PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [آرشیو] Wimax Mobin net / شرکت مبین نت



صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 [24] 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88

File not found
15-01-2012, 22:30
تا چند ماه پیش با اینکه کیفیت پایین آمده بود حداقل میشد یک بازی آنلاین نصفه و نیمه داشت. الان پینگ آنقدر رفته بالا که همونم نمیشه. وبگردی و دانلود هم فاجعه است. سرعت 128 که قبلاً از همین مبین نت داشتم از الان که 1 مگابیت دارم بیشتر بود.

دقیقا ، پینگ چیزی هست که الان بهش کم توجه میشه! 1/4 این سرعت داشته باشیم ولی پینگ زیر 100 باشه اصلا وبگردی حال دیگه ای میده

adcomputer
15-01-2012, 22:32
هر کاری کردم نتونستم هیچ تستی بگیرم. سایت speedtest.net با سرعت 2 کیلوبایت نصفه لود میشه.

mohammad_87
15-01-2012, 22:47
منظورم مشکلی که فعلا همه جا با فیـترشکن هست منظورم نبود ، بعضی سرویس ها اتصال وی پی ان و اینجور چیزا به طور کلی محدود میکنن ، مثل مراکز دولتی ، که اصلا نمیشه وی پی ان استفاده کرد و باعث میشه ارتباط نت قطع شه کلا ، میخوام بدونم اینطوری نیست ؟
بطور کل قطع نیست.فقط مشکل سراری هستش که سرعت بالا پایین میشه با ویپی ان.

در حال حاضر سرعت شما چقدره؟
اگه قصد دارید از مبین نت سرویس بگیرید بهتره نام شهر و محلتون رو ذکر کنید تا نزدیکترین دوستان بهتر راهنماییتون کنند.چون کیفیتها متفاوته.



[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]



فکر کردم برا مبین نته[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا پارس آنلاین چه ربطی به اینجا داشت؟


سلام دوستان 2 تا سوال:

1. بالاخره با نظرات مختلف دوستان مبینو گرفتمو الان اومد وصل کرد ولی خبری از demo نیست و گفت تا 24 ساعته
دیگه وصل میشه می خواستم ببینم چه جوریاست؟
2. بعدشم فاصله مودم (وایرلس ) تا PC ایم زیاده گفت باید یه مودم USB فردا برام بیاره می خواستم ببینم این تنها راهشه ؟ (قیمتش چنده ؟ )
1.حتما شما همون اول سرویستون رو گرفتید.اگه هنوز سرویسی رو نمی گرفتید اکانت دمو تا پایان اعتبار حجمی یا زمانیش براتون باقی می موند.
2.خب فاصلتون چقدره؟اگه کم باشه با کابل شبکه بلندتر می تونید از همون وای فای استفاده کنید.

maryumaa
15-01-2012, 22:51
کسی میدونه چطوری میتونم پسورد وایرلس مودممو عوض کنم؟ رفتم تو 192.168.1.1 اما قسمتی ندیدم برای پسورد

meaho
15-01-2012, 23:52
1.حتما شما همون اول سرویستون رو گرفتید.اگه هنوز سرویسی رو نمی گرفتید اکانت دمو تا پایان اعتبار حجمی یا زمانیش براتون باقی می موند.
2.خب فاصلتون چقدره؟اگه کم باشه با کابل شبکه بلندتر می تونید از همون وای فای استفاده کنید.



شرمنده ولی منظورتونو از جواب اولی نفهمیدم

برا فاصله ام حدود 15، 20 متری هست

alone one
16-01-2012, 00:01
2. بعدشم فاصله مودم (وایرلس ) تا PC ایم زیاده گفت باید یه مودم USB فردا برام بیاره می خواستم ببینم این تنها راهشه ؟ (قیمتش چنده ؟ )
مودم واست نمیاره عزیزم
یه یو اس بی وایرلس هس که میزنی پشت کیست و بصورت وای فای اینترنتو استفاده میکنی
اونو واست چن حساب کردن؟
اگه آوردن میشه بگی چه برندی واست آوردن؟

کلانم میشه دوجور از این مودم اینترنتو گرفت دیگه
یا کابل لن و یا با وای فای که احتمالا چون فاصلتون خیلی زیاد بوده تا جای مودم،وای فای باید از اینترنت استفاده کنی

sabzake
16-01-2012, 00:24
بچه ها این منبین نت دانلود رایگان هم داره؟
اگه داره چه ساعت هایی هستش؟
یکی از دوستام می گفت جمعه عا مجانیه . درسته؟

arranger
16-01-2012, 02:18
کسی میدونه چطوری میتونم پسورد وایرلس مودممو عوض کنم؟ رفتم تو 192.168.1.1 اما قسمتی ندیدم برای پسورد
اونجا با یوزر و پس admin وارد بشید،(به جای user تایپ کنید admin)
تو قسمت WI-FI میتونید تمام تنظیمات و انجام بدید

qosmio
16-01-2012, 02:41
بچه ها مودم indoor تو منطقه گیشا (تهران) جواب میده ؟

saeed0611
16-01-2012, 03:15
بابا این سوال ها رو بی خیال بشید همتون پاشید زنگ بزنید بهشون شکایت کنید,اصلا سرعت مبین نت شبها از دیال آپ هم بدتر میشه. من بدبخت 1 مگ دارم سرعتم از 15 بالاتر نمیره شبها,هی بهشون هم زنگ میزنم در میاد بهم میگه مودمتو خاموش کن ای پیت عوض بشه سرعت شاید خوب شد

saeediranzad
16-01-2012, 09:19
شرمنده ولی منظورتونو از جواب اولی نفهمیدم

برا فاصله ام حدود 15، 20 متری هست

15-20متر که زیاد نیست. تا 80 متر جواب میده. نیازی به چیز اضافه نداره.
تو تنظیمات برو، ببین روی چه درجه ایه:high or low

hosseinhajian
16-01-2012, 13:47
دوستان من اشتراک یه ماهم تموم شده بود زنگ زدم همون 1 مگ 10 گیگ قبلی با 36400 تومن رو برام وصل کردن
قابل توجه دوستانی که میخان گرون نخرن
در ضمن گفت 136 حداکثر سرعت دانلود 1 مگ هست و تو این جدیدا هم بیشتر نشده

yuzarsiff
16-01-2012, 14:33
دوستان من اشتراک یه ماهم تموم شده بود زنگ زدم همون 1 مگ 10 گیگ قبلی با 36400 تومن رو برام وصل کردن
قابل توجه دوستانی که میخان گرون نخرن
در ضمن گفت 136 حداکثر سرعت دانلود 1 مگ هست و تو این جدیدا هم بیشتر نشده

منم فردا باید تمدید کنم یعنی می تونم از این تعرفه ی جدید استفاده نکنم ؟!!!

saeed0611
16-01-2012, 14:36
دوستان من اشتراک یه ماهم تموم شده بود زنگ زدم همون 1 مگ 10 گیگ قبلی با 36400 تومن رو برام وصل کردن
قابل توجه دوستانی که میخان گرون نخرن
در ضمن گفت 136 حداکثر سرعت دانلود 1 مگ هست و تو این جدیدا هم بیشتر نشده

شبها سرعتت چطوره با همین 136 دانلود می کی اخه من 1مگ دارم تو شب ساعت 2به بعد سرعتم از 30 بیشتر نمیشه

h.yazdani67
16-01-2012, 15:05
از این طرح های نامحدود کسی تاحالا استفاده کرده که تجربشو در اختیارمون بزاره

parstech
16-01-2012, 16:06
دوستان (به خصوص ساکنان غرب تهران... ستارخان) زحمت یه تست رو بکشید و اعلام نتیجه بفرمایید لطفن:
1. سایتهای خبری نظیر shafaf.ir ، asriran.com و همین طور تابناک باز نمیشه. در صورتی که در ISP های دیگه باز هستش.

2. ظاهرن IP Range تغییر کرده و سایت speedtest هم مبین نت رو به عنوان سرویس دهنده نمیشناسه. از طریق سایت iphue.com ببینید ISP رو چی میزنه؟ برای من "Afranet" رو به عنوان سرویس دهنده اعلام میکنه.

به عنوان افرانت در زیر تست سرعت توجه فرمایید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

meaho
16-01-2012, 16:21
15-20متر که زیاد نیست. تا 80 متر جواب میده. نیازی به چیز اضافه نداره.
تو تنظیمات برو، ببین روی چه درجه ایه:high or low

آقا ممنون
فقط منظورت از تنظیمات دقیقا کجاست ؟

alone one
16-01-2012, 17:44
آقا تاحالا شده کسی مودمش بسوزه؟
من از غرفشون تو نمایشگاه پرسیدم اینا ضمانت دارن ،گفت آره تا یسال
حالا کسی هس که بامودمش مشکلی داشته باشه؟
آخه تجهیزات چینی هس و ....

adcomputer
16-01-2012, 17:54
دوستان (به خصوص ساکنان غرب تهران... ستارخان) زحمت یه تست رو بکشید و اعلام نتیجه بفرمایید لطفن:
1. سایتهای خبری نظیر shafaf.ir ، asriran.com و همین طور تابناک باز نمیشه. در صورتی که در ISP های دیگه باز هستش.

2. ظاهرن IP Range تغییر کرده و سایت speedtest هم مبین نت رو به عنوان سرویس دهنده نمیشناسه. از طریق سایت iphue.com ببینید ISP رو چی میزنه؟ برای من "Afranet" رو به عنوان سرویس دهنده اعلام میکنه.

به عنوان افرانت در زیر تست سرعت توجه فرمایید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای من همون مبین نت میزنه اما کیفیتش فاجعه است و بعضی مواقع به صورت دلبخواه سایت ها رو باز میکنه.

parstech
16-01-2012, 17:55
آقا تاحالا شده کسی مودمش بسوزه؟
من از غرفشون تو نمایشگاه پرسیدم اینا ضمانت دارن ،گفت آره تا یسال
حالا کسی هس که بامودمش مشکلی داشته باشه؟
آخه تجهیزات چینی هس و ....

بله. من مودم شاخک دار داشتم و سوخت. بدون هزینه ای تعویض کردند.

cartesiba
16-01-2012, 18:37
مگه میشه با همون قیمت قبلی بخریم 36400 مگه میشه؟

meaho
16-01-2012, 18:43
اقا یه سوال :
می خواستم ببینم اگه سرویسم را افتاده باشه تو قسمت ecare چی باید نوشته شده باشه ؟؟

الان تو اکثر قسمتا نوشته DEMO ولی هنوز قطعه

sabzake
16-01-2012, 19:06
بچه ها این منبین نت دانلود رایگان هم داره؟
اگه داره چه ساعت هایی هستش؟
یکی از دوستام می گفت جمعه عا مجانیه . درسته؟
سوال منم جواب بدید :19:

joykiller360
16-01-2012, 19:37
سلام... دوستان کسی هست که هم ایران سل داشته باشه هم مبین نت؟ کدومشون از نظر سرویس دهی و مناطق تحت پوشش بهتر هستن؟

mary83
16-01-2012, 21:22
سلام... دوستان کسی هست که هم ایران سل داشته باشه هم مبین نت؟ کدومشون از نظر سرویس دهی و مناطق تحت پوشش بهتر هستن؟
تورو خدا جواب بدین این همه این جا وایمکس دارن خوب بگین دیگه :(((((((( گوگل و یاهو واسه شما باز می شه :(((((

adcomputer
16-01-2012, 22:05
سلام... دوستان کسی هست که هم ایران سل داشته باشه هم مبین نت؟ کدومشون از نظر سرویس دهی و مناطق تحت پوشش بهتر هستن؟
از نظر سرویس دهی ایرانسل و از نظر شهر های تحت پوشش مبین نت بهتر است.

alone one
16-01-2012, 22:40
بله. من مودم شاخک دار داشتم و سوخت. بدون هزینه ای تعویض کردند.
چن وقت بعد از اشتراک گرفتن از مبین نت بود که سوخت؟

---------- Post added at 10:37 PM ---------- Previous post was at 10:36 PM ----------


سوال منم جواب بدید :19:
بله داره
الان فقط 2 تا 8 صبح هس
جمعه هارو براداشتن

---------- Post added at 10:39 PM ---------- Previous post was at 10:37 PM ----------


از نظر سرویس دهی ایرانسل و از نظر شهر های تحت پوشش مبین نت بهتر است.
نه بابا دوست من
دوتا از هم محلی های ما ایرانسل دارن
زیادم همچین راضی نیستن
تازه میگن شنیدن مبین نت بهتره که من بهشون گفتم ....
همه فکر میکنن مرغ همسایه غازه

---------- Post added at 10:40 PM ---------- Previous post was at 10:39 PM ----------


تورو خدا جواب بدین این همه این جا وایمکس دارن خوب بگین دیگه :(((((((( گوگل و یاهو واسه شما باز می شه :(((((
برای من که باز میشه با سرعت معمول خودش

miladkee
16-01-2012, 23:04
بچه ها من شبها سرعتم 134 پایین تر نمی یاد شبی 2.3 گیگ دانلود می کنم هر شب از حجمم کم نمی کنه:31:

alimail3248
17-01-2012, 00:13
ایتم از سرویس 1 مگ ما :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اخری با ....پی ان تست گرفتم....

adcomputer
17-01-2012, 00:21
نه بابا دوست من
دوتا از هم محلی های ما ایرانسل دارن
زیادم همچین راضی نیستن
تازه میگن شنیدن مبین نت بهتره که من بهشون گفتم ....
همه فکر میکنن مرغ همسایه غازه

با توجه به تاپیک های مبین نت و ایرانسل و نظرات کاربران در تاپیک ها و همچنین کاربرانی که هر دو سرویس را داشته اند و همینجا آمده و نظرشان را اعلام کرده اند و همچنین تست های خودم از وایمکس ایرانسل و تجربه بیش از یک ساله خودم در این تاپیک و استفاده از وایمکس مبین نت می گم که وایمکس ایرانسل بهتره و از این صحبتم به هیچ وجه کوتاه نمیام.

parstech
17-01-2012, 01:02
چن وقت بعد از اشتراک گرفتن از مبین نت بود که سوخت؟



در حقیقت مودم نسوخت. به خاطر دستکاری خودم و موقع آپلود کردن تنظیمات روی CPE، مودم هنگ می کرد. همه ی چراغ هاش روشن می موند. تماس گرفتم و ازشون خواستم که مجددن مودم رو پروگرم کنن. ولی شرکتهای عامل گفتن امکانش رو ندارن و کلن عوضش کردن و فکر کنم حدود 9 ماه از اشتراکم میگذشت و تو این مدت هم دائم مودم روشن بود.

yuzarsiff
17-01-2012, 02:22
اه اه سرعت امشب به 20 هم نمی رسه ... مسخره ها ... چرا همچین شده حداقل دلمون به شبانه خوش بود که اینم مشکل دار شد !

cartesiba
17-01-2012, 02:49
به نظرتون 1 مگ که برای یک سال هست میشه 65 تومن بخرم یا اونکه 44 تومن زده برای 1 ماه ؟

adcomputer
17-01-2012, 02:51
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس اختلالات شبکه اینترنت را موقت اعلام کرد وگفت: برخی کنترل های امنیتی باعث ایجاد مشکلات دراین شبکه شده است.
نادر قاضی پور در گفت وگو با موبنا با اشاره به اینکه در خصوص اختلالات شبکه اینترنت مذاکراتی با مسئولان وزارت ارتباطات صورت گرفته، اعلام کرد: در شرایطی به دلیل مسائل امنیتی باید شبکه اینترنت کنترل شود.
وی با اشاره به اینکه وضعیت شبکه اینترنت به طور پیوسته توسط مجلس و کمیسیون صنایع بررسی می شود ادامه داد: این اختلالات موقتی است و تا چندی دیگر بر طرف می شود.
بروز اختلال در شبکه اینترنت کشور ، سرعت دسترسی کاربران به این شبکه ارتباطی را از چندی پیش با کندی روبرو کرده اما دلیل این اختلال تاکنون مشخص نشده است.
پی بروز اختلال چندین روزه در شبکه اینترنت کشور، امکان دسترسی مناسب به اینترنت برای کاربران مقدور نیست.

منبع: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

meaho
17-01-2012, 09:33
اقا یه سوال :
می خواستم ببینم اگه سرویسم را افتاده باشه تو قسمت ecare چی باید نوشته شده باشه ؟؟

الان تو اکثر قسمتا نوشته DEMO ولی هنوز قطعه

:19::19::19::19::19:

=CYBER=
17-01-2012, 10:32
من دیشب 1 گیگ هم نتونستم دانلود کنم !! سرویس 1 مگ .

همه مشکل داشتن ؟

SoluS
17-01-2012, 11:33
من که نداشتم من به اندازه کافی دانلود داشتم

من خودم حدود 1.9 گیگ گرفتم با سرویس 1 مگ که البته دو نفری استفاده می کنیم.

pedram72
17-01-2012, 12:34
سلام دوستان
من تازه عضو شدم
تاپیکهای مناسب ومفیدی در سایت وجود دارد
یک سوال داشتم اگر کسی از دوستان جواب را می دونه لطفا دریغ نکنه
این password وایفای مبین نت را چجوری میشه تغیبر داد :20:

adcomputer
17-01-2012, 13:11
من دیشب 1 گیگ هم نتونستم دانلود کنم !! سرویس 1 مگ .

همه مشکل داشتن ؟

من که خیلی وقته اینجوریم. دیشب حدود 1.5 دانلود کردم.

hosseinhajian
17-01-2012, 13:52
منم فردا باید تمدید کنم یعنی می تونم از این تعرفه ی جدید استفاده نکنم ؟!!!

بله میتونید همون قبلی رو تمدید کنید

---------- Post added at 01:52 PM ---------- Previous post was at 01:50 PM ----------


شبها سرعتت چطوره با همین 136 دانلود می کی اخه من 1مگ دارم تو شب ساعت 2به بعد سرعتم از 30 بیشتر نمیشه

من همیشه سرعتم رو 136 ثابته
بعضی شبها که میاد پایین چندتا فایل با هم راه میندازم که رو هم میشه همون 136

hamedsaba
17-01-2012, 14:37
سلام دوستان . من همیشه از اینترنت 512 استفاده می کردم راضی بودم ولی الان خیلی اوضاع افتضاح شده مثلا سرعت دانلود شبانه از 20 هم نمیگذره که به زور 400 مگ فایل دانلود کردم . ضمنا دسترسی به سرویس جی میل خیلی وحشتناک کند شده این [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم کند شده . خنده دار تر از این سایت های جهانی هم بهت ضد حال می زنند مثلا سایت Geforce nVidia دیگه با ایپی ایران نمی ذازه اپدیت درایور گرافیک تو دانلود کنیم . من حالا منتظر ماه دیگه و سرویس 1 به 4 هستم ببنیم واقعا درسته یا بازهم افتضاح . به خدا از دست اینترنت ایران خسته شدیم . :41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::13::13::1 3::13::13::13::13::13::13::13::13::2::2::2::2::2:: 2::2::2::2::2::2::2:
این هم وضعیت مبین 512 ضریب 1 به 8
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

dokhtarak_e_darya
17-01-2012, 17:58
دوستان من قصد خرید 1مگ مبین نت رو دارم.با این سرعت روزانه چقد میشه دانلود داشت؟ تقریبی حدودا چقده میخوام ببینم ارزش داره بگیرم چون فقط برا دانلود میخوام.مودم چی باید بگیریم indoor یا outdoor؟فرق این دوتا چیه؟برای خونه 1مگ میدن بدون مشکل؟ اشتراک 1به 10 توی ماه جدید برای 1مگ عوض نمیشه؟
من اراکم اگر از دوستان اراکی اینجا کسی هست بگه سرعت این سرویس خوبه یا بد!
ممنون میشم جواب بدین.تشکر

hhh111
17-01-2012, 18:20
من نه روزها مشکل دارم نه شب ها ! کلا همیشه خوب جواب میده و داده ! تو این 6-7 ماهه 3-4بار فقط قعطی چند دقیقه ای داشتم !

yuzarsiff
17-01-2012, 19:11
الان تماس گرفتم با بخش فروش و همون طور که یه دوستی اشاره کرد به این قضیه، افرادی که از طرح 1024 10 گیگ ماهیانه و ضریب اشتراک 1 به 10 وبا قیمت 36400 استفاده می کردند الان هم می تونند همون طرح قبلی را تمدید کنند ...
منتهی گفت که ضریب اشتراک 1 به 4 کیفیتش بهتر میشه !
اگه کسی از این 1 به 4 ها گرفته بیاد بگه ببینیم کیفیتش چطوریه مثه قبله یا نه ...

mehdi0016
17-01-2012, 19:30
سلام
کسی میدونه چطور میشه با مودم مبین نت port forwarding کرد؟
برای ریموت دسکتاپ می خوام.
ممنون.

adcomputer
17-01-2012, 20:22
سرویس یک مگابیت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پینگ را مشاهده کنید

adcomputer
17-01-2012, 20:32
الیته بعضی سرور ها هم سرعت را خوب نشان میدهند(پینگ هم نزدیک 350)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم به همان وضع است.

mohammad_87
17-01-2012, 22:15
دوستان من قصد خرید 1مگ مبین نت رو دارم.با این سرعت روزانه چقد میشه دانلود داشت؟ تقریبی حدودا چقده میخوام ببینم ارزش داره بگیرم چون فقط برا دانلود میخوام.مودم چی باید بگیریم indoor یا outdoor؟فرق این دوتا چیه؟برای خونه 1مگ میدن بدون مشکل؟ اشتراک 1به 10 توی ماه جدید برای 1مگ عوض نمیشه؟
من اراکم اگر از دوستان اراکی اینجا کسی هست بگه سرعت این سرویس خوبه یا بد!
ممنون میشم جواب بدین.تشکر
با سرعت استاندارد ،ساعتی 450 مگ میشه با سرویس یک مگابیت دانلود کرد.البته چون دانلودت زیاده حتما سرویس نامحدود می خوای دیگه.
برای مودم برو سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در قسمت مناطق تحت پوشش ببین محل شما در کدوم نقشه تحت پوشش هست.مودم indoor برای مناطقی هست که داخل ساختمان هم سیگنال دریافت کنید.مودم outdoor که خارج از ساختمان نصب میشه برای مناطقی هست که نمیشه از مودم داخلی استفاده کرد.
برای سرعت بالاتر از 128 کارت دانشجویی و یا نامه از شرکت بیاری کافیه.
این سرویسها تازه ارائه شده.فعلا تغییر پیدا نمی کنه.البته از اشتراک 1 به 10 که نباید بالاتر ببرند.

saeed0611
18-01-2012, 01:03
من 1مگ 1به 8 دارم طرح قدیم از 2 ماه پیش اشتارک 6ماهه گرفتم و همیشه چه روز وچه شب سرعتم خوب بوده اما از وقتی که طرحهای جدید امده سرعت من شبها به طور خیلی افتضاحی میاد پایین طوری که شبها بیشتر 600 مگ نمی تونم دانلود کنم

cartesiba
18-01-2012, 02:25
انگار همه میگن این طرح های جدید یعنی 1 ب4 خوبه پس الان من میخوام بگیرم با سرعت 1 مگ نوشته 1 سال با 9 گیگ 65 تومن و یکی دیگه نوشته 1 ماه 40 تومن با 8 گیگ حالا کدوم را بخرم به نظرتون؟

adcomputer
18-01-2012, 15:03
دوستان اگر کسی طرح یک به چهار داره لطفاً وضعیت پینگ رو هم بگه.

adcomputer
18-01-2012, 15:11
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

---------- Post added at 03:11 PM ---------- Previous post was at 03:08 PM ----------

آخرین باری که چک کردم در بازی آنلاین با ایرانی ها کمترین پینگ حدود 140 بود و بقیه هم بالای 200 و بیشتر کاربران غیر ایرانی تایم آوت.

alone one
18-01-2012, 17:02
من 1مگ 1به 8 دارم طرح قدیم از 2 ماه پیش اشتارک 6ماهه گرفتم و همیشه چه روز وچه شب سرعتم خوب بوده اما از وقتی که طرحهای جدید امده سرعت من شبها به طور خیلی افتضاحی میاد پایین طوری که شبها بیشتر 600 مگ نمی تونم دانلود کنم
دقیقا شرایط من عین همین دوستمونه منها 512 دارم
قبلنا شبی بالای 1 گیگ دانلود داشتم،چرا اینطوری شده آخه
بازم کسی هس که مشکل مارو داشته باشه؟

hami123456
18-01-2012, 17:09
دوستان کسی از شهر گرگان هست مبین نت داشته باشه؟
سرعتش خوبه ؟ راضی هستین؟ این مودم های جیبی چطوریاست؟

adcomputer
18-01-2012, 18:56
دقیقا شرایط من عین همین دوستمونه منها 512 دارم
قبلنا شبی بالای 1 گیگ دانلود داشتم،چرا اینطوری شده آخه
بازم کسی هس که مشکل مارو داشته باشه؟

من هم به همین وضعیت. شما طرح قدیمی دارید یا یک به چهار هم اینطوریه؟

alone one
18-01-2012, 22:54
من هم به همین وضعیت. شما طرح قدیمی دارید یا یک به چهار هم اینطوریه؟
واس منم طرح قدیمیس
بعضی موقعا تو طول روزم سرعت خیلی میاد پایین که حتی یه سایت چندین دقیقه طول میکشه لود شه که این واقعا اعصاب خوردکنه،البته تاکید میکنم فقط بعضی موقعا
ولی این محدود شدن دانلود شبا یه هفته بیشتره که اینجوری شده،خیلی مسخرس
نمیدونم چرا اینجوری شده
شما همونی هستین که شکایت کرده بودین ،بعد بهتون حجم دادن؟
متاسفانه الان نمیتونیم شکایتم کنیم:41:

joykiller360
19-01-2012, 02:37
من که گیج شدم چی بگیرم.... خونمون adsl دارم فقط واسه بیرون رفتم میخوام وایمکس بگیرم لطفا راهنمایی کنید دوستانی که از مودم های usb و مودم های جیبی استفاده میکنن رازی هستن؟

jafarr
19-01-2012, 03:30
اقا من مودم outdoor دارم و از لحاظ انتن دهی هم مشکلی ندارم . از 5 تا چراغ روی 4 هست ولی نمیدنم چرا سرعتم اینقد پایینه ؟
در ضمن یه چیزی ربطی داره مودم صورتش به کدام سمت باشه یا فقط انتن مهمه ؟
سرعت 512 گرفتم

stratocaster
19-01-2012, 05:02
دوستان لطفا راهنمایی کنن خیلی سریع نیاز به یاری شما دارم .. دوستان عزیز من از این مودم های داخلی GREEN PACKET دارم که تپل تر هستش حالا میخوام به جاش مودم بیرونی بخرم تا سرعتم بره بالا ... ایا تاثیر داره ؟ من سرعت دانلودم خوبه ولی پینگم افتضاح هست خلاصه ایا مودم های بیرونی چون سیگنال بیشتر میگیرند به BTS های بیشتری دست رسی دارند ایا این کار منطقی هست ؟

اینم وضعیت سیگنالم هست با مودم داخلی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

yuzarsiff
19-01-2012, 09:02
1مگ طرح قدیم
دیشب به زور دانلودم به 700 مگ رسید ... فکر کنم سیاست جدیدشونه تا با این کار همه ترغیب بشن به سمت تعرفه های جدید ... کسی زنگ زده برای شکایت ؟!
اگه کسی 1 به 4 گرفته بیاد یه ندایی بده ببینیم چطوریاس این طرح ..

aliprince
19-01-2012, 10:54
دوستان لطفا راهنمایی کنن خیلی سریع نیاز به یاری شما دارم .. دوستان عزیز من از این مودم های داخلی GREEN PACKET دارم که تپل تر هستش حالا میخوام به جاش مودم بیرونی بخرم تا سرعتم بره بالا ... ایا تاثیر داره ؟ من سرعت دانلودم خوبه ولی پینگم افتضاح هست خلاصه ایا مودم های بیرونی چون سیگنال بیشتر میگیرند به BTS های بیشتری دست رسی دارند ایا این کار منطقی هست ؟

اینم وضعیت سیگنالم هست با مودم داخلی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شما سیگنال خیلی خوبی دارید و مطمئن باشید مشکل سرعت شما از سیگنالتون نیست و سیگنالتون عالیه. بیخودی پولتون رو برای مودم بیرونی دور نریزید. اصل وایمکس قابل حمل و جابجایی بودنه نه مودم بیرونی که یه جا ثابت باشه. اینجوری آدم وایرلس میگیره با تعرفه های ارزونتر.

sat-66
19-01-2012, 13:08
دوستان لطفا راهنمایی کنن خیلی سریع نیاز به یاری شما دارم .. دوستان عزیز من از این مودم های داخلی GREEN PACKET دارم که تپل تر هستش حالا میخوام به جاش مودم بیرونی بخرم تا سرعتم بره بالا ... ایا تاثیر داره ؟ من سرعت دانلودم خوبه ولی پینگم افتضاح هست خلاصه ایا مودم های بیرونی چون سیگنال بیشتر میگیرند به BTS های بیشتری دست رسی دارند ایا این کار منطقی هست ؟

اینم وضعیت سیگنالم هست با مودم داخلی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام خدمت دوست عزیزم نویز شما یعنی rssi خیلی بالاست و cinr هم خیلی بایینه rssi باید زیر 70 باشه cinrهم هر چقدر بالا باشه بهتره.

dokhtarak_e_darya
19-01-2012, 14:20
دوستان امروز مبین نت هست یعنی میتونم ثبت نام کنم امروز؟شنیدم 5شنبه ها نیستن. من شهرستانم بخوام ثبت نام کنم باید چکار کنم؟ باید به عوامل مجاز مراجعه کنم؟ پولشو باید به کی بدم؟ مودم خودم میتونم از بیرون تهیه کنم؟ مودهاش گارانتی دارن؟ممنون میشم زود جواب بدین

adcomputer
19-01-2012, 17:02
اقا من مودم outdoor دارم و از لحاظ انتن دهی هم مشکلی ندارم . از 5 تا چراغ روی 4 هست ولی نمیدنم چرا سرعتم اینقد پایینه ؟
در ضمن یه چیزی ربطی داره مودم صورتش به کدام سمت باشه یا فقط انتن مهمه ؟
سرعت 512 گرفتم
باید جلوی مودم به سمت BTS باشه ولی الان اگر سیگنالتون روی چهارمی است که خوبه و لازم نیست جا‌به‌جا کنید چون هیچ تاثیری روی سرعت و کیفیت نخواهد داشت.

adcomputer
19-01-2012, 17:18
میخوام به جاش مودم بیرونی بخرم تا سرعتم بره بالا ... ایا تاثیر داره ؟ من سرعت دانلودم خوبه ولی پینگم افتضاح هست خلاصه ایا مودم های بیرونی چون سیگنال بیشتر میگیرند به BTS های بیشتری دست رسی دارند ایا این کار منطقی هست ؟

نگفتید پینگتون چقدر است. در صورتی که پینگ به صورت عجیبی بالا نیست و نوسان و پکت لاست غیر طبیعی ندارد مشکلی از بابت مودم و سیگنال نخواهد بود.

adcomputer
19-01-2012, 17:33
این هم پینگ طبیعی برای سرویس های مبین نت:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

spam3r
19-01-2012, 22:50
سلام

میخوایتم بدونم در کرج قسمت گوهر دشت ؛‌ مبین نت آنتن دهیش بهتره یا او یکی (ایرانسل) ؟

پیشاپیش متچکریم از دوستان

mosallaei
20-01-2012, 00:22
دوستان من براي محل كارم ميخوام يه وايمكس بگيرم تو نمايشگاه ديدم كه دو تا مدل روميزي داشت يكي مدل
bm 632w كه چون كوچيكتر و جمع و جور تره بيشتر دنبال اينم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

يكي هم اين مدله كه يكم تهش پهنتره
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا سوالم اينه من ميتونم نوع مودم رو خودم انتخاب كنم يا اونها مثلا ميگن فعلا همين مدل رو داريم
اصلا الان كسي اطلاع داره هر دو مدل رو دارن يا نه

malavan.ehsan
20-01-2012, 00:50
سلام دوستان این اطلاعاتی که سایت مبین نت راجب نقشه پوشش Indoor میده دقیقه؟ یا از اون بیشتر هم Indoor جواب میده؟

stratocaster
20-01-2012, 05:13
پینگم بالای 470 هست 1 MB قدیمی ... با مودم تپل گرین پکت

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

parstech
20-01-2012, 05:25
دوستان لطفا راهنمایی کنن خیلی سریع نیاز به یاری شما دارم .. دوستان عزیز من از این مودم های داخلی GREEN PACKET دارم که تپل تر هستش حالا میخوام به جاش مودم بیرونی بخرم تا سرعتم بره بالا ... ایا تاثیر داره ؟ من سرعت دانلودم خوبه ولی پینگم افتضاح هست خلاصه ایا مودم های بیرونی چون سیگنال بیشتر میگیرند به BTS های بیشتری دست رسی دارند ایا این کار منطقی هست ؟

اینم وضعیت سیگنالم هست با مودم داخلی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ظاهرن شما حوالی کوی دانشگاه هستید و Bts های اون منطقه هم پوشش خوبی دارن. با توجه به نوع مدلاسیون بسته های اطلاعاتی (16QAM)، میشه گفت که امواج کمی نویز دارن. در صورتی که نویز برطرف بشه و دسترسی بهتری به آنتن پیدا کنید مدلاسیون به 64QAM هم میتونه ارتقا پیدا کنه (در نتیجه سرعت هم بیشتر میشه). RSSI مودم بنده بین 59 تا 65 در نوسانه و فاصله حدود 1 و نیم کیلومتری تا BTS دارم. بهتون پیشنهاد میکنم قبل از تعویض مودم، مودمتون رو در جاهای مختلف آزمایش کنید چون گاهی چند سانت جابجایی باعث تفاوت چشمگیر میشه.

---------- Post added at 05:25 AM ---------- Previous post was at 05:23 AM ----------


پینگم بالای 470 هست 1 MB قدیمی ... با مودم تپل گرین پکت

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

همیشه وضع آپلودتون اینقدر خرابه؟

yuzarsiff
20-01-2012, 08:37
مقدار دانلود دیشب 500 مگ ... هر شب مزخرفتر از دیشب ... اه
کسی اطلاعی چیزی نداره کی درست میشه این دانلود شبانه ؟!

malavan.ehsan
20-01-2012, 10:37
سلام دوستان این اطلاعاتی که سایت مبین نت راجب نقشه پوشش Indoor میده دقیقه؟ یا از اون بیشتر هم Indoor جواب میده؟
کسی جواب منو نمیده!؟!

yasaroj
20-01-2012, 12:39
کسی جواب منو نمیده!؟!

نه تنها بیشتر از اونی که مشخص کرده indoor جواب نمیده بلکه احتمالش زیاده که با اینکه منطقه شما تو indoor هم واقع شده باشه بازم آنتن با indoor نداشته باشین:41:
من خودم تو منطقه پوشش داخلی بودم که وقتی اومدن برام نصب کنن جواب نداد و مجبور شدم مودم بیرونی بگیرم (حدود 1 سال پیش) و اوایل مودمم 4 تا چراغ روشن بود ولی الان با اینکه یک دکل دیگه تو منطقه مون اضافه کردند آنتن دهیم کمتر هم شده و از 4 به 3 و 2 رسیده (اونم مودم بیرونی تو منطقه داخلی) !! :18::18::18::19::19::19:

قبلا با تعرفه هایی که داشت و کیفیت سرویسشم خوب بود خرید مودم خارجی هم می ارزید ولی به مرور هم کیفیت افت پیدا کرده و هم قیمت خیلی بالا رفته به نظرم اگه بهت گفتن مودم بیرونی بگیری اصلا از این شرکت صرف نظر کن و برو یا سراغ ADSL که هزینه اولیش خیلی کمتره و هم سرعتی که شرکتای ADSL میدهند بیشتر از سرعت واقعیته (من خودم یکی را دیدم که با اینکه سرعتش 128 بود سرعتی که بهش داده بودند 2M بود). یا برو سراغ ایرانسل چون پوشش دهیش بهتره و مودم هاش هم ارزون تره.

اینم حال و روز ما با سرعت 1Mbs که از مبین نت گرفتیم : :2:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سرعت 1Mbs در حد دایل آپ
:2::19::2::19::2::19:

hhh111
20-01-2012, 15:53
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
512
عالییییییییییییییی

SoluS
20-01-2012, 16:45
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
512
عالییییییییییییییی

سلام خدمت شما

سرعت شما خوبه ولی پینگ شما خیلی بالاس مخصوصا نسبت به سرور که توی ایران هم هست.

من در حالت عادی (چند روز پیش) پینگ 40 می گرفتم. ولی الان بد شده.

yasaroj
20-01-2012, 17:05
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
512
عالییییییییییییییی

لطفا با سرور خارج تست بزار:21: اینجوری شما بقیه را گمراه می کنی
سرعت اینترنت واقعی مد نظره نه اینترنت ملی داخل کشور:27:
این هم دوباره سرعت اینترنت 1Mbs من با سرور تهران (همانطور که می بینید همه چیز گل و بلبله) :31:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینها هم سرعت واقعی اینترنت با چند تا سرور تو شهرهای مهم دنیا: :2:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهم سرعت اینترنت تو در مقایسه با سرور تو کشورهای اروپایی و امریکایی هست (جون 99.9% سایت های کاربردی توی اون کشورها هستند) و اصلا تو تهران چند تا وبسایت میزبانی می شند که شما همش با تهران سرعتت را می گیری:blink:

saeed0611
20-01-2012, 17:36
مقدار دانلود دیشب 500 مگ ... هر شب مزخرفتر از دیشب ... اه
کسی اطلاعی چیزی نداره کی درست میشه این دانلود شبانه ؟!

منم اشتراک 1 مگ دارم(1 به8طرح قدیم) الان حدود 10 روزی که شبها سرعت افتضاحه هر شب هم کمتر میشه, دیشب 6 ساعت گذاشتم برای دانلود فقط 400 مگ دانلود کرد!!!! 10 بار هم بهشون زنگ زدم فقط یه چیز میگن: چون شبها رایگان همه دانلود می کنن سرعت میاد پایین, اگر دیدم تا پایان اتمام اشتراکم وضع به همین صورته دیگه 1 مگ نمیگیرم 512 میگیرم

dokhtarak_e_darya
20-01-2012, 17:44
دوستان من شهرستانم چجوری باید ثبت نام کنم؟ .بعد بنظرتون می ارزه 1مگ نامحدود بگیرم یا نه؟ فقط برا دانلود میخوام.روزی 10 گیگ دانلود میده؟ماه جدید دو مگ اضافه نمیکنه؟

stratocaster
20-01-2012, 18:12
ظاهرن شما حوالی کوی دانشگاه هستید و Bts های اون منطقه هم پوشش خوبی دارن. با توجه به نوع مدلاسیون بسته های اطلاعاتی (16QAM)، میشه گفت که امواج کمی نویز دارن. در صورتی که نویز برطرف بشه و دسترسی بهتری به آنتن پیدا کنید مدلاسیون به 64QAM هم میتونه ارتقا پیدا کنه (در نتیجه سرعت هم بیشتر میشه). RSSI مودم بنده بین 59 تا 65 در نوسانه و فاصله حدود 1 و نیم کیلومتری تا BTS دارم. بهتون پیشنهاد میکنم قبل از تعویض مودم، مودمتون رو در جاهای مختلف آزمایش کنید چون گاهی چند سانت جابجایی باعث تفاوت چشمگیر میشه.

---------- Post added at 05:25 AM ---------- Previous post was at 05:23 AM ----------



همیشه وضع آپلودتون اینقدر خرابه؟


مودلاسیون رو چگونه ارتقاع بدم ؟

cartesiba
20-01-2012, 18:23
تا حالا کسی حجمش تموم نشده یعنی خواسته حجم بخره مثلا 4 گیگ چقدر میشه؟ میدونم 1024 مگ میشه 1 گیگ و هر مگ 5 یا 8 ریال چقدر میشه؟

Pouya-HP
20-01-2012, 18:57
man mobinnet gereftam ba servere dakheli 120k baraye 1meg download dare vali ba servere khareji 20 k vaghan in mobin shuresho dar avorde irancell dashtam ba kharej 60 k baraye 512 dl dash forukhtam mobion gereftam ke vaghan R@