PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : به نظر شما بهترين Power چيست ؟






    

Ship Storm
08-02-2005, 08:57
نام بهترين Power چيست ؟ قدرت آن چقدر است ؟

mahyar60
08-02-2005, 14:30
به نظر من پاور گرين(Green)
قدرتش هم هرچي بيشتر خوب بهتر
من يه 550 وات دارم فوق العاده هست
موفق باشيد

mpsjavad
08-02-2005, 15:09
به نظر من هيچ وقت قشنگترين پاور قدرتمندترين نميتواند باشد .
من يك پاور زشت مارك تي وي ام 500 وات ديجيتال دارم .
كارش تا حالا عالي بوده است............ :)

mahyar60
08-02-2005, 15:25
:lol: دوست عزيز
اسم پاور گرين هستش
من رنگشو نگفتم كه :lol:

m3154m
08-02-2005, 15:54
سلام دوستان عزيز پاور هاي موجود در بازار تفاوت زيادي با هم ندارند پس دعوا نكنيد كه مال من 500 مال او 1000 و ... چون يه پاور 450 وات واقعي قيمتش حدود 80000 هزار تومانه
همون طوري كه دوست عزيز گفت پاور گريين خوبه چون گارانتي معتبري هم داره پاور تي وي ام هم خوبه بر خلاف كيس هاش . :wink:

HamidFULL
08-02-2005, 16:37
بهترين Power مال Green و MicroNet است
500W

HamidFULL
08-02-2005, 17:05
mpsjavad جان شما احتمالاً مصرف و استفاده يه خودت از Power ات کم هست که جواب ميده وگرنه Best Mark نيست البته چيزه خوبيه البته بايد بگم که يه POWER 500W هيچ وقت واقعا 500W نيست!!! من خودم تست کردم Power های موجود در بازار بين 180W تا 340W در مدل های مختلف به طور واقعی قدرت دارند ولی 340W مربوط ميشد به 500W Green که به نظر من بهترين بازار هست و جواب داده و ميده

shsot
08-02-2005, 19:31
البته در دنيا پاورهاي OCZ از نظر قدرت و امكانات حرف اول رو ميزنند ولي تو بازار خراب شده ايران قويترين پاور هاي موجود
AOPEN 400 -450-500 ,acbel 400-450 , Green 550server
هستند كه همگي به عنوان پاور سرور فروخته ميشن و قيمت هيچكدوم كمتر از 50 هزار نيست......
مثلا AOPEN 400 حدود 55 هزار و بقيه هم ديگه مشخصه...

shsot
08-02-2005, 19:41
البته منم حرف حميد خان رو در مورد پاور گرين تاييد ميكنم
ولي پاور 500 تك فن گرين ديگه موجود نيست و اگه شما
براي كار خونگي ميخواي بايد دو فن بخري حدود 40 هزار....

Amir_P30
09-02-2005, 22:40
به نظر من توي ايران پاور هاي گرين خوبن

البته اوني هم كه ميگه 400 وات به اندازه 33 درصد از اين مقدا كمتر هستن.(در گرين)

saghy
10-02-2005, 01:32
سلام
امير درست ميگه اين ارقام همش غير واقعي هست . راستش ما خودمون يه زمان نمايندگي يه كيسي داشتيم . طرف هر بار كه ميخواست بفرسته ميگفت برچسب چند وات رو پاورها بزنم !!!!! بگذريم
اگر به دقت محاسبه اي انجام دهيد يك كامپيوتر اصلا احتياجي به اين رقم وات نداره .
البته در استارت ها آمپر بالايي كشيده ميشه ولي نه به صورت دايمي بلكه لحظه اي و بيشتر اين اعداد بر ميگرده به توان لحظه اي نه توان دايمي .
و همونطور كه ميبينيد همه پاور هاي معمولي بيشتر از چهار خروجي اي دي اي ندارند.
يعني نيازي به وات بالا نيست .
پاور گرين كه معرفي شده پاور خوب و قيمت مناسبي هست.

shsot
10-02-2005, 03:34
البته اون پاورهاي سروري كه من اسم بردم همگي قدرت
واقعي پاور روي اون درج شده.....

mpsjavad
12-02-2005, 02:35
:lol: دوست عزيز
اسم پاور گرين هستش
من رنگشو نگفتم كه :lol:
++=
من حالت كلي كيس ها رو منظورم بود نه اون چيزي كه شما دوست من تصور كرديد چون عموما كيسهاي با ظاهر زيبا حتي شده كه تنونستن توان مورد نياز cd Writer و يك DVDrom رو تامين كنن.... :arrow: :arrow:

mpsjavad
12-02-2005, 02:48
mpsjavad جان شما احتمالاً مصرف و استفاده يه خودت از Power ات کم هست که جواب ميده وگرنه Best Mark نيست البته چيزه خوبيه البته بايد بگم که يه POWER 500W هيچ وقت واقعا 500W نيست!!! من خودم تست کردم Power های موجود در بازار بين 180W تا 340W در مدل های مختلف به طور واقعی قدرت دارند ولی 340W مربوط ميشد به 500W Green که به نظر من بهترين بازار هست و جواب داده و ميده

با سلام
دوست عزيزم .... من استدلال شما رو قبول دارم ولي يك كاربر نيمه :!: اي :idea: كه سخت ترين كارش با كامپيوترش كپچر كردن فيلم و ورود اون به برنامه پريمايره و يه DVDROM و CD WEITER با CPU 2.8 FULL داره ديگه از پاوره كيسش چي ميخواد ..................
يعني ميخواد صداي فن پاورش .. ديوانش كنه :!: :!: :!:

كاش ميشد نحوه ي تست كردن پاور كيس رو به ما هم بگي تا ما هم از توان واقعي پاور خودمون با خبر بشيم
مرسيييييييييييييييييييييي :roll:

saghy
13-02-2005, 01:05
سلام
براي اينكه بدونيد قطعات كامپيوتر چه مقدار جريان از پاور ميكشند بايد به مشخصات قدرت درج شده روي اونها رجوع كنيد .
به طور مثال يه فن سي پي يو قدرتي بين 9/. وات تا 1.2 وات را مصرف ميكند از قسمت 12 ولت
با فرمول زير به قدرت برسيد ===> آمپر (A ) * ولت (V ) = توان (W)
حالا با جمع كردن قدرت اين چند قطعه در دو ولتاژ 5 و 12 ولت به قدرت مورد نياز در اين دو ولتاژ ميرسيد . ولتاژهاي منفي و 3.3 هم نيز را با همين فرمول بدست بياوريد و البته اين ولتاژها براي مصرف مادربرد هست كه ميتونيد به دفترچه رجوع كنيد.
حالا براي تست پاور خودتون احتياج به يك اهم متر با قدرت آمپر سنجي بالاي 40 را داريد
براي اين كار قطب منفي اهم مترتون رو به سيم هاي سياه پاور يا همون منفي ها وصل و قطب مثبت را به سيمهاي رنگي با شناسايي رنگ ولتاژ بزنيد و اهم متر را در وضعيت تست آمپر قرار دهيد . عدد روي نمايشگر نشان دهنده آمپر خروجي در آن رنج ولتاژي هست . به شدت مواظب باشيد كه اين كار رو دقيق انجام دهيد كه ممكنه پاور يا اهم مترتون بسوزه اگر زمان تست طولاني باشه يا پاور قدرت قطع جريان لحظه اي بالا را نداشته باشه .

HamidFULL
13-02-2005, 01:42
ای وای من دير رسيدم ساقی جان توضيح کامل رو دادن من در گير Intel VS AMD بودم! شرمنده که دير جواب ميدم بله اين دستگاه که اکثر شرکت ها دارن اهم متر هست که با يه تبديل ساده توان پيدا ميشه

patal
13-02-2005, 02:23
سلام
فاكتور هايي كه يك power خوب بايد داشته باشد:
1. regulation ==> يعني تنظيم [درست] و [دقيق] خروجي ها. يعني مثلا به سيم 12 ولت واقعا 12 ولت مي ده يا 1دهم بيشتر مي ده؟
2. cut relay under over load ==> يعني وقتي computer خواست تواني بيشتر از توان power بگيره، power چه عكس العملي نشون مي ده؟ آيا over loading باعث افت ولتاژ مي شه؟(مثلا 12 ولت مي شه 9 ولت ) يا اينكه تمام خروجي ها رو قطع مي كنه.
3. stability ==> يعني اينكه وقتي برق شهر از 220 ولت مثلا شد 180 ولت، power چه كار مي كنه؟ آيا همچنان ولتاژ ها رو حفظ مي كنه يا اينكه به همين نصب افت داره.
4. max power ==> يعني power به صورت [لحظه اي] چه تواني رو مي تونه ارائه بده؟ (هنگام روشن كردن سيستم، هنگام باز كردن در CD-ROM)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
صحبت دوستان در مورد [اسمي] بودن اعداد نوشته شده روي power ها، كاملا درسته. ==> nominal power
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
روش saghy جان براي محاسبه ي توان كاملا درسته، ولي يه نكته ي خيلي خيلي ريز داره.
saghy جان، مثلا داري توان خروجي سيم 12 ولتي رو محاسبه مي كني.
اول ولتاژ ش رو اندازه مي گيري. ==> مثلا 12 ولت
دوم آمپر رو اندازه مي گيري. ==> مثلا 9 آمپر
بعد 12 رو در 9 ضرب مي كني و به 108 وات مي رسي.
نكته در اينجاست كه وقتي سيم 12 ولتي داره به شما 9 آمپر مي ده، ديگه ولتاژ ش 12 نيست.
گرفتي؟
معمولا براي اينكه اين زياد خواني ( over reading ) رو اصلاح كنند، بسته به مدار، چند ٪ از عدد محاسبه شده، كم مي كنند.
خوش باشين،
©م.م.©

saghy
13-02-2005, 04:00
سلام
پاتال جان ممنون از توضيحاتت
ولي گزينه آخر رو بايد بگم اين محاسبه شما در موقعيت پاور كامپيوتر اتفاق نميفته . اون موردي كه شما ميگي بر ميگرده به محاسبه اختلاف پتانسيل و نيروي محركه لازم براي رساندن جريان .
كه اگر ما نياز به جريان ثابت در خروجي داشته باشيم بايد اختلاف پتانسيل دو سر سيم رو بالا ببريم . در پاور و قطعات الكترونيكي حساس ما احتياج به دو فاكتور ولتاژ ثابت و آمپر متغير داريم
اين ثبات ولتاژ رو شما بايستي بعد از ماس فت ها و رگولاتور هاي ولتاژ بر روي مادربرد ببيني و در مورد قطعات ديگه اين حساسيت آن چنان نيست . به همين دليله كه اكثر مادربرد هاي گيگا به دليل عدم ايزوله شدن كامل احتياج به يك پاور خوب دارن . همچنين پردازنده هاي اي ام دي (قابل توجه حميد :wink: )
در مورد پاور
پاور هاي عادي بازار داراي يك طبقه مدار مقسم ولتاژ و رگولاتور بيشتر نيستند و همونطوري كه گفتي گزينه هاي بيشتري مورد نياز هست از جمله طبقه تشخيص اتوماتيك بار يا توان خروجي . طبقه مقابله در برابر نويز يا فركانس هاي مزاحم .
من يه پاور چيني كلاس A براي سرور گرفتم به قيمت 70000 تومان كه كليه مشخصه هاي مورد نظر رو داشت .
بذاريد راحتتون كنم پاور هايي كه رو كيس هاي عادي ما هست پاور نيست يه آداپتور بچه گونه است .

patal
13-02-2005, 13:32
سلام


بذاريد راحتتون كنم پاور هايي كه رو كيس هاي عادي ما هست پاور نيست يه آداپتور بچه گونه است.


خدايي راست مي گه.
خوش باشين،
©م.م.©

mohsen121
23-04-2008, 02:33
آقا ممنون خيلي كارم رو راه انداخت