PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چند سئوال در مورد k750 ؟



ravi
17-03-2006, 04:03
1- از لحاظ آنتن دهي در نقاط مختلف در چه وضعيتيه ؟

2- مدت زماني كه ميشه به صورت ممتد فيلم برداري كرد چقدره؟

3 - امكان ويروسي شدنش هست يا نه؟ در صورت مثبت بودن جواب چه جوري ميشه پاكش كرد؟

4- كيفيت عكس و فيلمش در زواياي مختلف چطوريه؟

WooKMaN
17-03-2006, 13:13
1- عاليه
2- نميدونم
3- آره مثل بقيه مدل هاش
4- از نوكيا 6630 بهتره ! (نسبت به قيمتش خوبه)

Strasboorg
17-03-2006, 13:47
1- عاليه
2- نميدونم
3- آره مثل بقيه مدل هاش
4- از نوكيا 6630 بهتره ! (نسبت به قيمتش خوبه)

واقعا چه جوابهاي كامل و دقيقي
خوب عزيزه من مجبور نيستي
..... :eh:
-----------------------------------------------------
1 - از لحاظ انتن دهي به كل گوشيهاي SE چندان جالب نيستند.
در اين مورد پايين تر از برندهاي ديگه مثل نوكيا و زيمنس و حتي سامسونگ قرار ميگيرند.
2 - بستگي به حجم مموري استيك و مموري داخلي گوشي شما داره.
3 - چون از پلت فرم جاوا استفده ميشه -- و سيمبين نيست -- احتمالش خيلي پايين و در حد 0 هست .
4 - دوربين 2 مگاپيكسل ديگه حرفي باقي نميزاره و
كيفيت عكاسي و فيلم برداري قابل قبولي داره

ravi
17-03-2006, 16:36
به فرض كه مموري خودش باشه يعني 64 همراه و 32 داخلي .. راستي اصلآ به صورت ممتد فيلم برداري ميكنه يا نه ؟ يا به صورت كليپ مثلآ چند دقيقه اي است؟

amirali18
18-03-2006, 16:55
به نظر من آنتن دهی خوبی داره
فيلمبرداری هم بستگی به مموری داره، من خودم K700i دارم ولی هنوز امتحان نکردم ببينم ماکس چقدر فيلم ميگيره
خودت ميتونی انتخاب کنی که کليپ بگيره يا نا محدود
در مورد ويروس هم من تاحالا نديدم گوشی های جاوا ويروس بگيرن (شايدم من تاحالا خوش شانس بودم)
کيفيت عکس رو هم ميتونی خودت مقايسه کنی با هرگوشی که خواستی، برای اين کار برو سايت GSMArena ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
همونطور که دوست عزيز Strasboorg گفتن ديگه 2 مگا پيکسل حرفی باقی نميذاره...

mehdi_mahan
19-03-2006, 00:10
واقعا چه جوابهاي كامل و دقيقي
خوب عزيزه من مجبور نيستي
..... :eh:
-----------------------------------------------------
1 - از لحاظ انتن دهي به كل گوشيهاي SE چندان جالب نيستند.
در اين مورد پايين تر از برندهاي ديگه مثل نوكيا و زيمنس و حتي سامسونگ قرار ميگيرند.
2 - بستگي به حجم مموري استيك و مموري داخلي گوشي شما داره.
3 - چون از پلت فرم جاوا استفده ميشه -- و سيمبين نيست -- احتمالش خيلي پايين و در حد 0 هست .
4 - دوربين 2 مگاپيكسل ديگه حرفي باقي نميزاره و
كيفيت عكاسي و فيلم برداري قابل قبولي داره

كاملترين و جامعترين جوابها رو ايشون به سوالات شما دادند!

ravi
24-03-2006, 17:52
به لطف راهنمائیهای شما عزیزان یکیشو خریدم . اما چند سوال دیگه برام پیش اومد :

1- چطور میشه با اینفرارد مستقیمآ به حافظه خارجی گوشی دسترسی پیدا کرد؟ {چون وقتی کابلو وصل میکنم و اینفرارد هم روشن، و برنامه مربوط رو که باز میکنم تنها حافظه داخلی تلفن ( phon memory) که 32 مگابایت هست نمایش داده میشه و بعد که چیزی رو این حافظه ریخته شد اون موقع میشه به مموری خارجی انتقال داد. یعنی اول حافظه داخلی و بعد خارجی }

2- حداکثر چقدر مموری میخوره؟

mehdi_mahan
24-03-2006, 22:07
به لطف راهنمائیهای شما عزیزان یکیشو خریدم . اما چند سوال دیگه برام پیش اومد :

1- چطور میشه با اینفرارد مستقیمآ به حافظه خارجی گوشی دسترسی پیدا کرد؟ {چون وقتی کابلو وصل میکنم و اینفرارد هم روشن، و برنامه مربوط رو که باز میکنم تنها حافظه داخلی تلفن ( phon memory) که 32 مگابایت هست نمایش داده میشه و بعد که چیزی رو این حافظه ریخته شد اون موقع میشه به مموری خارجی انتقال داد. یعنی اول حافظه داخلی و بعد خارجی }

2- حداکثر چقدر مموری میخوره؟

3- اگر مثلآ10 بار یک شماره گرفته بشه ، این شماره به صورت تکراری و پشت سر هم در منوی calls ثبت میشه آیا میشه کاری کردکه تنها یکبار ثبت بشه ?
شما بيزحمت اول بگين به سلامتي چه گوشي گرفتين تا اگه از دستم بربياد راهنماييتون كنم!

ravi
25-03-2006, 02:08
قربونت برم k750 دیگه ..

ravi
26-03-2006, 03:42
یاری اندر کس نمیبینم یاران را چه شد؟

ravi
28-03-2006, 03:37
حالا دیگه همه کا750 هاشون رو فروختن؟

Meisam
28-03-2006, 04:14
سلام ...

به فرض كه مموري خودش باشه يعني 64 همراه و 32 داخلي .. راستي اصلآ به صورت ممتد فيلم برداري ميكنه يا نه ؟ يا به صورت كليپ مثلآ چند دقيقه اي است؟
کل 64 مگ رو به صورت ممتد فیلم برداری میکنه و بعد قطع میشه و اگه بخوای دوباره فیلم بگیری ازت سوال میکنه که آیا روی حافظه ی داخلی بریزم یا خیر!؟
فیلم برداریش هم به صورت ممتد هست ...


1- چطور میشه با اینفرارد مستقیمآ به حافظه خارجی گوشی دسترسی پیدا کرد؟ {چون وقتی کابلو وصل میکنم و اینفرارد هم روشن، و برنامه مربوط رو که باز میکنم تنها حافظه داخلی تلفن ( phon memory) که 32 مگابایت هست نمایش داده میشه و بعد که چیزی رو این حافظه ریخته شد اون موقع میشه به مموری خارجی انتقال داد. یعنی اول حافظه داخلی و بعد خارجی }
برای اینکه به حافظه ی خارجی دسترسی داشته باشی نباید از برنامه ی Sony Ericsson File Manager استفاده کنی ...
من وقتی با USP وصل میکنم گوشی رو از My Computer و از طریق درایو "Removable Disk" که بعد از اتصال گوشی به USP نشون داده میشه به حافظه ی جانبی دسترسی پیدا میکنم ... البته تا زمانی که USP به گوشی وصله ، اگه وضعیت حافظه ی گوشی رو چک کنی ، اثری از حافظه ی جانبی نمیبینی ... باید USP جدا بشه !

2- حداکثر چقدر مموری میخوره؟
تا دو گیگ هم ساپورت میکنه !


3- اگر مثلآ10 بار یک شماره گرفته بشه ، این شماره به صورت تکراری و پشت سر هم در منوی calls ثبت میشه آیا میشه کاری کردکه تنها یکبار ثبت بشه ?
راستش من راهی رو براش پیدا نکردم


ممـنــون :)
مـیـثــم

Amir_P30
18-04-2006, 02:08
آيا گوشي هاي K750 سوني اريكسون قابليت تعويض قاب دارند؟

آيا براي اين سري از گوشي ها جلدي وجود داره؟

Amir_P30
18-04-2006, 02:11
يه چيز ديگه يادم رفت !!

آنتن دهيش چه جوريه؟ خوبه يا متوسطه ؟

ممنون

Meisam
18-04-2006, 02:38
سلام ...
امیر جان قابلیت تعویض قاب رو نداره ... کلا گوشی در دو رنگ موجوده (مشکلی و طوسی روشن)
با توجه به پوششی که روی لنز دوربین قرار میگیره و برای استفاده از دوربین باید این پوشش رو به صورت کشویی کنار بزنی ، فکر نکنم جلدی بشه براش طراحی کرد ... منم تا حالا چیزی ندیدم !
آنتن دهیش هم خوبه ... هر چند آنتن دهی یه چیز نسبی هست و نمیشه گفت گوشی چند درصد آنتن دهی داره ...
ولی من از آنتن دهیش راضی هستم :happy:


ممـنــون :)
مـیـثــم

Amir_P30
18-04-2006, 22:22
ممنون ميثم جان

شما پس براي تميز نگه داشتن گوشيتون چي كار ميكنيد . كه خط نيفته روش و ...

در مورد آنتن دهي هم با شما موافقم

Meisam
21-04-2006, 17:14
سلام ...
امیر جان ، برای اینکه گوشی تمیز نگه داشته بشه و روش خط نیوفته ، من سعی میکنم توی نگه داریش بیشتر دقت کنم ، حتی اگه روی یه گوشی جلد هم ببندیم ولی خوب نگه نداریم باز هم آسیب میبینه
و چون K750 گوشی فوق العاده ظریفی هست ، باید بیشتر دقت کنیم (برای من که تا حالا خطی روش نیوفتاده)


ممـنــون :)
مـیـثــم

ommyd
28-04-2006, 05:19
سلام ...
امیر جان قابلیت تعویض قاب رو نداره ... کلا گوشی در دو رنگ موجوده (مشکلی و طوسی روشن)
با توجه به پوششی که روی لنز دوربین قرار میگیره و برای استفاده از دوربین باید این پوشش رو به صورت کشویی کنار بزنی ، فکر نکنم جلدی بشه براش طراحی کرد ... منم تا حالا چیزی ندیدم !
آنتن دهیش هم خوبه ... هر چند آنتن دهی یه چیز نسبی هست و نمیشه گفت گوشی چند درصد آنتن دهی داره ...
ولی من از آنتن دهیش راضی هستم :happy:


ممـنــون :)
مـیـثــم
ميثم جان از قافله عقبي رئيس
من سه شنبه پاساژ علاء الدين بودم واسه داداشم يه k750 خريديم
هم قابش تو بازار بود
هم روكش(جلد) كريستاليش(شيشه اي مانند)
روكش كريستاليش خيلي خوب بود همه امكانات گوشي بعد از انداختن روكش كريستالي به راحتي مثل
موقعي كه روكش رو ننداختي در دسترسه ما روكش كريستاليشو خريديم 2500
متاسفانه داداشم شهرستانه وگرنه عكس گوشيرو با قاب كريستاليش كه خيلي هم حجم گوشي رو زياد نميكنه واست ميذاشتم







تا دو گيگ هم ساپورت ميكنه


مطمئني تا دو گيگ ساپورت ميكنه ؟ خودت امتحانش كردي ؟ رم مال خودت چنده ؟
تا اونجائي كه من ميدونم بيشتر از 512 رو ساپورت نميكنه