PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [آرشیو] Wimax Mobin net / شرکت مبین نت



صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 [33] 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88

S_ALI_A
29-05-2012, 15:55
سلام به همگي. من ميخام طرح ويژه يكساله با مودم ايندور رو فعال كنم(512kbps حجم 20 گيگ). اما حس ميكنم فاصلم تا انتن فرستنده يكم زياده. حدود 5كيلومتره. نظرتون چيه؟ شما فاصلتون با فرستنده چقدره و سرعت دانلودتون و دفعات قطع شده چجوريه؟ پيشاپيش ممنون

babak316i
29-05-2012, 17:59
کسی از دوستان میدونه دکل مبین نت تو تهرانپارس کجاست؟
از طرف شرکت اومدن نصب ولی مودم داخلی یک خط رو بیشتر پر نکرد که دیگه نصب نکرد میگفت اذیتت میکنه
اما میگفت دو تا کوچه بالاتر پر میکنه

adcomputer
29-05-2012, 22:16
در اهواز به طور معمول البته نه مثل این مشکلی که گفتین 3 روز قطع بود...به طور معمول چقد قطعی در طول روز وجود داره و هربار چقد طول میکشه؟
چند بار و کمتر از یک دقیقه.

abas.1740
29-05-2012, 23:55
اگه میشه به سوال صفحه قبلم پاسخ کامل بدید و اینکه آیا پینگ ربطی به سرعت داره؟ یعنی اگه سرعت یک مگ بگیرم پینگم کمتر نمیشه نسبت به سرعت های پایین تر مثل 512؟یا پینگ ربطی به سرعت اکانت نداره؟

adcomputer
30-05-2012, 01:42
اگه میشه به سوال صفحه قبلم پاسخ کامل بدید و اینکه آیا پینگ ربطی به سرعت داره؟ یعنی اگه سرعت یک مگ بگیرم پینگم کمتر نمیشه نسبت به سرعت های پایین تر مثل 512؟یا پینگ ربطی به سرعت اکانت نداره؟
پینگ به هیچ وجه ربطی به پهنای باند نداره.

adcomputer
30-05-2012, 01:48
سیگنال هم ربطی به کیفیت سرویس ندارد مگر آنقدر کم باشه که به خاطر آن قطع و وصل شود. در صورتی که میتوانید از مودم وای‌فای استفاده کنید استفاده از مودم بیرونی توصیه نمیشه و فقط هزینه‌ی بیشتر و امکانات کمتری دارد.

majidrabiei
30-05-2012, 07:18
ﺳﻼ ﻡ
ﺍﻯﻥ ﻣﻮﺩﻣﻬﺎﻯﻗﺎﺑﻞ ﺣﻤﻞ ﭼﻄﻮﺭﻧﺪ? ﺩﺭ ﻋﻤﻞ ﺟﻮﺍﺏ ﻣﻰﺩﻥ ﻳﺎ ﺳﺮ ﮐﺎﺭﻳﻪ ?

jo_jumper
30-05-2012, 09:08
ﺳﻼ ﻡ
ﺍﻯﻥ ﻣﻮﺩﻣﻬﺎﻯﻗﺎﺑﻞ ﺣﻤﻞ ﭼﻄﻮﺭﻧﺪ? ﺩﺭ ﻋﻤﻞ ﺟﻮﺍﺏ ﻣﻰﺩﻥ ﻳﺎ ﺳﺮ ﮐﺎﺭﻳﻪ ?

اگه در حالت حرکت تو ماشین یا اتوبوس استفاده کنی به دلیل متغییر بدون سیگنال دریافتی به نسبت سرعت دریافت و ارسال هم کم میشه ، ولی در کل بسته به نوع سرویسی که ثبت نام کردی و اینکه همیشه اینترنت همراهته ، قابل قبوله.

majidrabiei
30-05-2012, 10:28
ﺍﮔﻪ ﺩﺭ ﺣﺎﻟﺖ ﺣﺮﮐﺖ ﺗﻮ ﻣﺎﺷﯿﻦ ﯾﺎ ﺍﺗﻮﺑﻮﺱ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﯽ ﺑﻪ ﺩﻟﯿﻞ ﻣﺘﻐﯿﯿﺮ ﺑﺪﻭﻥ ﺳﯿﮕﻨﺎﻝ ﺩﺭﯾﺎﻓﺘﯽ ﺑﻪ ﻧﺴﺒﺖ ﺳﺮﻋﺖ ﺩﺭﯾﺎﻓﺖ ﻭ ﺍﺭﺳﺎﻝ ﻫﻢ ﮐﻢ ﻣﯿﺸﻪ ، ﻭﻟﯽ ﺩﺭ ﮐﻞ ﺑﺴﺘﻪ ﺑﻪ ﻧﻮﻉ ﺳﺮﻭﯾﺴﯽ ﮐﻪ ﺛﺒﺖ ﻧﺎﻡ ﮐﺮﺩﯼ ﻭ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺍﯾﻨﺘﺮﻧﺖ ﻫﻤﺮﺍﻫﺘﻪ ، ﻗﺎﺑﻞ ﻗﺒﻮﻟﻪ.
ﺗﻮ ﻣﺤﻴﻄﻬﺎﻯ. ﺑﺴﺘﻪ ﻣﺜﻞ ﻣﺤﻞ ﮐﺎﺭﻡ ﺟﻮﺍﺏ ﻣﻴﺪﻩ ?
ﺑﺮﺩ ﻭﺍﻯ ﻓﺎﻯﺵ ﭼﻨﺪ ﻣﺘﺮﻩ ?

MaysamMaysam
30-05-2012, 16:18
کسی از دوستان میدونه دکل مبین نت تو تهرانپارس کجاست؟
از طرف شرکت اومدن نصب ولی مودم داخلی یک خط رو بیشتر پر نکرد که دیگه نصب نکرد میگفت اذیتت میکنه
اما میگفت دو تا کوچه بالاتر پر میکنه

چند تا سایت اونجا هست. BSID رو بگو تا بهت بگم.

MaysamMaysam
30-05-2012, 16:21
از دوستان کسی با مودم usb کار کرده؟ من میخوام از طرح ویژه استفاده کنم ولی نمیدونم آیا این مودم کیفیتش مناسب هست یا خیر و یکی هم موقع ثبت نام هم اصلا در لیست مودمهاش این مدل رو نداره!
کیفیتش خوبه ولی گین آنتنش خیلی کمتره. این مودم رو فقط با طرح یک ساله 1 مگ میدن با 12 گیگ حجم. قیمت هم 100 هزار تومان.

babak316i
30-05-2012, 19:18
چند تا سایت اونجا هست. BSID رو بگو تا بهت بگم.

BSID چی هست؟ مکان دقیقن یک کوچه بالای سوم
احتمال نصب انتن جدید هم هست؟ یا بیخیال شم کلن

IVAN
30-05-2012, 20:47
کیفیتش خوبه ولی گین آنتنش خیلی کمتره. این مودم رو فقط با طرح یک ساله 1 مگ میدن با 12 گیگ حجم. قیمت هم 100 هزار تومان.

یعنی در حالت معمول (با احتساب نزدیکی bts) گین این مدل با مدل داخلی تا چه اندازه تفاوت میکنه؟ از این سرویس ۱ مگ چقدر میشه پهنای باند دریافت کرد؟
چون من هم به فکر همین حرف شما بودم که احتمالا قدرت دریافت مودم usb کم هست که اومدن با دادن پهنای باند ۱ مگ حداقل یه سرعت متوسط به یوزر بدن!

FerineFast
31-05-2012, 02:08
سلام به همگي. من ميخام طرح ويژه يكساله با مودم ايندور رو فعال كنم(512kbps حجم 20 گيگ). اما حس ميكنم فاصلم تا انتن فرستنده يكم زياده. حدود 5كيلومتره. نظرتون چيه؟ شما فاصلتون با فرستنده چقدره و سرعت دانلودتون و دفعات قطع شده چجوريه؟ پيشاپيش ممنون

نقشه زیر رو ببین :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من خودم تا یه مقدار بیشتر از این حد هم توی جاده چمخاله یه آنتن داشتم و استفاده کردم ولی خوب گاهی قطعی داشت و قابل قبول بود فکر کنم چون ارتفاع ساختمان ها توی اون محدوده زیاد نیست به آنتن دهی کمک کنه.
فکر کنم بتونی با نمایندگی صحبت کنی چند روز اول که هنوز Active نشده رو تست کنی اگه زیاد قطعی داشت برگردونی.

S_ALI_A
31-05-2012, 16:16
اين نقشه ك دادي رو ديدم. از روي همين گفتم ك حدود 5كيلومتر فاصله دارم. راستش يه اشتراك دمو گرفتم. ميگف 2مگه ولي سرعت دانلودش نهايت 60 كيلوبايت بود. خيلي كمه به نظرم. فك كنم بايد 256 كيلو بايت باشه ك يعني فقط يك چهارمش به من ميرسيد. اگه اشتراك 512 رو بگيرم سرعت دانلود بايد 64كيلوبايت باشه ك طبيعتا اونم با افت مواجهه و يك چهارمش به من ميرسه ك 20 كيلوبايت هم نميشه. من درياسرم. فاصلم با انتن شهر لنگرود 5كيلومتره. توي عكس نشون ميده ك اطراف كليدبر هم انتن هس كه اگه باشه فاصلم با اون حدود يك كيلومتره پس چرا سرعت اينقد كم بود. من فك نميكنم كليدبر انتن داشته باشه .شما اطلاعي داري؟

alone one
31-05-2012, 17:45
آقا من بعد عید خیلی به این شرکت مشکوکم
بنظرم نامتعارف ازم حجم کم میکنه
یادمه یکی از دوستان گفت یه اسکریپ داره که ساعت 2 شب مودمو خاموش روش میکنه
میشه اگه کسی داره در اختیار ماهم بذاره

FerineFast
31-05-2012, 18:23
اين نقشه ك دادي رو ديدم. از روي همين گفتم ك حدود 5كيلومتر فاصله دارم. راستش يه اشتراك دمو گرفتم. ميگف 2مگه ولي سرعت دانلودش نهايت 60 كيلوبايت بود. خيلي كمه به نظرم. فك كنم بايد 256 كيلو بايت باشه ك يعني فقط يك چهارمش به من ميرسيد. اگه اشتراك 512 رو بگيرم سرعت دانلود بايد 64كيلوبايت باشه ك طبيعتا اونم با افت مواجهه و يك چهارمش به من ميرسه ك 20 كيلوبايت هم نميشه. من درياسرم. فاصلم با انتن شهر لنگرود 5كيلومتره. توي عكس نشون ميده ك اطراف كليدبر هم انتن هس كه اگه باشه فاصلم با اون حدود يك كيلومتره پس چرا سرعت اينقد كم بود. من فك نميكنم كليدبر انتن داشته باشه .شما اطلاعي داري؟

دمو 512 1 به 8 هست.
یعنی همون 60-64
شما 512 که بگیری اگر مشکل آنتن نباشه و 1 به 4 باشه فکر کنم تا نهایت 110 هم بره(از لحاظ تئوری تا 128)
شما توی گوگل یکم درباره بیت و بایت و تقسیمات بخون دستت میاد.

نقشه ای که دادم درست هست و 1 آنتن فقط برای دریاسر و اطراف کلیدبر هست.
شما یه کاری کن
برو داخل تنظیمات و قسمت Static و Wimax ببین Signal strength چقدر هست.
سرعتت هم با توجه به این چیزهایی که گفتم کم نیست.

FerineFast
31-05-2012, 18:25
آقا من بعد عید خیلی به این شرکت مشکوکم
بنظرم نامتعارف ازم حجم کم میکنه
یادمه یکی از دوستان گفت یه اسکریپ داره که ساعت 2 شب مودمو خاموش روش میکنه
میشه اگه کسی داره در اختیار ماهم بذاره

1- یک نرم افزار net meter مثل BUmeter یا Dumeter نصب کنید حتما ببینید چقدر مصرف میشه و مقایسه کنید، پیشنهاد میکنم برای تست یه مدت فقط روی LAN بزارید و Wifi رو خاموش کنید.
2- مدل مودمتون رو بگید تا اسکریپت رو بهتون بدم

amin7x
31-05-2012, 19:20
سلام دوستان من وامکس رو گرفتم اما نیومدن واسم نصب کنم و خودم رفتم مودم رو تحویل گرفتم.

بعد یک برگه به من دادند که گفتن این راهنمای نصبشه من این چیز هایی رو که گفته بودند پیدا نکردم ، میشه شما بگید اینا رو از کجا پیدا کنم؟


گفته این ای پی رو درون ایننترنت اکسپلور بزنید 192.168.1.1
Basic
W lan
Enable
Ssid اسم شخص
key پسورد 8 رقمی
Apply

S_ALI_A
31-05-2012, 20:54
دمو 512 1 به 8 هست.
یعنی همون 60-64
1به8 يا 1به 4 رو چيزي نگفت. ولي گفت 2مگ نه 512كيلو

شما 512 که بگیری اگر مشکل آنتن نباشه و 1 به 4 باشه فکر کنم تا نهایت 110 هم بره(از لحاظ تئوری تا 128)
چجوري حساب كردي كه از لحاظ تئوري اوردي 128؟؟؟؟؟. از لحاظ تئوري ميشه 64 نه 128. 512 بيت تقسيم به 8 ميشه 64 بايت.

شما توی گوگل یکم درباره بیت و بایت و تقسیمات بخون دستت میاد.

فك نميكنم اطلاعاتم اينقد كم باشه كه در حد لازم ندونم و از سرچ تو گوگل اطلاعات كسب كنم.

نقشه ای که دادم درست هست و 1 آنتن فقط برای دریاسر و اطراف کلیدبر هست.
شما یه کاری کن
برو داخل تنظیمات و قسمت Static و Wimax ببین Signal strength چقدر هست.
سرعتت هم با توجه به این چیزهایی که گفتم کم نیست.
مگه من گفتم مودم رو خريدم؟؟ يه روز تست كردم پس دادم دادا:11::11:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون ك جوابمو ميدي

sajjad_hacker
31-05-2012, 21:53
سلام دوستان منم مبین نت دارم ازشم راضیم!راستش من یه مشکل داشتم اونم اینکه وا3 پرداخت هزینه اشتراک به غیر از بانک ملتو پرداخت اینترنتی راه دیگه ای وجود نداره؟؟؟تو سایتش قسمت پشتیبانی یه راه زده پرداخت به وسیله کارت افزایش اعتبار بعد تو راهنمایی این راه نوشته شده که با خرید کارت شارز و رفتن به قسمت Ecare و قسمت recharge by voucher card و وارد کردن رمز کارت شارز میشه مودمو شارز کرد والا من هم با ایرانسل امتحان کردم و هم با همراه اول نشد که نشد اگه کسی از دوستان در این باره اطلاعاتی دارند ممنون میشم در اختیارم بذارند به خود ایمیل سایت هم هرچقدر ایمیل زدم جوابمو ندادن لطفا شما راهنمایی کنید

FerineFast
31-05-2012, 22:26
البته جسارت نکردم ولی ما با همه سطح اطلاعات طرفیم باید بدونیم چجور بگیم که همه بفهمند
نه دمو یک اکانت هست که توی خود شرکت مبین تعریف شده و 512 هم هست.
اون آقا پشتیبان شاید در جریان نبودند.

درسته علمی اون یعنی 512 Kilobit/sec سرعت 64 KiloByte/sec رو میده ولی در واقع منظور از سیستم 1 به 8 و 1 به 4 شون همین هست که جور دیگه بیان می کنند. در واقع یعنی شما حداقل 512 Kbit/sec دارید و حداکثر 1 Mbit/sec - این مفهموم 1 به 4 شون هست.

نمونشم من الان محل کار 128 گذاشتم که حداقل 16 حداکثر 32 سرعت میده(عملا 23-24)

خوب شما بگو بیاد نصب کنه همون موقع بگو بره قدرت سیگنالش رو جاهای مختلف خونه نشونت بده
بالای 60 باشه شرایط خوب خواهد بود.

FerineFast
31-05-2012, 22:37
سلام دوستان منم مبین نت دارم ازشم راضیم!راستش من یه مشکل داشتم اونم اینکه وا3 پرداخت هزینه اشتراک به غیر از بانک ملتو پرداخت اینترنتی راه دیگه ای وجود نداره؟؟؟تو سایتش قسمت پشتیبانی یه راه زده پرداخت به وسیله کارت افزایش اعتبار بعد تو راهنمایی این راه نوشته شده که با خرید کارت شارز و رفتن به قسمت Ecare و قسمت recharge by voucher card و وارد کردن رمز کارت شارز میشه مودمو شارز کرد والا من هم با ایرانسل امتحان کردم و هم با همراه اول نشد که نشد اگه کسی از دوستان در این باره اطلاعاتی دارند ممنون میشم در اختیارم بذارند به خود ایمیل سایت هم هرچقدر ایمیل زدم جوابمو ندادن لطفا شما راهنمایی کنید

سیستم مدیریت اکانت مبین خریداری شده از یکی از شرکت های چینی هست(فکر میکنم، طبق فرم های قراردادشون و ...) و اون بخش پشتیبانی هم ترجمه ای هست.
اما این سیستم یه امکانی که داره صدور کارت هست که باید توسط شرکت انجام بشه و بعد حالا یا هدیه بدن یا بفروشند. اما مطمئنا کارت شارژ موبایل نیست چون که طبق توضیح زیر کد امنیتی داره!
فعلا فکر نکنم استفاده زیادی ازش بکنن شاید در آینده.
البته اینکه با کارت شارژ بخوان تطبیق بدن نیازمند قرارداد بین شرکت و همراه اول هست.

به نظرم شما از بخش پرداخت اینترنتی (که خیلی هم ضعیفه و دستی) می تونید پرداخت اینترنتی کنید که ساده تر از بقیه روش هاست.


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پرداخت از طریق کارت افزایش اعتبار

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تهیه کارت شارژ

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ورود به صفحه مشترکین

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وارد نمودن اطلاعات امنیتی (URI – Pass -کد امنیتی)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ورود به قسمت Maintain Business info / Recharge by voucher card

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وارد نمودن رمز کارت شارژ و کد امنیتی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انتخاب گزینه Submit

arman4459
31-05-2012, 22:51
دوستان منظور از آی پی استاتیک چیه و چه کاربردی داره و بودن و نبودنش چه سودی داره؟

MaysamMaysam
31-05-2012, 23:25
یعنی در حالت معمول (با احتساب نزدیکی bts) گین این مدل با مدل داخلی تا چه اندازه تفاوت میکنه؟ از این سرویس ۱ مگ چقدر میشه پهنای باند دریافت کرد؟
چون من هم به فکر همین حرف شما بودم که احتمالا قدرت دریافت مودم usb کم هست که اومدن با دادن پهنای باند ۱ مگ حداقل یه سرعت متوسط به یوزر بدن!

گین آنتن یو اس بیdBi 0 ، داخلی 6 dBi با آنتن بدون جهت، بیرونیdBi 15 با آنتن جهت دار.
ضمنا سرعت یا پهنای باند ربطی به کیفیت سیگنال نداره مگر وقتی که سیگنالت خیلی خراب باشه که در اون حالت هم بیشتر مشکل قطعی پیش میاد تا سرعت. سرعت بیشتر به ترافیک سایت و منطقه مربوط میشه.
از سرویس 1 مگ میشه حد اکثر 1 مگا بیت یا 128 کیلو بایت سرعت کشید.
من یو اس بی گرفتم و راضییم. یه کابل افزایش یو اس بی هم گرفتم که وقتی جاهای با سیگنال ضعیف میرم وصلش میکنم و مودمو میزارم دم پنجره.

MaysamMaysam
31-05-2012, 23:33
دوستان منظور از آی پی استاتیک چیه و چه کاربردی داره و بودن و نبودنش چه سودی داره؟

یعنی آی پی شما با خاموش و روشن کردن مودم عوض نمیشه و و به صورت اختصاصی به شما تعلق داره.
فایدشم اینه که میشه یه سری سرویس تحت اینترنت مثلا وب سرور اجرا کنی روی آی پی ونگران عوض شدنش هم نباشی.

MaysamMaysam
31-05-2012, 23:37
BSID چی هست؟ مکان دقیقن یک کوچه بالای سوم
احتمال نصب انتن جدید هم هست؟ یا بیخیال شم کلن

باید بری داخل کنسول مودمت(192.168.1.1) و از از قسمت wimax status عدد جلوی BSID که شماره سایت سرویس دهنده هست رو بخونی.
ضمنا اونجا حتما سایت میاد بالا به تعداد زیاد. البته حداقل سه ماه باید صبر کنی.

shympw
01-06-2012, 02:07
سلام دوستان
این سرویس محدود 1 مگ و 512 با چند کیلو بایت دانلود می کنند ؟! امیدی بهش هست ؟! شبی چقدر میشه دانلود کرد ؟
دمتون گرم.

MaysamMaysam
01-06-2012, 03:06
سلام دوستان
این سرویس محدود 1 مگ و 512 با چند کیلو بایت دانلود می کنند ؟! امیدی بهش هست ؟! شبی چقدر میشه دانلود کرد ؟
دمتون گرم.

بستگی به منطقتون داره. 1 مگ حداکثر 128 کیلو بایت و 512 حد اکثر 64 کیلو بایت.

FerineFast
01-06-2012, 03:20
سلام دوستان من وامکس رو گرفتم اما نیومدن واسم نصب کنم و خودم رفتم مودم رو تحویل گرفتم.

بعد یک برگه به من دادند که گفتن این راهنمای نصبشه من این چیز هایی رو که گفته بودند پیدا نکردم ، میشه شما بگید اینا رو از کجا پیدا کنم؟


گفته این ای پی رو درون ایننترنت اکسپلور بزنید 192.168.1.1
Basic
W lan
Enable
Ssid اسم شخص
key پسورد 8 رقمی
Apply

مودمتون از قبل روش بخش Wimax تنظیم شده
اما این تنظیمات برای Wifi شما هست

خیلی ساده همین مراحل رو برید و با فعال کردن تعیین اسم کانکشن وایرلس (SSID) و رمزش KEY ازش استفاده کنید.
الان هم اگه با LAN وصل شید اینترنت داره و مشکلی هم نداره

S_ALI_A
01-06-2012, 10:11
البته جسارت نکردم ولی ما با همه سطح اطلاعات طرفیم باید بدونیم چجور بگیم که همه بفهمند
نه دمو یک اکانت هست که توی خود شرکت مبین تعریف شده و 512 هم هست.
اون آقا پشتیبان شاید در جریان نبودند.

درسته علمی اون یعنی 512 Kilobit/sec سرعت 64 KiloByte/sec رو میده ولی در واقع منظور از سیستم 1 به 8 و 1 به 4 شون همین هست که جور دیگه بیان می کنند. در واقع یعنی شما حداقل 512 Kbit/sec دارید و حداکثر 1 Mbit/sec - این مفهموم 1 به 4 شون هست.

نمونشم من الان محل کار 128 گذاشتم که حداقل 16 حداکثر 32 سرعت میده(عملا 23-24)

خوب شما بگو بیاد نصب کنه همون موقع بگو بره قدرت سیگنالش رو جاهای مختلف خونه نشونت بده
بالای 60 باشه شرایط خوب خواهد بود.
خاهش ميكنمم دادا. دمت گرم.
پس اگه اينطور ك شما ميگي باشه و دمو 512 باشه نه دو مگ پس قدرت سيگنالش خوبه ديگه. حدوداي 60 دانلودم بود. اصلا قطعي هم نداشت. ديگه تست و اينجوركارا نميخاد. فقط براي اين ك مطمئن بشم طرح دمو 512 هس يا نه از نمايندگي هاي ديگه هم ميپرسم . خبرشو ميدم.
ممنون
پي نوشت: پروفشناليت مبارك:31:

amin7x
01-06-2012, 11:56
مودمتون از قبل روش بخش Wimax تنظیم شده
اما این تنظیمات برای Wifi شما هست

خیلی ساده همین مراحل رو برید و با فعال کردن تعیین اسم کانکشن وایرلس (SSID) و رمزش KEY ازش استفاده کنید.
الان هم اگه با LAN وصل شید اینترنت داره و مشکلی هم نداره

ممنون که جواب دادید.

اما من این مراحل رو پیدا نمیکنم.

راستی مودم ورژنش جدیده . چون مبین نت فکر کنم آبدیتش کرده و با بقیه فرق داره.

sajjad_hacker
01-06-2012, 12:17
خیلی ممنون داداش لطف کردی:11:

aliarya
01-06-2012, 16:32
من دیروز مودمم رو شارژ کردم بعد دیشب قبل از دانلود رایگان قطع شد . یعنی شارژم تموم شد . و صدرصد این حجم من یه بلایی سرش میاد. یعنی میدزدن؟ این حروم خور ها ؟ بعد من میخوام 1 مگ یک ساله 9 گیگ گرفتم چند ماه پیش الان میخوام بکنم 2 مگ باید چکار کنم ؟
کسی تست کرده دانلود رایگان دقیقا از کی شروع میشه ؟ دقیقا 2 ؟ پس چرا مودمم فقط از 2 به بعد روشن میشه بعد از حجمم کم میشه ؟

FerineFast
01-06-2012, 17:37
فهرست داخلی های مبین نت:

مدیر بخش –شماره 1868
داخلی 5505-5500
واحد فروش مبین نت-شماره 1868
داخلی های5556-5555-5542-5541-5540-5539-5534-5533-5530-5529-5526-5525-5524-5523-5518-5517-5516-5515-5512-5511
سر پرست واحد پشتیبانی-شماره1868
داخلی های 1148
واحد پشتیبانی-شماره 1868
داخلی های 1136-1134-1132
واحدنصب-شماره1868
داخلی های 1131-1130-1129
نمایندگی-شماره 1868
داخلی 1133

hooss128
01-06-2012, 17:54
فهرست داخلی های مبین نت:

مدیر بخش –شماره 1868
داخلی 5505-5500
واحد فروش مبین نت-شماره 1868
داخلی های5556-5555-5542-5541-5540-5539-5534-5533-5530-5529-5526-5525-5524-5523-5518-5517-5516-5515-5512-5511
سر پرست واحد پشتیبانی-شماره1868
داخلی های 1148
واحد پشتیبانی-شماره 1868
داخلی های 1136-1134-1132
واحدنصب-شماره1868
داخلی های 1131-1130-1129
نمایندگی-شماره 1868
داخلی 1133


دمت گرم اینا رو از کجا آوردی ؟ !

FerineFast
02-06-2012, 00:22
خدمات اول -> [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ardalan_farzin
02-06-2012, 01:13
این مبین نت دیگه شورش رو درآورده.
واقعاً که این حرکت بسیار کثیف و زننده است که برای کاری به این آسانی، این مقدار پول طلب میکنند.
یک آپدیت فریمویر که با چند کلیک انجام میشه و یک ثبت مک آدرس و مشخصات که به مانند ثبت نام در یک سایت است. نصف پول مودم رو که ایرانسل در روز های خاص 40000 میفروشه باید برای یک آپدیت ساده بدن. متاسفانه با هر بهانه‌ای میخوان از مردم پول بگیرن. بیایید من خودم اینجا آپدیت فریمویر را توضیح میدم. گرچه ساده است و خیلی ها بلد هستند. ثبت کردن مک هم وقتی که در سایت مبین نت ثبت نام میکنی امکان پذیر است. گرچه ممکن است قبول نکنند تا پولی به جیب بزنند اما نمیتوانند که پولتان را بخورند. از آن ور هر فصل طمع میکند و سرویس هایش را گران‌تر میکند، از طرفی سرویس یک مگابیت نامحدودش هم روی 128 میبندد؛ در صورتی که باید یک مگابیت به اشتراک بگذارد.
کمی تلاش کنید و جلوی این‌ها بایستید. اسم این حرکت را چه میشود گذاشت؟ مفت خواری، سوء استفاده از امکانات و انحصار، رانت خواری به واسطه‌ی کم اطلاعی مردم و بی‌توجهی مسئولین...
این مبین‌نت هم پسر همین مخابرات انحصار طلب طمع‌کار است.
این عملکرد مبین‌نت من را یاد بانک و بورس و بیمه و اوراق قرضه می‌اندازه؛ حرام خواری بر پایه‌ی طمع.
انشاالله هر چه زودتر دوران جدیدی برسه که دنیا از شر هر چه ظلم و ظالم و طمع و طمع کار خلاص بشه.

من برگشتم
رفتم ببینم قضیه 25000 تومان چیه دیدم به به خوب پولی به جیب میزنن

مبین نت بابت ثبت مک داخل شبکه 10،000 تومان + 5% یعنی 10،500 تومان میگیره
حالا از این 25،000 تومان مبلغ 10،500 تومان کسر کنین میمونه 14،500 تومان
این بابت چیه؟
انصافم خوب چیزیه بابا

تبدیل مودم های BM635 و BM632w با مبلغ 15000 تومان در نمایندگی های راستین ارقام
شرکت راستین ارقام گلستان ... 2355112-0171

reza_ahwaz_26
02-06-2012, 06:49
سلام دوستان من مودم وایفای bm632 دارم. سیگنال وایمکس تو خونه و منطقه ما ضعیفه. راهی وجود داره که سیگنال رو تقویت کرد؟

adcomputer
03-06-2012, 11:09
بعد از قطعی سه روزه و پیگیری در قسمت صدای مشتری 400 مگابایت به این خاطر به ترافیکم اضافه شد. همچنین فکر میکنم سه روز هم اضافه شد.

amin7x
03-06-2012, 15:22
سلام دوستان

میشه بگید چه طور میتونم برای باز کردن سایت از حجمم کمتر کسر بشه؟

ممنون

saeediranzad
03-06-2012, 15:58
سلام دوستان

میشه بگید چه طور میتونم برای باز کردن سایت از حجمم کمتر کسر بشه؟

ممنون
​میشه تو تنظیمات مرورگرت و اینترنت باز کردن عکسها و فایلهای جاوا یا فلش را غیرفعال کنی. ولی ارزش نداره. مگه چقدر میشه.

Pourya-pc
03-06-2012, 16:52
حیف پول که من برای مودم جیبی دادم . 315 هزار تومن رو مستقیم ریختم توی چاه .
مرکز شهر به سختی آنتن میده ، بیشتر جاها آنتن نداره ، توی ماشین به محض حرکت قطع میشه حتی با 20 کیلومتر سرعت .باطریش 1 ساعته خالی میشه .

*Forgotten*
03-06-2012, 20:29
من قبلا گفتم من نمیدونم چرا همه دنبال مودم جیبی هستند
تا زمانی که مبین نت پوشش آنتن دهیشو کامل نکنه خرید مودم جیبی ضرر هست

mosi_alfa
03-06-2012, 23:02
با عرض سلام وتبریک روز پدر.
امیدوارم جای درستش اینجا باشه:

میخوام یکی از طرح های مبیننت به همراه مودم وایرلسشو بگیرم،لطفا بفرمایید حداقل امکانات سخت افزاری و نرم افزاری برای اینکه"ترافیک رو برای 6 الی10 کاربر از نظر حجم،سرعت و ساعات استفاده" محدود کنم چیست؟:20:

old_snake1370
03-06-2012, 23:25
با عرض سلام وتبریک روز پدر.
امیدوارم جای درستش اینجا باشه:

میخوام یکی از طرح های مبیننت به همراه مودم وایرلسشو بگیرم،لطفا بفرمایید حداقل امکانات سخت افزاری و نرم افزاری برای اینکه"ترافیک رو برای 6 الی10 کاربر از نظر حجم،سرعت و ساعات استفاده" محدود کنم چیست؟:20:

یک کامپیوتر رو 24 ساعت روشن بزاری به عنوان سرور! سیستم عامل هم ویندوز سرور 2003/2008 یا لینوکس باشه که اونم بستگی به سخت افزار و نرم افزای که استفاده می کنی داره
یا اینکه توی PC همه کاربرها نرم افزار هایی مثل netLimiter و ... نصب کنی بعد ازشون قول بگیری :27: که دست به برنامه نزنن!!!

amin7x
04-06-2012, 03:11
​میشه تو تنظیمات مرورگرت و اینترنت باز کردن عکسها و فایلهای جاوا یا فلش را غیرفعال کنی. ولی ارزش نداره. مگه چقدر میشه.

من سایت پی سی دانلود رو باز میکنم 2 مگ کم میکنه.

FerineFast
04-06-2012, 08:31
من سایت پی سی دانلود رو باز میکنم 2 مگ کم میکنه.

از adblock و flashblock استفاده کن, تقریبا به طور میانگین 60-70 درصد حجم سایت های ایرانی تبلیغ به صورت Gif یا swf هست.

Pourya-pc
04-06-2012, 08:41
من قبلا گفتم من نمیدونم چرا همه دنبال مودم جیبی هستند
تا زمانی که مبین نت پوشش آنتن دهیشو کامل نکنه خرید مودم جیبی ضرر هست

چون من مرتب جابه جا میشم مودم جیبی احتیاج داشتم ، جی پی آر اس بهترش هست ، با این پول میتونستم 3 سال داشته باشم .

yasaroj
04-06-2012, 08:50
من سایت پی سی دانلود رو باز میکنم 2 مگ کم میکنه.

دوست عزیز اگه از مرورگر فایرفاکس استفاده می کنید برای این کار بهترین روش استفاده از افزونه (Add-ons) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مربوط به حذف تبلیغات هست به اسم Adblock Plus ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که در بین افزونه های فایرفاکس محبوبترین افزونه هست و بیشترین کاربر را هم در بین افزونه های فایرفاکس داره (حدودا 14 میلیون کاربر) و لینکش اینه:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعد از نصب اون افزونه روی فایرفاکستون می تونی هر عکس و یا فلشی را که توی سایت های پر کاربردتون نشون میده و می خواهید حذف کنید با راست کلیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) روش و زدن گزینه adblock plus: block image ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و انتخاب مسیر اون (اینجا البته باید دقت کنید که یوقت کل عکس های اون سایت را بلاک نکنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) اون عکس یا فلش بخصوص را حذف کنید
طریقه غیر فعال کردنش هم خیلی راحت هست و با کلیک روی عکس افزونه در نوار افزونه ها تون و زدن disable ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) می تونی تموم اون تصاویر و فلش ها را دوباره ببینید

Mo5tafa
04-06-2012, 09:23
بچه ها این روزها سرعت شما چطوره؟
من صبح توی ساعت دانلود آزاد رفتم سرعت افتضاع بود، با IDM بیشتر از 6kb نمیشد دانلود کرد، جدیدا زیاد هم قطع میشه!
شما چطور؟

Mo5tafa
04-06-2012, 09:27
دوست عزیز اگه از مرورگر فایرفاکس استفاده می کنید برای این کار بهترین روش استفاده از افزونه (Add-ons) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مربوط به حذف تبلیغات هست به اسم Adblock Plus ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که در بین افزونه های فایرفاکس محبوبترین افزونه هست و بیشترین کاربر را هم در بین افزونه های فایرفاکس داره (حدودا 14 میلیون کاربر) و لینکش اینه:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعد از نصب اون افزونه روی فایرفاکستون می تونی هر عکس و یا فلشی را که توی سایت های پر کاربردتون نشون میده و می خواهید حذف کنید با راست کلیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) روش و زدن گزینه adblock plus: block image ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و انتخاب مسیر اون (اینجا البته باید دقت کنید که یوقت کل عکس های اون سایت را بلاک نکنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) اون عکس یا فلش بخصوص را حذف کنید
طریقه غیر فعال کردنش هم خیلی راحت هست و با کلیک روی عکس افزونه در نوار افزونه ها تون و زدن disable ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) می تونی تموم اون تصاویر و فلش ها را دوباره ببینید
مرسی، خیلی خوب وقت گذاشتی و مرتب نوشتی، ممنون، ببینم برای گوگل کروم افزونه ی مشابه این سراغ نداری؟

پ.ن: پیداش کردمک [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا مخزن ایناست

saeediranzad
04-06-2012, 09:34
بچه ها این روزها سرعت شما چطوره؟
من صبح توی ساعت دانلود آزاد رفتم سرعت افتضاع بود، با IDM بیشتر از 6kb نمیشد دانلود کرد، جدیدا زیاد هم قطع میشه!
شما چطور؟
ساعت مجانیش که واقعاً افتضاح شده. یعنی من سه روز گیر گرفتن و یندوز8 جدید هستم. بیشترش را هم جمعه گرفتم. شبها بیشتر از 100-300 مگ نمیتونم بگیرم. اون هم از سرور مایکروسافت که واقعاً کارش درسته.
ولی ساعت عادیش بد نیست. این بستگی به همخطیها داره که اون ساعت روی خط باشند یا نه.

cartesiba
04-06-2012, 13:14
اما مبین نت کلا عجیبه ایرانسل وقتی مناسبتی در پیش باشه یه کار انجام میده مثلا قیمت مودم را میاره پایین یا حجم را بیشتر میکنه اما مبین نت اصلا هیچی

alone one
04-06-2012, 14:17
1- یک نرم افزار net meter مثل BUmeter یا Dumeter نصب کنید حتما ببینید چقدر مصرف میشه و مقایسه کنید، پیشنهاد میکنم برای تست یه مدت فقط روی LAN بزارید و Wifi رو خاموش کنید.
2- مدل مودمتون رو بگید تا اسکریپت رو بهتون بدم
1.نصب کردم اما خوب تو گوششون نمیره که،میگن اون که ما میگیم درسته نه نرم افزار شما
2.مدل فک کنم این باشه
Firmware version:
v2.8.8.1-g1.4.4-mobinnet
درسته؟

=CYBER=
04-06-2012, 14:33
سرویس 1 مگابیت دانلود شبانه رایگان حداکثر 1 گیگابایت .

روزا هم سرعت به زور به 128KB میرسه .
معمولا رو 90 هست .

hooss128
04-06-2012, 17:32
آقا این جریان جمعه چی شد ؟ یکی میگه رایگانه یکی میگه تا یه ساعتی رایگانه ؟ یکی میگه اولش کم نمی کنه بعد یدفعه کل حجم رو کم میکنه ؟!!
من که حسابی گیج شدم !!!:41:
آخرش رایگان هست یا نه ؟؟؟!!! :41:

Xenon360
04-06-2012, 18:46
سلام دوستان... خسته نباشید...

میگم بچه ها من وایمکس مبین نت رو از سامسونگ هدیه گرفتم... ولی نمی دونم Username و Passwordam چیه...؟

ازون طرف وقتی وارد صفحه ی مشترکین میشم و وارد قسمت ecare میشم... نمی دونم چطوری باید وارد حسابم بشم... آخه اونجا وقتی login میزنم هیچ اتفاقی نمی افته... کلا انگاری هیچ لینکی تو اون صفحه کار نمی کنه!

این اطلاعاتی که روی مودم بوده رو فقط دارم...

شناسه ی پرداخت - شناسه ی اشتراک و یک کد به نام PID
من نمی دونم بین اینا کدومش یوزر و کدومش پسوورده ... و نم دونم کدم یکی رو توی ecare وارد کنم...

می خوام ببینم چقدر از ترافیک ماهیانم باقی مونده... چجوری باید فهمید چقدر باقی مونده؟

توروخدا کسی که مبین نت داره کمکم کنه... ممنونش می شم...!


Sent from my Samsung GT-P6800 Galaxy Tab. 7.7 using Tapatalk

T_E_X_A_S
04-06-2012, 18:58
من میخواستم 2 مگ مبین نت بگیرم بیشتر برای دانلود در ساعت های رایگانش ، اینجوری که شما می گید انگار باید قیدشو بزنم کسی 2 مگ داره سرعتش چه جوریه 2 تا 8؟

Xenon360
04-06-2012, 19:03
من میخواستم 2 مگ مبین نت بگیرم بیشتر برای دانلود در ساعت های رایگانش ، اینجوری که شما می گید انگار باید قیدشو بزنم کسی 2 مگ داره سرعتش چه جوریه 2 تا 8؟

دوست عزیز من ۱ مگش رو دارم سرعت خیلی خوبی داره... روی ۱۳۰ تا ۱۲۰ کیلو میچرخه... هیچ مشکری نیست... و اینکه سرعتش با ایرانسل هیچ فرقی نمیکنه...

بعدشم مگه مبین نت ساعت های دانلود رایگان داره؟؟

Sent from my Samsung GT-P6800 Galaxy Tab. 7.7 using Tapatalk

adcomputer
04-06-2012, 19:03
حیف پول که من برای مودم جیبی دادم . 315 هزار تومن رو مستقیم ریختم توی چاه .
مرکز شهر به سختی آنتن میده ، بیشتر جاها آنتن نداره ، توی ماشین به محض حرکت قطع میشه حتی با 20 کیلومتر سرعت .باطریش 1 ساعته خالی میشه .

از این وایمکس نمیشه در حال حرکت استفاده کرد. هنوز مجوزش رو نمیدن. اگر هم حرکت کنی قطع و وصل میشه. مثل موبایل نیست. بهترین مودم هم وای‌فای است نه جیبی.

adcomputer
04-06-2012, 19:05
آقا این جریان جمعه چی شد ؟ یکی میگه رایگانه یکی میگه تا یه ساعتی رایگانه ؟ یکی میگه اولش کم نمی کنه بعد یدفعه کل حجم رو کم میکنه ؟!!
من که حسابی گیج شدم !!!:41:
آخرش رایگان هست یا نه ؟؟؟!!! :41:
توی سایتش زده. فقط دو تا هشت صبح. آن هایی که برایشان رایگان هست طرح های یک ساله یا دوساله ی قدیمی دارند که در آن زمان رایگان بود.

amin123
04-06-2012, 19:29
سلام دوستان....

من از