PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [آرشیو] Wimax Mobin net / شرکت مبین نت






صفحه ها : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88

mohalls
27-08-2010, 16:44
دوستان معلوم نیست این مبین نت کی بقیه شهرها رو پوشش می ده ؟:20:

---------- Post added at 04:44 PM ---------- Previous post was at 04:40 PM ----------

اگه کسی هم شماره ی خود شرکت مبین نت داره بهم بده :20: ممنون میشم:46:

arminjahanshahr
27-08-2010, 18:20
dongle usb مبین نت به اندازه قوطی کبریت
قابلیت حمل داره و برای لپ تاپ به کار می ره از برق usb استفاده می کنه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sydsina
27-08-2010, 18:28
حالا باید توضیحات بیشتری راجع به این USB داده بشه ولی بحث مهم تر اینکه مبین اول خدمات گسترده ترش رو کامل کنه و بعد سراغ اینجور ریزه کاری ها بره

شما که پدرتون اونجا هستن ، ایا مبین وابسته به سپاه هست یا این فقط یک تشابه اسمی هست ؟
هر چند که جواب شما هر چه باشه چندان فرقی هم نخواهد کرد

من همچنان منتظر زنگ این نصاب گرامی هستم ...

Electronic-Arts
27-08-2010, 18:31
dongle usb مبین نت به اندازه قوطی کبریت
قابلیت حمل داره و برای لپ تاپ به کار می ره از برق usb استفاده می کنه


خب مبین نت سیم کارت هم برای موبایل برودبند میفروشه که بتونیم از اینا استفاده کنیم؟

sei_pm
27-08-2010, 18:47
dongle usb مبین نت به اندازه قوطی کبریت
قابلیت حمل داره و برای لپ تاپ به کار می ره از برق usb استفاده می کنه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آقا اینا مودم وایمکس مارک هاوایی هستش فکر کنم. فعلا هم نیومده ایران با این پوششی که اینها دارند مودم داخلی به زور جواب میده چه برسه به اینها. بعد هم هنوز پروانه وایمکس متحرک رو به کسی ندادن .

Mostajab
27-08-2010, 20:56
شما کدوم منطقه بودید ؟
و اینکه چند روز بعد از اینکه مودمت رو گرفتی ، نصاب اومد ؟
به شماره ثابتت زنگ زد یا موبایلت ؟ چون من با شماره ثابتی که دادم اکثرا به نت وصل میشم و ممکنه برای نصاب همش اشغال بزنه

مرسی
پایین پارک شهر
3 روزه ولی وصل نشد چون گفت منطقه شما تا فردا مشکل داره
به موبایل


فکر کردم با ماشین گشت زدید. این هم مثل اون یکی مودم داخلی چراغ برای نشون دادن آنتن داره؟
نمیشه بدون اینکه به نمایندگی رفت فهمید تو نارنجی هستیم یا نه؟

چراغ داره 5 تا
نه متاسفانه نمی شه حالا زنگ بزن بهشون به اونا بگو تو منطقه چه رنگی هستم نارنجی یا سبز یا ابی ببین جی می گه

mahanramzi
27-08-2010, 21:09
آقا اینا مودم وایمکس مارک هاوایی هستش فکر کنم. فعلا هم نیومده ایران با این پوششی که اینها دارند مودم داخلی به زور جواب میده چه برسه به اینها. بعد هم هنوز پروانه وایمکس متحرک رو به کسی ندادن .

مودم های usb به درد کاربرانی می خوره که می خوان در جا ها ی مختلف که البته تحت پوشش هست استفاده کنند البته نه در حال حرکت چون هنوز مجوز آن صادر نشده ، چرا من هنوز نمی دونم......:18: و برای اونایی که مثلا هم محل کارشون هم خونشون پوشش خوب داره استفاده کنند و برق هم لازم نداره، اما چندتا مشکل هست اگه فقط همین مودم رو تهیه کنید با یک سیسستم بیشتر نمی تونی و صل بشید، دیگه این که اگه سیستم عامل شما مکینتاش باشه درایورش هنوز موجود نیست، و نمی شه ازش استفاده کرد .
من الان از این مودم ها دارم که از داتک دارم وایمکس می گیرم ، ولی به دو تا دلیل می خوام از مبین نت بگیرم یکی اینکه تو محاسبه سرویس حجمیش کم فروشی می کنه به من گفتن مشکل نرم افزاری دارند از این صحبتا که خلاصه نتونستن حلش کنند که امید وارم مبین نت کم فروشی تو محاسبه حجم نداشته باشه:13: بعد از اون سرویس نامحدودش رو گرفتم که خیلی گرونه ارزش نداره ( البته من از کیفیتش راضی بودم) حال منتظرم ببینم این مبین نت بالا خره به ما اینترنت بده هست یا نه.... الان 10 روزی هست اینترنتی ثبت نام کردم ولی خبری نیست هنوز :thumbsdow

Firebirds
27-08-2010, 21:19
dongle usb مبین نت به اندازه قوطی کبریت
قابلیت حمل داره و برای لپ تاپ به کار می ره از برق usb استفاده می کنه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]



حداکثر پهنای باند قابل اریه روی این dongle usb چقدر هست ؟

sei_pm
27-08-2010, 21:39
مودم های usb به درد کاربرانی می خوره که می خوان در جا ها ی مختلف که البته تحت پوشش هست استفاده کنند البته نه در حال حرکت چون هنوز مجوز آن صادر نشده ، چرا من هنوز نمی دونم......:18: و برای اونایی که مثلا هم محل کارشون هم خونشون پوشش خوب داره استفاده کنند و برق هم لازم نداره، اما چندتا مشکل هست اگه فقط همین مودم رو تهیه کنید با یک سیسستم بیشتر نمی تونی و صل بشید، دیگه این که اگه سیستم عامل شما مکینتاش باشه درایورش هنوز موجود نیست، و نمی شه ازش استفاده کرد .
من الان از این مودم ها دارم که از داتک دارم وایمکس می گیرم ، ولی به دو تا دلیل می خوام از مبین نت بگیرم یکی اینکه تو محاسبه سرویس حجمیش کم فروشی می کنه به من گفتن مشکل نرم افزاری دارند از این صحبتا که خلاصه نتونستن حلش کنند که امید وارم مبین نت کم فروشی تو محاسبه حجم نداشته باشه:13: بعد از اون سرویس نامحدودش رو گرفتم که خیلی گرونه ارزش نداره ( البته من از کیفیتش راضی بودم) حال منتظرم ببینم این مبین نت بالا خره به ما اینترنت بده هست یا نه.... الان 10 روزی هست اینترنتی ثبت نام کردم ولی خبری نیست هنوز :thumbsdow
حق با شماست

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدولی چرا تو بازار هیچ مودمی پیدا نمیشه. مگه انحصاری هستش؟ مبین نت که مودم های دیگه رو قبول میکنه.
شما چقدر پول مودم دادی؟
اگر کاتالوگی داخل CD مودم هست ممنون میشم آپلود کنید.

mahanramzi
27-08-2010, 21:57
حق با شماست

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدولی چرا تو بازار هیچ مودمی پیدا نمیشه. مگه انحصاری هستش؟ مبین نت که مودم های دیگه رو قبول میکنه.
شما چقدر پول مودم دادی؟
اگر کاتالوگی داخل CD مودم هست ممنون میشم آپلود کنید.

فعلا این شرکت ها ظاهرا انحصاریش کردند، البته به نظر من اولش اینا می خوان جیبشونو پر کنند ، رقابت بیشتر شه از این حالت در می آید ، اینم مثل بقیه چیزا تو این مملکته دیگه...
داتک مودمش رو امانی می ده من 100 هزار تومان دادم هر موقع پس بدم پولش رو به من بر می گردونند ، البته این هم یه جور شگرده دیگه چون تو صورت حسابت بستگی به سرویسی که می گیری ازت اجاره مودم می گیرند:13: مثلا برای نا محدود 128 پانزده هزار تومان فقط اجاره مودم می گیرند بی انصافا :19: که اصلا اولش حرفی از اجاره مودم تو قرار داد نیست ... ای بابا ای بابا
البته اولش خیلی با حال بود مثلا تو خیابون وصل می کردم به لب تاپ کلی تفریح داشت، تازه بود دیگه :31:

petr-cech
28-08-2010, 00:38
مودم WIFI چندتا پورت داره میشه با این پورت هایی که تو عکسا گذاشتیدچند تا کامپیوتر(بدون تهیه کارت وایرلس) رو وصل کرد
یا فقط یکی رو می تونیم وصل کنیم؟؟

Mostajab
28-08-2010, 08:21
مودم WIFI چندتا پورت داره میشه با این پورت هایی که تو عکسا گذاشتیدچند تا کامپیوتر(بدون تهیه کارت وایرلس) رو وصل کرد
یا فقط یکی رو می تونیم وصل کنیم؟؟

مودم indoor wifi چهار تا پورت داره و 4 تا سیستم رو به اینترنت وصل می کنه

alijoon_60
28-08-2010, 08:39
یکی نیست جواب منو بده ؟
محل ما شهرک اکباتان ، تا دیروز نمی گرفت مودم من هم Indoor هستش، یعنی کلاً قطع شده ؟:41:

ab.mahmoodi
28-08-2010, 08:52
دوستان من ديروز مفصل با مبين نت صحبت كردم البته با مسئول بخش خدمات وايمكس. اينها ميگن با مودمهاي indoor خيلي مشكل داريم و تعداد زيادي از اينها را مشتريا بخاطر كانكت نشدن مرجوع كردند. در حال حاضر هم مودم indoor به مشتري نميديم. البته اين آقا ادعا ميكرد تا 2 ماه آينده با اضافه كردن تقويت كننده هاي متعدد در سطح شهر تهران اين مشكلات حل ميشود. ميگفت در بخش هايي از مناطقي كه نارنجي هستند نيز با اين مودمها مشكل كانكت داريم. بخاطر همين بمن گفت شما مودم outdoor بايد بگيريد. گفت: اگر مودم indoor بگيريد هيچ تضميني در كانكت شدن وجود ندارد.
كسي تا حالا تونسته با indoor تو تهران كانكت بشه؟

Mostajab
28-08-2010, 09:02
دوستان من ديروز مفصل با مبين نت صحبت كردم البته با مسئول بخش خدمات وايمكس. اينها ميگن با مودمهاي indoor خيلي مشكل داريم و تعداد زيادي از اينها را مشتريا بخاطر كانكت نشدن مرجوع كردند. در حال حاضر هم مودم indoor به مشتري نميديم. البته اين آقا ادعا ميكرد تا 2 ماه آينده با اضافه كردن تقويت كننده هاي متعدد در سطح شهر تهران اين مشكلات حل ميشود. ميگفت در بخش هايي از مناطقي كه نارنجي هستند نيز با اين مودمها مشكل كانكت داريم. بخاطر همين بمن گفت شما مودم outdoor بايد بگيريد. گفت: اگر مودم indoor بگيريد هيچ تضميني در كانكت شدن وجود ندارد.
كسي تا حالا تونسته با indoor تو تهران كانكت بشه؟

عجب داستانی
گفته تو مناطق نارنجی خوب وصل نمی شه؟مگه می شه
این منطقه که نارنجی هست یعنی به دکل نزدیک نزدیک هست
من خودم نارنجی هستم خیلی راحت سیگنال هاش پر می شه
اگر نارنجی خوب نگیره فاتحه کل پوشش تهران خونده است که

ab.mahmoodi
28-08-2010, 09:11
البته شايد اينها ميخوان مودمهاي outdoor را زودتر بفروشن چون بنفعشونه. بخاطر همين دارن مشتريو ميترسونن و ترغيب ميكنن كه outdoor ببره.

Cyber-Dude
28-08-2010, 09:13
پس با این حساب همین الان مرجوعش کنیم بره این مودمو،ما که نزدیک مرزیم خودمونو الاف کردیم

ab.mahmoodi
28-08-2010, 09:36
دوستان اگر كسي تا بحال در تهران تونسته با استفاده مودم indoor از وايمكس مبين نت استفاده كنه به ما هم اطلاع بده.

متشكرم.

Mostajab
28-08-2010, 09:36
خوب بچه ها آخرین خبر

الان از مبین نت یه ایمیل برام اومد که اکانت شما اماده هست تو از این جور چیزا

بعد که تو سربرگ ورود مشترکین سایت مبین نت رفتم و یوزر و پسوردم رو زدم و وارد شدم گزنینه ی Active رو برام آورد و از امروز اکانت من فعال شد
ولی کانکت نشدم
زنگ زدم 1868 گفت اگر تازه اکتیو کردین باید صبر کنید تا فعال بشید

خدا داند:41:

ab.mahmoodi
28-08-2010, 09:53
خوب بچه ها آخرین خبر

الان از مبین نت یه ایمیل برام اومد که اکانت شما اماده هست تو از این جور چیزا

بعد که تو سربرگ ورود مشترکین سایت مبین نت رفتم و یوزر و پسوردم رو زدم و وارد شدم گزنینه ی Active رو برام آورد و از امروز اکانت من فعال شد
ولی کانکت نشدم
زنگ زدم 1868 گفت اگر تازه اکتیو کردین باید صبر کنید تا فعال بشید

خدا داند:41:

دوست عزيز اگر تونستي كانكت بشي سرعت دانلودتو چك كن ببين چقدره؟ و بما هم اطلاع بده. ممنونم.

alijoon_60
28-08-2010, 09:59
من 3 یا 4 روز پیش با مودم Indoor کانکت شده بودم سرعتمم 15 kb بود .

ab.mahmoodi
28-08-2010, 10:04
من 3 یا 4 روز پیش با مودم Indoor کانکت شده بودم سرعتمم 15 kb بود .

خيلي خوبه.
كدوم منطقه هستيد؟ سبز يا نارنجي؟ يا اينكه كجا هستيد؟
الان چطور؟ در حال حاضر كانكت نيستيد؟ پيگيري كرديد يا خير؟

alijoon_60
28-08-2010, 10:29
شهرک اکباتان . سبز یا نارنجی شو نمی دونم.
3 روز که قطع شده . بله 5 شنبه زنگ زدم بعد از 1000 بار تماس گرفتن بلاخره با اپراتور صحبت کردم گفت تا شنبه که امروز باشه، کارشناساشونو می فرسته .

Mostajab
28-08-2010, 10:34
بچه ها من وصل شدم
آخ جون منتظر تست ها باشید

Mostajab
28-08-2010, 10:40
این یه تست سرعت دانلود
از speedtest هم می زارم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

lurenzo
28-08-2010, 10:42
بچه ها من وصل شدم
آخ جون منتظر تست ها باشید

آقا مبارک باشه!

زودتر یه تست از speedtest.net بذار که بدجور تو کفیم ببینیم سرعتش چطوره!!!

---------- Post added at 11:42 AM ---------- Previous post was at 11:41 AM ----------


این یه تست سرعت دانلود
از speedtest هم می زارم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بابا ایول!!!!:26:

سرعتش ثبات داره؟ کم و زیاد نمیشه؟

Ghasem.M
28-08-2010, 10:49
این یه تست سرعت دانلود
از speedtest هم می زارم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


مبارکه! عزیز لطف کنید تو ساعات رایگان هم یه تست از سرعتش بزارید. :11:

Microsoft24
28-08-2010, 10:50
بچه ها من وصل شدم
آخ جون منتظر تست ها باشید


شما از کدوم پلان مبین نت استفاده می کنید ؟؟؟

128 ؟؟؟

یا ؟؟؟

maasen
28-08-2010, 10:52
این یه تست سرعت دانلود
از speedtest هم می زارم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آقا همین الآن اعلام کن چه سرویسی داری (سرعتت چنده) که ملت مثل من کف نکنن! :18:

ab.mahmoodi
28-08-2010, 10:52
این یه تست سرعت دانلود
از speedtest هم می زارم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تبريك ميگم. شما سرويس يك مگا بيت راداريد. درسته؟ خيلي عاليه. اميدوار كننده بود. پس ما هم ميريم تا بگيريم.

lurenzo
28-08-2010, 10:57
ایشون سرویسشون 1 مگابیت هست!

Mostajab
28-08-2010, 10:58
سرعت من 1 مگ نا محدود هست.
این یه عکس برای دوستم که گفت ثبات داره یا نه
لینک مستقیم مستقیم رو اینجوری دانلود می کنه
سمت راست خط دانلود هست که یک لحظه هم پایین نمیاد

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]



اینم از speedtest

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


در مورد وصل شدن هم یه موضوع مهم باید بگم صبر کنید تا پستش رو بزنم

Mostajab
28-08-2010, 11:09
این پست خیلی مهم هست برای کسانی که می خوان سفارش بدهند

بنده تو منطقه نارنجی هستم یعنی سیگنال قدرتش خیلی زیاد هست
وقتی تو اتاق خودم می زارم چراغ های مودم که 5 تا هست 3 تا و 4 تا روشن می شه.یعنی می ره و میاد
هر کاری کردم وصل نشد
البته خیلی گیر ندادم بهش که وصل بشه اما نشد به هر حال
رفتم تو یه اتاق دیگه که سیگنال 5 تا داشت(بعضی لحظه ها 4 هم می شه) اونجا وصل شد
منی که تو این محدوده هستم اگر اینجوری وصل بشه دیگه تکلیف بقیه دوستان معلوم هست
من نمی دونم مبین نت کی پوشش خودش رو کامل و قدرسست سیگنال رو زیاد می کنه ولی از من می پرسید فکر مودم داخلی رو از سرتون بیرون کنید مخصوصا کساین که لب مرز و اینا هستند

این تجربه من هست
پس درهنگام خرید مودم دقت کنید

سوالی یا تستی بود در خدمتم

lurenzo
28-08-2010, 11:10
سرعت من 1 مگ نا محدود هست.
این یه عکس برای دوستم که گفت ثبات داره یا نه
لینک مستقیم مستقیم رو اینجوری دانلود می کنه
سمت راست خط دانلود هست که یک لحظه هم پایین نمیاد

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]



اینم از speedtest

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


در مورد وصل شدن هم یه موضوع مهم باید بگم صبر کنید تا پستش رو بزنم

وای!!!!:18: عالییییییییییییه!!!:8:

منم 1 مگابیت نامحدود ثبت نام کردم که مثل اینکه آنتن منطقه ما هم مشکل داره و باید صبر کنم!:41:

آقا اگر همش اینجوری باشه که خدااااااست! آقا کل نت رو دانلود نکنی ها !!! :31: واسه ما هم بذار!:27:

lurenzo
28-08-2010, 11:18
این یه تست سرعت دانلود
از speedtest هم می زارم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آقا شما اکانت رپیدشیر داری یه تست بزنی؟

ببینم اگر روی رپیدشیر خوب جواب میده ، اکانتشو بگیرم!

Mostajab
28-08-2010, 11:23
وای!!!!:18: عالییییییییییییه!!!:8:

منم 1 مگابیت نامحدود ثبت نام کردم که مثل اینکه آنتن منطقه ما هم مشکل داره و باید صبر کنم!:41:

آقا اگر همش اینجوری باشه که خدااااااست! آقا کل نت رو دانلود نکنی ها !!! :31: واسه ما هم بذار!:27:

شما وارد قسمت مشترکین مبین نت می شی گزینه ی Active آورده؟



آقا شما اکانت رپیدشیر داری یه تست بزنی؟

ببینم اگر روی رپیدشیر خوب جواب میده ، اکانتشو بگیرم!

اینی که من دارم می گیرم از این اکانت ها مثل رپیدباز هست مطمئنا خود رپیدشیر هم به این خوبی می گیره

sinaamini
28-08-2010, 11:27
دوست عزیز شما چه سرعتی رو گرفتی؟؟؟


این یه تست سرعت دانلود
از speedtest هم می زارم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

lurenzo
28-08-2010, 11:31
شما وارد قسمت مشترکین مبین نت می شی گزینه ی Active آورده؟




اینی که من دارم می گیرم از این اکانت ها مثل رپیدباز هست مطمئنا خود رپیدشیر هم به این خوبی می گیره

نه ، من زنگ میزنم نمایندگی میگه سرور مرکزی مشکل داره مک آدرس مودمتو فعال نمیکنن! بهمین خاطر نصاب نمیتونه بیاد!:13:
زنگ زدم مرکز تماس گفتن آنتن منطقه شما مشکل داره باید صبر کنید تا مشکلش حل بشه!:41:

بعضی از شرکت ها رپیدشیر رو معلوم نیست چه بلایی سرش میارن که وقتی ازش دانلود میکنی ، سرعت میاد پایین!

arminjahanshahr
28-08-2010, 11:50
حالا باید توضیحات بیشتری راجع به این USB داده بشه ولی بحث مهم تر اینکه مبین اول خدمات گسترده ترش رو کامل کنه و بعد سراغ اینجور ریزه کاری ها بره

شما که پدرتون اونجا هستن ، ایا مبین وابسته به سپاه هست یا این فقط یک تشابه اسمی هست ؟
هر چند که جواب شما هر چه باشه چندان فرقی هم نخواهد کرد

من همچنان منتظر زنگ این نصاب گرامی هستم ...

نه دوست عزیز وابسته به سپاه نیست
مال ستاد اجرایی فرمان امام هست

karbist
28-08-2010, 11:51
سرعت من 1 مگ نا محدود هست.
این یه عکس برای دوستم که گفت ثبات داره یا نه
لینک مستقیم مستقیم رو اینجوری دانلود می کنه
سمت راست خط دانلود هست که یک لحظه هم پایین نمیاد

در مورد وصل شدن هم یه موضوع مهم باید بگم صبر کنید تا پستش رو بزنم

دوست عزیز میشه یک پینگ از سایت tehran.ir بزاری, ممنون.

arminjahanshahr
28-08-2010, 11:52
خب مبین نت سیم کارت هم برای موبایل برودبند میفروشه که بتونیم از اینا استفاده کنیم؟

بله اما فعلا به یوزر های معمولی نمیده چون هنوز شبکه کامل نشده و مجوز موبیلیتی رو نداره

Mostajab
28-08-2010, 12:14
دوست عزیز شما چه سرعتی رو گرفتی؟؟؟

1 مگ نامحدود


نه ، من زنگ میزنم نمایندگی میگه سرور مرکزی مشکل داره مک آدرس مودمتو فعال نمیکنن! بهمین خاطر نصاب نمیتونه بیاد!:13:
زنگ زدم مرکز تماس گفتن آنتن منطقه شما مشکل داره باید صبر کنید تا مشکلش حل بشه!:41:

بعضی از شرکت ها رپیدشیر رو معلوم نیست چه بلایی سرش میارن که وقتی ازش دانلود میکنی ، سرعت میاد پایین!


ایشاالله هر چه زودتر مشکل حل بشه


دوست عزیز میشه یک پینگ از سایت tehran.ir بزاری, ممنون.
بفرمایید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Paradise_human
28-08-2010, 12:31
1 مگ نامحدود



ایشاالله هر چه زودتر مشکل حل بشه


بفرمایید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا یک مگ نا محدود قیمتش چقدره ؟
من هرچی تو سایتش گشتم جایی برای معرفی تعرفه هاش پیدا نکردم!

Mostajab
28-08-2010, 12:34
آقا یک مگ نا محدود قیمتش چقدره ؟
من هرچی تو سایتش گشتم جایی برای معرفی تعرفه هاش پیدا نکردم!

بفرمایید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sinaamini
28-08-2010, 12:44
شما سرویست نامحدود،فکر کنم اگه از سرویسهای حجمی مثلا 512 سرعتش بالاتر باشه چون حجم شون کمه!!!
تو سایتش هم نوشته در بعضی ساعات در سرویسهای حجمی سرعت بالاتر میره!!!
حالا کسی حجمی نداره تست سرعت بگیره؟؟؟

=CYBER=
28-08-2010, 12:57
دوستان با چیز پی ان که مشکلی نداره این وایمکس ؟!!!
بعدش من مطمعنم این مودم هارو ارزون می کنن ، الان دارن جیب خودشون رو پر می کنن :13:
من می خوام سرویس بگیرم اما پول مفت نمی خوام بدم به اینا :19:

Mostajab
28-08-2010, 13:06
دوستان با چیز پی ان که مشکلی نداره این وایمکس ؟!!!
بعدش من مطمعنم این مودم هارو ارزون می کنن ، الان دارن جیب خودشون رو پر می کنن :13:
من می خوام سرویس بگیرم اما پول مفت نمی خوام بدم به اینا :19:

نه مشکل نداره
اره خوب امکان داره مودم ها ارزون بشه
ولی من می ترسم مثل ADSL تعرفه هاش زیاد بشه(البته اولش که نمی شه)

=CYBER=
28-08-2010, 13:28
Mostajab یه پینگ از یاهو میگیری ؟
:11:

Mostajab
28-08-2010, 14:08
Mostajab یه پینگ از یاهو میگیری ؟
:11:

بفرما:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

PhrenetiC
28-08-2010, 14:09
لطفا هر موقع وقت کردین یه تست از Pingtest با سرورهای New York و London و Baku بذارین بی زحمت :11:

sydsina
28-08-2010, 14:10
دوست عزیز اولا مبارکه
دوما جان عزیزت تو دل مارو خالی نکن ، من Indoor هستم و در منطقه سبز البته ( فک کنم همون نارنجی شما باشه ، کلا وقتی طرف میگه مودم Indoor ساپورت میکنه یعنی منطقه قوی هستم)
اکثرا 2 چراغ هست و لحظه ای هم میشه 3 چراغ ولی عموما 2 چراغ هست !

برای منم امروز یه ایمیل اومد ، برم اکتیوش کنم ، اگر شد اینجا خبر میدم
با مدیر نصابها هم صحبت کردم گفت پرونده من جلوشو ولی چون هنوز از بانک استعلامم نیومده نمیشه بیان برا نصب !
یکی نیست که بگه بنده خدا شماها که پولو درسته از مشتری میگیرید دیگه دردتون چیه

سرویس من 512 25G هست .... تا فردا انشاا... وصل شه به شما هم خبر بدم ...

دوست عزیز از دانلود منیجر Flash get اگر حوصلشو داری یه چیزی دانلود کن و عکسشو بزار بیبنیم سرعتش