PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : شیرکردن adsl..



foru
25-11-2009, 20:00
سلام دوستان.من از سرویس اینترنت adsl استفاده میکنم..میخوام اونو شیر کنم روی لپ تاپم
واسه همین یه wireless adaptor خریدم اما حالا نمیدونم چطوری باید اینکارو بکنم:13:
من از مودم adsl router usb استفاده میکنم چطوری میتونم اینکارو انجام بدم؟؟
اون wireless adaptor که خریدم مدلش اینه D-link DWA 510 من از شبکه چیزی حالیم نمیشه:31: اگه کسی بلده با زبون ساده ماسم بگه..ازش خیلی متشکرم:11:

ramtin_d
26-11-2009, 03:35
من بلدم ولی حسشو ندارم الان دو و نیم صبحه آخه !!
ولی روش رو میگم اگه کسی از اینجا رد میشه توضیحات منو کاملتر کنه برای این بابا ثواب داره!!!
اگه هم تا فرداشب درست نشد یه کاریش میکنم برات مینویسمش فرداشب کپیش میکنم همنیجا !!

روشش اینه که شما باید اول ارتباط بین کامپیوتر و لپ تاپتو اول برقرا کنی ؟
خوب ؟
یعنی چی به اضطلاح میگن شبکه کردن !!
شما باید سی دی نصب اون آداپتور رو روی کامپیتور نصب کنی و بعدش ( یکی بگه چطوری باید با لپ تاپ آدرس کامپیوتر رو سرچ کنه ) بعد از این که با لپ تاپ اون آداپتور رو سرچ کردی و پیداش کردی و ارتباط بین کامپیوتر دسکتاپ و لپتاپ برقرار شد باید یه کار اساسی بکنی
شما باید یه کانکشن بسازی توی کامپیوتر برای استصال به اینترنت
بعد روی اون کلیک راست بکنی و گزینه
PROPERTIES
ADVANCEED
رو باید تیک بزنیALLOW OTHER NETWORK USERS...

وقتی که این گزینه بالایی رو تیک زدی ( یعنی همین ALOOW اونوقت
میای توی لپ تاپ و یه کلیک راست میکنی روی گزینه LAN در نت ورک کانکشن که معمولا همون وایرلست میشه
و بعدش PROPERTIES و بعدش INTERNET PROTOCOL رو از داخحل لیست انتخاب میکنی
و روی PROPERTIES کلیک میکنی یک گزینه داره به نام GATEWAY اونو شما لطفا شماره IP کامپیوتر بالایی بزار

و بعدش هم برو حالشو ببر


نکته :
دو سه تا ابهام توی نوشته هام هست که خودم میدونم و برات نوشتم اونها رو باید بری سرچ کنی به خدا حال ندارم اگه کسی میدونه ببیاد نوشته های منو کامللل کنه...باطریم خاموش شد..:41:

foru
26-11-2009, 09:38
مرسی واقعا..با اینکه حال نداشتی اما اینهمه واسم نوشتی واقعا ممنونم...:11:
دوستان اگه کسی دیگه میدونه این دوستمون چی کارا کرده یه توضیح بده....
من wireless adaptor رو نصب کردم بعد از توی قسمت properties قسمت اینترنت پروتوکل رو انتخاب کردم و
این IP رو بهش دادم:192.168.0.1 و 255.255.255.0 بعدش رفتم توی قسمت wireless لپتاپم توی قسمت پروتوکل
نوشته:internet protocol version 4(tcp/ipv4 یه اینترنت پروتوکول 6 هم داره که ip ازم قبول نمیکنه...ip که به لپ تاپم دادم اینطوری بود:192.168.0.2---255.255.255.0---default gatway:2192.168.0.1
حالا این دوستمون چی گفته دیگه من بلد نیستم...یه connection بسازم؟؟ من با usb همیشه وصلم چطوری باید این connection رو بسازم؟؟
بعد چطوری این connection رو باید sahre کنم؟؟..مرسی از لطفتون

foru
26-11-2009, 10:13
یکی توضیح بده که اینا رو تو PC وارد کنم؟؟(یعنی قسمت PROPERTIES ...wireless conection)
از داخل properties قسمت internet protocol tcp/ip انتخاب میکنم بعدش این پایینیا رو باید چی بزنم؟؟
use following ip adress:

ip adress?? (آی پی چی رو بدم مودم؟؟ خود سیستم؟؟از کجا میتونم این ip رو پیدا کنم
subnet mask (این چی هست؟؟)
gateway(میدونم که باید واسه پی سی خالی بمونه---این قسمت کارش چیه)

این قسمت های بالایی رو واسه لپتاپم باید چی وارد کنم؟؟
امیدوارم با جواباتون اینجا یه مرجعی بشه واسه اونایی که از شبکه و شیرینگ چیزی باد نیستن...مرسی

foru
26-11-2009, 13:14
کسی نیست جوابمو بده؟؟؟!!!!
این Ip که من وارد کردم درسته ؟؟؟ اصلا شبکه وصل نمیشه یعنی همو پیدا نمیکنن...شماره ip سیتم من نمیدونم چنده اینیم که وارد کردم از تو نت دیدم:31: یکی منو دریابه... هیچی از شبکه بلد نیستم..:19: باید دقیقا چه ip وارد کنم...واسه PC و واسه لپ تاپ؟؟؟

foru
26-11-2009, 20:51
دوستان بالاخره موفق شدم که PC لپتاپم رو شبکه کنم...اینترنتم شیر کردم بینشون اما یه مشکلی هست..اینه که
تا وقتی از اولتراا سووورف استفاده نکردم نمیتونم صفحه ای باز کنم!!!(روی لپتاپم نمیتونم بدون اولتراا سورررف صفحه ای باز کنم..کسی میدونه مشکل کار کجاست؟؟؟:13:

ChaoticHead
28-11-2009, 20:29
دوستان بالاخره موفق شدم که PC لپتاپم رو شبکه کنم...اینترنتم شیر کردم بینشون اما یه مشکلی هست..اینه که
تا وقتی از اولتراا سووورف استفاده نکردم نمیتونم صفحه ای باز کنم!!!(روی لپتاپم نمیتونم بدون اولتراا سورررف صفحه ای باز کنم..کسی میدونه مشکل کار کجاست؟؟؟:13:
تنظیم p*roxy را توی internet browser تون کنترل کنین. با چه برنامه ای می رین توی اینترنت؟

ramtin_d
29-11-2009, 03:52
اقا شرمنده دیر شد راستش من همیشه میام لیست تاپیکها رو میبینم ولی مال شما چرا یهویی گم شد
من برات آموزشش و فردا میزارم متاسفانه الان هم شبه کاش زودتر یکی اینجا رو آپدیت میکرد من میدیدمش اون مشکل یولترا هم برات حل مکینم کاری نداره
دو سه تا روش هم برای وصل شدن هست که من ساده ترینشو بهت گفتم ولی باز هم هست فردا یه پست دیگه برات یه آموزش یمزارم
فعلا

ramtin_d
29-11-2009, 20:13
خوب حالا که شیر کردی بگو ببینم از چه طریقی شیر کردی تا بعدا به مشکل نخوری چون هر نوع شیرکردنی یه سری نکات خودشو داره
و به من بگو ببینم این داستان یولترا سورف چیه جریان چی چیه؟ شما میای بوسیله یولتراسورف یه سرویس عبور از فیلو.تر.و راه میندازی دیگه این چه ربطی به بقیه سرویسهای توی شبکه داره کامل بگو ببینم چی شده . اون هم راه حل داره

foru
30-11-2009, 15:36
سلام دوست عزیز...مرسی از اینکه شما به من جواب میدین
ارتباط من از طریق wireless .هستش .من با با هیچ برنامه اینترنت رو شیر نکردم.. باخود ویندوز انجام دادم...IP درست کردم به لپ تاپم IP دادم
بعد شبکه کردم...اون connection usb lan رو شیر کردم(مودم رو با usb به سیستم وصل کردم)حالا لپ تاپم در حالت عادی نمیتونه صفحه ای رو لود کنه اما وقتی اوولترا سوررف رومیزنم میتونم اینترنت کار کنم...!!!