PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مودم ADSL tplink مساله اين است ؟؟؟



Rayzan
16-11-2009, 23:19
با سلام خدمت دوستان
بنده درخواست سرويس پرسرعت 128MB ( شايد هم 192MB ) از صبانت كرده ام . مودم TPlink8817 و TPlink8811 را انتخاب كرده ام .
نظر دوستان در مورد اين دو مودم چيست؟
آيا از دوستان كسي است كه از اين دو مودم استفاده كند ؟
چرا اينقدر روي AM602 تاكيد وجود دارد ؟
آيا اين دو مودم روتر دارند و هردو از طريق LAN و USB قابل اتصال به سيستم هستند ؟
در ضمن چرا قيمت 8811 از 8817 كه جديدتر است بالاتر است و كدام يك بهتر است ؟
در ضمن گارانتي معتبر tplink چيست ؟
قيمت اين دو مودم چه مقدار است ؟
با تشكر و سپاس فراوان از شما دوستان

ghanari_ghermez
17-11-2009, 10:01
سلام ، من 8817 داشتم كه با انوسان برق خراب شد و 8811 هم ديدم كه فرقي هم ندارند ، الان هم 4 پورت 8841 استفاه مي كنم
واسه صبانت هم مشكلي نيست

ardavan_2008
17-11-2009, 10:53
سلام!...

هر دو از مودمهای خوب به حساب می یان که البته در ایران واسه سرعت 128 هر مودمی کار میکنه و زیاد رو مارکها نمیشه حساسیت نشون داد...


چرا اينقدر روي AM602 تاكيد وجود دارد ؟ به دلیل اینکه 1-مارکش ASUSـــه و دوما" به خاطر اینکه ازمایش خودش رو رو بیشتر ISPپس داده و با اکثر ISPها مشکلی نداره هر چند که این خود ISPدارها هستند که میگن این با ما مشکل داره و اونم به خاطر 10تومن اضافه گرفتنه وگرنه هیچ مودمی با ISPمشکلی نداره...


آيا اين دو مودم روتر دارند و هردو از طريق LAN و USB قابل اتصال به سيستم هستند ؟
8817رو نمیدونم اما 8811هم دارای USBاست و هم LAN...


در ضمن چرا قيمت 8811 از 8817 كه جديدتر است بالاتر است و كدام يك بهتر است ؟فکر نکنم گرونتر باشه...




من 1ماه پیش 8811رو خریدم 35تومن بود...


موید باشید!

beenHere-doneThat
17-11-2009, 12:50
نباید این پست تو قسمت سخت افزار باشه؟

من خودم 8811 دارم و 1 ماهی هست که دارم ازش استفاده می کنم و مشکلی هم نداشتم.گارانتیش رو هم شرکت ارتباطات دانش سامان بر عهده گرفته.
من خریدمش 40 تومان که البته گرون گرفتم.الان همونطور که اردوان میگه باید حدود 34-35 باشه.

ramtin_d
17-11-2009, 23:37
داداش ایسوز و دیگر هیچ ما که خریدیم راضی هستیم
ترجیحا وایرلس دارش رو هم بگیر که به دردسر نیفتی
فردا لپ تاپ میخری گوشی وایرلس دار میخری به این یه نکته میرسی
وایرلس برای مودم حیاتیه حالا خود دانی اگه پولشو داری بخر وایرلس دار ایسوز مدلش اینه 604 g
در ضمن
این وایرلس دار ایسوز adsl 2 رو هم ساپورت میکنه 602 رو نمیدونم ولی به هرحال برای خرید مودم حتما عجله نکن و بهترینها رو بچین کنار هم بهترین
فردا ممکنه شرکتت رو عوض کنی بری از شاتل بگیری اونوقته که نمیتونی از دی اس ال خوب اونجا استفده کنی چون اونها دی اس ال 2 رو دارن
دیگه خود دانی

Rayzan
18-11-2009, 23:34
خدمت شما عرض كنم كه من شنيده ام خود شاتل براي فروش خود مودم هاي TPlink را پيشنهاد مي كند پس فكر نمي كنم كه اين مودم هاي با شاتل مشكلي داشته باشند .
بنده نيز ابتدا قصد خريد 602 را داشتم اما با دو تا از نمايندگي هاي صبانت كه تماس گرفتم در مورد ASUS نظر خوبي نداشتند و يكي از آنها خيلي روي TPlink تاكيد داشت و اصراري هم بر خريد مودم از خودشان نداشتند و به نظر حرف هايشان منطقي و منصفانه بود و همچنين قيمت Tplink ها چيزي حدود 10 هزار تومان پايين تر از 602 است . در نظر سنجي سايت كه نشان از استفاده بيشتر اعضا از Tplink نسبت به ASUS و در بسياري از تايپيك ها كه خيلي ها در استفاده از مودم 602 به مشكلاتي بر مي خورند بنده قصد خريد مودم هاي Tplink را كردم . نظر شما چيست

orkideh07
20-11-2009, 01:25
من چند ماهه دارم... باهاش به مشکلی برنخوردم (8811)
ایسوز بیشتر پول اسمشو میگیره وگرنه فکر نکنم خیلی سر باشه

hamid65sr
20-11-2009, 20:01
سلام دوست عزيز من مودم از tp link 8811استفاده مي كنم كارش خوبه حرف نداره

totayma
05-01-2010, 16:23
من الان TP-LINK W8901G دارم وایرلس هست واقعا راضی هستم:5:

mehrdad38
05-01-2010, 17:52
من از مودم TP-Link 8811 استفاده می کنم. خیلی مودم خوبیه و مشکلی باهاش نداشتم. این نوع مدل از مودم ها خیلی طرفدار داره. بیشتر از این مدل استفاده می کنن به تاپیکم راه اندازي Adsl / خريد مودم - نصب مودم-رفع عيب مودم مراجعه کنی متوجه می شی. این مودم هم روتر داره و هم دارای پورت LAN و USB هست قیمتش هم حدود 32 تا 35 تومن هست.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


خیلی دوسش دارم :40::40::40:

vahid_41852
27-01-2010, 21:35
من هم يك سال و نيم هست كه مودم W8910g Tplink رو دارم واقعا حرف نداره مخصوصا سايتش كه ساپورتش عاليه.
(در ضمن اين مودم اصلا كليد خاموش/ روشن نداره يعني 24 ساعت روشنه)

magic_mehdi
24-06-2010, 01:25
من هم نزدیک یک سال و نیم میشه که مودم W8910g Tplink دارم که ورزن سخت افزلریش 2.2 هست که زیر مودم تو قسمت با کد پایینی نوشته کلا مودم بدی نیست
در ضمن کلید خاموش روشن یا پاور هم داره پشت مودم بین آنتن و فیش آداپتور
فقط تنها مشکلی که باهاش دارم آپگرید نمشه فریمور هم ورژن 3 رو تست کردم هم ورژن 2 هر دو تا یک خطا رو میده
طبق راهنمای خود سایت تی پی لینک عمل میکنم ولی نمیشه
اروری که میده اینه you put a wrong file. این لرور وقتی فایل فریمور جدید از برواز میدم آپگرید میزنم میده
وقتی هم هر 2 گیزنه فایل رام بک آپ گرفته شده رو با فریم ور جدید میزنم این ارور رو مید we do not support two items upgrade simultaneously!
خلاصه اکثر مودم هایی که من دیدم از همین شرکت شرویش میگیرن با همین مارک و مدل
ورژن فریم ورشون

Firmware Version

:
3.0.0 Build 090805 Rel.42905مال منم اینه

Firmware Version

:
1.0.2 Build 080522 Rel.37708 لطفا کسی که 100 وارد هست پاسخ بده از جوابهای انحرافی بپرهیزید ممنون

magic_mehdi
24-06-2010, 03:57
درست شد مشکا از مرورگر بود حتما باید اینترنت اکسپلورر یا نت اسکییپ باشه

F_C_B
10-09-2010, 19:47
این مودمی که صفحه اول تاپیک گفته شده یعنی TP-LINK TD-W8960N با پارس آنلاین کار میکنه؟؟

sinasalar2007
10-09-2010, 21:45
یه مدل 8811 تو بازار دیدم که سیاه رنگ بودم و نسبت به این 8811 سفیده کوچکتر بود ولی گارانتی هم داشت (یعنی تقلبی و ... نبود) قیمتش هم 28 تومن بود کسی میدونه فرق اون سیاهه با این سفیده که عکسش همین بالا هست چیه ؟

solsols
12-09-2010, 15:35
منم این سیاهرو 9 ماه پیش 28 تومن گرفتمش ؛ الان شده با گارانتی 25 تومن.

همه چیزشم چک کردم فرقی با سفیدش نداره به جز چراغ alarm که مشکیش نداره.

سرعتشم خیلی خوب . منم هزارتا بلا سرش آوردم همیشه هم روشنه .

solsols
12-09-2010, 15:59
این مودمی که صفحه اول تاپیک گفته شده یعنی TP-LINK TD-W8960N با پارس آنلاین کار میکنه؟؟


همه مودم ها با همه ISP ها کار میکنه . البته بدیهیه که اگه سرویسadsl +2 داری باید مودمتم 2+adsl باشه.

ایکنه شرکتا میگن مودم نمیخوره و پشتیبانی نداریم و... فقط واسه اینه که مودم های خودشون گران تر از بازار به شما بفروشن.

من خودم tplink 8811 دارم خطمم پارس آنلاین .اولش همین حرفارو زد وقتی دید نمیتونه مودم 59 تومیشو بهم بندازه بهم گفت درست میگی ولی واسه شرکت نمیصرفه و سرویس نمیدیم . واسه همین مجبور شدم 3 ماهه ازش سرویس بگیرم.
الانم مودمم ازاون مودم zyxel خودشونم بهتر کار میکنه.