PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک چگونه می توان بنر یا تبلیغات سایتهای free را برداشت یا هک کرد



Nesta
08-02-2005, 06:13
سلام
من به يه برنامه که بتونه تبليغات و بنر هايه تبليغاتيه سايت هايه مجانی رو هک کنه حالا يا بردره نياز دارم چون الان خيلی از اين سايت هايه فزای مجانی زياد شده و فزهيه خوبی هم در اختيار ما ميدن خوب ولی تنها مشگل ما اين هست که تبليغات اونا بده اگه کسی در اين ضمينه بتونه به من کمک کنه من خيلی ازش ممنون ميشم

Rohoola-Soft
08-02-2005, 06:22
با سلام
كارلوس راست ميگه كه برنامه داره :?:

Nesta
08-02-2005, 06:36
سلام آقا اين برنامه رو فرا ارسال کنيد که از نونه شب هم الان واسه ما واجب تره من کلاً با مديران اين قسمت هل ميکنم برايه اين که اگرم برنامی يا کرکی رو گير نيارن لااقل خبرشو ميدن يا کره آدمو ره ميندازن و خبرشو به آدم زود ميدن دمتون گرم

Sina
08-02-2005, 17:02
سلام فكر نكنم با برنامه بشه كاري كرد!
بايد برنامه نويسي كرد و اونم براي هر سايت روشش فرق داره
اينو منتقل ميكنم به بخش وب و اينترنت

Nesta
08-02-2005, 21:00
دستت درد نکنه

Rohoola-Soft
10-02-2005, 04:08
راستي كارلوس چه سايت ميخواهي كه بنرش برداشته بشه :?:

Nesta
10-02-2005, 04:19
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] or [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر کدو که 100 درصد می شه بدی دستت درد نکنه

shahroozm
16-02-2005, 20:57
من در اينجا براتون توضيح مي دهم كه چطور بنر بالاي صفحاتي كه از سايتهاي مجاني دريافت شده اند را حذف كنيد (من خودم كاملا با اين موضوع مخالف هستم و اصولا انجام همچين كاري درست نيست مخصوصا آموزش آن. اما براي اينكه دوستان اينقدر از من در اين مورد سوال نكنند مجبور شدم اين نكته را در اينجا قرار بدم. ولي تا ميتونيد از هك و هك بازي پرهيز كنيد )
اين نكته رو من از يكي از سايتهاي هك ياد گرفتم. همونطور كه ميدونيد اين سايتهاي مجاني كه اقدام به دادن سرويس مي كنند براي اينكه خودشونو پشتيباني كنند در صفحات كاربران بنر يا يك سري عوامل تبليغاتي ديگر قرار مي دهند. اين كار بصورت خودكار انجام مي شود يعني اينكه وقتي شما صفحات خودتان را به سايت ارسال مي كنيد خود سرور بصورت اتومات اول صفحات شما اين بنر رو اضافه مي كنه. واگر كنترل پنل سايت شما اين امكان رو داشته باشه كه فايلهاتونو اديت كنيد و قتي يك فايل رو اديت مي كنيد مي بينيد كه هيچ كد اضافي در آن وجود ندارد كه باعث نمايش بنر در سايت بشود. اما در اصل وقتي شما صفحه خود را ذخيره مي كنيد بصورت خودكار آن كد به ابتداي صفحات شما اضافه مي شود.
حالا براي اينكه آن كد را از كار بيندازيم بايد چه كار كنيم. خب اين يك چيز منطقي هستش كه براي اين كار بايد اين كد را غير فعال كنيم چون هيچ راه ديگري براي حذف اين كد وجود ندارد به جز هك
بايد به اين نكته توجه داشته باشيد كه اكثر اين سايتها اين كد را بعد از تگ <head/> اضافه مي كنند. يعني در صفحه از بالا شروع به دنبال گشتن تگ head مي كنند و به محض برخورد به اولين تگ كد خود را در زير آن قرار مي دهند. حالا شما بايد در صفحه خود دو تا تگ head/ قرار بدين كه وقتي جستجو گر به تگ اولي رسيد كد خودش رو قرار بده ولي head‌ اصلي شما يكي ديگر است. براي اين كار مي تونيد از دستور <noscript> استفاده بكنيد اما من اين دستور رو در چند جا امتحان كردم و عمل نمي كرد بهترين حالت آن است كه شما از دستور <applet> استفاده كنيد. بدي اين دستور اين است كه هنگامي كه صفحه شما ميخواهد بارگزاري شود در ابتدا يك پنجره باز مي شود (همان پنجره اي كه هنگام رفتن به سايتهايي كه از يونيكد و يا حالات ديگر استفاده كرده اند نمايش داده مي شود و از شما براي نصب يك سري كامپوننت از شما اجازه مي گيرد) اما خب اين پنجره فقط جنبه نمايش دارد و هيچ كار خاصي انجام نمي دهد. خب من كد كاملي كه بايد در ابتداي صفحه قرار بديد رو در اينجا قرار داده ام. اميداوارم كارتون راه بيفته اين كد را دقيقا قبل از تگ head/ قرار بدهيد.




<APPLET WIDTH=1 HEIGHT=1>

</head>
<body topmargin="0" leftmargin="0">

</applet>

براتون يك مثال مي آورم كه بهتر متوجه بشيد.


<html>
<head>
<title>Welcome To Majid Home Page (Select Language)</title>
<meta name="author" content="Majid Alavizadeh">
<meta name="copyright" content="MDOnline - Majid Alavizadeh">
<meta name="keywords" content="Majid Alavizadeh , Majid , M@jid , Virgo22 , Virgo22_ir , Virgo22_ir@yahoo.com , Virgo22_ir@hotmail.com , 131899655">

<APPLET WIDTH=1 HEIGHT=1>

</head>
<body topmargin="0" leftmargin="0">

</applet>
</head>
<body bgcolor="#000000">
<center>
 <p> </p>
<p> </p>
<p>
<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000"
codebase="[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]=4,0,0,0"
id="Index2" width="414" height="246">
<param name="movie" value="Index2.swf">
<param name="quality" value="high">
<param name="bgcolor" value="#000000">
<embed name="Index2" src="Index2.swf" quality="high" bgcolor="#000000"
width="414" height="246"
type="application/x-shockwave-flash"
pluginspage="[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]">
</embed></object>
</p>
.
.

shahroozm
16-02-2005, 20:59
اميدوارم متوجه شده باشي :wink:

shahroozm
17-02-2005, 21:05
:mrgreen: :mrgreen: :D

Nesta
19-02-2005, 07:17
سلام
خیلی ممنون البته شما زحمت نکشیدید چون که این زحمت رو آقا مجید که بنام مجید آنلاین هست کشیدخ و شما حتی حرفحاشم عوض نکردید این رو من خودم داشتم ولی جواب نداد امید وارم در دفعات بعدی قانون کپی رایت رو رعایت بکنیدو بازم ممنون هم از شما هم آقا مجید

shahroozm
21-02-2005, 21:19
دستت درد نكنه حالا آقا مجيد شما از كي ياد گرفته :idea: :lol: