PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل عجیب: قطع شدن ADSL هر 10 دقیقه یکبار



Molibden
29-10-2009, 08:27
یک روزه که دچار این بلای خانمان سوز شدم
هر 10 دقیقه که اینطوری میشه با یک خاموش روشن کردن مودم (تنها راه حل) درست میشه
جالب اینه که کامل قطع نمیشه بلکه اینترنت به حالت limited میره و سند و ریسیو نداره!
الان نزدیک 2 ساله که دی اس ال دارم با همین مودم ولی اولین باره اینطوری میشه
روی دو تا سیستم تست کردم هر دو همین مشکلو دارند
مودم رو ریست فکتوری و ریست از پشت کردم (مدل tp-link td8811)
روی هر دو حالت bridge , pppoe کانفیگ کردم ولی درست نشد
به داتک زنگ زدم گفتن مشکل ما نیست
دیگه موندم چی کار کنم!!:41:

meghdad1000
29-10-2009, 11:03
اي دي اس ال منم همينطوري شده.هر 10 دقيقه يك بار قطع ميشه و يك هفته هست با ريست هم درست نشد لطفا راهنمايي كنيد
emeil:meghdadfile@yahoo.com

a1000a_New
29-10-2009, 12:14
اسپلیتر نصبه؟

ardalan_zapata
29-10-2009, 14:03
نویز رو خط نداری؟

Molibden
29-10-2009, 16:22
اسپلیتر نصبه؟
در هر دو حالت تست کردم با و بدون اسپیلتر و حتی همه تلفن ها رو هم کشیدم بازم افاقه نکرد

نویز رو خط نداری؟
نه فکر نکنم
چون وقتی که قطع میشه چراغ مربوط به adsl ثابت روشنه و مشکلی نداره

undertaker_ss
29-10-2009, 23:04
ip سیستمها رو دستکاری نکردی؟

Molibden
30-10-2009, 13:46
ip سیستمها رو دستکاری نکردی؟
نه هیچ تغییری ندادم روی obtain ه

البته من گفتم شاید از داغ شدن مودم باشه بازش کردم دیدم وقتی روشن یکی از ایسی هاش به شدت داغ میکنه و گذاشتمش روی کول پد خنک شد ولی مشکل حل نشد

یکجا هم خوندم که نویز روی کابل تلفن باعث این مشکل میشه که نمیدونم از کجا تشخیص بدم که نویز دارم یا نه؟؟

ardalan_zapata
30-10-2009, 13:51
داخل تنظیمات مودم برو
قسمت Status یه سری اعداد نوشته مثل
SNR Margin
Line Attenuation
Data Rate

اون اعداد رو اینجا بزار

saeedn70
30-10-2009, 13:54
من پارس آنلاین گرفتم تا حالا تو این 4 ماه قطع نشده جز 2 بار.

برید از پارس آنلاین بگیرید.

wichidika
30-10-2009, 22:03
بايك مودم سالم ديگه امتحان كن. اگر مشكل از خط تلفن يا مخابرات يا داتك باشه اين طوري معلوم ميشه.
اگر ميتوني firmware مودم را آپديت كن. شايد مشكلت حل بشه.

.bahman.
30-10-2009, 23:03
منم تازگی اینجوری شده

زنگ میزدم پشتیبانی میگفت از ما نیست البته از من اپ نمیشه چند ثانیه دوباره بعد یکم اپ میشه

بعد گفت از مخابرته پشتیبانی

ولی یکم دستکاری کرد 128 گذاشت برام درست شد اپ شد گفت 512 فعلا مشکل داره

تا فردا و مخابرات ببینیم چی میشه

Molibden
31-10-2009, 01:54
داخل تنظیمات مودم برو
قسمت Status یه سری اعداد نوشته مثل
SNR Margin
Line Attenuation
Data Rate

اون اعداد رو اینجا بزار

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Molibden
31-10-2009, 01:57
بايك مودم سالم ديگه امتحان كن. اگر مشكل از خط تلفن يا مخابرات يا داتك باشه اين طوري معلوم ميشه.
اگر ميتوني firmware مودم را آپديت كن. شايد مشكلت حل بشه.
مودمو بردم خونه دوستم تست کردم سالم بود
فیرمور هم آپدیت کردم
مشکل احتمالا از همون نویز روی خط باید باشه

Molibden
31-10-2009, 22:25
دوستان کسی راه حلی، نظری نداره؟

Amin.Senator
01-11-2009, 13:16
دوست عزيز حتما خطتون نويز داره بررسي كن ببين از كنار سيم تلفن سيمه ديگه اي رد ميشه يا نه اسپليتر رو هم بروي سيم اصلي وصل كن.

Molibden
01-11-2009, 14:05
دوستان عدد snr باید چند باشه برای یک خط سالم!؟؟

undertaker_ss
01-11-2009, 16:12
دوستان عدد snr باید چند باشه برای یک خط سالم!؟؟

ماله من دان اش 29.4 هست و آپ اش 37.3
اکو 128 شاتل هم دارم
شما اون مورد دومت (تضعیف ) خیلی بالاست
ماله من 14.5 دانش هست و آپش 5.5

pedram_sad
01-11-2009, 16:23
خوب این تضغیف از چیه ؟
از خطه ؟

undertaker_ss
01-11-2009, 16:27
خوب این تضغیف از چیه ؟
از خطه ؟

بله داداش از خطه
خط نویز داره
به نظر من که باید بره یقه مخابرات رو بچسبه :31:

kinder
01-11-2009, 19:43
احتمالا یک وسیله نویز میندازه رو مودم نزدیک مودم تلفن بیسیم نیست؟

Molibden
02-11-2009, 01:35
با تشکر از دوستان عزیز
یه اتفاق جالب افتاده از ساعت 11 به بعد این مشکل رو ندارم با وجود این که اعداد مربوط به SNR و attenuation و ... تغییر نکردن ولی شب ها اصلا قطع نمیشه صبح زود هم این مشکل رو ندارم ولی روزها همچنان همون وضع سابقه

Molibden
02-11-2009, 01:37
با تشکر از دوستان عزیز
یه اتفاق جالب افتاده از ساعت 11 شب به بعد این مشکل رو ندارم با وجود این که اعداد مربوط به SNR و attenuation و ... تغییر نکردن ولی شب ها اصلا قطع نمیشه صبح زود هم این مشکل رو ندارم ولی روزها همچنان همون وضع سابقه

reb
02-11-2009, 02:42
اتفاق عجیبی نیست داتک از این بازیها زیاد داره بیخودی چسبیده بودی به مودم.

mohsen121
04-11-2009, 02:12
با تشکر از دوستان عزیز
یه اتفاق جالب افتاده از ساعت 11 به بعد این مشکل رو ندارم با وجود این که اعداد مربوط به SNR و attenuation و ... تغییر نکردن ولی شب ها اصلا قطع نمیشه صبح زود هم این مشکل رو ندارم ولی روزها همچنان همون وضع سابقه

دقيقا من هم همين مشكل رو 10 روزه دارم شبا درسته ولي روزا بازي در مياره مودم هم tplink 8811 هرچه قدر هم به پشتيباني صبا زنگ زدم نتيجه اي هم نگرفتم .شما كجا زندگي مي كني . من كه تو كرج هستم .

irainian
04-11-2009, 15:41
فهمیدم از چراغ راهنمایی شاید خط تلفن می گیرید به این علت شبها سالم است چون در شب چراغ راهنمایی دیگه رو سیستم هشدار است و رو سیستم چراغ سبز و قرمز نیست ولی روز ها نه هر چند دقیقه رو یه رنگ میره

Molibden
06-11-2009, 03:13
دقيقا من هم همين مشكل رو 10 روزه دارم شبا درسته ولي روزا بازي در مياره مودم هم tplink 8811 هرچه قدر هم به پشتيباني صبا زنگ زدم نتيجه اي هم نگرفتم .شما كجا زندگي مي كني . من كه تو كرج هستم .
من تهرانم
فکر کنم این ای اس پی های موزی یکاری کردند این مارک مودم از ساپورتشون یجورایی خارج بشه
چون پشتیبان داتک اومد گفت باید یه مودم دی لینک بگیری

bi_kas_kar
05-12-2010, 04:02
سلام منم tp-link8811 دارم یزد زندگی میکنم.تازه پارس انلاین گرفتم اولش مشکلی نداشت.البته قبلا پیشگامان داشتم هیچ مشکلی باهاش نداشتم.با اپدیت فریمور تونستم با یو اس بی کانکت بشم.اما سرعت خیلی پایینه تو شب.کسی میتونه منو راهنمایی کنه.

bi_kas_kar
07-12-2010, 01:07
سلام منم tp-link8811 دارم یزد زندگی میکنم.تازه پارس انلاین گرفتم اولش مشکلی نداشت.البته قبلا پیشگامان داشتم هیچ مشکلی باهاش نداشتم.با اپدیت فریمور تونستم با یو اس بی کانکت بشم.اما سرعت خیلی پایینه تو شب.کسی میتونه منو راهنمایی کنه.


سلام مشکل حل شد.مودم را عوض کردم ایسوز گرفتم.فکر کنم این تی پی لینک سازگاری با پارس نداشت

farapa
22-03-2012, 15:48
یک روزه که دچار این بلای خانمان سوز شدم
هر 10 دقیقه که اینطوری میشه با یک خاموش روشن کردن مودم (تنها راه حل) درست میشه
جالب اینه که کامل قطع نمیشه بلکه اینترنت به حالت limited میره و سند و ریسیو نداره!
الان نزدیک 2 ساله که دی اس ال دارم با همین مودم ولی اولین باره اینطوری میشه
روی دو تا سیستم تست کردم هر دو همین مشکلو دارند
مودم رو ریست فکتوری و ریست از پشت کردم (مدل tp-link td8811)
روی هر دو حالت bridge , pppoe کانفیگ کردم ولی درست نشد
به داتک زنگ زدم گفتن مشکل ما نیست
دیگه موندم چی کار کنم!!:41:


پاسخ:سلام عزيز دلم مشكل تو از سيم تلفنته برو از اول بر رسي كن ببين بريدگي نداره حتما چند تيكه هست يا اتصال داره اگه از اينم نبود حتما يه دستگاهي نزديكي شما هست مثل ال ان بي يا گوشي بيسيم يا از قبيل اين ضمنا برو دستگاهتو اتاق هاي ديگه هم امتهان كن ببين مشكلت درس ميشه انشا الله كه درس بشه:46:

Dj_aghamajid
22-03-2012, 15:59
تاپیک زیر خاکیه!
به تاریخ پست ها بیشتر دقت بفرمایید.

dishlame
26-10-2013, 14:21
مودم من Wag120N هست و این مشکل رو دارم.

الان یکسال هست پارس آنلاین گرفتم و یک هفته میشه این مشکل پیش اومده . Limited می زنه !!

چی کار کنم دوستان ؟ اعصاب نذاشته !

e.69a_h
05-11-2013, 11:47
سلام دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه که خط من نویز داره یا نه
عکس زیر مشخصات داخلی مودم رو نشون میده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Amirhs7777
22-07-2016, 13:27
منم قطع میشه مودمم چراغ adslچشمک میزنه باز بعد ۱۰دقه درست میشه دیوونم کرده سه بار ریستارتش میکنم.

حیزون
22-07-2016, 13:30
شاید مشکل dns باشه ، مثلا dns رو دستی بزاری گوگل درست بشه ؟!

afshin b
22-07-2016, 13:49
منم قطع میشه مودمم چراغ adslچشمک میزنه باز بعد ۱۰دقه درست میشه دیوونم کرده سه بار ریستارتش میکنم.
به احتمال قوی بخاطر نویز خط هست
خطت روی چند مگ بسته شده؟
اگه بتونی از اطلاعات نویز موجود در مودم عکس بذاری بهتر میشه نظر داد