STAR CRAFT [آرشيو] - P30World Forums

PDA

View Full Version : STAR CRAFT

pedramonline
02-08-2005, 01:43 PM
سلام
اميدوارم خوب و سر حال باشيد
من دنبال بازی STAR CRAFT و آپديت اين بازی يعنی BROAD WAR هستم که هر دو ساخت شرکت www.blizzard.com هستند
در ضمن بازی سوم هم به نام ghoast اومده که بازم ادامه دو بازی قبله .
خواهش من اينه که اين بازی ها رو برای دانلود بزاريد چون من فقط تونستم نسخه DEMO رو پيدا کنم .
ممنون

pedramonline
02-09-2005, 10:37 PM
چه قدر تحويل :?: :idea:

pedramonline
02-12-2005, 01:14 AM
100 سال بعد

HamidFULL
02-12-2005, 01:44 PM
عزيز جان چقدر خوب که من اتفاقی اينجا رو پيدا کردم
من واقعاً عاشق StarCraft هستم و بودم از سال 98 دارم بازی ميکنم تا حالا البته از 2000 AGE oF Empires هم رو بازی ميکنم کلّا 2 تا Game دوست داشته باشم همينان! برای دانلود من که پيدا نکردم شما ميتونی از ابی کامپيوتر در تهران ميدون فاطمی بخری البته StarCraft GHOST هنوز هيچ جا ندارن سايت ابی کامپيوتر هم اينه

بايد توش عضو شی تا بتونی استفاده کنی ارشيو خيلی خوبی هست از بازی ها من خودم هم هنوز StarCraft GHOST رو پيدا نکردم ولی مثله World of WarCraft هست

pedramonline
02-12-2005, 04:30 PM
حميد جان سلام
از آدرسي كه به موقع دادي ممنون
چون دارم ميرم تهران
من 5 سال كه starcradt و age of empires بازي ميكنم
چند وقت پيش براي مسابقات جهاني هم يه نفر براي بازي star craft رفت كه اسمش پدرام عزيزي بود
آقا اونجام و دماغم سوخت
باورم نميشد بهتر از ن هم هست
هر شب با دوستام با modem بازي ميكنيم .
ولي مدتي هست كه سي دي هاشو گم كردم .
اين ابي كامپيوتر آيا Broad war هم داره ؟
مرسي :oops:

Roham
02-16-2005, 12:10 AM
سلام جناب پدرام
آقا قبل از هر چيزي شما رو از يه اشتباه كوچك در بيارم اونم اينكه StarCraft: Ghost هنوز منتشر نشده و وقتي هم كه بشه فقط براي كنسول ها يا به عبارتي Playstation 2 , XBOX و چيزهاي ديگه در اين محدوده منتشر ميشه. شركت Blizzard Entertainment رسما اعلام كرده كه هيچ برنامه اي براي ساخت اين بازي براي PC وجود نداره. اگه شما پلي استيشن 2 يا اكس باكس يا از اينجور دم و دستگاه ها داري برو سراغش.‌(البته وقتي منتشر شد!)

آقاي حميد
بازي World of WarCraft فقط به صورت آن لاين و اون هم با پرداخت حق اشتراك به Blizzard قابل بازي كردن هست و نميشه اون رو تك نفره بازي كرد. مگر اينكه cracker ها ديگه تو كرك اين بازي تركونده باشن و رويه و روندش رو تغيير داده باشن.

در مورد StarCraft و StarCraft Expansion Set: Brood War هم بايد بگم كه شمت ديگه نسخه درست حسابيش رو نمي توني به راحتي تو بازار پيدا كني. تغريبا همه نسخه هاي موجود نسخه ناقص هستند كه موسيقي و فيلم هاي بازي در اونا حذف شده. به نظر من StarCraft يكي از بهترين موسيقي ها رپ تا حالا داشته و فيلمهاش هم واقعا بي نظيره.

ببخشين اگه جواب من اصلا ربطي به موضوع نداشت... :?

HamidFULL
02-16-2005, 07:12 PM
البته ابی کامپيوتر نسخه ی کاملش رو داره و پاره پوره شده نيست همون نسخه ای که 98 امد
جدی برای مسبقات جهانی رفتی پسر ايول کاش منم بودم راستی Broodwar Expansion رو هم داره کامل!
www.abicomputer.net

pedramonline
03-01-2005, 12:01 AM
آره ممنون از راهنماييتون
من رفتم خريدم الانم دارم حالشو ميبرم
خيلي خيلي ممنون

pedramonline
03-04-2005, 04:43 PM
نه بابا من پدرام اميري هستم
اون شخصي كه رفته بود براي مسابقات جهاني پدرام عزيزي بود

manvato_haji
03-17-2005, 01:21 AM
من اینجا رو تازه پیدا کردم. این StarCraft رو من تبلیغش رو دیدم. مردم ولی گیرم نیومد :cry:

نمیدونم گیرم میاد یا نه. توی تبلیغش که آخره بازی بود.

HamidFULL
03-20-2005, 12:21 PM
خواهش ميکنم پدرام جان حالشو ببر در ضمن manvato_haji جان گفتم که کجا گير مياد

manvato_haji
03-21-2005, 05:10 PM
آره گفتی ولی من تهران نیستم که :cry: