PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [آرشیو] Wimax Mobin net / شرکت مبین نت



صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88

adcomputer
08-07-2011, 01:04
امشب بعد از ساعت 12 اینترنت قطع شد و وقتی وصل شده سرعتش و کیفیتش که قبلش هم تعریفی نداشت افتضاح شده.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پینگ را مشاهده کنید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

جالبه که سایتی مثل تبیان به هیچ وجه وضعیتش بد نشده و سرعتش عالیه.

esyo
08-07-2011, 02:16
خوبه برای شما وصل شد
برای من دقیقا سر 12:05 دقیقه قطع شد و تا الان که 3:14 دقیقه هست خبری از اینترنت نشده!
من هم ای دی اس ال دارم الان و هم وایمکس
خیلی گند زدن به همه چیز
الان هم شهرستان هستم

vahidmir2000
08-07-2011, 02:25
پست من نیومد ... فردا رایگان کلا یا نه‌؟؟؟
پشتیبانی که میگه هنوز کلا رایگانه !!

دوست عزیز جمعه ها برای من و شما که از قبل قرارداد داریم (نمیدونم شما چه طرحی رو استفاده میکنید) همون روال قدیمه.

---------- Post added at 02:25 AM ---------- Previous post was at 02:23 AM ----------


دوستان من زمانی که میخوام پسورد پیش فرض wifi رو عوض کنم با ارور زیر مواجه میشم کسی میدونه مشکل از کجاست؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


ارور مفهومش اینه که تعداد حروف یا اعدادی که برای رمز انتخاب کردی کم یا زیاده.

saeed22s
08-07-2011, 10:51
ارور مفهومش اینه که تعداد حروف یا اعدادی که برای رمز انتخاب کردی کم یا زیاده.

ممنون از پاسخ شما ولی بنده هر ترکیبی رو که انتخاب میکنم اگه 10 تا کاراکتر باشه که پیغام زیر رو میده اگه کمتر هم باشه پیغام بالا رو میده.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

rezamasoom
08-07-2011, 11:11
سلام . می خوام با مودم ایرانسل اکانت مبیننت بگیرم .. امکان پذیره ؟؟؟

vhd33
08-07-2011, 12:00
من کارم با مبین نته اگه کاری از دستم بر بیاد انجام میدم چند تا نکته : 1- استفاده رایگان از طرح جمعه و 2-8 کلیه روزها معتبره فقط باید دستگاه در زمان ورود به طرح ریستارت بشه دقت کنید ریستارت تا شما رو بعنوان کاربر طرح رایگان تایید کنه چون ممکنه از همان ترافیک خودتون کم کنه 2. پسورد گذاری بروی LAN جهت مودم 631 کله قندی و 8301 بیرونی مقدور نیست و فقط رمز ورود به صفحه رابط مودمهای مذکور قابل تغییر است و لی برای 350 WIFI هم تغییر SSID و هم تغییر WEP یا رمز کانکت شدن مقدوره 3- بعلت ازدیاد کاربر مبین نت دچار کمبود پهنای باند شده مضاف براینکه تعداد BTS یا همون انتنهاش در کل تهران ناقص بوده و مناطقی کلا تحت پوشش نیستند به همین علت مبین نت در حال گسترش پهنای بانده که گویا شهریور به بعد عملی میشه و آنتنهاش رو هم به تدریج در حال افزایش دادنه 3- برای استفاده بهینه و داشتن سرعت مطلوب باید حتما دو الی سه چراغ روشن جهت دریافت مطلوب سیگنال داشته باشید این چراغها نمایانگر نویز محیط بوده و هرچه نویز کمتر باشد کیفیت بهتر و سرعت واقعی تر میباشد ین چراغها معرف RSSI مودم بوده که باید بیشتر از -75 باشد یعنی هر چه به صفر نزدیکتر باشد بهتر است علاوه بر این باید CINR مودم بالاتر از 15 باشد تا بهترین کیفیت دریافت را داشته و قطعی حداقل ممکن باشد مقادیر فوق با تغییر محل مودم تغییر کرده و شما باید بهترین موقعیت جهت دریافت سیگنال مطلوب را برای مودم خود پیدا نمایید بغیر از مودم بیرونی که کار تکنسین مربوطه میباشد موفق باشید
ضمنا کاستیهای زیادی وجود داره که به ترتیب در حال رفع اون هستند شاید به مرور اونها رفع بشند و شاید اضافه بشند اینده معلوم میکنه. شرکت موفق باید مشتری مدار باشه نه مشتری شرکتمدار

ultrasahand
08-07-2011, 12:31
اینترنت مبین نت نگیرید آشغاله .
من که ۱۰۲۴ دارم اعصابم رو داره خورد می کنه ...

Cyber-PC
08-07-2011, 12:50
من 2 بار با قسمت فروش تماس گرفتم گفتن برای همه از این به بعد جمعه ها تا ساعت 2 بعد از ظهر رایگان هست

ultrasahand
08-07-2011, 13:01
من 2 بار با قسمت فروش تماس گرفتم گفتن برای همه از این به بعد جمعه ها تا ساعت 2 بعد از ظهر رایگان هست

یهنی الان استاب بزنم ؟؟؟ امروز چی؟؟

saeed9009
08-07-2011, 13:46
من 2 بار با قسمت فروش تماس گرفتم گفتن برای همه از این به بعد جمعه ها تا ساعت 2 بعد از ظهر رایگان هست

بله. امروز ساعت رایگان از 2 شب تا 2 بعد از ظهر هست. و این برای تمام یوزرهاست .

Cyber-PC
08-07-2011, 13:51
من تصور میکنم با این وضع برای طرح پاییزه جمعه با روز های دیگه فرق نکنه و در طرح زمستانه هم کلا ساعت های رایگان از بین بره !

alireza128
08-07-2011, 15:12
منم با دو سه بار با تماس گرفتم ساعت رایگان جمعه ها فقط از 2 تا 2 هست برای همه یوزرها. ولی باید این و sms کنند تا همه بدونند داره از اکانتشون کم میشه.

karbist
08-07-2011, 15:51
این مصاحبه با مدیر عامل مبین نت هم جالبه, طرف از زمین و زمان طلبکاره. کم مونده یک کاری دست خبرنگاره بده! :2:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

vahidmir2000
08-07-2011, 16:31
منم با دو سه بار با تماس گرفتم ساعت رایگان جمعه ها فقط از 2 تا 2 هست برای همه یوزرها. ولی باید این و sms کنند تا همه بدونند داره از اکانتشون کم میشه.


من تو این چندماه کلا هیچ اطلاع رسانی با sms و یا ایمیل از مبین نداشتم. فقط یکبار مژده بهم داد که مالیات ارزش افزوده شده 4% که کلی روحیه بخش بود:31:

کلا در دنیای امروز که میشه به ساده ترین شکلها اطلاع رسانی کرد مبین نت داره انقدر بد عمل میکنه که یوزرهایی مثل ما همیشه از روی حدس و گمان باید مسائل رو بفهمن. همین ساعات رایگان جمعه که در قرارداد من و افراد مشابه هم ذکر شده جدا از اینکه برداشتنش خلاف قرارداده باز هم حتی اطلاع رسانی از سمت شرکت نمیشه که بگه بابا ما داریم حقتونو میخوریم مطلع باشید....

سال 2011 هستش ولی خب اینجا هم جهان سوم هستش...

Cyber-PC
08-07-2011, 16:35
البته اینکارشون رسما کلاه برداریه
شما با احتساب رایگان بودن جمعه ها (طبق گفته خودشون) ازشون اکانت خریدی و حالا دبه کردن و زدن زیر حرف خودشون
اگه مملکت صاحاب داشت 1000 سال نمی تونستن اینکارو بکنن !

mojtaba_14
08-07-2011, 19:26
این مصاحبه با مدیر عامل مبین نت هم جالبه, طرف از زمین و زمان طلبکاره. کم مونده یک کاری دست خبرنگاره بده! :2:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اینم مثله بقیه مدیرهای این مملکته،تا وقتی امثال این آقا با این طرز تفکر مدیریت می کنن،وضع همینه.

فقط ببین چطوری جواب می ده،معلومه که این که رئیس باشه،مجموعه زیر دست هم همینطوره و پاسخگو نیست.

alireza128
08-07-2011, 23:35
اینم مثله بقیه مدیرهای این مملکته،تا وقتی امثال این آقا با این طرز تفکر مدیریت می کنن،وضع همینه.

فقط ببین چطوری جواب می ده،معلومه که این که رئیس باشه،مجموعه زیر دست هم همینطوره و پاسخگو نیست.

این مصاحبه برای حدود 5 ماه پیش هست و الان چند روزی هست که دیگه خاکی مدیر عامل نیست مدیر عامل جدید آقای ناصر اصفهانی هست.

adcomputer
09-07-2011, 00:34
وضعیت مبین نت در ساعات عادی هم افتضاح شده. سرعت و پینگ سرویس یک مگابیت را مشاهده کنید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کاملاً نوسان داره.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

vahidmir2000
09-07-2011, 00:58
آقا اون خبر چهار چراغ شدن منو ندید بگیرید فقط یک روز طول کشید و الان دوباره با یک چراغ به شبکه وصلم

aliy2324
09-07-2011, 07:32
من تو این چندماه کلا هیچ اطلاع رسانی با sms و یا ایمیل از مبین نداشتم. فقط یکبار مژده بهم داد که مالیات ارزش افزوده شده 4% که کلی روحیه بخش بود:31:

کلا در دنیای امروز که میشه به ساده ترین شکلها اطلاع رسانی کرد مبین نت داره انقدر بد عمل میکنه که یوزرهایی مثل ما همیشه از روی حدس و گمان باید مسائل رو بفهمن. همین ساعات رایگان جمعه که در قرارداد من و افراد مشابه هم ذکر شده جدا از اینکه برداشتنش خلاف قرارداده باز هم حتی اطلاع رسانی از سمت شرکت نمیشه که بگه بابا ما داریم حقتونو میخوریم مطلع باشید....

سال 2011 هستش ولی خب اینجا هم جهان سوم هستش...

کاملا موافقم این کار اونا خلاف قرارداد هست .......

ultrasahand
09-07-2011, 07:46
یک سوال : مبیننت می نونه قدرت فرکانس دکل هاشو بیاره پایین تا ییوزرها با ۱۰۰٪ سرعت از اینترنت استفاده نکنن ؟؟
چون این اتفاق اینجا افتاده من که ۳ چراغه بودم هر کاری می کنم ۱ چراغ بیشتر ندارم

در ضمن دیروز من ۹۹ مگ بیشتر نداشتم که تو ساعت رایگان از بین رفت ولی اینترنت قطع نشد و من تا اخر شب رایگان دانلود کردم
سیستم شون باگ داره !!!

vahidmir2000
09-07-2011, 13:07
یک سوال : مبیننت می نونه قدرت فرکانس دکل هاشو بیاره پایین تا ییوزرها با ۱۰۰٪ سرعت از اینترنت استفاده نکنن ؟؟

100% میتونه هرکاری دلش خواست بکنه. من هر روز یک تجربه متفاوت از روز پیش با مبین دارم. یک روز یک چراغ یک روز 4 چراغ یک روز دیر وصل میشه یک روز یاهو مشکل داره یک روز چیز پی ان مشکل داره یک روز کلا مشکل داره و...

اینترنت در ایران متاسفانه بحث غم انگیزیه

adcomputer
09-07-2011, 15:23
یک سوال : مبیننت می نونه قدرت فرکانس دکل هاشو بیاره پایین تا ییوزرها با ۱۰۰٪ سرعت از اینترنت استفاده نکنن ؟؟
چون این اتفاق اینجا افتاده من که ۳ چراغه بودم هر کاری می کنم ۱ چراغ بیشتر ندارم

در ضمن دیروز من ۹۹ مگ بیشتر نداشتم که تو ساعت رایگان از بین رفت ولی اینترنت قطع نشد و من تا اخر شب رایگان دانلود کردم
سیستم شون باگ داره !!!

هر وقت کیفیت اینترنت پایین بیاد قدرت سیگنال هم کم میشه.

---------- Post added at 04:23 PM ---------- Previous post was at 04:18 PM ----------

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سرعت دانلود سرویس یک مگابیت 33 کیلوبایت است.
الان حتی با وبگردی هم مشکل دارم.

vahidmir2000
09-07-2011, 18:54
افتضاح....امروز هم از اون روزهای شاهکار مبین هست. طرحم که تموم شد مودم رو میبرم شرکت و میندازم رو میزشون....

meisam_629
09-07-2011, 19:02
یه سوال. من طرح سه ماهه بهاره رو گرفتم. حالا تقریبا آخراشه. واسه شارژش باید چیکار کنم؟ منظورم اینه که باید هزینه سه ماه رو پرداخت کنم یا باید یکی از طرح ها رو انتخاب کنم و هزینه اونو بدم.
ممنون

adcomputer
09-07-2011, 21:08
یه سوال. من طرح سه ماهه بهاره رو گرفتم. حالا تقریبا آخراشه. واسه شارژش باید چیکار کنم؟ منظورم اینه که باید هزینه سه ماه رو پرداخت کنم یا باید یکی از طرح ها رو انتخاب کنم و هزینه اونو بدم.
ممنون

باید یکی از این طرح ها رو انتخاب کنی.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

meisam_629
09-07-2011, 22:10
باید یکی از این طرح ها رو انتخاب کنی.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

طرح B21 رو انتخاب کردم و 21 تومن واریز کردم. کی فعال میشه؟ الان تو حساب کاربریم این مبلغ نوشته شده. وقتی حجم باقی موندم تموم بشه ، فعال می شه یا وقتی زمانش تموم بشه؟

Cyber-PC
09-07-2011, 22:16
دوستان من فعلا ساکن کرج هستم و بغیر از گدا بازی های مبین نت مشکل دیگه ای باهاش ندارم (چشمش نزنم هم روز هم شب سرعت نرمال هست ! )
بنظر من شما دوستانی که مشکل کیفیت سیگنال یا سرعت پایین و پینگ بالا دارید و انتخاب دیگه ای مثل adsl براتون مقدور هست از مبین نت خدمات نگیرید چون معلومه بهتون پوشش خوب و کافی نمیده (کاری که دوستمون vahidmir2000 میخوان انجام بدند )
در کل میخوام بگم اینقدر اعصاب خودتون رو با این اعداد و ارقام داغون نکنید.
موفق باشید

IQBoy
09-07-2011, 22:19
من تو این چندماه کلا هیچ اطلاع رسانی با sms و یا ایمیل از مبین نداشتم. فقط یکبار مژده بهم داد که مالیات ارزش افزوده شده 4% که کلی روحیه بخش بود:31:

کلا در دنیای امروز که میشه به ساده ترین شکلها اطلاع رسانی کرد مبین نت داره انقدر بد عمل میکنه که یوزرهایی مثل ما همیشه از روی حدس و گمان باید مسائل رو بفهمن. همین ساعات رایگان جمعه که در قرارداد من و افراد مشابه هم ذکر شده جدا از اینکه برداشتنش خلاف قرارداده باز هم حتی اطلاع رسانی از سمت شرکت نمیشه که بگه بابا ما داریم حقتونو میخوریم مطلع باشید....

سال 2011 هستش ولی خب اینجا هم جهان سوم هستش...

واقعا مسخرست، غیر از اینجا هیچ جوره نمیشد فهمید که اینا ساعات رایگان رو پیچوندن، از اون سایت بی در و پیکرشون هم که به زور میشه چیزی فهمید.
شکایت هم که تو سرزمین عدالت محور ما کاربرد نداره.
بگیم در شهر بیاد :16:

Vo1demort
09-07-2011, 23:27
من مودمه 512 از اینایی که کنارشون سبزه و WIFI دارن گرفتم ....
می خوام از طریق WIFI با PC وصل شم به اینترنت ولی پیدا نمیکنه چیزیو ......
باید یه قطعه ای بخرم ؟؟؟؟؟ راهنمایی کنین دوستان:41: :41:

Imanhjp
09-07-2011, 23:36
سلام من از ایرانسل میخوام کوچ کنم به مبین نت.... چون هزینه های اشتراکش بهتره. می خواستم ببینم کسی از این مودم WiFi جدید مبین نت اطلاعاتی داره؟ مثلا برندش چیه نوع WiFi اش چه نوعیه و بردش چقدره خوب آنتن میده و اینجور چیزا
متشکرم اگر اطلاعاتی بدهید

ali6635
10-07-2011, 00:19
سلام دوستان ، خواهش میکنم به سوالاتم پاسخ دهید :
1.چراغ قرمز مودم وای فای روشن خاموش میشه ، این نشونه چیه؟
2.آیا با استفاده ار این نوع ارتباط میتوان از وی پی ان برای دسترسی به مطالبی که برای آی دی ایران بسته است استفاده کرد؟
3.در رابطه با امنیت این ارتباط هم اگر میتوانید کمی توضیح کاربردی بدهید
مرسی

vahidmir2000
10-07-2011, 02:32
واقعا مسخرست، غیر از اینجا هیچ جوره نمیشد فهمید که اینا ساعات رایگان رو پیچوندن، از اون سایت بی در و پیکرشون هم که به زور میشه چیزی فهمید.
شکایت هم که تو سرزمین عدالت محور ما کاربرد نداره.
بگیم در شهر بیاد :16:

خب میدونی این خبررسانی نکردن خودش بهترین راه دله دزدیه دیگه. یه روز دیرتر یه خبری بیاد بیرون به نفع شرکته. همین جمعه ببین چقدر حجم خوردن اینا...

سایت مبین نت رو که کلا فراموش کنید...انگار کنید که اصلا آپدیت نمیشه

saeed9009
10-07-2011, 08:58
من مودمه 512 از اینایی که کنارشون سبزه و WIFI دارن گرفتم ....
می خوام از طریق WIFI با PC وصل شم به اینترنت ولی پیدا نمیکنه چیزیو ......
باید یه قطعه ای بخرم ؟؟؟؟؟ راهنمایی کنین دوستان:41: :41:


نه دوست عزیز . چیزی نیاز نیست بخرید . باید config کنید مودم رو.

اگه نصاب براتون مودم رو آورده باید کانفیگ میگرد و تحویل میداد. اگه بلد نیستید کانفیگ کنید زنگ بزنین پشتیبانی . کمکتون میکنن.

تلفن : 83869999

saeed9009
10-07-2011, 09:04
سلام من از ایرانسل میخوام کوچ کنم به مبین نت.... چون هزینه های اشتراکش بهتره. می خواستم ببینم کسی از این مودم WiFi جدید مبین نت اطلاعاتی داره؟ مثلا برندش چیه نوع WiFi اش چه نوعیه و بردش چقدره خوب آنتن میده و اینجور چیزا
متشکرم اگر اطلاعاتی بدهید


من هم از ایرانسل کوچ کردم مبین نت.
مارک مودم Greenpacket هست . وای فای 802.11n هست. برد وای فایش خوبه . مثل huawei جدید ایرانسل هست . فقط سایزش نسبتا بزرگتره. مشکلات Huawei رو هم به هیچ وجه نداره که خود به خود ریست بشه و ...

اگه منظورت آنتن دهی وایمکس هست که ربطی به مودم نداره . بستگی به منتطقتون داره.

Imanhjp
10-07-2011, 12:38
من هم از ایرانسل کوچ کردم مبین نت.
مارک مودم Greenpacket هست . وای فای 802.11n هست. برد وای فایش خوبه . مثل huawei جدید ایرانسل هست . فقط سایزش نسبتا بزرگتره. مشکلات Huawei رو هم به هیچ وجه نداره که خود به خود ریست بشه و ...

اگه منظورت آنتن دهی وایمکس هست که ربطی به مودم نداره . بستگی به منتطقتون داره.

منظور شما از Huawei جدید ایرانسل کدومه؟
من الان FBR-105 دارم که جدیدترین مودمه اما Huawei نیست و اصلا معلوم نیست برندش چیه و فقط زده Irancell CPE
تازه 802.11g هم هست و به شدت ضعیفه و سایز بزرگی هم داره

vahidmir2000
10-07-2011, 12:56
سلام دوستان ، خواهش میکنم به سوالاتم پاسخ دهید :
1.چراغ قرمز مودم وای فای روشن خاموش میشه ، این نشونه چیه؟
2.آیا با استفاده ار این نوع ارتباط میتوان از وی پی ان برای دسترسی به مطالبی که برای آی دی ایران بسته است استفاده کرد؟
3.در رابطه با امنیت این ارتباط هم اگر میتوانید کمی توضیح کاربردی بدهید
مرسی



سلام. چراغ قرمز مودم منظورتون چیه؟ جلوی اون چراغ چی نوشته؟ اگر جزو چراغهای سگنال هست و روشن خاموش میشه خب اختلال در شبکه رو نشون میده.

در مورد استفده از وی پی ان شما با هر نوع اتصالی _دایال آپ، وایمکس، دی اس ال و ...) میتونید از وی پی ان استفاده کنید مشروط به اینکه سرویس دهنده شما پورت وی پی ان رو مسدود نکرده باشه.

اگه منظور از امنیت در مورد وایمکس هست این تکنولوژی به سبب پیشرفته بودن و جدید بودنش دارای امنیت نسبتا بالایی است (اگر از دی اس ال بالاتر نباشه پایین تر هم نیست)

---------- Post added at 12:56 PM ---------- Previous post was at 12:53 PM ----------


من مودمه 512 از اینایی که کنارشون سبزه و WIFI دارن گرفتم ....
می خوام از طریق WIFI با PC وصل شم به اینترنت ولی پیدا نمیکنه چیزیو ......
باید یه قطعه ای بخرم ؟؟؟؟؟ راهنمایی کنین دوستان:41: :41:

دوست عزیز اگر آداپتور وای فای( از همینا که شبیه فلش مموری هست) برای PC داشته باشید هیچ چیز دیگری نیاز نیست. فقط کافیه مودم رو روشن کنید و قابلیت وای فای مودم رو فعال کنید و از طریق نرم افزار آداپتور وای فای جستجو کنید و مودمتون رو با هر اسمی که روش گذاشتید پیدا کنید و احیانا اگر رمزی هم داره وارد کنید و تمام...

Kingarr
10-07-2011, 13:38
سلام ، می خواستم بدونم مبین نت الان اون مودم 85 تومنیش کار میده اصلا ؟ برا من که صفره !!! خداییش منطقم را هم حتی تحت پوشش زده ولی بازم مشکل داره اه

saeed9009
10-07-2011, 14:33
منظور شما از Huawei جدید ایرانسل کدومه؟
من الان FBR-105 دارم که جدیدترین مودمه اما Huawei نیست و اصلا معلوم نیست برندش چیه و فقط زده Irancell CPE
تازه 802.11g هم هست و به شدت ضعیفه و سایز بزرگی هم داره


منظورم Huawei BM632W است. Wifi این مدل و Greenpacket به لحاظ سیگنال تقریبا مثل هم هستند.
در مقایسه با اکسس پوینت Dlink که 802.11g هست Huawei و Greenpacket خیلی بهتر از Dlink هستند.


سایز گرین پکت در مقایسه با BM632w بزرگتره. مبین نت تو اکثر مناطق تهران نمایندگی داره. میتونید برید اونجا و سایزش رو قبل از خرید از نزدیک ببینید.

IQBoy
10-07-2011, 22:29
خب میدونی این خبررسانی نکردن خودش بهترین راه دله دزدیه دیگه. یه روز دیرتر یه خبری بیاد بیرون به نفع شرکته. همین جمعه ببین چقدر حجم خوردن اینا...

سایت مبین نت رو که کلا فراموش کنید...انگار کنید که اصلا آپدیت نمیشه

حالا شانس آوردم این جمعه خونه نبودم!!! :31:

lurenzo
10-07-2011, 23:05
دوستان این مودم های WiFi جدید به برق هم باید وصل بشن یا برق رو از طریق کابل USB از کامپیوتر میگیره؟

vahidmir2000
10-07-2011, 23:46
دوستان این مودم های WiFi جدید به برق هم باید وصل بشن یا برق رو از طریق کابل USB از کامپیوتر میگیره؟

بله به برق احتیاج دارن.

ultrasahand
11-07-2011, 01:10
بسلامتی همه ی دوستایی که تا ساعت ۲ بیدارن تا مودم رو ریست کنند
:31:

hajoo
11-07-2011, 10:53
بسلامتی همه ی دوستایی که تا ساعت ۲ بیدارن تا مودم رو ریست کنند
:31:

چرا مودمو ریست میکنن؟

IQBoy
11-07-2011, 12:26
چرا مودمو ریست میکنن؟


مودم که احتیاجی به ریست نداره،
کلا از ساعت دو به بعد محاسبه فضای کاربران غیر فعال میشه.

ultrasahand
11-07-2011, 13:01
مودم که احتیاجی به ریست نداره،
کلا از ساعت دو به بعد محاسبه فضای کاربران غیر فعال میشه.

مرگ من راست میگی ؟ یعنی بگیرم بخوابم ؟ به من گفتن که مودم رو بعد ساعت دو دوباره بزنم به برق

aliy2324
11-07-2011, 13:17
سلام بچه ها الان 2 هفته هست برای من توی ساعت رایگان سرعتم از 12 بالا تر نمیره با اینکه طرح 512 دارم
شما هم همین مشکل دارین

vahidmir2000
11-07-2011, 14:45
مرگ من راست میگی ؟ یعنی بگیرم بخوابم ؟ به من گفتن که مودم رو بعد ساعت دو دوباره بزنم به برق


سلام دوست من... راحت بگیر بخواب. من خودم این موضوع رو تست کردم و تا به حال از حجمم کم نشده

adcomputer
11-07-2011, 16:42
به غیر از کیفیت افتضاح تعداد قطعی ها هم خیلی زیاد شده. دیشب یک بار امروز هم بیشتر از نیم ساعت قطع بود.

h.yazdani67
11-07-2011, 19:18
امروز که خیلی اینترنت مبین وضع خرابی داشت

Majidson
11-07-2011, 20:35
امروز که خیلی اینترنت مبین وضع خرابی داشت

دوستان مشکل امروز اینترنت سراسری و مربوط به مخابرات بود.

my3160
11-07-2011, 21:12
نصب یک سیستم فیلترینگ جدید در اینترنت کشور ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])


یک منبع آگاه در وزارت ارتباطات و فن‌آوری‌ اطلاعات در گفتگو با «نسیم»، علت کندی سرعت اینترنت و قطع شدن آن در برخی از ساعات امروز را 'نصب و تست یک سیستم فیلترینگ جدید برای موتورهای جستجوی گوگل و یاهو' اعلام کرد.


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

vahidmir2000
11-07-2011, 22:01
امروز ساعت حدود 3 تا 6 منم مشکل داشتم. وصل میشد ولی انگار نه انگار ترافیک صفر بود. الان بدک نیست...ولی یک ساعت دیگه رو هیشکی نمیدونه:31:

WWEIRAN
12-07-2011, 10:20
با سلام
دوستانی که سرعت 1 مگ دارن لطفا تست کنن و ببینن آیا سرعت آپلودشو پایین اومده؟

The Rover
12-07-2011, 11:12
درود به شما
یکی از دوستام چندتا سوال داشت
از ADSL پارس راضی نیس واسه چند نفره بازی کردن(قطع و وصل میشه و اذیت می کنه)
می خواد وایمکس مبین (به گفته خودش 1 مگ) بگیره
سوالش این بود که آیا مناسبه،فرقی داره تو ثبات شبکه با پارس؟
و این که معمولا پینگ مبین چطوره
ممنونم

adcomputer
12-07-2011, 13:09
درود به شما
یکی از دوستام چندت اسوال داشت
از ADSL پارس راضی نیس واسه چند نفره بازی کردن(قطع و وصل میشه و اذیت می کنه)
می خواد وایمکس مبین (به گفته خودش 1 مگ) بگیره
سوالش این بود که آیا مناسبه،فرقی داره تو ثبات شبکه با پارس؟
و این که معمولا پینگ مبین چطوره
ممنونم

پینگ افتضاح است. نزدیک به 400 سرورهای خارجی.

یک عکس هم براتون میزارم از همین امروز پینگ گوگل جالب شده:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پینگ هم جدیداً افتضاح تر شده.

adcomputer
12-07-2011, 13:20
با سلام
دوستانی که سرعت 1 مگ دارن لطفا تست کنن و ببینن آیا سرعت آپلودشو پایین اومده؟

سرعت از همه نظر کم شده.
سرویس یک مگابیت.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

saeed9009
12-07-2011, 13:44
با سلام
دوستانی که سرعت 1 مگ دارن لطفا تست کنن و ببینن آیا سرعت آپلودشو پایین اومده؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

arashtn
12-07-2011, 15:50
من از یک مگ استفاده میکنم اصفهان هستم واقعا دیروز افتضاح بود زنگ زدم گفتم همه اینجورین تا شب یا قطع میشد یا سرعت 0 میشد!!!!

این تستم ماله امروز>؟!!!

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

arashtn
12-07-2011, 15:58
دوستان نمیدونید که تعرفه تابستانی کی میاد>؟داره میشه پاییز!!!

mohammad1983
12-07-2011, 17:28
سلام
من قصد خرید سرویس 512 چهل گیگ رو دارم برای 6 ماه که میشه 150 تومان.
ابن جور که دوستان میگنند خیلی کیفیت ها خرابه.
با نماینده مبین نت صحبت کردم گفت نه مودم ما به ایرانسل می خوره نا مال اونا به مال ما.آیا اگر از بازار هم مودم وایمکس تهیه بشه همین داستان هست ؟؟

mojtaba_14
12-07-2011, 21:06
مثل اینکه این مودمها رو نمی تونید از بازار تهیه کنید،انحصاراً دست خودشونه.

saeed9009
12-07-2011, 23:33
من از یک مگ استفاده میکنم اصفهان هستم واقعا دیروز افتضاح بود زنگ زدم گفتم همه اینجورین تا شب یا قطع میشد یا سرعت 0 میشد!!!!




اون مشکل سراسری بود


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


دوستان نمیدونید که تعرفه تابستانی کی میاد>؟داره میشه پاییز!!!


تعرفه تابستانی یکی دو هفته ای هست که اعلام شده .


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Imanhjp
13-07-2011, 00:32
مثل اینکه این مودمها رو نمی تونید از بازار تهیه کنید،انحصاراً دست خودشونه.

من امروز از نمایندگی مستقر در بازار رضا ی ولیعصر این سوال رو پرسیدم نمیدونست چی بگه
اما این مودم ها تو ایران نمایندگی دارن و هم داتک و الان هم مبین نت دارن ازشون استفاده میکند
احتمالا میشه از بازار تهیه کرد

landa | mamad
13-07-2011, 07:04
سلام دوستان من یک وایمکس مبیننت گرفتم که 20 GIG برای یک سال ترافیک بهم دادن.
تو سایت مبین نت دیدم جمعه ها کامل و روز های دیگر از 2تا8 رایگان منم فقط تو ساعت های رایگان دانلود میکنم
حالا که میرم حسابم رو چک میکنم میبینم بدبخت شدم و تمام دانلود های ساعات رایگان رو در حسابم از 20 GIG کم کرده الان به شدت ناراحتم میخوام هم خودم رو بکشم هم رئیس شرکت مبین نت رو :41: :13::41:

ultrasahand
13-07-2011, 08:39
سلام دوستان من یک وایمکس مبیننت گرفتم که 20 GIG برای یک سال ترافیک بهم دادن.
تو سایت مبین نت دیدم جمعه ها کامل و روز های دیگر از 2تا8 رایگان منم فقط تو ساعت های رایگان دانلود میکنم
حالا که میرم حسابم رو چک میکنم میبینم بدبخت شدم و تمام دانلود های ساعات رایگان رو در حسابم از 20 GIG کم کرده الان به شدت ناراحتم میخوام هم خودم رو بکشم هم رئیس شرکت مبین نت رو :21: :41: :13::41:

چمعه ها دیگر تماما رایگان نیست و اگه با پشتیبانی تماس بگیری شماره ای بهت می دن که می تونی مشکلت رو حل کنن ....

isbn
13-07-2011, 13:55
سلام
کسی هست اینجا تو تهرانپارس وایمکس مبین نت داشته باشه ؟ وضعیت چطور؟ من خیابان فرجام هستم ! ولی تو نقشه اصلا تهرانپارس و منطقه 4 تحت پوشش نبود

arashtn
13-07-2011, 15:42
اون مشکل سراسری بود


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


تعرفه تابستانی یکی دو هفته ای هست که اعلام شده .


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون یعنی 50 گیگ 1 مگ نمیدن دیگه حتما باید 60 گیگ انتخاب کنیم؟

---------- Post added at 04:42 PM ---------- Previous post was at 04:40 PM ----------


چمعه ها دیگر تماما رایگان نیست و اگه با پشتیبانی تماس بگیری شماره ای بهت می دن که می تونی مشکلت رو حل کنن ....
مطمئنی واسه من که کم نمیکنه>؟!!تو سایتم که همینو گفتن رایگانه!!

arashtn
13-07-2011, 15:47
همانگونه که مشاهده می شود خدمات اینترنت پرسرعت مبین نت بصورت حجم ترافیک ارسال و دریافت محدود در یک بازه زمانی مشخص ارائه می گردد. برای طرح های با حجم محدود استفاده در ساعات دو الی هشت صبح و جمعه ها دو صبح الی دو بعد از ظهر رایگان می باشد (حجم اطلاعات ارسالی و دریافتی در این محدوده های زمانی محاسبه نخواهد گشت.) در ضمن در کلیه طرح های فوق پس از برقراری ارتباط CPE با شبکه یک آدرس IP نامشخص معتبر، به مشترک اختصاص داده می شود.؟؟؟؟؟؟؟


دوستان من که یک مگ دارم یعنی رایگان نیست واسم جمعه ها؟

isbn
13-07-2011, 21:31
سلام
کسی هست اینجا تو تهرانپارس وایمکس مبین نت داشته باشه ؟ وضعیت چطور؟ من خیابان فرجام هستم ! ولی تو نقشه اصلا تهرانپارس و منطقه 4 تحت پوشش نبود



کسی نیست مرا یاری دهد ؟
دوستان وضع مبین نت چطور هست ؟ 1 مگابیتش!

saeed9009
13-07-2011, 22:58
دوستان من که یک مگ دارم یعنی رایگان نیست واسم جمعه ها؟


از دو صبح تا دو ظهر رایگان هست برای تمام طرح ها.

---------- Post added at 11:54 PM ---------- Previous post was at 11:51 PM ----------


کسی نیست مرا یاری دهد ؟
دوستان وضع مبین نت چطور هست ؟ 1 مگابیتش!


یک مگابیتش واسه من خوبه . ولی این دلیل نمیشه که تو منطقه شما خوب باشه. کلا کیفیت وایمکس ارتباط مستقیم با تعداد یوزرهای اون آنتن داره و فاصله شما تا آنتن.

بهتره قبل از خرید مودم رو از دوستی آشنایی واسه چند ساعت بگیرین و خودتون به شخصه تست کنید.

---------- Post added at 11:58 PM ---------- Previous post was at 11:54 PM ----------


من امروز از نمایندگی مستقر در بازار رضا ی ولیعصر این سوال رو پرسیدم نمیدونست چی بگه
اما این مودم ها تو ایران نمایندگی دارن و هم داتک و الان هم مبین نت دارن ازشون استفاده میکند
احتمالا میشه از بازار تهیه کرد


مودم ها رو فقط باید از خودشون خریداری کنید.فرقی هم بین مبین نت و داتک و ایرانسل نداره. اگه به فرض هم بتونید مودم رو از بازار تهیه کنید این شرکتها مک آدرس مودم رو وارد سیستمشون نمی کنن بنابراین نمی تونید استفاده کنید.

arashtn
14-07-2011, 10:33
خیلی دارن افتضاحش میکنند چرا شرکت داره اینجوری میکنه>؟2 مگ کسی خبر نداره کی ارائه میدن>؟

ultrasahand
14-07-2011, 11:26
خیلی دارن افتضاحش میکنند چرا شرکت داره اینجوری میکنه>؟2 مگ کسی خبر نداره کی ارائه میدن>؟

آقا من هم ۲ مگ می خوام . زنگ زدم گفت این فصل که نمی دن مگر پاییز

shamsoddin
14-07-2011, 11:53
دوستان خواهشا اگه کسی تو اصفهان مبین نت داره بگه کیفیتش چطوریه من میخواهم512 بگیرم میگن تو اصفهان کیفیتش بده و شهرداری همکاری نمیکنه ...

babialex
14-07-2011, 14:58
دوستان اوضاع فعلی مبین نت در کیفیت و خدمات چطوریه ؟

قصد دارم وایمکس بگیرم و میخام بین گزینه های مبین نت و ایرانسل و داتک یکی رو انتخاب کنم

از مبین نت راضی هستید ؟ کیفیت سرویس هاش ؟ در ساعات رایگانش افت سرعت داره ؟

ممنون

adcomputer
14-07-2011, 15:07
دوستان اوضاع فعلی مبین نت در کیفیت و خدمات چطوریه ؟

قصد دارم وایمکس بگیرم و میخام بین گزینه های مبین نت و ایرانسل و داتک یکی رو انتخاب کنم

از مبین نت راضی هستید ؟ کیفیت سرویس هاش ؟ در ساعات رایگانش افت سرعت داره ؟

ممنون

الان حتی با وبگردی هم مشکل داره. برای دانلود هم به غیر از لینک مستقیم http تقریباً با بقیه یه پروتکل ها مشکل داره.

aliy2324
14-07-2011, 16:00
برای من تا 7.59 سرعت دانلود 15 هست 8 که میشه سرعت میشه 64
عجب نامردایی هستن ...........

WWEIRAN
14-07-2011, 16:27
وضعیت مبین نت بسیار خرابه
1 مگ

ultrasahand
14-07-2011, 18:02
از خدمات پس از فروش مبین نت چه می دانید
دکراسیون داخلی مبین نت

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوستم موفق شد ۲ چراغ روشن بگیره !!!

vahidmir2000
14-07-2011, 18:19
دوستان اوضاع فعلی مبین نت در کیفیت و خدمات چطوریه ؟

قصد دارم وایمکس بگیرم و میخام بین گزینه های مبین نت و ایرانسل و داتک یکی رو انتخاب کنم

از مبین نت راضی هستید ؟ کیفیت سرویس هاش ؟ در ساعات رایگانش افت سرعت داره ؟

ممنون

ببین دوست من اگر واژه ای بدتر از افتضاح هم در ادبیات ایران موجود بود باز هم برای توصیف وضعیت مبین کم بود. من چند ماهه که مشترک سرویس 128 هستم و در طول روز چندبار به شبکه کانکت میشم. شاید باورت نشه ولی هردفعه که به شبکه کانکت میشم وضعیت یکجور خاص خودشه (باور کن غلو نمیکنم) مثلا یکبار وصل نمیشه، دفعه بعد وصل میشه ولی ترافیک صفره، دفعه بعد وصل میشه ولی جی میل مشکل داره، یه بار یاهو مشکل داره، تورنت که تقریبا همیشه مشکل داره، یه وقتایی با چیز پی ان مشکل داره، یه وقتایی با شیلرتشکن مشکل داره. تازه در مواقعی هم که ظاهرا مشکلی نداره فقط و فقط برای وبگردی میشه ازش استفاده کرد. سرعت دانلود در هر صدم ثانیه نوسان داره و از 16 هی میاد پایین، پایینتر، صفر میشه ، میره بالاو...

دوست عزیز به خاطر خدوتم که شده اصلا سراغ مبین نت نیا. باور کن من الان دایال آپ رو به مبین ترجیح میدم. چون اون انقدر آدم رو حرص نمیداد...

saeed9009
14-07-2011, 18:38
برای من تا 7.59 سرعت دانلود 15 هست 8 که میشه سرعت میشه 64
عجب نامردایی هستن ...........

واسه من ساعت های رایگان سرعت یک مگابیت دانلود میکنم.

فقط این رو در نظر داشته باشید که باید با دانلود منیجر دانلود کنید.واسه هر فایل تعداد کانکشن رو 5 تا بگذارید.
بهترین برنامه رایگان به نظرم Jdownloader هست. اگه اکانت سایتهای مثل رپیدشیر و فایل سونیک و ... داشته باشید تو اون وارد می کنید .فایلتون هم که دانلود شد خود برنامه براتون فایل های زیپ یا rar رو extract میکنه و آماده تحویل شما میده !

saeed9009
14-07-2011, 18:48
ببین دوست من اگر واژه ای بدتر از افتضاح هم در ادبیات ایران موجود بود باز هم برای توصیف وضعیت مبین کم بود. من چند ماهه که مشترک سرویس 128 هستم و در طول روز چندبار به شبکه کانکت میشم. شاید باورت نشه ولی هردفعه که به شبکه کانکت میشم وضعیت یکجور خاص خودشه (باور کن غلو نمیکنم) مثلا یکبار وصل نمیشه، دفعه بعد وصل میشه ولی ترافیک صفره، دفعه بعد وصل میشه ولی جی میل مشکل داره، یه بار یاهو مشکل داره، تورنت که تقریبا همیشه مشکل داره، یه وقتایی با چیز پی ان مشکل داره، یه وقتایی با شیلرتشکن مشکل داره. تازه در مواقعی هم که ظاهرا مشکلی نداره فقط و فقط برای وبگردی میشه ازش استفاده کرد. سرعت دانلود در هر صدم ثانیه نوسان داره و از 16 هی میاد پایین، پایینتر، صفر میشه ، میره بالاو...



من فکر میکنم این قطع شدن شما به خاطر مودمتون هست. نمی دونم کدوم مدل رو دارید .موقعی که ایرانسل داشتم مودم bm635 رو داشتم . خیلی مشکل قطعی داشتم. یکی دو ماه با پشتیبانی ایرانسل درگیر بودم! آخرش مودم رو برام عوض کردن با مدل جدید Huawei و مشکلم حل شد.
البته تو این سه چهار ماهه که مبین نت داشتم تا بحال یکبار هم قطعی نداشتم.

یه پیشنهاد
اگه مودمتون گارانتی داره حتما زنگ بزنین پشتیبانی و بهشون بگی