PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نسخه نامحدود Quickoffice.Adobe.Reader.LE.v2.5.361.S60v5



enimonte
01-11-2009, 23:31
سلام توی سایت گشتم چنین چیزی ور ندیدم اگه تکراری بود تاپیک رو پاک کنید

این ورژن مخصوص گوشی 5800 است که کرکش نصب نمیشد وبصورت 15 روزه بود .

فایل sis کرکش را آنپک کردم که شامل 3 فایل میباشد .

ابتدا فایل sisرا نصب کنید سپس 3 عدد فایل داخل پوشه را در c/sys/bin کپی و جایگزین کنید.

(شما بایستی با x-plore این کار را انجام بدهید اگر پوشه sys دیده نمیشه در تنظیمات x-plore جلو show system files/folders را تیک بزنید .
x-plore-menu -tools -configuration)

برای این کار بایستی گوشی در حالت -- باشه .

گوشی را خاموش و روشن کنید و از بر نامه بخوبی استفاده کنید .

محدودیت برنامه از 15 روز به 11709940 روز تبدیل شده .

(توضیح:این اموزش و راهنمایی بود که یکی از کاربران سایت م.و.ب.ا.ی.ل.س.ت.ا.ن ارایه داده بود و من فقط برنامه رو آپلود کردم)


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


این هم یک برنامه دیگر بدون نیاز به ساین


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

kurosh08
02-11-2009, 23:50
آقا دستت درد نکنه
مرررررررررررررررررررررررر ررررررررررررررررررسی

mamo
03-11-2009, 00:13
قوانین انجمن برنامه های کاربردی سیمبین سری 60 ویرایش 5

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

7.برای تشکر فقط از کلید تشکر استفاده نمایید.

sadra2010
25-11-2009, 20:44
برو بابا ضد حال

enimonte
25-11-2009, 23:14
برو بابا ضد حال

کجاش ضد حاله؟

leslie
26-11-2009, 02:42
c/sys فولدری به نام Bin وجود نداره ولی توی E/sys فولدر Bin هست
چون من برنامه رو توی E ریختم و E/sys/bin اون سه تا فایلی رو که گفته بودی رو گپی پیست کردو و بعدش گوشی رو ریست کردم
ولی هیچ اتقاقی نیوفتاد و میگه 15 رو دیگه تمام میشه
اینو برای خودت امتحان کردی؟

enimonte
26-11-2009, 13:14
c/sys فولدری به نام Bin وجود نداره ولی توی E/sys فولدر Bin هست
چون من برنامه رو توی E ریختم و E/sys/bin اون سه تا فایلی رو که گفته بودی رو گپی پیست کردو و بعدش گوشی رو ریست کردم
ولی هیچ اتقاقی نیوفتاد و میگه 15 رو دیگه تمام میشه
اینو برای خودت امتحان کردی؟


شما به توضیحات توجه کردید؟

برای این کار بایستی گوشی در حالت هک باشه

گوشیتون رو در حالت هک قرار بدید پوشه رو پیدا میکنید


من خودم امتحان کردم و دارم ازش استفاده میکنم.موفق باشید

leslie
26-11-2009, 15:37
ایول دستت درد نکنه! بالاخره بعد از 1 سال منم آکروبات ریدر دار شدم
مرسی!!

sadra2010
26-11-2009, 15:55
با تو نبودم بmamoابودم

mamo
26-11-2009, 19:20
برو بابا ضد حال


با تو نبودم بmamoابودم

این چه طرز حرف زدنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این جزو قوانینه اومدی
اینجا قوانین مخصوص خودش رو داره
فکر بن شدن سرت زده؟؟
تکرار نشه لطفا

liliputboy
28-12-2009, 23:25
سلام

من 100 ورژن آفیس نصب کردم....

همشون می کن file corrupted

چیکار کن؟؟؟

enimonte
29-12-2009, 00:05
سلام

من 100 ورژن آفیس نصب کردم....

همشون می کن file corrupted

چیکار کن؟؟؟

یعنی فایل خرابه
به احتمال زیاد ناقص دانلود شده

saeedss
31-01-2010, 05:38
من تو درایو c و e پوشه ای به نام sis ندارم.
تو پوشه rompatcher گزینه open4all رو باید apply کنیم یا disable تا در حالا هک باشه؟
اصلا پوشه rompatcher که اومده یعنی گوشیم هک شده؟

enimonte
31-01-2010, 14:12
من تو درایو c و e پوشه ای به نام sis ندارم.
تو پوشه rompatcher گزینه open4all رو باید apply کنیم یا disable تا در حالا هک باشه؟
اصلا پوشه rompatcher که اومده یعنی گوشیم هک شده؟

پوشه sys دیده نمیشه چون شما به توضیحات توجه نکردید

(شما بایستی با x-plore این کار را انجام بدهید اگر پوشه sys دیده نمیشه در تنظیمات x-plore جلو show system files/folders را تیک بزنید .
x-plore-menu -tools -configuration)
برنامه هلوکس رو اگر نصب کردی بعدش برنامه rompatcher نصب میشه اون رو باز کن داخلش 2 تا گزینه است اون 2 تا رو apply کن تا به رنگ سبز در بیاد حالا گوشیت تو حالت هکه
اگه پوشه rompatcher اومده باشه یعنی گوشیتو میتونی هک کنی و یا از حالت هک در بیاری(با غیر فعال کردن پچ ها)

deaddeaddead
05-02-2010, 15:01
آقا لنک کار نمیکرد...اگه میشه یکی دیگه بذار ...:40:

enimonte
05-02-2010, 15:14
آقا لنک کار نمیکرد...اگه میشه یکی دیگه بذار ...:40:

لینک سالمه الان تستش کردم.از روی این آدرس هم میتونی دانلودش کنی

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد هم گزینه اول رو انتخاب کن
Quickoffice.Adobe.Reader
من الان یک هفته است که هیچی نمیتونم آپلود کنم(به دلیل سرعت آپلود در حد صفر)وگرنه یک جای دیگه برات آپلود میکردم

deaddeaddead
05-02-2010, 15:20
[QUOTE=lolo_khan;4641144]لینک سالمه الان تستش کردم.از روی این آدرس هم میتونی دانلودش کنی

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

بازم ارور میده !!!:41: میگه

No Connection Could be made because the target machine actively refused it.
probably the service is inactiive on the server or ....

HELP :(:41:

enimonte
05-02-2010, 15:30
[QUOTE=lolo_khan;4641144]لینک سالمه الان تستش کردم.از روی این آدرس هم میتونی دانلودش کنی

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

بازم ارور میده !!!:41: میگه

No Connection Could be made because the target machine actively refused it.
probably the service is inactiive on the server or ....

HELP :(:41:

راستش من نمیدونم الان باز هم امتحان کردم مشکلی نداشت.کسی از دوستان میتونه آپلودش کنه؟؟؟

mehrpicaso
25-02-2010, 17:22
سلام دوستان من این گوشی رو تازه خریدم و تقریبا از اصطلاحاتی که شما توضیح دادین سر در نمیارم.خود quick ofiice رو درست نصب کردم اما لطفا درباره این موارد توضیح بدین
1-(شما بایستی با x-plore این کار را انجام بدهید اگر پوشه sys دیده نمیشه در تنظیمات x-plore جلو show system files/folders را تیک بزنید .
x-plore-menu -tools -configuration) یعنی چی؟؟؟؟ X-plore چیه؟
2- گوشی در حالت -- باشه یعنی چی؟
پیشاپیش از راهنماییتون ممنون

enimonte
25-02-2010, 22:24
سلام دوستان من این گوشی رو تازه خریدم و تقریبا از اصطلاحاتی که شما توضیح دادین سر در نمیارم.خود quick ofiice رو درست نصب کردم اما لطفا درباره این موارد توضیح بدین
1-(شما بایستی با x-plore این کار را انجام بدهید اگر پوشه sys دیده نمیشه در تنظیمات x-plore جلو show system files/folders را تیک بزنید .
x-plore-menu -tools -configuration) یعنی چی؟؟؟؟ X-plore چیه؟
2- گوشی در حالت -- باشه یعنی چی؟
پیشاپیش از راهنماییتون ممنون


فایل سر و کی گوشیتو گرفتی یا نه؟اگر نگرفتی از تاپیک زیر درخواست بده تا برات بذارنش

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر هم گرفتی برنامه هلوکس رو از تاپیک زیر دانلود کن و با فایل سر و کی گوشیت و برنامه sign sis اون رو ساین کن و روی گوشیت نصب کن بعد که نصب کردی برو توی rom patcher که با هلوکس نصب میشه و پچ های درونش رو apply کن اونوقت گوشیت توی حالت -- قرار میگیره

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برنامه xplore رو هم دانلود کن

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و برو توی منوی اون و تیکی که اون بالا گفته رو بزن وبعد اون 3 تا فایل مورد نظر رو توی آدرس گفته شده کپی کن

mehrpicaso
01-03-2010, 22:32
آقا دستت درست.ممنون از راهنماییت

BillY KiD
02-03-2010, 14:32
شما به توضیحات توجه کردید؟

برای این کار بایستی گوشی در حالت -- باشه

گوشیتون رو در حالت -- قرار بدید پوشه رو پیدا میکنید


من خودم امتحان کردم و دارم ازش استفاده میکنم.موفق باشید

میشه توضیح بدید چطور میشه گوشی رو در حالت ه.ک قرار گرفته میشه؟

enimonte
02-03-2010, 16:03
میشه توضیح بدید چطور میشه گوشی رو در حالت ه.ک قرار گرفته میشه؟

پست 20 رو بخون

ashkan1360
03-03-2010, 17:15
برا گوشی -- نشده چکار باید کرد ؟

A100000000000000A
03-03-2010, 17:38
برا گوشی -- نشده چکار باید کرد ؟
خوب هـک کنیدش

enimonte
03-03-2010, 17:43
برا گوشی -- نشده چکار باید کرد ؟

میتونی همین رو نصب کنی ولی تریاله چون گوشیت ه ک نشده است.به داریوش پیام بده فکر کنم یک فایل داشت که نقش اون 3 تا فایل رو انجام میداد

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ashkan1360
03-03-2010, 18:03
خوب هـک کنیدش

ورژن 20 ان 97 -- نمیشد
البته یکی پیدا کردم که خیلی سخته و فلش گوشی رو لازم داره
سعی میکنم اون رو انجام ندم
غیر از این ادوب نیاز دیگه ای به -- ندارم فعلا" آخه

jak_1300
18-03-2010, 00:03
شما به توضیحات توجه کردید؟

برای این کار بایستی گوشی در حالت -- باشه

گوشیتون رو در حالت -- قرار بدید پوشه رو پیدا میکنید


من خودم امتحان کردم و دارم ازش استفاده میکنم.موفق باشید

يعني چي گوشي رو در حالت -- قراردهيد
يعني گوشي رو در حالت افقي قرار بديم؟

enimonte
18-03-2010, 00:23
يعني چي گوشي رو در حالت -- قراردهيد
يعني گوشي رو در حالت افقي قرار بديم؟

:31: یعنی گوشی را در حالت ه.ک(حک)(----)(hak) قرار بدیدتا بتونید به پوشه های مورد نظر دست پیدا کنید
----
راستی چرا این کلمه ههک رو سایت حذف میکنه؟؟؟؟

jak_1300
18-03-2010, 00:43
:31: یعنی گوشی را در حالت ه.ک(حک)(----)(hak) قرار بدیدتا بتونید به پوشه های مورد نظر دست پیدا کنید
----
راستی چرا این کلمه ههک رو سایت حذف میکنه؟؟؟؟

چجوري ميره رو هك؟

enimonte
18-03-2010, 00:58
چجوري ميره رو هك؟

اگر اشتباه نکنم مدل گوشیتون n97 است

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

jak_1300
18-03-2010, 02:12
آره ان 97 دارم ببين اين برنامه كه نصب ميكني چجوري ميشه پاكش كرد اكسپلور هم دارم

enimonte
18-03-2010, 02:19
آره ان 97 دارم ببين اين برنامه كه نصب ميكني چجوري ميشه پاكش كرد اكسپلور هم دارم

من تا حالا فقط با n97 چینی کار کردم ولی میسر پیش فرض برای پاک کردن توی گوشیهای نوکیا اینه
Menu-setting-application manager-installed apps
بعد روی برنامه مورد نظر کلیک میکنی گزینهoption و بعد unistall رو میزنی

jak_1300
19-03-2010, 01:40
چجوري ميره رو هك

Hadi King
19-03-2010, 02:07
چجوري ميره رو هك
دوســـت عزیز انجمن هــک بهتون گفتم که چجوری برنامه ها رو ساین کنی !
اگه با اون راهنمایی که من کردم یاد گرفته باشیـــن !
برنامه ها رو ساین کنید و روی گوشیتون نصبش کنید :46:

jak_1300
19-03-2010, 02:50
دوســـت عزیز انجمن هــک بهتون گفتم که چجوری برنامه ها رو ساین کنی !
اگه با اون راهنمایی که من کردم یاد گرفته باشیـــن !
برنامه ها رو ساین کنید و روی گوشیتون نصبش کنید :46:

ببين اين پيغام رو ميده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

enimonte
19-03-2010, 02:54
ببين اين پيغام رو ميده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پسورد برنامه رو بزن 1 تا 5 تاریخ گوشیت و کامیپوتر هم باید یکی باشه

jak_1300
19-03-2010, 03:01
بازم همون ارور رو ميده

Hadi King
19-03-2010, 03:26
دوســت عزیز این برنامه نیاز به ساین کردن نداره همینجوری روی گوشیتون نصــب میشه :
Quickoffice.Adobe.Reader.LE.v2.5.361.S60v5.Symbian OS9.4.Signed.Cracked-DiL.sis
موفق باشید!:40:

jak_1300
19-03-2010, 11:40
از رو كامپيوترم اجراش كردم فايله ستاپش رو رو گوشيم پيغام داد يس زدم پيغام داد آپديت ارور
حيف شد خيلي وقتي دنباله اين پي دي اف هستم نميدونم چرا پي دي اف گوشيم ترياله

enimonte
20-03-2010, 00:49
از رو كامپيوترم اجراش كردم فايله ستاپش رو رو گوشيم پيغام داد يس زدم پيغام داد آپديت ارور
حيف شد خيلي وقتي دنباله اين پي دي اف هستم نميدونم چرا پي دي اف گوشيم ترياله

فکر کنم مشکل از همینه که پی دی اف روی گوشیت نصبه و میخواهی این یکی رو نصب کنی. پی دی اف گوشیتو حذف کن و بعد این رو نصب کن.به احتمال زیاد نصب میشه

jak_1300
20-03-2010, 02:14
فکر کنم مشکل از همینه که پی دی اف روی گوشیت نصبه و میخواهی این یکی رو نصب کنی. پی دی اف گوشیتو حذف کن و بعد این رو نصب کن.به احتمال زیاد نصب میشه

چجوري حذف ميشه ميشه راهنماييم كنيد من اصلا نميدونم چجوري برنامه ها حذف ميشن

enimonte
23-03-2010, 22:02
چجوري حذف ميشه ميشه راهنماييم كنيد من اصلا نميدونم چجوري برنامه ها حذف ميشن

میسر پیش فرض برای پاک کردن توی گوشیهای نوکیا اینه
Menu-setting-application manager-installed apps
بعد روی برنامه مورد نظر کلیک میکنی گزینهoption و بعد unistall رو میزنی

Simaaa
27-03-2010, 12:48
دوســت عزیز این برنامه نیاز به ساین کردن نداره همینجوری روی گوشیتون نصــب میشه :
Quickoffice.Adobe.Reader.LE.v2.5.361.S60v5.Symbian OS9.4.Signed.Cracked-DiL.sis
موفق باشید!:40:


خب اگه میشه لینکشو بدین .. من که از این راه حل ها که دوستان گفتن سر در نمی یارم .. من فقط یه adobe reader می خوام .. و نمیخوامم این همه برنامه ه.ک و مک و غیره نصب کنم رو گوشیم.....

msaeedd
22-04-2010, 08:28
من سه تا فایل رو تو مسیر c:\.sys\.bin کپی کردم و باز میزنه 13 روز دیگه تا اکسپایر مونده.

چیکار کنم؟

enimonte
22-04-2010, 21:21
من سه تا فایل رو تو مسیر c:\.sys\.bin کپی کردم و باز میزنه 13 روز دیگه تا اکسپایر مونده.

چیکار کنم؟

گوشیت رو ریستارت کردی؟؟

msaeedd
24-04-2010, 11:28
آره ریست کردم

enimonte
28-04-2010, 12:24
آره ریست کردم

یک جای کار رو درست انجام ندادی وگرنه باید نامحدود بشه

Hadi King
28-04-2010, 12:28
خب اگه میشه لینکشو بدین .. من که از این راه حل ها که دوستان گفتن سر در نمی یارم .. من فقط یه adobe reader می خوام .. و نمیخوامم این همه برنامه ه.ک و مک و غیره نصب کنم رو گوشیم.....
دوست عزيز لينكش پست نخســت هســت :46:
اينا هــك نيستن كــه راهي هستش براي فول كردن برنامــه تا 15 روزه غيره فعال نشه :20:
موفق باشيد!:40:

hamkar1981
04-05-2010, 11:50
-- يعني چي

Hadi King
04-05-2010, 15:24
-- يعني چي
سلام هادي جان اگه گوشيتو هـك كني ديگه احتياجي نيســـت برنامه ها رو ساين كنــي !
ساين كردن هم يعنـــي :
مهم : ساین کردن یعنی چه و نحوه ساین کردن برنامه ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ... آخرين صفحه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
موفق باشيد!:40:

enimonte
13-05-2010, 22:45
دوستان این هم یک برنامه دیگر برای خواندن فایل های PDF .نیاز به ساین ندارد روی 5800 هم تست شده است.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

peaceful1
14-05-2010, 14:31
دوستان این هم یک برنامه دیگر برای خواندن فایل های PDF .نیاز به ساین ندارد روی 5800 هم تست شده است.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

مرسی بسیار عالی کار کرد.

mjavad6922
27-05-2010, 23:13
آقا دستت درد نکنه .

mjavad6922
27-05-2010, 23:27
برای این که گوشی در حالت -- باشه باید چه کار کرد ( این یعنی چه )
:41:

golabi2
27-05-2010, 23:41
برای این که گوشی در حالت -- باشه باید چه کار کرد ( این یعنی چه )

--یعنی گوشیتو باید ه-ک کنی،تو تاپیک زیر توضیح داده شده:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن از دکمه تشکر استفاده کن(پست نده):46:

ebi66_boukan
21-06-2010, 13:29
سلام دوستان
آقا برنامه PDF گوشی ویواز دوستم پولی شده و کار نمیکنه.فایل cer , key رو هم تازه براش گرفتم.چجوری مشکلو حل کنم؟؟؟
پست اول که واسه -- بود.واسه ساین با cer و key چیکار کنم؟؟؟؟

mahdi1360
24-06-2010, 15:29
دوستان این هم یک برنامه دیگر برای خواندن فایل های PDF .نیاز به ساین ندارد روی 5800 هم تست شده است.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

رو ساتیو کار میکنه؟

Sharim
26-06-2010, 16:18
روی گوشی من که کار نکرد !
برای گوشی هم Sign اش کردم ولی موقع نصب میگه Update error ?!!!

Hadi King
26-06-2010, 16:47
روی گوشی من که کار نکرد !
برای گوشی هم Sign اش کردم ولی موقع نصب میگه Update error ?!!!
سلام دوست من اگه ورژنی از این برنامه روی گوشیتون هســت حذف کنید و اینو که دانلود کردید رو نصــب کنید :46:
موفق باشيد![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](39).gif

snima6
25-07-2010, 12:59
شما به توضیحات توجه کردید؟

برای این کار بایستی گوشی در حالت -- باشه

گوشیتون رو در حالت -- قرار بدید پوشه رو پیدا میکنید


من خودم امتحان کردم و دارم ازش استفاده میکنم.موفق باشید
چه شکلی پوشی رو در حالت -- قرار بدم؟

hengameh20
16-08-2010, 00:49
اگه میدونستم گیرم میاد این نرم افزار ، اون هم پی دی افا رو پاک نمیکردم تو گوشی:41:

bardiya_em
30-08-2010, 18:30
واسه ستیو هم دارین ؟

Hadi King
30-08-2010, 18:46
واسه ستیو هم دارین ؟


سلام دوست عزیز روی گوشیتون تست کردید . جواب نداده ؟
موفق باشید!:40:

evil007
31-08-2010, 04:37
دستت درد نکه دمت گرم

bardiya_em
02-09-2010, 00:57
سلام دوست عزیز روی گوشیتون تست کردید . جواب نداده ؟
موفق باشید!:40:


جواب نداد update error میده.

ALI ARYA
02-09-2010, 04:35
خیلی باحاله مرسی جطور پیغامش رو میشه حذف کرد؟

evil007
06-11-2010, 22:36
من الان هر چی دنبال -- گوشیم میگردم نمیشه گوشیم ویوازه میشه کمکم کنید

finchi
12-11-2010, 14:21
به N97 هم میخوره!!؟؟

aron110
23-11-2010, 23:32
آقا روی X6 هم کار نمیکنه
چیکار باید بکنم
لطفا توضیح نصب روی ایکس 6 رو هم بزارید
ممنون

sahand86
01-12-2010, 19:39
شما به توضیحات توجه کردید؟

برای این کار بایستی گوشی در حالت -- باشه

گوشیتون رو در حالت -- قرار بدید پوشه رو پیدا میکنید


من خودم امتحان کردم و دارم ازش استفاده میکنم.موفق باشید


منظور از : حالت -- چیه؟

enimonte
02-12-2010, 01:44
منظور از : حالت -- چیه؟


حالت حک، ه.ک وhaک

در مورد دو تا سوال پست های قبلی اطلاعی ندارم:41:

ak1000
18-01-2011, 12:06
دمت گرم خیلی مردی

The boy of sky
23-01-2011, 16:04
بخشيد برنامهQuickoffice.Adobe.Reader به چه دردي ميخوره؟
آيا رويx6نصب ميشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

alip30c
12-01-2012, 21:53
سلام دوستان
این نرم افزارو خودم روی ویواز vivaz تست کردم و حتی میشه ورد و پاورپوینت و اکسس رو ساخت و ویرایش کرد!!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]