PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اشکال در نصب مودم (35/0)



mystery8014
08-12-2009, 01:53
سلام دوستان
من یک مودم adsl زولتریکس خریدم که 4 تا خروجی شبکه داره. (مهم نیست)
مشکلی که هست من هر بار ریست میکنم ویا خاموش و روشن می کنم باید به تنظیمات
مودم برم(168.192.1.1) و از اونجا اون عدد 5/35 را به 0/35 تغییر بدم. تا 2 ، 3 دفعه میشه یک کاریش کرد ولی دیگه هر بار می خوام کانکت شم این عدد به هم می خوره و به 5/ 35 تغییر پیدا می کنه.
خواستم ببینم جایی هست بتونم این را ثابت نگه دارم یا سیو کنم .
واقعا خسته کننده شده.
لطف میکنید اگه راهنمایی کنید.

mehrdad38
08-12-2009, 21:27
دوست عزيز لطفا واضح تر بگو چه مشكلي پيش مياد كه مجبوري تو تنظيمات مودم بري؟ در مورد اون عددها نگران نباش مال همه همينطوره وقتي دوباره به صفحه تنظيمات بري باز تغيير مي كنه. به اون ربطي نداره و مشكل از اون نيست.

V i r u s e r
08-12-2009, 22:07
فک کنم منظورش vci/vpi باشه
بعد از تنظیم save/reboot رو میزنی دیگه؟

mystery8014
08-12-2009, 22:33
بله آرمان جان
همون vpi / vci.
من هر دفعه کام را روشن میکنم این عدد ها 0/35 به 5/35 تغییر یافتهو هر دفعه باید اونا را درست کنم.
یک بار هم به مسئول شاتل گفتم اون گفت من دیگه بیشتر از این بلد نیستم.

اون save & reboot که گفتی کجاست؟ ببین من تنظیمات را انجام می دمدم بعد هم خودش مثلا ذخیر ه میکنه.
و بعد هم کانکت میشه. تا سری بعد که دوباره روز از نو ....

قربونت . یه زحمتی بکش امار این را برام دربیار. پدرم در آمد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] and Settings\Ali 2\My Documents\My Pictures

ChaoticHead
08-12-2009, 22:58
احتمالا مودمتون مشکل داره، یه firmware update بکنین. درست نشد ببرین گارانتی..

mystery8014
08-12-2009, 23:35
برای firmware update آدرس یک فایل می خواد . اون را از کجا بیارم؟
سایت سازنده مودم به زبان ناکجا آباد نوشته . اصلا نمیشه بخونیش.

ChaoticHead
09-12-2009, 11:43
برای firmware update آدرس یک فایل می خواد . اون را از کجا بیارم؟
سایت سازنده مودم به زبان ناکجا آباد نوشته . اصلا نمیشه بخونیش.
یعنی چی؟ مگه آدرس سایت غیر انگلیسی می شه؟ (البته می شه ها، ولی اون رو انگلیسی می نویسه).
در هر صورت توی اینترنت جستجو کنید.
توی سایت زولتریکس هم بگردید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه پیبدا نشد ببرین گارانتی خودشون دارن..