PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مودم مناسب برای دانلود تورنت



hadiceberg
21-11-2009, 06:09
سلام
مودم فعلی من بیش از بیست ماه که داره کار میکنه و اخیرا شروع کرده به ادا در آوردن.
اکثرا شب ها تورنت دانلود میکنم و اخیرا که سرعت رو از 128 به 512 تغییر دادم، زیاد پیش میاد که مودم هنگ میکنه.

میخواستم ببینم مودمی سراغ دارید که برای دانلود تورنت مناسب باشه. همونطور که میدونید در دانلود تورنت، تعداد کانکشنهای همزمان زیاده و همین باعث فشار به مودم میشه.

ویژگیهای مورد نظر من


مناسب برای دانلود تورنت (شبانه، هفت روز هفته)
دارای 4 پورت شبکه
داشتن wireless


خود شاتل اینها رو پیشنهاد میکنه
ZyXEL P-660HW-T1
ASUS AM604G

wichidika
22-11-2009, 17:59
شما اول فريمور مدمتون را upgrade كنيد اگر بازهم مشكل پيش آمد بعد به فكر تعويض مودم بيفتيد.

مودم خيلي عالي كه تو ايران من نديدم مودم قوي بايد بگيري
ولي اگر خواستي asus بگيري asus-dsl-g31
و asus-dsl-n11 اين دوتا مدل جديدترين مدلهاي asus هستند
asus dsl-g31 خيلي شبيه 604g ولي جديدتره

hadiceberg
25-11-2009, 02:29
آخرین فرمور موجود نصبه.
یه تغییری به dhcp دادم، چند روزیه که خوب شده. حالا ببینم چی می شه!

ولی این زایکسله خیلی چشمم رو گرفته :27:
یکی از دوستام ۶۰۴g گرفته ازش سراغ گرفتن، می‌گه که خیلی داره اذیتش می‌کنه!!!
اگه زایکسل هم مشکل ساز باشه که دیگه باید به شاتل گفت مودم فروشی رو جمع کنه :31:

wichidika
25-11-2009, 11:53
604g هم اذيت ميكنه چرا؟
چه طور اذيت ميكنه قطعي داره يا مشكلات ديگه داره؟
zyxel كه خود شاتل ميده حتماً با شاتل سازگاره.
كلاً ولي قيمت را گرون ميده.

alpha007
25-11-2009, 20:33
سلام
مودم فعلی من بیش از بیست ماه که داره کار میکنه و اخیرا شروع کرده به ادا در آوردن.
اکثرا شب ها تورنت دانلود میکنم و اخیرا که سرعت رو از 128 به 512 تغییر دادم، زیاد پیش میاد که مودم هنگ میکنه.

میخواستم ببینم مودمی سراغ دارید که برای دانلود تورنت مناسب باشه. همونطور که میدونید در دانلود تورنت، تعداد کانکشنهای همزمان زیاده و همین باعث فشار به مودم میشه.

ویژگیهای مورد نظر من


مناسب برای دانلود تورنت (شبانه، هفت روز هفته)
دارای 4 پورت شبکه
داشتن wireless


خود شاتل اینها رو پیشنهاد میکنه
ZyXEL P-660HW-T1
ASUS AM604G
ما مودمی نداریم که مخصوص استفاده از تورنت باشه یا راپید یا چیزه دیگه!
مهم کار مودمه که مثلا شما میخواید 7 روز هفته ازش استفاده کنید و روشن باشه
تورنت و این بحثها فقط مربوط به isp ها میشه که اینم قربونش بریم اوضاعش معلوم الحاله....

hadiceberg
27-11-2009, 02:09
604g هم اذيت ميكنه چرا؟
چه طور اذيت ميكنه قطعي داره يا مشكلات ديگه داره؟
zyxel كه خود شاتل ميده حتماً با شاتل سازگاره.
كلاً ولي قيمت را گرون ميده.

مشکلش مربوط به وایرلسش بود. ۲تا خریده بود. یکی خودش یکی دوستش. الان جزئیاتش یادم نیست ولی یادمه که هر دو پشیمون شده بودن.


ما مودمی نداریم که مخصوص استفاده از تورنت باشه یا راپید یا چیزه دیگه!
مهم کار مودمه که مثلا شما میخواید 7 روز هفته ازش استفاده کنید و روشن باشه
تورنت و این بحثها فقط مربوط به isp ها میشه که اینم قربونش بریم اوضاعش معلوم الحاله....

موقع دانلود تورنت، routing table حجم زیادی پیدا می‌کنه. علتش هم تعداد زیاد کانکشن هست (peer + DHT). حالا اگه مودم حسابی نباشه، حجم زیاد روتینگ تیبل کار دستش میده که عمدتا باعث هنگ کردنش می‌شه.

و الا اگه من با مودمم تورنت دانلود نکنم و هفت روز هفته هم روشن باشه و فقط سایت ببینم یا از سایت‌ها فایل دانلود کنم، هیچ مشکلی پیدا نمی‌کنه.
البته الان یک هفتست که یک تغییری به dhcp دادم، درست شده. ممکنه ایراد کار از این جا بوده و مودم بنده خدا با تورنت مشکلی نداشته.

ChaoticHead
28-11-2009, 18:35
مشکلش مربوط به وایرلسش بود. ۲تا خریده بود. یکی خودش یکی دوستش. الان جزئیاتش یادم نیست ولی یادمه که هر دو پشیمون شده بودن.



موقع دانلود تورنت، routing table حجم زیادی پیدا می‌کنه. علتش هم تعداد زیاد کانکشن هست (peer + DHT). حالا اگه مودم حسابی نباشه، حجم زیاد روتینگ تیبل کار دستش میده که عمدتا باعث هنگ کردنش می‌شه.

و الا اگه من با مودمم تورنت دانلود نکنم و هفت روز هفته هم روشن باشه و فقط سایت ببینم یا از سایت‌ها فایل دانلود کنم، هیچ مشکلی پیدا نمی‌کنه.
البته الان یک هفتست که یک تغییری به dhcp دادم، درست شده. ممکنه ایراد کار از این جا بوده و مودم بنده خدا با تورنت مشکلی نداشته.

شما اصلا ننوشتی مودمت الان چیه!!

منم همین مشکل را دارم (با asus am602 ) . همونطور که خودتون هم گفتین مال روترشه. توی بازار هم مودم/روتر بدرد بخور برای تورنت پیدا نمی شه. شما یا باید تنظیمات برنامه تورنتت را تغییر بدی(مثل قطع dht و ..) یا برنامه client تورنت را عوض کنی (این مشکل مال utorrent و azureus هست) یا ترجیحا یه روتر جداگانه قوی بخری به مودمت وصل کنی. والا اون دو تا مدل هم طبق تجربیات دیگرا روی اینترنت همون مشکل را به نسبتهای مختلف داره.

hadiceberg
01-12-2009, 11:14
شما اصلا ننوشتی مودمت الان چیه!!

منم همین مشکل را دارم (با asus am602 ) . همونطور که خودتون هم گفتین مال روترشه. توی بازار هم مودم/روتر بدرد بخور برای تورنت پیدا نمی شه. شما یا باید تنظیمات برنامه تورنتت را تغییر بدی(مثل قطع dht و ..) یا برنامه client تورنت را عوض کنی (این مشکل مال utorrent و azureus هست) یا ترجیحا یه روتر جداگانه قوی بخری به مودمت وصل کنی. والا اون دو تا مدل هم طبق تجربیات دیگرا روی اینترنت همون مشکل را به نسبتهای مختلف داره.
ممنون از شفاف‌سازیتون
مدل مودمم: D-Link DSL-2640T V3.02B01T01.ME-A.20090116
داخل امضا گذاشته بودم :31:

ChaoticHead
01-12-2009, 12:04
ممنون از شفاف‌سازیتون
مدل مودمم: D-Link DSL-2640T V3.02B01T01.ME-A.20090116
داخل امضا گذاشته بودم :31:


ببخشید، من چون از توی صفحه پاسخ خوندم، لمضاتونو ندیدم. من پیشنهاد می کنم اصلا یه روتر Asus بگیرین که قابلیت Download master داره، خودش تورنت دانلود می کنه دیگه نیاز نیست شبها کامپیوتر روشن باشه، کار وایرلس و شبکه را هم می کنه..

Amin.P30
02-12-2009, 14:13
فریمر مودم که دوستا ن گفتن یعنی چی؟
مودم من TP-LINK-8811 است ...فریمرش را باید از کجا دان کر د و چطوری باید روش نصب کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ChaoticHead
02-12-2009, 14:24
فریمر مودم که دوستا ن گفتن یعنی چی؟
مودم من TP-LINK-8811 است ...فریمرش را باید از کجا دان کر د و چطوری باید روش نصب کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

برنامه firmware ، نرم افزار داخلی مودم و خیلی دستگاههای الکترونیکی دیگه است که کار کنترل سخت افزار را انجام می ده (مثل Driver ولی در داخل خود دستگاه).

معمولا تا وقتی دستگاهتون درست کار می کنه و باهاش مشکلی ندارین اصلا نباید بهش دست بزنین. دستکاری کردنش خطرناکه و اگر در جریان عوض کردنش ایرادی پیش بیاد دستگاهتون کلا از کار می افته.

marg11
10-12-2009, 20:25
سلام من مودمم zysel660 ,واز پارسآنلاين خريدم 98000 تومان خيلي خوبه

totayma
19-12-2009, 23:20
شما فقط فريمورتو اپديت كن از اينجا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همچي حله داداش..
تازه مودم خيلي خوب خودشو توي سرعتاي خيلي بالاي اينترنت و تعداد سيستم هاي زياد نشون ميده نه سرعت 512 يا 1mb .اگه مدمت اسيب فيزيكي نديده باشه لازم نيست اونو عوص كني خرج اضافيه...
من خودم فكر ميكردم توي سرعت خودم كه 1mb تاثير داره واسه همين 3 تا مودم عوص كردم asus linksys tplink اما خدايي تو كاراي باهم فرقي نداشتن جز موقعي كه 3 تا سيستمو بل lan وصل كردم و 2 تا گوشي وايرلس دار و 2 تا لپ تاب دادشمو وصل كردم مه بينشون linksys سر بود...در كل خود داني داداش:8:

ChaoticHead
20-12-2009, 05:41
تازه مودم خيلي خوب خودشو توي سرعتاي خيلي بالاي اينترنت و تعداد سيستم هاي زياد نشون ميده نه سرعت 512 يا 1mb...

البته شما حتما منظورتون روتر خوبه دیگه. بعلاوه در تورنت بخاطر وجود DHT ،سیستم شما به تنهایی به اندازه 10 تا سیستم از مودم کار می کشه و نیازی به سرعت بالا نیست تا مودم/روتر هنگ کنه. شما که کار تورنت انجام نمی دین؟

totayma
21-12-2009, 18:39
من كه هرچي دالود سنگين و باحال دارم همش از تورنت مثل بازي هاي PSP:31:

hadiceberg
22-12-2009, 03:50
مشکل مودم من تداخل ipهای استاتیک با dhcp بوده.
محدودهٔ dhcp رو روی 192.168.1.4 تا 192.168.1.254 گذاشتم و مشکل حل شد.

قبلا با وارد کردمن MAC address در بخش DHCP سعی می‌کردم به دو تا از کامپیوترها ip استاتیک بدم. اما الان ip اون کامپیوترها رو توی ویندوز تعیین می‌کنم و اون ipها رو از محدودهٔ dhcp خارج کردم.
دیگه مودمم هنگ نمی‌کنه :31:

به این مودم ۲ تا دستکتاپ، ۱ لپتاپ و ۱ موبایل وصل می‌شن.
الان ۶ روزه که یکسره روشنه (با توجه به log مودم)

totayma
30-12-2009, 16:56
خوب خدا رو شکر:31: