PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل دراتصال به اینترنت ADSL (اکانت شبانه) درویندوز 7



cdp
05-12-2009, 17:42
سلام :11:
- من چطور باید در ویندوز7 یه کانکشن بسازم - برای اکانت شبانه :هر کاری میکنم ارور میده!!!
- وقتی که کانکشن کارت شبکه رو Enable می کنم به اینترنت وصل می شم(بدون زدن هیچ user و pass )
- حالا user و pass اکانت شبانه رو باید کجا وارد کنم که وصل شم؟؟

:40: لطفاً راهنمایی کنید...

reb
05-12-2009, 21:00
اکانتت مال صبا نته که شبا user و pass جدا داره؟ خوب این مصیبته که شما وقتی user و pass رو توی مودم تعریف میکنی دیگه از اکانت مجانیش نمیتونی استفاده کنی.
باید روتر رو برگردونی بحالت بریج تا بتونی با کانکشن دستی کانکت کنی.

cdp
06-12-2009, 00:14
اکانتت مال صبا نته که شبا user و pass جدا داره؟ خوب این مصیبته که شما وقتی user و pass رو توی مودم تعریف میکنی دیگه از اکانت مجانیش نمیتونی استفاده کنی.
باید روتر رو برگردونی بحالت بریج تا بتونی با کانکشن دستی کانکت کنی.
همه اینایی که گفتی یعنی چه {به زبان برره ای خوانده شود:31:}

من دقیقاً باید چه کار کنم؟؟؟!!!!

reb
06-12-2009, 13:25
والا توضیح مختصر و مفید اینه که پشت مودم یه سوراخیه که برای ریست کردن درست شده اونو 5 ثانیه نگهدار تا مودم ریست بشه بعد از 2 دقیقه 2 تا اکانت بساز با یوزر و پسورد یکیش روزانه یکیش شبانه و تمام.
صبا نت بمن اکانت مجانی میداد عمرا قبول نمیکردم

cdp
06-12-2009, 15:01
من دیشب ریستم کردم (البته از تنظیماتش Backup گرفتم وگر نه الان اینجا نبودم:41:) ولی هر کاری کردم بدتر شد واصلاً چراغ internet روی مودم روشن نمی شد آخر مجبور شدم از Backup استفاده کنم.

من دقیقاً این اکانت رو کجا باید بسازم(کدوم قسمتش)

خواهشاً یه ذره شرح بده نه مختصر و مفید اگه جایی هست که می تونه کمکم کنه معرفی کن!

ممنون :46:

reb
06-12-2009, 15:22
برادر ارزشی بعد از ریست ممکنه بخاطر گیجی ویندوز نتونی با کانکشن وارد بشی برای همین باید ریستارت کنی و یا قبل از ریست بهتره خاموش کنی کامپیوتر رو شاید چند بار لازم بشه که ریستارت کنی بستگی به خنگی ویندوزت داره.
کانکشنی هم که میسازی عین کانکشن دایال آپه ولی اسمش برادبند هست.

cdp
06-12-2009, 18:19
بالاخره پیدا کردم..:26:
توی تنظیمات مودمه...:biggrin:

cdp
07-12-2009, 09:05
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید