PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ایا امکان این وجود داره که کسی پاسورد کانکشن ADSL رو بدست بیاره ؟!



XMAN9
24-11-2009, 16:50
سلام

راسش من از ADSL استفاده میکنم ولی الان چند روزیه که فهمیدم از روی کانکشن من پاسورد رو میزنن و میرن توی اینترنت.

یک خط تلفن هم بیشتر نداریم.

پاسورد رو هم خودم تغییر دادم و مطمئنم اون شخص نمیدونسته که پاسورد من چی بوده ولی نمیدونم از کجا و با چه ترفندی تونسته با کانکشن من بره توی اینترنت!

ایا واقعا میشه پاسورد کانکشن ADSL رو براحتی بدست اورد؟! و راهی هست که مانع این کار بشیم.

undertaker_ss
24-11-2009, 19:36
سلام

راسش من از ADSL استفاده میکنم ولی الان چند روزیه که فهمیدم از روی کانکشن من پاسورد رو میزنن و میرن توی اینترنت.

یک خط تلفن هم بیشتر نداریم.

پاسورد رو هم خودم تغییر دادم و مطمئنم اون شخص نمیدونسته که پاسورد من چی بوده ولی نمیدونم از کجا و با چه ترفندی تونسته با کانکشن من بره توی اینترنت!

ایا واقعا میشه پاسورد کانکشن ADSL رو براحتی بدست اورد؟! و راهی هست که مانع این کار بشیم.


طرف به سیستم شما دسترسی داره؟

reb
24-11-2009, 20:01
ایول به اون که لیف میره ولی چطوری؟ سرویس از کجا داری؟ کس دیگه ایی هست که با کامپیوتر تو کار کنه؟ و تا حالا شده که یوزر و پسوردت اینولید باشه؟ یعنی اون کانکت باشه و تو مونده باشی پشت در؟
حالا از کجا اطمینان داری که کسی استفاده میکنه؟

MaSoUd555
24-11-2009, 22:16
از روتر استفاده میکنی؟سعی کن پسورد رو تو تنظیمات خود روتر وارد کنی و کانکشن نسازی برای کانکت شدن

اگرم هم کانکشن داری تیک Password remember me رو بردار چون تو حافظه ذخیره میشه و با تروجان ها میشه فهمید

اگرم سیستم آلوده به کیلاگر باشه هم میتونه تمام کلیدهای زده شده به شما رو ضبط کنه و ببینه

از آنتی ویروس آپدیت استفاده کنید

در ضمن اگر مطمئنید از اشتراک شما استفاده میشه میتونید به ISP بگید کنترل کنه ایکی ثانیه شمارشو در میارن میدن بهت بعدشم که خودت بلدی میتونی شکایت کنیو کلی ترافیک از گلوش بکشی بیرون:31:

(حتما ویندوزتم عوض کن قبل از وارد شدن به درایوها آنتی ویروس رو نصب کن آپدیت کن بیفت به جون هارد):31:

reb
24-11-2009, 22:40
از روتر استفاده میکنی؟سعی کن پسورد رو تو تنظیمات خود روتر وارد کنی و

در ضمن اگر مطمئنید از اشتراک شما استفاده میشه میتونید به ISP بگید کنترل کنه ایکی ثانیه شمارشو در میارن میدن بهت بعدشم که خودت بلدی میتونی شکایت کنیو کلی ترافیک از گلوش بکشی بیرون:31:

():31:
البته اینا آرزوهای دور و دراز جنابعالیه چون همچو چیزی اتفاق نمی افته میگی نه خودت زنگ بزن و درخواست کن برای امتحان تا بفهمی چی به چیه.

MaSoUd555
24-11-2009, 23:26
البته اینا آرزوهای دور و دراز جنابعالیه چون همچو چیزی اتفاق نمی افته میگی نه خودت زنگ بزن و درخواست کن برای امتحان تا بفهمی چی به چیه.

عزیز من ISP موظفه به شکایات شما رسیدگی کنه و این کارو باید انجام بده برا اونا مثل آب خوردنه:46:

reb
24-11-2009, 23:43
عزیز من ISP موظفه به شکایات شما رسیدگی کنه و این کارو باید انجام بده برا اونا مثل آب خوردنه:46:
:31::21: محض امتحان تماس گرفتی یا رو هوا داری میگی؟

kourosh_sos
24-11-2009, 23:46
دوست عزيز به فرض مثال يوزر نيم و پسورد شما توسط password sender ها يا كيلاگرها دزديده شده باشه اون طرف نميتونه از اينترنت شما استفاده كنه چون خط شما ranzhe شده هست و يوزر نيم و پسورد براي خط شما ساخته ميشه پس كسي نميتونه از اينترنت شما استفاده كنه معمولا يوزر نيم بصورت 0X-0Z-telphon ساخته ميشه كه 0X شماره مركز مخابراتي 0Z شما پورت و telphon شما تلفن شما هستش و پسورد هم بصورت آخر به اول شماره تلفنتون ساخته ميشه پس اگه كسي اين اطلاعات شما رو بدست بياره فقط تونسته شماره تلفن و شماره پورت و شماره مركز مخابراتيتو بدست بياره بعد يه سوال چي شد فكر كردي كسي داره از اكانتت استفاده ميكنه؟

reb
24-11-2009, 23:52
دوست عزيز به فرض مثال يوزر نيم و پسورد شما توسط password sender ها يا كيلاگرها دزديده شده باشه اون طرف نميتونه از اينترنت شما استفاده كنه چون خط شما ranzhe شده هست و يوزر نيم و پسورد براي خط شما ساخته ميشه پس كسي نميتونه از اينترنت شما استفاده كنه معمولا يوزر نيم بصورت 0X-0Z-telphon ساخته ميشه كه 0X شماره مركز مخابراتي 0Z شما پورت و telphoیn شما تلفن شما هستش و پسورد هم بصورت آخر به اول شماره تلفنتون ساخته ميشه پس اگه كسي اين اطلاعات شما رو بدست بياره فقط تونسته شماره تلفن و شماره پورت و شماره مركز مخابراتيتو بدست بياره بعد يه سوال چي شد فكر كردي كسي داره از اكانتت استفاده ميكنه؟
یعنی اگه دونفر مثلا شاتل داشته باشن نمیتونن از اکانت هم استفاده کنن؟ پس یوزر وپسورد به چه دردی میخوره اونوقت؟

kourosh_sos
24-11-2009, 23:59
دوست عزيز بستگي به اون ISP داره كه الگوريتم طراحي يوزر نيم و پسوردش چي باشه ولي معمولا اون يوزر نيم و پسورد براي همون خط Ranzhe شده ساخته ميشه و ديگري نميتونه ازش استفاده كنه شما DSL رو با دايال آپ يكي نكن

reb
25-11-2009, 00:01
دوست عزيز بستگي به اون ISP داره كه الگوريتم طراحي يوزر نيم و پسوردش چي باشه ولي معمولا اون يوزر نيم و پسورد براي همون خط Ranzhe شده ساخته ميشه و ديگري نميتونه ازش استفاده كنه شما DSL رو با دايال آپ يكي نكن
خوشم میاد که اینجا ملت رو هوا بدون این که اقلا تجربه کرده باشن اظهار نظر میکنن :31:

MaSoUd555
25-11-2009, 00:17
یعنی اگه دونفر مثلا شاتل داشته باشن نمیتونن از اکانت هم استفاده کنن؟ پس یوزر وپسورد به چه دردی میخوره اونوقت؟


همین الان از پشتیبانی پرسیدم گفت میشد دیگه نمیشه:31:

XMAN9
25-11-2009, 00:26
دوستان عزیز منظور من این نبود که اون شخص از یک منطقه دیگه با یوزر و پاسورد من میره تو اینترنت!

این سیستم مال دو نفره.

منظورم این بود که از روی سیستم خودم پاسورد رو بدست اورده و میره راحت تو اینترنت.

اون کانکشن و توضیحات اماتوری که یکی از دوستان داد رو هم اجرا میکنم. یعنی save رو نمیزنم.

farzad02
25-11-2009, 00:36
دوستان عزیز منظور من این نبود که اون شخص از یک منطقه دیگه با یوزر و پاسورد من میره تو اینترنت!

این سیستم مال دو نفره.

منظورم این بود که از روی سیستم خودم پاسورد رو بدست اورده و میره راحت تو اینترنت.

اون کانکشن و توضیحات اماتوری که یکی از دوستان داد رو هم اجرا میکنم. یعنی save رو نمیزنم.
بله با کیلاگر به راحتی میشه
شما این مراحل رو طی کن دیگه نمیتونه!

1-پسورد رو تماس بگیر و عوض کن
2- از این به بعد موقع کانکت شدن پسورد رو از طریق کیبورد ننویس. از On–Screen Keyboard استفاده کن

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

البته این به شرطی قابل اجراست که طرف نتونه به isp زنگ بزنه و با دادن مشخصات شما پسورد رو بپرسه.مثلا زنگ بزنه بگه یادم رفته و مشخصات شما رو بده . خوب باز فرقی نمیکنه

kourosh_sos
25-11-2009, 00:41
اصلا از اين تيكت خوشم نيومد ببين من نگفتم كه امتحان نكردم اتفاقا امتحانم كردم و الان بهت توضيح ميدم ببين دوست عزيز وقتي شما درخواست ADSL از يك ISP رو ميكني اونا اول ميان مركز مخابراتيتو چك ميكنن تا ببينن پورت باز تو اون مركز هستش يا نه بعد با اون شماره تلفن ميان يه پورت تو مركز برات باز ميكنن و خط تلفنت رو برات رانژه ميكنن بعد براي اون خط تلفن ميان يوزر نيم و پسورد ميسازن تا اينجا درست حالا فرض كن من يوزر نيم و پسورد تو رو ميزنم به نظرت چطوري ميتونم با يوزر نيم و پسوردي كه براي شماره تلفن تو هستش و اون شماره تلفن پورتش تو مركز مخابراتي تو هست كانكت بشم؟

MaSoUd555
25-11-2009, 00:49
اصلا از اين تيكت خوشم نيومد ببين من نگفتم كه امتحان نكردم اتفاقا امتحانم كردم و الان بهت توضيح ميدم ببين دوست عزيز وقتي شما درخواست ADSL از يك ISP رو ميكني اونا اول ميان مركز مخابراتيتو چك ميكنن تا ببينن پورت باز تو اون مركز هستش يا نه بعد با اون شماره تلفن ميان يه پورت تو مركز برات باز ميكنن و خط تلفنت رو برات رانژه ميكنن بعد براي اون خط تلفن ميان يوزر نيم و پسورد ميسازن تا اينجا درست حالا فرض كن من يوزر نيم و پسورد تو رو ميزنم به نظرت چطوري ميتونم با يوزر نيم و پسوردي كه براي شماره تلفن تو هستش و اون شماره تلفن پورتش تو مركز مخابراتي تو هست كانكت بشم؟

کوروش جان متاسفانه این امر تو بعضی ISPها امکان پذیره


اون کانکشن و توضیحات اماتوری که یکی از دوستان داد رو هم اجرا میکنم. یعنی save رو نمیزنم.

دمت گرم کجاش آماتور بود:31:

XMAN9
25-11-2009, 01:27
بله با کیلاگر به راحتی میشه
شما این مراحل رو طی کن دیگه نمیتونه!

1-پسورد رو تماس بگیر و عوض کن
2- از این به بعد موقع کانکت شدن پسورد رو از طریق کیبورد ننویس. از On–Screen Keyboard استفاده کن

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالبته این به شرطی قابل اجراست که طرف نتونه به isp زنگ بزنه و با دادن مشخصات شما پسورد رو بپرسه.مثلا زنگ بزنه بگه یادم رفته و مشخصات شما رو بده . خوب باز فرقی نمیکنه
کیلاگر دیگه چیه؟!

این ادرسی رو که دادی باید چیکار کنم؟

XMAN9
25-11-2009, 01:28
دمت گرم کجاش آماتور بود:31:
شوخی کردم. به دل نگیر. :46:

ولی خداییش دیگه اون تیک save رو همه میدونن :biggrin:

kourosh_sos
25-11-2009, 01:46
دوست عزيز بهترين كار اينه كه با پشتيباني تماس بگيري و جريان رو براشون توضيح بدي تا مشكلت رو حل كنن يا اينكه دسترسي طرف رو از اينترنت صلب كني

MaSoUd555
25-11-2009, 02:30
کیلاگر دیگه چیه؟!

این ادرسی رو که دادی باید چیکار کنم؟

اون آدرس رو ولش:31:راست میگه از On-screen Keybord استفاده کن
کیلاگر بدافزاریه که میتونه کلیدهای زده شده توسط کیبورد رو ثبت و ذخیره و در نهایت ایمیل کنه یا اینکه FTP کنه

P‌C
25-11-2009, 13:10
اون osk ویندوز هم امنیت نداره. اما آنتی ویروس کسپرسکی یدونه osk داره که امنیت عالی داره و کیلاگر ها نمیتونن حروفش رو بدزدن و حتی ازش عکس بگیرن.

XMAN9
25-11-2009, 15:52
اون آدرس رو ولش:31:راست میگه از On-screen Keybord استفاده کن
کیلاگر بدافزاریه که میتونه کلیدهای زده شده توسط کیبورد رو ثبت و ذخیره و در نهایت ایمیل کنه یا اینکه FTP کنه
On-screen Keybord چی هست؟!

چطوری باید ازش استفاده کنم؟!

P‌C
25-11-2009, 15:56
On-screen Keybord چی هست؟!

چطوری باید ازش استفاده کنم؟!

توی Run تایپ کن osk. میفهمی چیه.

farzad02
25-11-2009, 15:59
اون osk ویندوز هم امنیت نداره. اما آنتی ویروس کسپرسکی یدونه osk داره که امنیت عالی داره و کیلاگر ها نمیتونن حروفش رو بدزدن و حتی ازش عکس بگیرن.
شما کیلاگری میشناسی که بتونه osk ویندوز رو مانیتور کنه؟ اگر بله میشه معرفی کنید :20:

P‌C
25-11-2009, 16:23
شما کیلاگری میشناسی که بتونه osk ویندوز رو مانیتور کنه؟ اگر بله میشه معرفی کنید :20:
هر کیلاگری که چند سال قبل امتحان کردم میتونست. الان یادم نیست چی بودن. در واقع osk ویندوز برای مواقعیه که کیبورد واقعی در دسترس نیست یا اشکال داره و همون کار کیبورد رو میکنه و برای امنیت ساخته نشده ولی مال کسپر برای امنیت طراحی شده و تستی که ازش گرفتم نشون داد خیلی امنه بطوریکه میخواستم با برنامه شات از صفحه عکس بگیرم عکس بصورت تمام مشکی گرفته میشد.

p30surff
25-11-2009, 21:22
با سلام به همه دوستان
من توی محل کارم برای خط +ADSL 2 از مودم وایرلس Micronet (اکسترنال) استفاده میکنم. حالا میخوام از نرم افزاری بنام Ventafax & Voice برای منشی تلفنی و فاکس مجازی استفاده کنم.
1- اولا" کسی تا بحال با این نرم افزار کار کرده یا نه؟ اگه کرده یه راهنمایی بکنه.
2- ثانیا" آیا این مودم برای کار با این نرم افزار میخونه یا نه؟ در واقع شرایطی رو
که نرم افزار میخواد ، داره؟( مثلا" voice و fax رو ساپورت کنه یا حداقل نیاز دیتا
ترانسفر رو داشته باشه)چون دفترچه اونو ندارم که بخونم.
در ضمن اونجا چون همون یک خط تلفنو داریم ، با نصب یه نویزگیر (سوئیچ ) از همون خط برای دستگاه تلفن (مکالمه) هم استفاده میکنم. همچنین خود سیستم
هم یه مودم PCI Soft Data Fax Modem with SmartCP داره(که اصلا" استفاده نمیشه).
ممنون میشم اگه لطف کنین و بگین با این امکانات چه جوری میتونم از اون برنامه استفاده کنم.