PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : به سایت های تست سرعت اعتماد نکنید



mohsenfff
19-12-2009, 22:10
من آرت 1 شرکت شاتل رو دارم که قانونا پهنای باند آن نباید از 128 تجاوز کنه ولی امروز وقتی به دو سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید و

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید سرعت اینترنت را چک کردم به نتایج عجیبی برخوردم . سرعت من در .speedtest در حدود 2.4 مگابیت زده شد و در speakeasy در حدود 440 کیلوبایت . چند بار تست کردم و باز هم همین نتیجه رو گرفتم
اینم عکس
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

به هر حال در همان زمان سرعت دانلود لینک مستقیم من با دانلود منیجر به 10 کیلوبایت هم نرسید. زیاد به این سایت ها اعتماد نکنید

totayma
19-12-2009, 23:45
اره اينو قبول دارم عزيز...من خودم يه روز يا سرعت 70kb/s داشتم دانلود ميكردم سرعتمو نوشته بود 0.2mb كه جور در نميومد!
البته بايد حواستون باشه تست سرعتو با دانلود همزمان انجام نديد چون هيچ كدومش واقعي از اب در نمياد:31:

mehrdad38
20-12-2009, 08:23
من هم موافقم سايت هاي تست سرعت اينترنت الكين. اصلا به درد نمي خورن.:41:

KING_DESIGNER
20-12-2009, 22:59
بیخودی گول نخورین بهترین کار اینه که از یه سرویس دهنده پرسرعت مثل سایت مرحوم سرزمین که معدن اهنگ بود و همیشه هم انتایم بود یک دانلودی بگیرید
مدیافایر و غیره به درد نمیخورن !!! چون به کاربر مجانی یا free محدودیت میدن و برای پولیها روی سرعت میزارن و پهنای باندشونو باز میکنن
یک سایت خوبی اگه باشه که مشتریش کم باشه و وضعیتش نرمال باشه شما دانلود بگیرید بهترین مرجع برای فهمیدن سرعت واقعیتون هست

بعد هم دوست عزیز اون سایتهای تست سرعت همیشه سرعتهای زیر یک مگ رو اینجوری رد میکنن وقتی که خط 36 مگ اروپایی رو داشته باشی واست چه فرقی میکنه 10 کیلو بالا پایین باشه اونوقته که سرعت واقعی رو نشون میده
میدونی مثل چی می مونه یه نیش گاز به ژیان بزنی دو سانت هم جابجا نمیشه ولی همون نیش گاز رو به بنز بزنی از جا میپره و سرعشت میره روی 150 اونوقت که رسید روی 150 چه فرقی میکنه 151 هستش یا 152 ؟
برای سرعت اینترنت هم همینه
وقتی که شما با یه سرعت پایین 128 کیلویی یا حالا بگیم 512 وصل شدید توقع نداشته باشید که سرعتتون رو دقیق نشون بده این سایتها رو برای اینترنتهای بالای دومگ طراحی کردند که قدرت تقریبی سرعت رو نشون بده
اونوقته که این سایتها درست کار میکنند و اسپیدتست معروف میشه چیزی که الان هست و همیشه هم بوده و هست
به نظرم باید سیستم رو عوض کرد چون سایتش هیچ موردی نداره سیستم هم که فعلا دست نه من هست نه تو دست مخابراته که فعلا میخواد وایمکس 5 مگ بیاره !!:31:

mehrdad38
20-12-2009, 23:41
ديگه 64 128 256 512 كيلو بيت تست سرعت مي خاد چكار؟ تست سرعت مال ما ايراني ها نيس. مال اون اروپائي ها كره اي ها ست كه اينترنتشون سر به فلك ميكشه.

KING_DESIGNER
21-12-2009, 18:11
منم یه ساعته همینو میگم دادا
کو گوش شنوا

Hamid Reza
21-12-2009, 23:09
سلام

والا ما سر این قضیه خیلی بحث کردیم

تاپیکاش توی فروم هست

خیلی از دوستان میگن یکی از مطمئن ترین راههای تست سرعت همین سایتها هستند

دلیلشونم اینه که این نوسانی که توی تستها هست مشکل ایمترنت ایران هست نه سایت که بی ره هم نمیگن :D

ولی به نظر من برنامه های کنترل حجم خیلی دقیق ترن مثل Net Limiter

البته اگه آدم خودش از یه سرور پایدار و مطمئن دانلود کنه بهتره :D

KING_DESIGNER
21-12-2009, 23:48
سلام

والا ما سر این قضیه خیلی بحث کردیم

تاپیکاش توی فروم هست

خیلی از دوستان میگن یکی از مطمئن ترین راههای تست سرعت همین سایتها هستند

دلیلشونم اینه که این نوسانی که توی تستها هست مشکل ایمترنت ایران هست نه سایت که بی ره هم نمیگن :D

ولی به نظر من برنامه های کنترل حجم خیلی دقیق ترن مثل Net Limiter

البته اگه آدم خودش از یه سرور پایدار و مطمئن دانلود کنه بهتره :D
منم یه ساعته همینو میگم دادا
کو گوش شنوا

parsa205
22-12-2009, 23:54
این سایت های تست سرعت لحظه ای رو نشون میدند....

KING_DESIGNER
23-12-2009, 01:01
سرعت لحظه ای دیگه چیه ؟؟ جدیده ؟
ما سرعت ثابت داریم و متغیر متغیر که تعریفش مشخصه هر دقیقه میره بالا و میاد پایین مثل دیروز و امروز ولی ثابت
معمولا به سرعتی سرعت ثابت گفته میشه که از یه مقدار مجاز کمتر نمیشه و بیشتر هم نمیشه
لحظه ای دیگه چیه ؟

Persian_Gun's
23-12-2009, 13:08
سلام...
سایت speedtest.ir نتایجی که میده نزدیک تر به واقغیت هست...

KING_DESIGNER
23-12-2009, 13:53
خوب پس خدا رو شکر یک سایت وطنی کار همه رو آسونتر کرده :31:

parsa205
23-12-2009, 19:29
سرعت لحظه ای دیگه چیه ؟؟ جدیده ؟
ما سرعت ثابت داریم و متغیر متغیر که تعریفش مشخصه هر دقیقه میره بالا و میاد پایین مثل دیروز و امروز ولی ثابت
معمولا به سرعتی سرعت ثابت گفته میشه که از یه مقدار مجاز کمتر نمیشه و بیشتر هم نمیشه
لحظه ای دیگه چیه ؟
سرعت لحظه سرعتی که همون لحظه دارید تست میکنید....

KING_DESIGNER
23-12-2009, 21:18
اها فهمیدم منظورت چیه
ولی بهتره بدونین
وقتی که این سایتها شروع به تست میکنن یه فایل رو بوسیله برنامه ای که براشون نوشته شده به سیستم شما ارسال میکنند که اتوماتیک دریافت میشه ویروسی نیست
یک فایل تست هست که در خلال دریافت و گرفتن اون توسط یک ماشین حساب و یه سری معادله که باریش در نظر گرفتن سرعت شما رو از لحظه ارسال تا دریافت محاسبه میکنن پس لحظه ای در کار نیست
یک پروسه دریافت فایل هست که در طی این پروسه سرعت دریافت شما رو برمبنای وقت حساب میکنند عدد حاصله رو سرعت ارتباط شما اعلام میکنند
حالا یه وقت میبینی که ساعت 5 سرعتتت مثل لاکپشته ساعت 6 تست میگیری میبینی به به چه سرعتیه داره مثل جمبحوت پرواز میکنه این سرعت متغیره
ولی در جاهای باصاحاب !!! این حد نصاب همیشه ثابته و نه بالا میره نه پایین مگر بر اثر عوامل بیرونی مثل پاره شدن فیبر نوری و از این دست داستانها
مبحث شبکه یه چیز بیخوده خودتو درگیر نکن هر وقت اینترنت بالای ده مگ داشتیم میشه روی تست صحبت کرد
میدونی دقیقا این سرعت مثل چی می مونه
شما اگه بنچمارکهای سایتهای تست سخت افزار رو دیده باشید میبنیید که مثلا سرعت بازی کرایسس رو با 40 و 50 فریم در ثانیه میسنجن و الگوریتم این کار برای سی پی یو ها دو هسته ای به بالا نوشته شده
پس توقع نباید داشته باشیم که با پنتیوم 4 بتونیم این تست رو بگیریم
حالا قضیه برای اینجا هم صدق میکنه نباید توقع داشته باشیم که با این سرعت لاکپشتی تست ها خوب از آب در بین همیشه دو سه کیلو اختلاف هست بهترین راه حل تست سرعت از یک سایت دانلوده خوب هست...کاری که من همیشه انجام میدم و سرعتم هم همیشه متغیر هست..
سئوالی بود در خدمتم:20:

saviss
23-12-2009, 21:33
من معمولادرهمچین شرایطی بلافاصله ctr+alt+delویا Repaire وبعدش Net workingروچک میکنم ...واگرببینم سرعتم پائینه بلافاصله ری استارت می کنم...معمولادرست میشه
==
نوع اتصال:وایرلس

mohsenfff
24-12-2009, 00:36
بذارید سرعت لحظه ای خودم رو با تصویر بهتون نشون بدم .
سرویس من : آرت 1
مدت زمان سرعت لحظه ای : حدود 10 ثانیه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

parsa205
24-12-2009, 01:02
اها فهمیدم منظورت چیه
ولی بهتره بدونین
وقتی که این سایتها شروع به تست میکنن یه فایل رو بوسیله برنامه ای که براشون نوشته شده به سیستم شما ارسال میکنند که اتوماتیک دریافت میشه ویروسی نیست
یک فایل تست هست که در خلال دریافت و گرفتن اون توسط یک ماشین حساب و یه سری معادله که باریش در نظر گرفتن سرعت شما رو از لحظه ارسال تا دریافت محاسبه میکنن پس لحظه ای در کار نیست
یک پروسه دریافت فایل هست که در طی این پروسه سرعت دریافت شما رو برمبنای وقت حساب میکنند عدد حاصله رو سرعت ارتباط شما اعلام میکنند
حالا یه وقت میبینی که ساعت 5 سرعتتت مثل لاکپشته ساعت 6 تست میگیری میبینی به به چه سرعتیه داره مثل جمبحوت پرواز میکنه این سرعت متغیره
ولی در جاهای باصاحاب !!! این حد نصاب همیشه ثابته و نه بالا میره نه پایین مگر بر اثر عوامل بیرونی مثل پاره شدن فیبر نوری و از این دست داستانها
مبحث شبکه یه چیز بیخوده خودتو درگیر نکن هر وقت اینترنت بالای ده مگ داشتیم میشه روی تست صحبت کرد
میدونی دقیقا این سرعت مثل چی می مونه
شما اگه بنچمارکهای سایتهای تست سخت افزار رو دیده باشید میبنیید که مثلا سرعت بازی کرایسس رو با 40 و 50 فریم در ثانیه میسنجن و الگوریتم این کار برای سی پی یو ها دو هسته ای به بالا نوشته شده
پس توقع نباید داشته باشیم که با پنتیوم 4 بتونیم این تست رو بگیریم
حالا قضیه برای اینجا هم صدق میکنه نباید توقع داشته باشیم که با این سرعت لاکپشتی تست ها خوب از آب در بین همیشه دو سه کیلو اختلاف هست بهترین راه حل تست سرعت از یک سایت دانلوده خوب هست...کاری که من همیشه انجام میدم و سرعتم هم همیشه متغیر هست..
سئوالی بود در خدمتم:20:
با صاحاب رو خوب اومدی....

KING_DESIGNER
24-12-2009, 09:07
من معمولادرهمچین شرایطی بلافاصله ctr+alt+delویا Repaire وبعدش Net workingروچک میکنم ...واگرببینم سرعتم پائینه بلافاصله ری استارت می کنم...معمولادرست میشه
==
نوع اتصال:وایرلس

اولا دوست عزیز
اون سیستم رو برای کار ساختن نه دانلود
دوما اون دکمه ری استارت رو برای مواضقع ضروری مثل ( عن کامل ویندوز در هنگام کار با نرم افزارهای تخصصی - نصب ویندوز - ...)) ساختن نه برای سرعت بالا بردن
سوما این کار شما میدونی مثل چی می مونه ؟ مثل این که توی مترو نشسته باشی دلت هوای تازه بخواد به جای این که پنجره رو با دست اروم باز کنی و قفلشو باز کنی بزنی با چکش اضطراری شیشه ها رو بیاری پایین!
چهارما : یکی از مزایای بزرگ این کارت میدونی چیه ؟ ففل کردن هد هاردت در یک لحظه مثل این که با سرعت نور توی اتوبان بری و کسی جلوت نباشه یهو یه بچه خوبی یاد همین جوری !!! دستشو بزاره روی ترمز .....وای به حال اون ماشین!!!
پنجما : اساسا سرعت ارتباطی شما تغییری نخواهد کرد ..چرا ؟ یک تست به شما میدم انجام بدید یک فایل رو بطور لینک مستقیم و با قابلیت RESUME رو بگیرید و در هنگام دانلود بعد از دو سه درصد که شروع به دانلود کرد آنرا متوقف کنید و بعدش دوباره ادامه بدید خواهید دید که سرعت مثل برق خواهد شد
چرا ؟ چون اساسا ان مقدار از سرعتی که شرکت در اختیار شما میگذارد توسط ویندوز بهینه میشود
وقتی که پهنای باند را در ویندوز ذخیره کنیم درست مثل یک خازن عمل میکند و وقتی که دکمه ادامه رو میزنیم این خازن DESCHARGE میشود و میبینید که با سرعت نور شروع به دریافت میکند پس اساسا میشه گفت کاری که شما انجام میدید از پایع ایراد داره و اون به این علته که پهنای باند رو میخواد صفر کنید ولی نمتونید و اساس سیستم رو داغون میکنید
توصیه من به شما
وقتی که میبینید سیستم کند شده همین روش رو اجرا کنید
علت: استفاده از پهنای باند اینترنت شما توسط برنامه های دل دزدی مثل انتی ویروس ها و برنامه هایی که بصورت مخفی شروع به دانلود از اینترنت میکنند مثل فلش پلیرها و ادوبی اکروبات ریدر و .....
امیدوارم که توسنته باشم مطلبم رو کامل رسونده باشم
موفق باشید:20:

saviss
24-12-2009, 20:51
سلام به شما
فکرمیکنم که منظورمنومتوجه نشدید...
من از دکمه ری استارت استفاده نمیکنم(چون لپ تاپم این دکمه رونداره):دی
منظورمن این بودکه درمواردی که این مشکل پیش میاد میرم توی تسک منیجروازگزینه نت وورکینگ نگاه میکنم که آیاسندورسیو دارم یانه؟(برای چک کردنش هم همزمان یک فایل رو باهمون قابلیتی که گفتیدشروع به دانلود میکتم)
اگرببینم که سندورسیوندارم وسرعت روپائین ببینم سیستم رو ری استارت میکنم(ازمنوی استارت ونه بقول شماباچکش اضطراری)
درموردبرنامه های دل دزدی بقول شما...هم بایدبگم که مشخصه که بعضی از اونابایدبروزرسانی بشن واین موضوع یک اشکال نیست
=====
فقط من منظورتون روازاین دوجمله نفهمیدم:

دوما اون دکمه ری استارت رو برای مواضقع ضروری مثل ( عن کامل ویندوز در هنگام کار با نرم افزارهای تخصصی - نصب ویندوز - ...))

اون سیستم رو برای کار ساختن نه دانلود
اگرباسیستم دانلودنکنیم پس باچه چیزی دانلودکنیم؟

KING_DESIGNER
25-12-2009, 03:37
اوه
بابا ملا لغتی هم شدی:31:
این ایراد کار منه متاسفانه همه به این وضع عادت کردند
علتش هم اینه که من در روز حدود چهل صفحه اسکریپت انگلیسی تایپ میکنم چون کارم طراحی وبه
و ازا ونور باید با ملت !!! همیشه در صخنه فارسی صحبت کنم !! واسه همین یهو میبینی قاطیی کردم و چهارتا کلمه رو اشتباهی نوشتم
عرض وشد که در مورد ری استارت خیالمو راجت کردی اون کار رو بهش میگن بوت گرم و اگه دکمه ری استارت رو فشار بدی بهش میگن بوت سرد
اصولا بوت گرم هرچی دلت میخواد بکن مشکلی نداره !!!! ولی طرف بوت سرد و یا همون انگشت زدن و چکش زدن نرو که حسن خطرناکه حسن !!!
من متوجه نبودم که شما با لپتاپ کار میکنید
در مورد دانلود --- کسانی که دانلود خفن دارند مثل من !!! یک کیس کوچیک 50 تومنی به عنوان برده در کنار خودشون دارند که دانلود رو مینندازن روی اون سیستم وبا سیستم شخصی فقط وبگردی و بازیو کارای روزمره و بعضیها هم مثل من کار میکنند
در واقع دانلود خودش یک فن هست !!! یک حفره و هنره جدی میگم شوخی نمیکنم چون فوت و فن داره اساسی
نصف دوستانی که در این فروم هستند از این راه نون میخورن که به نام دانلودر معروف هستند و از شما پولم یگیرند و دانلودهای شما رو انجام میدهند

در مورد دل دزدی
عرض شود که یک سری برنامه های پنهان مثل اکروبات ریدر به صورت پنهان میره کنار سینی ویندوز قراتر میگیره و شروع به فایلهای اپدیت میکنه این کار خیلی هم خوبه !!! ولی وقتی که ما نامحدود اینرتنت داشتهباشیم و حجم نخوره ولی وقتی کسی حجمی کار میکنه اولا هم از حجمش دزدیه میشه و به خورد یک نرم افزار مثه اکروبات میره دوما سرعت پهنای باند اشغال میشه تو فکر کن داری یک چیز مهم دانلود میکنی اکروبات رو بگیری مهمتره ویا یه ساعت وایسی تا اون چیز مهم مثلا ایبوک به دستت برسه ؟
نکته اینجاست داداش من
در مورد نوشته های من که در متن ناخوانا بود :31:
دوما اون دکمه ری استارت رو برای مواضقع ضروری مثل ( عن کامل ویندوز در هنگام کار با نرم افزارهای تخصصی - نصب ویندوز - ...))

دوما اون دکمه ری استارت برای مواقع ضروری مثل هنگ کامل ویندوز در هنگام کار با نرم افزارهای تخصصی مثل اتوکد و فتوشاپ و تری دی مکس و و.... نصب ویندوز رخ میدهد

سئوالی بود در خدمتم

saviss
25-12-2009, 04:19
سلام مجدد وممنون ازجوابت
یادش بخیر یک "حسین"یاهمون Masterداشتیم توی انجمن که وقتی پست میدادیک پست هم باید بعدش میزدکه بقیه یوزرها بتونن ببینن چی نوشته توپست اولیش!!حالایاداون افتادم:دی
===
آره درسته برای داون کردن میشه بایه سیستم درپیت هم اینکارروکردولی من چون ققط لپ تاپم وایرلس داره فعلامجبورم که باهاش داون هم بکنم (البته حدودیکسال ونیمه که اینکاررومی کنم وسیستم اغلب روشنه شده که 4-5 روزخاموشش نکردم ولی مشکلی براش پیش نیومده...)
===
درموردبوت گرم وبوت سرد فکرمیکنم بوت گرم روزمانی میگن که سیستم روبطورنرمال(ازهمون منوی استارت مثلا) ری استارت کنیم وبوت سردمربوط به وقتی هست که سیستم ازحالت شات داون بوت میشه(یعنی یک فاصله ی زمانی بین شات داون وبوت باشه...این نظرمن بود حالاممکنه اشتباه کنم)
====
اتفاقا تاحالاپیش نیامده که من از روش چکشی برای ری استارت استفاده کنم چون خودمم یکمقداروسواسیم وتاحالاویندوزهیچکدوم ازسیستم هاموعوض نکردم هرازگاهی یک دستی به سروگوششون میکشم واگرنیازی به ریپیرداشتن انجام میدم وهنگ هم نکردن ازموقع نصب(بزنم به تخته)نرم افزارهائی هم که استفاده میکنم کورل+فتوشاپ+3dmaxیک کمکی...وکانورتورهای ویدئویی برای تبدیل فرمت هست ولی معمولاسعی میکنم که کارهای سنگین روبا یکی دیگه ازسیستم هاکه cpuدوهسته ای ورم گرافیک بالاتری داره انجام بدم...
====
درمورد اکروبات وغیره حق باشماست ولی بغیرازآنتی ویروس من بقیه رو گزینه ی آپ دیتشون رو روی اتوماتیک نمیذارم که ازسرعتم کم نشه وبعدسرفرصت میذارم آپدیتشون می کنم
===
برای تست سرعت هم از cmdوبادستورpingهم میشه یک کمی امتحان کرد(البته نه بطوردقیق)
بازم متشکرازتوجه ای

ardavan_2008
25-12-2009, 14:24
راستی دوستان اینجا صحبت شد :منبیشتر موقع ها ه مثلا یرعت خیلی کند بشه از دکمه ریست ریستارت می کنم چه مشکلی واسه PCبه وجود می یاد؟

KING_DESIGNER
25-12-2009, 16:10
سلام مجدد وممنون ازجوابت
یادش بخیر یک "حسین"یاهمون Masterداشتیم توی انجمن که وقتی پست میدادیک پست هم باید بعدش میزدکه بقیه یوزرها بتونن ببینن چی نوشته توپست اولیش!!حالایاداون افتادم:دی
===
آره درسته برای داون کردن میشه بایه سیستم درپیت هم اینکارروکردولی من چون ققط لپ تاپم وایرلس داره فعلامجبورم که باهاش داون هم بکنم (البته حدودیکسال ونیمه که اینکاررومی کنم وسیستم اغلب روشنه شده که 4-5 روزخاموشش نکردم ولی مشکلی براش پیش نیومده...)
===
درموردبوت گرم وبوت سرد فکرمیکنم بوت گرم روزمانی میگن که سیستم روبطورنرمال(ازهمون منوی استارت مثلا) ری استارت کنیم وبوت سردمربوط به وقتی هست که سیستم ازحالت شات داون بوت میشه(یعنی یک فاصله ی زمانی بین شات داون وبوت باشه...این نظرمن بود حالاممکنه اشتباه کنم)
====
اتفاقا تاحالاپیش نیامده که من از روش چکشی برای ری استارت استفاده کنم چون خودمم یکمقداروسواسیم وتاحالاویندوزهیچکدوم ازسیستم هاموعوض نکردم هرازگاهی یک دستی به سروگوششون میکشم واگرنیازی به ریپیرداشتن انجام میدم وهنگ هم نکردن ازموقع نصب(بزنم به تخته)نرم افزارهائی هم که استفاده میکنم کورل+فتوشاپ+3dmaxیک کمکی...وکانورتورهای ویدئویی برای تبدیل فرمت هست ولی معمولاسعی میکنم که کارهای سنگین روبا یکی دیگه ازسیستم هاکه cpuدوهسته ای ورم گرافیک بالاتری داره انجام بدم...
====
درمورد اکروبات وغیره حق باشماست ولی بغیرازآنتی ویروس من بقیه رو گزینه ی آپ دیتشون رو روی اتوماتیک نمیذارم که ازسرعتم کم نشه وبعدسرفرصت میذارم آپدیتشون می کنم
===
برای تست سرعت هم از cmdوبادستورpingهم میشه یک کمی امتحان کرد(البته نه بطوردقیق)
بازم متشکرازتوجه ای

سلام
از اون حسین خوشم اومد باحال بود :31:
در مورد بوت گروم و سرد منم که همینو گفتم که مردحسابی ابروی هیئت رو بردی که :31: وقتی سیستم روشن باشه از روی منو ریستارت رو انتخاب کنیم میشه گرم ولی هروقت چه وقتی که توی داس هستیم و چه وقتی که توی ویندوز هستیم دکمه مبارک رو بفشاریم میشه سرد !!

نه همون نرم افزارهایی که گفتی رو با لپتاپ بکن فشار زیادی بهش نمیاد دوستان حتی با لپتاپ صدابرداری هم میکنن !!! البته بصورت حرفه ای و کاملا دیجیتایز برق کارتصدای فایروایر رو هم از طریق یو اس بی میگیره ولی چون یو اس بی 12 هست خود کارت صدا تبدیل میکنه به 48 !! حتی برق هم بره کار میکنه !!! لپتاپتو قدرشو بدون منم لپتاپم قدیمی شد دادمش به داداشم باهاش تایپ میکنه و ایبوک میخونه وایرلس هم نداره برایش یه فلش وابرلسی خریدم وصل میکنه توی اتاق با وایرلز مودم من کارمیکنه اینترنت مییگره کلا لپتاپ باید باشه نبودش فاجعه است :31:

برای اکروبات و غیره فکر کردم تازه کاری:31: شرمنده پس دیگه خودت میدونی که نیازی به گفتنش نیست
برای پینگ زیاد اطمینانی نیست چون ماهیت پینگ دستور ارسال پکت هست و شناسایی سیستم حق با شماست زیاد بهش اطمینانی نیست

[/quote]


راستی دوستان اینجا صحبت شد :منبیشتر موقع ها ه مثلا یرعت خیلی کند بشه از دکمه ریست ریستارت می کنم چه مشکلی واسه PCبه وجود می یاد؟
بحثشو بالا کردیم شما در مورد username با عنوان test چیزی میدونی بیا درموردش برای بچه های اینجا صحبت کن:46:

ardavan_2008
25-12-2009, 18:56
نه بابا testـــم کجا بود ...:31:اون روشا دیگه قدیمی شده...
-----
فقط توضحیش بود مزایاش رو که نگفتید!

KING_DESIGNER
25-12-2009, 21:47
هارد یه هد داره مثل هد ضبط ویدئو و... که این هد مثل یک سوزن گرامافون هست و روی دیسکهای هارد هستش و دیسکه با سرعت بالا در مکان خلا میچرخند
وقتی که ریستارت میشه اون هد داخل دیسکهای هارد قفل میشه و گیر میکنه و مثل ترمز ای بی اس عمل میکنه
انتسظار داری چی بشه گیر پاژ میکنه و بعد از چندبار ی استارت کردن باید بندازیش توی سطل بازیافت !!!!
این عمل در مورد FDisk و عملیات مربوط به درایو بندی هم صدق میکنه
وقتی پشت سر هم هارد رو پارتیشن بندی کنیم ممکنه اسیب ببینه و خراب بشه ...البته ربطی نداشت ولی کلا پیرامون هارد دیسک باید خیلی مواظب باشید .در قطعات داخل کیس حساسترین قطعات اول هارده دوم روم و مادربورد بعدش میرسیم به دی وی دی و غیره پس خیلی باید مواظب هارد باشید
یک نکته دیگه هم بگم که بیشتر حواست رو جمع کنی پشت پاور کیس یک دکمه هست که معمولا نوشته 100-220 اگه اون رو هم بزاری روی 110 پاورت میسوزه ... هیچ وقت هم سیمهای داخل کیس رو وقتی که کیس روشنه درنیار و خارج نکن به هیچ وجه
همیشه هم سعی کن فن سی پی یو سر جاش باشه بعد سیستم رو روشن کنی اگه فن روی سی پی یو نباشه خود سی پی یو خودکشی میکنه و خودشو میسوزونه به خاطر درجه حرارت بالایی که تولید میکنه و چون فنی هم نیست که خنکش کنه پس میسوزه
در مورد قطعات خیلی نکته ها هست ولی ظریفترین نکته ها همینهایی بود که گفتم