View Full Version : شبكه كردن دو كامپيوتر با كابل usb
mohammadp30
06-24-2004, 06:31 PM
سلام
دوستان چند وقته دنبال انتقال اطلاعات از طريق كابل usb بين دو كامپيوتر هستم :roll:
تو انجمنهاي ديگه هم گشتم ولي چيز خاصي پيدا نكردم اگر چيزي از اين ميدونين
ما هم خبر كنيد. :wink:
Amir_P30
06-24-2004, 06:57 PM
با سلام
محمد جان اين كار امكان پذيره البته با داشتن يك نرم افزار مخصوص.
امير
mohammadp30
06-24-2004, 09:44 PM
سلام
امير جان يك سري اطلاعات ديگه هم هست / اينكه براي اين كار يه كابل مخصوص
ميخواد فكر كنم كابلها حدود 15 تومان باشه :arrow: ولي اطلاعات دقيقي در اين رابطه
ندارم لطفا اگر خبري شد به ما هم بگيد در ضمن جايي كه اين كابلها رو مي فروشن رو
ادرسش رو بذارين. مرسي :wink:
Amir_P30
06-24-2004, 11:35 PM
محمد جان سلام
اين دفعه اومدم توضيح كاملتري بدم،آقا جان ابتدا شما مي بايست يك عدد لينك :Direct Link از بازار تهيه كني كه قيمتي حدود 14 الي 15 هزار تومان داره.اين يك كابل مخصوصه همانند ساير كابل هاي USB نيست و در ميانه هاي كابل يك واسطه دارد و اين واسطه وظيفه تنظيم ولتاژ رو داره چون اگر شما از كابل هاي معمولي USB استفاده كني ممكنه به علت تفاوت قطب هاي مثبت و منفي يك دفعه مادربوردت بپره!! وقتي كه شما اين كابل رو تهيه كني يك عدد سي دي همراه اون هست كه داخل آن چند نرم افزار براي انتقال اطلاعات داره كه اسم يكيشون اينه:
GeneLink V 1.06a ديگه كه فكر نكنم چيزي مونده باشه.
اينو از بازار هم مي توني تهيه كني.
قربانت
امير
salar
06-25-2004, 04:44 AM
سلام
دوستان چند وقته دنبال انتقال اطلاعات از طريق كابل usb بين دو كامپيوتر هستم :roll:
تو انجمنهاي ديگه هم گشتم ولي چيز خاصي پيدا نكردم اگر چيزي از اين ميدونين
ما هم خبر كنيد. :wink:
سلام عزيز اگر شما بخوای ازUSB استفاده کنی برايه وصل کردنه دو تا کامپيوتر به هم ديگر
از USB Cable A Male to A Male بايد استفاده کنی و وقتی که شما اين هرا به کامپيوتر ها وصل ميکنی خودی کامپوتر ميشاسد و ميتونی چيز ردا بدل کنی ولی اگر ميخوای مثلاً يک کامپوتر قديمی داری و چيزتا رويه کامپوتر جديد بزری (حتی برنامه هايه نصب شده) ميتونی از اين برنامه استفاده کنیPcrelocator برناميه خيلی خوبی هست فقط بايد دقت داشته باشيد که هر دو کامپوترOS هاشون دقيقاً مثله هم باشد هتی Service Pack هاشون هم بايد مثله هم باشد و با اين برنامه تمامه چيز هايه کامپوتر قديم را ريه جديد ميتوانی بگزری و اگر هم تک تک بخوای ميتوانی.
ولی برای وصل کردن کامپوتر ها يک راه خيلی بهتر هست که ميتوانی از Crossover leadاستفاده کنی هم سرعتش بيشتره برايه جابجا کردند هم بدونه درده سر هست چون بازی موقع USB ها گير ميده ولی برايه استفاده کردن از Crossover lead حتماً بايد اينترنت کارد داشته باشی برايه اينها
1) Buy 2 UTP Network cards, Buy 1 UTP cross over lead
2) Fit a network card in each PC.
3) Install the driver for the card from the floppy disk (this comes with the card) on both computers.
4) Connect the PC's together with the UTP lead - The 'link light' will illuminate on the card at this point.
5) Setup the IP address on each machine.
6) Setup access rights on the machine you want to access files from (you do not need to do this if you only intend to use the network for playing games on)
7) That's it, Your simple network is now running.
اينم سايت هايه که ميتونه بهت کمک کنه برای بهتر فهميدنش
اين عکس USB A Male to A Maleهستش
http://www.tigerdirect.com/applications/searchtools/item-details.asp?EdpNo=712802&Sku=T456-8007&SRCCODE=CNETFEED&CMP=OTC-CNETFEED
اين توضيحات راه دوم هست که ازCrossover Lead استفاده ميکنی و عکس Crossover lead va network Card
http://homepage.ntlworld.com/andy.sav/pc_networking/
اينم لينک برايه برنامه که گفته بودم
http://www.jumbo.com/file/10743.htm
Crack
http://www.thebugs.ws/search.shtml?q=PC+Relocator&sect=cracks
اميدورم که مفيد باشه
:wink:
mohammadp30
06-27-2004, 07:22 PM
باسلام مجدد
اطلاعات بسيار مفيد بود از زحمت دوستان هم تشكر ميكنم . تا بعد :D
d_oxid
08-31-2004, 02:47 AM
mersi
30naa
09-29-2004, 08:59 PM
رابطت با لن چطوره؟
HamidFULL
10-01-2004, 11:24 AM
من خودم تو خونه با کامپيوتر دادشم لن داريم ،چيزی خواستيد بگيد توضيح بدم
30naa
10-01-2004, 12:29 PM
بله lan رو منم تجربه کردم هم خیلی سادس یخورده ور بری بهش درس میشه. کابلش رو هم من از تعمیرات پایتخت خریدم 3 متری 4 تومن. بره وصل کردن دو کامپیوتر بنظر من بهترین راهه البته در صورتی کن Network Card داشته باشی یا مادر بوردت بصورت آنبرد داشته با شه. در ضمن نرم افزار و .... هم نمی خواد
مستونی بازی هم بکنی(اینش خیلی حال میده مخصوصا فیفا( :mrgreen:
Sinagood
10-01-2004, 12:42 PM
lan ke rahat taro kamkharj tare por karbord tarin ham hast
HamidFULL
10-01-2004, 02:18 PM
با هر 2 سينا موافقم ،لن ما که تاحالا خيلی خوب جواب داده فقط يه مشکلی که داره اگه برق بره بياد البته چند بار ،کارت شبکه ميسوزه
30naa
10-01-2004, 06:12 PM
ماله من كه Onboardه
اونم ممكنه بسوزه؟
اگه سوخت قيمتش چنده؟
Amir_P30
10-01-2004, 10:37 PM
سينا جان كارت لت كه سهله
هر وسيله برقي ممكنه بسوزه
HamidFULL
10-02-2004, 12:12 AM
30naa بابا چرا منفی گرا ايی ميکنی حالا مگه سوخته بابا! اگه اگه اگه بسوزه خوبش 20000 تومان هست ديگه اسب خورد کردن نداره که بابا!
30naa
10-04-2004, 07:37 PM
نه میدونم گفتم یه سخت افزار آنبرد هم میتونه بسوزه؟
یعنی فقط کارت شبکه یا کارت صدا بسوزه و به مادر بورد آسیبی وارد نشه؟
HamidFULL
10-05-2004, 02:12 AM
فکر نکنم! يعنی ONboard ها معمولاً نميسوزن اگه بسوزن با Motherboard ميسوزن چون همش بهم ربط داره و پل هاي ارتباط از بين ميرن البته اگه لن و کارت صدا يا ... ONboard باشن
30naa
10-05-2004, 10:38 PM
فک نکنم یا مطمینم
حمید جون خیاله ما رو راحت کن
saghy
10-06-2004, 04:29 AM
سلام
اول اين تفكر كه آن بوردها معمولا نميسوزن يه كم اشتباهه
چون اين ها مانند بقيه كارت ها هستند ولي بر روي برد سوار شدند.
حالا ببينم اگه برق چند بار بره و بياد مگه سيستم خود به خود روشن ميشه كه بسوزه ؟
و آيا اين قطعي برق ربطي به كارت شبكه داره ؟
اگر هم براي تهيه كابل رفتيد به فروشنده بگيد كه كابل رو براي دو كامپيوتر ميخواهيد نه ارتباط با هاب .
habibi
10-06-2004, 10:46 PM
چه فرقي مي كنه دوستان! هر وسيله (چه الكترونيكي و چه غير اون) ميتونه خراب بشه ديگه!
قطعات آنبورد هم ميسوزن. بعضي وقتا مشكل اينه كه چيپ كنترل كننده روي مادربرد خراب ميشه و اونوقت از نظر فني بقيه كارتها سالمن (مثل گرافيك٬سوند و ...) ولي خود مادربرد كار نميده! اين ديگه آخر بد شانسيه. :(
30naa
10-07-2004, 07:21 PM
ممنون از توضیحات
محسن خان
10-26-2005, 02:53 PM
آقا محمد توصیه می کنم برای این کار از کابل usb2.0 link شرکت planet استفاده کنی.
قیمت کابل اصلش حدود 28000تومانه.
سرعت انتقالش بیشتر از کابل عادی شبکه است.
baba barghi
11-25-2005, 12:46 PM
سلام دوستان
من یک کابل دارم که دو طرفش usb هست و وسطش یک چیزی هم هست که نمی دونم چیه این کابل رو از تایلند 3 سال پیش خریدم حالا برای شبکه کردن دو کامپیوتر چه کار باید بکنیم و چه برنامه ای رو باید به کار ببرم؟
ممنون
بای
Rashidahwazian
11-27-2005, 01:37 AM
valizadeh4 عزيز توي صفحه اول همين تاپيك جواب شما هست. اسم نرم افزار و شرايط كابل و ...
موفق باشي
baba barghi
11-27-2005, 02:04 PM
سلام رشید جان
من از اون حرفا چیزی نفهمیدم وگرنه من دیگه پست قبلی رو نمی دادم می شه یه توضیح در مورد وصل کردن دو کامپیوتر با usb بدید؟
ممنون
بای
moonomid
07-17-2008, 01:48 PM
من يك مشكلي دارم و اينه كه وقتي كابلها را وصل مي كنم هيچ جوري نمي تونم وصل بشم
تمامي software ها را امتحان كردم:
SuperLink و PC-Linq و GeneLink 1.13A
ولي زماني كه remote را مي زنم چنين error ميده:
device not loaded
دوستان مي توانند راهنمايي كنند؟
با تشكر
FLiKS3R
08-06-2008, 05:26 PM
با سلام
میخواستم درمورد Lan یه چیزی بگم
من الان 2 ساله که با دوستم شبکه ایم (با Lan) تا حالا هم خیلی در حین کار برق رفته ... به خصوص همین تابستون :31:
ولی تا حالا هیچ مشکلی برامون پیش نیمده . . . واقعا هم راضی هستیم . . . .نگران سوختن نباشین .:20:
من يك مشكلي دارم و اينه كه وقتي كابلها را وصل مي كنم هيچ جوري نمي تونم وصل بشم
تمامي software ها را امتحان كردم:
Superlink و pc-linq و genelink 1.13a
ولي زماني كه remote را مي زنم چنين error ميده:
device not loaded
دوستان مي توانند راهنمايي كنند؟
با تشكر
سلام
من هم همبن مشکل رو دارم !
نمیدونم چیکار کنم؟ اعصابمو داغون کرده؛ حیف پولی که بابتش دادم.
کسی میتونه راهنمایی کنه؟
یک اکانت رپیدشیر یک ماهه هدیه من به کسی هست که بتونه این مشکل رو واسم حل کنه. (بدون نیاز به تعویض ویندوز) .:10:
ممنونم:11:
یعنی هیچکس نمیتونه کمک کنه؟!
باورنکردنیه !
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.