PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : باز نشدن 192.168.1.1



arash_uiq3
05-11-2009, 14:03
سلام دوستان :10:

من والا میخواستم مودمم را آپیگرید کنم و باید صفحه تنظیمات مودم را باز کنم که باز نمیشه

پشت مودم این زده

192.168.1.1

user:admin

pas:admin

هر چه قدر سعی کردم که این صفحه تنیمات باز بشه باز نمیشه

دوستان چه کار کنم ؟:41:

mehdi_08
05-11-2009, 14:20
کابل تلفن رو ازش جدا کن
بعد مودمت رو ریست کن
بعد ادرس ای پی رو تایپ کن حالا می تونی وارد تنظیمات مودمت بشی فقط ممکنه بعد از کانفیگ کردن دوباره به حالت اول برگرده چون ممکنه رنج آی پی مودمت با ای پی isp یک باشه که این مشکل ایجاد می شه که باید ای پی مودمت رو از تو تنظیمات به یه ای پی دیگه عوض کنی آموزش دقیقش رو بلد نیستم تو تاپیک زیر بپرس بهت می گن

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

rocket
05-11-2009, 16:08
سلام دوستان :10:

من والا میخواستم مودمم را آپیگرید کنم و باید صفحه تنظیمات مودم را باز کنم که باز نمیشه

پشت مودم این زده

192.168.1.1

user:admin

pas:admin

هر چه قدر سعی کردم که این صفحه تنیمات باز بشه باز نمیشه

دوستان چه کار کنم ؟:41:

سلام
احتمالا DHCP سرور غیر فعال شده و باید از روی کارت شبکه ست کنی!
Start---Control panel--->Network Connection---> روی local area connection راست کلیک کن و properties رو بزن. تو صفحه ای که باز شد Internet protocol رو انتخاب کن و properties رو بزن... تو صفحه ای که باز شد Use the following Ip Adress رو فعال کن و تو قسمت اولش بنویس 192.168.1.2 و تو قسمت وسط 255.255.255.0 و تو قسمت آخر یعنی Gateway بنویس : 192.168.1.254 و OK ! انشاالله درست میشه

bhessam
14-10-2010, 12:28
سلام
احتمالا DHCP سرور غیر فعال شده و باید از روی کارت شبکه ست کنی!
Start---Control panel--->Network Connection---> روی local area connection راست کلیک کن و properties رو بزن. تو صفحه ای که باز شد Internet protocol رو انتخاب کن و properties رو بزن... تو صفحه ای که باز شد Use the following Ip Adress رو فعال کن و تو قسمت اولش بنویس 192.168.1.2 و تو قسمت وسط 255.255.255.0 و تو قسمت آخر یعنی Gateway بنویس : 192.168.1.254 و OK ! انشاالله درست میشه

سلام من تو قسمت تنظیماتم Gateway رو ندارم و فقط ipaddressh رو دارم باید چه کار کنم

amin r
13-12-2010, 03:21
سلام دوستان :10:

من والا میخواستم مودمم را آپیگرید کنم و باید صفحه تنظیمات مودم را باز کنم که باز نمیشه

پشت مودم این زده

192.168.1.1

user:admin

pas:admin

هر چه قدر سعی کردم که این صفحه تنیمات باز بشه باز نمیشه

دوستان چه کار کنم ؟:41:
سلام ، دوست عزيز اول مطمئن شو كه سيم تلفنت وصله دوم اينكه مودمت به كامپيوتر وصله (با پورت اترنت يا...)
اگر با اين وجود صفحه تنظيمات باز نشد اشكال از مرورگرته ، ببين pop up blocker در ie غير فعال باشه و از قسمت internet option سطح امنيت مرورگرت رو روي كمترين حدش بذار در ضمن اون فايل certificate رو هم بايد نصب كرده باشي
اميدوارم مشكلت حل بشه

sei_pm
13-12-2010, 08:05
سلام من تو قسمت تنظیماتم Gateway رو ندارم و فقط ipaddressh رو دارم باید چه کار کنم

با درود
دوست عزیز این تاپیک مربوط به 1 سال پیش هست شما برای زودتر به جواب رسیدن مشکل خودتون رو با ذکر مدل مودم در تاپیک زیر بیان کنید زود جواب میگیرید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر در تنظیمات شبکه Default Gateway رو ندارید 192.168.1.1 رو وارد کنید. اگر باز سوالی پیش اومد در تاپیکی که گفتم بپرسید.