خودم فاصله ام 5 کیلومتره اما چون مانعی نیست جلوی امواج راحت استفاده میکنم.... با همین مدل معمولی dx350

Tratman
03-07-2012, 15:36
مخلص دادا:46:
چطوری باید بفهمم تو سایت محل دقیقشونو نزده فقط پوشش داخلی و خارجی داره.از کجا پیدا کنم؟
البته فاصله ما تا شهریار نزدیک10کیلومتره مانع هم کوه سر راه نیست ولی ساختمون هست.

=CYBER=
03-07-2012, 15:42
اونایی که حجمشون کم نشده نگران نباشن بعدا کم می کنن :دی
بیخودی دانلود نکنید .

no_p30
03-07-2012, 15:50
مخلص دادا:46:
چطوری باید بفهمم تو سایت محل دقیقشونو نزده فقط پوشش داخلی و خارجی داره.از کجا پیدا کنم؟
البته فاصله ما تا شهریار نزدیک10کیلومتره مانع هم کوه سر راه نیست ولی ساختمون هست.

زنگ بزن به نمایندگی های مبین نت شهریار ببین چی میگن بهت با یک مودم بیرونی احتمالآ بتونی بگیری امواجو

yuzarsiff
03-07-2012, 19:09
دوستان یه سوال
من بعضی وقت ها اتفاقی می بینم چراغ wifi مودم داره چشمک می زنه .. با اینکه خودم تو اون لحظه هیچ استفاده ای از wifi نمی کنم .. براش هم پسورد گذاشتم ولی با این تفاسیر امکان داره اون لحظه کسی از نت من در حال استفاده باشه ؟

MaysamMaysam
03-07-2012, 19:17
سلام دوستا كسي مي دونه قضيه اين چيه؟

راه اندازی قابلیت Virtual Servers روی مودمهای وایمکس مدل BM 8301

يعني چيش فعال ميشه؟

کار پورت فورواردینگ رو انجام میده

ss7000
03-07-2012, 19:19
کار پورت فورواردینگ رو انجام میده

ممنون از جوابتون دوست عزيز ميشه بيشتر توضيح بديد؟

S_ALI_A
03-07-2012, 22:13
دوباره زنگ زدم پشتیبانی.گفت 4 گیگ دادنوتا هر وقت استفاده کنیم...این 4 گیگم با شک گفت.گفت فکر می کنه! 4 گیگ:27:

ممنون از پيگيريت. يعني هركي كه از حجمش كم نميشه ميتونه 4گيگ رايگان استفاده كنه؟؟؟؟‌ ميتوني مطمئن شي؟

alireza.h
03-07-2012, 22:48
ممنون از پيگيريت. يعني هركي كه از حجمش كم نميشه ميتونه 4گيگ رايگان استفاده كنه؟؟؟؟‌ ميتوني مطمئن شي؟
والا الان رفتم ecare ببینم چقدر از حجم کم شده دیدم ecare کلا ترکیده!من حجمم کلا 2گیگه ولی از وقتی که شنیدم 4 گیگ دادن بالای 2 گیگ دانلود کردم اینترنتم قطع نشد.فکر کنم سیستم خرابه.من که گوله دارم دان می کنم.

fx129
03-07-2012, 23:55
سلام دوستان 12 تیر باید اینترنتم تموم میشد که نشده منم از اون موقع دارم دانلود میکنم هر چی فیلم بود دانلود کردم دیگه لب تاپ داغ کرده الان زنگ میزنم میگم بسه نخواستیم دیگه. فکر کردم مال من یادشون رفته قطع کنن مثل اینکه سراسری هستش یا کارمند هارو اخراج کردن مبین نت و ولخرجی باورم نمیشه

stratocaster
04-07-2012, 01:29
اقا ببینید میتونید لاگین کنید تو صفحه ecare?

Mo5tafa
04-07-2012, 07:29
ecare ترکیده!
آخه تو که نمی تونی این همه کاربر رو جواب بدی ... میخوری که می فروشی!

ss7000
04-07-2012, 08:39
كاش يكي از مسئولين بالارتبه مبين نت اينجا بود اينهمه شكايت رو ميديد شايد يه خورده روشون كم ميشد:41:

mehrshadmmm
04-07-2012, 09:30
كاش يكي از مسئولين بالارتبه مبين نت اينجا بود اينهمه شكايت رو ميديد شايد يه خورده روشون كم ميشد:41:

سلام.شایدم از اونور باعث بشه سایت هیلتر بشه..... خدا رو چه دیدی

Sent from my GT-S5830 using Tapatalk

mehrshadmmm
04-07-2012, 09:33
سلام دوستان 12 تیر باید اینترنتم تموم میشد که نشده منم از اون موقع دارم دانلود میکنم هر چی فیلم بود دانلود کردم دیگه لب تاپ داغ کرده الان زنگ میزنم میگم بسه نخواستیم دیگه. فکر کردم مال من یادشون رفته قطع کنن مثل اینکه سراسری هستش یا کارمند هارو اخراج کردن مبین نت و ولخرجی باورم نمیشه

مال یکی از بچه ها هم چند وقت پیش حجمش تموم شده بود یادشون رفته بود قطع کنن.زنگ زد پرسید چقدر مونده یارو همون موقع قطعش کرد گفت تموم شده :دی

Sent from my GT-S5830 using Tapatalk

*Forgotten*
04-07-2012, 09:42
با سلام

دوستان من میخواستم از نرم افزار emule استفاده کنم این نرم افزار برای درست کار کردن از دو تا پورت استفاده میکنه به نام های TCP و UPD
خود نرم افزار پورت های غیر معمولی به این دوتا اختصاص داده ولی موقع تست پورت TCP کار نمیکنه که بعد از جستجو در گوگل گفته شده باید پورت ها رو به مودم منتقل کنیم یعنی PORT Forwarding

لطفا اساتید کمک کنن چطوری تو مودم های مبین نت port forwarding رو انجام بدم یه آموزش کامل میخام

در ضمن این کار که مشکلی برای مودم ایجاد نمیکنه؟؟؟

saeediranzad
04-07-2012, 10:14
وبگردی کنید و بدانلودید، ولی اسراف نکنید! خوب، مبارکه. بالاخره مبین نت خیرش به همه رسید. e-care که ناک اوت شده. حجم اضافه هم که داده اند. نکنه قراره یه اتفاقی بیافته و ما خبر نداریم؟

amirhosien_007
04-07-2012, 10:16
درمورد فروش سازمانی مبین کسی خبر داره چجوریه؟؟
من یه جا خواندم که برای دولتی ها پرداخت مبلغ حجم مصرفی رو گذاشتن بعد از استفاده ...

barcaboy10
04-07-2012, 10:34
آقا يعني تا وقتي كه echarge تركيده هرچي دانلود كنيم مفته؟

يه وقت كلكشون نباشه از حجم كم كنن؟

Tornado2800
04-07-2012, 10:45
فکر کردم مال من یادشون رفته قطع کنن مثل اینکه سراسری هستش یا کارمند هارو اخراج کردن مبین نت و ولخرجی باورم نمیشه
به همین خیال باش که دستی دارن میبندند ! همه چیز تحت سیستم billing انجام میشه
من در جریان نیستم
ولی مطمئن باشید بیخیال نیستند و احتمالا شاید دارن سیستم billing رو عوض می کنند

Dead Space
04-07-2012, 11:06
وقتي کسايي که ماهيانه حجمي دارن و مي تونن بيشتر از حجمشون دانلود کنن پس يعني يا حجم اضافه دادن و يا سيستم مشکل داره و هر کي به هر کيه!
ولي مني که ۲۰ گيگ ساليانه دارم معلوم نيست داره از حجمم کم ميشه يا رايگان محسوب ميشه...! پشيمونم که ماهيانه برنداشتم!
تا الان ۱۰ گيگي دانلود کردم! هر چي شد شد! نهايت هر ماه ۳ گيگ حجم اضافه ۱۸ تومن مي گيرم.

ss7000
04-07-2012, 12:18
به همین خیال باش که دستی دارن میبندند ! همه چیز تحت سیستم billing انجام میشه
من در جریان نیستم
ولی مطمئن باشید بیخیال نیستند و احتمالا شاید دارن سیستم billing رو عوض می کنند

سلام همشهري مبين نت داريد؟

CLP
04-07-2012, 14:02
بیشتر بدی مبین نت به خاطر متغیر بودن سرعتش هست و جدیدا هم که قطع وصل میشه

stratocaster
04-07-2012, 15:29
من بدون قند شکن نمیتونم تو هیچ سایتی برم ..... برای شما هم همینه ؟

saeediranzad
04-07-2012, 16:03
چیزشکن من که خیلی وقتها اصلاٌ نمیتونه وصل بشه؛ بیشتر حلال کار میکنم. کم از چیزشکن استفاده میکنم.

yasaroj
04-07-2012, 19:31
امروز که شرعت من تو اهواز فوق العاده پایین هست (البته از دیشب و شروع ساعت رایگان سرعتم به یک چهارم همیشه کاهش پیدا کرده بود ولی فکر می کردم توی روز خوب بشه که متاسفانه هنوز سرعت پایین هست)

alireza.h
04-07-2012, 20:04
دوستان سلام.یه review (نقد و بررسی) از مودم جیبی مبین نت تو یه سایت خارجی پیدا کردم.یه جاش خوندم که بدون باتری هم میشه باهاش کار کرد.به این صورت که باتریو در میاریم و شارژرشو میزنیم به برق شهر.ایا این مطلب درسته؟اینم لینکش:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

stratocaster
04-07-2012, 21:04
اقا من از دیشب http کلا از کار افتاده باید با چیز پی ان کانکت بشم برای دوستان هم همینطوره ؟

cartesiba
04-07-2012, 23:38
این e-care که درسته؟

meys34
04-07-2012, 23:50
اه تو روحش... این ecare درست شد از 11 تا امروز هیچی کم نکرده از حساب... کاش گذاشته بودم دانلود...:45::45::45::45::45::45:

S_ALI_A
05-07-2012, 01:03
ايكار بازه ولي تغييري نميكنه. هيچي ثبت نميكنه

MehranVB
05-07-2012, 08:58
اه تو روحش... این ecare درست شد از 11 تا امروز هیچی کم نکرده از حساب... کاش گذاشته بودم دانلود...:45::45::45::45::45::45:

فکر کنم غیرفعال باشه، شاید فعال بشه و یه دفعه همه دانلودای چند روز قبل رو کم کنه!

بچه ها اگه مدت اشتراک تموم شه، همه اعتبارش هم میسوزه؟
من اشتراک 1 ساله 20 گیگ گرفتم و دو هفته دیگه تموم میشه، ولی 5 گیگ ازش باقی مونده، بعد از دو هفته 5 گیگ میسوزه یا میشه بعداً استفاده کرد ازش؟

yasaroj
05-07-2012, 09:02
فکر کنم غیرفعال باشه، شاید فعال بشه و یه دفعه همه دانلودای چند روز قبل رو کم کنه!

بچه ها اگه مدت اشتراک تموم شه، همه اعتبارش هم میسوزه؟
من اشتراک 1 ساله 20 گیگ گرفتم و دو هفته دیگه تموم میشه، ولی 5 گیگ ازش باقی مونده، بعد از دو هفته 5 گیگ میسوزه یا میشه بعداً استفاده کرد ازش؟

همه ترافیکتون می سوزه
بهتره کل ترافیکتون را تو این دو هفته مصرف کنید

stratocaster
05-07-2012, 10:00
دوستان انگار وضعیت عادی شده ... حواس باشید ترافیکتون نره ... من که 4 گیگی زدم تو گوشش

saeediranzad
05-07-2012, 10:01
فکر کنم غیرفعال باشه، شاید فعال بشه و یه دفعه همه دانلودای چند روز قبل رو کم کنه!

بچه ها اگه مدت اشتراک تموم شه، همه اعتبارش هم میسوزه؟
من اشتراک 1 ساله 20 گیگ گرفتم و دو هفته دیگه تموم میشه، ولی 5 گیگ ازش باقی مونده، بعد از دو هفته 5 گیگ میسوزه یا میشه بعداً استفاده کرد ازش؟

سلام__________تو یکسال 20 گیگ مصرف نکردی؟ بابا، تو دیگه کی هستی؟ من فکر میکردم خودم خیلی صرفه جویی میکنم. حتماً همه اش ساعت مجانی کار میکردی. زود باش مصرفش کن. هرچی فیلم و موسیقی و نرم افزار و کتاب دوست داری دانلود کن.

kb24s
05-07-2012, 10:45
دوستان سرعت شما هم دیشب خوب بود بود یا فقط برای منطقه ما (گیلان) اینطور بوده؟
ممنون

alichelsa
05-07-2012, 10:55
سلام دوستان از کجا میشود فهمید از کدام طرح مبین نت استفاده میکنم؟چون کسی این اشتراک رو برام درست کرد

MehranVB
05-07-2012, 10:55
سلام__________تو یکسال 20 گیگ مصرف نکردی؟ بابا، تو دیگه کی هستی؟ من فکر میکردم خودم خیلی صرفه جویی میکنم. حتماً همه اش ساعت مجانی کار میکردی. زود باش مصرفش کن. هرچی فیلم و موسیقی و نرم افزار و کتاب دوست داری دانلود کن.

آخه 5 ماه استفاده نکردم!
ولی شبا دانلود زیاد داشتم، تقریباً 100 گیگی دانلود کردم.
تازه قطعیش هم خیلی زیاد بود!
مرسی که اطلاع دادید.

S_ALI_A
05-07-2012, 11:05
دوستان سرعت شما هم دیشب خوب بود بود یا فقط برای منطقه ما (گیلان) اینطور بوده؟
ممنون

من لنگرودم. ديشب سرعتم خوب بود. 1.8 گيگ دان داشتم. ضمنا ايكار درست شده. دان نكنيد

saeediranzad
05-07-2012, 11:08
سلام دوستان از کجا میشود فهمید از کدام طرح مبین نت استفاده میکنم؟چون کسی این اشتراک رو برام درست کرد

سلام، از صفحه E-care اگه درست شده باشه.

kb24s
05-07-2012, 11:47
من لنگرودم. ديشب سرعتم خوب بود. 1.8 گيگ دان داشتم. ضمنا ايكار درست شده. دان نكنيد

میشه بگید چه سرعتی دارید؟ منظورم اینه که چه اشتراکی دارید؟ مثلا 2 یا 1 مگ , 512 ؟

MaysamMaysam
05-07-2012, 13:06
ممنون از جوابتون دوست عزيز ميشه بيشتر توضيح بديد؟

یعنی یه پورت رو از WAN آی پی اکسترنال فوروارد میکنه به LAN آی پی اینترنال.

alirezaveis
05-07-2012, 14:18
E-care دوباره خراب شده. بزنیم تو کار دانلود ؟

Dead Space
05-07-2012, 14:45
منم ديشب و چهار شنبه شب هر شب ۱.۵ گيگ دانلود کردم. از شنبه تا الان هم تو تايم عادي حدود ۴ گيگ و شايد بيشتر دانلود کردم ولي هيچي ننداخت!

S_ALI_A
05-07-2012, 14:47
میشه بگید چه سرعتی دارید؟ منظورم اینه که چه اشتراکی دارید؟ مثلا 2 یا 1 مگ , 512 ؟

512 با حجم 20گيگ يكساله دادا. ميدونم تعجب داره ولي ديشب اولين بار بود ك اينقد دان كردم. سرعت دانلودم ديشب اكثر اوقات 768 بود به جاي 512(حدود 90تا100كيلو بايت). ضمنا به نظرم اگه از چنتا سايت مثلا اپلودباز و مديافاير همزمان دان كنيد سرعت كل خيلي بيشتر ميشه. من شبا وقتي يه دانلود دارم سرعتش از 30 بيشتر نيس. وقتي دوتا همزمان دان ميكنم 55 و وقتي 4تا همزمان دان ميكنم سرعتم 100 ميشه.سرعت شما چطوره؟ضمنا محل سكونت؟

saeediranzad
05-07-2012, 14:47
E-care دوباره خراب شده. بزنیم تو کار دانلود ؟

شایعه نساز، عزیز! من الآن چک کردم. درست شده و امروز را حساب کرده. ولی انگار تمام هفته پیش را نه.

S_ALI_A
05-07-2012, 14:53
شایعه نساز، عزیز! من الآن چک کردم. درست شده و امروز را حساب کرده. ولی انگار تمام هفته پیش را نه.

تاييد ميشه

and-roid2
05-07-2012, 14:58
دوستان دانلود شبانتون خوب شده؟

Dead Space
05-07-2012, 15:11
شایعه نساز، عزیز! من الآن چک کردم. درست شده و امروز را حساب کرده. ولی انگار تمام هفته پیش را نه.
بله! درست شده و امروز هم حساب کرد! ولی هفته ی قبل رو حساب نکرد...! فکر کنم هفته ی قبل هر چقدر می خواستی می تونستی دانلود کنی و اصلا حجم خاصی (مثلا 4گیگ) در نظر نگرفته بودن...

alireza.h
05-07-2012, 15:34
اااااااااه.درست شد که.داره حساب می کنه.کاش بیشتر دانلود می کردیم.حیف...:9:

alirezaveis
05-07-2012, 16:42
شایعه نساز، عزیز! من الآن چک کردم. درست شده و امروز را حساب کرده. ولی انگار تمام هفته پیش را نه.
شایعه نساختم. حدود نیم ساعت بالا نمیومد الان چک کردم درست شده بود

alichelsa
05-07-2012, 19:42
سلام، از صفحه E-care اگه درست شده باشه.
d
کجای صفحه e-care نوشته

kb24s
05-07-2012, 21:22
512 با حجم 20گيگ يكساله دادا. ميدونم تعجب داره ولي ديشب اولين بار بود ك اينقد دان كردم. سرعت دانلودم ديشب اكثر اوقات 768 بود به جاي 512(حدود 90تا100كيلو بايت). ضمنا به نظرم اگه از چنتا سايت مثلا اپلودباز و مديافاير همزمان دان كنيد سرعت كل خيلي بيشتر ميشه. من شبا وقتي يه دانلود دارم سرعتش از 30 بيشتر نيس. وقتي دوتا همزمان دان ميكنم 55 و وقتي 4تا همزمان دان ميكنم سرعتم 100 ميشه.سرعت شما چطوره؟ضمنا محل سكونت؟

من تقریبا 15 16 کیلومتری شُمام:31: , رودسر زندگی میکنم, سرعت 2 مگ دارم , دیشب برای اولین بار 5 گیگ دانلود کردم یعنی توی این مدتی که مبین نت داشتم سابقه نداشته اینقدر حجم دانلود بشه , باور کردنی نبود:18:

malavan.ehsan
05-07-2012, 21:29
من تقریبا 15 16 کیلومتری شُمام:31: , رودسر زندگی میکنم, سرعت 2 مگ دارم , دیشب برای اولین بار 5 گیگ دانلود کردم یعنی توی این مدتی که مبین نت داشتم سابقه نداشته اینقدر حجم دانلود بشه , باور کردنی نبود:18:

سلام
هم استانی با این طرح 2 مگ جدید؟

*Forgotten*
05-07-2012, 21:34
دوستان مبین نت دانلود از تورنت رو بسته ؟؟

کسی با مبین نت تا حالا از تورنت دانلود کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

=CYBER=
05-07-2012, 22:48
دوستانی که دانلود کردن زیاد خوشحال نباشن :دی
چون اگر قرار باشه کل پهنای باند مصرفی چند هزار کاربر محاسبه نشه این شرکت باید برشکست بشه :دی
یا باید هزینه ضرر رو از مخرب بگیرن یا 100% سیستم جایی ثبت کرده و چند روز آینده از حساب شما کم میشه .

یه زمانی سیستم جمعه های از صبح تا یه زمان خاصی هیچی نمینداخت ، روز بعد می رفتی میدیدی کم کرده :دی

پس زیاد خوشحال نشید شاید بدهکار هم شدید :دی

imanparsa
05-07-2012, 23:14
دوستان مبین نت دانلود از تورنت رو بسته ؟؟

کسی با مبین نت تا حالا از تورنت دانلود کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

درود بر دوست عزیز
توی ساعت رایگان کاملا تورنت بسه شده . حتی 5 کیلو در ثانیه هم به شما نمیده
توی روز میشه دانلود کرد که از حجم کم میکنه

adcomputer
06-07-2012, 00:54
سرعت اهواز همچنان بعد از چند ماه درست نشده و در چند هفته ی اخیر کیفیت بدتر هم شده. این هم پاسخ پشتیبانی: "مشترک گرامی با سلام در حال حاضر اهواز هیچ نوع اختلال شبکه و قطعی شبکه ندارد در صورتی مودم شما دارای مشکل و قطعی می باشد با شماره 096790 تماس حاصل نمایید تا پس از بررسی در صورت نیاز کارشناس برای رفع اشکالات مراجعه نماید." این در حالی است که همیشه شب ها در یک ساعت مشخص سرویس قطع میشود. چند روز هم است که حتی تست گرفتن از سایت speedtest.net هم ممکن نیست.

timemachine2029
06-07-2012, 04:11
درود بر دوست عزیز
توی ساعت رایگان کاملا تورنت بسه شده . حتی 5 کیلو در ثانیه هم به شما نمیده
توی روز میشه دانلود کرد که از حجم کم میکنه

نخیر بسته نشده من الان با 512 دارم 50 k میگیرم از تورنت ساعت 5 صبح
مشکل از Seed+ Tracker شماست نه سرویس!!

Mo5tafa
06-07-2012, 09:19
امروز ساعت دانلود آزاد مدام قطعی داشت، بعد این همه مدتها خواستم دانلود کنم اینم اینجوری، سرعت هم پائین اومده بود
قبلا جمعه ها تا ساعت 14 برای من حساب نمی کرد که امروز تست کردم حساب می کنه

kb24s
06-07-2012, 09:29
سلام
هم استانی با این طرح 2 مگ جدید؟

سلام رفیق
آره دیروز سرعتم خیلی بالا بود ولی امروز تقریبا رو حالت عادی رفت

=CYBER=
06-07-2012, 10:23
سرعت من که 1 مگابیت هست حدود 2 هفته هست که رو 512 لیمیت شد هیچکی هم جواب گو نیست و میگن سرعت شما نرماله ! 1 به 4 !

mosi_alfa
06-07-2012, 10:43
دوستان شرمنده یه سوال مبتدی داشتم
من یه مودم وایرلس مبین نت دارم که طرحش تموم شده
می خواستم بدونم بعد از اینکه پول ریختم تو اکانتم از کجا برم طرح مورد نظر رو فعال کنم؟
راستی سرعت دانلود شبانه مشهد و تهران اخیرا چطوره؟
ممنونم

albous
06-07-2012, 10:52
تماس بگیرید براتون فعال میکنند

timemachine2029
06-07-2012, 10:58
دوستان شرمنده یه سوال مبتدی داشتم
من یه مودم وایرلس مبین نت دارم که طرحش تموم شده
می خواستم بدونم بعد از اینکه پول ریختم تو اکانتم از کجا برم طرح مورد نظر رو فعال کنم؟
راستی سرعت دانلود شبانه مشهد و تهران اخیرا چطوره؟
ممنونم
با پشتیبانی باید تماس بگیری تا براتون اعمال کنن

series1
06-07-2012, 11:53
دوستان سرعت دانلود شبانه مبین نت چقدره ؟ شبی چقدر دانلود می کنید؟

saeediranzad
06-07-2012, 12:04
d
کجای صفحه e-care نوشته
52630سلام. باید ده حرف بنویسم تا پستم ارسال بشه!

hamijoon
06-07-2012, 12:33
دوستان من مودم Outdoor دارم . ميخواستم براي لپ تاپ هم هم استفاده كنم . ميشه بدون سيم استفاده كرد ؟ راهي هس كه به امواج تبديل كنه و از طريق وايرلس لپ تاپ دريافت كنم؟

Beauty Sky
06-07-2012, 13:33
دوستان من مودم Outdoor دارم . ميخواستم براي لپ تاپ هم هم استفاده كنم . ميشه بدون سيم استفاده كرد ؟ راهي هس كه به امواج تبديل كنه و از طريق وايرلس لپ تاپ دريافت كنم؟

Accespoint

hamijoon
06-07-2012, 13:35
ميشه يكم توضيح بدين ؟ چطوريه ؟ نحوه كارش ؟ چنده ؟ ...

Beauty Sky
06-07-2012, 13:35
سلام دوستان، من فایلام زیاد ناقص میشن، شما چنین مشکلی ندارید؟ کلا انگار packetlostمبین نت زیاده، درکل یعنی کیفیت پایینه

Beauty Sky
06-07-2012, 13:37
ميشه يكم توضيح بدين ؟ چطوريه ؟ نحوه كارش ؟ چنده ؟ ...

یه دستگاه هست میخری که یه پورت داره که سیمی که از مودم میادتو pcرو میزنی توش، بهمین راحتی، تنها راحش همینه و بعد وایرلساستفاده میکنی
اطلاعات بیشتر خواستی سرچ کن

=CYBER=
06-07-2012, 15:15
کسی به جز من زنگ زده بهشون بگه چرا سرعت 1 مگابیت رو لیمیت کردن رو 512 ؟

hooss128
06-07-2012, 15:25
دوستان من مودم Outdoor دارم . ميخواستم براي لپ تاپ هم هم استفاده كنم . ميشه بدون سيم استفاده كرد ؟ راهي هس كه به امواج تبديل كنه و از طريق وايرلس لپ تاپ دريافت كنم؟

دوست عزیز بهترین روش تهیه یه روتر وایرلس هست ، Beauty Sky ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم درست گفتن با اکسس پوینت هم می تونید این کار رو بکنید با این تفاوت که فقط به صورت وایرلس می تونید استفاده کنید و خروجی لن نداره
اما با روتر وایرلس هم خروجی وایرلس داری و هم خروجی لن، مدل های مختلفی هم هست ، شما چثدر می خواید هزینه بکنید ؟

Mo5tafa
06-07-2012, 15:28
در تکمیل فمایش دوستمون، واسه اینکه ممکنه کمی براتون مبهم باشه:
در اصل اون دستگاه رو یه PC درنظر بگیرید، فکر کنید اون PC کارش اینه که اینترنت سیمی شما رو به امواج تبدیل کنه!
وقتی سیم شبکه تون رو بهش وصل می کنید و روشن اش می کنید باید بتونید توی لیست شبکه های بیسیم ببینید اش و می تونید روش کلیک کنید و بهش وصل بشید (اگر رمز پیش فرضی داشته باشه توی دفترچه اش پیدا کنید)
این کامپیوتر جدید طبیعتا یه IP داره که معمولا 192.168.1.1 هست، البته توی دفترچه اش حتما گفته، میتونید با تایپ این IP توی مرورگر بهش وصل بشید و نام کاربری و پسورد پیش فرض رو بدید و تنظیمات اش رو تغییر بدید (مثل رمز عبور و نام شبکه)

hooss128
06-07-2012, 15:28
کسی به جز من زنگ زده بهشون بگه چرا سرعت 1 مگابیت رو لیمیت کردن رو 512 ؟

من چون مودمم outdoor هست و فریمورش رو آپدیت کردن دیگه اون قسمت رو نمی بینم

hamijoon
06-07-2012, 19:12
مرسي از راهنماييتون . فكر كنم واسه من روتر وايرلس بهتر باشه . چون ميخوام PC خودمو بهش وصل كنم بعد جاي ديگه خونه از لپ‌تاپ استفاده كنم .

من از مدلاش خبري ندارم ولي تا 100 تومن ميتونم هزينه كنم . لطفا چندتا مدل خوب اسم ببرين . مرسي ...

hooss128
06-07-2012, 21:06
مرسي از راهنماييتون . فكر كنم واسه من روتر وايرلس بهتر باشه . چون ميخوام PC خودمو بهش وصل كنم بعد جاي ديگه خونه از لپ‌تاپ استفاده كنم .

من از مدلاش خبري ندارم ولي تا 100 تومن ميتونم هزينه كنم . لطفا چندتا مدل خوب اسم ببرين . مرسي ...

مدل های مختلفی هست مثل d-link , TP-link , Zyxel که من خودم به شخصه tp-link رو پیشنهاد می کنم، چند مدلش رو براتون می زارم
TP-Link 300Mbps Wireless N Router TL-WR941ND
TP-Link 300Mbps Wireless N Router TL-WR940N
TP-Link Ultimate Wireless N Gigabit Router TL-WR1043ND
برید سایت دیجی کالا

m654
06-07-2012, 21:18
کسی به جز من زنگ زده بهشون بگه چرا سرعت 1 مگابیت رو لیمیت کردن رو 512 ؟




گمان كنم گذرا باشه و با گذشت چند روز منطقه شما اصلاح‌بشه.
دوستان اگر مي‌خوايد آپتون به ميزان چهار برابر تصوير زير برسه؛ به امضا رجوع كنيد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

=CYBER=
06-07-2012, 22:23
گمان كنم گذرا باشه و با گذشت چند روز منطقه شما اصلاح‌بشه.
دوستان اگر مي‌خوايد آپتون به ميزان چهار برابر تصوير زير برسه؛ به امضا رجوع كنيد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو شهر ارومیه من از هرکس پرسیدم لیمیت کردن .
تو همین تاپیک هم چند تا از دوستان از شهرهای مختلف تایید کردن .

2 هفته هست اینطوری شده .

m654
06-07-2012, 22:41
من با مودم بي‌اِم8301 اين مشگل رو ندارم.
همين الآن :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

DariushGreat
07-07-2012, 09:33
سلام دوستان
دارم می رم امروز بگیرم این مبین نت رو...
هنوز دو تا سوالم بی پاسخ مونده
1. اگر بعدا بخوایم سرعت رو عوض کنیم خودشون مودم رو برامون کانفیگ می کنن؟
2. سرعت 1024 با ضریب اشتراک 1 به 4 ( همون حجمی ) از همه نظر چطوره؟ ارزش داره بگیرم یا برم همون 512؟؟؟

به دادم برسید! ترکیدم از بی اینترنتی!!! :41:

شاد باشید :10:

ss7000
07-07-2012, 09:48
سلام دوستان
دارم می رم امروز بگیرم این مبین نت رو...
هنوز دو تا سوالم بی پاسخ مونده
1. اگر بعدا بخوایم سرعت رو عوض کنیم خودشون مودم رو برامون کانفیگ می کنن؟
2. سرعت 1024 با ضریب اشتراک 1 به 4 ( همون حجمی ) از همه نظر چطوره؟ ارزش داره بگیرم یا برم همون 512؟؟؟

به دادم برسید! ترکیدم از بی اینترنتی!!! :41:

شاد باشید :10:

سلام دوست عزيز اينكه خوبه يا نه بستگي به منطقه و شهرتون داره مال بعضي ها خوبه مثل مال من مال بعضيها هم اينقدر بده كه هر روز ميان اينجا شاكي هستند

مثلا من بندرعباس هستم سرعت 1 مگابايت با 8 گيگ دانلود 1 به 4 دارم سرعت دانلودم بين 100 تا 130 متغييره ديشب هم سه تا فايل 700 مگابايتي رو از ساعت 2 نيمه شب گذاشتم برا دانلود صبح ساعت 6.30 كه بلند شدم برم سر كار تموم شده بود

حالا انتخاب با خودتته:46:

=CYBER=
07-07-2012, 10:08
سلام دوستان
دارم می رم امروز بگیرم این مبین نت رو...
هنوز دو تا سوالم بی پاسخ مونده
1. اگر بعدا بخوایم سرعت رو عوض کنیم خودشون مودم رو برامون کانفیگ می کنن؟
2. سرعت 1024 با ضریب اشتراک 1 به 4 ( همون حجمی ) از همه نظر چطوره؟ ارزش داره بگیرم یا برم همون 512؟؟؟

به دادم برسید! ترکیدم از بی اینترنتی!!! :41:

شاد باشید :10:
برادر سرویس 1 مگابیت در حال حاضر برای اکثر افراد رو 512 لیمیت شده ، یعنی سرویس 1 مگابیت میگیری سرعتت 512 هست !
دانلود شبانه سرویس 512 هم از 1 مگابیت بیشتر هست تو اکثر جاها .

jo_jumper
07-07-2012, 12:22
کلا مبین نت داره سرویس ها شو خراب میکنه هی داره بدتر میشه . فقط هم داره ترافیک میفروشه ...

stratocaster
07-07-2012, 13:55
دوستان کسی این ورزن رو برای bm 8301 داره ؟
3.05.03-06

stratocaster
07-07-2012, 14:05
دنبال اون فریمور قدیمی هستم که تنضیمات بیشتری داشت در تب wimax

hooss128
07-07-2012, 14:11
منم دقیقا دنبال اون ورژن هستم، توی اون ورژن مثدار آپ و دانلود رو که ست کردن رو می دیدیم اما توی ورژن جدید اینطور نیست، اگه کسی پیدا کرد لطفا بزاره

amirhosien_007
07-07-2012, 14:55
سلام دوستان
دارم می رم امروز بگیرم این مبین نت رو...
هنوز دو تا سوالم بی پاسخ مونده
1. اگر بعدا بخوایم سرعت رو عوض کنیم خودشون مودم رو برامون کانفیگ می کنن؟
2. سرعت 1024 با ضریب اشتراک 1 به 4 ( همون حجمی ) از همه نظر چطوره؟ ارزش داره بگیرم یا برم همون 512؟؟؟

به دادم برسید! ترکیدم از بی اینترنتی!!! :41:

شاد باشید :10:

من هم خودم مبین دارم ولی 2 ماهی هست که فهمیدم چه کلاهی رفته سرم . بد ترین و بیشترین مشکلش اینکه سیگنال ثابت نداری و هی سرعت کم و زیاد میشه. روز اولی که نصاب اومد تحویل داد من مودم رو توی ایون گذاشتم و خوب هم کار میکرد ولی الان هی سیگنال 2 تا میشه و دوباره 5 تا میشه ، به پشتیبانی هم زنگ میزنم میگه چون دو رو برتون ساختمونه اینطوری میشه ، بهش هم میگم چرا روز های اول اینطوری نبود ، میگه بخاطر ترافیک منطقه شماست .
کلا مبین نت رو بزار برای انتخاب آخرت...

stratocaster
07-07-2012, 15:37
hoss128 عزیز به جایی رسیدید ؟

این ورزن هم باشه خوبه
3.05.01-01

no_p30
07-07-2012, 17:16
خوب خدارو شکر...
سرعت من عالی نشد ولی بهتر شده
دومگ من الان سرعتش بین 120 تا 140 کیلو بایت میرسه......
امیدوارم تا چند روز آینده کاملآ برطرف بشه مشکلم. (گرگان)

yuzarsiff
07-07-2012, 18:15
دوستان من سیگنال مودمم داره روز به روز ضعیف تر میشه و مودمم green ورژن 2.8.8 هست .. اگه بگم برام آپگرید کنند امکان داره سیگنال دهی تقویت بشه یا خیر ؟

Kurosh
07-07-2012, 18:20
بچه‌ها یه مشکلی واسه یکی از دوستان پیش اومده ...

مودمش وصله و از طریق گوشی به راحتی به اینترنت وصل میشه، اما وقتی با لپ تاپ به Wireless اش کانکت میشه، Ping نداره و اینترنت کار نمی‌کنه ...
جالبه که با LAN هم که وصل میشه، اینترنت سالمه ! فقط Wimax لپ تاپش مشکل داره !

فکر می‌کنید مشکل از کجاست ؟!

linuxer
07-07-2012, 18:57
بچه‌ها یه مشکلی واسه یکی از دوستان پیش اومده ...

مودمش وصله و از طریق گوشی به راحتی به اینترنت وصل میشه، اما وقتی با لپ تاپ به Wireless اش کانکت میشه، Ping نداره و اینترنت کار نمی‌کنه ...
جالبه که با LAN هم که وصل میشه، اینترنت سالمه ! فقط Wimax لپ تاپش مشکل داره !

فکر می‌کنید مشکل از کجاست ؟!
کامپیوتر شما احتمالا نمی تونه ip بگیره. برای همین send و resive ندارید. ip رودستی وارد کنید ببنید مشکلتون حل میشه

mehrdad2
07-07-2012, 19:03
وب سایت مبین پکیده

Kurosh
07-07-2012, 19:11
کامپیوتر شما احتمالا نمی تونه ip بگیره. برای همین send و resive ندارید. ip رودستی وارد کنید ببنید مشکلتون حل میشه
نه، تو پنل مودم و قسمت WAN،‌ آی‌پی‌ها رو گرفته و مشکلی نیست ... حتی تو بخش Wimax هم رو حالت Connected هست و سیگنال داره ...

m654
07-07-2012, 19:38
پيرامون دانلود پي‌2پي

به: *Forgotten* ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
با نرم‌افزاري كه نامش پ.خ شد، در ساعات خاص نيز داشتم.

Diff
07-07-2012, 19:48
چرا سایت مبین نت ترکیده :|

S_ALI_A
07-07-2012, 20:23
اقا يه سوال. چيز پي ان تاثيري تو سرعت دانلود با مبين داره؟ شنيده بودم زياد ميكنه سرعتو. درسسه؟

stratocaster
07-07-2012, 20:25
دوست عزیز m654 پیغام خصوصی خودتون رو چک کنید

farhad_realmadrid
07-07-2012, 20:48
2 سوال دارم:

1- این 512 با 2 گیگ، واسه دانلود مقاله و سرچ، کافیه؟

2- چه مودمی خوبه بگیرم؟ البته زیاد هزینش زیاد نباشه! بعد هر مودمی ساپورت میکنه یا فقط مودمهایی که مبین نت پیشنهاد میده رو ساپورت میکنه؟

کلا مودمهای wimax با adsl فرق دارن؟

m654
07-07-2012, 21:15
Firmware Version : 4.03.08-10

m654
07-07-2012, 22:03
2 سوال دارم:

1- این 512 با 2 گیگ، واسه دانلود مقاله و سرچ، کافیه؟

2- چه مودمی خوبه بگیرم؟ البته زیاد هزینش زیاد نباشه! بعد هر مودمی ساپورت میکنه یا فقط مودمهایی که مبین نت پیشنهاد میده رو ساپورت میکنه؟

کلا مودمهای wimax با adsl فرق دارن؟
-گزينه دوگيگ -دومگ(در شهرهاي خلوت به‌خصوص)
-مودم داخلی وایمکس با پورت تلفن و امکان WiFi و یا Indoor VOIP-WiFi CPE
DX350
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Citrix Systems
07-07-2012, 22:11
سلام . بچه ها به پشتیبانی یا همون کال سنتر که زنگ می زنید چیزی بلدن ؟ خوب راه نمایی می کنن؟ دختراشون واردتر هستن یا پسراشون ؟

m654
07-07-2012, 22:59
سلام . بچه ها به پشتیبانی یا همون کال سنتر که زنگ می زنید چیزی بلدن ؟ خوب راه نمایی می کنن؟ دختراشون واردتر هستن یا پسراشون ؟
عليک

چیزی بلدن ؟
سؤال بوی کاسب‌کار کلک‌بازی رو میده که می‌خواد بازار خودش رو گرم کنه.

خوب راه نمایی می کنن؟
نه بی‌سوادهستند! این گمانم سؤال بود؛ پی‌30 کی می‌خوای تخصصی بشی؟...(؟) دوستان فرهیخته فرق این انجمن را با کوچه بیابید.

دختراشون واردتر هستن یا پسراشون ؟
:4:

اصلاً وايمكس به‌شما نيومده!
تا زماني كه اِي‌دي‌اِ