PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : كاربران خط فيبر نوري هماكان فاقد سرويس ADSL هستند؟



tatu_mail
19-11-2009, 08:23
سلام دوستان گرامي كساني كه خط تلفنشون فيبر نوري هما كان بي adsl هستند؟؟؟؟
پيش شماره من 4374 البته تو كرجم هست و خط تلفنم فيبر و آرزو ADSl دارم ميخوام بدنم جديدا اين امكان گذاشته شده يا نه؟

online_amin
19-11-2009, 10:16
آره من هم نمیدونستم ولی فهمیدم که اونایی که فیبر نوری شدن میتونن برن از خود مخابرات ADSL بگیرن. قیمت مناسبی هم داره نسبت به شرکت های دیگه.

tatu_mail
19-11-2009, 11:17
ممنون ولي رفتم پرسيدم گفت نه خود مخابراتم نميتونه بهتون سرويس بده چون وسيله مورد نيازش هنوز از چين نيامده شما ساكن كرجي؟ اين حرفو شنيدي؟ چون تو تهران هست همچين چيزي فكر كنم
ولي كرج نبود

rozbeh85
19-11-2009, 11:47
ما فیبر بودیم، 3 سال پیش گفتیم میخوایم، 3 هفته پیش زنگیدن که بیان، رفتیم گفتند ما خط شما رو بر میگردونیم رو مس
خطاییش حال میکنید پیشرفت رو...

tatu_mail
19-11-2009, 12:40
ممنون يعني الان خط شما مسي شده؟
آيا بر گردوندن؟
يا فقط گفتن؟
اشكال نداره اين پسرفت عوضش ADSl پيشرفت كرد.
من رفتم مخابرات گفتم پولم ميدم خطم برگردونين گفتن نميشه مگر اينكه خونتونو عوض كنيد ها هاها
ميبينيد واقعا؟؟؟
حالا ميخوام ببينم كسي اينجا واقعا اين كارارو كرده يا نه
ممنون از شما دوستان خوبم

rosenegarin13
19-11-2009, 13:35
یکی از آشناهای ما هم تو تهران ناحیه نواب همچنان نمیتونن adsl بگیرن، نه از مخابرات نه از هیچ کجای دیگه ولی کرج رو اطلاع ندارم...
به نظرتون میان فیبر نوری رو دوباره مسی کنن؟ فکر نمی کنم.

hooss666
19-11-2009, 14:15
من توی اهواز هستم و می دونم که این کار رو شرکت نیمادنت انجام می ده (نیمادنت نماینده شاتل هست ) .
اما فقط فعلا بعضی از مناطق شهر رو پوشش می دن و نه همش رو .
در کل می دونم که بهترین راه اینه که برین به شرکت فناوری و اطلاعات و بپرسین که این کار رو کدوم ISP انجام میده ؟
چون خود من این کار رو کردم و به من گفتن شرکت نیمادنت داخل مناقصه مخابرات برنده شده و باید برید پیش اونا.

ardavan_2008
19-11-2009, 14:33
مطمئنید نمیشه رو فیبر نوری ADSLگرفت؟ چون 2سال پیش اومدن فیبر نوری کشیدن واسه ما الان هم ADSLگرفتم نمیدونم شاید تجهیزات اینجا به روزتره...البته شهرستان هستما من...

online_amin
19-11-2009, 15:00
تو مشهد که یکی از دوستان گرفته. با اینکه خطش فیبر شده بود.

mali.sh
19-11-2009, 15:14
چطوری میشه فهمید فیبر نوری هستیم یا مسی؟

ramtin_d
19-11-2009, 16:33
دوستان !! یه راهکار
از اونجایی که قول دوستان مخابراتی وعده سر خرمنه
پس بهتره خودتون دست به کار شید
مواد مورد نیاز :20:
یک همسایه خوب و عالی با سابقه چندساله دوستی و آشنایی
تهیه یک مودم وایرلس دار برای همسایه محترم :20:
خرید یک سال اینترنت به مقدار مورد نیاز و رانژه کردن خط همسایه محترم
تهیه یک عدد کارت وایرلس برای دستگاه خودتون
والسلام
شما میتونید از خط خونه همسایتون وایرلس بدین به سیستم خونه خودتون
ولی چیزی که این وسط هست سابقه آشنایی و چندساله و اینها هستش که باهاشون باید کنار بیاین
اگه هم به علت مسفات زیاد موفق نشدید که اینترنت بگیرید کاری نداره دوتا آنتن وایرلس سی هزارتومنی بلند میگیرید میزنید پشت بوم
داستان مخابرات جوک روزه :31:

wichidika
19-11-2009, 17:43
روي فيبر نوري هم adsl ميشه داد منتها بايد صبر كنيد تا انتهاي امسال خود مخابرات كه adsl واگذار كنه.

rozbeh85
19-11-2009, 18:25
ممنون يعني الان خط شما مسي شده؟
آيا بر گردوندن؟
يا فقط گفتن؟
اشكال نداره اين پسرفت عوضش ADSl پيشرفت كرد.
من رفتم مخابرات گفتم پولم ميدم خطم برگردونين گفتن نميشه مگر اينكه خونتونو عوض كنيد ها هاها
ميبينيد واقعا؟؟؟
حالا ميخوام ببينم كسي اينجا واقعا اين كارارو كرده يا نه
ممنون از شما دوستان خوبم

این رو که مطمئنم رو فیبر ندادن، من 3 سال پیش هم دعوام شد هم رفتم بازرسی کل منطقه، بعد از 2 ماه رفت و آمد یکی از پرسنل گفت اینها فیبر کردند قرار بود تجهیزاتش رو از آلمان بخرند که همون موقع ایران توسط 5+1 تحریم شد، بعد با چین قرار داد بستند پولشم دادن ولی همون موقع شورای امنیت تحریم کرد، شرکت چینی یه هم پول رو زد به بدن!!!!
خلاصه آخرش رفتیم IPW داتک گرفتیم، خیلی هم عالی و خوب بود تا همین 3 روز پیش که DSL وصل شد

eiankei
19-11-2009, 19:15
دوستان عزیز، در واقع نه توی ایران، نه هیچ جای دیگه روی فیبر نوری ADSL داده نمی شه، تکنولوژی ADSL مخصوص سیم مسی و برای همون سیم ها هم ساخته شده، از لحاظ فنی اصلا این دو سازگار نیستند و مشکل دیگه خط های فیبرنوری اینه که یکسره فیبر نیست، چون اصلا امکان نداره سیم کشی داخلی فیبر نوری بشه برای همین تا جعبه تقسیم فیبره و از اونجا می شه سیم تلفن معمولی یا مسی و برای همین هیچ سرویس دیگه ای هم روش پشتیبانی نمی شه! منتظر ADSL نمونید اگر خططون فیبر نوریه، یا دنبال تهیه خط های مسی و غیر PCM یاشید یا برید دنبال Wireless و Wimax

irainian
19-11-2009, 19:16
ببخشید این اینترنت از طریق برق چی که شرکت امپراتور اریه میده چه انگاری نیاز به خط تلفن نداره من زیاد اطلاع ندارم کسی اطلاع داره

mehrdad38
20-11-2009, 08:45
دوستان چيزهايي كه من مي دونم:

1- به نوبت مراكز مخابراتي يكي پس از ديگري به فيبر نوري مجهز مي شوند.
2- در كشورهاي پيشرفته مجهز به فيبر نوري از اينترنت DSL بدون هيچ مشكلي استفاده مي كنند.
3- در ايران لوازم و تجهيراتي كه با آنها بتوان از فيبر نوري براي اتصال به اينترنت ADSL استفاده كرد وجود ندارد مگر در برخي از مراكز مخابراتي اندك شماري كه تجهيزات به روز دارند.
4- نمي دونم چرا اول فيبر نوري كردن بعد مي خان تجهيرات لازم رو براي ارائه ADSL فراهم كنند.
5- در صورت فراهم شدن تجهيزات و لوازم سرعت انتقال داده ها از فيبر نوري نسبت به كابل مسي به مراتب بالاتر ست.
6- در عصر ارتباطات، مجهز كردن منازل و مراكز تجاري به پهناي باند بالا (پهناي باندي بيش از 10 mbps) اهميت زيادي دارد، اما از آنجا كه فناوري‌هاي تامين‌كننده پهناي باند وابسته به مسافت است بايد راهي پيدا كرد كه فاصله تامين‌كننده پهناي باند و سرويس دهنده را كاهش داد.
به‌عنوان مثال با استفاده از VDSL مي‌توان به سرعت100 mbps دست‌يافت اما اين فناوري تنها تا فاصله 500 متري عملكردي قابل‌قبول دارد.
دكتر فريدون قاسم‌زاده عضو هيات علمي دانشگاه صنعتي شريف در اين زمينه مي‌گويد: يكي از راهكارهاي رايج براي غلبه بر اين مانع(فاصله) كه توسط كشورهاي پيشرفته هم بكار گرفته شده است بسط شبكه فيبر نوري تا منازل(FTTH) است.
در حال حاضر در كشور ما ارتباط ميان مراكز مخابراتي از طريق فيبر نوري تامين مي‌شود اما از مراكز مخابراتي تا منازل از سيم مسي استفاده شده است. گاهي فاصله مراكز مخابراتي تا منازل به بيش از چند كيلومتر مي‌رسد و اين فاصله امكان استفاده از فناوري‌هاي مختلف را سلب مي‌كند.
اما اگر فيبر نوري تا نزديك منازل و تا كافو (پست‌هاي مخابراتي) محلي كشيده شود و در نهايت منازل با سيم مسي به كافو و فيبر نوري متصل شوند اين مشكل رفع مي‌شود مشروط بر‌آنكه تجهيزات DSL در پست‌هاي خيابان وجود داشته باشند.
ظاهرا مخابرات استان تهران هم در برنامه توسعه شبكه خود از اين فناوري بهره برده است اما تجهيزات ADSL در پست‌هاي محلي وجود ندارد.
صادقي با بيان اينكه در توسعه شبكه، فيبر نوري تا پست‌هاي محلي كشيده مي‌شود و ممكن است در آينده از پست محلي تا منازل هم از فيبر استفاده شود (FTTH) برتري‌هاي فيبر نوري نسبت به كابل مسي را اينچنين عنوان مي‌كند: « ظرفيت فيبر نوري از كابل مسي بيشتر است و توسعه شبكه با استفاده از فيبر به سادگي امكان‌پذير است، نگهداري فيبر آسان‌تر است و با فناوري‌هاي جديد هم سازگار‌تر است.
علاوه بر اين سرويس‌هاي جديد مخابراتي، تلفن‌هاي تصويري، تلويزيون كابلي و... همه به بستر مخابراتي با ظرفيت بالا نياز دارند.»مجموع اين عوامل باعث شده تا مخابرات براي توسعه شبكه خود از فيبر نوري استفاده كند، اما در جايي كه استفاده از تلفن تصويري و تلويزيون كابلي- كه در كشور ما متداول نيست- يكي از علل استفاده از فيبر نوري عنوان مي‌شود، آيا نبايد تمهيداتي انديشيده مي‌شد كه استفاده از اين فناوري برتر با متداول‌ترين روش دسترسي به اينترنت پر‌سرعت در ايران هم سازگاري داشت؟ صادقي در پاسخ به اين سؤال چنين مي‌گويد: فيبر نوري با ADSL سازگار است اما بايد تجهيزات لازم خريداري شود و در پست‌هاي منطقه‌اي كار گذاشته شود.
چرا تا كنون اين اتفاق نيفتاده است؟ پاسخ اين مقام مسئول به اين سؤال هم در نوع خود بسيار جالب است: طبق قانون تا 2 سال فقط شركت‌هاي PAP مجاز به ارائه ADSL بودند و ما اين تجهيزات را نخريده‌ايم، اما حالا مخابرات هم مي‌تواند ADSL ارائه كند و ما دستور خريد تجهيزات لازم را داده‌ايم.
اما آيا مردم بايد تاوان رقابت مخابرات با شركت‌هاي PAP را بدهند؟ اشاره به قابل ملاحظه نبودن افرادي كه چنين مشكلي دارند، تنها پاسخ صادقي به اين پرسش همشهري است: از مجموع حدود 5 ميليون شماره‌اي كه در تهران داريم، نهايتا 600-700‌هزار شماره روي فيبر نوري است و اگر در حجم وسيع نگاه كنيد تعداد افرادي كه نمي‌توانند از ADSL استفاده كنند قابل ملاحظه نيستند.
7- مزايای فيبر نوری:
فيبر نوری در مقايسه با سيم های های مسی دارای مزايای زير است :
ارزانتر. هزينه چندين کيلومتر کابل نوری نسبت به سيم های مسی کمتر است .
نازک تر. قطر فيبرهای نوری بمراتب کمتر از سيم های مسی است .
ظرفيت بالا. پهنای باند فيبر نوری بمنظور ارسال اطلاعات بمراتب بيشتر از سيم مسی است .
تضعيف ناچيز. تضعيف سيگنال در فيبر نوری بمراتب کمتر از سيم مسی است .
سيگنال های نوری . برخلاف سيگنال های الکتريکی در يک سيم مسی ، سيگنا ل ها ی نوری در يک فيبر تاثيری بر فيبر ديگر نخواهند داشت .
مصرف برق پايين . با توجه به سيگنال ها در فيبر نوری کمتر ضعيف می گردند ، بنابراين می توان از فرستنده هائی با ميزان برق مصرفی پايين نسبت به فرستنده های الکتريکی که از ولتاژ بالائی استفاده می نمايند ، استفاده کرد.
سيگنال های ديجيتال . فيبر نور ی مناسب بمنظور انتقال اطلاعات ديجيتالی است .
غير اشتعال زا . با توجه به عدم وجود الکتريسيته ، امکان بروز آتش سوزی وجود نخواهد داشت .
سبک وزن . وزن يک کابل فيبر نوری بمراتب کمتر از کابل مسی (قابل مقايسه) است.
انعطاف پذير . با توجه به انعظاف پذيری فيبر نوری و قابليت ارسال و دريافت نور از آنان، در موارد متفاوت نظير دوربين های ديجيتال با موارد کاربردی خاص مانند : عکس برداری پزشکی ، لوله کشی و ...استفاده می گردد.
با توجه به مزايای فراوان فيبر نوری ، امروزه از اين نوع کابل ها در موارد متفاوتی استفاده می شود. اکثر شبکه های کامپيوتری و يا مخابرات ازراه دور در مقياس وسيعی از فيبر نوری استفاده می نمايند.

در پايان آرزو مي كنم اين تجهيرات هر چه زودتر خريداري شود و افراد محروم از ADSL بتوانند از اين نعمت كه از نان شب هم واجب تر هست بهرمند شوند.

oilesa
28-11-2009, 23:22
من هم تو کرج همین مشکل رو تا 4 روز پیش داشتم 300 تومن خرج کردم با دو تا نانو استیشن 5 و یک همسایه ADSl دار مشکل و حل کردم.:10:

afshin_psycho
07-01-2010, 01:40
من تو مشهد زندگی می کنم حدود 1 سال adsl داشتم تا اینکه چند روز پیش اومدن فیبر کشیدن حالا قطع شده.از خود مخابرات هم ثبت نام کردم گفتن بشین تو نوبت چند ماه.هیچ کس راه حل دیگه ای بلد نیست به خصوص تو مشهد که بشه یه جوری زودتر وصلش کرد؟ :19:

sei_pm
09-01-2010, 20:38
یا باید منتظر بمونید یا بابد صبر کنید Wimax بیاد اینکه از سرویس گران وایرلس استفاده کنید.

rozbeh85
09-01-2010, 21:31
من تو مشهد زندگی می کنم حدود 1 سال adsl داشتم تا اینکه چند روز پیش اومدن فیبر کشیدن حالا قطع شده.از خود مخابرات هم ثبت نام کردم گفتن بشین تو نوبت چند ماه.هیچ کس راه حل دیگه ای بلد نیست به خصوص تو مشهد که بشه یه جوری زودتر وصلش کرد؟ :19:

خدایی باحاله ها
ما 4 سال پیش DSL داشتیم، بعد فیبر کردن، بعد 2 ماه پیش دوباره بر گرداندند به مسی
مملکته داریم...

KING_DESIGNER
09-01-2010, 21:48
خدایی باحاله ها
ما 4 سال پیش DSL داشتیم، بعد فیبر کردن، بعد 2 ماه پیش دوباره بر گرداندند به مسی
مملکته داریم...
جدی ؟:31::38::16:

mehrdad38
10-01-2010, 20:10
وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات گفته كه ما به هر كس كه بخواد روي فيبر نوري ADSL داشته باشه ارائه مي ديم منتها مستلزم هزينه گزافه كه بايد خودش پرداخت كنه .

afshin_psycho
11-01-2010, 01:10
وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات گفته كه ما به هر كس كه بخواد روي فيبر نوري ADSL داشته باشه ارائه مي ديم منتها مستلزم هزينه گزافه كه بايد خودش پرداخت كنه .
حتما منظورش این بوده هزینه تجهیزات adsl واسه فیبر نوری تو منطقتون رو خودتون بدید.پس من فعلا یه 200 - 300 میلیونی میذارم کنار تا ببینیم چی می شه :21:

M_E_H_D_I
11-01-2010, 01:51
برای من که جالبه....

تا یکماه پیش که تازه اومده بودم به خانه جدید و درخواست adsl کرده بودم بعد از 15 روز شرکتی که قرار بود رانژه کنه گفت که خط شما هم PCM‌و هم مقداریش فیبر نوری شده و نمیشه نصب کرد...

یه مدتی تو مخابرات دعوا میکردم که خط من قبلا اینطوری نبود ولی اونا خیلی راحت میگفتن که تجهیزات برای فیبر نداریم و الان هم تو تحریم!! هستیم و نمیتونیم وارد کنیم و شما برید جاتون را عوض کنید!!!!!! (با تمام خریتشون این حرف را زدند!)

و اما جالب اینجاست که هفته پیش اتفاقی به یه شرکت دیگه برای adsl دادم که خوشبختانه خطم رانژه شده و الان adsl دارم !!!(برای اثباتش میتونید از پست های که یکماه پیش دادم و همش هم به مخابرات بوده استفاده کنید!)

حالا هم میخوام برم مخابرات و ببینم که چی شده اما میترسم که اوضاع قاطی بشه و قطع بشه !!!

KING_DESIGNER
11-01-2010, 01:54
نه بابا منظورش اینه پول عمله بناها و افغانیها و شام و منهارشون رو باید از جیب بدید تا بیان در خونتون رو بکنن بعدش هم پول سیمان و ملات و شن و ماسه رو هم باید بدید برای پر کردن چاله
اون کابل رو بر میدارن یکی دیگه از سرکوچه از توی زیر زمینه ( همونی که موشهای توی جوب میرن لونه میزارن ) در بیارن از توی چاله کنده شده بیارن در خونه شما بعدا هم پرش کنن این میشه هزینه !!!
یارو روش نمیشه بگه واسه این طرح ودجه هم بوده ولی رفته لای قاقالی لی ها ! لعنت به این مرکز کلاهبرداری به قول مهرداد مخابرات حموم عمومی بشه بهتره !

afshin_psycho
12-01-2010, 02:18
برای من که جالبه....

تا یکماه پیش که تازه اومده بودم به خانه جدید و درخواست adsl کرده بودم بعد از 15 روز شرکتی که قرار بود رانژه کنه گفت که خط شما هم PCM‌و هم مقداریش فیبر نوری شده و نمیشه نصب کرد...

یه مدتی تو مخابرات دعوا میکردم که خط من قبلا اینطوری نبود ولی اونا خیلی راحت میگفتن که تجهیزات برای فیبر نداریم و الان هم تو تحریم!! هستیم و نمیتونیم وارد کنیم و شما برید جاتون را عوض کنید!!!!!! (با تمام خریتشون این حرف را زدند!)

و اما جالب اینجاست که هفته پیش اتفاقی به یه شرکت دیگه برای adsl دادم که خوشبختانه خطم رانژه شده و الان adsl دارم !!!(برای اثباتش میتونید از پست های که یکماه پیش دادم و همش هم به مخابرات بوده استفاده کنید!)

حالا هم میخوام برم مخابرات و ببینم که چی شده اما میترسم که اوضاع قاطی بشه و قطع بشه !!!
ایول خوش به حالت ولی من سر در نیاوردم چجوری اینجوری شده.احتمال زیاد فیبر نبوده وگرنه عمرا هیچ شرکتی بهت نمی تونست سرویس بده.این مخابرات با این همه درآمدش توش مونده چجوری شرکت امکاناتشو داره.

mohammad_87
18-01-2010, 03:57
سلام دوستان.پس من تنها نیستم و خیلی ها هستن که مثل من وسط اشتراک ADSL متوجه شدن که کشور پیشرفته تر شده و یه دوربرگردون به سمت دایل آپ براتون ساختن.


نمي دونم چرا اول فيبر نوري كردن بعد مي خان تجهيرات لازم رو براي ارائه ADSL فراهم كنند.



عزیزم اینجا ایرانست...










اما آيا مردم بايد تاوان رقابت مخابرات با شركت‌هاي PAP را بدهند؟ اشاره به قابل ملاحظه نبودن افرادي كه چنين مشكلي دارند، تنها پاسخ صادقي به اين پرسش همشهري است: از مجموع حدود 5 ميليون شماره‌اي كه در تهران داريم، نهايتا 600-700‌هزار شماره روي فيبر نوري است و اگر در حجم وسيع نگاه كنيد تعداد افرادي كه نمي‌توانند از ADSL استفاده كنند قابل ملاحظه نيستند.



ای خدا...الهی آه این افراد غیر قابل ملاحضه ،گریبان این آدمای کوته فکر رو بگیره که .................................(می نوشتم هم قیلتر میشد خب).این یارو نسبت به جمعیت جهان حساب کرده که اینو میگه؟متوسط نسبت 7 به 1 میشه 2.5 میلیون نفر.
راستی این صادقی همونی بود که میگفت 56 کیلو از سر دانشجویان زیاد هم هست...؟

apadana.1001
18-01-2010, 10:54
دوست عزیز
اصلا خودت رو ناراحت نکن تا پایان امسال 7 استان توست وایمکس ایرانسل ، اینترنت دار میشن :31: . که تهران اولین استانشه .
الکی هم برای adsl تلاش نکن . دو ماه دیگه وایمکس راه اندازی میشه . اونم با پهنای باند قیامت . دیگه اونوقت مشکلی نداری و راحت از وایمکس استفاده می کنی .
عمر adsl توی کشورای پیشرفته رو به پایانه . ( البته ایران تا 200 سال دیگه ، adsl رو ارائه می کنه :31:) .

mohammad_87
21-01-2010, 02:57
الکی هم برای adsl تلاش نکن . دو ماه دیگه وایمکس راه اندازی میشه . اونم با پهنای باند قیامت .
قیمتهاش که آدم رو به دایل آپ راضی میکنه چه برسه به adsl.:5:


برای من که جالبه....

تا یکماه پیش که تازه اومده بودم به خانه جدید و درخواست adsl کرده بودم بعد از 15 روز شرکتی که قرار بود رانژه کنه گفت که خط شما هم PCM‌و هم مقداریش فیبر نوری شده و نمیشه نصب کرد...

یه مدتی تو مخابرات دعوا میکردم که خط من قبلا اینطوری نبود ولی اونا خیلی راحت میگفتن که تجهیزات برای فیبر نداریم و الان هم تو تحریم!! هستیم و نمیتونیم وارد کنیم و شما برید جاتون را عوض کنید!!!!!! (با تمام خریتشون این حرف را زدند!)

و اما جالب اینجاست که هفته پیش اتفاقی به یه شرکت دیگه برای adsl دادم که خوشبختانه خطم رانژه شده و الان adsl دارم !!!(برای اثباتش میتونید از پست های که یکماه پیش دادم و همش هم به مخابرات بوده استفاده کنید!)

حالا هم میخوام برم مخابرات و ببینم که چی شده اما میترسم که اوضاع قاطی بشه و قطع بشه !!!
لطفا اسم اون شرکت رو هم بگین.البته مسلمه که تجهیزات adsl روی فیبر نوری ندارن اما شاید خودشون یه کاری کردن دیگه.مثلا مسی کردن.....

abbasjun
26-01-2010, 21:47
من هم این مشکل فیبر نوری فکر کنم که می خواد برام بوجود بیاد توی یه تاپیک دیگه این مشکل را مطرح کردم گفتم اینجا هم مطرح کنم پس پست های اونجا را اینجا نقل قول می کنم.

من توی اصفهانم خطم هم معمولیه اما تازگیا اومدن توی محلمون یه سری کابلهایی از زیر زمین رد کردن، امروز اول محله داشتن خطا را عوض می کردند و فکر کنم تا به خط ما برسه یه یه هفته ای طول میکشه من حالا می تونم چیکار کنم که خطمون را عوض نکنند؟

می خواستم کسایی که تجربه دارن بگن تا بدونم اگه بیفتم دنبالش جواب می گیرم یا نه؟
در ضمن از خونه ما به بعد مال یه مخابرات دیگه میشه و اونا فیبر نوری نبستند میشه من خطم را به اون مخابرات انتقال بدم.
لطفاً کسایی که تجربه دارند بگند چون خیلی مهمه.
در ضمن همین روزاست که خطم رانژه بشه!!

در ضمن اگه نمیشه که خطم را انتقال بدم نظرتون را دریاه آدرس زیر که پیدا کردم بگید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر

meysamk2001
23-03-2010, 20:47
سلام
من در منطقه نواب تهران روی خط NOD یعنی همون فیبر نوری هستم ، چند بار هم مخابرات نواب رفتم گفتن چون کل سیستم تلفن شما فیبر نوری شده امکان استفاده از ADSL رو ندارین
!!! علتش هم پرسیم گفتن دستگاه مبدل که باید در مرکز وصل بشه رو نخریدن هنوز

Big-travian
23-03-2010, 21:50
سلام
من در منطقه نواب تهران روی خط NOD یعنی همون فیبر نوری هستم ، چند بار هم مخابرات نواب رفتم گفتن چون کل سیستم تلفن شما فیبر نوری شده امکان استفاده از ADSL رو ندارین
!!! علتش هم پرسیم گفتن دستگاه مبدل که باید در مرکز وصل بشه رو نخریدن هنوز

:18::18::18:
:2:

Arotana
24-03-2010, 15:56
سلام دوستان
من از چوئبده از توابع آبادانم که خط ما فیبرنوری هستش و تازگیا adsl هم گرفتم ،پس می شه با سیستم فیبرنوری adsl گرفت. البته یه روز کار کرد اما فعلا قطعه که بعد از تعطیلات گفتند حتما مشکلش بر طرف می شه.

depulso
15-06-2010, 02:40
فقط هر کاری میکنید این وایمکس لعنتی رو نگیرید من که گرفتم از دایال آپ بیشتر راضیم تا این!ایرانسل هم که......تشریف دارن و نصف پول هایی که به حساب وایمکس واریز میکنید رو میل میکنند بعد که بهشون زنگ میزنی شکایت میکنی میگن چون تو وضعیت تعلیق بودید باید برای هزینه ی فعال کردن حسابتون از پول واریز شدتون استفاده میکردیم!حالا خوبه برای اینکه بردن تو تعلیق پول نگرفتند!سرعت هم که افتضاح است من 128 دارم سرعت دانلودم 5 هست!

amirdiba
18-02-2016, 16:23
ده ساله از پارس انلاین نت دارم. سه روز تلفن هامون قطع شد. و گفتن شده فیبر نوری .حالا میگن دیگه نمیشه از شرکت خصوصی نت گرفت و باید از مخابرات بگیری؟ یعنی چی؟ انحصار مخابراتی که پول زیرساختشو ملت دادن کی تمام میشه؟ اصلا رو فیبر نوری مگه میشه adsl داد؟ اگه میشه ،مگه میشه پورت از شرکتی که قبلا کار میکرده گرفت و داد به کسی دیگه؟

J@viD
19-02-2016, 16:20
فیبر نوری کلک شرکت مخابرات هست که به اینوسیله شمارو محدود به ای دی اس ال آشغال خودش میکنه.
دزدای بیشرف

STTIGER
19-02-2016, 17:28
ده ساله از پارس انلاین نت دارم. سه روز تلفن هامون قطع شد. و گفتن شده فیبر نوری .حالا میگن دیگه نمیشه از شرکت خصوصی نت گرفت و باید از مخابرات بگیری؟ یعنی چی؟ انحصار مخابراتی که پول زیرساختشو ملت دادن کی تمام میشه؟ اصلا رو فیبر نوری مگه میشه adsl داد؟ اگه میشه ،مگه میشه پورت از شرکتی که قبلا کار میکرده گرفت و داد به کسی دیگه؟
اصل موضوع از این قراره که این خطوط فیبر نوری که میگن، در اصل خطوط PCM هستند و به این صورتن که روی یک رشته فیبر نوری چند خط تلفن داده میشه که این کار هم به دلیل کمبود تجهیزات انجام میشه و یه روش من درآوردی مخابراته، درحالی که نباید اینطور باشه و هر رشته فیبر باید به یک مشترک تعلق گیره که در این حالت ارائه ADSL هیچ مشکلی نداره. روی این خطوط PCM هم واقعا نمیشه ADSL داد( نه مخابرات میتونه بده و نه هیچ شرکتی دیگه) اونم به این دلیل که تو این حالت کل پهنای باند اون رشته فیبر نوری مصرف شده و دیگه جایی برای انتقال دیتا وجود نداره. اما اگر شما برید و از مخابرات اینترنت بگیرید، مخابرات لطف میکنه(!) و خطتون رو از PCM درمیاره و اون موقع بهتون ADSL میده و اگر شما پورت رو تخلیه کنید دوباره برتون میگردونه به حالت قبل!
خیلی وقت پیش قرار بود که این خطوط PCM جمع بشن ولی متاسفانه هنوز تو خیلی از شهرها استفاده میشن

smsoft
19-02-2016, 18:04
اصل موضوع از این قراره که این خطوط فیبر نوری که میگن، در اصل خطوط PCM هستند و به این صورتن که روی یک رشته فیبر نوری چند خط تلفن داده میشه که این کار هم به دلیل کمبود تجهیزات انجام میشه و یه روش من درآوردی مخابراته، درحالی که نباید اینطور باشه و هر رشته فیبر باید به یک مشترک تعلق گیره که در این حالت ارائه ADSL هیچ مشکلی نداره. روی این خطوط PCM هم واقعا نمیشه ADSL داد( نه مخابرات میتونه بده و نه هیچ شرکتی دیگه) اونم به این دلیل که تو این حالت کل پهنای باند اون رشته فیبر نوری مصرف شده و دیگه جایی برای انتقال دیتا وجود نداره. اما اگر شما برید و از مخابرات اینترنت بگیرید، مخابرات لطف میکنه(!) و خطتون رو از PCM درمیاره و اون موقع بهتون ADSL میده و اگر شما پورت رو تخلیه کنید دوباره برتون میگردونه به حالت قبل!
خیلی وقت پیش قرار بود که این خطوط PCM جمع بشن ولی متاسفانه هنوز تو خیلی از شهرها استفاده میشن

جساراتا باید بگم که اطلاعاتتون اشتباهه!
PCM با فیبر نوری فرق میکنه!
منظور از فیبر نوری اینه که بین کافوی سر کوچه شما تا مخابرات از فیبر استفاده شده و کل خطوطی که داخل این کافو هستن از طریق این فیبر به مخابرات وصل شدن که قاعدتا برای پیاده سازی خطوط و همچنین دادن ADSL به این خطوط احتیاج به تجهیزات خاصی هست که معمولا فقط مخابرات میتونه به این مشترکین اینترنت بده ( تو بعضی شهرها آسیاتک تجهیزاتش رو خریده یا از مخابرات اجاره کرده و داره به فیبر سرویس میده )
اما منظور از PCM این هست که مخابرات به جای اینکه بیاد از کافو تا خونه شما اختصاصا یه زوج سیم بیاره میاد برای هشت تا مشترک که کنار هم هستند ( عدد دقیقش رو خاطرم نیست ، دوستان اهل فن تصحیح کنن اگر اشتباه میکنم ) یه زوج سیم میاره و از طریق تکنولوژی PCM هر هشت تا خط تلفن رو روی یه دونه زوج سیم میاره!
از بارزترین مشکلات این PCM هم اینه که عملا در این حالت شما فقط یه خط صوتی داری و نمیتونی اینترنت داشته باشی
تا اونجایی هم که میدونم الان مخابرات موظفه که کلیه خطوط PCM رو جمع آوری کنه و اگر نکنه میتونید تو سایت وزارت ازشون شکایت کنید ( اگر به سایت سر بزنید میبینید یکی از موضوعات شکایت همینه )
اما فیبر نوری : اصلی ترین مشکل فیبر اینه که شرکتها حاضر به خرید تجهیزات مورد نیاز فیبر نیستند حالا به هر دلیلی و فقط مخابرات بهتون سرویس میده. ( اکثر شهرها)
وگرنه هر ادمی میدونه که فیبر نوری صددرصد بهتر از کابل مسی هست اما چه کنیم که تو این مملکت همه چی برعکسه!
بازهم اگر دوستان میبینند جایی اشتباه کردم ممنون میشم تذکر بدن. ندانستن عیب نیست ، نپرسیدن عیب است ...

zofishel
19-02-2016, 18:16
واللا این فیبر اینا همش الکیه
فقط مخابرات راه انداخته ماهارو مجبور به استفاده از سرویس adsl خودشون کنه ولاغیر
نمونه بارزشم اینه که خط ما فیبر بود بعد رفتیم مرکز کلی دعوا رااه انداختیم و شکایت و ... که سرعت نتتون خرابه و اینا آخرش رئیس گفت برو زنگ می زنم خطت رو از فیبر بردارن از یه شرکت دیگه بگیر بعدم یه زنگ زد سر چن دیقه گفت برو از یه شرکت دیگه بگیر منم رفتم از شاتل گرفتم:n10:

ak313
21-02-2016, 00:29
اصلا تکنولوژی ای دی اس ال روی یک جفت سیم مسی هست و برای فیبر نوری نیاز به کارتهای تبدیل داره که مخابرات توی خیلی جاها خودش راه میاندازه و از همین جهت جنبه نسبتا انحصاری پیدا کرده.
توی بعضی از مناطق سیم های مسی قبلی باقی هستن و بعضا می تونن از حالت فیبر به همون سیم مسی برگردونن
من خودم چقدر پیگیری کردم تا این کار رو برام انجام بدن ( سال 1388 ) و ای دی اس ال 128 مخابرات گرفتم دانلود 16 کیلوبایت چقدر اون موقع خوشحال بودم. الان ایرانسل سرعتش رو از 30 مگ کرد 16 مگ من می نالم. چه زمونه ای شده:n04:

m_amin
02-03-2016, 03:36
کسی تو سامانه شکایت نکرده ببینه جواب میگیره یا نه؟
یعنی شکایت کنیم یا همون عنوان ترتیب اثر نمیدن؟
چون تیتر انتخاب شکایت داره واسه خروج از pcm

tak2750
04-03-2016, 21:05
کسی تو سامانه شکایت نکرده ببینه جواب میگیره یا نه؟
یعنی شکایت کنیم یا همون عنوان ترتیب اثر نمیدن؟
چون تیتر انتخاب شکایت داره واسه خروج از pcm

همش کشکه.من این کار رو کردم

Le0nard0
04-03-2016, 22:03
یکی از مدیران این تیتر رو اصلاح کنه . هماکان چیه؟ کماکان درسته

m_amin
05-03-2016, 06:26
من شکایت کردم تو سامانه
فرداش زنگ زدن گفت خط شما pcm نیست onu هست
گفتم خوب فرقش چیه وقتی نمیتونن روش انترنت بدن گفت دیگه اون به ما ربط نداره باید شرکتهای اینترنتی تجهیزات بخرن نمیخرن ولی فک کنم خالی میبست اینطوری گه من تحقیق کردم این اونو هم مدل قدیمیش هست که بین چند خط شیر میشه واسه همین نمیشه اینترنت گرفت روش
خلاصه که فعلا انگار کاری نمیشه کرد

ak313
05-03-2016, 12:01
اونو همون فیبر نوری هست و با پی سی ام متفاوته

m_amin
06-03-2016, 15:22
اونو همون فیبر نوری هست و با پی سی ام متفاوته

خوب فرقش واسه يوزر چيه وقتي نشه روش سرويس گرفت؟!
واسه يوزر فرقي نميكنه والا فيبر يا پ سي ام مهم استفاده ازش هست كه نميشه سرويس گرفت

samannnn.hannibal
07-03-2016, 00:42
من شکایت کردم تو سامانه
فرداش زنگ زدن گفت خط شما pcm نیست onu هست
گفتم خوب فرقش چیه وقتی نمیتونن روش انترنت بدن گفت دیگه اون به ما ربط نداره باید شرکتهای اینترنتی تجهیزات بخرن نمیخرن ولی فک کنم خالی میبست اینطوری گه من تحقیق کردم این اونو هم مدل قدیمیش هست که بین چند خط شیر میشه واسه همین نمیشه اینترنت گرفت روش
خلاصه که فعلا انگار کاری نمیشه کرد

باید تا تجدید نظر دوم بری

m_amin
07-03-2016, 04:17
باید تا تجدید نظر دوم بری

يعني جواب ميده؟!

samannnn.hannibal
07-03-2016, 12:06
يعني جواب ميده؟!

اگر تا تجدید نظر دوم بری و پیگیر باشی آره

rasoul74
12-03-2016, 23:50
من شکایت کردم تو سامانه
فرداش زنگ زدن گفت خط شما pcm نیست onu هست
گفتم خوب فرقش چیه وقتی نمیتونن روش انترنت بدن گفت دیگه اون به ما ربط نداره باید شرکتهای اینترنتی تجهیزات بخرن نمیخرن ولی فک کنم خالی میبست اینطوری گه من تحقیق کردم این اونو هم مدل قدیمیش هست که بین چند خط شیر میشه واسه همین نمیشه اینترنت گرفت روش
خلاصه که فعلا انگار کاری نمیشه کرد
بهترین کار هم همین شکایته واینقدر باید انجام بدی تا مجهز کنن مرکز مخابراتیت رو من خودم بعد از سه سال تونستم بگیرم اونم بعد از این همه شکایت که انجام دادم

محمد7966
13-03-2016, 00:44
دوستان اطلاعاتییو از دوستمون آقای bilmazlar میذارم شاید به درد اینجا هم بخوره

این سوال منه:-برای فیبر نوری یه بار گفتید که کافوها رو نزدیک محله ها میذارند ولی یه تفاوتی فیبر نوری با کابل مسی داره و اون اینه که جنسشون هم باهم فرق میکنه و میرایی هم به جنس سیم وابسته است

یعنی شما میگید میرایی پایین فیبر نوری به خاطر فاصله کم تا مشترکین است؟یا به خاطر جنس سیم هم هست؟


این هم جواب دوستمون

ببین. چیزی که به اسم اینترنت فیبر نوری گفته می‌شه انواع مختلفی داره. تنها در یکی از حالت‌هاست که اینترنت با فیبرنوری مستقیم به مودم کاربر می‌رسه. به این حالت FTTH یا FTTP گفته می‌شه. برای استفاده از این نوع اینترنت فیبر نوری باید مودم خاص اون رو داشته باشی. اما تو این نوع شبکه‌ها، مقدار میرایی فقط مربوط به فیبر نوری بین مودم کاربر و دستگاه ارسال کننده امواج نوریه که به دلیل جنس فیبر نوری حتمن در مقایسه با کابل مسی مقدار خیلی کمتری می‌تونه داشته باشه.

اما یه نوع دیگه‌ای از اینترنت هم هست که به اون هم فیبر نوری گفته می‌شه و با عناوینی مثل FTTC یا FTTN شناخته می‌شه. تو اینها ترکیبی از شبکه فیبر نوری و شبکه کابل مسی با هم استفاده می‌شه. (در واقع همین الآن هم اینترنتی که ما به عنوان اینترنت ADSL داریم استفاده می‌کنیم به یه نوعی می‌تونن تو همین دسته قرار بگیرن.) تو این نوع اینترنت به جای این که ISP بیاد DSLAM رو تو مرکز مخابراتی بذاره، اون رو می‌آره تو محله (که به محل مصرف نزدیک‌تر باشه) و مثلن داخل کافو نصب می‌کنه. بعد اینترنت رو با پهنای باند زیاد از طریق فیبر نوری تا اونجا به صورت یکجا می‌آره و از اونجا تا محل مصرف رو با استفاده از خطوط کابل‌های مسی شبکه تلفن موجود منتقل می‌کنه. تو این حالت، می‌شه اون تیکه دوم رو با تکنولوژی ADSL یا ADSL2+ یا حتی با VDSL منتقل کرد. به هر حال تو این نوع اینترنت میرایی که مودم مثلن ADSL2+ نشون می‌ده در واقع فقط میرایی اون بخش از مسیره که از DSLAM داخل کافو تا محل مصرف کشیده شده و مودم اصلن اطلاعی راجع به میرایی بخش فیبر نوری اون نداره و پایین بودن عدد میرایی که مودم نشون می‌ده به کوتاه بودن مسیر کابل مسی استفاده شده مرتبطه.