PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [آرشیو] Wimax Mobin net / شرکت مبین نت



صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88

vahidmir2000
24-03-2011, 20:56
سلام. یه سوال. برای ورود به صفحه ی مشترکین URI و Password میخواد. اینا از کجا گیر بیارم. ممنون

روی جعبه مودمتون یه برچسب کوچیک سفید هست. روی اون نوشته

---------- Post added at 08:56 PM ---------- Previous post was at 08:52 PM ----------


مرسی وحید جان از راهنمایی شما
پس برای ADSL,Wire Less.Wimax باید برای هر کدوم یه مودم جداگانه داشته باشیم درسته؟
بهترین مودم برای ADSL,Wire Less به نظر شما چیه؟
حالا اگر من اینتر نت وایمکس داشته باشم چطوری میتونم کاری کنم که گوشی هم بصورت وایرلس بهش وصل بشه؟
بعد این وصل شدن بصورت وایرلس روی سرعت و حجم ترافیک وایمکس هم اثر داره؟

برای هرکدوم یک مودم لازمه.
مودم های مارک D-LINK که خودتون هم گفته بودین عالی هستن.

برای وایرلس کردن با مودم وایمکس فقط باید گزینه وای فای در تنظیمات مودم روشن باشه( یا دکمه وای فای روی مودم روشن باشه) اگر رمزی برای وای فای بزارین (که معمولا باید این کار رو بکنید) وقتی گوشی یا لب تاب خواست به اینترنت وصل بشه باید اون پسورد رو وارد کنین.
از حجم ترافیکتون که کم میشه . شما هرجوری که به وایمکستون وصل بشین از ترافیکتون کم میشه. از لحاظ سرعت هم یه کمی افت خواهید داشت (گفته شده حدود 30%)

shahab_f
24-03-2011, 21:05
سلام به دوستان عزیز
من چندتا سوال دارم لطفا راهنمایی بفرمائید
1)از بین ADSL,Wire Less.Wimax برای یک کاربر خانگی کدوم مناسبتره؟
2)وایمکس چه برتری نسبت به وایرلس و ای دی اس ال داره؟
3)آیا از مودم وایمکس میتوان برای اینترنت وایرلس و ای دی اس ال هم استفاده کرد؟
4)دوستانی که الان از وایمکس استفاده می کنند آیا راضی هستند؟
5)نظر شما درباره طرح ویژه یک ساله 200هزار تومانی وایمکس چیه؟
1)این یه اشکال رایجه که همین شرکت های ابله راه انداختند، وایرلس نوع اینترنت نیست . یعنی اینکه بگیم انواع اتصال به اینترنت عبارتند از : دایال آپ، ADSL ، وایمکس و وایرلس غلطه. بلکه هر اینترنتی رو میشه وایرلس کرد به جهت اینکه تا شعاع محدودی بدون سیم بشه ازش استفاده کرد. پس دایال آپ و ADSL رو میشه هم با کابل وصل کرد به دستگاه، و هم با مودم وایرلس پخشش کرد تا هر دستگاهی که توانایی دریافتش رو داره (کارت وایرلس داره) بتونه بگیره. عین این میمونه که تلفن رو با سیم وصل میکنیم به پایه ی تلفن بی سیم، و اونم تا یه شعاعی پخشش میکنه تا تلفن بیسیم ازش استفاده کنه.
پس قاعدتا وایمکس نوعی وایرلس سرخوده ، یعنی اینترنتیه که به کابل نیازی نداره و مثه موبایل همه جا آنتن میده. اما ، چون آنتن دهی بعضی از این شرکت های وایمکس ضعیفه ، و آنتنشون تا داخل خونه جواب نمیده، در واقع مشتری رو گول میزنن و میگن باید روی پشت بام خونه یک گیرنده ی وایمکس نصب کنی (چون اونجا آنتن میده) و اون گیرنده بعد از دریافت ، اینترنت رو به صورت وایرلس توی خونه پخش کنه تا شما دریافت کنی. بدین صورته که هزینه بالا میره، چون شرکت آنتن دهی خوبی نداره.
2) برتری وایمکس اینه که میتونی هرجا لپتاپت رو بردی ، مودم وایمکستم ببری و اگه اونجا آنتن بده ، از اینترنتت استفاده کنی. یعنی همه جا اینترنت پر سرعت همراهته

gorzdaran
24-03-2011, 21:23
آیا آنتن دهی مودم های وای فای بهتر از کله قندی ها هستش ؟

vahidmir2000
25-03-2011, 01:20
آیا آنتن دهی مودم های وای فای بهتر از کله قندی ها هستش ؟

تا حدودی بله. ولی کلا دلیل انتخاب مودم وای فای به خاطر قابلیت وای فای و البته 4 پورت لن روی این دستگاه است.

hamidcivil
25-03-2011, 12:49
من دو دل شدم:41:
نمیدم وایمکس بگیرم یا نه؟؟

vahidmir2000
25-03-2011, 13:21
من دو دل شدم:41:
نمیدم وایمکس بگیرم یا نه؟؟

با اطمینان وایمکس بگیر:31:

ولی خارج از شوخی وایمکس بد نیست. اگر اینترنت همراه میخوای(تا حدودی) وایمکس بگیر. اگر نه ای دی اس ال. انتخاب خیلی راحته.

hamidcivil
25-03-2011, 15:11
مرسی از شما
من جابجایی ندارم
فقط تو خونه میخام ازش استفاده کنم
من زیاد وبگردی می کنم
با توجه به محدودیت 25 گیگ وایمکس فک کنم 6 -7ماه تموم بشه
از طرف موردی که قبلا" هم گفتم یعنی سه ماهه با سرعت 128 با ترافیک ماهیانه نامحدود و با نرخ اشتراک در هر گروه 1به7 -50هزار تومن هست که فقط نامحدود بودن ترافیک ماهیانه ش وسوسم کرده
dasl+2 هم هست 3ماه با ترافیک 15 گیگ -45 هزار تومن

نمیدونم چکار کنم ...:41:

x935
25-03-2011, 15:27
العان ميبن مدوم يو اس بي ارايه ميده؟

vahidmir2000
25-03-2011, 20:44
العان ميبن مدوم يو اس بي ارايه ميده؟

هنوز نه فعلا ایرانسل یو اس بی داره

maasen
25-03-2011, 22:28
هنوز نه فعلا ایرانسل یو اس بی داره
توی وبلاگ مبین نت که نوشته بودن تا اواسط اسفند در بعضی شهر های خاص قراره ارئه بدهند؟
این مدرکش:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Majidson
26-03-2011, 12:46
توی وبلاگ مبین نت که نوشته بودن تا اواسط اسفند در بعضی شهر های خاص قراره ارئه بدهند؟
این مدرکش:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

این وبلاگ مبین نت خالی بندی زیاد میکنه. زیاد جدی نگیرید.

تا حالا دو تا خالی بسته : 1. پوشش تهران تا پایان سال 89 کامل میشه 2. مودم USB که اول قرار بود تا دی ماه بیاد ولی بعدش قرار شد تا اسفند و در آخر هم دیدیم که باز هم ارائه نشد.

ms.negar
26-03-2011, 18:01
من امروز اکانتم فعال شد
میشه بگید این تست سرعت و پینگ برای مبین نت چطوره :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چرا سرعت آپلود اینقدر کمه ؟
و چرا پینگ متفاوته ؟
چطور پینگ رو تعیین کنم ؟

meisam_629
26-03-2011, 19:04
سلام. من ساکن پاسداران هستم. می خواستم ببینم وایمکس ایرانسل بهتره یا مبین نت؟ به نظرم مبین نت سرویس بهتری ارائه می ده. راستی چه طوری برای کار خانگی 512 بگیرم؟؟

arashlolos
27-03-2011, 00:09
میدونم جاش اینجا نیست
میخوام یه مودم معمولی adsl واسه شرکت اندیشه سبز خزر تو رشت بگیرم چی بگیرم؟؟؟از کجا؟چینی مینی نباشن!

vahidmir2000
27-03-2011, 14:10
سلام. من ساکن پاسداران هستم. می خواستم ببینم وایمکس ایرانسل بهتره یا مبین نت؟ به نظرم مبین نت سرویس بهتری ارائه می ده. راستی چه طوری برای کار خانگی 512 بگیرم؟؟

والا تجربه شخصی من از مبین نت فعلا بد نبوده (حدود یک ماه). یک نامه از شرکت یا دانشگاه جورکنی حله.:31:

arashlolos
27-03-2011, 14:36
والا تجربه شخصی من از مبین نت فعلا بد نبوده (حدود یک ماه). یک نامه از شرکت یا دانشگاه جورکنی حله.:31:
داداش این مبین نت دقیقا سرعتش مثل adsl هستش.مثلا adsl همش کمو زیاد میشه شبا رایگانه کم میشه تو ترافیک زیاد کم میشه و...
بعد 128 کیلو بیتش مثل adsl تشویقی داره میشه 128 کیلوبایت؟
2 مگم میشه گرفت پس
adsl 2 مگ 250 تا میده مبین نتم همینقد میده
دیگه سوالی یادم نمیاد که بپرسم:31:

darkmindms
27-03-2011, 14:42
سلام . من برادرم ایرانسل داره و امروز مبین نتم فعال شد.:7: به نظرم سرعت دانلود مبین بهتر از ایرانسل :10:ولی سرعت لود کردن صفحه ایرانسل بهتر از میبن نته:25:. جفتمون هم 512کیلوبیته.
اما یه سوال :
چجوری میشه اسم کانکشن و پسوورد رو عوض کرد ؟ ( مبین نت)

arashlolos
27-03-2011, 14:48
سلام . من برادرم ایرانسل داره و امروز مبین نتم فعال شد.:7: به نظرم سرعت دانلود مبین بهتر از ایرانسل :10:ولی سرعت لود کردن صفحه ایرانسل بهتر از میبن نته:25:. جفتمون هم 512کیلوبیته.
اما یه سوال :
چجوری میشه اسم کانکشن و پسوورد رو عوض کرد ؟ ( مبین نت)
چرا نمیگین سرعت دانلودتون چنده؟سیکریته؟!!!
روزا چنده شبا چنده؟
نامحدود گرفتین؟
هزینش؟ ماهیانه چند؟
خونتون کدوم شهره؟

darkmindms
27-03-2011, 15:06
چرا نمیگین سرعت دانلودتون چنده؟سیکریته؟!!!
روزا چنده شبا چنده؟
نامحدود گرفتین؟
هزینش؟ ماهیانه چند؟
خونتون کدوم شهره؟
نه عزیزم سکرت نیس ولی خب کسی نپرسیده بود. سرعت من به طور معمول 50Kbps هستش.
در ضمن گفتم که امروز فعال شد بنابر این هنوز نمیدونم شبا سرعت چجوریه.
من طرح ویژه رو انتخاب کردم که 200 تومن برای یک سال هزینشه.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تهرانم هستم.
برای دیدن تعرفه های مختلف به لینک زیر برین :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 04:06 PM ---------- Previous post was at 04:03 PM ----------

اینم اولین تستم با مبین :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

arashlolos
27-03-2011, 15:27
نه عزیزم سکرت نیس ولی خب کسی نپرسیده بود. سرعت من به طور معمول 50Kbps هستش.
در ضمن گفتم که امروز فعال شد بنابر این هنوز نمیدونم شبا سرعت چجوریه.
من طرح ویژه رو انتخاب کردم که 200 تومن برای یک سال هزینشه.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتهرانم هستم.
برای دیدن تعرفه های مختلف به لینک زیر برین :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 04:06 PM ---------- Previous post was at 04:03 PM ----------

اینم اولین تستم با مبین :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امروز گرفتین...مبارکه:20:
میگم اینطوری که عالیه.با مودم شده 200 تومن..:18:
خیلی عالیه چرا اینقد ارزون؟
اگه مودم نگیری میشه 110000
منم رشتم به نظرت بگیرم آخه فردا میخوام برم adsl اندیشه سبز خزر ثبت نام کنم
ولی adsl سرعت 128 که میده ماهیانه 5 گیگ 18000 تومنه سرعتشم بچه ها میگن 128 کیلوبایت میرسه

ms.negar
27-03-2011, 18:28
کسی سوال من رو جواب نداد ؟!
چرا سرعت آپلود اینقدر کمه ؟
سرعت دانلودم بین 60 تا 70 هست و لی سرعت آپلودم 2-3 کیلوبایت
در مورد شما هم اینطوره ؟
سرعت دانلود همیشه همینه یا الآن تو عید اینطوریه ؟
و این که چطور میتونم پسورد wifi مودم رو عوض کنم ؟
البته این مودم ها با مودم های قبلی تفاوت دارن و از اون شرکت چینی قبلی نیستن

darkmindms
27-03-2011, 19:25
امروز گرفتین...مبارکه:20:
میگم اینطوری که عالیه.با مودم شده 200 تومن..:18:
خیلی عالیه چرا اینقد ارزون؟
اگه مودم نگیری میشه 110000
منم رشتم به نظرت بگیرم آخه فردا میخوام برم adsl اندیشه سبز خزر ثبت نام کنم
ولی adsl سرعت 128 که میده ماهیانه 5 گیگ 18000 تومنه سرعتشم بچه ها میگن 128 کیلوبایت میرسه
قربونت :46:
آره واقعا خوبه البته یادم رفت بگم که در طول 1 سال فقط 20 گیگ باید مصرف کنی و به ازای هر گیگ اضافه باید تقریبا 6000 تومن بدی
درضمن بدون مودم هم نمیدن یعنی 200000 تومان رو باید بدیندر این طرحش!
راستش نمیدونم منطقه ی شما رو پوشش میده یا نه ولی اگه پوشش بده به نظرم وایمکس انتخاب بهتریه. البته برای 512کیلو بیت رو با نامه شرکت یا دانشگاه میدن که البته گرفتن اینجور نامه ها سخت نیست.:10:
سوالی بود در خدمتیم.

darkmindms
27-03-2011, 19:31
کسی سوال من رو جواب نداد ؟!
چرا سرعت آپلود اینقدر کمه ؟
سرعت دانلودم بین 60 تا 70 هست و لی سرعت آپلودم 2-3 کیلوبایت
در مورد شما هم اینطوره ؟
سرعت دانلود همیشه همینه یا الآن تو عید اینطوریه ؟
و این که چطور میتونم پسورد wifi مودم رو عوض کنم ؟
البته این مودم ها با مودم های قبلی تفاوت دارن و از اون شرکت چینی قبلی نیستن
راستش سرعت آپلود من توی تستی که در پست قبلیم گذاشتم مشخصه و خیلی بیشتر از شماست و تفاوت زیادی با دانلودم نداره بهتره با پیشتیبانی تماس بگیرین
سرعت دانلود من از 55 بالاتر نمیره و فکر کنم به عید ربطی نداره
منم هنوز نمیدونم چطوری میشه پسورد رو تغییر داد

arashlolos
27-03-2011, 19:40
قربونت :46:
آره واقعا خوبه البته یادم رفت بگم که در طول 1 سال فقط 20 گیگ باید مصرف کنی و به ازای هر گیگ اضافه باید تقریبا 6000 تومن بدی
درضمن بدون مودم هم نمیدن یعنی 200000 تومان رو باید بدیندر این طرحش!
راستش نمیدونم منطقه ی شما رو پوشش میده یا نه ولی اگه پوشش بده به نظرم وایمکس انتخاب بهتریه. البته برای 512کیلو بیت رو با نامه شرکت یا دانشگاه میدن که البته گرفتن اینجور نامه ها سخت نیست.:10:
سوالی بود در خدمتیم.
میدونستم 20 گیگه خوب 1.7 هر ماه اونقدم کم نیست(با توجه به نوپا بودن وایمکس تو ایران البته)نترس بهتر میشه بزار تامین تلکام 3g بیاد وایمکسم میاد پایین
تو طرح های معمولی میتونی مودمشونو نخری!
آره رشت رو پوشش میده شرکت سیب سامانه نمایندشه.
فعلا ولی ریسک نمیکنم تا تابستون تامین تلکام اوضاع رو عوض کنه.
البته اگه مودم کوچولوها داشت خوب بود همونی که ایرانسل داره.
راستی تو دانشگاه باید چی بگی که نامه بگیری؟اصلا موضوع و متن نامه چیه؟باید تعهد بدی؟
ممنون

darkmindms
27-03-2011, 19:46
میدونستم 20 گیگه خوب 1.7 هر ماه اونقدم کم نیست(با توجه به نوپا بودن وایمکس تو ایران البته)نترس بهتر میشه بزار تامین تلکام 3g بیاد وایمکسم میاد پایین
تو طرح های معمولی میتونی مودمشونو نخری!
آره رشت رو پوشش میده شرکت سیب سامانه نمایندشه.
فعلا ولی ریسک نمیکنم تا تابستون تامین تلکام اوضاع رو عوض کنه.
البته اگه مودم کوچولوها داشت خوب بود همونی که ایرانسل داره.
راستی تو دانشگاه باید چی بگی که نامه بگیری؟اصلا موضوع و متن نامه چیه؟باید تعهد بدی؟
ممنون
مودم یواس بی رو ایرانسل میده ولی مبین گفته بزودی میدم
راستش من خودم نامه از دانشگاه نگرفتم نمیدونم چی باید بگیری ولی فکر کنم یه معرفی نامه باید باشه
با خود مبین تماس بگیرین بهتر راهنمایی میکنن

adcomputer
27-03-2011, 20:48
من امروز اکانتم فعال شد
میشه بگید این تست سرعت و پینگ برای مبین نت چطوره :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چرا سرعت آپلود اینقدر کمه ؟
و چرا پینگ متفاوته ؟
چطور پینگ رو تعیین کنم ؟

اگر اکانت تست نیست برای سرعت آپلودت با پشتیبانی تماس بگیر.

amirkhan_0o0
27-03-2011, 21:11
بچه ها مبین نت تو تهران قطعی نداره؟
مثلا واسه 256 سرعتش چطوره؟
پینگش؟

ساحل 1
28-03-2011, 14:38
واااای من دارم دیوونه میشم.این دفعه چندم هست که نصفه شب از 2 به بعد با چه مصیبتی رفتم تو اینترنت بعد فرداش میام می بینم چندین مگابایت از حسابم کم شده.:angry:
یعنی چی؟؟؟؟!!! دیگه شورشو در اوردن.دزدی تو شب تاریک!!!!
دیشب یکبار از دو به بعد وصل شدم قبلش هم مودم رو چند دقیقه خاموش کرده بودم.بعد از ترس اینکه دوباره مثل دفعه های قبل ترافیکمو حساب نکنه.بعد از چند دقیقه درحالیکه اینترنت وصل بود سیمشو از برق کشیدم و دوباره زدم.حالا که اومدم ترافیکمو ببینم ، دیدم بلـــــــــه.باز این مسخره ها 30 مگابایت از حسابم برای دفعه دومی که وصل شدم کم کردن.واقعا شورشو دراوردن!!! دیگه من باید چیکار کنم.به خودشونم که میگی میگن ما نمی تونیم کاری کنیم.ظاهرا فقط جمعه هاشون مثل ادم میشه دانلود کرد.غیر از اون هر وقت نصفه شب وصل شدم از حسابم دزدیدن.منو بگو به خاطر دانلود رایگانش رفتم مبین نت گرفتم!!:13:
بقیه این مشکل بزرگ رو ندارن؟

tatu66
28-03-2011, 14:56
وایمکس هنوز گرونه چون دانلود رایگان هم نداره

darkmindms
28-03-2011, 17:33
واااای من دارم دیوونه میشم.این دفعه چندم هست که نصفه شب از 2 به بعد با چه مصیبتی رفتم تو اینترنت بعد فرداش میام می بینم چندین مگابایت از حسابم کم شده.:angry:
یعنی چی؟؟؟؟!!! دیگه شورشو در اوردن.دزدی تو شب تاریک!!!!
دیشب یکبار از دو به بعد وصل شدم قبلش هم مودم رو چند دقیقه خاموش کرده بودم.بعد از ترس اینکه دوباره مثل دفعه های قبل ترافیکمو حساب نکنه.بعد از چند دقیقه درحالیکه اینترنت وصل بود سیمشو از برق کشیدم و دوباره زدم.حالا که اومدم ترافیکمو ببینم ، دیدم بلـــــــــه.باز این مسخره ها 30 مگابایت از حسابم برای دفعه دومی که وصل شدم کم کردن.واقعا شورشو دراوردن!!! دیگه من باید چیکار کنم.به خودشونم که میگی میگن ما نمی تونیم کاری کنیم.ظاهرا فقط جمعه هاشون مثل ادم میشه دانلود کرد.غیر از اون هر وقت نصفه شب وصل شدم از حسابم دزدیدن.منو بگو به خاطر دانلود رایگانش رفتم مبین نت گرفتم!!:13:
بقیه این مشکل بزرگ رو ندارن؟
دقیقا منم همین مشکل برام دیشب بوجود اومد تا الان گیج این بودم که چرا اینقد از ترافیکم کم شده که پست شما رو دیدم و به دزدی مبین مطمئن شدم. واقعا حرکت کثیفیه

vahidmir2000
28-03-2011, 20:36
دقیقا منم همین مشکل برام دیشب بوجود اومد تا الان گیج این بودم که چرا اینقد از ترافیکم کم شده که پست شما رو دیدم و به دزدی مبین مطمئن شدم. واقعا حرکت کثیفیه

برادر هیچ دزدی در کار نیست. فقط ساعت مبین نت عقبه. من خودم از 2:15 وصل میشم برای شبانه. قبلا هم گفته شده بود (در همین تاپیک) که ساعت مبین چند دقیقه تاخیر داره.

---------- Post added at 08:34 PM ---------- Previous post was at 08:33 PM ----------


وایمکس هنوز گرونه چون دانلود رایگان هم نداره

دانلود رایگان که داره. پس مبین نت چی؟ شبا ساعت 2 به بعد چی؟ جمعه ها چی؟:31:

---------- Post added at 08:36 PM ---------- Previous post was at 08:34 PM ----------


بچه ها مبین نت تو تهران قطعی نداره؟
مثلا واسه 256 سرعتش چطوره؟
پینگش؟

در یک ماهی که دارمش فقط یک بار قطع شد که اونم شبی بود که کلا مشکل داشت شبکه انگار. در کل قطعی نداره.(آزادی شادمان)

darkmindms
28-03-2011, 22:05
برادر هیچ دزدی در کار نیست. فقط ساعت مبین نت عقبه. من خودم از 2:15 وصل میشم برای شبانه. قبلا هم گفته شده بود (در همین تاپیک) که ساعت مبین چند دقیقه تاخیر داره.

دوست عزیز وقتی در سایت مبین نوشته شده از ساعت 2 تا 8 صبح نامحدود و رایگان است باید دقیقا راس ساعت 2 شروع بشه نه 15 دقیقه دیرتر:13:. معذرت میخوام ولی خیلی ساده انگارانست که فکر کنیم سهوا مبین ساعتش عقب مونده اونهم یک ربع:angry:! شما دوست داری اسمشو بذاری تاخیر ولی من اسمشو میذارم فریب و دروغ ودزدی.

ساحل 1
28-03-2011, 22:35
برادر هیچ دزدی در کار نیست. فقط ساعت مبین نت عقبه. من خودم از 2:15 وصل میشم برای شبانه. قبلا هم گفته شده بود (در همین تاپیک) که ساعت مبین چند دقیقه تاخیر داره.



اصلا بحث عقب بودن ساعت مبین که هیچی.من تا حالا چندین بار ساعت 2:30 ، 3 ،...... وصل شدم. اونم میگم 5، 6 شب مختلف .ولی بازم از ترافیکم کم میکنه.اگر کسی امتحان کرده باشه میدونه من چی میگم.

مهرسا1
28-03-2011, 22:50
مبين نت مودم يو اس بي ميفروشه؟

saeed9009
28-03-2011, 23:55
سلام
یه سوال

برای اینکه از دانلود شبانه استفاده کرد باید مودم رو خاموش و روشن کنیم که سیستم متوجه بشه و اعتبار کم نکنه؟؟

vahidmir2000
29-03-2011, 01:52
سلام
یه سوال

برای اینکه از دانلود شبانه استفاده کرد باید مودم رو خاموش و روشن کنیم که سیستم متوجه بشه و اعتبار کم نکنه؟؟
بله دوست عزیز.

vahidmir2000
29-03-2011, 01:59
دوست عزیز وقتی در سایت مبین نوشته شده از ساعت 2 تا 8 صبح نامحدود و رایگان است باید دقیقا راس ساعت 2 شروع بشه نه 15 دقیقه دیرتر:13:. معذرت میخوام ولی خیلی ساده انگارانست که فکر کنیم سهوا مبین ساعتش عقب مونده اونهم یک ربع:angry:! شما دوست داری اسمشو بذاری تاخیر ولی من اسمشو میذارم فریب و دروغ ودزدی.

ببین رفیق اگر شرکتی بخواد دزدی کنه خیلی راحت تر مییتونه. من از کارمندان مبین نت نیستم به خدا ولی فکرشو بکن اگر مبین بخواد دزدی کنه کافیه روزی 10 مگابایت از از هر کاربر ترافیک کم کنه که تقریبا هیچ کاربری هم نمیفهمه که 10 مگ بیشتر ترافیکش کم شده. حرف شما درسته که میگی باید راس 2 دانلود شبانه شروع شه ولی اسمشو نمیشه دزدی گذاشت چون خیلی ساده با یک شب امتحان میشه فهمید ساعت دقیق ترافیک رایگان کی هستش. مثلا با ساعت کامپیوتر من 2:10 دقیقه دانلود رایگان شروع میشه و هیچوقت هم حجم محسوسی ازم کم نشده. البته خوشحال میشم دوستانی که تجربه این به اصطلاح حجم دزدی رو داشتن بیان کنن.
ضمن اینکه این حساب شدن و نشدن ترافیک کاملا توسط کامپیوتر کنترل میشه و کسی نصفه شب ننشسته پای پی سی که مثلا ببینه شما وصلی ازتون حجم کم کنه.

---------- Post added at 01:59 AM ---------- Previous post was at 01:58 AM ----------

vahidmir2000
29-03-2011, 02:08
اصلا بحث عقب بودن ساعت مبین که هیچی.من تا حالا چندین بار ساعت 2:30 ، 3 ،...... وصل شدم. اونم میگم 5، 6 شب مختلف .ولی بازم از ترافیکم کم میکنه.اگر کسی امتحان کرده باشه میدونه من چی میگم.

دوست عزیز اگر میشه گزارش اون شب ها رو از حساب اینترنتیت به صورت عکس در اینجا بذار که همه ببینن. اگر حجمی کم شده باشه قطعا در call history ثبت شده دیگه.

---------- Post added at 02:08 AM ---------- Previous post was at 02:05 AM ----------



و این که چطور میتونم پسورد wifi مودم رو عوض کنم ؟


در کنترل پنل مودم به آدرس زیر برو:
Basic > LAN > WLANو در اون قسمت WPA Pre-Shared Key رو پیدا کن و هر کلمه یا عبارتی خواستی به عنوان رمز براش بذار. و بعد گزینه
apply رو بزن

darkmindms
29-03-2011, 06:04
ببین رفیق اگر شرکتی بخواد دزدی کنه خیلی راحت تر مییتونه. من از کارمندان مبین نت نیستم به خدا ولی فکرشو بکن اگر مبین بخواد دزدی کنه کافیه روزی 10 مگابایت از از هر کاربر ترافیک کم کنه که تقریبا هیچ کاربری هم نمیفهمه که 10 مگ بیشتر ترافیکش کم شده. حرف شما درسته که میگی باید راس 2 دانلود شبانه شروع شه ولی اسمشو نمیشه دزدی گذاشت چون خیلی ساده با یک شب امتحان میشه فهمید ساعت دقیق ترافیک رایگان کی هستش. مثلا با ساعت کامپیوتر من 2:10 دقیقه دانلود رایگان شروع میشه و هیچوقت هم حجم محسوسی ازم کم نشده. البته خوشحال میشم دوستانی که تجربه این به اصطلاح حجم دزدی رو داشتن بیان کنن.
ضمن اینکه این حساب شدن و نشدن ترافیک کاملا توسط کامپیوتر کنترل میشه و کسی نصفه شب ننشسته پای پی سی که مثلا ببینه شما وصلی ازتون حجم کم کنه.
راستش این بحث داره یکم طولانی میشه و این آخرین باریه که من دربارش حرف میزنم چون فکر میکنم این حرفها به جایی نمیرسه. به قول شما اگر شرکت 10 مگ هر روز کم کنه کسی متوجه این موضوع نمیشه و خیلیم راحت دزدی کرده ولی اینو باید در نظر بگیریم که اگه تنها یک نفر از این موضوع اطلاع پیدا کنه و ازشون توضیح بخواد هیچ دلیل و توجیهی ندارن ولی با استفاده از روش عقب موندن ساعت از قبل دلایلی دارن که شما اونو موجه میدونین چه برسه به خود شرکت!!!! در ضمن بازم میگم به نظر شما عقب بودن ساعت سهوی بوده؟؟؟

darkmindms
29-03-2011, 06:10
بله دوست عزیز.
راستش من این قضیه خاموش و روشن کردن مودم رو نمیدونستم شاید مشکل از اینجا بوده. شما از کجا فهمیدید باید این کارو کرد؟ و اینکه برا خاموش کردن باید مودم رو از برق کشید یا تو اون سایت مخصوص تنضیمات Reboot کرد؟

---------- Post added at 07:10 AM ---------- Previous post was at 07:07 AM ----------



در کنترل پنل مودم به آدرس زیر برو:
Basic > LAN > WLANو در اون قسمت WPA Pre-Shared Key رو پیدا کن و هر کلمه یا عبارتی خواستی به عنوان رمز براش بذار. و بعد گزینه
apply رو بزن
اگه ممکنه بگین کنترل پنل مودم کجاست؟ ممنون

saeed9009
29-03-2011, 09:50
بله دوست عزیز.

خب اگه اینظور باشه که هر وقت بخوام دانلود شبانه داشته باشم بیدار باشم و مودم رو روشن و خاموش کنم که دیگه این دانلود مجانی به درد نمیخوره که ! چون به دردسر و بیدار موندنش نمی ارزه .

h_starboy
29-03-2011, 11:40
در مورد شبانه واسه من هم یه چند باری کم کرده از حجمم . چند بار امتحان کردم هم ساعت 2 هم ساعت 2:15 ولی باز هم کم کرده بود .
حالا بازم باید امتحان کنم .

bilmazlar
29-03-2011, 12:08
من امروز اکانتم فعال شد
میشه بگید این تست سرعت و پینگ برای مبین نت چطوره :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چرا سرعت آپلود اینقدر کمه ؟
و چرا پینگ متفاوته ؟
چطور پینگ رو تعیین کنم ؟

در مورد تفاوت عدد پینگ، چون شما از دو سرور متفاوت تست گرفتی (یکی از KHOBAR و دیگری از Nablus) طبیعی که عدد پینگش متفاوت باشه. البته عدد پینگ اصولاً برای یه سرور یکسان هم عدد ثابتی نیست. عدد پینگ به عوامل مختلفی از جمله فاصله سرور مورد نظر از شما، وضعیت تجهیزات ارتباطی بین سرور و شما، پهنای باند اینترنتی که شما داری و ... بستگی داره.

یه روش دیگه برای تعیین زمان پینگ یه سرور، استفاده از دستور ping ویندوز هستش. بسته به نوع ویندوزتون تو دگمه استارت دستور cmd رو اجرا می‌کنید؛ بعد داخل پنجره سیاه رنگی که باز می‌شه دستور ping رو برای سرور مورد نظرتون اجرا می‌کنید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

این طوری زمان پینگ کردن سرورهای مختلف از کامپیوتر خودتون رو می‌تونید اندازه بگیرید.

bilmazlar
29-03-2011, 12:51
1)این یه اشکال رایجه که همین شرکت های ابله راه انداختند، وایرلس نوع اینترنت نیست . یعنی اینکه بگیم انواع اتصال به اینترنت عبارتند از : دایال آپ، ADSL ، وایمکس و وایرلس غلطه. بلکه هر اینترنتی رو میشه وایرلس کرد به جهت اینکه تا شعاع محدودی بدون سیم بشه ازش استفاده کرد. پس دایال آپ و ADSL رو میشه هم با کابل وصل کرد به دستگاه، و هم با مودم وایرلس پخشش کرد تا هر دستگاهی که توانایی دریافتش رو داره (کارت وایرلس داره) بتونه بگیره. عین این میمونه که تلفن رو با سیم وصل میکنیم به پایه ی تلفن بی سیم، و اونم تا یه شعاعی پخشش میکنه تا تلفن بیسیم ازش استفاده کنه.
پس قاعدتا وایمکس نوعی وایرلس سرخوده ، یعنی اینترنتیه که به کابل نیازی نداره و مثه موبایل همه جا آنتن میده. اما ، چون آنتن دهی بعضی از این شرکت های وایمکس ضعیفه ، و آنتنشون تا داخل خونه جواب نمیده، در واقع مشتری رو گول میزنن و میگن باید روی پشت بام خونه یک گیرنده ی وایمکس نصب کنی (چون اونجا آنتن میده) و اون گیرنده بعد از دریافت ، اینترنت رو به صورت وایرلس توی خونه پخش کنه تا شما دریافت کنی. بدین صورته که هزینه بالا میره، چون شرکت آنتن دهی خوبی نداره.
2

دوست عزیز
با سلام؛

فکر می‌کنم یه کمی اینجا رو اشتباه می‌کنین. صد البته که وایرلس در کنار دایال آپ، adsl و وایمکس، یک نوع تکنولوژی برای دریافت اینترنت هستش یا به قول شما یه نوع اینترنت. اصولاً این بحث ربطی به اینترنت نداره و مربوط به شبکه هست. شما برای این که بتونی حداقل 2 تا کامپیوتر رو به هم متصل کنی و یه شبکه راه بندازی، از روش‌های مختلفی استفاده می‌تونی بکنی که بعضیاش با استفاده از کابل و بعضیاش بدون استفاده از کابل و از طریق امواج انجام می‌شه.

موضوع دیگه ابعاد فیزیکی و جغرافیایی شبکه است. شما اگه در منزل یا محل کار بخوای یه تعداد کامپیوتر رو با هم شبکه کنی در واقع داری یه شبکه محلی (LAN) چه از نوع کابلیش و چه از نوع بدون کابلش رو درست می‌کنی. اما اگه بخوای چندتا کامپیوتر رو که به شکل فیزیکی در یک محل نیستن (مثلاً کامپیوتر خونه رو با کامپیوتر یه ISP) به هم متصل کنی داری یه شبکه گسترده (WAN) درست می‌کنی. این هم می‌تونه با کابل یا بدون کابل باشه.

در مورد اینترنت هم همین طوره. شما برای اتصال کامپیوترت به کامپیوتر ISP که امکان استفاده از اینترنت رو برات فراهم می‌کنه روش‌های مختلف یا بهتر بگم تکنولوژی‌های مختلفی در دسترست هست:

دایال آپ: که از طریق خط تلفن و با سینگال‌هایی هم‌فرکانس با سینگال‌های عادی تلفن انجام می‌شه و به همین دلیل خط تلفن رو اشغال می‌کنه.
ADSL: که از طریق خط تلفن و با سیگنال‌های غیر از سینگال‌های عادلی تلفن انجام می‌شه و به همین دلیل خط تلفن رو اشغال نمی‌کنه.
اینترنت کابلی: که از شبکه تلویزیون کابلی استفاده می‌کنه و تو ایران من سراغ ندارم.
اینترنت وایرلس: که با استفاده از تجهیزات گیرنده و فرستنده خاص انجام می‌شه و بیشتر به درد شرکت‌ها و سازمان‌ها می‌خوره. چون احتیاج به دکل‌های بلند برای نصب آنتن با دید مستقیم داره. این غیر از وایمکسه.
وایمکس: یه نوع دسترسی به شبکه و اینترنت که بدون کابل هست و از اینترنت وایرلس تکنولوژی جدیدتری به حساب می‌آد.

مهرسا1
29-03-2011, 13:15
دایال آپ: که از طریق خط تلفن و با سینگال‌هایی هم‌فرکانس با سینگال‌های عادی تلفن انجام می‌شه و به همین دلیل خط تلفن رو اشغال می‌کنه.
ADSL: که از طریق خط تلفن و با سیگنال‌های غیر از سینگال‌های عادلی تلفن انجام می‌شه و به همین دلیل خط تلفن رو اشغال نمی‌کنه.
اینترنت کابلی: که از شبکه تلویزیون کابلی استفاده می‌کنه و تو ایران من سراغ ندارم.
اینترنت وایرلس: که با استفاده از تجهیزات گیرنده و فرستنده خاص انجام می‌شه و بیشتر به درد شرکت‌ها و سازمان‌ها می‌خوره. چون احتیاج به دکل‌های بلند برای نصب آنتن با دید مستقیم داره. این غیر از وایمکسه.
وایمکس: یه نوع دسترسی به شبکه و اینترنت که بدون کابل هست و از اینترنت وایرلس تکنولوژی جدیدتری به حساب می‌آد.


العان واسه اينترنت خونه تو ايران كدوم از همه بهتره با توجه به شرايط فعلي
راستي اينترنت موبايل رو يادتون رفت بگين

saberpf
29-03-2011, 16:50
به نام خدا
سلام دوستان ، من تازه عضو شدم .
می خوام بدونم کیفیت 512و 256 چطوره سرعت دانلود در روز و شب ( سرعت زمان های رایگان چنده )؟
آیا 30 گیگ برای یک سال بسه ( روزی 5-6 ساعت وب گردی و دیدن عکس ).
لطفا بگین بگیرم یا نگیرم ، ایا مودم 200 تومنی کیفیت دریافت امواجش بهتره یا با 110 تومنی فرقی نداره ؟
ممنون

مهرسا1
29-03-2011, 22:04
آیا 30 گیگ برای یک سال بسه

فك كنم واسه 3 ماه كافي باشه

ساحل 1
29-03-2011, 23:34
اینم از عکسهایی که نشون میده من بیچاره حداقل تا الان 350 مگابایتم سر بی توجهی مبین نت از دست رفته!!! همه ببینن تا باورشون بشه!!!
در صورتی که در تمام عکسهای زیر باید ترافیکم رایگان و 0 حساب می شد.چون در ساعات دانلود رایگان استفاده کردم.واقعا خیلی دلم میخواد بدونم این مشکل تا چه حد برای بقیه هست و اگر این مشکل رو ندارند(!) بگن دقیقا چیکار میکنن که ترافیکشون حساب نمیشه.

واقعا جالبه من در 9 اتصالی که شبانه داشتم فقط 2 بار ترافیکم رو حساب نکرده و 7 بار!!!!!!!! از حجم ترافیکم کم کرده.

از دوستان خواهش میکنم نظراتشون رو در این باره مفصل بگن.چون واقعا مساله بغرنجی هست که نمیشه به این سادگی از



[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]



[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]







9

vahidmir2000
30-03-2011, 02:51
اینم از عکسهایی که نشون میده من بیچاره حداقل تا الان 350 مگابایتم سر بی توجهی مبین نت از دست رفته!!! همه ببینن تا باورشون بشه!!!
در صورتی که در تمام عکسهای زیر باید ترافیکم رایگان و 0 حساب می شد.چون در ساعات دانلود رایگان استفاده کردم.واقعا خیلی دلم میخواد بدونم این مشکل تا چه حد برای بقیه هست و اگر این مشکل رو ندارند(!) بگن دقیقا چیکار میکنن که ترافیکشون حساب نمیشه.

واقعا جالبه من در 9 اتصالی که شبانه داشتم فقط 2 بار ترافیکم رو حساب نکرده و 7 بار!!!!!!!! از حجم ترافیکم کم کرده.

از دوستان خواهش میکنم نظراتشون رو در این باره مفصل بگن.چون واقعا مساله بغرنجی هست که نمیشه به این سادگی ازش گذشت.



[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]



[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]



[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 4



[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7

دوست من اولا که عکساتون مشاهده نمیشه. بعد هم برای استفاده از اینترنت رایگان باید بعد از ساعت 2 یکبار در شبکه لاگین کنید. یعنی مودم باید ری استارت بشه. اگر بعد از ساعت 2 و با ری استارت هم از حجمتون کم میشه شک نکنید که دزدی در بین هست و با انتشار عکس ترافیکتون در همین تاپیک این قضیه رو افشا کنید تا همه بفهمند.

---------- Post added at 02:51 AM ---------- Previous post was at 02:47 AM ----------


راستش من این قضیه خاموش و روشن کردن مودم رو نمیدونستم شاید مشکل از اینجا بوده. شما از کجا فهمیدید باید این کارو کرد؟ و اینکه برا خاموش کردن باید مودم رو از برق کشید یا تو اون سایت مخصوص تنضیمات Reboot کرد؟

---------- Post added at 07:10 AM ---------- Previous post was at 07:07 AM ----------


اگه ممکنه بگین کنترل پنل مودم کجاست؟ ممنون

آره دوست عزیز برای اینترنت رایگان در حقیقت باید در ساعت رایگان به شبکه لاگین کنید. دقیقا مثل ساعات رایگانی که کارتهای اینترنت به کاربرها میدادن که احتیاج به لاگین مجدد با یک یوزر نیم و پسورد دیگه داشت.

کنترل پنل مودمتون اگر نوع مودم شما وای فای هست(یعنی مثل من) با زدن آدرس زیر در آدرس بار مرورگرتون ظاهر میشه:

192.168.1.1

در این صفحه از شما یوزر نیم و پسورد میخواد که هر دوی این گزینه ها رو admin بنویسین تا وارد کنترل پنل بشین. در اینجا شما میتونید تمامی تنظیمات مربوط به مودم و شبکه رو تغییر بدین و مشاهده کنید.
چاکریم

vahidmir2000
30-03-2011, 02:56
به نام خدا
سلام دوستان ، من تازه عضو شدم .
می خوام بدونم کیفیت 512و 256 چطوره سرعت دانلود در روز و شب ( سرعت زمان های رایگان چنده )؟
آیا 30 گیگ برای یک سال بسه ( روزی 5-6 ساعت وب گردی و دیدن عکس ).
لطفا بگین بگیرم یا نگیرم ، ایا مودم 200 تومنی کیفیت دریافت امواجش بهتره یا با 110 تومنی فرقی نداره ؟
ممنون

کیفیت سرویسهای مبین بدک نیست. سرعت دانلود رایگان معمولا با ساعات عادی برابره و فرقی نداره.
30 گیگ برای وبگردی در حد یکی دو ساعت در روز بدک نیست البته طرح ویژه مبین 25 گیگه.
در کل اگر در طول روز دانلود نکنید و فقط وبگردی کنید فکر میکنم مثل من براتون کافی باشه.

مودم 110 تومانی مودم خوبیه ولی باید مطمئن شید که پوشش شبکه در منظقه شما خوبه وگر نه باید مودم خارجی بگیرید.

Cyber-PC
30-03-2011, 06:47
من cpe رو خاموش روشن نمیکنم و هر شب هم دارم از رایگانش استفاده میکنم و مشکل خاصی نداشتم
تنها موردی که من دارم کنتر محاسبه حجم هست که برای من هر 4 روز یکبار update میشه و کمی آزار دهنده هستش

مهرسا1
30-03-2011, 09:54
العان اين شركت مودم يو اس بي ميفروشه؟

saeed9009
30-03-2011, 11:43
من cpe رو خاموش روشن نمیکنم و هر شب هم دارم از رایگانش استفاده میکنم و مشکل خاصی نداشتم
تنها موردی که من دارم کنتر محاسبه حجم هست که برای من هر 4 روز یکبار update میشه و کمی آزار دهنده هستش

سلام

یه سوال
سرعت دانلود شبانه چجوریاست ؟

mohsenking
30-03-2011, 13:02
سلام به همه من سعادت اباد هستم
باید بگم که خیلی ناکام بودم تاحالا
بعد 6ماه توی صف پارس انلاین موندن مدارکمو تحویل دادم و گفتن خط شما رو استعلام کردیم و مشکلی نداره و یه هفته ای وصل میشه ! بعد از یک ماه و نیم خودم رفتم مخابرات فهمیدم که خط ما ریموته و نمیتونیم بگیریم !
بعد که با مدیر پارس انلاین حظوری صحبت کردم گفتن که ما استعلام نکرده بودیم خواستیم کارتون زودتر راه بیفته.
اینا دردودل بود