PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [آرشیو] Wimax Mobin net / شرکت مبین نت



صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 [29] 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88

emprator_kochak
10-04-2012, 00:37
وایمکس مبین نگیییییییرین

dokhtarak_e_darya
10-04-2012, 02:47
دوستان ایا میشه مودم مبین نت رو به یکی دیگه توی یه شهر دیگه فروخت یا نمیشه؟

کسی نمیدونه؟

محمود2008
10-04-2012, 02:57
وایمکس مبین نگیییییییرین

من که ازش راضیم، با اینکه طرح 512 گرفتم اما حداقل سرعت دانلودم 90KB/s است بیشتر موقع ها هم سرعت دانلودش صده
هر شب حدود 1.8 گیگابایت دانلود میکنم (رایگان) که از این لحاظ از وایمکس ایرانسل بهتره

تست سرعت طرح 512 ساعت 3:44 شب از دو سرور کرج و برلین:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم سرعت دانلود با IDM:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

saeediranzad
10-04-2012, 06:44
ADSL بهتره، البته اونم بستگی داره چه سرویسی و از کدام شرکت انتخاب کنی
من چون امکان استفاده از ADSL رو ندارم از وایمکس استفاده میکنم


اینم سرعت دانلود 512 ساعت 9:00 صبح:

102KB/s

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] jpg

عزیز! البته این سرعت لحظه ایه. شما میگذاشتی فایلت کامل دانلود میشد، بعد سرعت میانگین میگرفتی.
البته دانلود منیجرها همه، سرعت میانگین میدهند. ولی خوب این کویک تایمه که خوش داره دانلود میکنه.
من که تا حالا نتونستم فایل مثلاً 400 مگابایتی فیلم را با سرعت بیش از 70 بگیرم.

emprator_kochak
14-04-2012, 15:35
من که ازش راضیم، با اینکه طرح 512 گرفتم اما حداقل سرعت دانلودم 90KB/s است بیشتر موقع ها هم سرعت دانلودش صده
هر شب حدود 1.8 گیگابایت دانلود میکنم (رایگان) که از این لحاظ از وایمکس ایرانسل بهتره

تست سرعت طرح 512 ساعت 3:44 شب از دو سرور کرج و برلین:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم سرعت دانلود با IDM:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوستان شاهدن که اوایل اسفند ماه که منم گرفته بودم اینطور می گفتم ولی الآن....

وایمکس مبین نت نگییییییریییییییین

zamanphp
14-04-2012, 15:44
با سلام خدمت کلیه کاربران مبین نت
همانطور که اطلاع دارید صفحه ورود به بخش مشترکین مبین نت فقط روی مرورگر IE کار می کنه
متاسفانه این مشکل برای مشترکین و بخصوص شخص حقیر که سیستم عاملم مک هست و IE ندارم خیلی عذاب آور هست
تا به حال چندین باز مکاتبه کردم که بخش مشترکین رو با مرورگرهای مدرن هم سازگار کنید که خبری نشد
لذا چون شغلم طراحی و برنامه نویسی وب هست ، دست به کار شدم و یه صفحه ورود به بخش مشترکین درست کردم که با تمامی مرورگرها سازگار هست و به راحتی می تونید وارد محیط کابری خود بشید
فایل لازم رو از مسیر زیر دانلود نمایید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پ.ن :
بعد از ورود یه صفحه سفید میاد که کافی هست که رفرش نمایید تا صفحه مشترکین براتون باز بشه

hajoo
14-04-2012, 16:23
بچه ها شما هم مشکل دارین؟من تقریبا از مهر سال پیش تا حالا اینترنت بسیار بی کیفیتی داشتم.خیر سرم 1mb دارم.بخدا بعضی موقع مجبور میشم با gprs ایرانسل پیج باز کنم.
خیلی از پورت ها رو هم که بستن.
مودم out door دارم. سیگنال گیری هم کامله. هر وقت هم زنگ میزنم 60 نفر تون نوبتن. به نظرتون مشکل از منه یا اینا کم فروشن؟

yasaroj
14-04-2012, 16:32
با سلام خدمت همه دوستان
من از دیشب یه مشکل عجیب پیدا کردم که اگه لطف کنید و بتونید راهنماییم کنید ممنون می شم

من مودم بیرونی دارم که روی پشت بام نصب هست اوایل به مدت 6-7 ماه چراغ 4 مودم همیشه روشن بود (یعنی سیگنال عالی) بعد تقریبا به مدت یکسال فقط چراغ شماره 2 روشن میشد و بالاتر نمیومد :41:

حالا از دیشب هیچ کدوم از چراغها روشن نمی شوند حتی چراغ 0 که نشانگر عدم سیگنال هست هم روشن نمیشه. :18:
در ضمن به مودم یک اکسس پوینت هم وصل هست که از وقتی چراغ ها همه خاموش هستند (دیشب) دیگه نمی شه باهاش به اینترنت وصل شد.
تا اینکه امروز به پشتیبانی زنگ زدم و گفت بدون اکسس و با LAN به کامپیوتر وصل کنم و جالب اینجاست که با کابل LAN به اینترنت وصل شد. اما باز هم همه چراغ ها خاموش هستند که پشتیبانی گفت احتمالا آداپتور مودم که روش چراغ ها هستند دچار مشکل شده و گفت می تونه اسمم را توی لیست بزاره که برام یکی بفرستند ولی پیشنهاد کرد به دلیل اینکه این کار زمانبر هست خودم اگر خواستم از بازار تهیه اش کنم.:18:
بعد از اینکه تلفن را قطع کردم دیدم باز هم با اکسس پوینت وصل نمیشه ولی باLAN وصله :13:

حالا من 2 تا سوال دارم که اگه لطف کنید جواب بدید ممنون میشم
1- اینکه به نظرتون واقعا مشکل چراغ ها از آداپتوره و اگر اینجوریه از کجا میشه گیرش آورد وقیمتش چنده؟ (پشتیبانی گفت نمیدونه قیمتش چنده ولی گفت زیاد نیست)
2-به نظر شما عمل نکردن صحیح اکسس پوینت می تونه ربطی به روشن نشدن چراغ های آداپتور داشته باشه یا مشکل دیگه ای برای اکسس پوینت هست؟

=CYBER=
14-04-2012, 17:13
در کل مبین نت به هیچ وجه توصیه نمیشه .
در حال حاضر تنها کاری که می کنن پول گرفتن از مردم هست و هیچ گونه پشتیبانی نداره .

چند مگابایت پهنای باند خریدن چند ساله دارن می فروشن .
400 هم شد آخه پینگ ؟!!!
سرویس 1 مگ هم که داریم خیر سرمون شب ها به زور 1.5 گیگ دانلود می کنه .

این دوستانی که وضعشون خوب هست باید بگم که دکل هایی که اونا استفاده می کنن یوزر کمی دارن به همین خاطر راضی هستن .
به احتمال زیاد هم تو شهرهای کم جمعیت این سرعت ها موجوده .

کلا سراغ اینا نرید که خودشون هم نمی دونن دارن چیکار می کنن !!!

saeediranzad
14-04-2012, 17:22
با سلام خدمت همه دوستان
من مودم بیرونی دارم که روی پشت بام نصب هست اوایل به مدت 6-7 ماه چراغ 4 مودم همیشه روشن بود (یعنی سیگنال عالی) بعد تقریبا به مدت یکسال فقط چراغ شماره 2 روشن میشد و بالاتر نمیومد :41:

بعد از اینکه تلفن را قطع کردم دیدم باز هم با اکسس پوینت وصل نمیشه ولی باLAN وصله :13:

حالا من 2 تا سوال دارم که اگه لطف کنید جواب بدید ممنون میشم
1- اینکه به نظرتون واقعا مشکل چراغ ها از آداپتوره و اگر اینجوریه از کجا میشه گیرش آورد وقیمتش چنده؟ (پشتیبانی گفت نمیدونه قیمتش چنده ولی گفت زیاد نیست)
2-به نظر شما عمل نکردن صحیح اکسس پوینت می تونه ربطی به روشن نشدن چراغ های آداپتور داشته باشه یا مشکل دیگه ای برای اکسس پوینت هست؟

عزیز! یه بار مودم را ریست کن. تنظیمات را ازنو انجام بده، ببین درست میشه؟ ضرر نداره.

alone one
14-04-2012, 18:02
آقا ساعت مبین الان چنده؟
شبا باید از کی تا کی بذاریم واس دانلود؟

سرعت شمام پایین اومده؟

siavashsiavash
14-04-2012, 20:10
سلام
دوستان این مودم های جیبی را کسی گرفته؟؟؟البته در تهران؟؟؟؟
سرعت دانلودش حدود چند هست؟؟؟؟البته با idm؟؟؟128kو256k؟؟؟؟در حال حرکت قطع میشه یا نه؟؟؟؟
کلا راضی کننده هست؟؟؟؟
با تشکر فراوان

*Forgotten*
14-04-2012, 20:29
آقا ساعت مبین الان چنده؟
شبا باید از کی تا کی بذاریم واس دانلود؟

سرعت شمام پایین اومده؟

ساعت که فعلا تغییری نکرده و نسبت به ساعت رسمی 40 ثانیه جلو هست

من دو تا مودم دارم با سرویس های b42 و b43
سرعت 512 خوبه و شب رو 1500 رو میگیره

ولی سرویس 1024 سرعت دانلود شبانش افتضاح سرعت عمل نزدیک 25 تا 30 حتی کمتر میشه

momo
14-04-2012, 20:43
سلام دوستان من میخام اینترنت بگیرم به نظرتون وایمکس بگیرم یا ADSL در شهر اصفهان هستم
اصلا به صورت کلی از لحاظ سرعت و کیفیت باه فرقی دارن و کدوم بهتره؟
و وایمکس اگه خاستم از مبین بگیرم یا ایرانسل؟

alone one
14-04-2012, 22:13
ساعت که فعلا تغییری نکرده و نسبت به ساعت رسمی 40 ثانیه جلو هست

من دو تا مودم دارم با سرویس های b42 و b43
سرعت 512 خوبه و شب رو 1500 رو میگیره

ولی سرویس 1024 سرعت دانلود شبانش افتضاح سرعت عمل نزدیک 25 تا 30 حتی کمتر میشه
آخه قبلا 10 مین عقب بود،واس همین گفتم
ممنون

شما کدوم شهرو منطقه این؟
من منطقه 10 تهرانم
همین الانم سرعتم کلی اومده پایین
شبم 1000مگ دانلود دارم تقریبا
نمیدونم چرا اینجوری شده

alone one
14-04-2012, 22:44
آقا من میخوام با گوشیم وصل شم به مودم
نمیتونم
با یه لپ تاب به راحتی وصل میشم اما با گوشیم نمیتونم
به چه آیتمایی باید توجه کنم تو وصل شدن گوشی به مودم؟

saeediranzad
15-04-2012, 02:45
سلام دوستان من میخام اینترنت بگیرم به نظرتون وایمکس بگیرم یا ADSL در شهر اصفهان هستم
اصلا به صورت کلی از لحاظ سرعت و کیفیت باه فرقی دارن و کدوم بهتره؟
و وایمکس اگه خاستم از مبین بگیرم یا ایرانسل؟

اگر نیاز به جابجایی ندارید، وایمکس نگیرید. ولی اگر وایمکس میخواهید، تا آنجا که من میدونم در اصفهان گزینه سومی هم دارید: اسپادان
برای ADSL در اصفهان در فورمها و در منطقه تون پرس و جو کنید، ببینید کدوم بهتره. فوروم ADSL اصفهان باید یه جایی باشه.


---------- Post added at 03:45 AM ---------- Previous post was at 03:41 AM ----------


آقا من میخوام با گوشیم وصل شم به مودم
نمیتونم
با یه لپ تاب به راحتی وصل میشم اما با گوشیم نمیتونم
به چه آیتمایی باید توجه کنم تو وصل شدن گوشی به مودم؟

خوب باید پسوردی که برای مودم گذاشتید، وارد کنید.
مودم بطور پیشفرض روی 32 وسیله از طریق وایرلس تنظیم شده.
میتونید برای اطمینان این عدد را روی2 یا حتا 1 بگذارید تا اغیار نتونند استفاده کنند.
گوشیتون چیه؟ اکسس پوینت را پیدا میکنه؟

kami786
15-04-2012, 07:54
با سلام
آقا يكي بگه ما چجوري بايد اين مصرف شارژ را چك كنيم. من يه دو ماهي هست كه ديگه سايت مشتركين ecare ديگه برام باز نميشه. تو را خدا يكي كمك كنه.
ممنون

adcomputer
15-04-2012, 14:13
با سلام خدمت همه دوستان
من از دیشب یه مشکل عجیب پیدا کردم که اگه لطف کنید و بتونید راهنماییم کنید ممنون می شم

من مودم بیرونی دارم که روی پشت بام نصب هست اوایل به مدت 6-7 ماه چراغ 4 مودم همیشه روشن بود (یعنی سیگنال عالی) بعد تقریبا به مدت یکسال فقط چراغ شماره 2 روشن میشد و بالاتر نمیومد :41:

حالا از دیشب هیچ کدوم از چراغها روشن نمی شوند حتی چراغ 0 که نشانگر عدم سیگنال هست هم روشن نمیشه. :18:
در ضمن به مودم یک اکسس پوینت هم وصل هست که از وقتی چراغ ها همه خاموش هستند (دیشب) دیگه نمی شه باهاش به اینترنت وصل شد.
تا اینکه امروز به پشتیبانی زنگ زدم و گفت بدون اکسس و با LAN به کامپیوتر وصل کنم و جالب اینجاست که با کابل LAN به اینترنت وصل شد. اما باز هم همه چراغ ها خاموش هستند که پشتیبانی گفت احتمالا آداپتور مودم که روش چراغ ها هستند دچار مشکل شده و گفت می تونه اسمم را توی لیست بزاره که برام یکی بفرستند ولی پیشنهاد کرد به دلیل اینکه این کار زمانبر هست خودم اگر خواستم از بازار تهیه اش کنم.:18:
بعد از اینکه تلفن را قطع کردم دیدم باز هم با اکسس پوینت وصل نمیشه ولی باLAN وصله :13:

حالا من 2 تا سوال دارم که اگه لطف کنید جواب بدید ممنون میشم
1- اینکه به نظرتون واقعا مشکل چراغ ها از آداپتوره و اگر اینجوریه از کجا میشه گیرش آورد وقیمتش چنده؟ (پشتیبانی گفت نمیدونه قیمتش چنده ولی گفت زیاد نیست)
2-به نظر شما عمل نکردن صحیح اکسس پوینت می تونه ربطی به روشن نشدن چراغ های آداپتور داشته باشه یا مشکل دیگه ای برای اکسس پوینت هست؟
- سیگنال مودم وایمکس را چک کن ببین در حدی است که چراغ روشن بشه. شاید توی دفترچه نوشته باشه هر چقدر سیگنال چند تا چراغ روشن میشه.
- چراغ های وایمکس و اکسس پوینت ربطی به هم ندارند. از خراب نبودن و تنظیم بودن اکسس پوینت مطمئن شوید.

MaysamMaysam
15-04-2012, 14:32
سلام
دوستان این مودم های جیبی را کسی گرفته؟؟؟البته در تهران؟؟؟؟
سرعت دانلودش حدود چند هست؟؟؟؟البته با idm؟؟؟128kو256k؟؟؟؟در حال حرکت قطع میشه یا نه؟؟؟؟
کلا راضی کننده هست؟؟؟؟
با تشکر فراوان

حرف نداره این مودم جیبی ها، اگه اکسترنال آنتنشم بگیری که دیگه عالیه.
تو حرکت زیر سرعت 50 هم فقط موقع جابجایی به محدوده یه سایت دیگه چند ثانیه قطع میشه.
سرعت دانلودشم بستگی به سرویست داره، مثلا 256 حداکثر 32kByte بهت میده.
اگه کلی حساب کنی الان بهترین مودم موجود همینه.

vahidmir2000
15-04-2012, 14:47
دیشب از ساعت حدود 1 تا 2:30 مبین قطع بود و بعد از وصل شدن هم تا حدود نیم ساعت سرعت از 7-8 کیلوبایت (در حال دانلود) بالاتر نمیومد ولی بعدش درست شد. من تقریبا تمام وقت به نت وصل هستم و از این جهت روزی حداقل 2-3 بار شاهد قطعی های لحظه ای و طوالانی مبین جون هستم. واقعا شاهکاره. بعضی از دوستان میپرسن که ADSL بگیرم یا وایمکس. حالا من یه پیشنهاد میدم و اون اینکه حتی از اینترنت هوشمند دایال آپ استفاده کنید ولی از وایمکس خیر...............

=CYBER=
15-04-2012, 15:07
ابتکاری جالبی هست از طرف مبین نت !!!
شب ها که دانلود رایگان شروع میشه سرعت سرویس های 1 مگابیت میشه سرعت سرویس 512 کیلوبیت !
و برعکس سرعت سرویس های 512 میشه سرعت دانلود سرویس های 1 مگابیت !!

یعنی اونایی که 512 دارند با سرعت 128 کیلوبایت دانلود می کنن و اونایی که سرویس 1 مگابیت دارند با سرعت میانگین 60 !!!!

چی بگم دیگه !

alone one
15-04-2012, 15:53
خوب باید پسوردی که برای مودم گذاشتید، وارد کنید.
مودم بطور پیشفرض روی 32 وسیله از طریق وایرلس تنظیم شده.
میتونید برای اطمینان این عدد را روی2 یا حتا 1 بگذارید تا اغیار نتونند استفاده کنند.
گوشیتون چیه؟ اکسس پوینت را پیدا میکنه؟
عزیز همین کارو میکنم دیگه
گوشیمم اومنیا 2 سامسونگ هس
چجوری میشه اون تعداد نفر استفاده کننده رو محدود کرد؟

راستی این multiple BSSID Number کارش چیه؟

---------- Post added at 04:53 PM ---------- Previous post was at 04:51 PM ----------


ابتکاری جالبی هست از طرف مبین نت !!!
شب ها که دانلود رایگان شروع میشه سرعت سرویس های 1 مگابیت میشه سرعت سرویس 512 کیلوبیت !
و برعکس سرعت سرویس های 512 میشه سرعت دانلود سرویس های 1 مگابیت !!

یعنی اونایی که 512 دارند با سرعت 128 کیلوبایت دانلود می کنن و اونایی که سرویس 1 مگابیت دارند با سرعت میانگین 60 !!!!

چی بگم دیگه !
نه برادر من
من 512 دارم دیشب 750 مگ دانلو داشتم
از 1گیگم بیشتر نمیتونم دانلود داشته باشم شبا

majid123a
15-04-2012, 16:13
سرعتم رو از 512 بردم به 1024
اینم تست در ساعت 17.00
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من راضیم

momo
15-04-2012, 16:23
یه سوال در کل وایمکس بهتره یا مبین نت

cartesiba
15-04-2012, 16:42
سلام میخواستم بپرسم چجوری اکسس پوینت را به مودم کله قندی وصل کنم اکسس پوینتم tp -link هست

yasaroj
15-04-2012, 17:08
- سیگنال مودم وایمکس را چک کن ببین در حدی است که چراغ روشن بشه. شاید توی دفترچه نوشته باشه هر چقدر سیگنال چند تا چراغ روشن میشه.
- چراغ های وایمکس و اکسس پوینت ربطی به هم ندارند. از خراب نبودن و تنظیم بودن اکسس پوینت مطمئن شوید.


سلام دوست عزیز
یک پیام خصوصی براتون گزاشتم لطفا بخونین

MaysamMaysam
15-04-2012, 21:18
با سلام
این ورژن غیر رسمی جدید firmware مودم Green Packet مدل DX350. مشکل کرش کردن مودم بر طرف شده.
توجه کنید که فایل نباید unzip شود.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

yourfiles.persiangig.com/Software/web_update-3_5G.tar.gz



---------- Post added at 09:18 PM ---------- Previous post was at 09:14 PM ----------


سلام میخواستم بپرسم چجوری اکسس پوینت را به مودم کله قندی وصل کنم اکسس پوینتم tp -link هست

1. DHCP اکسس پوینت رو خاموش کن.
2. مودم رو رو حالت route قرار بده و چک کن که DHCP روشن باشه.
3. با کابل مودمو به اکسس پوینت وصل کن.

malavan.ehsan
15-04-2012, 22:15
با سلام
این ورژن غیر رسمی جدید firmware مودم Green Packet مدل DX350. مشکل کرش کردن مودم بر طرف شده.
توجه کنید که فایل نباید unzip شود.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ig.com%2FSoft...te-3_5G.tar.gz)
.
سلام
لینک دانلود مشکل دارد منظور از این مدل مودم های green pack هست؟

meaho
15-04-2012, 22:32
دوستان می خواستم بپرسم مزیت اپدیت کردن مودم چیه ؟

اصلا برا چی باید اپدیتش کنیم؟

cartesiba
15-04-2012, 23:47
چجوری dhcp اکسس پوینت را خاموش کنم فقط یه lan داره و یه adsl همین

The Jok3r
16-04-2012, 00:39
چجوری dhcp اکسس پوینت را خاموش کنم فقط یه lan داره و یه adsl همین

چه مدلیه؟...

=CYBER=
16-04-2012, 00:41
یه سوال در کل وایمکس بهتره یا مبین نت

مبین نت یک شرکتی هست که سرویس وایمکس ارائه میده !!!

این 2 تا چیز جدا از هم نیستن !!! :18:

The Jok3r
16-04-2012, 00:47
مبین نت یک شرکتی هست که سرویس وایمکس ارائه میده !!!

این 2 تا چیز جدا از هم نیستن !!! :18:

پس یعنی وایمکس همون adsl هست و مبین نت همون شرکت at&t هستش؟؟
:31:

cartesiba
16-04-2012, 00:59
یعنی چجوری اکسس پوینت را خاموش کنم بچه ip را عوض کردم حالا که درست کردم به حالت قبل وارد صفحه نمیشه میگه پسورد اشتباه است

momo
16-04-2012, 01:57
مبین نت یک شرکتی هست که سرویس وایمکس ارائه میده !!!

این 2 تا چیز جدا از هم نیستن !!! :18:
ببخشید منظورم وایمکس ایرانسل یا مبین نت

MaysamMaysam
16-04-2012, 08:49
سلام
لینک دانلود مشکل دارد منظور از این مدل مودم های green pack هست؟

آره عزیزم همون گرین پکه. ضمنا لینک سالمه دوباره امتحان کن.

MaysamMaysam
16-04-2012, 08:56
دوستان می خواستم بپرسم مزیت اپدیت کردن مودم چیه ؟

اصلا برا چی باید اپدیتش کنیم؟

معمولا تو ورژن های جدید یه سری از ایرادها برطرف میشه. البته برعکسشم به ندرت پیش میاد. ولی راجع به ورژن قدیمی باید بگم که یه مشکل فنی در حالت Idle Mode (حالتی که مودم بعد از یه زمان مشخصی از بیکاری وارد اون میشه) داره که باعث میشه مودم کرش کنه. این مشکل تو این ورژن برطرف شده.
یه جورایی هم مثل تعویض ویندوز میمونه. در کل اگه شما مشکلی ندارید آپگرید نکنید چون مبین خودش تا ماه آینده همه گرین پک هارو به صورت ریموت به ورژن جدید رسمی آپگرید می کنه.

kami786
16-04-2012, 09:42
با سلام
آقا يكي بگه ما چجوري بايد اين مصرف شارژ را چك كنيم. من يه دو ماهي هست كه ديگه سايت مشتركين ecare ديگه برام باز نميشه. تو را خدا يكي كمك كنه.
ممنون

دوستان كسي جواب ما رو نمي ده؟!

The Jok3r
16-04-2012, 09:53
دوستان كسي جواب ما رو نمي ده؟!

ناراحت نباش، واسه منم باز نمیشه! :18:

cartesiba
16-04-2012, 11:14
مدل اکسس پوینته مودم tp-link مدل td-w8151n

adcomputer
16-04-2012, 12:18
منظورم وایمکس ایرانسل یا مبین نت
ایرانسل اگر با تعرفه هایش مشکلی نداشته باشید اکثر اوقات کیفیتش بهتره.
البته ADSL در اولویت باشد.

---------- Post added at 01:18 PM ---------- Previous post was at 01:17 PM ----------


با سلام
آقا يكي بگه ما چجوري بايد اين مصرف شارژ را چك كنيم. من يه دو ماهي هست كه ديگه سايت مشتركين ecare ديگه برام باز نميشه. تو را خدا يكي كمك كنه.
ممنون
آدرس جدید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sei_pm
16-04-2012, 13:58
ناراحت نباش، واسه منم باز نمیشه! :18:
ناراحت نباش من دوباره لینک رو قرار میدم :46::


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

massna
16-04-2012, 14:22
سلام دوستان من مودم bm 632 ایرانسل دارم یه مشکل دارم خواستم ببینم برای کسی پیش اومده یا نه
مودم من وقتی با لن وصل می کنم network notification مثل حالت unplog میشه یعنی درواقع مثل حالتی که کابل قطع باشه. این مشکلو حدود یک هفتست که دارم کابل هم عوض کردم روی سیستم های دیگه هم امتحان کردم کارت شبکه هم enable ,disableکردم اما بازهم نشد.مساله اینه که این قطعی دائمی نیست و مثلاً یک ربع وصل میشه و بعد قطع میشه اما در تمام مدتی که قطعه wifi دارم اما لن قطعه!!و برعکس در حالات کمی که لن دارم وایفای قطع میشه !به ایرانسل خیابان اناهیتا هم مراجعه کردم اما از بخت بد اون موقع لن وصل شد و چراغش روشن .هرچیم گفتم که قطعو وصل میشه گفتند الان نمیشه کاری کرد موقعی که قطعه باید بیارید!!به هر حال بعد از برگشت از ایرانسل یه ربع لن داشتم اما بازهم قطع شد کلاً
ببخشید که طولانی شد اگر کمک کنید ممنون میشم

*Forgotten*
16-04-2012, 15:34
برای من گوگل و پی سی ورد در این لحظه فیل تر شدند

کسی این مشکلو داره؟؟

=CYBER=
16-04-2012, 16:16
برای من گوگل و پی سی ورد در این لحظه فیل تر شدند

کسی این مشکلو داره؟؟

گوگل که نه ولی پی سی بله .

Mr.Mazmamfi
16-04-2012, 23:25
سلام بچه ها

یکی از دوستان من میگه میخواد اینترنت یک مگ مبین نت بگیره :18: من گفتم والا نداره ها و به خونگی ها نمیدن .
بعد این پیام رو برام فرستاد و گفت باهاشون صحبت کرده که بهش یه مگ میدن .

متن پیام :
""""""""""""""""
طرح طلایی مبین نت
1 مگ یکساله 190ت با مودم وای فای
22118538
"""""""""""""""""""""""

این قضیش چیه ؟
خودش میگه بهش گفتن ترافیک یک سالش 8 تومنه ، و به اضای هر ترافیک 8 هزار میگیرن .

ممنون میشم راهنماییم کنید .

---------- Post added at 12:25 AM ---------- Previous post was at 12:24 AM ----------

راستی من این طرح رو تو سایت مبین نت ندیدم !!!

The Jok3r
16-04-2012, 23:28
با کارت دانشجویی میدن، اما 1مگ هم همچین سرعتی نیست، معمولیه

Mr.Mazmamfi
16-04-2012, 23:46
با کارت دانشجویی میدن، اما 1مگ هم همچین سرعتی نیست، معمولیه

ممنون دوست عزیز ، ولی رفیقم میگه که بهش گفتن بدون کارت دانشجویی و . . . میدن !!!

من خودم اگه باشم ، نمیگیرم ، چون یه مگ در مقابل حجم پایین ، کاربردی نداره ، مگر دانلود رایگان شبانه برای این طرح هم باشه .
در ضمن ترافیک آزاد برای طرح های ویژه 5 تومنه ، ولی برای این طرح 8 تومنه !!!

cartesiba
17-04-2012, 00:07
آقا من تونستم وای فای کنم اونم فقط لپ تاپ شد اما توی اتاق کناری کامپیوتر اصلا اینترنت وای فای را نمیگیره و چجوری روی وایرلس رمز بزارم الان ip مودم و وایرلس یکیه وقتی میزنم فقط صفحه مودم میاد نه وایرلس

alone one
17-04-2012, 02:35
عزیز همین کارو میکنم دیگه
گوشیمم اومنیا 2 سامسونگ هس
چجوری میشه اون تعداد نفر استفاده کننده رو محدود کرد؟

راستی این multiple BSSID Number کارش چیه؟
کسی جواب سوالات مارو نمیدونه؟

saeediranzad
17-04-2012, 06:35
کسی جواب سوالات مارو نمیدونه؟
راستش خواستم جوابتون را مستند بدم، ولی متأسفانه پسورد تنظیمات مودم را خودم عوض کردم و حالا یادم رفته.
باید بروید در تنظیمات (همون سایت ادمین)، در همون قسمتی که پسورد وایرلس را تغییر میدهید، یکی از گزینه ها مربوط به تعداد وسایلی است که میتونند از طریق وایرلس وصل بشوند. عددش را به دلخواه تغییر بدهید.

MaysamMaysam
17-04-2012, 07:24
سلام دوستان من مودم bm 632 ایرانسل دارم یه مشکل دارم خواستم ببینم برای کسی پیش اومده یا نه
مودم من وقتی با لن وصل می کنم network notification مثل حالت unplog میشه یعنی درواقع مثل حالتی که کابل قطع باشه. این مشکلو حدود یک هفتست که دارم کابل هم عوض کردم روی سیستم های دیگه هم امتحان کردم کارت شبکه هم enable ,disableکردم اما بازهم نشد.مساله اینه که این قطعی دائمی نیست و مثلاً یک ربع وصل میشه و بعد قطع میشه اما در تمام مدتی که قطعه wifi دارم اما لن قطعه!!و برعکس در حالات کمی که لن دارم وایفای قطع میشه !به ایرانسل خیابان اناهیتا هم مراجعه کردم اما از بخت بد اون موقع لن وصل شد و چراغش روشن .هرچیم گفتم که قطعو وصل میشه گفتند الان نمیشه کاری کرد موقعی که قطعه باید بیارید!!به هر حال بعد از برگشت از ایرانسل یه ربع لن داشتم اما بازهم قطع شد کلاً
ببخشید که طولانی شد اگر کمک کنید ممنون میشم

شما یه بار مودمتو reset factory کن ایشالا حل میشه. اگرم نشد میتونی یه بار فریمور بزنی.
اینم لینک دانلود فریمور و آموزشش:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

wimax_s2
17-04-2012, 10:05
سلام دوستان عزیز / من از بر و بچ مبین نت / ایرانسل و داتک هستم / اگه واسه خرید - فروش مودم و اشتراک کاری داشتید من در خدمتم / مودم وایمکس هر کی داره و ناراضیه من ازش می خرم 09373823729

*Forgotten*
17-04-2012, 18:02
دوستانی که این سرویس هارو دارن لطفا پاسخ بدن:

*سرویس هایی که در عکس مشخص شده میانگین، بالاترین و کمترین سرعتشون دانلود شبانه( 2 تا 8) چنده ؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

*نوع مودمتون چیه؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


میخاستم مقایسه ای انجام بدم
از همکاریتون سپاسگذارم

alone one
17-04-2012, 22:26
راستش خواستم جوابتون را مستند بدم، ولی متأسفانه پسورد تنظیمات مودم را خودم عوض کردم و حالا یادم رفته.
باید بروید در تنظیمات (همون سایت ادمین)، در همون قسمتی که پسورد وایرلس را تغییر میدهید، یکی از گزینه ها مربوط به تعداد وسایلی است که میتونند از طریق وایرلس وصل بشوند. عددش را به دلخواه تغییر بدهید.

همون رفیق کجاش مهمه دیگه
اونو نمیدونم
بازم ممنون که جواب دادی حداقل

=CYBER=
17-04-2012, 22:42
فروردین تموم شد اینا برا بهار طرح جدید نمیدن ؟

amirlovely
17-04-2012, 23:46
سلام

تو فرم ثبت نام میشه تعرفه 512 با مودم جیبی گرفت ؟؟
چه من تست کرم میشه ثبت نام کرد

saeediranzad
18-04-2012, 09:30
همون رفیق کجاش مهمه دیگه
اونو نمیدونم
بازم ممنون که جواب دادی حداقل
سلام. پسوردم را پیدا کردم. خدمت شما:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

officer
18-04-2012, 13:59
کسی این روزا افت سیگنال داشته تو رشت یا شهر دیگه ؟ مودم من 3 چراغش روشن بود ولی الان همونجای قبلی حتی چراغش ثابت هم نمیشه ! کنار پنجره به زور 1 چراغ روشن میده !

MaysamMaysam
18-04-2012, 14:47
کسی این روزا افت سیگنال داشته تو رشت یا شهر دیگه ؟ مودم من 3 چراغش روشن بود ولی الان همونجای قبلی حتی چراغش ثابت هم نمیشه ! کنار پنجره به زور 1 چراغ روشن میده !

2 روز پیش شبکه رشت از شرکت هواوی به سامسونگ تحویل داده شده. دارن روش کار می کنن الان. تا آخر هفته معلوم میشه که چی میشه.
اگه سامسونگ نتونه به کیفیت قبلی برسه دوباره سایت های هواوی روشن میشه.
ضمنا یه مشکل اساسی تو رشت هست. اونم اینه که طرفای سبزه میدون رشت داره از فرکانس چهارم مبین 3559000 استفاده غیر قانونی میشه که باعث تداخل میشه و CINR به شدت پایین میاد. اگه مودمتون الان رو این فرکانس وصله فعلا برید و این فرکانسو از مودم حذف کنید ببینید بهتر میشه یا نه.

MaysamMaysam
18-04-2012, 15:00
همین الان رشت برگشت به هواوی:31:

old_snake1370
18-04-2012, 15:01
2 روز پیش شبکه رشت از شرکت هواوی به سامسونگ تحویل داده شده. دارن روش کار می کنن الان. تا آخر هفته معلوم میشه که چی میشه.
اگه سامسونگ نتونه به کیفیت قبلی برسه دوباره سایت های هواوی روشن میشه.
ضمنا یه مشکل اساسی تو رشت هست. اونم اینه که طرفای سبزه میدون رشت داره از فرکانس چهارم مبین 3559000 استفاده غیر قانونی میشه که باعث تداخل میشه و CINR به شدت پایین میاد. اگه مودمتون الان رو این فرکانس وصله فعلا برید و این فرکانسو از مودم حذف کنید ببینید بهتر میشه یا نه.
سلام

فرکانس جدید به مبین نت اضافه نشده؟
به غیر از این 4 تا چیز دیگه ای نیست؟
3559000
3549000
3449000
3459000

MaysamMaysam
18-04-2012, 16:16
سلام

فرکانس جدید به مبین نت اضافه نشده؟
به غیر از این 4 تا چیز دیگه ای نیست؟
3559000
3549000
3449000
3459000

نه فقط همین چهار تاست فعلا

officer
18-04-2012, 18:02
اه خدای من ، دوباره 3 تا چراغ سبز :دی

=CYBER=
18-04-2012, 20:24
میگم طرح های قدیمی 1 به 8 تو سرعت با طرح های جدید 1 به 4 تو دانلود شبانه فرقی دارن ؟

yuzarsiff
18-04-2012, 23:30
به شدت پینگ چند وقته افتضاح شده
دیگه هم 3 تا چراغ مودم رو نمی تونم بگیرم 2 تا بیشتر روشن نمیشه
تماس هم که میگیرم برای پینگ بهونه ی خوبی دارن آقا سیگنال شما به شدت ضعیفه !

vahidmir2000
19-04-2012, 14:22
خب به سلامتی این فروم هم شیلتر شد. حتما دلیل محکمی براش دارن. و نکته ی بعدی اینکه پورتهای تورنت هم در ساعات دانلود رایگان بسته شده. الان چند شبه که من در ساعات رایگان نمیتونم تورنت دانلود کنم ولی همین الان با سرعت نرمال دانبود میکنه. مبین نت انگار قراره فقط پسرفت داشته باشه و هرروز یکی از ایرادها و شاهکارهاش بزنه بیرون.

alone one
19-04-2012, 16:09
سلام. پسوردم را پیدا کردم. خدمت شما:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متاسفانه اصلا واس من این شکلی نیس!
چرا؟

این چیه؟
multiple BSSID Number

*Forgotten*
19-04-2012, 18:12
واقعا این شرکت ها ظرفیت سرورهاشون چقدره ؟ چون روز به روز به مشتریانشون اضافه میشه ولی کیفیت پس رفت میکنه

اگه واقعا نمیتونن این همه مشتری رو جواب بدن پس این ثبت نام ها برای چی متوقف نمیشه

اگه قراره همینجوری مشتری جمع کنند و پول بگیرن و سرور هاشون رو درست نکنن آخرش یه فاجعه دایلاپی رخ خواهد داد

نمونش همین دانلود شبانست که روز به روز مشتریا اضافه میشن و دانلود رایگان انجام میدن ولی با تعجب میبینیم که فقط به فکر پولند و با کم کردن سرعت دانلود رایگان میخان فشار سرور رو کم کنند که بزودی ناراض بودن مشتریانش رو به دنبال خواهد داشت

من نمیدونم هیچ ارگانی نیست که روی اینها نظارت داشته باشه ببینن وضعیت و کیفیت خدماتشون در چه حدیه ؟؟

فقط بلدن همین قانون محدودیت خانگی رو روی یه برگ کپی کنن و بدن دستشون بگن هر کار دیگه ای دوست داشتین با مشتریانتون بکنید

البته من فقط مبین نت رو نمیگم

FC.Barcelona
19-04-2012, 19:14
ایرانه دیگه کاریش نمیشه گرد

hpt1988
19-04-2012, 20:18
سلام خدمت همه دوستان عزیز
من میخوام یه مودم وایمکس جیبی بخرم.
بین مبین نت و ایرانسل مرددم.
برای تهران میخوام.
شما کدوم یکی رو توصیه میکنید و به چه دلیل؟

MaysamMaysam
19-04-2012, 20:55
واقعا این شرکت ها ظرفیت سرورهاشون چقدره ؟ چون روز به روز به مشتریانشون اضافه میشه ولی کیفیت پس رفت میکنه

اگه واقعا نمیتونن این همه مشتری رو جواب بدن پس این ثبت نام ها برای چی متوقف نمیشه

اگه قراره همینجوری مشتری جمع کنند و پول بگیرن و سرور هاشون رو درست نکنن آخرش یه فاجعه دایلاپی رخ خواهد داد

نمونش همین دانلود شبانست که روز به روز مشتریا اضافه میشن و دانلود رایگان انجام میدن ولی با تعجب میبینیم که فقط به فکر پولند و با کم کردن سرعت دانلود رایگان میخان فشار سرور رو کم کنند که بزودی ناراض بودن مشتریانش رو به دنبال خواهد داشت

من نمیدونم هیچ ارگانی نیست که روی اینها نظارت داشته باشه ببینن وضعیت و کیفیت خدماتشون در چه حدیه ؟؟

فقط بلدن همین قانون محدودیت خانگی رو روی یه برگ کپی کنن و بدن دستشون بگن هر کار دیگه ای دوست داشتین با مشتریانتون بکنید

البته من فقط مبین نت رو نمیگم

مشکل اصلی شرکت زیر ساخته که نمیتونه پهنای باند بیشتر بده، البته اپراتورها هم بی توجه به این مسئله یوزر جدید میگیرن. وقتی اینترنت ملی بشه و ماها بیچاره شیم این مشکل حل میشه:41:

MaysamMaysam
19-04-2012, 20:58
خب به سلامتی این فروم هم شیلتر شد. حتما دلیل محکمی براش دارن. و نکته ی بعدی اینکه پورتهای تورنت هم در ساعات دانلود رایگان بسته شده. الان چند شبه که من در ساعات رایگان نمیتونم تورنت دانلود کنم ولی همین الان با سرعت نرمال دانبود میکنه. مبین نت انگار قراره فقط پسرفت داشته باشه و هرروز یکی از ایرادها و شاهکارهاش بزنه بیرون.

من الان چک کردم از پیلتر در اومدههههههههههه:31:

MaysamMaysam
19-04-2012, 21:02
اه خدای من ، دوباره 3 تا چراغ سبز :دی

البته هفته دیگه دوباره شبکه میره رو سامسونگ، البته با کیفیت بهتر. :5:

MaysamMaysam
19-04-2012, 21:11
سلام خدمت همه دوستان عزیز
من میخوام یه مودم وایمکس جیبی بخرم.
بین مبین نت و ایرانسل مرددم.
برای تهران میخوام.
شما کدوم یکی رو توصیه میکنید و به چه دلیل؟

ایرانسل الان تو تهران پوشش بهتری داره ولی مبین نت تو شهرای بیشتری پوشش داره، تقریبا سراسریه.
سیستم ایرانسل 5مگا هرتز ولی مبین نت 10 مگا هرتز در نتیجه مشکل پر شدن ظرفیت سایتهای ایرانسل شدیدتر از مبین نته.
مودم جیبی مبین نتم من تست کردم حرف نداره ولی از مودم جیبی ایرانسل خبری ندارم.
کلا اگه تو منطقه تحت پوشش مبین هستی من مبین رو پیشنهاد میکنم.

yuzarsiff
19-04-2012, 21:44
بعد مدت ها الان e-care برام باز شد
سیستم پرداخت نسبت به قبل تغییر کرده الان که پرداخت کردم ، همین لحظه پول رفت به حسابم .. قبلا اینطوری نبود
حالا که e-care باز شده کلا همه چی رو اشتباه نوشته من که یه ماه 10 گیگ داشتم نوشته 20480 Amount این ماهت هست :31:

areeza821
19-04-2012, 22:51
سلام دوستان من 512 دارم تقریبا یه هفته است که سرعت تو زاهدان خیلی کم شده قبلا دانلود با دانلود منیجر تا 100 می داد ولی حالا به زور تا 40 میرسه میدونید دلیلش چیه؟

a.0611
20-04-2012, 04:15
دانلود شبانه سرویس 128 ...
همه چی آرومه ...:8:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

majidli
20-04-2012, 06:18
سلام به همه مبین نتی ها/دیروز زنگ زدم شرکت مبین نت یکم برا خرید سوال کردم بعد بش گفتم اگه اینجوری باشه پارس انلاین adslبهتره که،بعد یارو برگشت گفت نه من الان دارم اینجا از پارس انلاین استفاده.... اینو که گفت همینجوری موند به یارو گفتم آقا دیگه سوتی رو دادی ادامه بده.:31:خودشون از adslپارس انلاین استفاده میکنند ولی وایمکس میفروشند خیلی زشته

Tornado2800
20-04-2012, 11:55
ایرانسل الان تو تهران پوشش بهتری داره ولی مبین نت تو شهرای بیشتری پوشش داره، تقریبا سراسریه.
سیستم ایرانسل 5مگا هرتز ولی مبین نت 10 مگا هرتز در نتیجه مشکل پر شدن ظرفیت سایتهای ایرانسل شدیدتر از مبین نته.
مودم جیبی مبین نتم من تست کردم حرف نداره ولی از مودم جیبی ایرانسل خبری ندارم.
کلا اگه تو منطقه تحت پوشش مبین هستی من مبین رو پیشنهاد میکنم.

در مورد مودم های جیبی که نوشته بودند اصلا نمیگیرن به راحتی

saeediranzad
20-04-2012, 11:58
من موندم که قضیه چیه؟ اگه این که ما داریم مبین نته، پس اون که دیگران دارند چیه؟
سرویس 512 یکساله: سرور تهران
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم یه سرور خارجی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازه، این روز خوشیمونه؛ شب ناخوشیمون که مصیبته:2:

=CYBER=
20-04-2012, 1