PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [آرشیو] Wimax Mobin net / شرکت مبین نت






صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88

arashtn
13-04-2011, 19:43
ی جک جالبی هم در تعرفه های مبین نت هست
به محدودیت ترافیک 40 گیگ در ماه میگه پر مصرف !!!
من نمیدونم کجای دنیا به این حد ترافیک لقب پر مصرف میدن ! :31:
اره من 40 گیگ تو دوهفته تموم میکنم با 1 مگ .
!!!!!!!!چرا نامحدود نمیزاره>؟:10:

---------- Post added at 08:43 PM ---------- Previous post was at 08:41 PM ----------


1024Kbps 40GB 70000
واقعا!!!!!!!!!!!!!!!:18:
این که بدتر شد<>؟
نامحدود نداره>؟
به اجبار باید بریم طرف ایرانسل درسته؟@

Šepehr
13-04-2011, 20:07
این ip رو وارد می کنم هیچی نمیاد.
واسه من که مودم داخلی وای فای دار دارم، اون آدرس کار میکنه
شاید واسه مودم بیرونی فرق میکنه

arminagha
13-04-2011, 20:15
چقدر طرح بهاریشون گیج کنندست !:13:

vahidmir2000
13-04-2011, 20:35
واسه من که مودم داخلی وای فای دار دارم، اون آدرس کار میکنه
شاید واسه مودم بیرونی فرق میکنه

در اون دفتچره ای که در جعبه مودم هست آدرس کنترل پنل ذکر شده (منظورم همون کاغذیه که تا شده و در جعبه است):31:

---------- Post added at 08:33 PM ---------- Previous post was at 08:32 PM ----------


ی جک جالبی هم در تعرفه های مبین نت هست
به محدودیت ترافیک 40 گیگ در ماه میگه پر مصرف !!!
من نمیدونم کجای دنیا به این حد ترافیک لقب پر مصرف میدن ! :31:

کجای دنیا؟ خب ایران دیگه:31:

مصرف زیاد اینترنت باعث مشکلات روحی و جسمی میشه:31:

---------- Post added at 08:35 PM ---------- Previous post was at 08:33 PM ----------


سرعت مبین نت در اهواز افتضاح شده 1 مگابیت به زور 30 کیلوبایت در ثانیه دانلود می کنه.

کلا سرعت مبین نت به ثانیه ها بستگی داره. همین الان که دارم این پست رو مینوسیم شاید اگه بخوام بعدش به یه سایت دیگه برم اون سایت رو باز نکنه. خیلی نوسانی شده جدیدا.....

shervin95
13-04-2011, 20:39
به جایی که هستی هم بستگی داره

ehsanerica
14-04-2011, 08:25
سلام دوستان کسی میدوند میشود طرح های بهاری را کسانی که مودم و اشتراک دارند هم استفاده کنند. یعنی طرح فعلی را با طرح بهاری عوض کنم بدون یک مودم اضافه.

سه ماهه
IR941 128Kbps خانگی20GB 1.000.000 ریال40.000 ریال
IB941 512Kbps اداری15GB 1.000.000 ریال40.000 ریال
شش ماهه
P11 128Kbps خانگی50GB 1.500.000 ریال50.000 ریال
P12 512Kbps اداری40GB 1.500.000 ریال50.000 ریال
یک ساله
P13 128Kbps خانگی25GB 1.500.000 ریال50.000 ریال
P13 512Kbps اداری20GB 1.500.000 ریال50.000 ریال

arminagha
14-04-2011, 10:33
الان من زنگ زدم مبین نت ، خودشون تو مطهری هستن{رشت} ...ولی به من گفت باید مودم اوت دور بگیرین که ۲۰۰ تومن هستش !
من سریع پرسیدم مگه شما خودتون همین حاجی آباد خودمون نیستن /
بعد من و من کردن گفت که ۵۰ ۵۰ هستش ... :41:
من نمیدونم چرا اینقدر اسرار دارن مودم بیرونی بندازن به ملت:31:
منم تا میتونستم سوال پیچش کردم با اینکهه جوابشونو میدونستم:31::31: حسابی خسته شده بود دختره:41::31:
قرار شد شنبه برم ثبت نام کنم.
512. 5 گیگ رو ماهیانه بگیرم

metal0003
14-04-2011, 14:55
سلام من یک مودم tp-link-8901 وایرلس دارم به نظر دوستان میشه مودمهای وایمکس به این مودم وصل کدم و اینترنت تو خونه شر کرد یا باید همون مودم خودش بگیر
و یک سوال دیگه دوستانی مودم وایرلس دارن این مودم اکسس پوینت قابلیت وصل شدن چند یوزر همزمان داره
ممنون

ehsanerica
14-04-2011, 16:16
سلام دوستان با
کارت شبکه بی سیم PCI

آیا میشود اینترنت مبین نت را بهش وصل کرد و موبایل و لپ تاپ ها ازش استفاده کنند.

ehsanerica
14-04-2011, 16:29
دوستان این داخل اینترنت پیدا کرد کسی استفاده کرده ببیند چطوره میشه مبین بهش وصل کرد
روتر بی سیم سری G
مدل : TL-WR340GD


مشخصات


سری IEEE802.11g با سرعت 54 مگابیت / برقراری شبکه بی سیم با سرعت 54 مگابیت در ثانیه
انتشار امواج بی سیم با آنتن قدرتمند 5dBi / برقراری شبکه بی سیم با سرعت 54 مگابیت در ثانیه
پشتیبانی از WDS برای توسعه شبکه بی سیم / با ضمانت نامه 3 ساله ارتباطات فرادانش سامان
به اشتراک گذاری ADSL, WiMAX و وایرلس در شبکه بصورت کابلی و بی سیم

d.b23
14-04-2011, 17:38
بچه ها مودم های مبین گارانتی تعویض داشت؟ یعنی اگر بسوزه رایگان تعویض میکنن؟
هر چه قدر فکر میکنم یادم نمیاد :11:

Majidson
14-04-2011, 19:48
بچه ها مودم های مبین گارانتی تعویض داشت؟ یعنی اگر بسوزه رایگان تعویض میکنن؟
هر چه قدر فکر میکنم یادم نمیاد :11:

مودم های مبین نت به مدت 1سال دارای گارانتی می باشند.

ضمانت مودم های مبین نت
مودم های مبین نت ضمانت دارند و در صورتیکه عاملین فنی مبین نت گزارشی را ارائه نمایند که مودم خراب شده است به رایگان می بایست
تعویض گردد و نیازی به پر کردن فرم ندارد و تنها گزارش عامل فنی که مشخصات مودم خراب را دارد کافیست.
منبع: وبلاگ مبین نت

gorzdaran
14-04-2011, 20:25
امروز مودم من رو آوردن و اکانت دمو برام فعال شد فقط مودم وای فای سفارش داده بودم که شبیه مودمی که سایت نشون داده نیست. اصلا انتتن نداره و ۲ تا پرت اترنت داره ٬ کسی از این مودم ها دیده؟‌

---------- Post added at 09:25 PM ---------- Previous post was at 09:23 PM ----------

راستی اکانت دمو هم دانلود مجانی داره ؟

abbas67set
14-04-2011, 21:06
سلام دوستان

تصمیم دارم وایمکس بگیرم اما نمیدونم خوبه یا نه؟کار من یه جوریه که باید کمترین قطعی رو داشته باشم دوستانی که دارند راضی هستند؟

هزینه سه ماهه وایمکس نامحدود چقدر میشه؟
هزینه مودم چقدره؟
با تشکر[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

d.b23
14-04-2011, 23:19
امروز مودم من رو آوردن و اکانت دمو برام فعال شد فقط مودم وای فای سفارش داده بودم که شبیه مودمی که سایت نشون داده نیست. اصلا انتتن نداره و ۲ تا پرت اترنت داره ٬ کسی از این مودم ها دیده؟‌

---------- Post added at 09:25 PM ---------- Previous post was at 09:23 PM ----------

راستی اکانت دمو هم دانلود مجانی داره ؟
مبارکه
این مودمی که برای شما آوردن جدیده و از مودم قدیمی که تو سایت زده بهتره
اگر اشتباه نکنم اکانت دمو کلا 128 مگابایت ترافیک داره:46:

vahidmir2000
14-04-2011, 23:24
سلام دوستان

تصمیم دارم وایمکس بگیرم اما نمیدونم خوبه یا نه؟کار من یه جوریه که باید کمترین قطعی رو داشته باشم دوستانی که دارند راضی هستند؟

هزینه سه ماهه وایمکس نامحدود چقدر میشه؟
هزینه مودم چقدره؟
با تشکر[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

قطعی نداره تقریبا. ولی نوسان یه وقتایی پیدا میکنه. کلا جوری نیست که بخوای ازش صرف نظر کنی چون ای دی اس ال هم تقریبا همینه از نظر کیفیت. سرویس نامحدود مبین نت نداره ولی شبهاش رایگانه و جمعه هاش. مودم هم از 80 داره تا 200 تومان

abbas67set
15-04-2011, 00:25
قطعی نداره تقریبا. ولی نوسان یه وقتایی پیدا میکنه. کلا جوری نیست که بخوای ازش صرف نظر کنی چون ای دی اس ال هم تقریبا همینه از نظر کیفیت. سرویس نامحدود مبین نت نداره ولی شبهاش رایگانه و جمعه هاش. مودم هم از 80 داره تا 200 تومان
ممنون دوست عزیز،

هزینه سه ماه چقدر میشه؟ و اینکه طبق لینک زیر مودمی که خودشون میدن مناسبه یا باید یکی دیگه گرفت؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

با تشکر

IQBoy
15-04-2011, 01:05
ببخشید، یه سوءتفاهم رخ داده:
تو چارت تعرفه ها نوشته محدودیت حجم فلان قدر(مثال: 512 :: 40 گیگ)
سوال: آیا این محدودیت ماهیانه هست یا برای کل اون دوره ایه (مثال: یه شش ماه) که می گیری؟؟؟؟:18:

metal0003
15-04-2011, 10:23
ببخشید، یه سوءتفاهم رخ داده:
تو چارت تعرفه ها نوشته محدودیت حجم فلان قدر(مثال: 512 :: 40 گیگ)
سوال: آیا این محدودیت ماهیانه هست یا برای کل اون دوره ایه (مثال: یه شش ماه) که می گیری؟؟؟؟:18:

مال شش ماه هستش

IQBoy
15-04-2011, 10:28
این تعرفه رو به بچه بدی بهش بگی برو برا خودت عکس دانلود کن قهر میکنه؟؟!! :13:

saeed9009
15-04-2011, 11:10
سلام
اکانت دمو


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

d.b23
15-04-2011, 11:31
این تعرفه رو به بچه بدی بهش بگی برو برا خودت عکس دانلود کن قهر میکنه؟؟!! :13:
بچه باید مدیریت کنه
شب زنده داری کنه و جمعه ها حالشو ببره.تو هفته بره عکس دانلود کنه و وبگردی کنه
:27:

armin_software
15-04-2011, 12:05
مبین نت جاهای دیگه ای رو پوشش نمی ده؟
خیلی وقته می رم تو سایت شهر جدیدی نمی بینم

amin-g
15-04-2011, 12:24
این جمعه تو اهواز سرعت افتضاحه و من که 256 دارم با سرعت 5 تا 13 دانلود میکنم.

adcomputer
15-04-2011, 12:59
این جمعه تو اهواز سرعت افتضاحه و من که 256 دارم با سرعت 5 تا 13 دانلود میکنم.

من هم با یک کانکشن بین 1 تا 6 کیلوبایت. از چند هفته قبل اینطوری شده.

mahi58
15-04-2011, 15:02
بچه ها شما سرعت دانلودتون با تورنت چطوره؟

من امروز که جمعه هستش یک تورنت رو که 400 تا سید و 800-900 تا پیر داشت زده بودم با سرعت 4-3 کیلوبایت در ثانیه دانلود می کرد!

همون موقع زدم ببینم سرعت دانلود معمولی توی وب چطوره دیدم همون 60 کیلوبایت در ثانیه رو پر می کرد.

adcomputer
15-04-2011, 15:25
بچه ها شما سرعت دانلودتون با تورنت چطوره؟

من امروز که جمعه هستش یک تورنت رو که 400 تا سید و 800-900 تا پیر داشت زده بودم با سرعت 4-3 کیلوبایت در ثانیه دانلود می کرد!

همون موقع زدم ببینم سرعت دانلود معمولی توی وب چطوره دیدم همون 60 کیلوبایت در ثانیه رو پر می کرد.

با تورنت اندازه ی همون سرعت معمولیه اگر سیدر هاش زیاد باشه. بهتره یک موقع دیگه امتحان کنی. امروز که جمعه هست سرعت داغونه.

adcomputer
15-04-2011, 15:31
الان زنگ زدم مبین نت گفتم اهواز سرعتش کمه. اگر توانایی ارائه ساعات رایگان در جمعه رو ندارید خوب برش دارین بهتره چون حتی در باز کردن سایتها هم مشکل دارم. گفت تا یکی دو هفته دیگه برطرف میشه.

mahi58
15-04-2011, 19:31
با تورنت اندازه ی همون سرعت معمولیه اگر سیدر هاش زیاد باشه. بهتره یک موقع دیگه امتحان کنی. امروز که جمعه هست سرعت داغونه.

البته من هم اولش همین فکر رو کردم، ولی به نظر علتش یه چیز دیگه است!!

چون من از یه سایت قوی مثل سایت AMD زدم دانلود کنه دیدم سرعت همون سرعت همیشگی 60 کیلوبایت در ثانیه هستش!! چندین بار هم برای اطمینان در ساعت های مختلف این کار رو تکرار کردم!

پ.ن: بوی توطئه میاد!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

shervin95
15-04-2011, 20:12
بچه ها من 3روز ثبت نام کردم ولی هنوز نه ایمیلی برام اومده نه هیچی؟
راستی مودم برام بیارن خودم میتونم راش بندازم یا دوباره باید یه مدت صبر کنم تا کارشناسشون بیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:13:

meisam_629
15-04-2011, 20:23
البته من هم اولش همین فکر رو کردم، ولی به نظر علتش یه چیز دیگه است!!

چون من از یه سایت قوی مثل سایت AMD زدم دانلود کنه دیدم سرعت همون سرعت همیشگی 60 کیلوبایت در ثانیه هستش!! چندین بار هم برای اطمینان در ساعت های مختلف این کار رو تکرار کردم!

پ.ن: بوی توطئه میاد!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


چه توطئه ای؟

adcomputer
15-04-2011, 22:20
سلام
اکانت دمو


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با vp.n تست پینگ رو گرفتی؟ کلاً پینگت خوبه.

adcomputer
15-04-2011, 22:28
البته من هم اولش همین فکر رو کردم، ولی به نظر علتش یه چیز دیگه است!!

چون من از یه سایت قوی مثل سایت AMD زدم دانلود کنه دیدم سرعت همون سرعت همیشگی 60 کیلوبایت در ثانیه هستش!! چندین بار هم برای اطمینان در ساعت های مختلف این کار رو تکرار کردم!

پ.ن: بوی توطئه میاد!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سرعت اکثر سایت ها از جمله ایرانی ها کم شده. اما جالبه که من جمعه پیش از سایت مایکروسافت فایلی برای دانلود گذاشتم و با یک کانکشن سرعت کامل رو داد. اما حتی سرور های ایرانی اینطور نبود.

mahi58
15-04-2011, 23:40
چه توطئه ای؟
خوب خیلی عجیبه که وقتی سیستم جوابگوی سرعت 60 کیلوبایت در ثانیه هستش، یه قسمت از اینترنت با همین سرعت بیاد و یه قسمت دیگه، در حالی که توانایی تامین یه همچین سرعتی رو هم داره، با سرعت 100 برابر کمتر بیاد!!

به نظرم عمدا یه جاهایی رو کند می کنند که به مردم روزهای جمعه از اینترنت چیزی دانلود نکنند (یعنی در واقع دارند به حکومت حال میدن). [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سرعت اکثر سایت ها از جمله ایرانی ها کم شده. اما جالبه که من جمعه پیش از سایت مایکروسافت فایلی برای دانلود گذاشتم و با یک کانکشن سرعت کامل رو داد. اما حتی سرور های ایرانی اینطور نبود.
بفرمایید! نگفتم؟!

mehdi4209
16-04-2011, 10:53
دوستان سلام
می خواستم بدونم کیفیت مبین نت تو ساری چطوری ؟آخه تو محدوده ما (کوی شفا -روبروی 600) بعضی جا کابل نوریه adsl ارائه نمیشه.اگه اطلاعاتی دارین بگین تا من هم استفاده کنم.
راستی این منطقه کلا" تو محدوده outdoor 4قرار داره.
مرسی

Elrath7
16-04-2011, 12:16
@mahi58

منم چند روزه با دانلودام مشکل دارم. دو مرتبه هم زنگ زدم ولی جواب درست نگرفتم. یک دفعه گفت که خود مخابرات پی2پی رو محدود کرده، یکی دیگه می گفت مشکل از خرابی خطه.

این پستی هم که زدی اولیه که من این چند روزه می بینم که کسه دیگه ای هم غیر از من مشکل داره. باید ببینیم چه جوریه فراگیره یا نه. فعلا که جواب درست نمی دن.

IQBoy
16-04-2011, 13:06
نقشه نواحی تحت پوشش مبین نت رو میشه تو google earth دید.
برای هر منطقه یه فایل با فرمت kmz وجود داره که اگه Google Earth داشته باشید می تونید ببینید.

برای گرفتن نقشه ها می تونید از لینک های زیر استفاده کنید:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

vahidmir2000
16-04-2011, 13:31
سرعت اکثر سایت ها از جمله ایرانی ها کم شده. اما جالبه که من جمعه پیش از سایت مایکروسافت فایلی برای دانلود گذاشتم و با یک کانکشن سرعت کامل رو داد. اما حتی سرور های ایرانی اینطور نبود.

با یک کانکشن دانلود میکنی که اگر قطع شه کارت تمومه که!!!!!!!

من با 4 کانکشن دانلود میکنم معمولا حتی وقتی سرعت خرابه. حوصله ندارم وسطاش یهو قطع شه.

adcomputer
16-04-2011, 13:35
به نظرم عمدا یه جاهایی رو کند می کنند که به مردم روزهای جمعه از اینترنت چیزی دانلود نکنند.


جمعه رو نمیدونم اما در اینکه عمداً در روز هایی خاص اینترنت رو قطع و یا سرعت آنرا کم میکنند شکی نیست. یا اینکه در ساعاتی خاص login کردن با یاهو مسنجر ممکن نیست.

adcomputer
16-04-2011, 13:40
با یک کانکشن دانلود میکنی که اگر قطع شه کارت تمومه که!!!!!!!

من با 4 کانکشن دانلود میکنم معمولا حتی وقتی سرعت خرابه. حوصله ندارم وسطاش یهو قطع شه.

با یک کانکشن رو گفتم تا کیفیت سرویس دستتون بیاد. البته من فکر نمیکنم تعداد کانکشن ربطی به قطع شدن داشته باشه.
جالبه بدونید امروز که شنبه هست هم کیفیت سرویس همونه.

شوخی: به نظر میاد "دوستانی:21:" که سرعت اینترنت رو کم میکردن یادشون رفته دوباره درستش کنند.

hajoo
16-04-2011, 13:47
پهنای باند اینترنت ایران از لحاظ دانلود در رتبه 166 از 168 کشور موجود در رده بندی سایت معتبر netindex.com قرار دارد. همچنین رتبه های بعدی به ترتیب متعلق به کشور های لبنان و در آخر بولیوی میباشد. لازم به ذکر است که رده بندی ذکر شده در زمان نوشتن این مطلب بوده و هر لحظه امکان تغییر آن وجود دارد. برای مشاهده آخرین تغییرات به سایت زیر مراجعه کنید.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از بورکینا فاسو جلو زدیم. از آخر شدیم چهارم:27:

adcomputer
16-04-2011, 14:03
از بورکینا فاسو جلو زدیم. از آخر شدیم چهارم:27:

بله. به نظر میاد چون این کشور بورکینافاسو تازه به لیست اضافه شده و میزان پهنای باند آن مشخص نیست آخر همه است. و جالبه که رتبه ی ایران از 166 شد 167. یعنی بدتر شد.

hajoo
16-04-2011, 14:09
چرا امروز سرعت اینقدر پایین اومده؟ روز خاصی هم که نیست؟هست؟

kh234
16-04-2011, 14:30
کسی از این تعرفه های بهاری سر در اورده؟
از یک طرف میگه محدودیت زمانی سه ماهه از اون طرف نوشته هزینه یکساله 100000 تومن.اخر این سه ماهه هست یا یک ساله؟اون 100000 تومن رو برای یک سال میگیرن یا سه ماه.اون 20gb رو تو سه ماه باید مصرف کنیم یا یک سال؟

vahidmir2000
16-04-2011, 15:10
با یک کانکشن رو گفتم تا کیفیت سرویس دستتون بیاد. البته من فکر نمیکنم تعداد کانکشن ربطی به قطع شدن داشته باشه.
جالبه بدونید امروز که شنبه هست هم کیفیت سرویس همونه.

شوخی: به نظر میاد "دوستانی:21:" که سرعت اینترنت رو کم میکردن یادشون رفته دوباره درستش کنند.

نمیدونم شما با چه نرم افزاری دانلود میکنید ولی وقتی با IDM و با یک کانکشن دانلود کنی resume دیگه نداره و هروقت قطع شد باید بری از اول.:31:

راستی امروز پس از مدتها تونستم با چیز پی ان وصل شم به نت فکر کنم همون دوستانی که یادشون رفته سرعت رو ردیف کنن یادشونم رفته که چیز پی ان رو غیر فعال کنن همینجوری دوباره وصلش کردن.:31:

چاکر جماعت وایمکسی

---------- Post added at 03:10 PM ---------- Previous post was at 03:07 PM ----------


ممنون دوست عزیز،

هزینه سه ماه چقدر میشه؟ و اینکه طبق لینک زیر مودمی که خودشون میدن مناسبه یا باید یکی دیگه گرفت؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبا تشکر


هزینه ها در سایت به طور کامل هست. در سرویس عادی هر ماه 15 تومان 128 با 5 گیگ ترافیک.

مودم داخلی معمولی مودم بدی نیست . اگر وایرلس نیاز داری فکر کنم بتونی باهاشون کنار بیای و تفاوت قیمت این دو مودم رو بدی و مودم وایرلس بگیری

IQBoy
16-04-2011, 16:13
توی تعرفه های بهار مودم رو رایگان میدن، یعنی اگر یه 6 ماهه با مودم بگیری 150 تومان، 6 ماه بعد بخوای تمدیدش کنی بازم باید 150 تومان رو بدی!:13:

WOW

mahi58
16-04-2011, 16:59
جمعه رو نمیدونم اما در اینکه عمداً در روز هایی خاص اینترنت رو قطع و یا سرعت آنرا کم میکنند شکی نیست. یا اینکه در ساعاتی خاص login کردن با یاهو مسنجر ممکن نیست.

دیدید حدسم درست بود؟

الان (شنبه عصر) همون تورنت رو زدم و سرعت دانلود دقیقا 60 کیلوبایت در ثانیه بود!

دیگه یه جورایی با اطمینان میشه گفت که یه شیطنت هایی توی روز جمعه که ترافیک رایگان هستش دارند صورت میدن! :18:

Electronic-Arts
16-04-2011, 18:41
سلام دوستان من از ایرانسل وایمکس دارم و سرعتم امروز نصف شده مال شما هم همین طوریه؟

hajoo
16-04-2011, 19:56
سلام دوستان من از ایرانسل وایمکس دارم و سرعتم امروز نصف شده مال شما هم همین طوریه؟
آره -متن ارسال شما بیش از اندازه مختصر و کوتاه هست . متن ارسال شما باید حداقل 10 حرف داشته باشد-

vahidmir2000
16-04-2011, 21:41
امروز یک افتضاح کامل بود. بعد از پستی که امروز زدم عملا اینترنت قطع بود (وصل میشد ولی هیچی رو باز نمیکرد) تا همین الان که دیدم مشکل نداره. البته سرعت دانلود رو امتحان نکردم ولی تو وبگردی مشکلی نداره.

---------- Post added at 09:41 PM ---------- Previous post was at 09:39 PM ----------


دیدید حدسم درست بود؟

الان (شنبه عصر) همون تورنت رو زدم و سرعت دانلود دقیقا 60 کیلوبایت در ثانیه بود!

دیگه یه جورایی با اطمینان میشه گفت که یه شیطنت هایی توی روز جمعه که ترافیک رایگان هستش دارند صورت میدن! :18:

هیچ گربه ای محض رضای خدا موش نمیگیره. نمیدونم این مثل تا چه حد در مورد اینترنت رایگان مبین صادقه ولی فکر کنم یه جورایی ساعات رایگان مبین نت داره کم کم فقط و فقط تبدیل به یک مورد برای بازاریابی میشه. وقتی سرعت پایین باشه و نتوین کاری باهاش انجام بدی بودن و نبودنش فرقی میکنه؟

Electronic-Arts
16-04-2011, 22:04
امروز یک افتضاح کامل بود. بعد از پستی که امروز زدم عملا اینترنت قطع بود (وصل میشد ولی هیچی رو باز نمیکرد) تا همین الان که دیدم مشکل نداره. البته سرعت دانلود رو امتحان نکردم ولی تو وبگردی مشکلی نداره
مال من هنوزم سرعت دانلود مشکل داره شاید مال 128 درست شده باشه , در ضمن من شنیدم کابل جنوب قطع شده که سرعت ها اومده پایین

adcomputer
16-04-2011, 22:29
نمیدونم شما با چه نرم افزاری دانلود میکنید ولی وقتی با IDM و با یک کانکشن دانلود کنی resume دیگه نداره و هروقت قطع شد باید بری از اول.:31:

مشکل از IDM هست. شما همون دانلود رو بعد از اینکه یکم دانلود شد کنسل کن و بعد از توی صفحه IDM برو و resume کن بعد میبینی که resume فعال میشه. resume داشتن به قابلیت های سرور فایل بر میگرده. اگر سرور از این قابلیت پشتیبانی نکنه جلوی Resume capability مینویسه No.

---------- Post added at 11:28 PM ---------- Previous post was at 11:25 PM ----------


وقتی سرعت پایین باشه و نتوین کاری باهاش انجام بدی بودن و نبودنش فرقی میکنه؟
آره:31: نبود ترافیک رایگان در این شرایط بهتره.
حداقل در حالت عادی میشه با سرعت بهتری از اینترنت استفاده کرد.

---------- Post added at 11:29 PM ---------- Previous post was at 11:28 PM ----------


مال من هنوزم سرعت دانلود مشکل داره شاید مال 128 درست شده باشه , در ضمن من شنیدم کابل جنوب قطع شده که سرعت ها اومده پایین

مال من هم خیلی خیلی مشکل داره. از دیروز بدتر شده.

adcomputer
16-04-2011, 22:38
دوستان! الان هر چقدر برید توی سایت اسپید تست، تست بگیرید رتبه کشورمون بدتر میشه.(به واقعیت نزدیک تر میشه) اما حیف که اینقدر سرعت کمه که سایتش اصلا لود نمیشه.

شما هم این فایل رو برای دانلود بگذارید ببینید سرعت کامل رومیده:18:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

vahidmir2000
17-04-2011, 00:39
دوستان! الان هر چقدر برید توی سایت اسپید تست، تست بگیرید رتبه کشورمون بدتر میشه.(به واقعیت نزدیک تر میشه) اما حیف که اینقدر سرعت کمه که سایتش اصلا لود نمیشه.

شما هم این فایل رو برای دانلود بگذارید ببینید سرعت کامل رومیده:18:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

فایلی که لینک کردی با نوسان کامل دانلود میشه:31: از سرعت 5 تا 10 یه وقتایی 15 بیشتر مواقع زیر 10

vahidmir2000
17-04-2011, 01:54
فکر کنم مبین نت تشخیص داده که دانلود کردن برای مشترکین ضرر داره کلا این قابلیت رو از سرویسش پاک کرده:31:

گندشو در آوردن.. من همین جا به همه کسانی که میخوان اینترنت پرسرعت بگیرن (حالا هرجورش) میگم به خدا اینترنت دایال آپ خیلی بهتره چون حداقل توقعی ازش ندارین و محدودیت حجمی هم نداره:31:
من حساب کردم تو این چند روزه به اندازه تمام سالهایی که دایال آپی بودم حرص خوردم.

hajoo
17-04-2011, 11:19
هنوز سرعت خوب نشده، به زور سایت باز می کنه.

ehsanerica
17-04-2011, 12:34
سلام بر دوستان
دوستان کسی میدونه که طرح بهاری مبین نت را که مودم داخلی رایگان میدهد اگه در تحت پوشش داخلی نباشد و مودم بیرونی بخواهی چطور حساب می شود یا اصلا می دهند یا نه؟
آیا پرداختش همیشه به صورت سه ماهه است یا یکساله یا شش ماهه یا اینکه میتونی بعد از تمام شدن طرح ماهیانه شارژ کنی

ehsanerica
17-04-2011, 12:40
سوال بعدی دوستان
گاهی اوقات وقتی دانلود منیجیر را برای دانلود شبانه تنظیم میکنم خودبه خود ساعت ویندوز همیشه تغییر میکند و صبح میبینم هیچی دانلود نکرده جالب این است که نه کامپیوتر را خاموش میکنم. و این چند شب هم همش که صبح بیدار میشدم ساعت 7 صبح ساعت کامپیوتر 7.20 دقیقه pm را نشان میدهد
بنظرتان مشکل از کجاست آیا مبین نت تغییر میدهد یا ویندوز مشکل دارد یا دانلود منیجیر
آیا کس دیگه هم این مشکل پیش آماده واسش

vahidmir2000
17-04-2011, 13:43
سوال بعدی دوستان
گاهی اوقات وقتی دانلود منیجیر را برای دانلود شبانه تنظیم میکنم خودبه خود ساعت ویندوز همیشه تغییر میکند و صبح میبینم هیچی دانلود نکرده جالب این است که نه کامپیوتر را خاموش میکنم. و این چند شب هم همش که صبح بیدار میشدم ساعت 7 صبح ساعت کامپیوتر 7.20 دقیقه pm را نشان میدهد
بنظرتان مشکل از کجاست آیا مبین نت تغییر میدهد یا ویندوز مشکل دارد یا دانلود منیجیر
آیا کس دیگه هم این مشکل پیش آماده واسش

در تنظیمات ساعت ویندوز تیک مربوط به تنظیم خودکار ساعت رو بردارید.

روی ساعت ویندوز کلیک کنید تا تنظیماتش بیاد. در تبهای بالا تب اینترنت تایم رو بیارید و اون تیک رو بردارید تا ساعت تغییر نکنه

---------- Post added at 01:43 PM ---------- Previous post was at 01:42 PM ----------

هنوز اینترنت مبین در کما به سر میبره. سایتها با دعا باز میشن و دانلود هم عملا نمیشه انجام داد.

mahi58
17-04-2011, 16:51
سلام بر دوستان
دوستان کسی میدونه که طرح بهاری مبین نت را که مودم داخلی رایگان میدهد اگه در تحت پوشش داخلی نباشد و مودم بیرونی بخواهی چطور حساب می شود یا اصلا می دهند یا نه؟
آیا پرداختش همیشه به صورت سه ماهه است یا یکساله یا شش ماهه یا اینکه میتونی بعد از تمام شدن طرح ماهیانه شارژ کنی

دو سه روز قبل که من باهاشون تلفنی صحبت می کردم می گفتند توی طرح بهاره مابه التفاوت مودم داخلی و خارجی 90 تومن نیست! یعنی قبول نمی کردند که با 150 تومن + 90 تومن مابه التفاوت برای مردم اکانت بذارن!

حالا زنگ بزن به شعبه شهرتون ببین تصمیم شون عوض نشده؟

بسته های تشویقی شون قبلا فقط در صورت انتخاب طرح یک ساله، مابه التفاوت مودم رو قبول می کرد، که خوب باصرفه بود و من گرفتم. ولی بسته های تشویقی چند ماهه هم دارند که اون هم با مودم داخلی رایگان همراهه.



-----------------------------------------
پ.ن: بالاخره دیشب سرعت تورنت بد نبود و در عرض 4 ساعت حدود 700 مگ دانلود کرد. انگار فقط جمعه ها افتضاحه! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Mehrdad.R201
17-04-2011, 20:13
دوستان 2 تا سوال داشتم

من رفتم دنبال مبین نت ، میگه باید برای 512 کارت دانشجویی داشته باشی
حالا من که کارت دانشجویی ندارم به ما اینترنت 512 نمیدن ؟

و اینکه میگفت فیش تلفن خونه رو میخواد ؟! این رو واسه چی میخواد ؟

و اینکه دوستانی که مبین نت دارند ، اینها کانکشنهای نی نی ان کار میکنه براشون ؟! (برای استفاده از پی پال و مارکت نرم افزار گوگل و گوگل کدز عرض کردم)

mahi58
17-04-2011, 21:22
دوستان 2 تا سوال داشتم

من رفتم دنبال مبین نت ، میگه باید برای 512 کارت دانشجویی داشته باشی
حالا من که کارت دانشجویی ندارم به ما اینترنت 512 نمیدن ؟

و اینکه میگفت فیش تلفن خونه رو میخواد ؟! این رو واسه چی میخواد ؟

و اینکه دوستانی که مبین نت دارند ، اینها کانکشنهای نی نی ان کار میکنه براشون ؟! (برای استفاده از پی پال و مارکت نرم افزار گوگل و گوگل کدز عرض کردم)

نه! یه سری مدارک می خواد که یکیش رو باید داشته باشی، از قبیل کارت دانشجویی یا نظام پزشکی یا معرفی نامه سازمان دولتی یی چیزی که توش کار می کنید (ببینید از نزدیکان کسی در سازمان دولتی نیست)؟

از من قبض برق خواستند، نمی دونم برای چی! شاید آدرس دقیقی چیزی؟؟؟

چیز پ*ی ان هم کار می کنه خیلی هم عالی.

Mehrdad.R201
17-04-2011, 21:24
والا ای اس پی ای که ازش دی اس ال میگیرم بهم گفته که برام درست میکنه

اخه منطقه ما قراره فیبر نوری بشه و اگه اینطوری بشه دیگه باید فاتحه دی اس ال رو خوند
خود ای اس پی اومده عاملیت فروش مبین رو گرفته که یوزرهاش نپرن برن مخابرات

gorzdaran
17-04-2011, 23:04
من خط اصلیم فعال شد. وقتی تک فایل دانلود می کنم سرعت از ۷۰ بالاتر نمیره اما جالبه وقتی ۲ فایل رو دانلود می کنم هرکدوم رو ۶۰ دانلود می کنه. کسه دیگه هم چنین چیزی دیده ؟

vahidmir2000
18-04-2011, 00:39
من خط اصلیم فعال شد. وقتی تک فایل دانلود می کنم سرعت از ۷۰ بالاتر نمیره اما جالبه وقتی ۲ فایل رو دانلود می کنم هرکدوم رو ۶۰ دانلود می کنه. کسه دیگه هم چنین چیزی دیده ؟

وقتی که سرعت دانلود نرمال نیست منم از همین تکنیک استفاده میکنم تا بهره وری بیشتری داشته باشم. مثلا من که 128 دارم یه وقتایی سرعت حدود 10 کیلوبایت دانلود میده که اگر 2 تا فایل در کنار هم دانلود کنی بهتر از زمانت استفاده کردی:31:

gorzdaran
18-04-2011, 08:28
سوال بعدی برای دیدن ترافیک مصرفی حتما باید مودم رو خاموش رو شن بکنیم. چون کم نمیشه ازش

hajoo
18-04-2011, 11:18
اگه مودم رو خاموش روشن نکنیم ساعت رایگان هم از ترافیک کم میکنه؟

vahidmir2000
18-04-2011, 13:14
سوال بعدی برای دیدن ترافیک مصرفی حتما باید مودم رو خاموش رو شن بکنیم. چون کم نمیشه ازش

معمولا باید یکبار در شبکه لاگین کنید تا اطلاعات حسابتون آپدیت بشه.

---------- Post added at 01:14 PM ---------- Previous post was at 01:12 PM ----------


اگه مودم رو خاموش روشن نکنیم ساعت رایگان هم از ترافیک کم میکنه؟

برای ساعات رایگان هم باید یکبار در شبکه لاگین کنید(همون روشن خاموش خودمون):31:

shervin95
18-04-2011, 14:03
بچه ها شنا خودتون مودم وصل کردین یا کارشناس خود مبین نت اومدن برای نصب؟

profeshnal
18-04-2011, 14:11
سلام...
من اهواز زندگی می کنم و حدود 4 ماهه سرویس 1 مگ مبین نت دارم...تو این 4 ماه واقعا راضی بودم...:20:ولی از روز جمعه سرعت به شدت افت کرد :13:و تایم اوت هم خیلی زیاد شده...:41:می خواستم ببینم همه جا اینجوریه یا فقط اهواز ؟
سپاس...

hajoo
18-04-2011, 16:32
سلام...
من اهواز زندگی می کنم و حدود 4 ماهه سرویس 1 مگ مبین نت دارم...تو این 4 ماه واقعا راضی بودم...:20:ولی از روز جمعه سرعت به شدت افت کرد :13:و تایم اوت هم خیلی زیاد شده...:41:می خواستم ببینم همه جا اینجوریه یا فقط اهواز ؟
سپاس...
اینترنت منم از جمعه خیلی مشکل پیدا کرده.

adcomputer
18-04-2011, 16:57
سلام...
من اهواز زندگی می کنم و حدود 4 ماهه سرویس 1 مگ مبین نت دارم...تو این 4 ماه واقعا راضی بودم...:20:ولی از روز جمعه سرعت به شدت افت کرد :13:و تایم اوت هم خیلی زیاد شده...:41:می خواستم ببینم همه جا اینجوریه یا فقط اهواز ؟
سپاس...

من هم همینطور

adcomputer
18-04-2011, 17:05
برای من دو نکته جای تامل داره:
چرا از سایت مایکروسافت بایک کانکشن با سرعت عالی دانلود میکنه در صورتی که حتی سایت های ایرانی هم اینطور نیستند.
من زمانی که با وی p ان دارای encryption تست کردم تمام سایت ها با یک کانکشن سرعت کامل رو میدن. البته پینگ افتضاح میشه چون همین الانش هم همینطوریه.( اما وی پی .. های بدون encryption سرعت همین اینترنت شاید هم کمتر رو میدن)

Electronic-Arts
18-04-2011, 19:03
برای من دو نکته جای تامل داره:
چرا از سایت مایکروسافت بایک کانکشن با سرعت عالی دانلود میکنه در صورتی که حتی سایت های ایرانی هم اینطور نیستند.
من زمانی که با وی p ان دارای encryption تست کردم تمام سایت ها با یک کانکشن سرعت کامل رو میدن. البته پینگ افتضاح میشه چون همین الانش هم همینطوریه.( اما وی پی .. های بدون encryption سرعت همین اینترنت شاید هم کمتر رو میدن)
یک سوال این encryption واسه --- رو از کجا میشه دید؟ واسه وای فای میدونم ولی واسه این نه

vahidmir2000
18-04-2011, 20:35
بچه ها شنا خودتون مودم وصل کردین یا کارشناس خود مبین نت اومدن برای نصب؟

من چون حضوری ثبت نام کردم همون موقع مودم رو فعال کردن و فقط وصل کردنش به سیستم وند که اونم کار خاصی نیست. یک کابل شبکه است که باید به لن سیستم وصل بشه

mohamad_beauty
18-04-2011, 21:20
سلام دوستان من سه سوال دارم ممنون میشم کسی اگه بلده جواب بده
1- توی بخش پنل کاربران وقتی اطلاعات خواسته شده رو وارد میکنم و بر روی لاگین کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته و اصلا لاگین لینک نیست مثل یک باتم بدون استفاده میمونه(البته من یک روزه که وایمکسم فعال شده)
2- چطور میتونم مک ادرس رو برای لبتاپم و مودم وایمکس ست کنم(لطفا دقیق توضیح بدید)
3- سرعت سرویس 512 باید چند باشه؟

gorzdaran
18-04-2011, 23:13
راستی دوستان با توجه به اینکه ای پی ما ولید هستش آیا امکان راهندازی وب سرور هستش ؟ (میدونم که ای پی استاتیک نیست)

darkmindms
19-04-2011, 00:49
سلام دوستان من سه سوال دارم ممنون میشم کسی اگه بلده جواب بده
1- توی بخش پنل کاربران وقتی اطلاعات خواسته شده رو وارد میکنم و بر روی لاگین کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته و اصلا لاگین لینک نیست مثل یک باتم بدون استفاده میمونه(البته من یک روزه که وایمکسم فعال شده)
2- چطور میتونم مک ادرس رو برای لبتاپم و مودم وایمکس ست کنم(لطفا دقیق توضیح بدید)
3- سرعت سرویس 512 باید چند باشه؟
1- احتمالا شما از فایر فاکس استفاده کردی. باید از اینترنت اکسپلورر استفاده کنید.
2- نمیدونم لطفا دوستان توضیخ بدن.
3- اگه منظورتون سرعته دانلود هست باید 64 KB باشه.

NINTENDO_DS
19-04-2011, 12:18
منم وایمکس ایرانسل دارم سرعت دانلودم از 100 رسیده به 5 کیلو بایت بر ثانیه

شرکتش هم همش میگع تکنسین ها دارن کار میکنن.

چیکار کنم سرعت مودم ها بیاد بالا؟

saeed9009
19-04-2011, 13:34
وضعیت امروز برای سرویس 512

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته من سرویس ایرانسل هم دارم. هر دو تا امروز تا این لحظه عالی هستند.

vahidmir2000
19-04-2011, 13:34
منم وایمکس ایرانسل دارم سرعت دانلودم از 100 رسیده به 5 کیلو بایت بر ثانیه

شرکتش هم همش میگع تکنسین ها دارن کار میکنن.

چیکار کنم سرعت مودم ها بیاد بالا؟

متاسفانه کاری از من و شما برنمیاد. مگر زنگ زدن به شرکت و ش