PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مودم adsl+2



sokote mordab
26-12-2009, 23:36
سلام
اگر من اشتراک adsl2+ بگیرم بعد یک زمانی اشتراک adsl با مودم adsl2+ جواب میدهد؟

ممنون

ChaoticHead
26-12-2009, 23:56
سلام
اگر من اشتراک adsl2+ بگیرم بعد یک زمانی اشتراک adsl با مودم adsl2+ جواب میدهد؟

ممنون
تقریبا همه مودمهای بازار adsl2+ هستن که با همه نوع اشتراک adsl کار می کنن پس نگران نباشین. البته adsl2+ هم تبلیغ الکیه و کاربردش برای سرعتهای بالاست، برای ما توی ایران فرق خاصی نمی کنه

parsa205
27-12-2009, 23:20
سلام
اگر من اشتراک adsl2+ بگیرم بعد یک زمانی اشتراک adsl با مودم adsl2+ جواب میدهد؟

ممنون
حالا کدوم شرکت اشتراک ADSL میده که شما به مشکل بخورید؟؟؟؟:31: