PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نحوه ساخت کانکشن ؟



alima
09-12-2009, 19:39
با سلام
من adsl دارم و موقع روشن شدن کامپیوترخودکار کانکت می شه می خواستم بدونم راهی است که این کار انجام نشه و من با کانکشن وارد اینتر نت بشم .
با تشکر

mehrdad38
09-12-2009, 20:16
بله راهي هست. بايد بري تو تنظيمات مودمت و نوع كانكت غير اتوماتيك رو انتخاب كني.

mehrdad38
09-12-2009, 20:33
تو تنظيمات، مودمو بزار رو حالت Bridge حل ميشه، موفق باشي.

kourosh_sos
09-12-2009, 20:44
شما مودمت در حالت ppoe قرار داره شما باید تو تنظیمات مودمت بری و نوع کانتکت شدنت رو حالت brige قرار بدی بعد یه کانکشن بسازی شما اگه زنگ بزنی به قسمت ساپورت adsl اونجا تلفنی راهنماییت میکنن

Iranian boy10
09-12-2009, 23:26
سلام من میخواستم تو 7 نحوه ی ساخت کانکشن برای ی adsl رو نوضیح بدین یا یه مقاله ای در این باره در اختیار من بگذارید .
ممنون :11:

kourosh_sos
10-12-2009, 00:35
دوست عزیز نحوه ساخت کانکشن تو سون هم مثل ایکس پی میمونه شما فقط موقع ساخت کانکشن باید نوع ارتباط رو DSL قرار بدین

ChaoticHead
10-12-2009, 01:48
با سلام
من adsl دارم و موقع روشن شدن کامپیوترخودکار کانکت می شه می خواستم بدونم راهی است که این کار انجام نشه و من با کانکشن وارد اینتر نت بشم .
با تشکر
غیر از عوض کردن نوع کانکشن، راه کنترل کردن همین سیستمی که دارین اینه که توی Network Connections هر وقت خواستین، Local area Network را disable کنین.

Iranian boy10
10-12-2009, 23:18
دوست عزیز نحوه ساخت کانکشن تو سون هم مثل ایکس پی میمونه شما فقط موقع ساخت کانکشن باید نوع ارتباط رو DSL قرار بدین

سلام ولی dsl رو پیدا نمیکنم ! ، میتونید با تصویر توضیح بدین ؟ خیلی تلاش کردم نتونستم ممنون میشم :11::40: