PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [آرشیو] Wimax Mobin net / شرکت مبین نت






صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 [28] 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88

old_snake1370
26-03-2012, 08:52
متاسفم برای این کشور با این وضعیت اینترنتش
4 هزار تومان بیشتر می گیرن 2 گیگ هم حجم رو کم می کنه تازه سرعتت هم کم می کنن بعد می گه ضریب اشتراک 1 به 4
این هم از سرویس جدیدشون :41:

سلام

میشه یک تست سرعت از اسپیدتست بزارید؟
هم سرور داخلی و هم خارجی.

aliy2324
26-03-2012, 10:33
ادرس صفحه تنظیمات مودم چیه؟

ananda
26-03-2012, 10:51
ممنون وحیدمیر جان. یه سوال دیگه:
من میرم هیستوری شب رو تو ecare میبینم. واسه ساعت نزدیکای هشت (یعنی قبل از هشت) هم حساب کرده.
1391-01-07 07:43:27 07:52:26 5.87 MB
تازه من ساعت 7 قطع کرده بودم. شما هم اگه با مورد مشابهی روبرو شدید بگید.

adcomputer
26-03-2012, 10:54
ادرس صفحه تنظیمات مودم چیه؟
tracert 4.2.2.4
را توی CMD بنویس.
IP اولی مودمته.
آیپی و پسورد اولیه ی پنل مودم رو بهتره عوض کنی.

aliy2324
26-03-2012, 15:33
نه این نمی گم همون آدرسی با 19. شروع می شد ویندوز عوض کردم پاک شده یادم هم نیست

saeediranzad
26-03-2012, 16:02
یه سؤال: شما بعد از پایان وبگردی مودمتون را از برق میکشید یا نه؟

maxmen
26-03-2012, 16:20
یه سؤال: شما بعد از پایان وبگردی مودمتون را از برق میکشید یا نه؟

مودم من 3 ماه میشه همینجوری روشن مونده مشکلی هم پیش نیومده
اصلا رنگ خاموشی بیشتر از 1 ساعت رو ندیده:27:

mx_2dar
26-03-2012, 16:56
؟ واقعاً؟ من اهواز هستم. نزدیک نادری، گاهی سه چراغه میشم، ولی معمولاً پنجتا روشنه. همین الان هم بله.
یکی از دوستان گفته بود درو پنجره های آلمینیومی جاذب امواج رادیویی است و سبب کاهش آنتن دهی میشه.
انگار راست میگه؛ چون هروقت من سه چراغه هستم، پنجره را که باز میکنم 4تایی میشم.
حالا میشه از همین پنجره ها بعنوان آنتن استفاده کرد؟ یعنی یک سیم از پنجره به مودم وصل کنیم.
قطعی و نوسانش زیاد بود ولی خوب اینترنت داشتن تو مسافرت خیلی فاز میده :31:
شما باید تو دید آنتن وایمکس باشید بنابراین سیگنال خوب میشه. برای تقویت سیگنال وایمکس فقط باید تعداد آنتن ها در سطح شهر زیاد بشه و برای کاهش تضعیفش باید موانع در دید آنتن حذف بشه

SAHANDE3
26-03-2012, 17:47
سلام

میشه یک تست سرعت از اسپیدتست بزارید؟
هم سرور داخلی و هم خارجی.

فعلا که باز نمی شه اگر شد چشم
کلا همه ی شرکت ها ازهم دزدترند

louxman
27-03-2012, 02:32
آنتن دهیم خیلی عالیه


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

saeed0611
27-03-2012, 04:20
تـــــــــــــــنها مشکل که مبین نت که بزرگترین مشکلش هم هست.... تو کل روز سرعت خوبه, همین که ساعت 2 شب به بعد میشه سرعت افتضاح میشه.... من 1 مگ دارم اونم 1به4 شبها سرعت دانلودم از50 بیشتر نمیشه.. هیچ تفاوتی هم بین 1به8 نسبت 1 به 4 احساس نکردم.. همون بود که بود

a.0611
27-03-2012, 04:31
سلام دوستان.. حتما بعضی از عزیزان قدیمیتر این تاپیک من رو بشناسن ( کاربر سرویس 128 اما با سرعت 1 میگ مبین نت)

راستش توی این 6/7 ماهی که دارم استفاده میکنم خیلی دنبال دلیله اینکه چطور سرویسم اینطوره بودم ...
بعضی ها گفتن که بخاطر ترافیکه منطقه ایه که توشم.. اما اینجور نیست و من دائم بین 3 تا شهر در مسافرتم و جاهای دیگه هم همینجوره...
بعضی هم گفتن مبین نت اشتباه بهت سرویس 1 رو بجای 128 داده...اما اونم همونطور که تو عکس میبینید درسته و 128 است..
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما خودم درست یا غلط به این فکر میکنم که همش بخاطر مودممه و شایدتنظمیات روش رو به اشتباه یکارایی کردن که اینجوریاس... ( عزیزان متخصص بهتر میدونن فقط یه نظره )
حالا یه سوال دارم و اون اینکه تازگیا مودمم ضربه خورده و شکسته.. میخوام درخواست مودم بدم... اول اینکه باید چیکار کنم برای تعویض مودم ؟.. دوم به نظرتون اگه اینکارو کنم دیگه نمیتونم از این امکان استفاده کنم؟

در ضمن نکته عجیبتر اینکه همیشه چه روز عادی... چه تعطیل و جمعه... و چه طرح رایگان شبانه سرعتم همینه و تکون نمیخوره و حتی ساعاتی هم بوده که توی منطقه خودمون که مین نت افت سرعت داشته و اذیت کرده ( یکی دیگه از دوستانم هم مبین نت داره و یه کوچه بالاتر) سرعت اون افت داشته اما از من هیچ تکون نخورده و همیشه با همین تسته...
(این دانلواد شبانست )

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

delgarm2008
27-03-2012, 10:43
آنتن دهیم خیلی عالیه


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )


سلام
چند تا سوال داشتم

با این آنتن دهی الان پینگ تایم شما چنده ؟
مکان مودم شما کجاست نزدیک به دکل نزدیک هست است ، توی ساختمان یا بالای پشتبام هستش ؟
اتصال مودم به رایانه بوسیله کابل شبکه هست یا وایرلس ؟

mx_2dar
27-03-2012, 11:02
اگر کلیه مشخصات یه اکانت دیگه رو داشته باشیم میشه رو مودم ستش کرد؟ یا باید مودم طرف رو هم داشته باشم؟ :27:

adcomputer
27-03-2012, 14:48
به دوستان توصیه میکنم نام‌کاربری و کلمه‌ی عبور پیش‌فرض مودم را حتماً عوض کنند چون امکان دسترسی به پنل مودم توسط دیگران از طریق اینترنت به راحتی وجود دارد.

---------- Post added at 03:48 PM ---------- Previous post was at 03:45 PM ----------


نه این نمی گم همون آدرسی با 19. شروع می شد ویندوز عوض کردم پاک شده یادم هم نیست
راه حل همینه که گفتم:

tracert 4.2.2.4
را توی CMD بنویس.
IP اولی مودمته.

bia2sms
27-03-2012, 15:35
سلام

من وایمکس ایرانسل دارم الان جایی هستم که فقط مبین نت انتن داره توی این منطقه

آیا روشی هستش که بتونم تست کنم که ببینم میزان آنتن دهی مبین نت با مودم ایرانسل چقدره ؟ آیا روشی داره برای تست ؟

old_snake1370
27-03-2012, 17:35
اگر کلیه مشخصات یه اکانت دیگه رو داشته باشیم میشه رو مودم ستش کرد؟ یا باید مودم طرف رو هم داشته باشم؟ :27:
هر اکانت روی یک مک آدرس قفل هست. باید زنگ بزنید به مبین نت و مک مودم خودتون رو بدید تا روی اون اکانت ست بشه.
البته راهی هم هست که میشه مک مودم های huawei رو عوض کرد ولی امکان سوختن مودم هم هست و اصلا پیشنهاد نمیشه!

به دوستان توصیه میکنم نام‌کاربری و کلمه‌ی عبور پیش‌فرض مودم را حتماً عوض کنند چون امکان دسترسی به پنل مودم توسط دیگران از طریق اینترنت به راحتی وجود دارد.

---------- Post added at 03:48 PM ---------- Previous post was at 03:45 PM ----------


راه حل همینه که گفتم:
مطمئنی روی مودم های huawei هم میشه از طریق اینترنت به کنترل پنل دسترسی داشت؟
من چند تا مودم رو تست کردم و این مشکل رو فقط روی tp link دیدم و روی huawei همچین چیزی ندیدم. با telnet هم امتحان کردم ولی باز نشد. راه به خصوصی برای huawei هست؟
راه برای بستنش هم هست به خصوص tp link ؟

cartesiba
27-03-2012, 17:44
به نظرتون برای آنتن دهی بهتر مودم کله قندی مبین نت اگه اکسس پوینت بگیرم خوبه؟

Mo5tafa
27-03-2012, 20:40
سلام
فردا می خوام برای این طرح یکساله 512 یک به چهار اقدام کنم.
نمی دونم می صرفه 50 تومن بیشتر بدم اختصاصی بگیرم، عاملیت اش که خیلی تبلیغ اختصاصی اش رو می کرد!!
توی منطقه ما مبین نت تازه امده، حدس می زنم اوضاع اش خوب باشه چون کاربراش کمه نه؟
اینکه توی این طرح بهت مودم رایگان میدن، فکر کنم می تونی مودم جیبی هم بگیری، با این حساب بهتر نیس جای مودم رومیزی، جیبی بگیرم؟ البته مودم جیبی غیر WIFI کابل شبکه بهش می خوره؟ آخه کامپیوتر دستکتاپ خونمون که WIFI نداره، لپ تاپ و گوشیم داره.

اصلا شما که دارید استفاده می کنید، پیشنهادتون چیه؟ چه طرحی رو بگیرم، من دیدم این طرح یکساله چون پول مودم نمی دم به صرفه اس اما دانلود اش خیلی کمه، گفتم خوب 5 صبح تا 8 صبح دنلودامو انجام میدم، هان؟

adcomputer
27-03-2012, 21:13
مطمئنی روی مودم های huawei هم میشه از طریق اینترنت به کنترل پنل دسترسی داشت؟
من چند تا مودم رو تست کردم و این مشکل رو فقط روی tp link دیدم و روی huawei همچین چیزی ندیدم. با telnet هم امتحان کردم ولی باز نشد. راه به خصوصی برای huawei هست؟
راه برای بستنش هم هست به خصوص tp link ؟
بله. مطمئن هستم. برای جلوگیری از این کار هم پسورد مودم و رنج آیپی رو هم میتونی عوض کنی. برای رنج مثلاً 192.168.1.10 رو تغییر میدی به 192.168.5.10. البته اصلش همون پسورده و این آیپی رنج هم قابل دور زدنه. میتونی پورت های مودم رو هم عوض کنی به طور مثال WWW Port Setting به طور پیش‌فرض روی 80 است که میتونید روی پورت دیگری بگذارید و در هنگام دسترسی به پنل مودم بعد از آیپی دونقطه و سپس پورت تنظیم شده را بنویسی تا بتوانی به پنل دسترسی پیدا کنی؛ که البته این هم قابل شناسایی است. حالا ممکنه کسی که میخواد به مودم دسترسی پیدا کنه از راهکاری استفاده کنه که به طور خودکار پسورد های مختلف رو امتحان کنه تا پسورد پیدا بشه که در صورت قوی بودن پسورد ممکنه این روش سال ها طول بکشه و کلاً خیلی بعیده یا شاید هم بخواد اختلال ایجاد کنه که معمولاً روتر ها فایروال دارن و جلوی این گونه موارد را میتوانند با روش های مختلف به صورت خودکار بگیرند.

---------- Post added at 10:13 PM ---------- Previous post was at 10:11 PM ----------


به نظرتون برای آنتن دهی بهتر مودم کله قندی مبین نت اگه اکسس پوینت بگیرم خوبه؟
نه. این دو تا اصلاً ربطی به هم ندارند.

ali1497
27-03-2012, 21:23
کلا این طرح برای شرکت ها خوبه و برای غیره :31::31: نمیصرفه

دلیل اولش اینه که هر گیگ رو 5000 تومان محاسبه میکنن با این حال میشه 100 تومن 100 تومن هم چو شرکت داری و چون هر گیگ اضافه رو 5000 تومان حساب میکنن میکشن روش :31:

کلا طرح های یکساله و با مصرف خیلی کم رو گرونتر میدن البته موقع خرید اولت

ولی برای شارژ ازت 200 نمیگیرن چون قیمت هر گیگابات اضافه رو 5000 تومن حساب میکنن پس قبل از تموم کردن همه گیگ هات دوباره شارژ کنی نزار کلا طرح قطع بشه

برای خرید شارژ اضافه اول پولو بریز به حسابشون بعد زنگ بزن به قسمت فروش بگو برام شارژ کن

ولی اگه بخای طرح رو عوض کنین برعکس بالا عمل کن

سلام
یعنی مثلاً, اگر من 100 هزار تومان به حساب مبین نت واریز کنم مقدار 20 گیگابایت برام منظور میشود؟
و مدت اعتبار این حجم اضافه خریداری شده تا چه زمان می باشد؟ و آیا با اتمام دوره یکساله طرح, مقدار 20 گیگ از پیش خریداری شده نیز از بین میرود؟
و همچنین آیا این مقدار خرید سبب تمدید اعتبار حق اشتراک مجدد تا سال آینده نیز میشود؟

تشکر

adcomputer
27-03-2012, 21:24
سلام
فردا می خوام برای این طرح یکساله 512 یک به چهار اقدام کنم.
نمی دونم می صرفه 50 تومن بیشتر بدم اختصاصی بگیرم، عاملیت اش که خیلی تبلیغ اختصاصی اش رو می کرد!!
توی منطقه ما مبین نت تازه امده، حدس می زنم اوضاع اش خوب باشه چون کاربراش کمه نه؟
اینکه توی این طرح بهت مودم رایگان میدن، فکر کنم می تونی مودم جیبی هم بگیری، با این حساب بهتر نیس جای مودم رومیزی، جیبی بگیرم؟ البته مودم جیبی غیر WIFI کابل شبکه بهش می خوره؟ آخه کامپیوتر دستکتاپ خونمون که WIFI نداره، لپ تاپ و گوشیم داره.

اصلا شما که دارید استفاده می کنید، پیشنهادتون چیه؟ چه طرحی رو بگیرم، من دیدم این طرح یکساله چون پول مودم نمی دم به صرفه اس اما دانلود اش خیلی کمه، گفتم خوب 5 صبح تا 8 صبح دنلودامو انجام میدم، هان؟
اگر واقعاً به مودم جیبی احتیاج نداری وای‌فای معمولی بهتره.
طرح رو هم باید خودت ببینی نیازت چقدر است.

louxman
27-03-2012, 22:15
سلام
چند تا سوال داشتم

با این آنتن دهی الان پینگ تایم شما چنده ؟
مکان مودم شما کجاست نزدیک به دکل نزدیک هست است ، توی ساختمان یا بالای پشتبام هستش ؟
اتصال مودم به رایانه بوسیله کابل شبکه هست یا وایرلس ؟

سلام من از همون مودم کله قندیا دارم داخلی طبقه سومم پینگم حدود 80 یا 70

شهر ما یه دکل داره اونم بالای بلندترین کوهه ومکان مودمم هم نزدیک نیست

اتصال بوسیله هر دو یعنی هم کابل و هم وایرلس

old_snake1370
27-03-2012, 22:26
سلام
فردا می خوام برای این طرح یکساله 512 یک به چهار اقدام کنم.
نمی دونم می صرفه 50 تومن بیشتر بدم اختصاصی بگیرم، عاملیت اش که خیلی تبلیغ اختصاصی اش رو می کرد!!
توی منطقه ما مبین نت تازه امده، حدس می زنم اوضاع اش خوب باشه چون کاربراش کمه نه؟
اینکه توی این طرح بهت مودم رایگان میدن، فکر کنم می تونی مودم جیبی هم بگیری، با این حساب بهتر نیس جای مودم رومیزی، جیبی بگیرم؟ البته مودم جیبی غیر WIFI کابل شبکه بهش می خوره؟ آخه کامپیوتر دستکتاپ خونمون که WIFI نداره، لپ تاپ و گوشیم داره.

اصلا شما که دارید استفاده می کنید، پیشنهادتون چیه؟ چه طرحی رو بگیرم، من دیدم این طرح یکساله چون پول مودم نمی دم به صرفه اس اما دانلود اش خیلی کمه، گفتم خوب 5 صبح تا 8 صبح دنلودامو انجام میدم، هان؟

گول مودم مجانی رو نخورید دارن دقیقا پول مودم رو از شما میگیرن!
اگر منظورت این طرح 20 گیگ 512 یکسال هست به نظر من واسه 90% کاربرا اصلا به صرفه نیست! این طرح بدرد کسی میخوره که فقط بخواد ایمیل چک کنه!و اصلا وبگردی نکنه در یکسال!
اکثر کاربرای معمولی حدود 4 گیگ در ماه مصرف دارن (من خودم در ماه 10 گیگ مصرف میکنم) حالا اگر در نظر بگیریم کسی در ماه 3-4 گیگ مصرف کنه و بخواد این طرح رو بگیره براش در یک سال در میاد:
هزینه طرح که مودم هم شاملش میشه و 5 ماه بیشتر نمیتونه استفاده کنه: 200تومن
+
7 ماه طرح 512 با 4 گیگ حجم: 7*18= 126تومن
=
مجموع= 326 تومن در یکسال

حالا اگر نخواد طرح ویژه بگیریه:
مودم وای فای: 110
+
12 ماه طرح 512 با 4 گیگ حجم:12*18= 216تومن
=
مجموع= 326 تومن در یکسال

نه 1 تومن کمتر نه 1 تومن بیشتر!:27:

تا اینجا نه ضرر میکنی نه سود ولی اگر مصرفت در ماه از 4 گیگ بیشتر باشه کلاه بزرگی سرت رفته!:18:
اکثر کسایی که برای بار اول اینترنت پرسرعت میگیرن چون هیچ ایده ای ندارن که در ماه چه قدر مصرف دارن فکر میکنن که میتون با 20 گیگ ، یک سال دوام بیارن و با حساب کتاب خودشون خیلی به صرفه در میاد براشون ولی بعدا میفهمن که اصلا این طور نیست.

مودم جیبی که lan نداره ولی فکر کنم usb داشته باشه( مطمئن نیستم). اگر مصرفت فقط در خونه است اصلا پیشنهاد نمیکنم جیبی بگیری.

---------- Post added at 11:26 PM ---------- Previous post was at 11:21 PM ----------


سلام من از همون مودم کله قندیا دارم داخلی طبقه سومم پینگم حدود 80 یا 70

شهر ما یه دکل داره اونم بالای بلندترین کوهه ومکان مودمم هم نزدیک نیست

اتصال بوسیله هر دو یعنی هم کابل و هم وایرلس

سلام
میتونی یک تست از اسپیدتست با سرور توی لندن بزاری؟

louxman
27-03-2012, 23:51
الان که من خونه نیستم اینجا 2 چراغم روشنه صبر کنید بزارم البته نمیدونم سرور لندن چطور میزارن من همون began test رو زدم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

kapitan-ali
28-03-2012, 00:23
---------- Post added at 01:23 AM ---------- Previous post was at 01:21 AM ----------


اگر کار میکنه که دیگه به dhcp دست نزن.
فقط یه نکته میمونه!
اگر رمز کنترل پنل مودم رو عوض نکردی حتما عوض کن. چون یه قابلبتی که این مودم های tp link دارن اینه که اگر رمز کنترل پنل رو عوض نکرده باشی و هر چه قدر هم رمز قوی برای وایرلس گذاشته باشی، رمز وایرلس یعنی کشک!:20:
من بلد نیستم بگو باید چیکار کنم.

saeed0611
28-03-2012, 03:58
دوستان از بچه ها کسی 512 یک به چهار داره؟؟ که ببینه سرعت شبانه چطوره!! اخه انگار فقط برای سرعت 1 مگ شبها افت سرعت داره اما 512 انگار شبها سرعتش خوبه و افت نداره... من که دهنم سرویس شد اشتراک 1 مگ یک به چهار دارم اما شبها بیشتر 800 مگ نمی تونم دانلود کنم!!! واسه بقیه بچه ها هم افت سرعت وجود داره تو ساعات رایگان؟؟

Mo5tafa
28-03-2012, 09:33
گول مودم مجانی رو نخورید ...کسی در ماه 3-4 گیگ مصرف کنه و بخواد این طرح رو بگیره ...
مجموع= 326 تومن در یکسال
...
نه 1 تومن کمتر نه 1 تومن بیشتر!:27:

تا اینجا نه ضرر میکنی نه سود ولی اگر مصرفت در ماه از 4 گیگ بیشتر باشه کلاه بزرگی سرت رفته!:18:

مرسی مرسی که خیلی خوب برام حساب کردید و وقت گذاشتید.
من ید طولایی توی استفاده از اینترنت با محدودیت های سنگین دارم:31:
راستش یه برادر دارم که توی خونه می خوام هزینه رو باهاش نصف کنم، اگر ماهیانه بگیرم سر 1-2 ماه ممکنه بفهمه سرش کلاه گذاشتم دیگه همکاری نکنه، من یکساله بگیرم اونو توی عمل انجام شده قرار بدم :27: بعد فرت و فرت حجم رو چک می کنیم که آهای حواست باشه سهمیه این ماهو تموم نکنی :38:

با این حساب از خیر اون مودم جیبی گذشتم، همون رو میزی بهتره.

چند هفته دیگه عربستان صعودی (:2:) تشریف دارم انشاالله، اگر لپ تاپ ببرم توی هتل یه snapshot از دانلودم می گیرم ببینید شتر سوارها چه سرعتی دارند :13:

adcomputer
28-03-2012, 09:40
نه. 512 یک به چهار هم به همین شکله. من 32 تا کانکشن دانلود همزمان میگذارم تا سرعت کامل (95) بگیرم.

meaho
28-03-2012, 10:57
نه. 512 یک به چهار هم به همین شکله. من 32 تا کانکشن دانلود همزمان میگذارم تا سرعت کامل (95) بگیرم.

اقا منظورتون از 32تا کانکشن چیه ؟

میشه لطف کنین یه توضیح بدین

adcomputer
28-03-2012, 13:22
اقا منظورتون از 32تا کانکشن چیه ؟

میشه لطف کنین یه توضیح بدین
منظور تعداد کانکشن ها در نرم افزار مدیریت دانلود است. فایل را به چند قسمت تقسیم میکند و هر قسمت را جدا دانلود میکند. من دو تا 16 کانکشنی برای دانلود گذاشتم که میشه 32.

adcomputer
28-03-2012, 13:28
سرعت وبگردی چند روزه کم تر از حالت عادی شده.

cartesiba
28-03-2012, 18:16
من مودم کله قندی دارم از 3 تا خط وایمکس فقط یکیش روشنه به نظرتون برای تقویت آنتن مودم اکسس پوینت بگیرم یا طرح ویژه مبین نت دکل آنتن مبین نت 6 تا کوچه با ما فاصله داره

old_snake1370
28-03-2012, 19:06
من مودم کله قندی دارم از 3 تا خط وایمکس فقط یکیش روشنه به نظرتون برای تقویت آنتن مودم اکسس پوینت بگیرم یا طرح ویژه مبین نت دکل آنتن مبین نت 6 تا کوچه با ما فاصله داره


اکسس پوینت یا طرح ویژه چه جوری میخواد آنتن شما رو زیاد کنه؟!




---------- Post added at 01:23 AM ---------- Previous post was at 01:21 AM ----------


من بلد نیستم بگو باید چیکار کنم.

باید بری توی کنترل پنل مودم و رمزش رو عوض کنی. من الآن مودم tp link ندارم نمیتونم کمکت کنم. توی تاپیک مودم ها مطرح کن اونجا حتما کمکت میکنند.

Mo5tafa
28-03-2012, 20:38
بچه ها من یه مودم گرفتم برای تست، به من گفتن تا 5 مگابایت اینرتنت داره، بعد باید طرح رو فعال کنن.
اما من بیشتر استفاده کردم و اینترنتم قطع نشده!!
رفتم قسمت ecare اونجا همه چیزو نوشته بود DEMO
بعدا شر نشه برام؟ دانلود کنم؟
توی قسمت ecare دقیقا کجاش نوشته سرعتت چنده و چقدر از حجم ات مونده؟ من که پیدا نکردم، جلو همه چیز DEMO بود

yuzarsiff
28-03-2012, 20:44
چند روزه سرویس من به شدت دچار افت میشه
پینگ شاید به مدت نیم ساعت میپره و تایم اوت میده یا اگه نده نوسان شدید داره ... کلا توی عید سرویس خیلی بدیه ..

cartesiba
29-03-2012, 00:28
منظورم این بود آیا اکسس پوینت باعث میشه آنتن تقویت بشه بفیه خط هاش پر بشه یا برم طرح ویژه بخرم شاید مودم اونا بهتر باشه

aliprince
29-03-2012, 01:55
منظورم این بود آیا اکسس پوینت باعث میشه آنتن تقویت بشه بفیه خط هاش پر بشه یا برم طرح ویژه بخرم شاید مودم اونا بهتر باشه

هیچ کدوم ز اینا آنتنت رو تقویت نمیکنه. برای تقویت 2 راه داری:

1- یا مودمت رو توی خونه جابجا کنی تا یه جای خوب پیدا کنی
2- مودم بیرونی بگیری که به نظر من اصلا به صرفه نیست

meaho
29-03-2012, 02:10
منظور تعداد کانکشن ها در نرم افزار مدیریت دانلود است. فایل را به چند قسمت تقسیم میکند و هر قسمت را جدا دانلود میکند. من دو تا 16 کانکشنی برای دانلود گذاشتم که میشه 32.


چه جوری میشه تو نرم افزار تعداد کانکشنارو تغییرداد؟

saeed0611
29-03-2012, 05:07
نه. 512 یک به چهار هم به همین شکله. من 32 تا کانکشن دانلود همزمان میگذارم تا سرعت کامل (95) بگیرم.

یه کم واضح تر توضیح بده. چطور 32 تا کانکشن همزمان میگیری؟؟ من با idm دانلود می کنم تعداد ساخت کانکشن هم بیشتر 16 تا بیشتر نمیشه. الان شبها چقدر حجم دانلود میکنه؟؟

rshafiiy
29-03-2012, 12:04
سلام بچه ها وایمکس تازه اومده اینجا و من می خوام بگیرم چند تا سوال دارم:
۱- آنتنی که نصب کردن تا خونه ما حدودا ۱ کیلومتر فاصله داره آنتن خوب میده واسه مودم جیبی؟
۲- مودم جیبی رو همینجوری هم میشه خرید؟ یا حتما باید طرح یک ساله یا دو ساله انتخاب کرد؟
۳- من الان adsl دارم واسه ۴ گیگ ۳۰ تومان میدم بدون دانلود شبانه البته سرعتم ۱۱۰ هست واسه دانلود. به نظر شما همین adsl بهتره یا بیام سراغ وایمکس؟
۴- مودم جیبی پورت تلفن و شبکه هم داره؟

adcomputer
29-03-2012, 12:53
چه جوری میشه تو نرم افزار تعداد کانکشنارو تغییرداد؟
Options
Connection

---------- Post added at 01:51 PM ---------- Previous post was at 01:50 PM ----------


یه کم واضح تر توضیح بده. چطور 32 تا کانکشن همزمان میگیری؟؟ من با idm دانلود می کنم تعداد ساخت کانکشن هم بیشتر 16 تا بیشتر نمیشه. الان شبها چقدر حجم دانلود میکنه؟؟
این رو توی همین صفحه گفتم:

من دو تا 16 کانکشنی برای دانلود گذاشتم که میشه 32.

---------- Post added at 01:53 PM ---------- Previous post was at 01:51 PM ----------

در مورد میزان دانلود هم چندوقته دانلود درست و حسابی نگذاشتم.

cartesiba
29-03-2012, 13:16
از شانس بد من همه جای خونه گذاشتم اما فقط 1 خط میده این مودم بیرونی امکان وای فای هم داره؟

---------- Post added at 02:13 PM ---------- Previous post was at 02:09 PM ----------

این آدرس MAC را از کجا باید پیدا کنم من برگه را گم کردم حالا از کجا باید پیدا کنم

---------- Post added at 02:16 PM ---------- Previous post was at 02:13 PM ----------

خودشون آنتن برای مودم کله قندی نمیفروشن اینقدر پول ندیم

emprator_kochak
29-03-2012, 15:51
وضعیت نت خرابه
دانلود شبانه رو 15&10 می پلکه
صبح خوبه اما تا شب سیر نزولی می گیره و کم کم افتضاح می شه

fitness2008
29-03-2012, 16:16
دوستان به نظرتون مودم dx350 بهتره یا bm632w ?

a.0611
29-03-2012, 17:48
دوستان من نمیدونم چرا در حالی که هیچ پیجی باز نیست اما توی قسمت استاتوس توی تنظیمات مودم دانلود و آپلود دارم به طوری که اگه مودم رو خاموش نکنم میانگین هر ساعت 50 میگ دانلود داره.. به نظرتون چه باید کنم ...
در ضمن برنامه ها رو چک کردم .. هیچ کدوم رو آپدیت نیستن...
ویندوز آپدیت هم خاموشه...

ata.royalfalcon
29-03-2012, 19:52
دوستان من نمیدونم چرا در حالی که هیچ پیجی باز نیست اما توی قسمت استاتوس توی تنظیمات مودم دانلود و آپلود دارم به طوری که اگه مودم رو خاموش نکنم میانگین هر ساعت 50 میگ دانلود داره.. به نظرتون چه باید کنم ...
در ضمن برنامه ها رو چک کردم .. هیچ کدوم رو آپدیت نیستن...
ویندوز آپدیت هم خاموشه...

سلام
پیشنهادم اینه که نرم افزار net limiter رو نصب کنید تا دقیقاً معلوم بشه چه برنامه ای به اینترنت دسترسی داره .

bigbang001
29-03-2012, 19:59
دوستانی که مودم جبیبی دارن ایا حداکثر سرعتی که مبین رو این مودم میده ۱۲۸ هست؟ اگر دسته سرعت دانلود به طور متوسط چقدره؟
باطری این مودم چه مقدار زمان جواب میده؟


Sent from my iPad2 using Tapatak (IOS 5.0.1)

Tornado2800
29-03-2012, 20:14
دوستانی که مودم جبیبی دارن ایا حداکثر سرعتی که مبین رو این مودم میده ۱۲۸ هست؟ اگر دسته سرعت دانلود به طور متوسط چقدره؟
باطری این مودم چه مقدار زمان جواب میده؟


Sent from my iPad2 using Tapatak (IOS 5.0.1)
توصیه میشه مودم جیبی اصلا نخرید

ra.ha
29-03-2012, 20:48
سلام دوستان
مدت 1 ماه هست كه وايمكس مبين نت گرفته ام ولي يك مشكلي هست كه اميدوارم راهنماييم كنيد.
مي خواستم بدونم مودم هاي مبين نت با چه آنت...ي فيل...ت...ر هايي ست هستند؟حتما بايد از وي...پي...ان استفاده بشه؟من از U....11 02 استفاده ميكنم ولي نميتونم في س بووك رو باز كنم
ممنون ميشم از راهنماييتون

ELDORAMO
29-03-2012, 21:16
واسه شاتل و آسیاتک نظرسنجی گذاشتن
دوستان شما هم یه همتی کنید پیگیر بشید واسه مبین نت یک نظرسنجی ایجاد کنید :46:

louxman
29-03-2012, 21:23
سلام دوستان
مدت 1 ماه هست كه وايمكس مبين نت گرفته ام ولي يك مشكلي هست كه اميدوارم راهنماييم كنيد.
مي خواستم بدونم مودم هاي مبين نت با چه آنت...ي فيل...ت...ر هايي ست هستند؟حتما بايد از وي...پي...ان استفاده بشه؟من از U....11 02 استفاده ميكنم ولي نميتونم في س بووك رو باز كنم
ممنون ميشم از راهنماييتون

وی پی ....... که کلا تعطیله باید از س*ا*ک*س استفاده کنی جواب میده

fitness2008
30-03-2012, 03:31
دوستان به نظرتون مودم dx350 بهتره یا bm632w ?

jafarr
30-03-2012, 09:06
واسه شاتل و آسیاتک نظرسنجی گذاشتن
دوستان شما هم یه همتی کنید پیگیر بشید واسه مبین نت یک نظرسنجی ایجاد کنید :46:

نظر سنجی از چی ؟ از اینترنت ایران ؟ نظر من همشون ریدن

emprator_kochak
30-03-2012, 10:31
دوستان من نمی دونم شب ها که دانلود رایگانه چرا برا من رایگان نیست یا اگه هست چرا تو این لیست نیست ؟


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

old_snake1370
30-03-2012, 11:38
دوستان من نمی دونم شب ها که دانلود رایگانه چرا برا من رایگان نیست یا اگه هست چرا تو این لیست نیست ؟


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این لیست چیز خاصی رو نشون نمیده. شما شب قبل از خواب بعد از اینکه آخرین استفاده رو کردید مودم رو ریستارت کنید ، دوباره صبح قبل از اینکه از اینترنت استفاده کنید مودم رو خاموش روشن کنید بعد برید لیست رو ببینید.

adcomputer
30-03-2012, 11:41
دوستان من نمی دونم شب ها که دانلود رایگانه چرا برا من رایگان نیست یا اگه هست چرا تو این لیست نیست ؟

خوب این ساعتهایی که ثبت شده دقیقاً در ساعات رایگان نیست و بنابرین مقدار استفاده در ساعات غیر رایگان هم در آن محاسبه شده. مثلاً از ساعت 11 دهم تا ساعت 6 یازدهم 138 مگابایت محاسبه شده که اگر دانلود رایگان میخواست حساب بشه باید خیلی بیشتر میشد.
البته ممکنه ساعتشون به مرور زمان جلو یا عقب بیوفته که ممکنه چند دقیقه رو حساب کنه.

emprator_kochak
30-03-2012, 11:50
خوب این ساعتهایی که ثبت شده دقیقاً در ساعات رایگان نیست و بنابرین مقدار استفاده در ساعات غیر رایگان هم در آن محاسبه شده. مثلاً از ساعت 11 دهم تا ساعت 6 یازدهم 138 مگابایت محاسبه شده که اگر دانلود رایگان میخواست حساب بشه باید خیلی بیشتر میشد.
البته ممکنه ساعتشون به مرور زمان جلو یا عقب بیوفته که ممکنه چند دقیقه رو حساب کنه.

ممنون

این شماره پشتیبانی مبین من هر وقت زنگ می زنم هنوز وصل نشده بوق مشغول می زنه نمیدونم چرا !!!

adcomputer
30-03-2012, 15:01
ممنون

این شماره پشتیبانی مبین من هر وقت زنگ می زنم هنوز وصل نشده بوق مشغول می زنه نمیدونم چرا !!!
معمولاً اگر هم وصل بشه باید خیلی منتظر بمانید و در اکثر موارد هم در صورتی که قطعی و... داشته باشید آن را به شما، مودم و سیستمتان نسبت میدهند و کار خاصی نمی‌کنند.

saeediranzad
30-03-2012, 15:25
سلام دوستان
مدت 1 ماه هست كه وايمكس مبين نت گرفته ام ولي يك مشكلي هست كه اميدوارم راهنماييم كنيد.
مي خواستم بدونم مودم هاي مبين نت با چه آنت...ي فيل...ت...ر هايي ست هستند؟حتما بايد از وي...پي...ان استفاده بشه؟من از U....11 02 استفاده ميكنم ولي نميتونم في س بووك رو باز كنم
ممنون ميشم از راهنماييتون

من از چیزشکن cocoon که روی فایرفاکس سوار میشه استفاده میکنم.
برای بقیه مرورگرها هم از Your Freedom استفاده میکنم که البته این یکی فقط با سرعت بالا جواب میده.
اولی هم همیشه کار نمیکنه؛ ولی خیلی وقتها کار راه اندازه.

amin18n
30-03-2012, 16:32
با سلام
من اینترنت 512 مبین نت با محدودیت حجمی 20 گیگ یک ساله گرفتم.
می خواستم بدونم این محدودیت حجمی برای یک ماه است یا برای یک سال؟؟؟؟
با تشکر

saeediranzad
30-03-2012, 16:46
با سلام
من اینترنت 512 مبین نت با محدودیت حجمی 20 گیگ یک ساله گرفتم.
می خواستم بدونم این محدودیت حجمی برای یک ماه است یا برای یک سال؟؟؟؟
با تشکر

سلام
عزیز! برای یکسال ! خودت میگی یکساله گرفتم.
البته شبها که از 2 تا 8 صبح رایگانه؛ یعنی هرچی آپلود یا دانلود داشته باشی، حساب نمیشه.

fitness2008
30-03-2012, 18:32
دوستان به نظرتون مودم dx350 بهتره یا bm632w ?

imanparsa
30-03-2012, 23:46
سلام دوستان. سرعت دانلود سرویس 1مگ مبین نت چنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نوشته 1 به 4 یعنی 150 تا رو باید بده حداقل.

zzr_r
31-03-2012, 00:19
سلام دوستان. برای استفاده ساعت های رایگان 2 تا 8 حتما باید مودم قبلش یه بار خاموش روشن کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

zzr_r
31-03-2012, 00:21
سلام دوستان. سرعت دانلود سرویس 1مگ مبین نت چنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نوشته 1 به 4 یعنی 150 تا رو باید بده حداقل.
من 512 دارم سرعت دانلودم 100 هستش:26:

fitness2008
31-03-2012, 01:36
دوستان به نظرتون مودم dx350 بهتره یا bm632w ?

old_snake1370
31-03-2012, 09:05
دوستان به نظرتون مودم dx350 بهتره یا bm632w ?


دوستان به نظرتون مودم dx350 بهتره یا bm632w ?

مبین نت که یک مدل وای فای بیشتر نداره!



سلام دوستان. سرعت دانلود سرویس 1مگ مبین نت چنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نوشته 1 به 4 یعنی 150 تا رو باید بده حداقل.

دوست عزیز چه جوری حساب کردین به 150 رسیدین؟ بیت رو تقیسم بر 8 میکنیم بایت به دست میاد که میشه 128 کیلوبایت. سرعت 1مگ مبین نت هم همین قدره.
فقط جدایدا 512 رو میاد روی 768 میبنده. بقیه طرح همون سرعت واقعیه.

سلام دوستان. برای استفاده ساعت های رایگان 2 تا 8 حتما باید مودم قبلش یه بار خاموش روشن کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خیر لزومی نداره. فقط 10 دقیقه دیرتر بزار دانلود رو شروع کنه یعنی 2:10

imanparsa
31-03-2012, 10:04
دوست عزیز چه جوری حساب کردین به 150 رسیدین؟ بیت رو تقیسم بر 8 میکنیم بایت به دست میاد که میشه 128 کیلوبایت. سرعت 1مگ مبین نت هم همین قدره.
فقط جدایدا 512 رو میاد روی 768 میبنده. بقیه طرح همون سرعت واقعیه.

عزیزم گفتم که حداقل 150 تا باید بده. وگرنه اگر واقعا 1024 رو بین 4 نفر تقسیم کنن 256 تایی در میاد. حالا من دست پایینه پایینش رو گرفتم 150 تا . اما شما میگید حتی 150 تا هم نمیده. پس این خیلی بده.
از اون طرف 512 رو روی 768 بسته و اینم از 1مگ.

delgarm2008
31-03-2012, 10:31
این هم سرعت بنده با سرویس 128 محدود مبین نت
اتصال با وایر لس به مودم
سیگنال مودم %100
سیگنال وایرلس %85
سرعت در دانلود منیجر = 33 کیلو بایت در ثانیه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

zzr_r
31-03-2012, 10:59
دیشب 2:05 گذاشتم دانلود 800mb دانلود کردم 400mb ازم کم کرده! چه جوریاس؟؟؟؟ :41:

fitness2008
31-03-2012, 11:51
جدیدآ دو مدل مودم wifi داره

malavan.ehsan
31-03-2012, 11:58
سلام
دوستان من دیروز رمز 192.168.1.1 مودمو عوض کردم الان هر کاری میکنم لاگ این نمیشه لطفا کمک کنید

fitness2008
31-03-2012, 16:00
دقت کن به زبان کیبوردت
ببین نکنه داری فارسی تایپ میکنی یا اینکه رمز رو فارسی گذاشتی

adcomputer
31-03-2012, 17:02
عزیزم گفتم که حداقل 150 تا باید بده. وگرنه اگر واقعا 1024 رو بین 4 نفر تقسیم کنن 256 تایی در میاد. حالا من دست پایینه پایینش رو گرفتم 150 تا . اما شما میگید حتی 150 تا هم نمیده. پس این خیلی بده.
از اون طرف 512 رو روی 768 بسته و اینم از 1مگ.
اصلاً حساب و کتاب اینطوری اشتباهه. سرویس یک مگابیت باید 128 کیلوبایت بده. 512 هم 64 کیلوبایت. یعنی باید بیت رو با تقسیم کردن به هشت تبدیل به بایت کنی و ربطی به ضریب اشتراک نداره. البته 512 رو روی سرعت بالاتری میبنده که این هم اصلا ربطی به ضریب اشتراک نداره.

emprator_kochak
31-03-2012, 21:03
دوستان سرعت نت من افتضاحه میره بالا میاد پایین صفر می شه خیلی بده
پشتیبانی هم همش برام بوق مشغول می زنه
مال شما اینطور نیست سرعت ؟

Bobby Sands
31-03-2012, 21:30
دوستان امکان