PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [آرشیو] Wimax Mobin net / شرکت مبین نت



صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88

karbist
15-02-2011, 22:43
مرسی من اینارو توی زیر منوی scanset از منوی Wimax وارد کردم...
توی قسمت Security هم تنظیمات بدین شکل هستند :
PKM : PKMv2_EAP
Authentication : TTLS
Inner EAP : MSCHAPv2
NAI : یه ایمیله ولی با اونی که روی مودم هست فرق داره
User ID : همون ایمیل روی مودم
User Pass : کد 6 رقمی

ولی بازهم کانکت نمیشه ... تنظیمات دیگه ای هم داره؟؟ توی منوی Basic هم یه سری تنظیمات داره اونا رو چی باید بزنم منظورم زیر منوی WAN هستش ...

فرکانس رو که وارد میکنی باید bandwidth روی 10000khz باشه و frame duration هم 5 میلی ثانیه.
مودم من outdoor هست و تنظیمات قسمتSecurity یک خورده با شما فرق داره.
واسه من یک Identity داره که توش نوشته
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
که به جای modem mac address باید مک آدرس مودمت رو بنویسی.
یک Inner Identity داره که همون یوزرنیمی هست که تو سایت مبین نت با هاش لاگین میکنی و بصورت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید هست. به اضافه قسمت پسورد که همون پسورد پشت مودمه.

کسی که مودم وای فای داشته باشه بهتر میتونه کمکت کنه.

Vahid67
15-02-2011, 23:24
با تشکر از دوستان تماس گرفتم به پشتیبانی بالاخره گوشی رو برداشتن و اوکی شد...

Šepehr
16-02-2011, 20:08
سلام
منم گرفتم. طرح یکساله 200 تومنی. با سرعت 512. تو دانلود 60 رو بهم میده. شیراز هستم
تا الان که خوب بوده و راضیم

hamed_1989
17-02-2011, 11:58
سلام به دوستان من میخوام سرویسم رو از شاتل فسخ کنم و از مبین نت سرویس 1 مگ بگیرم.

چند تا سوال دارم.

1.مثل قبل دیگه سرویس نامحدود ندارن؟
2.به نظرتون مستقیم از مبین نت بگیرم یا از azmagroup ؟ (چون این ازما هم از نمایندگی های مبین هست و پشتیبانیش هم من شنیدم بهتر هست)
3.سرعت دانلود حدودا با 1 مگ چند هست؟
4.و حدودا پینگ دوستان با سرویس وایمکس چند هست؟
5. از همه مهمتر در ساعات رایگان مثل شاتل افت سرعت و محدود کردن سایت ها رو داره؟(از 2 تا 8 صبح با سرویس 1 مگ چند گیگ حدودا دانلود میشه کرد)

ممنون از همه دوستان

d.b23
17-02-2011, 13:38
سلام به دوستان من میخوام سرویسم رو از شاتل فسخ کنم و از مبین نت سرویس 1 مگ بگیرم.

چند تا سوال دارم.

1.مثل قبل دیگه سرویس نامحدود ندارن؟
2.به نظرتون مستقیم از مبین نت بگیرم یا از azmagroup ؟ (چون این ازما هم از نمایندگی های مبین هست و پشتیبانیش هم من شنیدم بهتر هست)
3.سرعت دانلود حدودا با 1 مگ چند هست؟
4.و حدودا پینگ دوستان با سرویس وایمکس چند هست؟
5. از همه مهمتر در ساعات رایگان مثل شاتل افت سرعت و محدود کردن سایت ها رو داره؟(از 2 تا 8 صبح با سرویس 1 مگ چند گیگ حدودا دانلود میشه کرد)

ممنون از همه دوستان
1.نه فعلا که نداره
2.فرقی نداره خود مبین نت برای خرید ارجاع میده به نمایندگی ولی پشتیبانی اول و آخرش با خود مبین نت هست
3. 128-130
4.واسه بعضی ها 250 هم هست واسه بعضی های 380 ولی معمولا حدود 320-350
5.اصلا افت سرعت نداره و مثل طول روز عادیه-در ضمن جمعه ها هم رایگانه
:46:

---------- Post added at 01:38 PM ---------- Previous post was at 01:36 PM ----------


سلام
منم گرفتم. طرح یکساله 200 تومنی. با سرعت 512. تو دانلود 60 رو بهم میده. شیراز هستم
تا الان که خوب بوده و راضیم
مبارک باشه.چند تا آنتن داری.
با دانلود منیجر 60 بهت میده؟

Šepehr
18-02-2011, 10:06
مبارک باشه.چند تا آنتن داری.
با دانلود منیجر 60 بهت میده؟

2 تا آنتن
آره با اون میده
الان که جمعه س رو 64 ثابته

یه سوال:
برای اینکه از اینترنت نامحدود جمعه ها استفاده کنیم باید اولش مودم رو خاموش روش کنیم یا اینکه خودش سوئیچ میکنه و ترافیک رو حساب نمیکنه؟

shahabking22
18-02-2011, 13:42
سلام دوستان من اشتراک وایمکس مبین نت رو دارم.مودم هم ایندور 110 تومنیشونه.اینترنت رو سیستمها اشتراکیه و برای استفاده از نرم افزارهای کنترلی نیاز دارم که در کانکشن هر سیستم آی پی ثابتی ست شده باشه که وقتی آی پی ست میشه اینترنت رو سیستمها نداریم چون باید برای اینترنت آی پی ها ابتین باشند.لطف میکنید راهنمایی کنید چه کنم؟
من از نرم افزار چت داخلی استفاده میکنم و از نرم افزار مونیتورینگ سیستمها برای کنترل سیستمهای دیگه.این نرم افزارها بر اساس آی پی هستند و آی پی سیستمها باید براشون تعریف بشه تا ارتباط برقرار بشه.وقتی کانکشنها ابتین باشن کار نمیکنند.وقتی که آی پی ست میکنم هم اینترنت نمیگیرند.یه مقدار مبحث تخصصی و مربوط به نحوه ست کردن آی پی در مودم و کانکشنها میشه . نحوه ست کردن آی پی رو بصورت دو منظوره میخوام که هم سیستمها آی پی ثابت داشته باشند و هم اینترنت داشته باشند

d.b23
19-02-2011, 00:11
2 تا آنتن
آره با اون میده
الان که جمعه س رو 64 ثابته

یه سوال:
برای اینکه از اینترنت نامحدود جمعه ها استفاده کنیم باید اولش مودم رو خاموش روش کنیم یا اینکه خودش سوئیچ میکنه و ترافیک رو حساب نمیکنه؟
کلا برای استفاده از ساعات رایگان و جمعه ها باید مودم رو خاموش و روشن کنی. خودش سوئیچ نمیشه
سرعتت هم کاملا خوب و نرماله
از speedtest.net هم یه تست بگیر بزار
:46:

Majidson
19-02-2011, 10:50
کلا برای استفاده از ساعات رایگان و جمعه ها باید مودم رو خاموش و روشن کنی. خودش سوئیچ نمیشه
سرعتت هم کاملا خوب و نرماله
از speedtest.net هم یه تست بگیر بزار
:46:

سلام.
ولی مودم من همیشه روشنه و وقتی تو صفحه مشترکین (Ecare) چک می کنم روزهای جمعه و یا ساعت 2 تا 8 میزان مصرف 0 میزنه. پس من فکر نکنم نیازی به خاموش و روشن کردن مودم باشه.

ساحل 1
19-02-2011, 12:24
سلام.کسانی که مبین نت دارند بگن مشکلشون با باز نشدن جیمیل حل شد؟!!
من میخواستم مبین نت بگیرم ولی از این کارش خیلی ترسیدم .یعنی چـــــــی؟!!!!
دیگه تو گوگل هم نمیتونیم بریم؟چی چی ان رو هم ... کردند؟

یه سوال دیگه اینکه نوشته ای پی ثابت ندارند دقیقا یعنی چی؟

d.b23
19-02-2011, 13:25
سلام.
ولی مودم من همیشه روشنه و وقتی تو صفحه مشترکین (Ecare) چک می کنم روزهای جمعه و یا ساعت 2 تا 8 میزان مصرف 0 میزنه. پس من فکر نکنم نیازی به خاموش و روشن کردن مودم باشه.
من از خود نمایندگی پرسیدم.
من وقتی مودم خاموش و روشن نمی کنم از ترافیکم کم میکنه.
ساعات مبین نتم یکم عقبه یعنی حدود ساعت 2:7 دقیقه ساعت رایگان شروع میشه.من دیشب ساعت 2-6 مودم خاموش و روشن کردم ولی تو ecare زمان اتصال رو زده 1:59

hajoo
19-02-2011, 13:58
سلام.کسانی که مبین نت دارند بگن مشکلشون با باز نشدن جیمیل حل شد؟!!
من میخواستم مبین نت بگیرم ولی از این کارش خیلی ترسیدم .یعنی چـــــــی؟!!!!
دیگه تو گوگل هم نمیتونیم بریم؟چی چی ان رو هم ... کردند؟

یه سوال دیگه اینکه نوشته ای پی ثابت ندارند دقیقا یعنی چی؟

اول اینکه مشکل جیمیل حل شد. چند روزی بود به خاطر بعضی مسائل مشکل پیدا کرده بود ولی حالا کار می کنه
چیز چی ان هم چیز نیست.:31: راحت استفاده کن. البته قلبش هم مشکلی نداشت فقط باهاش جی میل رو نمی شد باز کرد. جالبه بودنید من با چیز سورف تونستم حتی اون موقع هم جی میل رو باز کنم.

آی پی ثابت نیست یعنی هر بار که وصل می شین آیپی تغییر می کنه

Šepehr
19-02-2011, 15:34
ریز مصرف رو کجای ecare میشه دید؟

Majidson
19-02-2011, 16:16
ریز مصرف رو کجای ecare میشه دید؟

روش مشاهده میزان مصرف و میزان پهنای باند باقیمانده به تفکیک طبق روش ذیل می باشد: وارد شدن در [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و با وارد کردن URI , PASSو Verification code.
۱.مشاهده میزان مصرف به صورت کلی: ابتدا وارد Query Business info شده سپس گزینه Summary Usage Record ر ا انتخاب کرده
و بعد از این شما می توانید میزان مصرف را به صورت کلی مشاهده نمایید.
۲.میزان مصرف روزانه در ماه : ابتدا وارد Query Business info سپس گزینه Call History را انتخاب کرده و گزینه Service Type
قسمت Internet را انتخاب نموده در گزینه بعدی Periodقسمت Month را انتخاب کرده و در آخر گزینه Query را کلیک می کنیم و
گزارش ماهیانه را می توانید مشاهده نمایید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]



منبع: وبلاگ مبین نت

Majidson
19-02-2011, 16:33
من از خود نمایندگی پرسیدم.
من وقتی مودم خاموش و روشن نمی کنم از ترافیکم کم میکنه.
ساعات مبین نتم یکم عقبه یعنی حدود ساعت 2:7 دقیقه ساعت رایگان شروع میشه.من دیشب ساعت 2-6 مودم خاموش و روشن کردم ولی تو ecare زمان اتصال رو زده 1:59

راستش در مورد نمایندگی نظری ندارم. ولی بعید بدونم اطلاعات درستی داشته باشن.
در کل من مشکل شمارو ندارم.

ali6358
19-02-2011, 18:00
سلام دوستان
1-وایرلس با وای مکس ایرانسل و مبین نت فرق میکنه؟؟
2-من میخوام اینترنت پرسرعت بگیرم و اکباتان هستیم
حالا نمیدونم adsl or wifi or wimax(irancel&mobinnet ؟ کدام یک بهتر و مناسبتره؟
512 3gig
3- اصلا من که فارغ التحصیل شده ام و دیگه دانشجو نیستم میشه بیشتر از 128 گرفت ؟
با تشکر
علی

hajoo
19-02-2011, 19:22
سلام دوستان
1-وایرلس با وای مکس ایرانسل و مبین نت فرق میکنه؟؟
2-من میخوام اینترنت پرسرعت بگیرم و اکباتان هستیم
حالا نمیدونم adsl or wifi or wimax(irancel&mobinnet ؟ کدام یک بهتر و مناسبتره؟
512 3gig
3- اصلا من که فارغ التحصیل شده ام و دیگه دانشجو نیستم میشه بیشتر از 128 گرفت ؟
با تشکر
علی


1.بله فرق می کنن.. هر چند که تو ایران چون سرعتا بالا نیست تفاوت محسوسی احساس نمیشه.
2. خب می تونین به سایتشون مراجعه کنید و ببینید کدومش برای شما بهتره.
من وایمکس ایرانسل نداشتم ولی در مورد وایمکس مبین نت اینو بگم که:در کل به نظر من قیمتش خوبه، سرعت دانلودش هم خوبه ولی پینگش بالا ت و اینکه ساعت 2 تا 8 و روز جمعه رایگانه.اگه حجم دانلود زیادی دارین به نظر من این جواب میده
3.می تونین نامه ای از یه شرکت یا .. بیارین که به سرعت بالا نیاز دارین. سخت گیری نمی کنن

---------- Post added at 07:22 PM ---------- Previous post was at 07:19 PM ----------

دوستان من هم مودم رو خاموش و روشن نمی کنم ولی 2 تا 8 رایگان برام حساب میشه. بعضی وقتا تا یه هفته مودم روشن می مونه:31:طفلکی

Šepehr
19-02-2011, 20:53
توی این تاریخ و ساعت برام 67 مگابایت استفاده نوشته:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
که روز جمعه بوده
چرا اینطوری حساب کرده؟
بقیه ساعت های روز جمعه رو 0 زده

+++

چند وقت یه بار استفاده رو میاره تو ریز مصرف؟

d.b23
19-02-2011, 23:46
توی این تاریخ و ساعت برام 67 مگابایت استفاده نوشته:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکه روز جمعه بوده
چرا اینطوری حساب کرده؟
بقیه ساعت های روز جمعه رو 0 زده

+++

چند وقت یه بار استفاده رو میاره تو ریز مصرف؟
مصرفتون از ساعت 22:59 تا 00:00 بامداد به بعد ادامه داشته (یعنی ادامه استفادتون رفته تو روز شنبه؟)درسته؟
منم دقیقا مشکل شما رو دارم و برای حل این مشکل باید مودم رو خاموش و روشن کنم تا دوباره وصل بشم
:13:

Šepehr
20-02-2011, 15:52
مصرفتون از ساعت 22:59 تا 00:00 بامداد به بعد ادامه داشته (یعنی ادامه استفادتون رفته تو روز شنبه؟)درسته؟
منم دقیقا مشکل شما رو دارم و برای حل این مشکل باید مودم رو خاموش و روشن کنم تا دوباره وصل بشم
:13:

دقیق یادم نیست چون دو نفره استفاده می کردیم
احتمالا مصرف از ساعت 10:30 بوده تا بعد 12 شب

vahid_lol
21-02-2011, 00:58
دوستان ببخشید چنتا سوال
من از اونجایی که خطم فیبر نوریه و فقط مخابرات بهم adsl میده که خیلیم افتضاحه میخوام برم سراغ وایمکس
سرعت دانلود 512 روی 60 فیکسه؟ افت سرعت نداره مثلا شبها؟
چرا تعرفه ای نداره که 512 باشه اما حجمش کم باشه؟! فقط یه 512 داره با 20 گیگ اونم 1 ماهه!

shahabking22
21-02-2011, 05:17
سلام دوستان من اشتراک وایمکس مبین نت رو دارم.مودم هم ایندور 110 تومنیشونه.اینترنت رو سیستمها اشتراکیه و برای استفاده از نرم افزارهای کنترلی نیاز دارم که در کانکشن هر سیستم آی پی ثابتی ست شده باشه که وقتی آی پی ست میشه اینترنت رو سیستمها نداریم چون باید برای اینترنت آی پی ها ابتین باشند.لطف میکنید راهنمایی کنید چه کنم؟
من از نرم افزار چت داخلی استفاده میکنم و از نرم افزار مونیتورینگ سیستمها برای کنترل سیستمهای دیگه.این نرم افزارها بر اساس آی پی هستند و آی پی سیستمها باید براشون تعریف بشه تا ارتباط برقرار بشه.وقتی کانکشنها ابتین باشن کار نمیکنند.وقتی که آی پی ست میکنم هم اینترنت نمیگیرند.یه مقدار مبحث تخصصی و مربوط به نحوه ست کردن آی پی در مودم و کانکشنها میشه . نحوه ست کردن آی پی رو بصورت دو منظوره میخوام که هم سیستمها آی پی ثابت داشته باشند و هم اینترنت داشته باشند


از خود مبین نت پرسیدم حل شد :

به این صورت ست باید بشه

192.168.1.4 >عدد آخر ( 4 ) برای سیستمهای بعدی باید به ترتیب بالا برود
255.255.255.0
192.168.1.1
4.2.2.4
4.2.2.3

d.b23
21-02-2011, 17:11
دوستان ببخشید چنتا سوال
من از اونجایی که خطم فیبر نوریه و فقط مخابرات بهم adsl میده که خیلیم افتضاحه میخوام برم سراغ وایمکس
سرعت دانلود 512 روی 60 فیکسه؟ افت سرعت نداره مثلا شبها؟
چرا تعرفه ای نداره که 512 باشه اما حجمش کم باشه؟! فقط یه 512 داره با 20 گیگ اونم 1 ماهه!
سرعت بین 63-70 متغیره
شب ها سرعت کم نمیشه.
کلا موقعی سرعت کم میشه که تو کل کشور سرعت اینترنت رو کم کنند

ali6358
21-02-2011, 20:10
سلام دوستان
برای گرفتن 512 3گیگ حتما باید معرفی نامه بیارم .
چون من فارغ التحصیل شده ام و جایی هم کار نمی کنم و منتظر نتایج ارشد هستم
با تشکر

d.b23
21-02-2011, 20:46
سلام دوستان
برای گرفتن 512 3گیگ حتما باید معرفی نامه بیارم .
چون من فارغ التحصیل شده ام و جایی هم کار نمی کنم و منتظر نتایج ارشد هستم
با تشکر
بله باید معرفی نامه داشته باشید
یه معرفی نامه تو یه کاغذ سربرگ دار و مهر وامضا کافیه

adcomputer
22-02-2011, 00:36
بروز مشكل در مشاهده فايل‌هاي فلش براي كاربران

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]



در چند روز اخير نوع متفاوتي از مشكل براي كاربران ايراني ايجاد شده است.

اگر در اين چند روز به سايت‌هايي كه ميزبان(هاست) خارجي دارند و حتي موضوعيت سياسي نيز ندارند سري بزنيد، اگر اين سايت از فايل‌هاي فلش استفاده كرده باشند، شاهد قسمتي از صفحه به رنگ سفيد خواهيد بود(البته در صورتي كه اين فايل در مرورگر شما قبلاً cache نشده باشد)، كه با كليك راست نمودن بر روي آن مي‌توانيد به ماهيت فلش آن پي ببريد.

به گزارش ايتنا، به نظر مي‌رسد در اين نوع جديد مشكل، ----- شدن تمامي فايل‌هاي فلش هاست‌هاي خارجي در خطوط اينرنتي اكثر شركت‌هاي ارائه دهنده اينترنت باشد.
البته اين -------- ربطي به موضوع سايت ندارد.

براي امتحان اين امر مي‌توانيد به سايت فدراسيون جهاني فوتبال فيفا به آدرس اينترنتي fifa.com رفته و در قسمت سمت راست زير قسمت رنكينگ تيم‌هاي فوتبال اين رخداد را براي فايل فلش تبليغاتي اين بخش مشاهده نماييد.

البته اين موضوع پس از تماس‌هاي بسياري از كاربران و رويت در چند ISP متفاوت توسط همكاران تحريريه ايتنا اعلام مي‌گردد.

ضمنا به اطلاع مي‌رساند كه به همين دليل، مشاهده كامل صفحات ايتنا نيز غالبا غيرممكن بوده و از سوي كاربران زيادي، اين موضوع به تحريريه ايتنا گوشزد گرديده است.

هنوز هيچ يك از شركت‌هاي ارئه دهنده خدمات اينترنت توضيحي در اين مورد داده نشده است.

در صورت ارائه توضيحات يا پاسخ مسئولين مخابرات و شركت‌هاي ارئه دهنده خدمات اينترنت، ايتنا به سرعت آن را براي مخاطبين انتشار خواهد داد.

منبع:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

behzad00
23-02-2011, 10:38
دوستان با اون مودم بیرونی outdoor CPE می توان بصورت وایرلس روی گوشی استفاده کرد ؟

petr-cech
23-02-2011, 13:03
دوستان با اون مودم بیرونی outdoor CPE می توان بصورت وایرلس روی گوشی استفاده کرد ؟

نه نمیشه باید Acces point بگیرید

Majidson
23-02-2011, 13:09
دوستان با اون مودم بیرونی outdoor CPE می توان بصورت وایرلس روی گوشی استفاده کرد ؟

خیر.فقط یک خروجی کابل شبکه داره.

ولی می توانید یک روتر وایرلس بخرید و کابل شبکه رو به اون وصل کنید.
و از خروجی لن و وایرلس روتر استفاده کنید.

Majidson
23-02-2011, 16:00
احتمال اختلال سرویس وایمکس مبین نت در ساعات بامدادی پنج شنبه

شرکت ارتباطان مبین نت اعلام کرد به دلیل ارتقای نرم افزار شبکه وایمکس این شرکت احتمال قطعی شبکه بین ساعات۲

تا 6 صبح روز پنج شنبه 5 اسفند 89 وجود دارد.


شرکت ارتباطات مبین نت در راستای احترام به حقوق مشترکان خود از احتمال اختلال برخی از مشترکان وایمکس در ساعات ابتدایی روز
پنج شنبه خبر داد.
شرکت ارتباطات مبین نت ضمن عذرخواهی از کاربران وایمکس از آنها تقاضا کرد با در نظر گرفتن احتمال اختلال در شبکه وایمکس زمان
استفاده از سرویس اینترنت را به ساعات دیگری خارج از بازه زمانی 2 تا 6 صبح موکول کنند.

گفتنی است، این اختلال به دلیل ارتقای نرم افزار شبکه وایمکس مبین نت اتفاق می افتد.

روابط عمومی شرکت ارتباطات مبین نت


منبع: وبلاگ مبین نت

sam1980asia
23-02-2011, 18:19
سلام
آيا از دوستان كسي هست كه در حصارك كرج از سرويس مبين نت استفاده كرده باشه؟
من براي يك كافي نت احتياج به سرويس پر سرعت دارم، ايرانسل حداكثر 512 داره اما با مبين نت ميشه از سرويس 1گيگ استفاده كرد. حالا موندم از كدوم سرويس بگيرم، ايرانسل يا مبين نت؟ لطفا راهنماييم كنيد

adcomputer
23-02-2011, 20:36
سلام
آيا از دوستان كسي هست كه در حصارك كرج از سرويس مبين نت استفاده كرده باشه؟
من براي يك كافي نت احتياج به سرويس پر سرعت دارم، ايرانسل حداكثر 512 داره اما با مبين نت ميشه از سرويس 1گيگ استفاده كرد. حالا موندم از كدوم سرويس بگيرم، ايرانسل يا مبين نت؟ لطفا راهنماييم كنيد

مبین نت نا محدود نداره و یک مگ 40 گیگ داره که برای کافینت نامحدود بهتره.( البته بستگی داره)

sib8
24-02-2011, 01:14
سلام
دوستان کلا وایمکس بهتره یا adsl ؟
و اگر وایمکس خوبه , می خوام بدونم نوسان سرعت داره و قطع و وصل میشه یا نه؟
مرسی

adcomputer
24-02-2011, 14:55
سلام
دوستان کلا وایمکس بهتره یا adsl ؟
و اگر وایمکس خوبه , می خوام بدونم نوسان سرعت داره و قطع و وصل میشه یا نه؟
مرسی

شرکتش مهمه نه نوع ارتباط.
ADSL متنوع تر و بهتره.
کیفیت سرویس هم بستگی به شرکت ارائه دهنده داره. اگر در مورد مبین نت اطلاعات میخواین 10 صفحه قبل تا اینجا رو بخون.

vahidmir2000
25-02-2011, 00:31
دوستان مبین نتی من دو تا سوال پایه داشتم و چون تا دو سه روز آینده میخوام وایمکس بگیرم خواهش میکنم جواب بدین.
1- دوستانی که مبین نت گرفتن لطفا مراحلی رو که طی کردن تا اینترنتشون فعال شد بنویسن. خواهش میکنم چه دوستانی که اینترنتی ثبت نام کردن و چه دوستانی که حضوری ثبت نام کردن تجربه شونو بگن. در سایت یکسری مراحل نوشته ولی زیاد واضح نیست.
2- برای شارژ ماهانه مبین نت باید پول رو چه جوری واریز کنیم؟ یعنی هر ماه چه جوری حسابمونو شارژ کنیم؟

---------- Post added at 12:31 AM ---------- Previous post was at 12:27 AM ----------

با عرض معذرت یک سوال دیگه هم یادم اومد.
در ایرانسل مثل اینکه ترافیک شما براساس مدت زمان اتصالتون مصرف میشه. به عبارت دیگه مثلا 3 گیگ ترافیک ماهانه شما در حساب ایرانسل تبدیل به ثانیه میشه و بعد طبق میزان زمان اتصالتون از حساب شما کم میشه که قطعا به ضرر مشتریه. میخواستم ببینم مبین نت ترافیک رو واقعا بر اساس میزان سند و ریسیو حساب میکنه یا براساس تایمی که وصل هستیم؟

yusef
25-02-2011, 14:13
سلام
از دیشب تا حالا بعضی سایت ها باز میشن ولی بیشتریا باز نمیشن.
برای ping هم مثلا 4.2.2.4 کار میده همینطور 4.2.2.2 ولی 4.2.2.1 کار نمیده.
چرا اینطوری شده؟
چیز پی ان هم کار نمیده.

sib8
25-02-2011, 19:26
سلام
کسی از همدان هست که وایمکس استفاده بکنه؟
اگه هست کیفیتش چطوره؟

Amin HA
25-02-2011, 21:52
سلام به همگی دوستان من خودم این تاپیک رو دیدم و بعد با مبین نت آشنا شدم 1هفته قبل هم سفارش یک ساله طرح زمستانی دادم و دوروز بعد برای نصب اومدن.ما خودمون تو نیاوران میشینیم و اینجا نمیشه adsl استفاده کرد.وقتی برا نصب اومدن مودم داخلی آوردن که جواب نداد فرداش مودم خارجی آوردن و بالا پشت بوم نصب کرد که روز اول یه اکانت 2مگ برا تست دادن که خییییلیییی توپ بود سرعت دانلود با دانلود منیجر 280 بود وقتی اون تموم شد دو روز بعدش اکانت 512 خودم فعال شد که سرعتم تو این دو روزه 65تا80 با دانلود منیجر بوده که من در کل خیلی راضیم و برای کسانی که پینگ مهمه پینگم هم حداکثر 300 و من خودم چون با نرم افزار گارنا بازی می کنم خیلی راضی بودم تو این دو روز فعلا ایشالا که همینطور بمونه....حتما عکس از سرعت دانلود منیجر و پینگم هم می زارم امیدوارم کامل توضیخ داده باشم.

adcomputer
25-02-2011, 23:42
سلام
از دیشب تا حالا بعضی سایت ها باز میشن ولی بیشتریا باز نمیشن.
برای ping هم مثلا 4.2.2.4 کار میده همینطور 4.2.2.2 ولی 4.2.2.1 کار نمیده.
چرا اینطوری شده؟
چیز پی ان هم کار نمیده.

امروز هم برای من گوگل، یاهو و خیلی سایت ها باز نمیشد. فقط چند تا ایرانی معروف باز میشد که درست شد. فایل های فلش هم که خیلی وقته توی اکثر سایت ها لود نمیشن. چون کاربران اعتراض نمیکنن به خودشون اجازه میدن هر بلایی که دوست دارن سر اینترنت بیارن.

ساحل 1
26-02-2011, 11:03
سلام.میخواستم بپرسم با این مودم داخلی مبین نت امکانش هست که 2 تا کامپیوتر همزمان به اینترنت متصل بشوند؟ و یا با موبایل میشه از وایمکس استفاده کرد؟

adcomputer
26-02-2011, 11:30
سلام.میخواستم بپرسم با این مودم داخلی مبین نت امکانش هست که 2 تا کامپیوتر همزمان به اینترنت متصل بشوند؟ و یا با موبایل میشه از وایمکس استفاده کرد؟

بله با مودم وای فای میشه. هم با لن تا 4 کامپیوتر. هم با وای فای.
بله.موبایل هم با وای فای میشه.
در کل شما اگر مودم فای فای رو انتخاب کنید به کارتون میاد.
اما اگر بخواید مودم داخلی (ارزان تره) رو انتخاب کنید به تجهیزات اضافه نیاز دارید.

adcomputer
26-02-2011, 11:42
دوستان مبین نتی من دو تا سوال پایه داشتم و چون تا دو سه روز آینده میخوام وایمکس بگیرم خواهش میکنم جواب بدین.
1- دوستانی که مبین نت گرفتن لطفا مراحلی رو که طی کردن تا اینترنتشون فعال شد بنویسن. خواهش میکنم چه دوستانی که اینترنتی ثبت نام کردن و چه دوستانی که حضوری ثبت نام کردن تجربه شونو بگن. در سایت یکسری مراحل نوشته ولی زیاد واضح نیست.
2- برای شارژ ماهانه مبین نت باید پول رو چه جوری واریز کنیم؟ یعنی هر ماه چه جوری حسابمونو شارژ کنیم؟

---------- Post added at 12:31 AM ---------- Previous post was at 12:27 AM ----------

3- با عرض معذرت یک سوال دیگه هم یادم اومد.
در ایرانسل مثل اینکه ترافیک شما براساس مدت زمان اتصالتون مصرف میشه. به عبارت دیگه مثلا 3 گیگ ترافیک ماهانه شما در حساب ایرانسل تبدیل به ثانیه میشه و بعد طبق میزان زمان اتصالتون از حساب شما کم میشه که قطعا به ضرر مشتریه. میخواستم ببینم مبین نت ترافیک رو واقعا بر اساس میزان سند و ریسیو حساب میکنه یا براساس تایمی که وصل هستیم؟

1- میرید نمایندگی ثبت نام میکنید. پول میدید - نصاب میاد. تمام! چیز خاصی نداره. همونجا هم راهنماییتون میکنند.

2- از طریق بانک - از طریق کارت (عضو شتاب) - اون هم چیزی نداره!

3- بر اساس ترافیک مصرفی (ارسال و دریافت)

vahidmir2000
26-02-2011, 16:14
سلام دوستان
امروز در عرض دو ساعت وایمکس مبین نت گرفتم. رفتم نمایندگی میدان ولیعصر همونجا ثبت نام کردم همونجا مودم رو فعال کردن و تست کردن و تحویلم دادن و اومدم خونه و وصل شدم. البته الان دموی اکانتم وصله که سرعتش یک مگه ولی اشتراک خودم از این یکساله هاست. سه چراغ مودم روشنه و فعلا که خیلی خوبه.

Majidson
26-02-2011, 16:20
سلام دوستان
امروز در عرض دو ساعت وایمکس مبین نت گرفتم. رفتم نمایندگی میدان ولیعصر همونجا ثبت نام کردم همونجا مودم رو فعال کردن و تست کردن و تحویلم دادن و اومدم خونه و وصل شدم. البته الان دموی اکانتم وصله که سرعتش یک مگه ولی اشتراک خودم از این یکساله هاست. سه چراغ مودم روشنه و فعلا که خیلی خوبه.

1. کدوم منطقه هستید ؟
2. نوع مودمی که گرفتین ؟
3. داخل تنظیمات مودم RSSI چه عددی نشان می دهد؟
4. کیفیت سیگنال چند درصد هستش ؟

vahidmir2000
26-02-2011, 17:27
1. کدوم منطقه هستید ؟
2. نوع مودمی که گرفتین ؟
3. داخل تنظیمات مودم RSSI چه عددی نشان می دهد؟
4. کیفیت سیگنال چند درصد هستش ؟

1- آزادی شادمان
2- مودم وای فای داخلی
3- 80
4- کیفیت سیگنال 30%

با اینکه آنتن کوچه ما خیلی ضعیفه ولی فعلا با اکانت دموی یک مگابایتش سرعت طبیعیه و 130 کیلوبایت دانلود میده
قطعی هم فعلا نداشته. بازم امری بود در خدمتم

Amin HA
26-02-2011, 18:14
دوستان من تو این سه روزه که گرفتم چندتا تست گرفتم.پینگ من معمولا تو کل روز dns 4.2.2.4 رو 280 هست که برای کسایی که بازی آنلاین انجام می دن میشه گفت عالی نباشه خوبه!!!چون خود من با نرم افزار Garena آنلاین بازی می کنم برای همون گفتم شاید برای یعضی ها مثل خودم مهم باشه سرعت دانلودم هم معمولا 70 هست و نوسانش در حد 1یا 2 کیلوبایته و دیشب که از ساعت 2 تا 8 یه فایل 800مگی رو تونستم بگیرم.و مودم من بیرونی هست فعلا که راضیم سوالی بود در خدمتم.

vahidmir2000
26-02-2011, 19:20
یه نکته جالب اینه که سایت مبین روی سیستم من باز نمیشه . دقیقا از وقتی امروز با مبین وصل شدم سایت خودشون باز نمیشه نمیدون چرا

Amin HA
26-02-2011, 19:46
یه نکته جالب اینه که سایت مبین روی سیستم من باز نمیشه . دقیقا از وقتی امروز با مبین وصل شدم سایت خودشون باز نمیشه نمیدون چرا
دوست عزیز کلا با چیز پی ان و نرم افزار های ف***ر شکن باز نمیشه سایت!!!!!:41:

vahidmir2000
26-02-2011, 20:14
دوست عزیز کلا با چیز پی ان و نرم افزار های ف***ر شکن باز نمیشه سایت!!!!!:41:


نه من الان مستقیم هم نمیتونم باز کنم

adcomputer
26-02-2011, 20:19
یه نکته جالب اینه که سایت مبین روی سیستم من باز نمیشه . دقیقا از وقتی امروز با مبین وصل شدم سایت خودشون باز نمیشه نمیدون چرا
مبارک باشه.

سایتشون همینطوریه کلاً. البته چند وقته که خیلی از سایت ها باز نمیشن. خیلی ظالم شدن. ( اون هایی که این کارو میکنن)

ehsanerica
26-02-2011, 20:29
منم از مبین 256 استفاده میکنم از منم گاهی اوقات سایت خودش باز نمیکند و جمعه ها هم که اصلا نمیشه سایتی باز کرد ولی سرعت دانلودش خوب است 33 هست با دانلود منیجر راستی من مودم بیرونی دارم

ساحل 1
26-02-2011, 21:42
بله با مودم وای فای میشه. هم با لن تا 4 کامپیوتر. هم با وای فای.
بله.موبایل هم با وای فای میشه.


یعنی اگه مودم وای فای داشته باشیم بدون اینکه دو کامپیوتر رو شبکه کنیم میتونیم از اینترنت استفاده کنیم؟و موبایل اگر وای فای نداشته باشه دیگه از هیچ طریقی نمیشه به اینترنت مبین وصل شد؟

و یه مطلب دیگه اینکه من ثبت نام کرد و قراره بیان برای نصب.میخواستم ببینم موقع نصبش به چه چیزایی باید توجه کنم؟ مثلا اولا مودم چند تا چراغ داره؟ و اگر همش روشن نشه دلیل این هست که خوب نیست و من نباید بگیرم؟

adcomputer
26-02-2011, 23:43
یعنی اگه مودم وای فای داشته باشیم بدون اینکه دو کامپیوتر رو شبکه کنیم میتونیم از اینترنت استفاده کنیم؟و موبایل اگر وای فای نداشته باشه دیگه از هیچ طریقی نمیشه به اینترنت مبین وصل شد؟

و یه مطلب دیگه اینکه من ثبت نام کرد و قراره بیان برای نصب.میخواستم ببینم موقع نصبش به چه چیزایی باید توجه کنم؟ مثلا اولا مودم چند تا چراغ داره؟ و اگر همش روشن نشه دلیل این هست که خوب نیست و من نباید بگیرم؟

همونطوری که به یک شبکه وایرلس وصل میشید به این هم میشید.
- خیر
چراغ ها تاثیری توی سرعت و کیفیت ندارند. خود نصاب میزانشو میدونه که اگر کم بود نصب نمیکنه.

sydsina
27-02-2011, 23:56
سلام دوستان

من مشترک 6-5 ماهه مبین نت هستم و تقریباً جز اولین دسته ای هستم که با وایمکش مبین نت کار کردن
سوالی اگر بود در خدمت ، مخصوصاً عزیزان تهرانی که شاید بخوان راجع به چم و خم پروسه ی خرید وایمکس مبین نت در تهران سوال داشته باشن


و یه مطلب دیگه اینکه من ثبت نام کرد و قراره بیان برای نصب.میخواستم ببینم موقع نصبش به چه چیزایی باید توجه کنم؟ مثلا اولا مودم چند تا چراغ داره؟ و اگر همش روشن نشه دلیل این هست که خوب نیست و من نباید بگیرم؟

نمیشه گفت تعداد چراغ مهم نیست ... به هر حال یه کمیت هست برای اندازه گیری میزان سیگنال دریافتی ولی خوب در نقطه ی مقابل بارها شده که من مودمم (Indoor) روی 1 چراغ بوده برای مدتی ، ولی بطور معمول کارم رو انجام دادم و همینطور برعکس این موضوع ؛ یعنی روی 3 چراغ بوده و نتم با مشکل روبرو بوده ، گرچه هرچه میگذره این مشکلات کمتر و کمتر میشه و سیستم مبین تو سطح شهر گیرایی ارسال و دریافت بهتری پیدا میکنه

در کل نگران نباشید ، خود نصاب حتی شده بره روی 4 پایه ، جای مناسب رو پیدا میکنه :دی

x935
28-02-2011, 00:17
و جمعه ها هم که اصلا نمیشه سایتی باز کرد

اينجوري كه اصلا خوب نيست من با اي دي اس ال 64 جمعه ها هم هيچ مشكلي ندارم

h.yazdani67
28-02-2011, 00:27
دوستان منم 5-6 ماهی هست دارم از سرویسشون استفاده میکنم جز اولین نفرایی بودم که وایمکسشو گرفتم. فقط 2تا تغییر کرده تو این چند وقت:

1-افزایش تعداد Bts و پوشش بهتر

2- افت کیفیت چشم گیر مخصوصا هنگام دانلود از یک کانکشن که ایرانسل رو به شخصه دیدم چنین مشکلی رو نداره و این مسئله هنگام کارکردن از اینتزنت بصورت وای فای روی موبایل و تبلت ها اذیتتون می کنه.

adcomputer
28-02-2011, 11:40
دوستان منم 5-6 ماهی هست دارم از سرویسشون استفاده میکنم جز اولین نفرایی بودم که وایمکسشو گرفتم. فقط 2تا تغییر کرده تو این چند وقت:

1-افزایش تعداد Bts و پوشش بهتر

2- افت کیفیت چشم گیر مخصوصا هنگام دانلود از یک کانکشن که ایرانسل رو به شخصه دیدم چنین مشکلی رو نداره و این مسئله هنگام کارکردن از اینتزنت بصورت وای فای روی موبایل و تبلت ها اذیتتون می کنه.


ممکن است در شهر شما به دلیل شلوغی و کمبود پهنای باند اینطور باشد که بهتر است پیگیری شود. من اتفاقاً با یک کانکشن با سرعت کامل دانلود میکنم.

ساحل 1
28-02-2011, 12:27
سلام.من الان از دمو 512 مبین دارم استفاده میکنم.میخواستم ببینم چرا فایلهای فلش رو نشون نمیده؟فلش پلیر 10 رو هم دارم وبا دایال اپ چنین مشکلی نداشتم.مثلا تو این سایت speedtest که میرم صفحه اصلیشو کامل نشون نمیده.

adcomputer
28-02-2011, 14:49
سلام.من الان از دمو 512 مبین دارم استفاده میکنم.میخواستم ببینم چرا فایلهای فلش رو نشون نمیده؟فلش پلیر 10 رو هم دارم وبا دایال اپ چنین مشکلی نداشتم.مثلا تو این سایت speedtest که میرم صفحه اصلیشو کامل نشون نمیده.


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

به نظر میاد مشکل فی.لتر شدن فایل های فلش باشه.

hamed_1989
28-02-2011, 18:47
سلام دوستان

من امروز از طریق یکی از نمایندگی های مبین نت که گروه ازما هست در خواست سرویس 1 مگ دادم به نظرتون موردی نداره که مستقیما از خود شرکت درخواست ندادم؟
چرا سایت خود مبین نت باز نمیشه؟

و چند تا سوال دیگه از دوستان داشتم.
1-این مبین نت حجم دانلودی رو که انجام میدیدم لحظه ایی حساب میکنه یا مثلا فرداش نمایش میده؟
2-امکان پرداخت هزینش به صورت اینترنتی هست؟
3-کلا کیفیت سرویس 1مگش خوب هست؟(چون 60 تومن هزینه کمی نیست)

کلا باز اگه دوستان موردی هست که میدونن که میتونه مفید باشه ممنون میشم بهم توضیح بدن.

با تشکر

hajoo
28-02-2011, 22:14
دوستان اینترنت من چند روزیه "چرند" شده.سرعت میاد پایین. خیلی از سایت ها اصلا باز نمیشن. شما هم این مشکل رو دارین؟

این دوستی که می خواد در مورد وایمکس بدونه،این اطلاعات اینترنت منه (1 مگ)

Speed test statistics
---------------------
Download speed: 1020080 bps
Upload speed: 1006016 bps
Download consistency of service: 98 %
Upload consistency of service: 99 %
Download test type: socket
Upload test type: socket
Maximum TCP delay: 51 ms
Average download pause: 11 ms
Minimum round trip time to server: 81 ms
Average round trip time to server: 92 ms
Estimated download bandwidth: 1200000bps