PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نصب ویندور 7 32 بیتی در کنار 64 بیتی






    

jodaltonpir
22-12-2009, 09:53
با سلام خدمت دوستان
این اولین باریه که تاپیک می زنم اگه ایرادی هست به بزرگی خودتون ببخشید
تو فروم سرچ کردم ولی چیزی گیرم نیومد - البته تو سرچ هم خبره نیستم
من یه لپتاپ sony vgn سری fw550f/h دارم
که همراهش هیچ dvd یا cd نبود
ویندوز seven Home 64bit روش نصب بود با برنامه ها و درایورهاش بطور کامل که فقط یه backUp روی هارد واسم گذاشته بودن

1- می خوام روش autoCad نصب کنم
رفتم یه dvd AutoCad 2010 32-64bit از شرکت دریا سافت خریدم
موقع نصب اول باید microsoft visual c++ redistributable 2008 رو که پیش نیاز هست نصب کنه که روی همون گیر میکنه . این یکی از بزرگترین مشکلاتمه که بماند
2- با 64 بیتی بودنش کلی مشکل دیگه هم دارم چون نمی تونم کلی از نرم افزارایی که قبلا باهاشون کار می کردمو استفاده کنم
در کل: بی خیال 64 بیتی شدم
اول می خواستم xp روش نصب کنم
ولی بعد تصمیمم عوض شد حالا می خوام روش 7 32 بیتی نصب کنم
ولی می ترسم درایور های 64 بیتی رو 32 بیتی اجرا نشه ( که البته اگه بخوام xp هم نصب کنم همین مشکلو دارم) و هر چند وقت یه بار دهنمو اسفالت کنه
بههمین خاطر دوس دارم 64 بیتی رو همیشه داشته باشم چون کامل نصب شده و خودش هیچ مشکلی نداره

1- من قبلا روش VirtualBox 3.0.4 نصب کردم و توش xp نصب کردم ولی این لعنتی که خیلی هم عالی جواب میده یه ایراد خیلی بدی داره که نتونستم حلش کنم اونم اینه که اندازه تصویرش 800*600 و هر کاری کردم full screen نشد اونطوری هم نمی شه باهاش کار کرد.

2- یه نسخه VMware WorkStation 5.5.2 خواستم روش نصب کنم که اونم نصب نشد فک کنم واسه اینه که این نرم افزار 32بیتی باشه راستشو بخواین نمیدونم حوصله ریسک دانلود ویرژن جدیدشو (500مگ) دارم یا نه

3- الان دارم روش Microsoft Virtual PC 2007 64bit که از تو سایت خود microsoft دانلودش کردم نصب می کنم ولی تا حالا چند مرتبه اروور داده

به هر حال دارم بیخیال نصب مجازی می شم - چون یه ایراد دیگه هم داره که اونم سرعت کمترش نصبت به کل سیستممه آخه 1.300.000 دادم تا 4گیگ رم و 2.53 سی پی یو و 320 گیگ هارد استفاده کنم


می خام بدونم که می شه 7 32bit رو تو یه پارتیشن دیگه کنار 7 64bit داشته باشم؟
و آیا همون درایورا (آگه تو 64 بیتی ازشون با نرم افزار بک آپ بگیرم) رو 32 بیتی جواب می ده؟

در پایان اگه توصیه ای دارید خیلی خوشحال می شم کمکم کنید. ببخشید طولانی شد!

soheilsh
22-12-2009, 13:01
من با این قضیه کنار اومدم ، windows 7 رو لپ تاب رو همون ثانیه اول که گرفتم پاک کردم و یک ورژن کرک شده التیمیت 64 بیتی ریختم ، بیخیال جنیون و....
بعد رفتم هرچی نرم افزار 64 بیتی و درایور بود دانلود و نصب کردم ، الان هم هیچ مشکلی باهاش ندارم

123list
22-12-2009, 13:19
با سلام
سیستم من دسکتاپ است و ویندوزی هم که نصب کرده ام سون 64 بیتی است البته انهم به خاطر 8 گیگ رم اما تا الان هیچ مشکلی با نرم افزاری نداشته ام من خودم اتوکد الکتریکال 64 بیتی را نصب کرده ام بدون هیچ مشکلی برای این microsoft visual c++ redistributable 2008 هم نسخه 64 بیتی وجود دارد میتوانی ان را دانلود کنی و نصب کنی تنها مشکلی که من با سون داشتم درایور پرینتر لیزری بود که برای 64 بیتی وجود نداشت و من به خاطر ان ویندوز اکس پس مجازی را نصب کردم که الان براحتی برای پرینت از اکس پی مجازی استفاده میکنم در بقیه موارد شاید 99 درصد نرم افزارها روی سیستم نصب شده اند

jodaltonpir
22-12-2009, 14:24
من با این قضیه کنار اومدم ، windows 7 رو لپ تاب رو همون ثانیه اول که گرفتم پاک کردم و یک ورژن کرک شده التیمیت 64 بیتی ریختم ، بیخیال جنیون و....
بعد رفتم هرچی نرم افزار 64 بیتی و درایور بود دانلود و نصب کردم ، الان هم هیچ مشکلی باهاش ندارم

یعنی میگین مشکل از home بودن نسخه منه و 64 بیتی بودن اونقدر مشکل آفرین نیست و باید اولتیمیت نصب کنم ؟؟

jodaltonpir
22-12-2009, 14:30
با سلام
سیستم من دسکتاپ است و ویندوزی هم که نصب کرده ام سون 64 بیتی است البته انهم به خاطر 8 گیگ رم اما تا الان هیچ مشکلی با نرم افزاری نداشته ام من خودم اتوکد الکتریکال 64 بیتی را نصب کرده ام بدون هیچ مشکلی برای این microsoft visual c++ redistributable 2008 هم نسخه 64 بیتی وجود دارد میتوانی ان را دانلود کنی و نصب کنی تنها مشکلی که من با سون داشتم درایور پرینتر لیزری بود که برای 64 بیتی وجود نداشت و من به خاطر ان ویندوز اکس پس مجازی را نصب کردم که الان براحتی برای پرینت از اکس پی مجازی استفاده میکنم در بقیه موارد شاید 99 درصد نرم افزارها روی سیستم نصب شده اند

نسخه شما هم اولتیمیته ؟
من خیلی از نرم افزارامو واقعا نمی تونم تو سون خودم اجرا کنم..

64 بیتی microsoft visual c++ redistributable 2008 و حتی sp1 ش رو هم دانلود کردم نصب نشد. البته رو سیستمم از قبل 2005 ش نصب بود شاید ایراد از اونه..

این اتوکدی که گفتی مال کدوم شرکته؟ (مال من دریاسافت - روش نوشته گارانتی نصب - تماس گرفتم یه بابایی بو گفت رو pc نصب کن رو لپ تاپ دمو نصب می شه بهش گفتم بابا این اصلا نصب نمی شه بعد گفت رو سون نصب نمی شه باید رو ویستا یا اکس پی نصب کنی )

ویندوز مجازی اصلا قابل مقایسه با کامل نیست این vpc حدااکثر رم گرافیگی که می ده 8 مگه ...مسخره است من 1 گیگ رم واسه گرافیک دارم تو این ویندوز اکس پی مجازی که نصب کردم موسم جا می مونه

123list
22-12-2009, 22:28
نسحه من هم اولتیمیته
البته من خودم قبلا که میخواستم اتوکد الکتریکال 2008 را روی 64 بیتی نصب کنم نشد ولی 2009 براحتی روی 64 بیتی نصب شد من هم نسخه 64 بیتی را نصب کردم فکر میکنم مال شما شاید 2008 باشه . البته از کپی دی وی دی هم میتونه باشه من نسخه ای که گرفته ام اسم نداره که مال کدوم شرکته ولی قبلا من تنها خود اتوکد 2009 رو روی 64 بیتی هم نصب کرده ام و مطمئن هستم که مشکلی نداره

و در ضمن من ویندوز مجازی را تنها برای پرینت گرفتن ازش استفاده میکنم غیر اون دیگه برای من کاربرد خاصی نداره

jodaltonpir
23-12-2009, 10:33
نسحه من هم اولتیمیته
البته من خودم قبلا که میخواستم اتوکد الکتریکال 2008 را روی 64 بیتی نصب کنم نشد ولی 2009 براحتی روی 64 بیتی نصب شد من هم نسخه 64 بیتی را نصب کردم فکر میکنم مال شما شاید 2008 باشه . البته از کپی دی وی دی هم میتونه باشه من نسخه ای که گرفته ام اسم نداره که مال کدوم شرکته ولی قبلا من تنها خود اتوکد 2009 رو روی 64 بیتی هم نصب کرده ام و مطمئن هستم که مشکلی نداره

و در ضمن من ویندوز مجازی را تنها برای پرینت گرفتن ازش استفاده میکنم غیر اون دیگه برای من کاربرد خاصی نداره

خیلی ممنون از این که بهم کمک کردی
متشکر بهتر اول دنبال یه نسخه دیگه اتوکد باشم!!

sogol_n
13-01-2010, 21:25
سلام
من یک لپ تاپ خریدم که روش ویندوز سون نصب بود در ضمن سیستم اش هم از نوع 64 بیتی است چطوری میشه نرم افزارهای 32 بیتی را روش نصب کنم مثل نود 32 که چون از نوع 32 بیتی است که قابل نصب نیست
خواهشمندم به من کمک کنید .
می خواستم بدانم 64 بیتی چه فرقی با 32 بیتی داره؟



متشکرم

cdp
13-01-2010, 23:03
سلام
من یک لپ تاپ خریدم که روش ویندوز سون نصب بود در ضمن سیستم اش هم از نوع 64 بیتی است چطوری میشه نرم افزارهای 32 بیتی را روش نصب کنم مثل نود 32 که چون از نوع 32 بیتی است که قابل نصب نیست
خواهشمندم به من کمک کنید .
می خواستم بدانم 64 بیتی چه فرقی با 32 بیتی داره؟
متشکرم

نرم افزارهایی که یک نسخه مخصوص ویندوز 32 بیتی ویک نسخه مخصوص ویندوز 64 بیتی دارن رو باید روی ویندوز خودشون نصب کنی...کاریش هم نمیشه کرد...

شما باید نود32 ورژن 64 بیتیش رو روی دستگات بریزی...

اگه بازم سوالی بود یا توی انجمن تاپیک بزن یا توی تاپیک زیر سوالات رو مطرح کن (اینجا جای این سوال نبود):


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

جواب سوال دومتون: در کل ویندوز 64 بیتی مخصوص پردازنده ها 64 بیتی هست که سرعت بیشتری نسبت به 32 بیتی دارن...

من خودم ویندوز 7 7600 ، 64 بیتی دارم ... به جز NOD32 (که مخصوص 64 بیتی هست) همه نرم افزار هایی که ریختم روش اجرا شده....

تفاوت 64 بیتی با 32 بیتی ...

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید



!GOOD LUCK

saeid_1880
25-01-2010, 17:08
سلام
منم با ویندوز 64 بیتی لپ تاپم مشکل دارم.
مشکلم اینه که برنامه حسابداری که اش استفاده میکنم با ویندوز 7 مشکل داره.شرکتی که برنامه رو نوشته گفته باید فایل Windows6.1-KB969168-x86.msu روی ویندزوم نصب بشه تا مشکلم حل بشه،اما همینطور که میبینید این فایل برای ویندوز 32 بیتی هستش.
میخواستم بدونم میشه 64 بیتی همینو پیدا کرد؟
کسی هست که بتونه کمکم کنه؟؟؟؟؟

behnam_mobile
05-05-2010, 11:24
با اینکه این تاپیک گفتگوهاش قدیمی هست اما نکته ای می خواهم تذکر بدم. به تمامی دوستانی است که از لپ تاپ استفاده می کنن و ویندوزشون،ویندوز 7 است.
ویندوزی که اوریجینال باشد اجازه اعمال خیلی از تغییرات در رجیستری را نمی دهد.بنابراین نرم افزار های قفل شکسته و کرک آن ها هم در این نوع از ویندوز ها مشکل پیدا می کند.من تجربه ای که دارم اینه که بهترین نوع ویندوز برای ایران ویندوز قفل شکسته هست و از شرکت هایی هم که در ظاهر ویندوز تغییر ایجاد کردن و با نام های گوناگون به فروش رسوندن هم نباشه.
چون ویندوز هفت نسخه نهاییش تازه اومده و هنوز یکسال نشده بهتره یه تاپیکی ایجاد بشه به صورت تخصصی مشکل نرم افزار های قدیمی با ویندوز 7 رو بررسی کنه البته به شرطی که این ویندوز قفل شکسته باشه.
من هم با لپ تاپم که ویندوزش هفت بود این مشکل رو داشتم اما ویندوز رو عوض کردم قفل شکسته نصب کردم اکثر برنامه هام کار می کنن گرچه کرک خیلی ها کار نمی کنه چون اساس کرکشون برای ویندوز هایی هست که سرویس پک دارن مثل ویستا یا XP.

alpha007
05-05-2010, 11:56
نصب ویندوز 32 یا 64 حساب کتاب خودشو داره
90% نرم افزارهای موجود مثل پلیرها و ... فقط 32 بیتی دارن
حتی اگه 8 گیگ هم رم موجود داشته باشیم ولی بخوایم از نرم افزارهای 32 بیتی روی وین 64 بیتی استفاده کنیم با کاهش چشمگیر سرعت مواجه میشیم
بعضیا فکر میکنند چون 8 گیگ رم دارن مسئله افت سرعت رو نخواهند داشت
استفاده از ویندوز 64 بیتی فقط و فقط در کنار استفاده از نرم افزارهای 64 بیتی توصیه میشه . درحالیکه خیلی از نرم افزارهای موجود فقط نسخه 32 بیت دارن
power dvd winamp firefox و... تنها نسخه 32 ازشون موجوده