PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مودم خودم یا شرکت؟



ghibish
16-12-2009, 09:11
سلام

امیدوارم جای درستی سوالم رو مطرح کرده باشم

من میخوام از یه شرکت ADSL بگیرم ولی شرکت میگه خطوطش با مودم من سازگار نیست و باید از مودم های خود شرکت استفاده کنم.

مودم من D-Link DSL-2640T هست.

میخواستم ببینم گفته های شرکت چقدر صحت داره

و من باید لزوما از مودم های خود شرکت استفاده کنم

و در صحت این ادعا راهی هست که از مودم خودم استفاده کنم.

ممنون از راهنمایی هاتون

saeedn70
16-12-2009, 09:36
سلام دوست عزیز بهتره که از مودم خود شرکت استفاده کنید که اگر یه روزی قطعی ارتباط داشتید بهانه شرکت مودم شما نیاشد.

مودم Asus 602 معمولا با بیشتر isp ها سازگاری داره . ولی برای شما d_link هست...

mygonabad
16-12-2009, 09:40
البته حرف شرکت هم به نظر من بی ربطه
چون شبکه اونا که با مودم شما پدرکشتگی نداره :31:

ChaoticHead
16-12-2009, 10:37
من میخوام از یه شرکت ADSL بگیرم ولی شرکت میگه خطوطش با مودم من سازگار نیست و باید از مودم های خود شرکت استفاده کنم.

مودم من D-Link DSL-2640T هست.
میخواستم ببینم گفته های شرکت چقدر صحت داره
و من باید لزوما از مودم های خود شرکت استفاده کنم
و در صحت این ادعا راهی هست که از مودم خودم استفاده کنم.

شما وقتی می خوای گوشی تلفن بخری، می ری از مخابرات می پرسی؟ نه، چون این یه استاندارد مشخص بین المللیه.
تجهیزات و پروتوکولهای استفاده شده برای ADSL که شرکتها الان در ایران دارن استفاده می کنن مشابهن و همه مودمهای استاندارد باهاشون کار می کنه. البته چند سال پیش و اون اوائل که ADSL اومده بود این مساله عدم همخوانی برای بعضی شرکتها وجود داشت ولی الان نه.
دلیل عمده ای که الان شرکتها چنین ادعایی می کنن اینه که پشتیبانی شرکت فقط کار و تنظیمات مدلهای محدود و مشخصی از مودم را بلده در نتیحه همون مدلها را توصیه می کنه، بعدا اگه جایی در تنظیم به مشکل بر خوردین اگه مدل مودمتون چیز دیگه باشه می گن با خطوط ما سازگار نبوده و ما بهش خدمات پشتیبانی نمی دیم.

شما که الان این مودمو داری ازش استقاده کن، صداشم پیش شرکت در نیار! اگر بعدا سوالی داشتی و شرکت جوابتو نداد بیا اینجا بپرس. اگر کارت گیر کرد و به هیچ شکلی حل نشد ( که بعیده) اونوقت می تونی بری مودم مورد تایید شرکت را بخری که بهت پشتیبانی بدن.

ghibish
16-12-2009, 12:33
یه دنیا ممنون بابت جوابهاتون

و یه دنیا ممنون تر بابت سرعت در پاسخ گوییتون

پس از مودم خودم استفاده میکنم

ممنون لطف کردید

علی علی

dont_touch me
16-12-2009, 12:44
داداش درسته که مودم با ای اس پی مشکلی نداره و این یه نوع کاسبی هستش که ای اس پی ها راه انداختن.
اما 2 روز دیگه که مشکلی پیش بیاد و ارتباط قطع شه و یا مشکل دیگه ای پیش بیاد اولین چیزی که مسئول فنیشون گیر میده به مودمته ومیگه شرکت ما فقط مودم هایی که خودش ارائه می کنه رو قبول داره و مشکل از ما نیست و از شماس و ممکنه مشکلو ولو از مودم نباشه گردن مودم بندازن.
دیگه خود دانی.