PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اگر من یک فایل سرور با پسوند pif یا bat بسازم و...



snoopboys
23-03-2006, 14:50
اگر من یک سرور با پسوند : pif یا bat بشازم و با کدی در وی قرار دهم آیا وقتی کسی به دیدن وب من می آید سرور در کامپیوتر اون اجرا می شه یا نه می ره برای دانلود ؟ :blink:

br0991
23-03-2006, 15:01
اگر من یک سرور با پسوند : pif یا bat بشازم و با کدی در وی قرار دهم آیا وقتی کسی به دیدن وب من می آید سرور در کامپیوتر اون اجرا می شه یا نه می ره برای دانلود ؟ :blink:
تا موقعی که صفحه وب تو باز هست

Harry Potter
23-03-2006, 18:31
سلام
لطفا سوال خود را در جای مناسب بپرسید...

منتقل شد

hatef_4541
24-03-2006, 04:22
فايل اجرايي هست و دانلود ميشه ! ;)